GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κυβερνητική πολιτική δολοφονεί τους μικρομεσαίους...

Γράφει ένας Μικρομεσαίος Στα πρόθυρα "μαζικής" αυτοκτονίας βρίσκονται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες. Η έλλειψη ρευστότητας ...

Γράφει ένας Μικρομεσαίος

Στα πρόθυρα "μαζικής" αυτοκτονίας βρίσκονται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, η μεγάλη πτώση του τζίρου των μικρών καταστημάτων, το άγριο κυνηγητό της ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ έχουν φέρει χιλιάδες επαγγελματίες σε απόγνωση και κατάθλιψη.
Εκτός από τις δεκάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες είναι οι μικρομεσαίοι που βιώνουν μία κόλαση βουτηγμένοι στην κατάθλιψη μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.
Η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δεί και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και όχι μόνον αυτό. Ενθαρρύνει την εξόντωσή τους, όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και τη φυσική, μέσω της ώθησής τους σε απονενοημένα διαβήματα. Ταυτόχρονα καταδικάζει τις οικογενειές των σε ένα διαρκή μαρασμό.
Η Κυβέρνηση, εν μέσω τέτοιας κρίσης εξαπολύει φορολογικές επιδρομές, συκοφαντεί για τη "μη-απόδοση του ΦΠΑ", εκβιάζει με ελέγχους, κ.λπ. Ταυτόχρονα το ΤΕΒΕ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεχίζει...
ακάθεκτο τις διώξεις των οφειλετών του. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δίκες κάθε μέρα οδηγούν τους οφειλέτες του ΤΕΒΕ στις φυλακές.
Οι τράπεζες, παίζοντας το δικό τους παιγνίδι σε αυτό το σκηνικό, αναγκάζουν τους μικρομεσαίους να πουληθούν δούλοι, να χάσουν το σπίτι τους, την περιουσία τους.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Σε αυτή τη μακάβρια για τους μικρομεσαίους πραγματικότητα που επέβαλε η Κυβέρνηση, αλλά και οι κυβερνήσεις του εκσυγχρονισμού δρομολόγησαν πριν μερικά χρόνια, οι μικρομεσαίοι δεν βλέπουν κανένα φώς, δεν ακούν καμμία εξαγγελία που να τους δόσει κουράγιο να αντέξουν. Τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης τις είδαμε. Είδαμε το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ, τη "στήριξη" στην πραγματική οικονομία, του άγριο δούλεμα των υπουργών της. Δεν ακούσαμε όμως πειστικές προτάσεις και από κανένα κομμα της αντιπιλίτευσης, δεν ακούσαμε έναν λόγο παρηγοριάς.
Ενας μικρομεσαίος
Τ.Θ.

45 σχόλια

  1. Τα αρρωστημένα κόμπλεξ των Δεξιών απέναντι στον Πραγματικό Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, που πήρε την Ελλάδα από την Λαμία και την πήγε εκεί που είναι σήμερα και πιο πέρα, και αν δεν υπήρχαν και εκείνη την εποχή οι προδότες φανφαρόνοι Δεξιοί στρατηγοί μαζί με τους επίσης Δεξιούς Πολιτικούς προϊσταμένους τους αφού είχε χάσει τις εκλογές ο Βενιζέλος, θα ήταν ακόμη στα πιο πέρα, και δεν θα υπήρχε καθόλου μα καθόλου πρόβλημα Αιγαίου, δεν περιγράφονται.
    Σημειωτέων ότι αν είχαμε μείνει εκεί που είχαμε φτάσει με τον Βενιζέλο ή τουλάχιστον να κατείχαμε τα παράλια της Μικράς Ασίας, δεν θα είχαμε το τεράστιο πρόβλημα των εξοπλισμών που έχουμε σήμερα, γιατί και περισσότεροι θα ήμασταν και πλουσιότεροι, αλλά ας όψετε η Δεξιά, Λαϊκό κόμμα τότε, με την «αξιοσύνη» της στα εθνικά θέματα.
    Άκουγα λοιπόν και έβλεπα σήμερα Δευτέρα 1/6/2009 στην ΝΕΤ, τον επίσης Δεξιό κύριο Μαρίνο Ευρωβουλευτή της Δεξιάς, να λέει για την είσοδο της Ελλάδας μας στην ΕΟΚ, Αφηγούνταν λοιπόν ο αξιότιμος αυτός κύριος ότι η Γαλλία μας ήθελε , αλλά η Γερμανία όχι, και όντως έτσι ήταν.
    Όμως ο κωσταντίνος καραμανλής ο εθνάρχης της Δεξιάς, που προσπαθούνε με νύχια και με δόντια να τον παρουσιάσουν έτσι, και που στην ψηφοφορία του ΣΚΑΙ, ήταν κοντά κοντά, δηλαδή ίσα και όμοια, αυτός που υπόγραψε συμφωνίες με τούρκους και Άγγλους, και από εκεί που οι Τούρκοι δεν είχαν κανένα νόμιμα, και μόνιμα στρατιώτη στην Κύπρο, απέκτησαν το δικαίωμα να έχουν, αυτός λοιπόν ο γενναίος άνδρας μόλις έμαθε ότι ο Χέλμουτ Κολ, η Γερμανία δηλαδή, αρνείται την Ελλάδα στην ΕΟΚ, πήγε στην Γερμανία και τον έπιασε από τον λαιμό, τον Χερ Κολ, και του είπε, ξέρεις βρε Γερμαναρά σε ποιον αρνείσαι να μπει στην ΕΟΚ;
    Στην Ελλάδα! Που πολέμησε εναντίων του φασισμού στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, Που χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε Ευρώπη, και άλλα όμορφα.
    Χέστηκε λοιπόν από τον φόβο του ο Γερμαναράς που εκπροσωπούσε την οικονομική ατμομηχανή της Ευρώπης μπροστά στον «γενναίο» καραμανλή, που κινδύνευε να τον πνίξει κιόλας, και εν ολίγοις του είπε, ήμαρτον και δεν το ξανακάνω, και δέχτηκε να μπει στην ΕΟΚ, και η Ελλάδα μας.
    Αυτόν τον «γενναίο» που είπαμε πριν που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες στην Κύπρο….
    Έτσι θέλει να παρουσιάσει ένας φανατικός Δεξιός τον καραμανλή του, γιατί όμως;
    Είπαμε στην αρχή ότι οι Δεξιοί στην Ελλάδα έχουν κόμπλεξ με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, και που ο οποίος σε μια διαπραγμάτευση που παρίστατο και ο Κλεμανσό, υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας, ο επονομαζόμενος και Τίγρις, αρπάχτηκε με αυτόν και λέγετε ότι ο Βενιζέλος τον χαστούκισε ή κάτι τέτοιο.
    Έτσι ο Δεξιούλης μαρίνος και λάτρης του κωσταντίνου καραμανλή, προσπάθησε να εξομοιώσει σε τσαμπουκά τους δυο, καραμανλή και Βενιζέλο, αυτόν που μεγάλωσε την Ελλάδα και αυτόν που την μίκρυνε……
    Πάντως δεν μπορώ να δεχτώ ότι έκανε κάτι τέτοιο ο καραμανλής, έτσι το κατατάσσω στις Τερατολογίες.
    Αν έγραφε, ότι το έκανε σε κάποιον, και συγκεκριμένα μεγάλο αυλάρχη, των ανακτόρων, τότε θα το δεχόμουν ανεπιφύλακτα.
    Για τον άρχοντα της Γερμανίας όμως, από τον πρωθυπουργό της τότε Ελλάδας ελέω Φρειδερίκης, και που έβαλε ξανάλεω τους τούρκους στρατιώτες νόμιμα και μόνιμα στην Κύπρο, εεεεε όχι, πολύ μα πάρα πολύ του πάει!
    Να δούμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε, από κανένα άλλο Δεξιό για τον «εθνάρχη» τους, πάντως εγώ μια και μόνη απάντηση έχω.
    Με πορδές δεν βάφουν αυγά όσο και αν ζορίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    KUCUK KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)




    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    KUCUK KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)




    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    KUCUK KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)




    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΦΛΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΓΙΑ ''ΟΦΕΙΛΗ'' 1.200 ΕΥΡΩ

    KUCUK KΑRA AMAN ALI: Μein Arbeit (το έργο μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΜΑΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΦΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΙΚΑ ,ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΧΛΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ Γ........ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επιχειρηματικότητα βάλεται στην Ελλάδα.

    Ο Επιχειρηματίας είτε μεγάλος είτε μικρός, θεωρείται εχθρός απο τους αριστερούς κρατικοδίαιτους φωστήρες, επειδή στοχεύει στο κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ...
    "Ο Επιχειρηματίας είτε μεγάλος είτε μικρός, θεωρείται εχθρός απο τους αριστερούς κρατικοδίαιτους φωστήρες, επειδή στοχεύει στο κέρδος."

    Αλλο μεγάλος και άλλο μικρός επιχειρηματίας κύριε. Ο μεγάλος έχει σαν πρώτο μέλημα να φάει τον μικρό, έχοντας σαν σύμμαχο την εξουσία.

    Αυτά τα περί αριστερών φωστήρων μόνον ένας εμπαθής νεοφιλελεύθερος θα μπορούσε να τα σκεφτεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΘΗΚΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΤΕΒΕ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προθεσμία δύο ημερών

    Συγκεκριμένα, την Δευτέρα πήραν προθεσμία δύο ημερών (ως την Τετάρτη) για να απολογηθούν οι Γ.Σκαρπελής (πρώην δ.σύμβουλος του ΟΤΕ) και Ηλ.Γεωργίου (γ.διευθυντής της Siemens). Και οι δύο συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει προθεσμία και ενώ βρισκόντουσαν στις κατοικίες τους. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν ζητήσει προθεσμία ενός μηνός, καθώς αποκαλύφθηκε ότι τους είχαν αποκρύψει χιλιάδες σελίδες από τον φάκελο της υπόθεσης, ακύρωση του εντάλματος σύλληψης και αντικατάσταση με περιοριστικούς όρους.

    Σημειώνεται ότι μετά την αποκάλυψη ότι ο ανακριτής Ν.Ζαγοριανός δεν τους είχε δώσει όλα τα έγγραφα της δικογραφίας ώστε να γνωρίζουν γιατί κατηγορούνται, κατατέθηκε μήνυση εναντίον του. Όταν όμως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε ότι πρέπει να παραδοθούν όλα τα στοιχεία, έσπευσε ο Κυρ.Καρούτσος να φρενάρει τη διαδικασία. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών άσκησε έφεση στην απόφαση του Συμβουλίου και έτσι θα πρέπει να κριθεί η υπόθεση από το Συμβούλιο Εφετών.

    Ο Ιω.Ματζουράνης που ανέλαβε και πάλι την υπεράσπιση Σκαρπελή, τόνισε ότι «η σπουδή της Εισαγγελίας Εφετών να ασκηθεί έφεση κατά του Βουλεύματος πρέπει να αξιολογηθεί με την ολιγωρία που άνοιξε τα σύνορα, στους δύο κατηγορούμενους που είναι, όπως είπε, επικίνδυνοι για το σύστημα και δη για το κυβερνητικό κόμμα».

    «Θα ακυρώσουν την προδιαδικασία»

    Την ίδια ώρα, ο πρώην επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος Γ.Ζορμπάς κατέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθ.Κανελλόπουλο ως μάρτυρας στην μήνυση Σκαρπέλης κατά του ειδικού ανακριτή Ν.Ζαγοριανού και της απόκρυψης εγγράφων από την υπεράσπιση των κατηγορούμενων.

    Ο κ.Ζορμπάς τόνισε (το προφανές) ότι η χορήγηση του συνόλου των στοιχείων της δικογραφίας είναι ουσιώδες υπερασπιστικό δικαίωμα και κάθε παραβίαση είναι λόγος ακυρότητας της προδικασίας.

    Μάλιστα, σημείωσε ότι αν και η Αρχή είχε αρχίσει έρευνα για την υπόθεση της Siemens, αυτή διακόπηκε με την κατάργηση της Αρχής τον Ιούλιο του 2008 από την κυβέρνηση Καραμανλή.

    ===================================
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ....

    ΕΝΑΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ....

    ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    AYTH ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ???
    ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

    ΑΜ ΠΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ 10.45?? ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ Ε??ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΙΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    AYTH ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ???
    ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

    ΑΜ ΠΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ 10.45?? ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ Ε??ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΙΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ??

    ===================================
    ΕΣΥ ΜΑΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΦΕΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.
    ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ???
    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...με το σκεπτικό της οικογενειακής ευθύνης, λύνονται πολλά προβλήματα.

    Για παράδειγμα ο Παυλίδης καλύπτεται από τη προστασία του Νονού, η κόρη του όμως ΟΧΙ.

    Ετσι, στο εξής, ΟΛΑ τα παιδιά και οι σύζυγοι πολιτικών θα πρέπει να θεωρούνται και να φυλάσσονται σαν στόχοι. Κάποιος, μόλις χθες το βράδυ, τους στοχοποίησε.

    Αυτά συμβαίνουν όταν ο βλάκας που καλείται να προασπίσει την δημοκρατία και την νομιμότητα, τυχαίνει να είναι εκ γενετής εγκληματική φυσιογνωμία, με κλίση στις τρομοκρατικές ενέργειες.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ???

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ

    AYTH ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ???
    ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

    ΑΜ ΠΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΣΕΝΑ!!!!


    XEXEXE ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η εικόνα που παρουσιαζει η Πολιτικη Ειναι Σ Υ Χ Α Μ Ε Ρ Η - Α Π Α Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Ι Κ Η .Δεν ξερω πια τι πρεπει να υποθεσει κανεις γι' αυτους τους ανθρωπους, Βουλευτες Υπουργοι που εκδιωχτηκαν απο το ιδιο τους το κομμα, Βγενουν στα καναλια και κατηγορουν αλλους με μια απαθεια και ενα κυνισμο απιστευτο. Πρετεντεριδες Χατζηνικολαουδες Τραγκαδες,σαν Υαινες τρομαχτικες δεσποζουν στο φρικτο τοπιο,Νομιζει κανεις οτι ζει ενα κακο ονειρο, Η διαφθορα παντου σε Πολιτικους και μη, απλωνεται σαν καρκινος δημιουργοντας ενα συναισθημα απαισια απογοητευτικο ακομα και για την ιδια μας την Πατριδα. S O S
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 2 Ιουν 2009 10:35:00 πμ
    "...Αλλο μεγάλος και άλλο μικρός επιχειρηματίας κύριε. Ο μεγάλος έχει σαν πρώτο μέλημα να φάει τον μικρό, έχοντας σαν σύμμαχο την εξουσία."

    Τόσο ο μεγάλος όσο και ο μικρός επιχειρηματίας προσπαθούν να αυξήσουν τα κέρδη τους αυξάνοντας τον τζίρο προσφέροντας καινούρια προϊόντα/υπηρεσίας με χαμηλότερο κόστος εφαρμόζοντας καινοτομίες στην παραγωγή. Το ότι ο "μεγάλος έχει σαν πρώτο μέλημα να φάει τον μικρό" είναι συμβατό με τα δόγματα του μαρξισμού-λενινισμού είναι όμως σαν θεώρηση μπούρδα όπως όλα τα παράγωγα αυτής της κοσμοθεωρίας και που στην πράξη έχουν αποδειχτεί καταστροφικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 2 Ιουν 2009 10:35:00 πμ

    Ποια ήταν η μεγάλη επιχείρηση που "έχοντας σαν σύμμαχο την εξουσίαα" νάγκασε την μικρή General Motors να κηρύξει πτώχευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ 6% ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2% , ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ? ,Ο ΜΠΕΝΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ??
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΣΟΚ . ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ
    ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ... ΑΥΤΟΥΣ.

    Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2815/18 Απριλίου 2002 την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου καλύπτει ο κ. Ε.ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    Την θέση του εντεταλμένου Αντιπροέδρου το στέλεχος του ΠαΣοΚ και σημερινός υπόδικος κ. ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ.

    Διοικητικό Συμβουλίο ΟΤΕ είναι οι κύριοι :
    Λ. ΑΓΓΕΛΟΥ, υπάλληλος του ΟΤΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
    Γ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, γενικός διευθυντής του ΟΤΕ και στέλεχος του ΠαΣοΚ
    Ν. ΜΑΝΑΣΗΣ, πρόεδρος της Cosmote και με παρασκηνιακό ρόλο στην πώληση της Γερμανός.
    Χρ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ, πρόεδρος , τότε ,της ΓΣΕΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ.
    και ο .....
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ειδικός γραμματέας ,τότε,του υπουργείου Οικονομίας,και σημερινός εκπρόσωπος τύπου του ΠαΣοΚ και ... επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΠαΣοΚ.

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ...με το σκεπτικό της οικογενειακής ευθύνης, λύνονται πολλά προβλήματα.

    Για παράδειγμα ο Παυλίδης καλύπτεται από τη προστασία του Νονού, η κόρη του όμως ΟΧΙ.

    Ετσι, στο εξής, ΟΛΑ τα παιδιά και οι σύζυγοι πολιτικών θα πρέπει να θεωρούνται και να φυλάσσονται σαν στόχοι. Κάποιος, μόλις χθες το βράδυ, τους στοχοποίησε.

    Αυτά συμβαίνουν όταν ο βλάκας που καλείται να προασπίσει την δημοκρατία και την νομιμότητα, τυχαίνει να είναι εκ γενετής εγκληματική φυσιογνωμία, με κλίση στις τρομοκρατικές ενέργειες.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποια ήταν η μεγάλη επιχείρηση που "έχοντας σαν σύμμαχο την εξουσίαα" νάγκασε την μικρή General Motors να κηρύξει πτώχευση;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ίδια και οι διευθυντές της για να φάνε τα λεφτά των μετόχων και τις επιδοτήσεις του κράτους.

    Βέβαια για να γίνει η General Motors ΜΕΓΑΛΗ κατάπιε χιλιάδες μικρούς. Στο τέλος κρίθηκε -όπως σε χιλάδες άλλες περιπτώσεις μεγάλων εταιριών- ότι το να παίζεις στη χρηματιστηριακή αγορά είναι επικερδέστερο από το να πουλάς αυτοκίνητα.

    Επομένως η άκρατη αδηφαγία έχει ένα τέλος, πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. GIA TON KYRIO ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ..
    "Το ότι ο "μεγάλος έχει σαν πρώτο μέλημα να φάει τον μικρό" είναι συμβατό με τα δόγματα του μαρξισμού-λενινισμού είναι όμως σαν θεώρηση μπούρδα όπως όλα τα παράγωγα αυτής της κοσμοθεωρίας και που στην πράξη έχουν αποδειχτεί καταστροφικά."

    Δηλαδή στα σοσιαλιστικά καθεστώτα ο μεγάλος τρώει τον μικρό ;;;. Υπα´ρχει εκεί τέτοια διάκριση ;;;

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ :::

    που το είδες καλέ μου οραματιστή της ΘΑΤΣΕΡ ::

    Δεν είδες το κουρέλιασμα των θεωριών σου ;;

    Δεν βλέπεις γύρω σου τη δυστυχία ::

    Μήπως είσαι ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ και κάθομαι και μιλάω άδικα μαζί σου ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. AKOMA ENA ΡΕΖΙΛΙΚΙ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ.
    Παράδειγμα προς " μίμηση " ο γιος Παπανδρέου
    2 Ιουνίου 2009, 00:32

    Το δρόμο για τον εκσυγχρονισμό του στρατού και της μείωσης της θητείας δείχνει ο γιος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας, ο οποίος μετά... μουσικής και ροδοπέταλων παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό στη μονάδα του για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία.
    Στους καταδρομείς, στα λεγόμενα ΛΟΚ στον Ασπρόπυργο παρακαλώ, σε ένα σώμα που θέλει καλή εκπαίδευση και σκληρή ζωή.
    Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου απέδειξε με τις επιδόσεις του ότι η θητεία θα πρέπει να έχει διάρκεια έξι μήνες και τίποτα παραπάνω, ούτε μέρα περισσότερο!

    Το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου ας το δει στα σοβαρά ο κύριος Μεϊμαράκης, γιατί έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για όλα τα παιδιά της Ελλάδας.

    Ο γιος του κυρίου Παπανδρέου πήγε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για ένα ολόκληρο εξάμηνο.

    Από κει και πέρα, στη μονάδα όλοι βλέπουν και ακούνε τον Παναή, όχι όμως και του Γιώργου, το παιδί!

    ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ
    Ότι και να λένε οι πράσινοι μουτζαχεντίν υπάρχει ένα δια ταύτα.
    Η ουσία είναι ότι εάν χάσει η ΝΔ ο Καραμανλής παραμένει, γιατί τον θέλει ο κόσμος της ΝΔ (πάνω από το 45% του συνόλου του εκλογικού σώματος τον προτιμά για πρωθυπουργό).
    Για το Γιωργάκη τα πράγματα είναι εντελώς αντίστροφα. Εάν δεν τα καταφέρει πάει σούμπιτος, τον έφαγε η μαρμάγκα.
    Έχει ήδη χάσει αμέτρητες εκλογικές αναμετρήσεις και οι οπαδοί του πασόκ είναι εξαγριωμένοι με τις προσωπικές του ανεπάρκειες.
    Είναι λίγος, δεν κάνει.
    Ακόμη και ο πιό αφοσιωμένος πράσινος οπαδός το ξέρει, να μην τρέφετε αυταπάτες.
    Γι’ αυτό αφήστε τις προβλέψεις των μαϊμού δημοσκοπήσεων και κοιτάξτε να το μαζέψετε το βουτυρομπεμπέ της Εκάλης, γιατί δεν φτάνει που δεν στροφάρει αλλά νομίζει ότι είναι και γαλαζοαίματος.
    Κάτι σαν ο μεσσίας που θα σώσει την Ελλάδα.
    Όπως ο Αβραάμ για τους εβραίους.
    Δεν ξέρει τη διαφορά του ελλείμματος από το χρέος και μας λέει ότι θα φτιάξει την οικονομία.
    Δεν διώχνει τους δεκάδες λαδιάρηδες πρώην υπουργούς του πασόκ και μας λέει ότι θα χτυπήσει τη διαφθορά.
    Δεν κοιτάει να συμφωνήσει με τον Καραμανλή για το σεβασμό των αποφάσεων της δικαιοσύνης αλλά την κατηγορεί όποτε δεν τον βολεύουν οι αποφάσεις της.
    Δεν κοιτάει να μαζέψει το σκόρπιο μυαλό του και αναλώνεται σε τζάμπα γενικές εξαγγελίες για μείωση της σπατάλης στο δημόσιο και αύξηση των φορολογικών εσόδων.
    Για παράδειγμα, κατηγορεί τον Καραμανλή ότι μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές αλλά επιλέγει να αγνοεί ότι έτσι μειώθηκε δραστικά η ανεργία και αυξήθηκε το ΑΕΠ.
    Πώς θα γίνουν παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα βρε ΑΣΧΕΤΕ Γιωργάκη εάν στην Ελλάδα φορολογούμε τις επιχειρήσεις με 40% όταν στη λοιπή ΕΕ φορολογούνται κατά Μ.Ο. κατά 25%;
    Τι να πείς;
    Το παιδί δεν επικοινωνεί με τον πραγματικό κόσμο.
    Αυτό που είναι άξιο απορίας είναι που θεωρεί τον εαυτό του το μεσσία της Ελλάδας.
    Μπάς και είναι και αυτός στα πρόθυρα του Σισμανογλείου, σαν τη κακομοίρα τη Θώδη;
    Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ 2 Ιουν 2009 1:25:00 μμ
    "...το να παίζεις στη χρηματιστηριακή αγορά είναι επικερδέστερο από το να πουλάς αυτοκίνητα."

    Και άλλες εταιρίες το κάνουν αυτό πχ η Volkswagen, οδηγούνται και αυτές στην χρεωκοπία;
    Να κουρελιάζεται είδα ο μαρξισμός-λενινισμός και μάλιστα στην εποχή που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν το πέρασμα από τον καπιταλισμό στον σοσιαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 2 Ιουν 2009 10:29:00 πμ


    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΔ.... ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.


    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ .


    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .

    ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΟΚΟ ,ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 2 Ιουν 2009 12:09:00 μμ

    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ


    ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ .

    ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 2 Ιουν 2009 4:53:00 μμ

    Κύριε Ανδριανόπουλε,

    Δεν θα σας κάνω τη χάρη, λυπάμαι...

    Είστε ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ και είμαστε μερικά δις ανθρώπων. Δεν μπορεί κάτι θα ξέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 2 Ιουν 2009 11:26:00 πμ

    http://www.mohaw.gr/communication/efimeries-nosokomeion-til.-gramm-1434

    ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση