GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τρένο φρέναρε με ευθύνη της κυβέρνησης...

Το υπ. Μεταφορών υποκύπτει σε πιέσεις και ο Αχαιός υφυπουργός σφυρίζει αδιάφορα! . Γράφει ο Φαίδων Νίκου . Δεν πρόλαβε να υπογραφεί η Κοινή...

Το υπ. Μεταφορών υποκύπτει σε πιέσεις και ο Αχαιός υφυπουργός σφυρίζει αδιάφορα!
.
Γράφει ο Φαίδων Νίκου
.
Δεν πρόλαβε να υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία θα προχωρούσε η χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτου - Πάτρας, ξεπερνώντας τις αντιδράσεις και τα εμπόδια στο Διακοπτό, όμως πρόσφατα το Υπ. Μεταφορών ενημέρωσε τους τοπικούς φορείς ότι αυτή αναστέλλεται! Είναι προφανές πως η κυβέρνηση, υποκύπτουσα, για μια ακόμη φορά, στα μεγάλα συμφέροντα (οικοπεδικά κ.ά.), που παίζονται στην περιοχή και τα οποία εξακολουθούν να ασκούν έντονες πιέσεις, αναβάλλει, στέλνοντας ακόμη πιο πίσω χρονικά, ένα σημαντικό σύγχρονο αναπτυξιακό έργο υποδομής στην Αχαΐα! Να σημειωθεί ότι με την υπογραφείσα ΚΥΑ διαφωνούσαν τοπικοί φορείς, μεταξύ αυτών και εκκλησιαστικοί!
Μήπως κάποια πολιτικά πρόσωπα της Αχαΐας έχασαν τον ύπνο τους από την αντίδραση των μεγάλων συμφερόντων της περιοχής;
Ποια συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα επωφελούνται από...

αυτή την κίνηση του Υπ. Μεταφορών; Δηλαδή οι ψήφοι από τα συγκεκριμένα συμφέροντα που θα πάνε; Μην ξεχνάμε ότι έρχονται και εκλογές και στην Αχαΐα η Νέα Δημοκρατία όπως δείχνουν τα πράγματα 8α βγάλει μονάχα δυο βουλευτές.
Ποια η άποψη του Αχαιού Υφυπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Μπεκίρη;

9 σχόλια

  1. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    Μετα τις Ευρωεκλογες και την καταστροφη της παραταξη μας ηρθε η ωρα να στηριξουμε ολοι μαζι τον Αντωνη μας.
    Μονο ο Σαμαρας μπορει να μας δωσει πισω την ξεφτιλισμενη πια, τιμη μας.
    Θα πρεπει να μπορεσουμε να βγουμε ξανα στους δρομους την ημερα και οχι την νυχτα μονο, οπως κανουμε τους τελευταιους μηνες.
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
    στηριξε την παραταξη και την τιμη μας..ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ψηλα το κεφαλι μονο με ΣΑΜΑΡΑ.
    Η DORA Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄


    ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΕΣ...


    Aκούμε τώρα ότι το ανακριτικό της πυρροσβεστικής ψάχνει για ευρήματα που να αποδεικνύουν τους δασικούς εμπρησμούς.

    Αντι να ψάχνει για εμπρηστικούς μηχανισμούς, καλύτερα θα ήταν ο ανακριτής να ψάξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπεύθυνων των κατά τόπους δασαρχείων.

    Από τη στιγμή που δήμαρχοι καταγγέλλουν ότι οι δασάρχες είναι αυτοί που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν καθαρισμό, αυτό σημαίνει οτι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ.

    Άρα, υπάρχουν στοιχεία για το άνοιγμα λογαριασμών.

    Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν γίνεται επειδή όλοι ξέρουμε ότι έτσι και ανοίξουν λογαριασμοί, θα ανοίξει και ο βόθρος του πολιτικού χρήματος.

    Ποιά ελικόπτερα, τώρα και σε ποιό έργο...

    Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΡΗΞΗ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ…ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ -ΣΥΝΤΟΜΟ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ- ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ********************************************

    1. Τα κακά μαντάτα πολλαπλασιάζονται:
    Ακάλυπτες επιταγές. Οι ακάλυπτες επιταγές το Μάιο, σημείωσαν αύξηση 228% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι. Το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου οι ακάλυπτες επιταγές στην αγορά έφτασαν το 1,3 δις ευρώ ακάλυπτες επιταγές στο πεντάμηνο.
    Άλλοι 34 χιλιάδες, κυρίως μικρομεσαίοι επιχειρηματίες μπήκαν στον Τειρεσία.
    Ανεργία. Χθες ανακοινώθηκαν τα στοιχεία της Eurostat, για την απασχόληση στις 16 χώρες της Ευρωζώνης. Η μεγαλύτερη υποχώρηση της απασχόλησης σε επίπεδο α’ τριμήνου 2009 καταγράφηκε στην Ισπανία, στη Σλοβακία και στην Ελλάδα.

    2. Την ίδια ώρα η σημερινή κυβέρνηση είναι χαμένη σε συζητήσεις για το μέλλον της. Στέκεται εμπόδιο στο μέλλον της χώρας. Δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχουν πολιτικές, δεν υπάρχει ένα πλαίσιο οικονομικής πολιτικής, το οποίο θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από την ύφεση.

    3. Ακόμη χειρότερα, υπάρχει ένα καθεστώς αδιαφάνειας και μία πολιτική «άρπα-κόλλα» παντού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:
    Την 1η Ιουνίου ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε τους πάντες ότι «η χώρα μας διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους μέσων αεροπυρόσβεσης διεθνώς και για την περαιτέρω ενίσχυση αυτού του στόλου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τη μίσθωση 16 ελικοπτέρων».
    Δύο εβδομάδες μετά μάθαμε από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών ότι δεν υπάρχουν πυροσβεστικά ελικόπτερα γιατί βρέχει ακόμα και κοστίζουν: «Όταν έβρεχε μέχρι χθες, όταν στη Βόρειο Ελλάδα βρέχει ακόμα, εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω σε διαθεσιμότητα όλα τα ελικόπτερα τα οποία κοστίζουν κάθε μέρα το καθένα κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ και να μην σηκωθεί καθόλου.».
    Στις αρχές Ιουνίου μάθαμε επίσης ότι ο συνολικός δανεισμός του ελληνικού δημοσίου έφτασε ήδη τα 54 δις ευρώ, όταν είχαν προϋπολογίσει 40,7 δις για όλο το 2009!

    4. Με βάση τα παραπάνω αναρωτιέται κάθε πολίτης: Πού πάνε επιτέλους τα λεφτά μας; Είναι δυνατόν η χώρα να «τινάζει την μπάνκα» στα δάνεια και την ίδια ώρα να ξεμένει από πυροσβεστικά ελικόπτερα επειδή κοστίζουν; Που πάνε αυτά τα χρήματα;


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 Ιουν 2009 8:21:00 μμ

    "Που πάνε αυτά τα χρήματα;"

    ============================

    Πού πάνε;

    Πάνε στα αφεντικά του (κάθε) Σημίτη!

    Διάβασε το εκπληκτικό βιβλίο "Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου", μπας και ξεστραβωθείς λιγάκι!

    Αν και ο Παπασωτηρίου μονίμως διατείνεται (εδώ και έξι μήνες) ότι "έχει εξαντληθεί".


    (Μπορεί και να θεωρεί ότι, με την παρουσία του, αυτό το βιβλίο "λερώνει τα ράφια του" και το έχει βάλει σε μαύρη λίστα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...από ένα άεργο, αγράμματο φανατικό κι ηλίθιο υποπροϊόν κομματικού σωλήνα, μην περιμένετε τίποτα καλύτερο.

    Από ένα στόκο χαμηλού IQ και γνώσεων που λέει τα τρία χρόνια "τρεις χρόνια", που λέει το πέταμα "πέταγμα", και που από το αντισυνταγματικό "σοκ και πέος", φτάνει μέχρι το υποσκαπτικό για το πολίτευμα "Καραμανλής ή χάος", από αυτό το ζώο, δεν θα μπορούσε κανείς να περιμένει γνώσεις, όπως το ότι "ταυτότητα" στο διαδίκτυο δεν είναι η IP αλλά το NC-IF/MAC, όπως και στην κινητή τηλεφωνία δεν είναι το όνομα, αλλά το IMEI.

    ΜΟΝΟ αυτά ταυτοποιούν και μόνο αυτά είναι εντοπίσημα.


    Στυλιανίδης,
    Ζώο ήταν και Ζώο θα μείνει.
    Αγράμματο παράσιτο του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Τελικά ο Βενιζέλος είναι όρθιος ή καθιστός μαλάκ... ή και τα δύο»

    Μύλος έχει γίνει η ΝΔ σύμφωνα με τα ΜΜΕ... όπου ναναι η πολυκατοικία καταρρέει και ο Βελόπουλος με τον Καρατζαφέρη έχουν απλώσει σαν πυροσβέστες το πανί για να πιάσουν τον Μανώλη που ετοιμάζεται να πηδήξει απ΄το μπαλκόνι... αντίθετα στο ΠΑΣΟΚ όλα δουλεύουν ρολόι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... απλά κάτι έγινε και όπως μας πληροφορεί η Μακρή «κανείς δεν αισθάνθηκε βολικά» αλλά δεν τρέχει και τίποτα...

    Σήμερα το πρωί, ανήμερα των γενεθλίων του Γιωργάκη, είχε κανονιστεί η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος στο γραφείο του πρώτου...

    Όταν οι κ.κ Πάγκαλος , Βενιζέλος , Ραγκούσης κι Αθανασάκης έφτασαν στον προθάλαμο του γραφείου του Παπανδρέου , η γραμματέας τους ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να περιμένουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε την τελευταία στιγμή μια τηλεφωνική κλήση .

    Χωρίς εμφανή αιτία , ο Β.Βενιζέλος "βγήκε" από τα ρούχα του και άρχισε να φωνάζει έξαλλος στη γραμματέα λέγοντας "μας περνάτε για ζώα" κτλ .
    «Είναι απαράδεκτο, είναι προσβλητικό και δεν θα το ξαναεπιτρέψω! Τι είμαστε, θέαμα για ζωολογικό κήπο;», έλεγε εκνευρισμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφήνοντας προσωρινά άφωνο μέχρι και τον Πάγκαλο.

    Ο Γιώργος Παπακωσταντίνου έτρεξε να κλείσει την πόρτα, οι δημοσιογράφοι διώχθηκαν κακήν κακώς και η γραμματέας του κ. Παπανδρέου πήγε στο καπνιστήριο για να ηρεμήσει.

    Η αντίδραση του Βενιζέλου προκάλεσε την έκρηξη του Θεόδωρου Πάγκαλου ο οποίος τον... παρότρυνε να μείνει στη θέση του λέγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουμπάρος του Κυριάκου δεν είναι ο Μιχαλάκης; Ο Κυριάκος δεν πάντρεψε το Μιχάλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα τωρα...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
    ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΛΙΓΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση