GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γείτονας απειλεί ανοικτά για φόλες‏...

Aπό το http://www.adespoto.gr/ . Προ ημερών έλαβα την επισυναπτόμενη ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ επιστολή. Από γείτονα ο οποίος απειλεί ούτε λίγο ούτε πολύ ν...

Aπό το http://www.adespoto.gr/
.
Προ ημερών έλαβα την επισυναπτόμενη ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ επιστολή. Από γείτονα ο οποίος απειλεί ούτε λίγο ούτε πολύ να ξεκάνει όλα τα σκυλιά του δρόμου μας γεμίζοντας κήπους, αυλές και μπαλκόνια με φόλες, χρησιμοποιώντας σφεντόνα (όπως χαρακτηριστικά γράφει στην 6η παραγραφο).Ομολογώντας μάλιστα οτι με τον ίδιο τρόπο φόλιασε και το ένα από τα δύο μας σκυλιά το Μάρτιο του 2009. Το ποιός είναι ο κομπλεξικός αλήτης που έστειλε το γράμμα αυτό το ξέρω πολύ καλά. Διατηρώντας μία πολύ μικρή επιφύλλαξη για το πρόσωπο, δεν θα δημοσιεύσω το όνομα του/της δημοσίως.
Ωστόσο θα λάβει γνώση ο δικηγόρος μου και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Όσοι ωστόσο ζείτε ή κυκλοφορείτε στην περιοχή, σας παρακαλώ προσέξτε, Ο γείτονας δεν αστειεύεται και απειλεί να εξολοθρεύσει όλα τα σκυλιά του δρόμου…
Φιλικά
Νάσος Ευσταθιάδης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητοί μου γείτονες,
Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει...
ότι το συμπαθέστατο , κατά τα άλλα σκυλάκι που έχετε δεν τυγχάνει τις προσοχής σας καθόλου, καθώς το αφήνετε να γαυγίζει ανεξέλεγκτα και για μεγάλη διαρκεί οποιαδήποτε ώρα της μέρας, συμπεριλαμβανομένου και των ωρών κοινής ησυχίας ( όπως π.χ την Δευτέρα 8 Ιουνίου και ώρα 03¨05 ).Προς ενημέρωση σας, οι ώρες κοινής ησυχίας είναι οι παρακάτω :Α. κατά την θερινή περίοδο από 15¨00 έως 17¨30 και από 23¨00 έως 07:00Β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30 .Να σημειώσω ότι θερινή περίοδος λογίζεται το χρονικό διάστημα , από την 1η Απριλίου έως την 30η Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα , από την 1ή Οκτωβρίου έως την 31η Μαρτίου .Όπως αντιλαμβάνεστε, βρισκόμαστε στην θερινή περίοδο και όπως επίσης αντιλαμβάνεστε , κατά την θερινή περίοδο ο κόσμος συνήθως έχει τα παράθυρα του ανοιχτά. Ως εκ τούτου τα γαυγίσματα του συμπαθέστατου τετράποδου σας ακούγονται με πολύ μεγάλη ένταση, κυρίως σε ακατάλληλες ώρες ( μεσημεριανές και μεταμεσονύκτιες )Επειδή είμαστε όλοι εργαζόμενοι ( κι αν δεν είσαι εσείς , να ξέρετε ότι κάποιοι άλλοι είναι ! ) και χρειαζόμαστε πραγματικά αυτές τι λίγες ώρες ύπνου και ηρεμίας θα πρέπει να το σεβαστείτε ( αν σας λέει κάτι αυτή η λέξη …)Αφού λοιπόν γνωρίζω πολύ καλά ( από το παρελθόν ) ότι ούτε οι πολιτισμένες συζητήσεις/παρακλήσεις πιάνουν τόπο, αλλά ούτε και οι συστάσεις της Αστυνομίας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι την επόμενη φορά που θα διαταραχθεί ο ύπνος μου η ησυχία μου από τα γαυγίσματα του τετράποδου φίλου σας, τουλάχιστον τις ώρες κοινής ησυχίας , θα αναγκαστώ να γεμίζω κυριολεκτικά όλη την οδό Βουτσινά καθώς ΚΑΙ τις αυλές σας ΚΑΙ τα μπαλκόνια σας ( με μια σφεντόνα όλα γίνονται !) με φόλα , ειδική για σκύλους και με 100 % θετικά αποτελέσματα. Προσέξτε με σας παρακαλώ. ΠΑΡΑ πολύ. Δεν είμαι καν κοντά στο να αστειεύομαι. Παρόλο που δεν φταίνε σε ΤΙΠΟΤΑ αυτά τα ζώα, αλλά τα ζώα οι ιδιοκτήτες τους, μόνο έτσι μπορώ να αντιδράσω.Αυτό το γράμμα φυσικά έχει πάει και στον δίπλα σας και στον απέναντι σας και γενικά στο κάθε ζώο που επιθυμεί απλά να έχει για παρέα ένα άλλο ζώο αλά δεν δύναται να το περιορίσει όταν πρέπει να σεβαστεί τον συνάνθρωπο του. Μπορείτε λοιπόν να βρεθείτε μεταξύ σας μιας και μιλάτε ούτως η άλλως για να βρείτε μια κοινή λύση ειδάλλως δυστυχώς θα πρέπει να την πληρώσουν όλοι, αρχής γεννωμένης από τον Ιούλιο του 2009 ανεξαρτήτως από το ποίο σκυλί θα γαυγίσει. Έχετε λοιπόν περίπου 15 μέρες για να σκεφτείτε τι θα κάνετε. Στο χέρι σας είναι .Σας ευχαριστώ θερμά για την προσοχή σας και αν λάβετε αυτό το γράμμα και δεν έχετε σκύλο με συγχωρείτε πολύ απλά θα παρακαλούσα να το προωθήσετε στον γείτονα σας που έχει .
Ένας αγαπητός σας, κατά τα άλλα , γείτονας ( άυπνος και μη γαλήνιος )

37 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΄ΔΩ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε οποιος κανει κακο σε σκυλο και 30.000€ προστιμο και 10 χρονια φυλακη αντε ρε καντε το αν τολματε αλλα εγω την επομενη μερα θα σας κανω καταγγελια κυριε ανωνημε που φοβασε να αποκαλιφτις

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΣ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΕ

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ φιλόζωε συνάνθρωπε... Θα έπρεπε να τον ευχαριστείς που σε προειδοποιεί τόσο ευγενικά και επιτέλους να κάνεις κάτι με το σκυλί σου διότι αυτό που εσύ ίσως απολαμβάνεις (το γάβγισμα) εκείνος και πολλοί άλλοι το βρίσκουν ενοχλητικό. Οπότε πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου αν θέλεις το σκυλάκι σου να ζήσει ακόμη περισσότερο. Γιατί εσύ ουσιαστικά ευθύνεσαι για την συμπεριφορά του και όχι το ίδιο. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν αυτές οι φόλες να δίνονται στους ίδιους τους ανθρώπους που έχουν την ψευδαίσθηση ότι τα κατοικίδια είναι συντροφιά. Είναι η απόδειξη ότι δεν είσαι άνθρωπος (δεν τα βρίσκεις με τους άλλους κλπ).

    Ειδοποίησε φίλους, γνωστούς κατόχους σκύλων διότι μπορεί να χάσουν τον αγαπημένο τους "φίλο" απροειδοποίητα, από ενοχλημένους γείτονες που δεν θα είναι τόσο ευγενικοί όσο ο συγγραφέας της επιστολής που επισύναψες.

    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολυ καλα θα κάνει, αφου δεν μπορει να εξολοθρευσει τους ιδιοκτητες του. Παρτε το αγκαλια το σκυλακι σας.Βρικαμε τωρα, όλοι εχουν δικαιωματα εκτος απο τον ανθρωπο που θελει να κοιμηθεί.
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.Ολοι οι γειτονες θα ειναι μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για πες μας...


    μαζεύεις τα σκυλόσκατα του σκύλου σου όταν χεζει όπου να ναι με φαράσι;

    τον έχεις σε κανα μπαλκόνι να παίρνει τ αυτια των γειτόνων;

    τον βγάζεις στην παραλία και να κολυμπήσει όταν πας για μπάνιο;

    είναι σκύλος ράτσας, όπως συνηθίζουν να παίρνουν τα ψώνια για χάρη της φυλετικής καθαρότητας και τα καημένα τα σκυλιά υποφέρουν στη συνέχεια για όλη τους τη ζωή;

    μήπως τον έχεις και λίγο για να αισθάνεσαι κι εσύ αφεντικό;

    θα σου άρεσε να σε ευνουχίσουν όπως ίσως το δικό σου ή ένα σωρό αλλα αδέσποτα για να μη κάνεις παιδιά;

    οι ευθύνες σου κύριέ μου είναι πολλές και μη περιμένεις να πάρουμε έτσι εύκολα το μέρος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι θελει θα κανει δεν θα του πεις εσυ

      Διαγραφή
    2. ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΞ ΓΡΑΦΙΚΕ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

      Διαγραφή
  5. Ρε ξύλο που θέλουμε27 Ιουν 2009, 1:37:00 π.μ.

    Μπράβο ιδέα, λοιπόν τη φόλα με σφεντόνα δεν την είχα σκεφτεί, ίσως γιατι στη γειτονιά μου όλοι δουλεύουμε από το πρωί και δεν γίνεται να ασχολούμαστε με κοπρόσκυλα. Εδώ στην Ελλάδα είμαστε όλοι σαλταρισμένοι. Παλιά είχαμε τις εξατμίσεις από τα μηχανάκια, μετά τα στερεοφωνικά, τα μεγάφωνα στις εκκλησιές, τώρα όλως ξαφνικά θυμηθήκαμε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Ρε σείς θυμάστε που μας ξεκατίνιαζε στην αϋπνία το κλάμα κάποιου μωρού, ρε τ΄άτιμα, τώρα σταματίσαμε να κάνουμε και από αυτά είναι ακριβά βλέπεις δεν έχουμε και για σκυλιά και για παιδιά. Τα σκυλιά είναι πιο φτηνά και εύκολα και αν τα βαρεθούμε τα αμολάμε και για αδέσποτα. Άσε εκείνο το ξέχεσμα. Το σκυλί το αμολάς χέζει το σπίτι του γείτονα και ξεμπερδεύεις. Σκυλιά λεβέντες μου Έλληνες σκυλιά πολλά σκυλιά, είναι το μέλλον μας. Μήπως πρέπει να τα χαρακτηρίσουμε και ΙΕΡΑ μάγκες είναι οι Ινδοί με τις γελάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ...
    ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕς
    ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!!

    ΒΑΛΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαράδεκτο!
    Κι εσείς όμως δεν πρέπει να φροντίζετε να μην ενοχλεί ο σκύλος σας στις ώρες κοινής ησυχίας?
    Μόνο για τους άλλους ισχύουν οι νόμοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Is it time to return the Parthenon Marbles?

    The Greek minister of culture claims that public opinion in the UK favours the return of the Parthenon Marbles. Is he right?
    Buzz up!
    Digg it
    guardian.co.uk, Wednesday 24 June 2009 09.56 BST


    The Parthenon Marbles on display at the British Museum. Photograph: Martin Argles

    97.2% Yes
    2.8% No

    Poll closes in 3 days

    Votes are counted every 60 seconds

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ φιλόζωε,

    έχω και εγώ σκυλί, στο διαμέρισμά μου, που ευτυχώς δεν γαυγίζει.

    Σε διαβεβαιώνω όμως ότι και εμένα είχαν σπάσει τα νεύρα μου, όταν ο γείτονάς μου πήρε στο σπίτι του ένα σπασταρχίδικο πεκινουά που χαλούσε τον κόσμο, από το πρωί ως το βράδυ -κι ως το επόμενο πρωί.

    Ευτυχώς, το ξεφορτώθηκε εγκαίρως, δίνοντάς το σε γνωστό του, που έχει σπίτι στην εξοχή.

    Η γνώμη μου είναι ότι για να αναγκαστεί να σου στείλει αυτό το γράμμα, η κατάσταση με τα νεύρα του είναι εκτός ορίων - σε συνδυασμό, ενδεχομένως και με τα όποια προσωπικά του προβλήματα.

    Δεν διαβλέπω διάθεσή του να ρίξει φόλα. Το μόνο που θέλει, από ότι καταλαβαίνω, είναι η ατομική του ησυχία, σε ώρες κοινής ησυχίας. Και αυτό είναι κάτι που εσύ είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να του το διασφαλίσεις. Δεν είναι δυνατόν, η δική σου προσωπική ευχαρίστηση (η συγκατοίκηση με τετράποδο) να αποτελεί αιτία καταστροφής της προσωπικής ευχαρίστησης του διπλανού σου.

    Το να πας στον δικηγόρο σου, αυτό θα αποτελεί αιτία πολέμου (που δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να καταλήξει, στις σχιζοφρενικές εποχές που ζούμε, με τόσους "σαλταρισμένους" να κυκλοφορούν γύρω μας).

    Αντίστοιχα, θα μπορούσε και αυτός να φωνάζει την αστυνομία κάθε μεσημέρι και βράδι και να απαιτεί να σου κόβουν κλήση για διατάραξη.

    Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καταλάβεις τα δίκια του και να προσαρμοστείς ανάλογα. Διαφορετικά, θα είσαι εκείνος που αδικοπραγεί σε βάρος κάποιου που, μέχρι στιγμής, δεν σου έχει κάνει κακό.

    Τα γράφω όλα αυτά έχοντας ως δεδομένο ότι το γράμμα στο έχει στείλει κάποιος που όντως έχει ενοχληθεί από γαυγίσματα, τις ώρες κοινής ησυχίας. Γιατί, εδώ που τα λέμε, υπάρχουν και μανιακοί που ενοχλούνται μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν άνθρωποι, γύρω τους - και χρησιμοποιούν την όχληση από τα σκυλιά ως πρόσχημα για να εκτονώσουν τα ψυχολογικά τους προβλήματα.

    Έσο ψύχραιμος και καλά ξεμπερδέματα!

    Και προπάντων, να αναγνωρίζεις τα (όποια) δίκια του διπλανού σου, ανεξάρτητα από το πόσο μαλάκας είναι!

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι πολη λαθος τα ζωα πρεπει να τα αγαπαμε γιατι αυτα μας κρατανε σηντροφια

      Διαγραφή
    2. ΜΕΓΑΣ ΚΘΟΥΛΟΥ18 Αυγ 2017, 5:30:00 μ.μ.

      ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

      Διαγραφή
  11. O TYPOS AYTOS POY EGRAPSE AYTHN THN EPISTOLH EINAI MEGALOS KOPANOS.

    APLA EINAI POLY EYKOLA NA TON PIASEI KAPOIOS OTAN TOY THN STHSEI KAI NA TON BALOYN META NA FAEI O IDIOS TIS FOLES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κε Ευσταθιάδη θα θέλαμε στο γραμμα σας και κάποια σχόλια για το θέμα της κοινής υσυχίας που θίγει η επιστολή του ανώνυμου κυνοκτόνου. Μήπως θεωρείτε οτι το θέμα της κοινής υσυχίας δεν είναι σημαντικό αναφοράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κανε ενα κοπο και δημοσιευσε το ονομα και την περιοχη του,να ερθουμε να τον κανουμε μαυρο στο ξυλο οσοι εχουμε χασει το κατοικιδιο μας απο φολα...
    Εγω προσωπικα θα του ανοιξω το στομα και θα του δωσω να φαει μια,και δεν αστειευομαι...

    Νικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΙΖΕΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ?ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ φίλε,
    Έχεις απόλυτο δίκηο που ζητάς την ησυχία σου. Δεν είναι όμως λύση οι φόλες. Δεν φταίμε όλοι εμείς που έχουμε ένα σκυλάκο σπίτι μας. Φταίμε μερικοί από μας που μας αποκαλείς ζωά. Συμφωνώ. Πρέπει όμως και εσύ να γράφεις σωστότερα ελληνικά γιατί δεν φταίμε οι υπόλοιποι να ξεχάσουμε τη γλώσσα μας.
    Ευχαριστώ
    ΣΚΜ γείτονάς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού λοιπόν γνωρίζω πολύ καλά ( από το παρελθόν ) ότι ούτε οι πολιτισμένες συζητήσεις/παρακλήσεις πιάνουν τόπο, αλλά ούτε και οι συστάσεις της Αστυνομίας, οφείλω να σας ενημερώσω
    ---------------------

    ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
    Κ Α Κ Ω Σ
    ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΦΟΛΑ ΤΟΥ
    ΑΠΛΑ
    ΑΘΟΡΥΒΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
    ΤΑ ΖΩΑ
    ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ.

    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΖΩΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ!

    ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Καραμανλή να περιορίσουν οι κυβερνητικοί και όχι μόνο παράγοντες τα ταξίδια και τις κρατικές σπατάλες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες. Εκτός από το υπουργείο... Army tours! Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δηλαδή. Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού αντιναύαρχος Γιώργος Καραμαλίκης, γνωστός και...
    για τις βλέψεις του να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Αχαία, αύριο μεταβαίνει στην Αγία Πετρούπολη με μεγάλο μεταγωγικό αεροσκάφος, όχι για κάποια σύνοδο αλλά για να παραστεί στο Ναυτικό παζάρι! Το αεροσκάφος θα παραμείνει επί 4 ημέρες στην Αγία Πετρούπολη και εκτός των άλλων ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού ζήτησε εκτός των άλλων μελών του πληρώματος να έχει αεροσυνοδό! Το μεταγωγικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφέρει 4 άτομα. Τον αρχηγό ΓΕΝ, τον υπασπιστή του και τις συζύγους τους! Τα συνολικά έξοδα μόνο για το αεροσκάφος θα ξεπεράσουν τα 55.000 ευρώ! Και μετά διαμαρτύρονται γιατί τα έχει πάρει άσχημα μαζί τους ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχουμε φτιάξει "κλουβιά" διαμερίσματα για τους ανθρώπους. Τώρα μέσα στα ίδια "κλουβιά" ζούν και ζώα.
    Ρε φιλόζωοι δεν το καταλαβαίνετε ότι η πακεταρισμένη Αθήνα δεν χωράει και ζώα ? Πως να το καταλάβετε αφού είστε και σεις ζώα και αντικοινωνικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ε τοιχοκολλήστε το όνομα του τη διεύθνση και το ποστ στην γειτονιά σας και σε όλη την Αθήνα. Που είναι το πρόβλημα, κάποιος ευαίσθητος πολίτης θα του "εξηγήσει" αυτά δεν είναι σωστά πράματα, διότι το Κράτος έχει άλλα στο κεφάλι του τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΟΧΙ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΞΗΓΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. ΠΑΛΙΟΚΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΥΦΤΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΕΡΜΑ , ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΥΣΙΑ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΦΟΛΑ . ΒΡΕ ΟΥΣΤ (ΚΟΠΡ)ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΕΙΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΑΜΑΞΟ Η ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ( ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΖΩ ΕΓΩ) ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ???
    ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???
    ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΛΑ????
    ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΓΥΑΛΙΑ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΩΩΩΩΡΕΣ ΥΠΟΦΕΡΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ???
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ?????

    ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΦΟΛΕΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΧΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.
    ΟΧΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ.

    ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ.

    ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΏ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΖΩ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΝΑ ΖΩΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΥΓ: ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΑΑΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΟΟΟΟΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
    ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ...ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ???

    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 5:08

    ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΥΦΤΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΕΡΜΑ , ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΥΣΙΑ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΦΟΛΑ

    ------------

    Φίλε, κάνεις μεγάλο λάθος!

    Αν έσπευδες να ρίξεις φόλα σε τέτοιους βοθράνθρωπους, θα είχες διαπράξει ανθρωπιστική πράξη (για όλους τους υπόλοιπους).

    Και το πιο σημαντικό:

    Αν εξαλειφθεί αυτό το δίποδο έμβιο είδος (είτε μέσω της Φόλας είτε μέσω της Παιδείας), θα καταρρεύσουν τα ποσοστά του δικομματισμού. (Ο οποίος δικομματισμός βασίζεται σε τέτοια ανθρωποειδή, αν λάβεις υπόψη σου ποιοί βουλευτές βγαίνουν πρώτοι, σε σταυρούς, στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες)

    Τοχεις σκεφτεί καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ολοι οι ανεγκέφαλοι άρρωστοι εδώ μέσα βρήκαν καταφύγιο στην τρέλλα τους;
    Οι άνθρωποι που κακοποιούν ζώα θέλουν να κάνουν το ίδιο στους ανθώπους αλλά δεν μπορούν γιατί ειναι θρασύδειλοι και επειδή το να πειράξεις άνθρωπο τιμωρείται.
    Όλα τα μεγάλα παιδαγωγικά κέντρα όταν εντοπίσουν παιδί να έχει επιθετική έστω συμπεριφορά τον στέλνουν σε ψυχολόγο να το παρακολουθήσει επειδή υποθάλπεται έντονη απάνρθωπη συμπεριφορά η οποία μπορεί να εξελιχθεί καταστροφικά γι αυτό και τους γύρω του καθώς και στην κοινωνία.


    Αυτά...


    *μερικοί Ελληνάρες που να καταλάβουν τι συμβαίνει...δυστυχώς μερικοί από αυτούς έχουν και παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙ ΣΚΥΛΟΣ
    ΤΙ ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΤΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνώ απόλυτα με τους τελευταίους προλαλήσαντες.
    Δεμ'ενοχλεί και δε μ'ενόχλησε ποτέ κανένας σκύλος.
    Κι'αν μ'ενόχλησε έφταιγε αποκλειστικά ο μαλάκας ιδιοκτήτης του που τον είχε δεμένο βδομάδες ολόκληρες, χωρίς νερό, μέσα στον ήλιο.
    Οχι να του κάνω κακό, σπάραζε η καρδιά μου που το άκουγα να αλυχτάει το ζωντανό...

    Αντίθετα, έχω λουστεί ούκ ολίγες φορές, ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
    Τα παιδάκια τους δεν τα αναφέρω, γιατί παρ'όλο που αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία νεογέννητα στην πολυκατοικία και ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ, είναι παιδάκια και δεν καταλαβαίνουν και ΟΧΙ, δεν έχω σκεφτεί να τους ρίξω φόλα, ημαρτον!

    Οι βλαμμένοι οι φοιτητές όμως που ζουν δίπλα μου και έχουν τη μουσική ΤΕΝΤΑ όλη τη νύχτα, οι κωλόγεροι που ξυπνάνε από τις 4 το πρωί και ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ"ΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ",
    ΟΙ ΚΆΓΚΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΎΝΕ ΣΚΥΛΆΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΈΡΜΑ και ο γαμημένος ο παλιατζής-μανάβης-ψαράς με τη ντουντούκα Κυριακή στις 8 το πρωί ναί, με ενοχλούν,είναι ενήλικες και υπεύθυνοι των πράξεών τους και θα τους σάπιζα στο ξύλο εύκολα.

    Τελευταίο κρούσμα, ένα γαμωζεύγαρο απέναντι γύρω στα 50, ακούνε συνεχώς, στο τέρμα, ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ!!!
    Τους δύο τελευταίους μήνες ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ!!!
    Δεν την παλεύω!!!!
    Τι γαβγίσματα και μαλακίες, μιλάμε σε στέλνει στο Δαφνί αυτό το πράμα!

    Συμπέρασμα: Αν και δεν είχα ποτέ κατοικίδιο γιατί δε μου αρέσει πολύ η ιδέα ενός ζώου στο σπίτι, τα λυπάμαι.
    Δε φταίνε αυτά.
    Μην τους κάνετε κακό.
    Και που να πάνε, να τα πετάξουν στο δρόμο?
    Χειρότερο...
    Καλύτερα σπάστε στο ξύλο τον ιδιοκτήτη να μάθει να μην το αφήνει έξω τις ώρες κοινής ησυχίας.
    Και μετά ελάτε να δείρετε και τους δικούς μου.
    ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βουλώστε το στα σκυλιά για να μην σας τα βουλώσουν άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλοζωοι του κωλου βαλτε στα σπιτια σας τα σκυλια σας να μην ενοχλουν τις ωρες κοινης ησυχιας.Απλα πραγματα.Εχουμε γεμισει φιλοζωους με μπαλκονοσκυλα που δεν σεβονται τιποτα και κανεναν.Εχουν και οι ιδιοι ευθυνη για τις φολες οπως και η αστυνομια που αδιαφορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κατα την γνωμη μου τα ζωα εχουν παρα πολλες ευθυνες ειδικα οταν ειναι εγκλειστα μεσα εναν χωρο, τις οποιες λιγοι μπορουν να φερουν εις περας. Ειμαι εντελώς αντιθετη στα κατοικιδια ζωα μεσα σε σπιτια-κουτια οπου οι ιδιοκτήτες καποια στιγμη παραδιδουν τα οπλα και δεν τα φροντιζουν ουτε στο μισο απο οτι τους αξιζει. Αντιμετωπιζω μια τετοια κατασταση με απαραδεκτους γειτονες που φερονται αθλια στο σκυλι τους με αποτελεσμα να υποφερει το ιδιο αλλα και ολοι οι υπολοιποι. Αν μπορουσα, θα ηθελα να απαγαγω τον σκυλο και να τον παω εκει οπου πραγματικα μπορουν να τον αγαπησουν και να του δωσουμ ολοκληρωμενη και σωστη φροντιδα. Δεν τα παω πολυ καλα με τα σκυλια αλλα δεν σκεφτηκα ουτε ενα λεπτο να τα σκοτωσω. Δεν φταινε εκεινα επειδη εμεις ειμαστε διποδα ''ζωα'' που θελουμε κατοικιδιο πχ λογω μοδας ή επειδη το ηθελε επιμονα το παιδακι μας ή γιατι μας το εκαναν δωρο στα γενεθλια μας κλπ κλπ κλπ. Αν δεν μπορειτε να ανταπεξελθετε σωστα στις αναγκες ενος ζωου απλα μην τα αναλαμβανετε και δωστε τα στα σωστα χερια και μην βγαινετε μονιμως ως θιγμενοι ολοι εσεις οι ζωοφιλοι διοτι για μενα καποιοι δεν ειστε καν ανθρωποφιλοι για να ειστε και ζωοφιλοι...
    ΥΓ: Μιλαω γενικως και δεν εχω σκοπο να προσβαλω και να θιξω καποιον συγκεκριμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ''ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΦΟΥ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ'' ΜΙΖΕΡΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ Ή ΚΑΝΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΛΑ; ΝΤΑΗΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΙΘΣΘΙΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ. ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΣΑΝ ΛΥΣΗ. ΖΩΑΔΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ 'ΦΙΛΟΖΩΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ΄ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕΓΑΣ ΚΘΟΥΛΟΥ22 Αυγ 2018, 8:30:00 μ.μ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ @@@@ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κέντρο Καλαμαριάς ,στο θέατρο μπροστά συχνάζει, είναι μια γυναίκα η οποία βρίζει ασύστολα όποιον τύχει να περάσει από μπροστά της με σκύλο και σήμερα απείλησε πολλές φορές ότι θα ρίξει φόλες.Κάλεσα την αστυνομία η οποία της έκανε συστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση