GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεσε ένα ακόμη πολεμικό αεροσκάφος και ο υπουργός βγήκε να μιλήσει για τις ...εκλογές!!!

. Από τον Μαρίνο Πουλάκη . Απίστευτο! Σήμερα το πρωί κατέπεσε ένα ακόμη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μας και ο αρμόδιος υπουργός Άμ...

.
Από τον Μαρίνο Πουλάκη
.
Απίστευτο! Σήμερα το πρωί κατέπεσε ένα ακόμη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μας και ο αρμόδιος υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης αντί να ασχοληθεί με το θέμα βγήκε το βράδυ σε τηλεοπτικό δελτίο και έκανε νεοδημοκρατική προπαγάνδα για τις ...εκλογές.

Δεν είναι ντροπή;

14 σχόλια

  1. αλλος καραγκιοζης κι αυτος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΑ ΥΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣΕ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΣΕΑ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ. ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ. ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. ΠΗΓΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ C 130 ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ. ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ. ΠΕΡΙΦΡΟΡΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ;. ΟΥΣΤ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΝΟΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΜΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ Η ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΣΧΥΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ -ΑΠΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ. ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Ειδησεογραφικά' blogs-Η μεγάλη απάτη των δημοσιογράφων - "bloggers"!Γιατι τους διαβαζετε???

    Ειδησεογραφικά blogs είναι blogs που παρουσιάζουν λάσπες, παρασκήνια (γνωστά και σαν κους κους) και μερικές φορές ειδήσεις. Τα θέματα που απασχολούν τα ειδησεογραφικά blogs είναι κυρίως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καλλιτεχνικά νέα και καθημερινή επικαιρότητα. Σπάνια ασχολούνται με διεθνή θέματα μιας και δεν έχουν επαφές με παπαγαλάκια του εξωτερικού.

    Οι αρθρογράφοι των ειδησεογραφικών blogs χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Πρώτη κατηγορία είναι οι αποτυχημένοι δημοσιογράφοι και η δεύτερη οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι. Οι αποτυχημένοι δημοσιογράφοι ζηλεύουν τα μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και γι' αυτό τους ρίχνουν λάσπη όσο πιο συχνά γίνεται πάντα με μέτρο όμως για να μην δίνουν δικαιώματα. Οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι είναι αφοσιωμένοι στον σκοπό τους ο οποίος σκοπός εκτός από το ότι αγιάζει τα μέσα αγιάζει και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι περισσότεροι αρθρογράφοι γνωρίζονται μεταξύ τους και αναφέρονται στον πρώτο ενικό ο ένας στον άλλο όταν παίζουν λασποπόλεμο μεταξύ τους.

    Στα πιο πολλά ειδησεογραφικά blogs το μόνο αληθινό στα άρθρα που γράφουν είναι η ώρα δημοσιοποίησης των άρθρων.

    Κάθε φορά που μια είδηση που έχουν γράψει επιβεβαιώνετε επειδή ούτε οι ίδιοι το πιστεύουν φροντίζουν να ενημερώνουν τους αναγνώστες τους ότι κάτι που γραψανε είναι τελικά σωστό με εκφράσεις του στυλ «Τα λέγαμε εμείς» «Επιβεβαιωθήκαμε» χρησιμοποιώντας όσο μεγαλύτερες σε μέγεθος γραμματοσειρές γίνετε.

    Τα ειδησεογραφικά blogs ενώ συνήθως σνομπάρουν τα παραδοσιακά ΜΜΕ και παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν κάτι νέο και καλύτερο κάθε φορά που γίνετε αναφορά σε αυτά είναι πολύ περήφανα και δεν ξεχνανε να γράψουν ένα αρθρο με την πολύ σημαντική είδηση ότι «Τα Νέα του Ψαροντούφεκου» εκτός από τον Χατζηστεφάνου αναφέρονται και σε αυτά.

    Τα ειδησεογραφικά blogs στεγάζονται συνήθως στο blogspot.com της Goolge αφενός για να μην μπορούν να τους κάνουν μήνυση για συκοφαντία και αφετέρου γιατί είναι δωρεάν.

    Η σχεδίαση των σελίδων είναι λίγο πολύ ίδια. Άσπρο background και σε κάθε άρθρο υπάρχει μια εικόνα (που δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν) λες και αν ένα άρθρο δεν έχει εικόνα τότε ο αναγνώστης δεν θα το διαβάσει.Τέλος τα περισσότερα ειδησεογραφικά blogs θέλοντας να μας υπενθυμίσουν ότι χάνουμε τον καιρό μας διαβάζοντάς τα έχουν ενσωματώσει στις σελίδες τους ένα ρολόι το οποίο βρίσκετε συνήθως δίπλα από τα άρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

    ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ(ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΟΧΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ.Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Του Γουρουνιού τη μύτη και αν τη κόψεις,ΓκΡοΥτΣΣΣΣΣΣΣ θα κάνει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φασιστακια σας ποναει ε?Δεν πειραζει!!!Παρτε κιάλια να μας βρειτε...Δεν θα βρισω για να μην φτασω στο επιπεδο σας...αλλα ναι ενα αεροπλανο επεσε!!!Δεν αναγνωρησαν ομως τα σκοπια επι ΠΑΣΟΚ!!!

    Αλλα μαλλον δεν εχετε διοριστοι αλλοι ε?Θελετε και αλλλα χρωνια λαμογιας και αναξιοκπατιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Σχετικά με τις κόρες του Καραβέλα"
    ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    "Έχετε λυσσάξει όλοι, νομίζω πως είναι σίγουρο ότι τότε τα κορίτσια δεν γνώριζαν και είναι θύματα εξαπάτησης του ίδιου τους πατέρα, πολύ πιθανό και της μητέρας (να τους χαίρονται!)όπως επίσης και πολύ πιθανό μεγαλώνοντας να...
    έμαθαν.
    Όπως και να'χει(ξέρουν δεν ξέρουν) απ΄τη στιγμή που τα ονόματά τους εμπλέκονται σε μετοχές εταιρειών και μεγάλης απάτης δεν μπορούν να μην ελεγχθούν ακόμα και να προφυλακιστούν μόνο και μόνο επειδή είναι οι κόρες ενός απατεώνα.
    Όσο για την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων έχετε απόλυτο δίκιο και είναι βέβαιο ότι την έχουν ήδη σκαπουλάρει χωρίς καν να μπουν στον κόπο και να φύγουν απ'τη χώρα αλλά αντιθετα να βλέπουμε με αφορμή τις ευρωεκλογές την φωτεινή τους χαμογελαστή οδοντοστοιχία να προβάλλει σε όλες τις κολώνες της ΔΕΗ ... έτσι είναι το σύστημα που τους επιτρέψαμε να εδραιώσουν ...ότι κι αν κάνουν να τη βγάζουν καθαρή, να μην παραιτούνται και να ξαναψηφίζονται. Από εμάς...τους δίκαιους -σήμερα στο θέμα Καραβέλα-πολίτες!
    Εξαιτίας όλων αυτών όμως, όπως και της συνενοχής μου, ενοχής μου και της ατομικής μου ευθύνης σαν ελληνίδα πολίτης για την πολιτική αυτή λαίλαπα που μας έχει καβαλήσει δεν μπορώ να δώσω ελαφρυντικά στον κάθε απατεώνα και όποιον συνεργάζεται γιατί τότε θα πρέπει να απαιτήσω να ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πληρωμένα είναι. Από τους μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά μην ρούφηξε και καρχαρία ρε μαλάκες.
    Δεν τα συντηρούν καθόλου .
    Ότι μαλακία σας λένε την χάφτετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση