GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποίηση για τη μείωση της θητείας...

Από τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου της ΟΝΝΕΔ . Mε μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση του ΚYΣEA για μείωση τη...

Από τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ
Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου της ΟΝΝΕΔ
.
Mε μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση του ΚYΣEA για μείωση της θητείας στους εννέα μήνες. H υλοποίηση της δέσμευσης της κυβέρνησης για μείωση της θητείας, μας βρίσκει καθόλα σύμφωνους. Eδώ και καιρό έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την αναμόρφωση της στρατιωτικής θητείας μέσα στην οποία εντάσσεται και η μείωση της διάρκειας της.

21 σχόλια

  1. ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΜΕ 60 - 70% ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΛΛΕΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχαχα

    Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ποιος είσαι Παπαδομιχελάκη;

    Oh nop! Οχι ακόμα...

    δώσε και σε μενα οικοπεδάκι, βουλγαράκη, βουλγαράααακηηηη

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ16 Ιουν 2009, 11:23:00 μ.μ.

    ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!!

    16-06-2009

    Τον Αύγουστο του 2007 και ενώ οι φλόγες κατέστρεφαν την Πελοπόννησο, αλλά και άλλες περιοχές της Πατρίδας μας με ολέθρια αποτελέσματα:

    • Δεκάδες συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.
    • Εκατοντάδες κατοικίες, βιοτεχνίες, εργοστάσια, αποθήκες καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις φλόγες.
    • Χιλιάδες κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες εξαφανίστηκαν.
    • Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα ελαιώνων, αμπελώνων, οπωρώνων, και εκατομμύρια στρέμματα δάσους αφανίστηκαν.
    • Πολλές δεκάδες χωριά και οικισμών διαγράφηκαν από το χάρτη.

    Κάποιος «κύριος» ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ που είχε τοποθετήσει ο «καταλληλότερος» (sic) Υπουργό Διμόσιας Τάξης, εκτίοντας σύμφωνα με δήλωσή του ποινή, και επικαλούμενος το «στρατηγό» άνεμο και τις ασύμμετρες απειλές, προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν πάθαμε και τίποτα.

    Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sic) έχει τοποθετήσει Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης τον «κύριο» ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ πρώην εισαγγελέα την περίοδο της χούντας.

    Ο εν λόγω «κύριος» αφού απέτυχε παταγωδώς να διασφαλίσει την ευταξία και να προστατεύσει τις περιουσίες των πολιτών στα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη στο σύνολο των πόλεων της χώρας.

    Ο εν λόγω «κύριος» όχι μόνο απέτυχε παταγωδώς να διασφαλίσει την ευταξία στις πρόσφατες αγροτικές διεκδικήσεις, αλλά διέταξε και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αναίτια, να βιαιοπραγήσουν κατά των συμπατριωτών του και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Ο εν λόγω «κύριος», περιχαρής, μας ανακοίνωσε στις 14-06-2009 ότι μετά από πολύμηνες, επίπονες και κοπιαστικές διαπραγματεύσεις με τον «στρατηγό» καιρό, συμφώνησαν σε παράταση των βροχοπτώσεων, για του λόγου το αληθές υπέγραψαν από κοινού και τη σχετική συμφωνία.

    Μετά την «τεράστια επιτυχία» του με τον «στρατηγό» καιρό ο εν λόγω «κύριος» (συγνώμη βλάκας ήθελα να γράψω) ενεργώντας φυσικά κατ΄ εντολή του «καταλληλότερου» (sic), αποφάσισε να μεταφέρει για αργότερα την υπογραφή των συμβάσεων με τις εταιρίες που διαθέτουν πυροσβεστικά ελικόπτερα και να μην προχωρήσει στις ανανεώσεις των συμβάσεων των εποχικών Δασοπυροσβεστών.

    Ο «στρατηγός» καιρός αφού διαπίστωσε, ότι ο εν λόγω «κύριος» και οι προϊστάμενοί του είναι παντελώς βλάκες, αθέτησε την «υπογραφή» του και σταμάτησε τις βροχοπτώσεις.

    Την επομένη των δηλώσεων του Βλακογιαννάκη οι φωτιές έκαναν την εμφάνισή τους στην Αττική, την Κάρπαθο και την Εύβοια με οδυνηρές καταστροφές.

    Δυστυχώς όμως για τη χώρα ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του που μας κυβερνούν δεν διδάχτηκαν τίποτα από τον μαύρο Αύγουστο του 2007.

    Είναι και βλάκες και ανίκανοι.

    Τελικά είναι επικίνδυνοι.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΘ ΦΕΚ 867 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006

    Αν είναι αλήθεια τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
    Σας παραθέτουμε το παρακάτω email που μας έστειλε αναγνώστης του ιστολογίου, με κάθε επιφύλαξη. Ωστόσο επειδή το ψάξαμε και εμείς τα πράγματα είναι πιθανόν όπως περιγράφονται στο email...
    Διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας στην Ά, ΄Β και ΄Γ τάξη του Γυμνασίου!! Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές... Αποκλείεται... προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους...
    Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, ΦΕΚ-3.pdf, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.)
    Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!) Από της δημοσιεύσεως στην Εφ. της Κυβερνήσεως...
    Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική.... (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)
    Τα ΜΜΕ σιωπούν.
    Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν επί έναν και πλέον χρόνο.
    Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά... ΓΙΑΤΙ;
    Σας φαίνεται ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική;
    Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση... Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον;
    Στην Δημοκρατία μας όλοι συμμετέχουμε, και έχουμε ευθύνη συλλογικά, αλλά και ατομικά, με ότι πράττουμε αλλά και με ότι δεν πράττουμε, και αδιαφορούμε...
    Σχόλιο ιστολογίου μας: Σας παραθέτουμε την πρώτη και τη δεύτερη σελίδα του συγκεκριμένου ΦΕΚ στο οποίο όντως δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση ούτε για τις περιοχές στις οποίες θα εφαρμόζεται η διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας ούτε ότι η εκμάθηση της θα είναι προαιρετική...! Και αναρωτιόμαστε.....κάποιοι προοδευτικοί έχουν λυσάξει στο παρελθόν, για να γίνουν τα θρησκευτικά, για παράδειγμα, μάθημα προαιρετικό.....! Σε αυτή την περίπτωση...τί γίνεται;;! Αν πραγματικά τα πράγματα είναι έτσι όπως δείχνουν να είναι, πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την πολιτική την οποία ακολουθούμε ως χώρα...και η οποία μας επιβάλλεται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με σκοπό την Παγκοσμιοποίηση των πάντων....! Τροφή για σκέψη...!
    ..(( Λ ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δέσμευση της ΝΔ ήταν για 6μηνη θητεία και έγινε αρχές 2004. % χρόνια μετά ανακοινώνουν ότι θα υλοποιηθεί η μισή μείωση.

    Γιατί δεν καταργείται η θητεία τελείως αφού οι φαντάροι μόνο επαγγελματίες δεν είναι και απλά χρησιμεύουν ως καθαριστές, μάγειρες, σωφέρ, σερβιτόροι για οικογένειες αξιοματικών σε θέρετρα κτλ?

    Νομίζει ο κ. Μειμαράκης ότι τα μπουλούκια κληρωτών απέναντι σε εκπαιδευμένους επαγγελματίες δεν είναι απλά πρόβατα για σφαγή ή μήπως νομίζει πως θα κάνουμε ντου προς την κόκκηνη μηλιά?

    Η θητεία απλά συντηρεί τη βιομηχανία βυσμάτων και εξαναγκάζει τον έλληνα να ζήσει σε περιβάλλον αναξιοκρατίας και αυταρχικού ανορθολογιμού για 1 χρόνο (άντε 9 μήνες) ώστε να εξεικιωθεί με την ιδέα ότι τίποτα δεν περνάει από το χέρι του και ότι μόνο με βύσμα γίνεται οτιδήποτε. Και ας μην αναφέρουμε την πλύση εγκεφάλου περί ένδοξου έθνους κτλ. Και όλα αυτά αγνοόντας το τρομερό οικονομικό βάρος στον προυπολογισμό του κράτους και της οικογένειας κάθε στρατεύσιμου. Χάνεται ένας παραγωγικός χρόνος από τη ζωή ικανών νέων και χάνουν την ευελιξία στην επαγγελματικοί τους εξέλιξη πτυχιούχοι του εξωτερικού που καλούνται αν επιστρέψουν κάποτε να αντιμετωπίσουν 9 μήνες σκλαβιάς εκτός από τον εργασιακό μεσαίωνα της χώρας.

    Έντυπα από κάθε πολιτικό χώρο έχουν συμφωνήσει με την ορθότητα του επιχειρήματος. Όποιος πολιτικός θέλει να αποδείξει ότι έχει τη βούληση να συγκρουστεί με πελατειακά συμφέροντα ας κάνει το πρώτο βήμα για τον εξορθολογισμό που μόνο εμείς δεν έχουμε κάνει πράξη ακόμα, μαζί με "δημοκρατικές" χώρες όπως το Ισραήλ, η Ρωσία, η Βόρειος Κορέα και το Ιράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι έχουνε πάει στρατό ξέρουν καλά ότι το σύνολο της στρατιωτικής εκπαίδευσης που παρέχεται στους φαντάρους μπορεί κάλλιστα να ολοκληρωθεί σε 2-3 βδομάδες.

    Εκτός κι αν σε περίπτωση πολέμουν οι κληρωτοί έχουν ανάγκη τις ικανότητες στο γόπινγκ, αποψίλωσης, γλυψείματος βύσματος, διπλώματος μαξιλαροθήκης κατά τον προβλεπόμενο τρόπο, λούφας και χωσίματος καινούριων. Πάνω από το 90% της θητείας αποτελέιται απο σκοπιές και τα παραπάνω ανούσια.

    Και όποιος δε συμφωνεί ας μας πει τι συμφέροντα εξυπηρετεί η θητεία εκτός από την απέραντη διαφθορά πολιτικών και στρατιωτικών (ΠΟΣΟΙ στρατηγοί?!?!?!?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΟΝΝΕΔ θα μπορούσε απλά να πει:

    Ευχαριστούμε το κόμμα που προχώρησε σε εκπτώσεις για να διαφημίσει τις υπηρεσίες θητείας κατ΄οίκον που προσφέρει η πατριωτικό μας μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος δέχεται να πετάει 1 χρόνο από τη ζωή του για να γίνει δούλος ενός αμόρφωτου καραβανά θα έπρεπε να στερείται δικαίωμα ψήφου ως άβουλο ον.

    Ζητάνε π.χ. ηθοποιούς, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφους κτλ να παρατήσουν εισόδημα ενός έτους για να τρέχουν να φυλάνε χωράφια.

    Γιατί δεν τους φορολογούνε 90% του εισοδήματος τους για 1 χρόνο ώστε να προσλάβουν τους 10λάσιους ΕΠΟΠ να πέφτει και η ανεργία?

    Απλό. Τότε πως θα αντάλλασαν μια εύκολη θητεία με την για ευνόητους λόγους πολίτιμη εύνοια κάθε επώνυμου που έχει σχέσεις με τα ΜΜΕ ή μια οποιαδήποτε επιρροή προς τις μάζες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΡΑ! ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτω η υποχρεωτική θητεία. Δίνουν όπλο σε κάθε πειραγμένο, κάθε φασίστα και κάθε αμόρφωτο ζώο και μετά κουκουλώνουν τις "αυτοκτονίες" που συμβαίνουν συνεχώς. Και το θετικό είναι ότι δήθεν γνωρίζεις κόσμο κάθε κοινωνικού status (βέβαια τα βύσματα είναι σπιτάκι τους).

    Ακριβώς το ίδιο με το να μπάινει κάθε έλληνας φυλακή (άντε κάτεργα) για το έγκλημα του ότι γεννήθηκε σε τριτοκοσμίκή χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πουλήστε και τα νησιά του Αιγαίου να μην έχουν "δυμενείς" μεταθέσεις τα παιδιά που θα κάνουν 9 μήνες θητεία.Να μείνουν και λεφτά στα ταμεία να φάτε εσείς,οι εκκολαπτόμενοι νέοι πολιτικοί.Όλων των αποχρώσεων.ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μ'αρέσει το σκίτσο του κλασσικού "χάι" ΟΝΝΕΔίτη/ΔΑΠίτη πωλητή ρουσφετιών από δίπλα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΟ?"

    ΝΑΙ. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από τόσους κακομοίρηδες που αυτοκτονούνε στον στρατό ένας μόνο να πάρει καμια 10αριά καραβανάδες μαζί του και να δεις μέχρι πότε θα γίνει εθελοντική η θητεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Ικανοποίηση για τη μείωση της θητείας."

    Ρε αρχιγλύφταρε, δεξιό λαμόγιο, γιατί δεν λες ότι το 2004 η δεξιά έλεγε ότι θα κάνει τη θητεία 6 μήνες;

    Έπρεπε να φάνε τη π----α στις ευρωεκλογές για να περάσουν γρήγορα και ανοργάνωτα τη μείωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα χειρότερα πρόβατα "ανώνυμε" είναι αυτά που ξημεροβραδιάζονται στα γραφεία πολιτικών για μια θέση στην αγορά εργασίας,και αυτά που τρέχουν για αφισοκόλληση και πώληση κουπονιών για το κόμμα,ελπίζοντας.Και είναι τόσα πολλά που αν στρατολογούνταν θα είχαμε μεγαλύτερο στρατό από την Κίνα!Και τόσο φανατισμένα όσο οι Ταλιμπάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ωχ μωρέ παλιομούνια του πασοκ
    μόνο για φτυσιμο ειστε.
    πουστρακια του κερατα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥΣΤΑΚΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΑΡΚΕΤΑ
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ
    ΕΡΓΟ ΤΟΥ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ....
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τσ σλαβικά μπάσταρδα όταν είναι να υπηρετήσουν στρατιώτες στην Ελλάδα που μισούν, αντιδρούν σαν πουστράκια. Αν είναι όμως να υπηρετήσουν στην πατρίδα τους ( γιουγκοσλαβία ή σοβιετία γενικά ) τότε είναι πατριώτες και δεν λένε τίποτα απολύτως για την «βλακεία τού να υπηρετεί κάποιος» στο στρατό.

    Φυσιολογικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΊΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση