GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα γενέθλια του Γ. Παπανδρέου...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/ . Παραλίγο να ξεχάσουμε τα γενέθλια του Γιωργάκη.... Άντε και με ένα καλό δώρο!!

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/
.
Παραλίγο να ξεχάσουμε τα γενέθλια του Γιωργάκη.... Άντε και με ένα καλό δώρο!!

8 σχόλια

  1. Χαιρετισμούς στον δήμαρχο με το πριόνι.

    τρελλή κουνέλα,
    γιατί έσβησες τις αναρτήσεις όπου τον υμνούσες και τον λιβάνιζες;

    ΕΛΑ η ΓΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ , ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. No, George, it's not the premiership, it's a vibrator... TO USE IT ON BENNY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους τρομοκράτες, τους βομβιστές και τους κουκουλοφόρους.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η "ετυμηγορία" των εκλογών για αυτούς που καταλαβαίνουν είναι ότι η ΝΔ (δεξιά) κατοχυρώθηκε πλέον στη συνείδηση του λαού, ως το πλέον διεφθαρμένο κόμμα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

    Αυτό το ξέρει η "γριά αλεπού" βουλευτής Μανώλης για αυτό θέλει αλλαγή ονόματος συμβόλων κλπ. Έτσι γινόταν πάντοτε ιστορικά στη δεξιά παράταξη. Λαϊκό κόμμα (μικρασιατική καταστροφή), Εθνικός Συναγερμός (εμφύλιος πόλεμος, ξερονήσια), ΕΡΕ (εθνικόφρονες- μιάσματα) και τώρα ΝΔ

    H NΔ προσπάθησε να απαξιώσει και να σκάψει το λάκκο με ψέματα και συκοφαντίες στη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παραταξη το ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει πέσει η ίδια μέσα.

    Οι πολίτες κάθε μέρα που περνάει αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης της δεξιάς, με το ΠΑΣΟΚ, και του "ακαταλληλότερου" με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου.

    Αποδείχθηκε περίτρανα, αυτό που έλεγαν παλιά, αλλά δεν είχαν καταλάβει οι νέοι, ότι η καλύτερη δεξιά δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το χειρότερο ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα μεγαλύτερα δεινά του Έθνους και τη δυστυχία του λαού, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, υπεύθυνη είναι η δεξιά παράταξη και τα δεκανίκια της. Πριν από μια 20ετία περίπου, πρέπει να θυμίσω όταν ήταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση, συναίνεσαν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να προνοήσουν και να εξασφαλίσουν τίποτα για το σκοπιανό, με αποτέλεσμα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία για τη στάση μας αυτή να αναγνωρίσουν τα Σκόπια το 1992 ως Μακεδονία.

    Οι ΗΠΑ επίσης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία σχετικά πρόσφατα επί ΝΔ του Καραμανλή (2005). Πηγαίνοντας πίσω αρκετά παλαιότερα το 1920 με συκοφαντίες και δημαγωγίες πήραν την εξουσία από το Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο με το Λαϊκό κόμμα ( έτσι λεγόταν η δεξιά παράταξη τότε) του Ιωάννη Γούναρη και οδήγησαν τη χώρα στην εθνική καταστροφή.

    Κάνοντας ένα μικρό άλμα στο χρόνο δεν μπορεί να μη θυμηθώ τη Κύπρο που ο Γέρος της Δημοκρατίας έστω το λίγο χρόνο που τον άφησαν να κυβερνήσει οι αποστάτες, με πρώτο το μεγάλο συκοφάντη και αρχιαποστάτη του λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, πρόλαβε και έστειλε στη Κύπρο τη μεραρχία στρατού για να την υπερασπίσει.

    Αλλά αλλοίμονο πάλι βρέθηκαν άνθρωποι προδότες από την δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη, επανέφεραν τη μεραρχία και εξύφαναν τη προδοσία της Κύπρου και παρέδωσαν με τις ενέργειες τους, τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

    Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Η δεξιά παράταξη όχι μόνο εδώ αλλά παντού, είναι για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων. Ειδικά όμως στην Ελλάδα δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Υπερασπίζονται καθαρά -για αυτούς που καταλαβαίνουν- απροκάλυπτα τους ισχυρούς και τη τσέπη τους και δεν ενδιαφέρονται για τον εργαζόμενο.
    Ιστορικά έχουν δείξει ποιοι είναι. Προεκλογικά όμως με ψευτιές, συκοφαντίες και σκευωρίες προσπαθούν να εξαπατήσουν το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα σε στενοχωρήσω, αλλά πλέον γνήσια κεντροαριστερά δεν υπάρχει. Ολοι ειναι δεξιοι. Μεχρι και το ΚΚΕ..........

    Ειδικά το ΠΑΣΟΚ που τόσο το εχω δει να "δοξάζεται" σαν σοσιαλιστικό κόμμα, δεν εχει ιχνος, ψυγμα, σοσιαλίστικής λογικής. Και πριν βιαστείτε να απαντήσετε, θα σας θυμήσω οτι απο το 81 και επι 16 χρόνια, το πασόκ που κυβερνουσε την Ελλάδα προέβη στις μεγαλύτερες "πτερυγικές" κωλοτουμπες δεξια - αριστερα που μπορει κανεις να φανταστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση