GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χαρτί με τις καυτές δηλώσεις Μοσχανδρέου για την ήττα της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία...

Μεγάλη αίσθηση και πολλές αντιδράσεις ( δείτε σχετικά εδώ ) έχει προκαλέσει η σκληρή δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Αιτωλοακαρν...

Μεγάλη αίσθηση και πολλές αντιδράσεις (δείτε σχετικά εδώ) έχει προκαλέσει η σκληρή δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία Χ. Μοσχανδρέου την οποία αποκάλυψε ολόκληρη το Press-gr (διαβάστε εδώ) και με την οποία καταλογίζει βαρύτατες ευθύνες για το εκλογικό αποτέλεσμα στο νομό στους τοπικούς βουλευτές Β. Μαγγίνα, τον (και υφυπουργό) Μ. Σαλμά και Σπ. Λιβανό.
Τώρα δημοσιεύουμε και το έγγραφο κείμενο (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει) που διένειμε ο Χ. Μοσχανδρέου και έχει κυκλοφορήσει πια σε όλο τον νομό...

11 σχόλια

  1. Ο Καραμανλής όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δημόσια είναι αρκετά αργόστροφος για να καταλάβει τι έπαθε την Κυριακή .
    Μίλησε και για νίκη της Ν. Δ. ο Μαλάκας …….
    Και οι γκαβοί χειροκροτητές του, λένε πάλι πως ο Βλάκας δεν λειτουργεί εν θερμώ …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφισες Νέα Δημοκρατία και ένα πρωθυπουργό ανίκανο και αδύναμο ;
    Ψήφισες τη νέα συσκευασία του φασισμού τον Καρατζαφέρη με τους τηλεπωλητές του ;
    Ψήφισες Οικολόγους και τον από την πρώτη στιγμή ηλίθιο αλαζόνα Τρεμόπουλο ;

    Επέλεξες την ανεύθυνη στάση που σου έλεγαν ο πουστοΛαζόπουλος τα κανάλια Βαρδινογιάννη ο σκοτεινός φίλος του Καραμανλή ο Χατζηνικολαου και ο Βλάχος και ένα σωρό αλλά θλιβερά υποκείμενα με αποτέλεσμα την αποχή ;

    Νέα Δημοκρατία , με συνένοχο εσένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος πολιτικός ηγέτης παγκοσμίως που βγήκε με ύφος 1000 καρδιναλίων και δήλωσε δημόσια και σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση πως είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ.
    Όπως ο ίδιος δήλωσε του πήρε 6 με 8 μήνες να πάρει χαμπάρι πως οι υπουργοί του κατάκλεψαν το ελληνικό δημόσιο με το Βατοπαιδι και για να τους καλύψει έκλεισε νύχτα τη βουλή.
    Σε μια πολεμική κρίση τι θα κάνεις κύριε αργόστροφε ;
    Εσύ δε φταις , φταίνε όσοι σε χειροκροτούσαν από κάτω και όσοι σε ψηφίζουν.
    Θυμάσαι πόσο καλά περνούσες εκείνες τις αξέχαστες εποχές στη Θεσσαλονίκη που μπεκρόπινες κάθε βράδυ και είχες και τον κοσμηματοπώλη και σου έριχνε και κανένα μανίκι και ήταν όλα ζάχαρη ;
    Και ξαφνικά σου την πέσανε οι Βαρδινογιάννηδες και οι κομματάρχες και θέλανε να σε κάνουνε πρωθυπουργό.
    Είναι τώρα σοβαρές δουλειές να τις κάνει κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασίλη πιάσε μια λεμονάδα ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Φασισμός ανέκαθεν δημαγωγούσε με "χειροπιαστές αλήθειες". Για παράδειγμα, αν ψόφαγε ο γάϊδαρος από την πείνα, έφταιγε ο γάϊδαρος και όχι το αφεντικό που τον άφησε νηστικό.

    Έτσι και στις μέρες μας, τα κάθε φασιστοειδή, εθνοπατριώτες, λαοσωτήρες και λοιποί νεόκοποι χιτλερίσκοι, φορτώνουν την κακοδαιμονία της χώρας στους μετανάστες.

    Γνωρίζουν όμως και μάλιστα από πρώτο χέρι (ενας εξ᾽αυτών που βγαίνει στα κανάλια ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ότι η καλή του γυναικούλα, έχει 2 υπηρέτριες στο σπιτάκι τους στο Π. Ψυχικό από Συρία, μία νταντά από την Αίγυπτο και έναν Ινδό οδηγό (και προφανώς όλους ανασφάλιστους).

    Γνωρίζει το εν λόγω φασιστόμουτρο ότι το ψυγείο του είναι γεμάτο με εισαγόμενα, άσχετα αν τα ίδια προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα.

    Γνωρίζει το ίδιο Λεπενίδιο ότι τα παιδιά του φοιτούν σε ξένα σχολεία (εγκατεστημένα στην Ελλάδα), η γυναικούλα του ταξιδεύει ανά εβδομάδα στις πρωτεύουσες της εσπερίας για τα συνολάκια της και τη διασκέδασή της.

    Αυτό το Χιτλερίδιο μας πουλάει πατριωτισμό και φορτώνει όλα τα δεινά της χώρας στους μετανάστες.

    Μια μέρα κραύγαζε ότι οι μετανάστες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα. Θέλει να αγνοεί ότι αν δεν υπήρχαν τα σαν και του λόγου του καθάρματα-αφεντικά, κανένας μετανάστης δεν θα είχε λόγο να έλθει στην Ελλάδα και να πληρώσει 3.000 ΕΥΡΩ, ξεπουλώντας την ψυχή του, στον κάθε νταβατζή έλληνα δουλέμπορο που φέρνει δούλους στα σαλόνια της Αδωνίτιδος χώρας.

    Φυσικά και δεν λέει κουβέντα για τα φοβερά κυκλώματα των ελλήνων δουλεμπόρων και ομοϊδεατών του, δεν λέει κουβέντα για τα αφεντικά που βρίσκουν δουλειά οι μετανάστες.
    Ας πάει να κάνει έναν έλεγχο στις μεγάλες επιχειρήσεις και δή στις αποθήκες τους, να δεί πόσες χιλιάδες πακιστανοί δουλεύουν σαν σκλάβοι σε αυτές τις επιχειρήσεις.

    Και φυσικά δεν λέει κουβέντα για τους μεγάλους ξένους "επενδυτές" που εισέβαλαν στη χώρα μας, επέβαλαν την υπάρχουσα μεταναστευτική πολιτική και ταυτόχρονα αφάνισαν και αφανίζουν κάθε ελληνική επιχείρηση, πουλώντας μας ακόμα και χαρτοπετσέτες εισαγωγής.

    Αυτή είναι η αλήθεια και φυσικά κανένα φασιστοειδές δεν θέλει να την ομολογήσει, γιατί αυτόματα αυτοαναιρείται.

    Ακουγα σήμερα από το κανάλι του 4ου Ραϊχ (ΤΗΛΕΑΣΤΥ) έναν ηλικιωμένο (κ. Γεωργίου, βουλευτή του ΛΑΟΣ) που έλεγε κάτι απίθανα ψεύδη για να στηρίξει τη φασιστική προπαγάνδα κατά των μεταναστών. Έλεγε αυτός ο κύριος (που μόλις είχε ορκισθεί βουλευτής υπηρέτης τηα αλήθειας..) ότι για να κάνεις εύκολα, γρήγορα και δωρεάν εξετάσεις στα νοσοκομεία μας αρκεί να δηλώσεις ότι είσαι Αλβανός, Ινδός, Πακιστανός, κ.λπ. Και εγώ που τυχαίνει να γνωρίζω κάποιους τέτοιους ταλαίπωρους, βλέπω ότι δεν τολμούν να εμφανιστούν όχι σε νοσοκομείο, αλλά ούτε στο φώς της ημέρας.

    Ο ΧΙΤΛΕΡ με τος μονομανίες-"αλήθειες" του ματοκύλησε τον κόσμο. Φαίνεται ότι το φαινόμενο θα υπάρχει όσο υπάρχουν διατεταγμένα καθάρματα στις υπηρεσίες του πιο ασύδοτου και σκοτεινού καπιταλισμού. Ο Χίτλερ τόπαιξε φιλολαϊκός και πολλοί το πίστεψαν. Η Ιστορία έγραψε όμως πόσο ήταν φιλολαϊκός και πόσο υπηρέτης των πιο άγριων και αιμοβόρων τεράτων της καπιταλιστικής Γερμανίας.
    Ο Καρατζαφύρερ και οι συνοδοιπόροι του μιλούν για τα λαϊκά συμφέρονται.. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, εύχομαι ως μια γελοία φάρσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε ώρα, κάθε στιγμή,
    πεθαίνω.
    Στο κτύπημα του τηλεφώνου
    στην αδόκητη επίσκεψη του θανάτου.

    Κάθε ώρα, κάθε στιγμή,
    στα στεγασμένα όνειρα ενός μικρομάγαζου,
    στους τρείς τοίχους και στη βιτρίνα
    πεθαίνω, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

    Στο τηλέφωνο μπορεί να είναι η Εφορία,
    "δεν έχετε υποβάλλει τον ΦΠΑ"
    Θάνατος που προαναγγέλεται,
    "θα ρθούμε για έλεγχο"

    Ο ταχυδρόμος φέρνει την αλληλογραφία,
    TEBE, μυρίζει θάνατο,
    "Καλείσθε να δικαστείτε για μη καταβολή εισφορών"
    προαναγγέλεται, σε ένα μήνα η δίκη.

    Ξαναχτυπά το τηλέφωνο, κλήση Private
    τραπεζικός άγγελος, στα μαύρα ντυμένος,
    "έχετε καθυστερήσει τη δόση του δανείου σας"
    πάλι και πάλι και πάλι.

    Μαύροι άγγελοι φτερουγίζουν παντού,
    και στο τηλέφωνο, και στη θυρίδα του γραμματοκιβωτίου μου
    και στο μικρομάγαζό μου, και στο σπίτι μου,
    Παντού με ακολουθούν, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

    Η αγαπημένη μου σύζυγος δεν τους έχει δεί ποτέ,
    μέχρι στιγμής δεν τους το επέτρεψα,
    αδίσταχτοι όμως καθώς είναι, τον αργό
    θα της προαναγγείλουν και αυτής θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έκρηξη ακάλυπτων επιταγών στην αγορά. Εξαπλώνεται το φάσμα της ανεργίας. Αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το -σύντομο, έτσι κι αλλιώς- μέλλον της και στέκεται εμπόδιο στο μέλλον της χώρας…

    Η αδιαφάνεια και η πολιτική του «άρπα-κόλλα» εξαπλώνεται παντού. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Την 1 η Ιουνίου ο πρωθυπουργός της χώρας διαβεβαίωνε τους πάντες για την ετοιμότητα του στόλου αεροπυρόσβεσης και μιλούσε για 16 μισθωμένα ελικόπτερα. Δύο εβδομάδες μετά ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών μας ενημέρωνε ότι η πυροσβεστική διαθέτει ελάχιστα ελικόπτερα γιατί…βρέχει ακόμα και τα ελικόπτερα κοστίζουν! Την ίδια ώρα ο δανεισμός του ελληνικού δημόσιου έχει ήδη φτάσει τα 54 δις, όταν η κυβέρνηση είχε προϋπολογίσει 41 δις για όλο το 2009! Πού πάνε αυτά τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΟΝ ΤΑΚΗΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
    Οι 12000 υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας
    Βρίσκονται στα όρια της φτώχιας , οι περισσότεροι
    Φεσώνονται από δάνεια και κάρτες .
    για να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια .
    Τα ρούχα που φοράνε είναι από το
    παζάρι και από τα καλάθια και υπολείμματα
    προσφορών .
    Μπάνιο στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα για
    οικονομία λιτότητα και στο στομάχι .
    Ο μισθός των περισσότερων είναι 1000- 1500 ευρώ
    τον μήνα .
    Ενώ οι δικηγόροι στην τράπεζα παίρνουν 3000 ευρώ
    τον μήνα ο μικρότερος ο ανώτερος 10000ευρω τον μήνα .
    Οι περισσότεροι σχεδόν όλοι είναι πολύ κατωτέρου
    ποιοτικής απόδοσης και ανίκανοι.
    Στον ιδιωτικό τομέα ούτε για κλητήρες δεν κάνουν .
    Απορούμε όλοι μας πως προσελήφθηκαν όλοι αυτοί
    οι ανίκανοι
    Οι συνδικαλιστές επίσης πολλά τα χρήματα και εκεί
    Άχρηστοι όλοι τους .
    Πολλά τα τρωκτικά και τα λαμόγια αν
    τους ανακαλύψετε όλους αυτούς μέσω της επιθεωρήσεως και τους τα κόψετε όλα τους
    τα προνόμια θα μπορείτε να δώσετε αυξήσεις
    Τις τάξεως του 20 -30 % στο προσωπικό
    που πένεται χωρίς να επιβαρυνθεί η τράπεζα
    κύριε Αραπογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η "ετυμηγορία" των εκλογών για αυτούς που καταλαβαίνουν είναι ότι η ΝΔ (δεξιά) κατοχυρώθηκε πλέον στη συνείδηση του λαού, ως το πλέον διεφθαρμένο κόμμα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

    Αυτό το ξέρει η "γριά αλεπού" βουλευτής Μανώλης για αυτό θέλει αλλαγή ονόματος, συμβόλων κλπ. Έτσι γινόταν πάντοτε ιστορικά στη δεξιά παράταξη. Λαϊκό κόμμα (μικρασιατική καταστροφή), Εθνικός Συναγερμός (εμφύλιος πόλεμος, ξερονήσια), ΕΡΕ (εθνικόφρονες- μιάσματα) και τώρα ΝΔ

    H NΔ προσπάθησε να απαξιώσει και να σκάψει το λάκκο με ψέματα και συκοφαντίες στη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παραταξη το ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει πέσει η ίδια μέσα.

    Οι πολίτες κάθε μέρα που περνάει αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης της δεξιάς, με το ΠΑΣΟΚ, και του "ακαταλληλότερου" με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου.

    Αποδείχθηκε περίτρανα, αυτό που έλεγαν παλιά, αλλά δεν είχαν καταλάβει οι νέοι, ότι η καλύτερη δεξιά δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το χειρότερο ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΟΝ ΤΑΚΗΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
    Οι 12000 υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας
    Βρίσκονται στα όρια της φτώχιας , οι περισσότεροι
    Φεσώνονται από δάνεια και κάρτες .
    για να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια .
    Τα ρούχα που φοράνε είναι από το
    παζάρι και από τα καλάθια και υπολείμματα
    προσφορών .
    Μπάνιο στο σπίτι δυο φορές την εβδομάδα για
    οικονομία λιτότητα και στο στομάχι .
    Ο μισθός των περισσότερων είναι 1000- 1500 ευρώ
    τον μήνα .
    Ενώ οι δικηγόροι στην τράπεζα παίρνουν 3000 ευρώ
    τον μήνα ο μικρότερος ο ανώτερος 10000ευρω τον μήνα .
    Οι περισσότεροι σχεδόν όλοι είναι πολύ κατωτέρου
    ποιοτικής απόδοσης και ανίκανοι.
    Στον ιδιωτικό τομέα ούτε για κλητήρες δεν κάνουν .
    Απορούμε όλοι μας πως προσελήφθηκαν όλοι αυτοί
    οι ανίκανοι
    Οι συνδικαλιστές επίσης πολλά τα χρήματα και εκεί
    Άχρηστοι όλοι τους .
    Πολλά τα τρωκτικά και τα λαμόγια αν
    τους ανακαλύψετε όλους αυτούς μέσω της επιθεωρήσεως και τους τα κόψετε όλα τους
    τα προνόμια θα μπορείτε να δώσετε αυξήσεις
    Τις τάξεως του 20 -30 % στο προσωπικό
    που πένεται χωρίς να επιβαρυνθεί η τράπεζα
    κύριε Αραπογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση