GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γίνεται της μουρλής στην Αιτωλοακαρνανία...

Το Press-gr αποκαλύπτει: Σκληρές καταγγελίες από υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ κατά Μαγγίνα, Σαλμά και Λιβανού για την εκλογική ήττα. Ολόκληρο ...

Το Press-gr αποκαλύπτει: Σκληρές καταγγελίες από υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ κατά Μαγγίνα, Σαλμά και Λιβανού για την εκλογική ήττα. Ολόκληρο το κείμενο - φωτιά!
.
Από τον Λυκούργο Σκαμνιώτη

Μεγάλος χαμός έχει γίνει και στην Αιτωλοακαρνανία για την εκλογική ήττα της ΝΔ. Με δημόσια δήλωσή του, η οποία ήδη είναι πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο το νομό, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χ. Μοσχανδρέου στρέφεται προσωπικά κατά των νυν βουλευτών κατηγορώντας τους ως υπέύθυνους "για τα συντριπτικά αποτελέσματα της ΝΔ στο νομό".
Αναφέρεται ονομαστικά με σκληρές εκφράσεις κατά του Β. Μαγγίνα για "το αναψυκτήριο με τους ανασφάλιστους ινδούς", κατά του "μεγαλοβιλλάρχη της Παλλήνης" υφυπουργού Μ. Σαλμά και κατά "του ανεπάγγελτου κολωνακιώτη Λιβανού"...
Το Press-gr βρήκε ολόκληρη την καυτή δήλωση και τη δημοσιεύει. Απολαύστε την!

"Η ανυπαρξία έργου των Βουλευτών και της κυβέρνησης βούλιαξαν στο νομό μας.
Με αφορμή τα αποτελέσματα των πρόσφατων Ευρωεκλογών ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. το 2000 και το 2007 Χ. Μοσχανδρέου δήλωσε τα εξής:
Πέρασαν 10 ημέρες από τις ευρωεκλογές και ανέμενα όπως όλοι οι Αιτωλοακαρνανές και εγώ προσωπικά την επίδειξη πολιτικής ευαισθησίας και ανάλογου πολιτικού θάρρους, όπως και την αυτοκριτική αυτών που τυχαίνει να είναι βουλευτές της Ν.Δ. και οι οποίοι ευθύνονται για τα συντριπτικά αποτελέσματα της Ν.Δ. στο νομό. Μιλάω για τα ίδια πρόσωπα τα οποία για να επιτύχουν την εκλογή τους έφτασαν ακόμη και το 2004 στην ανθρωποθυσία μου για να την εξασφαλίσουν.
Την τελευταία πενταετία δεν έχουν να επιδιώξουν ίχνος ουσιαστικού ενδιαφέροντος, έστω και μικρού αποτελέσματος για ένα καυτό πρόβλημα που έχει ο νομός από άκρο σε άκρο, για αυτό και μέσα από την κάλπη οι Αιτωλοακαρνανές ως πραγματικοί υπεύθυνοι πολίτες έστειλαν ηχηρό πολιτικό ράπισμα με την συντριπτική διαφορά έναντι του ΠΑΣΟΚ -10% από τις ευρωεκλογές του 2004 και -7% από τις τελευταίες εθνικές εκλογές του 2007. «Για να αντιληφθούν όλοι ότι τα φιλιά και οι αγκαλίτσες δεν έχουν πέραση στο νομό μας».
Ζητούν οι πολίτες με το μήνυμα των ευρωεκλογών σοβαρή ενασχόληση της κυβερνητικής πλειοψηφίας με τα καυτά προβλήματα του τόπου μας αλλά διερωτώμαι ποιος θα ασχολείται με αυτά ο Βασίλης Μαγγίνας που ως υπουργός άνοιξε...
αναψυκτήριο με ανασφάλιστους ινδούς διασύροντας την Ν.Δ. και την Αιτωλοακαρνανία πανελλαδικά ή ο Μεγαλοβιλλάρχης της Παλλήνης του 2002 Μάριος Σαλμάς που προσπαθεί από την θέση του υφυπουργού να διασώσει τον εαυτό του διορίζοντας συγγενείς του και μη σε κρατικές θέσεις αποβλέποντας σε προσωπικά και μόνο εκλογικά οφέλη και βέβαια δεν θα ασχοληθώ με τον ανύπαρκτο πολιτικά «σύμβολο» της διαπλοκής, τον ανεπάγγελτο κολωνακιώτη Λιβανό με τα νησιά και τα κότερα που ο σημερινό Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής με την ψήφο του συμφώνησε στην παραπομπή του πατρός του σε Εξεταστική το 1996 για την υπόθεση Καζίνο του Λαγονησίου.
Έφτασε η ώρα έστω και την υστάτη στιγμή η κυβέρνηση την Ν.Δ. και οι Βουλευτές του νομού να ασχοληθούν με τα καυτά προβλήματα. Να ασχοληθούν με την ανεργία των νέων ανθρώπων που δεν αντέχουν πια τα ανασφάλιστα και ολιγόμηνα stage, που στην πράξη είναι ένας απάνθρωπος εμπαιγμός, να ασχοληθούν με το όνειρο θερινής νυχτός το Πλατυγιάλι, με τους παινόμενους αγωνιούντες για την επόμενη μέρα φτωχούς αγρότες που ζουν εφιαλτικά καθημερινά την εξαθλίωση τους και με τα δεκάδες άλλα προβλήματα που μας κάνουν να νιώθουμε ότι αυτός ο νόμος εξαιτίας της πεντάχρονης πολιτικής και της εγκατάλειψης της Ν.Δ. βουλιάζει πραγματικά.
Αυτά τα δηλώνω με αγάπη και αγωνία για την παράταξη και τον Αιτωλοακαρνανικό λαό που έμπρακτα υπηρετώ δια μέσω με του πολιτισμού ανιδιοτελώς επί μια 10ετία".

10 σχόλια

  1. Η επιστολή φανερώνει τουλάχιστον στα λόγια, ότι υπάρχουν και τίμιοι στη δεξιά παράταξη.

    Το θέμα είναι όμως ότι, τι γυρεύει ένας καλός άνθρωπος μέσα σε μια συμμορία που κυβερνά τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    Μετα τις Ευρωεκλογες και την καταστροφη της παραταξη μας ηρθε η ωρα να στηριξουμε ολοι μαζι τον Αντωνη μας.
    Μονο ο Σαμαρας μπορει να μας δωσει πισω την ξεφτιλισμενη πια, υπολειψη και τιμη μας.
    Θα πρεπει να μπορεσουμε να βγαινουμε ξανα στους δρομους και την ημερα και οχι μονο τις νυχτες, οπως κανουμε τους τελευταιους μηνες λες και ειμαστε κλεφτες.
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    στηριξε την παραταξη και την τιμη μας..
    ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ψηλα το κεφαλι μονο με τον ΣΑΜΑΡΑ μας.
    Η DORA Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ μαζι με τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΑΝΗΨΙΟ και τον ΛΟΥΛΗ και τον ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ, ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ME TON ΑΝΤΩΝΗ MAΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ..
    Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΤΕ... Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝ ΜΙΖΕΣ...
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
    ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ..
    ΚΑΙ Ως ΓΝΩΣΤΟΝ. Η ΦΤΩΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ..

    ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΡΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
    ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Χαοτισμός, Λαϊκισμός και Παραλογισμός
    Επιτέλους! Είπε και ελάλησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις 11/06/2009, τέσσαρες μέρες μετά το “θρίαμβο” του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές. Κάπως καθυστερημένο βέβαια ήταν το εύγευστο επιδόρπιο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες», μας υποσχέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μη μασώντας τα λόγια του όπως συνηθίζει, και αποδεικνύων εαυτόν καρατζαφερικότερον του Καρατζαφέρη! Χαρά εμείς οι “ρατσιστές” και “φασίστες” που ένας μέγας σοσιαλιστής ηγέτης, και μάλιστα ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προσχώρησε στα χωρικά μας ύδατα!

    Ξαναδιαβάστε το για να το εμπεδώσετε, παρακαλώ: «Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες»! Μ' άλλα λόγια, εκεί που είχαμε όλοι εμείς οι "κρυφοφασίστες" απογοητευτεί, μας προέκυψε ένας “αριστερός” ηγέτης λαθρομεταναστοφάγος! Και μετά σου λέει δε γίνονται θαύματα στην εποχή μας. Όχι, εγώ πιστεύω στα θαύματα, εννοώ όταν κοιμάμαι τα πιστεύω.

    Τώρα δε θέλω ν’ αρχίσω τη γκρίνια, ούτε θα ζητήσω μικροσκοπική εξέταση ούρων πολιτικών και δημοσιογράφων για ν’ ανακαλύψω γιατί έστω και σ’ εκείνη την ανεκδιήγητη διακαναλική debate (28-05-09) δεν τέθηκε το καυτό ερώτημα της λαθρομετανάστευσης ούτε στον κ. Καραμανλή ούτε στον κ. Παπανδρέου. Μόνο τον Καρατζαφέρη στρίμωξαν οι Σρόιτερ και Ευαγγελάτος για να του αποδείξουν πόσο φασίστας ήταν. Δείτε εδώ τις ερωτήσεις για να γελάσετε.

    Έτσι λοιπόν, στην ημικατεχόμενη και πανταχόθεν βιαζόμενη Ελλάδα, όπου οι μόνοι που έχουν δικαιώματα είναι τα πολιτικά λαμόγια με τις αμαρτωλές παρέες τους, οι δήθεν πρόσφυγες, οι λαθρομετανάστες και οι μετανάστες, ενώ οι γηγενείς έχουν μόνο καθήκοντα και υποχρεώσεις προς αυτούς, δυο-τρεις μέρες μετά τις Ευρωεκλογές, η λαθρομετανάστευση μπήκε πρώτο θέμα στην ατζέντα των ειδήσεων σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες! Άστραψαν και βρόντηξαν από τα τηλεπαράθυρα οι αναλυτές του χάους, που τους έπιασε όψιμα η ανησυχία. (Θα εξαιρέσω από τη μομφή τον Κ. Χαρδαβέλλα που είχε αναδείξει το πρόβλημα ενωρίτερα).

    Το θέμα έγινε ξαφνικά της μόδας διότι ανακάλυψαν ότι πουλάει! Από τη μια η πρωτοφανής αποχή από την κάλπη, αφ’ ετέρου ο διπλασιασμός του ποσοστού ψήφων του ΛΑΟΣ, καθώς και η σαφής στροφή προς ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του πολιτικοδημοσιογραφικού κουτοπόνηρου και καιροσκοπικού σιναφιού, και τώρα όλοι τρέχουν και δε φτάνουν, ανταγωνιζόμενοι ποιος θα μας χαϊδέψει τ’ αυτιά περισσότερο από τον άλλο.

    Σε μια τέτοια χαοτική και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα εντάσσεται και η μαξιμαλιστική δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για 0% λαθρομετανάστευση. Ε, να μη μοιάσει και λιγάκι στο μπαμπά του; Μήπως ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε βροντοφωνήσει, «Έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ», «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ», και την επομένη της σαρωτικής εκλογικής του νίκης του το ξέχασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄


    ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΕΣ...


    Aκούμε τώρα ότι το ανακριτικό της πυρροσβεστικής ψάχνει κάποιες, συγκεκριμένες, καμμένες περιοχές για ευρήματα που να αποδεικνύουν ότι οι δασικές πυρκαγιές ήταν σκόπιμοι εμπρησμοί.

    Σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου!!

    Αντι να ψάχνει για εμπρηστικούς μηχανισμούς, καλύτερα θα ήταν ο ανακριτής να ψάξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπεύθυνων των κατά τόπους δασαρχείων.

    Από τη στιγμή που οι ίδιοι οι δήμαρχοι καταγγέλλουν ότι οι ΔΑΣΑΡΧΕΣ είναι αυτοί που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν αντιπυρικό καθαρισμό, αυτό σημαίνει οτι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ: "Βάλτε φωτιά και εδώ είμαστε εμείς!!"

    Άρα, με βάση το γεγονός ότι ήδη έχει συντελεστεί έγκλημα, υπάρχουν βάσιμοι λόγοι (ακόμα και με την υποψία "σύστασης συμμορίας") για το άνοιγμα λογαριασμών.

    Απλό δεν είναι;;;

    Φυσικά, κάτι τέτοιο (άνοιγμα λογαριασμών) δεν γίνεται. Και δεν πρόκειται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα, παρόλο που ένα ψάξιμο στους λογαριασμούς θα αποδείκνυε αυτά που όλοι μας θεωρούμε ως αυτονόητα.

    Ο λόγος που δεν ανοίγουν οι λογαριασμοί, είναι απλός: Έτσι και αρχίσουν να ερευνώνται "αδικαιολογήτως κτηθέντα" περιουσιακά στοιχεία, θα ανοίξει και ο βόθρος του πολιτικού χρήματος.

    Ποιά ελικόπτερα, τώρα και σε ποιό έργο...

    Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

    Ο δικομματικός κρατικός μηχανισμός, είναι αυτός που καίει τα δάση της χώρας. και μας θεωρεί, όλους, τόσο ηλίθιους (ή συνένοχους) ώστε να πιστεύει ότι με τις κλαπαρχιδιές των "επίσημων ανακοινώσεων", οι χαχόλοι-πολίτες θα ικανοποιηθούν.

    Ηθικό δίδαγμα:

    Δεν είναι "ξένοι πράκτορες" αυτοί που καίνε τα δάση. Είναι η πέμπτη φάλαγγα που σχεδιάζει, για τη χώρα, τα ακόμα χειρότερα!

    Και φυσικά, οι δικαστικές αρχές της χώρας θα αρκούνται, εσαεί, στις "τυπικές" έρευνες έτσι ώστε να μην πέσουν, κατά λάθος, στον λάκκο με τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mhn koitate mono to ''dasos'' gia tous deksious bouleutes sthn ait/nia, rikste mia matia kai stous deksious dhmous tou nomou kai tis sxeseis me kapoious apo tous el logw ths epistolhhs...skandala nea mou moirizoun..xmxmxmmxmx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελαφρώς μπαγιάτικο αλλά τωρινό πέρα για πέρα.
    Στην εφημερίδα Καθημερινή, Κυριακή 14 Ιουνίου 2009, στην πρώτη σελίδα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λίγο πιο κάτω από την μέση της σελίδας αυτής υπάρχει ένα μικρό κομμάτι από την συνέντευξη του κυρίου Λέτσερ διευθύνοντος συμβούλου της SIEMENS.( η υπόλοιπη είναι στην σελίδα 7)
    Πού είναι το ωραίο; Στις πρώτες λέξεις,….. Η Siemens του 2009 δεν έχει καμιά σχέση με την Siemens του 2006!....... Παρακαλώ…. Και παρακάτω… Θέλουμε μόνον καθαρές δουλειές, λέει ο Γερμανός…….
    Δηλαδή μέχρι και το 2006 τουλάχιστον οι δουλειές δεν ήταν και τόσο καθαρές, ήταν βρώμικες, πέφτανε μίζες, γινόντουσαν εκβιασμοί, και κάποιες άλλες μη νόμιμες ενέργειες προκειμένου η μεγάλη εταιρία να παίρνει τις δουλειές.
    Και ως εδώ καλά…μπίζνες ιζ μπίζνες που λέει και ο λαός.
    Έτσι όμως έχω μια απορία, εδώ στην Ελλάδα της Δεξιάς, ναι της Δεξιάς όσο και να θέλουν να μασκαρεύονται, εδώ λοιπόν στην Ελλάδα της Δεξιάς ποιος πήρε την ευθύνη και έδωσε την εντολή στους δικαστές να ερευνήσουν την υπόθεση SIEMENS, μέχρι και το 2004;
    Από εκεί και πέρα όλα πήγαιναν αγγελικά; Και ο κύριος Λέτσερ διευθύνων σύμβουλος της SIEMENS, που ξέρει τα πάντα για την εταιρία που διευθύνει τι είναι ψεύτης;
    Ο, νούμερο ένα της εταιρίας ουσιαστικά ζητά συγνώμη, για να μπορεί από εδώ και πέρα με νόμιμα; μέσα να μπορεί να παίρνει δουλειές, είναι κόπανος;
    Ή μήπως κάποιοι Δεξιοί και αδέξιοι στην Ελλάδα είναι ΑΤΙΜΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Μήπως ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε βροντοφωνήσει, «Έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ», «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ», και την επομένη της σαρωτικής εκλογικής του νίκης του το ξέχασε;"

    Ρε ακροδεξιοί, δεξιοί τολμάτε εσείς να συγκρίνετε τη πολιτική του Αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, με τη δουλοπρεπή της δεξιάς παράταξης που έχει συρικνώσει το έθνος;

    Εάν δεν ήταν αυτός, η Ελλάδα τώρα δεν θα έπαιρνε τα "πακέτα" οικονομικής βοήθειας, και τότε τον χαρακτηρίζατε ότι είναι ανεύθυνος και βάζει τη χώρα σε περιπέτειες.

    Ή ξεχάσατε όταν το 1987, η Τουρκία ενώ είχε πει ότι θα βγάλει το Πίρι Ρέϊς για έρευνες στο Αιγαίο, δεν τόλμησε να το κάνει, γιατί η Ελλάδα διακύρηξε ότι εάν κάνει έρευνες στα χωρικά μας ύδατα θα το βύθιζε.

    Τι να συγκρίνουμε; Ανοίξτε τα βιβλία και τις εφημερίδες. Πότε έγιναν οι αναγνωρίσεις από όλα τα μεγάλα κράτη (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Καναδά, Αυστραλία, Μ.Βρεττανία κλπ). Όλες με δεξιά κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση