GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδια συνταγή με το Βατοπέδιο...

Οι υπουργοί δεν έχουν ευθύνες αλλά οι ...υπηρεσιακοί παράγοντες για Χριστοφοράκο και Καραβέλα!!! Από τον Άκη Σκαρφή . Οπως με το Βατοπέδιο ,...

Οι υπουργοί δεν έχουν ευθύνες αλλά οι ...υπηρεσιακοί παράγοντες για Χριστοφοράκο και Καραβέλα!!!

Από τον Άκη Σκαρφή
.
Οπως με το Βατοπέδιο, έτσι κάνει τώρα η κυβέρνηση για την απόδραση Χριστοφοράκου και Καραβέλα. Αντι να αναλάβει ύστερα από τις νέες αποκαλύψεις τις πολιτικές ευθύνες συνολικά αλλά και ειδικά κάθε αρμόδιος υπουργός, με πρώτη την κ. Μπακογιάννη, τα φορτώνουν στους ...υπηρεσιακούς παράγοντες. Αυτοί, λένε, φταίνε γιατί καθυστέρησε έξι μέρες να "μετακινηθεί" το διπλωματικό έγγραφο για την αγορά ακινήτων στην Ουρουγουάη από τον Χρ. Καραβέλα. Διέταξε και μια ΕΔΕ η υπουργός Εξωτερικών και (νομίζει ότι)...καθάρισε!
Μόνο αφελείς τα πιστεύουν αυτά πια.

115 σχόλια

  1. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕΙΡΑ - 1

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ : Στα επίσημα πρακτικά της δίκης της μητρικής Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
    Πολλά εκατομμύρια ευρώ διοχετεύονταν από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Siemens Hellas, Πρόδρομου Μαυρίδη, προς τους διάφορους πράσινους «δικαιούχους». Μόνο από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο Μαυρίδης σε υποκατάστημα της Ελβετικής Τράπεζας Dresdner Bank, διακινήθηκαν περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαίο ρόλο στις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» φαίνεται ότι διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai, που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που του ανήκουν. Οι αρχές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζουν το «σκάνδαλο Siemens» ως «το μεγαλύτερο μεμονωμένο σκάνδαλο στην ιστορία των χρηματιστηρίων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΟΠΑΡΝΤ: Το πασόκ αγόρασε τα άρματα μάχης Λέοπαρντ 7 (ΕΠΤΑ) φορές ακριβότερα απ' ότι αγόρασε η Τουρκία (2 δις δρχ.), την ίδια εποχή.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Κατά την τριετία 2001-2004 το πασόκ διόρισε (εκτός ΑΣΕΠ) 250.000 συμβασιούχους στο δημόσιο για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προφανώς για να υφαρπάξει εκβιαστικά την ψήφο τους. Το 2004 είχε μάλιστα το θράσος να ζητάει να κάνει η ΝΔ αυτό που δεν έκαναν εκείνοι, δηλαδή να τους μονιμοποιήσει. Σύμφωνα με το συμβούλιο επικρατείας μονιμότητα δικαιούντο μόνο όσοι κάλυπταν "πάγιες και διαρκείς ανάγκες", δηλαδή το πολύ 80.000 από τους 250.000, που διόρισε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ: Αγορά προβληματικών γερμανικών υποβρυχίων κόστους 750 δις (τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους), που γέρνουν μέσα στη θάλασσα, ακόμη και σήμερα!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ: Εκποίηση 20 τόνων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος: Όταν έφαγαν και τα τελευταία λεφτά των δημόσιων ταμείων, ενώ παράλληλα οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας χτυπούσαν παγκόσμιο πρωταθλητισμό, οι πράσινοι οικονομολόγοι σοφίστηκαν νέες πατέντες!* Τον Αύγουστο του 2003, ο Σημίτης και Διοικητής Γκαργκάνας, αποφάσισαν με πλήρη μυστικότητα να εκποιήσουν 20 τόνους από τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδος. Αυτοί οι κύριοι σήμερα, βγαίνουν και μιλάνε για "διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προθεσμία δύο ημερών

    Συγκεκριμένα, την Δευτέρα πήραν προθεσμία δύο ημερών (ως την Τετάρτη) για να απολογηθούν οι Γ.Σκαρπελής (πρώην δ.σύμβουλος του ΟΤΕ) και Ηλ.Γεωργίου (γ.διευθυντής της Siemens). Και οι δύο συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει προθεσμία και ενώ βρισκόντουσαν στις κατοικίες τους. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν ζητήσει προθεσμία ενός μηνός, καθώς αποκαλύφθηκε ότι τους είχαν αποκρύψει χιλιάδες σελίδες από τον φάκελο της υπόθεσης, ακύρωση του εντάλματος σύλληψης και αντικατάσταση με περιοριστικούς όρους.

    Σημειώνεται ότι μετά την αποκάλυψη ότι ο ανακριτής Ν.Ζαγοριανός δεν τους είχε δώσει όλα τα έγγραφα της δικογραφίας ώστε να γνωρίζουν γιατί κατηγορούνται, κατατέθηκε μήνυση εναντίον του. Όταν όμως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε ότι πρέπει να παραδοθούν όλα τα στοιχεία, έσπευσε ο Κυρ.Καρούτσος να φρενάρει τη διαδικασία. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών άσκησε έφεση στην απόφαση του Συμβουλίου και έτσι θα πρέπει να κριθεί η υπόθεση από το Συμβούλιο Εφετών.

    Ο Ιω.Ματζουράνης που ανέλαβε και πάλι την υπεράσπιση Σκαρπελή, τόνισε ότι «η σπουδή της Εισαγγελίας Εφετών να ασκηθεί έφεση κατά του Βουλεύματος πρέπει να αξιολογηθεί με την ολιγωρία που άνοιξε τα σύνορα, στους δύο κατηγορούμενους που είναι, όπως είπε, επικίνδυνοι για το σύστημα και δη για το κυβερνητικό κόμμα».

    «Θα ακυρώσουν την προδιαδικασία»

    Την ίδια ώρα, ο πρώην επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος Γ.Ζορμπάς κατέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθ.Κανελλόπουλο ως μάρτυρας στην μήνυση Σκαρπέλης κατά του ειδικού ανακριτή Ν.Ζαγοριανού και της απόκρυψης εγγράφων από την υπεράσπιση των κατηγορούμενων.

    Ο κ.Ζορμπάς τόνισε (το προφανές) ότι η χορήγηση του συνόλου των στοιχείων της δικογραφίας είναι ουσιώδες υπερασπιστικό δικαίωμα και κάθε παραβίαση είναι λόγος ακυρότητας της προδικασίας.

    Μάλιστα, σημείωσε ότι αν και η Αρχή είχε αρχίσει έρευνα για την υπόθεση της Siemens, αυτή διακόπηκε με την κατάργηση της Αρχής τον Ιούλιο του 2008 από την κυβέρνηση Καραμανλή.

    ===================================
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ....

    ΕΝΑΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ....

    ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕΙΡΑ - 2

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : Αρχές του 2004 οι ιδιοκτήτες Καναδοί της TVX Gold αποφάσισαν να αποχωρήσουν, λόγω των λειτουργικών προβλημάτων που τους δημιουργούσαν μερικοί πασόκοι κάτοικοι και η τοπική αυτοδιοίκηση. Διεθνής έγκυρη εταιρία μελετών αποτίμησε την αξία των μεταλλείων σε 408 εκατ. Ευρώ, αλλά το κράτος, αντί να κάνει διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό έδωσε απευθείας τα μεταλλεία στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ», συμφερόντων Μπόμπολα, έναντι 11 εκατ. €. Δηλαδή το δημόσιο χάρισε 390 εκατομμύρια ευρώ στο Μπόμπολα μέσα σε λίγους μήνες.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ: Το 2001 για να καλύψουν ένα τεράστιο χρέος 2,8 δις ευρώ έστησαν τη μεγαλύτερη κομπίνα διαχείρισης χρέους, το περίφημο «πράσινο» δομημένο ομόλογο με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 5,4 δις Ευρώ.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΙΑΔΝΗ : Το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Παρόλες τις συνεχείς εκκλήσεις για να δικαιολογήσει την πράξη αυτή, το πασόκ έκανε την πάπια!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΤΟΠΛΟΥ; Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού ή πως παρέδωσαν 26.000 στρέμματα στη μονή Τοπλού (που έχει μόνο ένα μοναχό) σαν να ήταν δικά τους. Στη συνέχεια ιδρύθηκε εταιρία εκμετάλλευσης μαζί με Εγγλεζοκύπριους, που εισήγαγαν την εταιρία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και έγιναν όλοι ζάπλουτοι. Φυσικά οι «ιερές» μπίζνες των πρασινοφρουρών είναι απόλυτα εγκεκριμένες από τους «αγωνιστές» της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», όπως ο Καρχιμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕΙΡΑ -3

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ: Τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένα όλα τα σχέδια εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002. Η «Ολυμπιακή» κόστιζε 1,5 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως στους Έλληνες φορολογουμένους, δηλαδή 550 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο! Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκρατικοποιήσουν την «Ολυμπιακή» ή να κοροϊδέψουν τους Ευρωπαίους με διάφορα τερτίπια, προς αποφυγήν ποινών. Ο Χ.Βερελής αφού «ξεχρέωσε» για ακόμα μια φορά με παράνομες εισφορές πολλών δις την Ολυμπιακή, την μετονόμασε σε «Ολυμπιακές αερογραμμές». Μέσα σε ένα μήνα το νέο σχήμα ήταν και πάλι ελλειμματικό και καταχρεωμένο! Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε πρόστιμα πολλών δις για τις παράνομες κρατικές επιχορηγήσεις στην Ολυμπιακή που αναγκάστηκε να πληρώσει η ΝΔ. Το πρόβλημα επιλύθηκε από τον Κώστα Χατζηδάκη με την πώληση της Ολυμπιακής στην MIG το 2009.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΕΠ : Κάτω από το νόμο Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει χιλιάδες παράνομες πράσινες κομματικές προσλήψεις, κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά. Το ρεκόρ των διορισμών ήταν το πρεκλογικό έτος 1989 που το πασόκ διόρισε 180.000 άτομα από τις κλαδικές του

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΡΕΓΑΤΩΝ: Tο 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της υψηλότερης δωροδοκίας αφού παρόλο που η THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% δεν πήρε τελικά το έργο. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) που απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΜΙΝΑ-ΜΙΝΟΑΝ: Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία του πράσινου εφοπλιστή Σφηνιά, λόγω οικονομικής κατάρρευσης της κρητικής Minoan Lines. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες της Πάρου, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοΐας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα, επί Υπουργίας Παπουτσή βέβαια.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ARTION: Για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕΙΡΑ - 4

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εξαφανίστηκαν αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα συνεχή πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο, δηλαδή ξεπέρασε το 10%. Το πασόκ κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι)!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: Ο πράσινος Σεραφείμ Φυντανίδης (μέσω της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη) εμπλεκόμενος στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς), μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΧΤΑ : Αφορά τη (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Πάχτα, και των άλλων εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 21/01/2004, όταν οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ενισχύσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας», την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας Χρ. Πάχτας και έδιναν τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου Στέγκου, ιδιοκτήτη του «Πόρτο Καρράς», να χτίσει παράνομα χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕΙΡΑ - 5

    Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
    Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
    Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
    Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
    ……………………

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΕΟΝΑΚΗ : Βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο βουλευτής Ρεθύμνου Νεονάκης έπαιξε στο Χρηματιστήριο 64 εκατομμύρια €, σε ένα μόλις τρίμηνο.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί ποιος έπαιρνε τα λεφτά) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Ενώ μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί μόνο 3 τέτοιοι λογαριασμοί, από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100, δηλ.: τα περίφημα διπλά βιβλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηρεμήστε πρασινοφρουροί, σας έχει πιάσει ταχυπαλμία γιατί έχετε μυριστεί την καταιγίδα που έρχεται.
    Όσο για την αξιοπρέπεια της πολιτικής ζωής του τόπου, μήν στενοχωριέστε.
    Φρόντισαν τα καλόπαιδα του πασόκ με το Χρηματιστήριο, τη Ζίμενς, το Κτηματολόγιο, τους TOR-M1, τις φρεγάτες, το C4I και τόσα άλλα.
    Απλά μετρήστε πόσα τωρινά και πρώην στελέχη του πασόκ ζούν σε βιλάρες, έχουν εξασφαλίσει τα δισέγγονά τους και βρίσκονται ξαναπαντρεμένα με προικοθήρες κοπελίτσες, 30 χρόνια νεότερες.
    Μετά το ξανασυζητάμε το θέμα της πολιτικής αξιοπρέπειας.
    Απλά πράγματα.
    Εγώ πάντως θα πρόσθετα και το θέμα της υποκρισίας, φαντάζομαι να συμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ;

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ;

    ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟY ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.








    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ 20-30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ "ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ".

    ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA;

    Πάει και ο Βερελής, έρχονται οι λογαριασμοί από την Ελβετία, όμορφα.

    Ο επόμενος παρακαλώ.

    ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

    ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΙΖΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ.

    Το σούτ που έφαγε ο Βερελής είναι προφανώς επικοινωνιακό τρύκ, ντεμέκ οι διεφθαρμένοι δεν έχουν θέση στο πασόκ.

    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

    Προφανώς έχουν γίνει γνωστά ακράδαντα στοιχεία και ο Γιωργάκης αποφάσισε να τον διώξει πριν χειροτερέψει περισσότερο η υπόθεση για το κόμμα του. Πάντως σίγουρα μιλάμε για μίζα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

    Ο Βερελής ήταν υπουργός σε σημαντικά παραγωγικά υπουργεία για πάρα πολλά χρόνια.

    Αποδείχθηκε και ο ίδιος σούπερ-παραγωγικός από ότι φαίνεται.

    ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΑ 100 ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

    Όταν βγεί η ιστορία με τον Τρεπεκλή να δείς χαρούλες που θα κάνει ο αργόστροφος!

    Τί να πείς;

    Δεν θα βαρεθούμε αυτό το καλοκαιράκι.

    Έλα ο επόμενος!

    Και είναι τόσοι πανάθεμά τους, σε ποιόν να πρωτο-στοιχηματίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ.

    Γέλια, τρελλά γέλια θα κάνουμε.

    Και ο βλακογιώργος;

    Τι να κάνει και αυτός ο κακομοίρης; Του είπαν εκείνοι οι δυό πιτσιρίκοι στην Ιπποκράτους ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και προσπαθεί να ισοφαρίσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Siemens με τον πασατέμπο του Παυλίδη.

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι, επειδή σε υποστηρίζουν οι καναλάρχες και οι αμερικάνοι ότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΙΠΑΜΠΛΙΚ;

    Ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βοϊδοκέφαλε μεγαλοκαρχαρία Μπόμπολα με το mega σου, το πρώτο ψέμμα σου, το έθνος σου και την ημερησία σου, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Λέγοντας τέτοια χονδροειδή ψέμματα το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώνετε τους οπαδούς της ΝΔ, γιατί δεν είναι πρόβατα, όπως νομίζετε.

    Οι σχέσεις της ΝΔ με τη Siemens και την Intracom του Κόκκαλη ήταν πάντοτες κακές, διότι, όλοι ξέρουμε ότι ενώ επί πασόκ η Siemens Intracom ήταν, όχι ο κύριος αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προμηθευτής του ΟΤΕ, αντίθετα επί Μητσοτάκη η ίδια εταιρία είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Αυτά που γράφεις μαφιόζε Μπόμπολα στο Πρώτο Ψέμμα σου μπορεί να τα πιστέψουν μόνο λίγα ανεγκέφαλα πρόβατα οπαδοί του πασόκ.

    Οι κοινός νούς ξέρει ότι αυτά είναι παράλογα πράγματα.

    Όποιος έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την πολιτική ξέρει ακριβώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή είναι η ίδια η Siemens-Intracom που έριξε το Μητσοτάκη το 1993, επειδή αυτός προσπάθησε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ.

    Κύριοι οπαδοί του πασόκ ντροπιάζετε τον αυτοσεβασμό σας όταν αποδεχόσαστε να σας πασάρουν οι μεγαλοκαρχαρίες τέτοια χονδροειδή ψέμματα.

    Κύριε Τσοβόλα, ντροπιάζεις την υστεροφημία σου όταν λές ότι ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας είναι άνθρωποι της ΝΔ, γιατί ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, δεν ήλθες σήμερα στην πολιτική.

    Όσο για το Γιωργάκη, αυτός ο αργόστροφος σκερβελές δεν έχει τίποτε να ντροπιάσει, διότι έτσι και αλλιώς όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο χαμηλού αξιακού και πνευματικού επιπέδου είναι.

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προθεσμία δύο ημερών

    Συγκεκριμένα, την Δευτέρα πήραν προθεσμία δύο ημερών (ως την Τετάρτη) για να απολογηθούν οι Γ.Σκαρπελής (πρώην δ.σύμβουλος του ΟΤΕ) και Ηλ.Γεωργίου (γ.διευθυντής της Siemens). Και οι δύο συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει προθεσμία και ενώ βρισκόντουσαν στις κατοικίες τους. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν ζητήσει προθεσμία ενός μηνός, καθώς αποκαλύφθηκε ότι τους είχαν αποκρύψει χιλιάδες σελίδες από τον φάκελο της υπόθεσης, ακύρωση του εντάλματος σύλληψης και αντικατάσταση με περιοριστικούς όρους.

    Σημειώνεται ότι μετά την αποκάλυψη ότι ο ανακριτής Ν.Ζαγοριανός δεν τους είχε δώσει όλα τα έγγραφα της δικογραφίας ώστε να γνωρίζουν γιατί κατηγορούνται, κατατέθηκε μήνυση εναντίον του. Όταν όμως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε ότι πρέπει να παραδοθούν όλα τα στοιχεία, έσπευσε ο Κυρ.Καρούτσος να φρενάρει τη διαδικασία. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών άσκησε έφεση στην απόφαση του Συμβουλίου και έτσι θα πρέπει να κριθεί η υπόθεση από το Συμβούλιο Εφετών.

    Ο Ιω.Ματζουράνης που ανέλαβε και πάλι την υπεράσπιση Σκαρπελή, τόνισε ότι «η σπουδή της Εισαγγελίας Εφετών να ασκηθεί έφεση κατά του Βουλεύματος πρέπει να αξιολογηθεί με την ολιγωρία που άνοιξε τα σύνορα, στους δύο κατηγορούμενους που είναι, όπως είπε, επικίνδυνοι για το σύστημα και δη για το κυβερνητικό κόμμα».

    «Θα ακυρώσουν την προδιαδικασία»

    Την ίδια ώρα, ο πρώην επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος Γ.Ζορμπάς κατέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθ.Κανελλόπουλο ως μάρτυρας στην μήνυση Σκαρπέλης κατά του ειδικού ανακριτή Ν.Ζαγοριανού και της απόκρυψης εγγράφων από την υπεράσπιση των κατηγορούμενων.

    Ο κ.Ζορμπάς τόνισε (το προφανές) ότι η χορήγηση του συνόλου των στοιχείων της δικογραφίας είναι ουσιώδες υπερασπιστικό δικαίωμα και κάθε παραβίαση είναι λόγος ακυρότητας της προδικασίας.

    Μάλιστα, σημείωσε ότι αν και η Αρχή είχε αρχίσει έρευνα για την υπόθεση της Siemens, αυτή διακόπηκε με την κατάργηση της Αρχής τον Ιούλιο του 2008 από την κυβέρνηση Καραμανλή.

    ===================================
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ....

    ΕΝΑΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ....

    ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΧΕΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μέσα σε πέντε χρόνια ο Καραμανλής πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση.
    Να θυμηθούμε λιγάκι μερικές:
    1.Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    2.Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστω και εάν η εθελουσία ήταν μια ακριβή υπόθεση. Τώρα βλέπουμε μια υγιή επιχείρηση που όχι μόνο δεν επιβαρύνει το κράτος αλλά και συμμετέχει στον ανταγωνισμό για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.
    3.Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη. Εδώ θα μπορούσε να ήταν πιο ριζοσπαστικός αλλά έκανε ένα γενναίο πρώτο βήμα.
    4.Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    5. Ήρε τη μονιμότητα στις ΔΕΚΟ και προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία). 6.Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα), αξιολόγηση (στα ΑΕΙ, στο Δημόσιο με τους δείκτες αποτελεσματικότητας, στα σχολεία και τα λύκεια με τη βάση του 10), αριστεία (ευνοϊκή χρηματοδότηση στα καλύτερα ΑΕΙ, δωρεάν υπολογιστές σε αριστούχους μαθητές, φτηνό Ιντερνετ σε αριστούχους φοιτητές κ.λπ.).
    7.Ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ, όπου προβλέπεται τουλάχιστον πενταπλάσια χωρητικότητα φορτοεκφόρτωσης από τις μοντέρνες μεθοδολογίες των κινέζων της Cosco.
    8.Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    9. Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι. Τζάκ πότ αυτή η κίνηση γιατί όχι μόνο αυξάνεται ο ανταγωνισμός με την Aegean αλλά η διαδικασία προχώρησε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που κανείς δεν επενδύει.
    10.Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.








    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.







    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.








    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πρασινοφρουροί Παπαγιάννη και Καψαμπέλη, γουστάρω πολύ Βατοπέδι.
    Σας ευχαριστούμε που μας θυμήσατε που ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνσταντίνου επί δύο μήνες ήξερε τη συνομωσία των εκβιαστών Κουκουβίνου/Σωτηροπούλου και δεν είχε πεί τίποτε σε κανέναν (λέει).
    Ούτε στο βλακογιώργο!
    Ούτε μωρά δεν τα πιστεύουν αυτά.
    Εάν ήσουν Γιώργος Παπαντρέου και μάθαινες κάτι τέτοιο για το δεξί σου χέρι θα τον κράταγες κοντά σου και στη συνέχεια;
    Άρα, τρία είναι τα συμπεράσματα.
    Πρώτο, ο Παπακωνσταντίνου όχι μόνο ήξερε αλλά, κατά πάσα πιθανότητα το είχε οργανώσει, γιαυτό και δεν τον έδιωξε ο Γιωργάκης.
    Δεύτερο, και ο Γιωργάκης ήξερε τα πάντα αλλά κάνει την πάπια για να μην θεωρηθεί συμμέτοχος στον εκβιασμό.
    Τρίτο, οι υποτιθέμενοι μάγκες οι Βενιζελικοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτε, αλλιώς θα το είχαν διαρεύσει, προς όφελός τους βέβαια.

    ΘΑΣΟΚ: ΕΝΑΣ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π . :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΚΟΥΦΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ. ΛΑΣΠΗ ΨΕΜΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΛΑΛΙΩΤΙΣΜΟΣ. ΔΗΘΕΝ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΔΗΣΩ ΧΟΥΝΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ.

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

    Ο ΛΑΣΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.







    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.







    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.







    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πού χωράει ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ σε ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ βρε πρασινοφρουρέ;
    Πρέπει να προπονείσαι ΠΟΛΛΑ χρόνια φίλε μου.
    Το Γιωργάκη πάντως δεν τον πιάνεις, ξέχασέ το.
    Είναι ο ΜΟΝΟΣ ΔΟΤΗΣ εγκεφάλου που επέζησε.
    Αφού όμως και εσένα σου αρέσει τόσο το τάκα-τάκα συνέχισε, παιδί μου.
    Μόνο λίγη ρέγουλα μη τον ξεριζώσεις εντελώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ.

    Κακόηχη λέξη η μίζα, ας το πούμε «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ».

    Καλό έ;

    Αν μην τι άλλο οι άνθρωποι, ξέρουν μάρκετιγκ.

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της εταιρίας SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορούσε τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες «ωφέλιμες πληρωμές» οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΖΗΜΕΝΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΑΣ;

    Ρε σοσιαλιστές απατεώνες, δεν σας φτάνουνε όσα κλέψατε 20 χρόνια;

    Στα πόσα δισεκατομμύρια δηλαδή θα πείτε εντάξει χορτάσαμε;

    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΕΛΗ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Ακόμη περιμένουμε τα 99 εκατομμύρια.

    Άντε Γιωργάκη περιμένουμε ακόμη τα 99 εκατομμύρια.

    Τι θα γίνει Γιωργάκη;

    Ότι είσαι χαζός το ξέρουμε, κάνεις και τον κουφό τώρα;

    Καλά, καταλάβαμε.

    Μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο καμία ευθύνη δεν φέρουμε, έτσι Γιωργάκη;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;

    Για μαλάκες ψάχνετε ρε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.







    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.







    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πρασινοφρουροί, απλώστε τη μανέστρα όσο θέλετε, δεν έχει σημασία.
    Αλλάξτε κουβέντα, κάντε την τρίχα τριχιά, διαστρεβλώστε, πείτε υπερβολές, κρύψτε, κουτσομπολέψτε, συκοφαντείστε.
    Η Ζίμενς όμως δεν θα θαφτεί, η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει.
    Είναι τεράστιο το σκάνδαλο, είναι μεγάλη η ντροπή, είναι ατέλειωτη η υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο ΛΑΛΙΩΤΟΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΛΕΟΝ. Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΤΕΜΙΚΥΜΑΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)








    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)









    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)










    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    K. KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.











    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.









    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Η Palikostas Airlines Ltd σας εγγυάται ότι είναι πανέτοιμη για τη Μεγάλη σας Απόδραση στις 8 Ιουνίου.


    Με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών τα ελικόπτερά μας και τα αεροπλάνα μας θα είναι με τις μηχανές στο φούλ για να αποδράσετε.

    Ειδοποίηση: Δεν μεταφέρουμε μετρητά ή ομόλογα. Γι᾽αυτό φροντίστε από σήμερα κιόλας να εμβάσετε τις καταθέσεις σας στη ΜΑΥΟ International Ltd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η ΜΟΝΗ παράταξη που πάγια στρέφεται κατά των συμφερόντων της χώρας είναι το πασόκ.
    1.Προσχεδιασμένα ρίχνουν τη χώρα στην ακυβερνησία, αλλάζοντας τους εκλογικούς νόμους όταν βλέπουν ότι χάνουν τις εκλογές (1989 κουτσόγιωργας, 2003 σκανδαλίδης).
    2.Αφήνουν πάντα πίσω τους τεράστια χρέη κάθε φορά που τους μαυρίζει ο λαός (το 1990 ουσιαστικά η χώρα πτώχευσε, το 2004 το ίδιο).
    3.Ξεδιάντροπα αντεθνικός ο ρόλος τους και ιδιαίτερα του γιωργάκη στα κρίσιμα εθνικά θέματα (σκόπια, κυπριακό, αγωγοί, λιμάνια).
    4.Ειδικά τη δεκαετία του 80 δίχασαν το λαό σε "εμείς" και "εκείνοι" και διόρισαν κάθε αγράμματο συγγενή και φίλο στο δημόσιο, προφανώς ψηφοθηρικά. Έτσι δημιουργήθηκε ένας τερατώδης δημόσιος τομέας που θα μας δημιουργεί ελλείμματα για πολλά χρόνια ακόμη.
    5.Κατάκλεψαν το δημόσιο χρήμα και νομοθέτησαν ειδικές ρυθμίσεις για τις ποινικές παραγραφές των αδικημάτων (Χρηματιστήριο, Κτηματολόγιο, ΤΟΡ-Μ1, Ζίμενς, αμυντικοί εξοπλισμοί, C41, τι να πρωτοθυμηθείς).
    ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Βαρετές σαν τον ίδιο.

    Και πού είναι η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, την πάτησε το τρένο;

    Τέλος πάντων, δύο είναι τα μηνύματα:

    1. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    2. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    (και μιά μικρή λεπτομέρεια που δεν είχαν υπολογίσει. Οι Έλληνες δεν είναι αμερικάνοι).

    Keep walking, my friend.

    Και πού είσαι; Φτιάχνε και κανα βιογραφικό, θα σου χρειαστεί σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Από τη μια οι μαύρες κρυφές δημοσκοπήσεις από την άλλη έρχεται η καταιγίδα της Ζίμενς και έχουν λαλήσει τα πράσινα χαζόπαιδα.
    Εάν δεν πάρει τουλάχιστον 38% ο Γιωργάκης στις ευρωεκλογές θα φτιάχνει βιογραφικό σε ένα μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ AYTO ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

    Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;

    Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.

    Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

    Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γογαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.

    Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

    Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.

    Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;

    Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;

    Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ότι και να λένε οι πράσινοι μουτζαχεντίν υπάρχει ένα δια ταύτα.
    Η ουσία είναι ότι εάν χάσει η ΝΔ ο Καραμανλής παραμένει, γιατί τον θέλει ο κόσμος της ΝΔ (πάνω από το 45% του συνόλου του εκλογικού σώματος τον προτιμά για πρωθυπουργό).
    Για το Γιωργάκη τα πράγματα είναι εντελώς αντίστροφα. Εάν δεν τα καταφέρει πάει σούμπιτος, τον έφαγε η μαρμάγκα.
    Έχει ήδη χάσει αμέτρητες εκλογικές αναμετρήσεις και οι οπαδοί του πασόκ είναι εξαγριωμένοι με τις προσωπικές του ανεπάρκειες.
    Είναι λίγος, δεν κάνει.
    Ακόμη και ο πιό αφοσιωμένος πράσινος οπαδός το ξέρει, να μην τρέφετε αυταπάτες.
    Γι’ αυτό αφήστε τις προβλέψεις των μαϊμού δημοσκοπήσεων και κοιτάξτε να το μαζέψετε το βουτυρομπεμπέ της Εκάλης, γιατί δεν φτάνει που δεν στροφάρει αλλά νομίζει ότι είναι και γαλαζοαίματος.
    Κάτι σαν ο μεσσίας που θα σώσει την Ελλάδα.
    Όπως ο Αβραάμ για τους εβραίους.
    Δεν ξέρει τη διαφορά του ελλείμματος από το χρέος και μας λέει ότι θα φτιάξει την οικονομία.
    Δεν διώχνει τους δεκάδες λαδιάρηδες πρώην υπουργούς του πασόκ και μας λέει ότι θα χτυπήσει τη διαφθορά.
    Δεν κοιτάει να συμφωνήσει με τον Καραμανλή για το σεβασμό των αποφάσεων της δικαιοσύνης αλλά την κατηγορεί όποτε δεν τον βολεύουν οι αποφάσεις της.
    Δεν κοιτάει να μαζέψει το σκόρπιο μυαλό του και αναλώνεται σε τζάμπα γενικές εξαγγελίες για μείωση της σπατάλης στο δημόσιο και αύξηση των φορολογικών εσόδων.
    Για παράδειγμα, κατηγορεί τον Καραμανλή ότι μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές αλλά επιλέγει να αγνοεί ότι έτσι μειώθηκε δραστικά η ανεργία και αυξήθηκε το ΑΕΠ.
    Πώς θα γίνουν παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα βρε ΑΣΧΕΤΕ Γιωργάκη εάν στην Ελλάδα φορολογούμε τις επιχειρήσεις με 40% όταν στη λοιπή ΕΕ φορολογούνται κατά Μ.Ο. κατά 25%;
    Τι να πείς;
    Το παιδί δεν επικοινωνεί με τον πραγματικό κόσμο.
    Αυτό που είναι άξιο απορίας είναι που θεωρεί τον εαυτό του το μεσσία της Ελλάδας.
    Μπάς και είναι και αυτός στα πρόθυρα του Σισμανογλείου, σαν τη κακομοίρα τη Θώδη;
    Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δεν παίζεται ο οραματιστής Γεώργιος Τσάντ, δεν παίζεται.
    Σε οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
    Το πιό σοβαρό από όλα είναι ότι (μάλλον) τα πιστεύει αυτά που λέει.
    Δίπλα του ο Βεργής και ο Κατέλης της Αννίτας Πάνια φαντάζουν Αινστάϊν.
    Μήπως φταίει και αυτός ο κακομοίρης;
    Από γεννησιμιού του είναι έτσι, τι να καταλάβει;
    Αναρωτιέμαι, εάν έτσι είναι ο αρχηγός, φαντάσου τι είναι οι οπαδοί.
    Τρέλλα με κορδέλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα» με ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα για το πώς αισθάνεται ο ελληνικός λαός
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα. Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πραγματικότητα :
    Ελληνίδες με Μπούργκα σε 10 έτη το πολύ .
    Σενάριο μεν πραγματικότητα δε .
    Α ) ψηφίζω Παπανδρέου
    Β ) βγαίνει κυβέρνηση
    Γ ) δίνει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους
    Δ ) στις επόμενες εκλογές :
    Μουσουλμανικό Κόμμα .
    Ε ) Παίρνει 55-60% μιας και ξεπερνούν οι
    Μουσουλμάνοι τα 5.000.000 .
    ΣΤ ) Να το Θεοκρατικό Καθεστώς .
    Αλλαγή στα σώματα Ασφαλείας . Αντικατάσταση .
    Ε ) Ντύσε τη γυναίκα σου με Μπούργκα
    η φύγε Μετανάστης !!!!!
    Μουσουλμανικός νόμος ,
    και πάλι σκλαβιά ειρηνική στην Τουρκία .
    Ζ ) Χάσε τη σύνταξη σου .
    Άντε και καλή Επιτυχία .
    Σημείωση :Ο Παπανδρέου και ο Αλαβάνος ,
    Δήλωσε ότι θα δώσει ταυτότητες στους Μουσουλμάνους .
    Ο Καραμανλής δεν δήλωσε τίποτα ακόμα .
    Γιάννης ο Άσημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μικρασιάτες - Πόντιοι - φαναριώτες
    Αίσχος τροπή και προδοσία , είναι
    όποιος από εσάς δίνει την ψήφο του
    σε διεφθαρμένα κόμματα ,
    που σκοπό έχουν να μονιμοποιήσουν
    Και να νομιμοποιήσουν , δίνοντας
    ταυτότητες σε εκατομμύρια Μουσουλμάνους
    στη Ελλάδα .
    θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων σας
    και θα είστε υπόλογοι , προδότες
    του Ελληνικού Έθνους .
    Μικρός Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π . :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    Θα τρελλαθούμε ομαδικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Είναι για δέσιμο το παιντί.
    Τις τελευταίες μέρες λέει και ξαναλέι «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!
    Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
    Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΕΛΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ, ΒΡΕ ΑΙΝΣΤΑΊΝ;
    Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
    Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    Είναι τρέλλα!
    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.
    Έχει πλάκα το παιντί.
    (Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Εθνική Σύνταξη
    Ελληνικέ λαέ , ετοιμάσου μιας και η
    Σύνταξη για την οποία δούλεψες μια ζωή ,
    θα μοιραστεί εξίσου σε Έλληνες και Μουσουλμάνους ,
    κατά τα λεγόμενα – προσδοκώμενα από ,
    ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ .
    Μαζί με την σύνταξη θα χάσης μεγάλο μέρος
    της περιουσίας σου , γιατί ο ΧΑΣΑΝ πεινάει
    και θα σας σκοτώσει για να φάει.
    Σύνταξη : στο τέλος 450 ευρώ σε όλους με βάση
    τις αναλύσεις της ΕΥΡΟΣΤΑΤ .
    Αν δεν γίνεις Μουσουλμάνος , ο ΧΑΣΑΝ
    Με βάση την πίστη του θα σε σκοτώσει νόμιμα .
    Ιερός πόλεμος .
    Ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. NEO ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. NEO ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ


    Τ Ρ Ε Μ Ε Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ.

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ.
    ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΘΕ. ΔΙΑΚΛΑΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ. ΕΔΩ ΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΑΠΑΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΟΝΙΑΣ. ΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ..... ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ρε μαλακα δεξιε η χουντο δεξια τους φυγαδευσε αυτους της seimens!
    Δεν το πηρες χαμπαρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΧΜΑΝΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΔΟΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΠΑΣΟΚ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Βρηκατε αλλο τροπαρι ακροδεξιοι?
    Τωρα σας φταινε οι μουσουλμανοι?
    Το να πιστευεις σε μια παρθενα που την γαμησε το αγγελακι δεν ειναι δηλαδη μαλακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ Η ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΡΕ ΧΟΥΝΤΟΑΥΡΙΑΝΙΣΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ. ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ. ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΑΜΕΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ (1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ) ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΣΟΚΟΜΗΖΕΝΣ; ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΣΟΚΕ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΥΠΕΝΘΥΝΙΣΗ ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ. ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2007. ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΛΗΔΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΚΕ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΕ; ΕΔΩ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΣΙΛΙΑΝΕΣ (ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ). ΒΑΛΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε τους επιθανάτιους ρόγχους στου συστήματος Yorgo. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με κάποιο θέμα το οποίο αν έμενε πάνω από μια μέρα στην επικαιρότητα θα αποδεικνυόταν πόσο μούφα είναι. Επειδή λοιπόν οι τσιρίδες τους δεν αντέχουν σε σκέψη και λογική ανάλυση φροντίζουν την επομένη να τις αντικαθιστούν με άλλες ώστε το θύμα να μην προλαβαίνει να καταλάβει τι έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Λαέ ξυπνά .
    Είπαν και θα κάνουν :
    1) Γ .Α . Π .( ΠΑΣΟΚ) :
    Σε πρώτη φάση θα δώσω ταυτότητες
    Σε 700.000 Μουσουλμάνους .
    Έπεται συνέχεια για τα άλλα 3.000.000 Μουσουλμάνους .
    2) ΣΥΡΙΖΑ :
    Πιστό σκυλί συκοντάρει κραυγάζοντας .
    3) Κ.Κ.Ε. : Αλσχάϊμερ – Μαλάκυνση .
    4) ΛΑΟΣ : Φοβάμαι τον Χασάν .
    5) Ν.Δ. : Η σιωπή των αμνών .
    Πάρε θέση Τώρα .
    Οι λύκοι βελάζουν ,οι Μουσουλμάνοι
    ειρηνικά θα σας σκλαβώσουν
    την επομένη δεκαετία .

    Το Κοράνι η ευχή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    Θα τρελλαθούμε ομαδικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
    Είναι για δέσιμο το παιντί.
    Τις τελευταίες μέρες ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ λέει και ξαναλέει «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!
    Σιγά βρε γιγαντο-τεράστιε, θα σκίσεις το καλτσόν!
    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;
    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;
    Με τον Αλαφούζο, με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΕΛΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ, ΒΡΕ ΑΙΝΣΤΑΊΝ;
    Δηλαδή μας λές ότι με το Λάτση, το Γεράρδο, τον Παπαλεξόπουλο, το Σκλαβενίτη, το Λασκαρίδη, το Δασκαλόπουλο, το Βασιλάκη, το Mυτιληναίο και το Διβάνη, απλά μαζευόσαστε για να ρουφήξετε τη σουπίτσα σας;
    Ο ΠΙΟ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    Είναι τρέλλα!
    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.
    Έχει πλάκα το παιντί.
    (Λειψός – ξε-λειψός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Πιο απλά και ποδοσφαιρικά:
    ΥΠΕΞ - ΜΑΞΙΜΟΥ: 1 - 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Το Πρώτο Θέμα έκανε την αναμενόμενη αντεπίθεση του Μαξίμου, αλλά γκολ δεν μπήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Στην υπόθεση της Siemens , το μόνο δεδομένο της δικαστικής έρευνας είναι ότι 1 εκατομμύριο μάρκα βγήκαν από το ταμείο της και κατέληξαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, με κομιστή τον Θόδωρο Τσουκάτο, κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

    Είναι γνωστό - όσο και αν επιχειρούν κάποιοι να θολώσουν τα νερά - ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης για τη Siemens αφορά τη χρονική περίοδο κατά την οποία κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ.

    Και επειδή προφανώς κάποιοι φοβούνται, επιχειρούν τώρα αντιπερισπασμούς. Επιχειρούν να ανασύρουν μια υπόθεση ( MAYO ) την οποία η Δικαιοσύνη διερεύνησε, καταδικάζοντας κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ως συκοφάντη και λασπολόγο.

    Η κίνηση αυτή και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αποδεικνύει πανικό. Προδίδει μεγάλο εκνευρισμό.

    Είναι βέβαιο ότι, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν σε τίποτα δεν θα ωφεληθούν εκείνοι που συστηματικά επενδύουν, στην παραπολιτική, στο ψέμα, στη συκοφαντία, στη λάσπη. Εκείνοι που διαχρονικά επιστρατεύουν χαλκεία βυθίζοντας το δημόσιο βίο στην αθλιότητα.

    Ο κ. Παπανδρέου και η ηγετική του ομάδα προσπαθούν να εφαρμόσουν και σήμερα, λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές, καταδικασμένες πρακτικές του παρελθόντος.

    Τελικά τα μεγάλα λόγια του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύονται κούφια λόγια. Οι πολίτες εξακολουθούν να εισπράττουν από το ΠΑΣΟΚ - από το δήθεν νέο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου- τις ίδιες αντιλήψεις, τις ίδιες συμπεριφορές.

    Δεν αλλάζουν. Βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά στην αναξιοπιστία και την ανυποληψία.

    Πίσω από τα αμήχανα χαμόγελα αυταρέσκειας, κρύβεται η ανησυχία και η αγωνία τους. Και κάτι ακόμα: Ο κ. Παπανδρέου λέει ότι δεν «χρωστάει σε κανέναν».

    Δεν θυμάται καλά. Κάνει λάθος. Χρωστάει στους πολίτες την αλήθεια. Χρωστάει να κάνει πράξη τη δέσμευσή του να διερευνήσει πού πήγαν τα λεφτά. Πού πήγε το 1 εκατομμύριο μάρκα που μπήκαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει δηλώσει ο κ. Τσουκάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Πασοκ


    Στην Λάρισα βγαίνει....
    η νίκη πασοκ!!

    Χαμός στην πλατεία Λάρισας όπου θα μιλήσει ο αυριανός Πρωθυπουργός
    Γ. Παπανδρέου!!

    Την λαική συγκέντρωση ενισχύουν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου που δήλωσε στην Λάρισα:

    11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Οσοι - ελλάχιστοι πλέον - μέσα στο Πασοκ προδίδουν και θέλουν "κεντροδεξιό σχήμα" είναι πλέον γνωστοί και περιμένουμε να "εκδηλωθούν" !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    31 Μαϊ 2009 12:03:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Στην υπόθεση της Siemens , το μόνο δεδομένο της δικαστικής έρευνας είναι ότι 1 εκατομμύριο μάρκα βγήκαν από το ταμείο της και κατέληξαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, με κομιστή τον Θόδωρο Τσουκάτο, κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

    Είναι γνωστό - όσο και αν επιχειρούν κάποιοι να θολώσουν τα νερά - ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης για τη Siemens αφορά τη χρονική περίοδο κατά την οποία κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ.

    Και επειδή προφανώς κάποιοι φοβούνται, επιχειρούν τώρα αντιπερισπασμούς. Επιχειρούν να ανασύρουν μια υπόθεση ( MAYO ) την οποία η Δικαιοσύνη διερεύνησε, καταδικάζοντας κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ως συκοφάντη και λασπολόγο.

    Η κίνηση αυτή και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αποδεικνύει πανικό. Προδίδει μεγάλο εκνευρισμό.

    Είναι βέβαιο ότι, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν σε τίποτα δεν θα ωφεληθούν εκείνοι που συστηματικά επενδύουν, στην παραπολιτική, στο ψέμα, στη συκοφαντία, στη λάσπη. Εκείνοι που διαχρονικά επιστρατεύουν χαλκεία βυθίζοντας το δημόσιο βίο στην αθλιότητα.

    Ο κ. Παπανδρέου και η ηγετική του ομάδα προσπαθούν να εφαρμόσουν και σήμερα, λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές, καταδικασμένες πρακτικές του παρελθόντος.

    Τελικά τα μεγάλα λόγια του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύονται κούφια λόγια. Οι πολίτες εξακολουθούν να εισπράττουν από το ΠΑΣΟΚ - από το δήθεν νέο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου- τις ίδιες αντιλήψεις, τις ίδιες συμπεριφορές.

    Δεν αλλάζουν. Βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά στην αναξιοπιστία και την ανυποληψία.

    Πίσω από τα αμήχανα χαμόγελα αυταρέσκειας, κρύβεται η ανησυχία και η αγωνία τους. Και κάτι ακόμα: Ο κ. Παπανδρέου λέει ότι δεν «χρωστάει σε κανέναν».

    Δεν θυμάται καλά. Κάνει λάθος. Χρωστάει στους πολίτες την αλήθεια. Χρωστάει να κάνει πράξη τη δέσμευσή του να διερευνήσει πού πήγαν τα λεφτά. Πού πήγε το 1 εκατομμύριο μάρκα που μπήκαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει δηλώσει ο κ. Τσουκάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. 1 Ιουν 2009 3:08:00

    βρε ηλιθιε μονο που απαριθμείς τόσα σκάνδαλα φτάνει!!!!
    Εκτός από ανίκανοι είσαστε και ηλίθιοι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ.

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ.
    ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΘΕ. ΔΙΑΚΛΑΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ. ΕΔΩ ΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΑΠΑΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΟΝΙΑΣ. ΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ..... ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑ.
    Ο Χριστοφοράκος με τον Γκαραβέλα πήγανε στη Γερμανία για να φτίαξουνε το πρόβλημα πλεύσης που είχε το υποβρύχιο Παπανικολής που μας έφτιαξαν οι Γερμανοί.
    Ειναι φοβεροί μάστορες αφου το Υπουργείο Εθν. Αμυνας ανακοίνωσε οτι επισκευάστηκε και θα το παραλάβουμε κανονικά.
    Μετά απο όλα αυτά δεν δικαιούται ο Χριστοφοράκος να ξεκουραστεί λίγο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, και ο Γκαραβέλας να δεί τα σόγια που έχι στην Ουρουγουάη και τρώνε το πικρό ψωμί της ξενιτιάς.
    Γιαυτό και στη νέα αφίσα της ΝΔ βλέπετε τον Τρισμέγιστο Πρωθυπουργό να τους χαιρετάει, αυτούς τους μεγάλους εθνικούς ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 1 Ιουν 2009 4:41:00 μμ

    ΣΩΠΑ ΡΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ .
    ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Του Κουτσούκου την κορδέλα
    θα την κόψει μετά τις Ευρωεκλογές,
    ο Βάγγέλης Βενιζέλος στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης..
    Και τι κορδέλλα 2 Χ 1 .
    Και πάνω στο ΚΟΥΤΙ.
    Αν θα είναι με μπαλτά
    ή με αλυσοπρίονο...
    δεν το ξέρουμε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ.

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ.
    ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΘΕ. ΔΙΑΚΛΑΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ. ΕΔΩ ΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΑΠΑΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΟΝΙΑΣ. ΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ..... ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ενώ είναι συγγενείς, έχουν τις εμφανείς διαφορές τους.
    Μιλάω για τον Μαύρο Jefferson και για τον Georg Andrea ή George Andrew, τον διάδοχο στην ηγεσία των διεθνών σοσιαληστών. Παλιά ονομάζονταν και knight, όταν ξάφριζαν τη Ρόδο και μετά βρήκαν καινούρια φωλιά στη Μάλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Γιωργάκης Παπακωνσταντίνου.
    Το παιδί αυτό έχει κονσέρβα στον εγκέφαλο.
    Κάθε δεύτερη κουβέντα του είναι "πως αισθάνεται ο Ελληνικός λαός" και λέει πάντα τα ίδια. Ανασφάλεια, φτώχεια, μιζέρια, απογοήτευση, έλλειψη ελπίδας, απογοήτευση, κλπ.
    Κλασσικό αρνητικό πολιτικό marketing, αμερικανικής προέλευσης.
    Άν προσέξεις είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που λέει και ο ιεραπόστολος της τρομολαγνείας Ευαγγελάτος στον Κυριακού, το ραμολιμέντο της ξανθιάς μπεμπούλας (άσχετο αλλά όσο περνάνε τα χρόνια ο γερομπαμπαλής μοιάζει με τον παπαντρέα, μόνο που η Μαρί δεν είναι γελάδα).
    Άντε μετά να μην υποψιάζεσαι ότι κάποιος τους συντονίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΑΥΓΙΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. το ΠΑΣΟΚ έκανε ρόμπα τα παπαγαλάκια του... πα@@ια συνέντευξη απέσυρε ο Γιωργάκης από το ΒΗΜΑ...»
    01Ιου 2009
    0
    Βλέπωντας ότι όλη λοιπόν η ιστορία με το ότι η δημοσκόπηση ήταν στημένη επειδή στη σελίδα έγραφε 20:18, ήταν τελείως γελοία και δεν μπορούσε να τραβήξει για πολύ, την επομένη μέρα άρχισαν να τσιρίζουν για το ότι ο Γιωργάκης έφτυσε τον ΔΟΛ. Προσπάθησαν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι δήθεν ο Γιωργάκης «ζήτησε να αποσυρθεί η συνέντευξη που ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ» επειδή τάχα μου το ΒΗΜΑ δημοσίευσε «μαϊμού δημοσκόπηση»...

    Το τι έγραψαν δεν περιγράφεται...
    ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ!
    Απέσυρε ο Γιώργος, συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ; ...Με τα κόλπα σου Ψυχάρη, ο Παπανδρέου δεν φρενάρει!

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ...;

    ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" ...;

    Πρόεδρε, και πολύ άργησες!!

    Θάρρος και γενναιότητα (δρόμοι και διαδρομές)

    Ο Γιωργάκης έγινε κ.Γιώργος Παπανδρέου .
    ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚοι ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ...

    ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ...

    Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...
    απλά στις αρχές της εβδομάδας του ζήτησε συνέντευξη το Βήμα και δεν τους έδωσε...

    ΆΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ...
    σας το λέει ο Παπαϊωάννου και σας κάνει ρόμπα:

    11.jpg
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΛΑΪΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ...

    Σύντροφοι χαλαρώστε... και να σας γίνει μάθημα ότι σας χρησιμοποίησαν...

    Εντύπωση πάντως πρέπει να μας προκαλεί το ότι ο Παπαϊωάννου εμμέσως συσχετίζει τον «αρμόδιο» από το ΠΑΣΟΚ με το troktiko... δηλ. ο «αρμόδιος» από το ΠΑΣΟΚ που του είπε να παίξει την είδηση του είπε να την αντιγράψει από το troktiko στο οποίο την είχε δώσει πιο πριν; Για να καταλάβουμε δηλαδή... γιατί ο Παπαιωάννου δεν αντέγραψε την είδηση από εδώ ή εδώ που είχε δημοσιευθεί πολύ πριν δημοσιευθεί στο troktiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΟΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
    ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ-ΠΑΣΟΚ..
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...
    ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΚΑΙ
    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΟ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ.
    Ή ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΕΚΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΟΥΤΕ ΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ + ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ
    9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΕΨΕΙ.
    ΣΑΝ ΤΙΣ ......ΑΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΙΚΙΒΙΑΔΗ ...ΑΔΕΛΦΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση