GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάντε ...ΠΑΕ τον Ελ. Τύπο για να σωθεί!

. Αγαπητοί φίλοι του Ελεύθερου Τύπου και του City FM αν θέλετε να γλυτώσετε το οριστικό λουκέτο βάλτε στην επιχείρηση τη προσωνυμία Ελεύθε...

.
Αγαπητοί φίλοι του Ελεύθερου Τύπου και του City FM αν θέλετε να γλυτώσετε το οριστικό λουκέτο βάλτε στην επιχείρηση τη προσωνυμία Ελεύθερος Τύπος ΠΑΕ διότι μόνο οι χρεοκοπημένες ΠΑΕ εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτούνται ελέω Θεού από το κράτος. Η ελευθερία και ο πλουραλισμός του τύπου δεν τους ενδιαφέρει αλλά η ηλίθια μπάλα τους συγκινεί.
Διονύσης Στ.

6 σχόλια

  1. Μια λυση υπαρχει:
    Ο "Ελευθερος τυπος " να υπαχθει στον ομιλο "πασοκοσκυλια"..

    Θα σωθει τοτε στα σιγουρα.

    ορφεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το ιδιο το βλακογιοργο πρεπει αμεσα να (ξανα)πει τις καλπες .."καλτσες"!!

    Ο .."λαος" θελει καλτσες...

    (οσο πιο συντομα και αν γινει η "αναδιανομη του φορολογικου συστηματος""..

    Γιατι οι εχουν γινει .."τρομεροι" προοδοι,στην πασοκοσκυλια!
    Εχουν αλλαξει ακομα και γραφεια!!

    φολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΟΓΓΑΤΕ ΑΝΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διονύση βρες γκόμενα άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χεστικαμε για τον Ελευθερο ρυπο το φερεφωνο της αν... Χεστικαμε για τον Ελευθερο ρυπο το φερεφωνο της αντιδρασης να κλειση και να μην ξανανοιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια κεντροδεξιά και κουραφέξαλα μας λέτε ότι ήταν ο Ελεύθερος Τύπος;
    Καραδεξιά ξεφωνημένη εφημερίδα ήταν, πρωτοπόρα στην ύβρη και συκοφαντία,της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και ειδικότερα του μεγάλου ηγέτη Αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

    Κανένας που σέβεται τον εαυτό του και τη νοημοσύνη του, δεν θα έφευγε πχ από την ελευθεροτυπία για να διαβάσει τον ελεύθερο τύπο του ρίζου και του κοττάκη.

    Η εφημερίδα αυτή έσερνε μαζί της, τις ιστορικές συκοφαντίες, ψευτιές, ύβρεις και σκευωρίες των μεγαλοσχήμονων ακροδεξιών και δεξιών και παρά τα lifting που τις έγιναν δεν μπόρεσε να ανακάμψει στη συνείδηση του κόσμου.

    Γιατί όπως λέει ο λαός "ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση