GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα το μάθαμε...

13 σχόλια

  1. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗ Ν.Δ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

    Τώρα που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

    Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

    Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

    Εντάξει George;

    Άλλη λύση δεν υπάρχει, βούρ να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓIΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ...

    ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΑΦΑΙΜΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ

    Μία ομολογία-σοκ του πρώην γενικού διευθυντή της Siemens Ελλάδος Πρόδρομου Μαυρίδη προς τα στελέχη εσωτερικού ελέγχου του γερμανικού κολοσσού ότι ο ΟΤΕ «λαδωνόταν» για να πληρώνει ακριβότερα τις υπηρεσίες που του παρείχε η γερμανική εταιρία.

    Σε απόρρητο έγγραφο που τιτλοφορείται «Σημειώσεις συζήτησης» -η οποία έγινε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2006, ένα μήνα πριν από την απομάκρυνσή του από την εταιρία, και διήρκεσε σχεδόν 3 ώρες- ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» είναι αποκαλυπτικός. Ενώπιον των εσωτερικών ελεγκτών της μητρικής Siemens κ. Burgard, Hafner και Huppert μιλάει με ονόματα εταιριών, αριθμούς και τραπεζικούς λογαριασμούς, «καίγοντας κόσμο» για την περίοδο 1997-2004, καθώς παραδέχεται, μεταξύ άλλων, ότι:

    α) Οι διοικήσεις του ΟΤΕ δεν έκαναν χρήση των ευνοϊκών όρων που προβλέπονταν στις συμβάσεις με τη Siemens και δεν ασκούσαν τα συμβατικά δικαιώματα που προβλέπονταν, ζημιώνοντας τον ΟΤΕ και κατ’ επέκταση το Ελληνικό Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ προς όφελος της γερμανικής εταιρίας.

    β) Για να γίνει αυτό η Siemens «αιμοδοτούσε» με εκατομμύρια μάρκα στελέχη του Οργανισμού, που έτσι «ξεχνούσαν» να ενεργοποιήσουν τις ρήτρες, οι οποίες ήταν συμφέρουσες για τον ΟΤΕ κι έκαιγαν τη Siemens. Κι αυτό ακριβώς είναι το σημείο-κλειδί πάνω στο οποίο στήθηκε η πυραμίδα της μίζας από το γερμανικό όμιλο.

    γ) Περιγράφει με λεπτομέρειες το πώς λειτουργούσε ο λαβύρινθος του «λαδώματος», αναφέροντας γνωστά αλλά κι άγνωστα ονόματα εταιριών, που χρησιμοποιήθηκαν γι’ αυτόν το σκοπό, ενώ
    δ) Αποκαλύπτει ότι ακόμα και το 2005 χρησιμοποιούσε αυτούς τους λογαριασμούς για να πληρώσει «ληξιπρόθεσμες οφειλές». Οφειλές δηλαδή του παρελθόντος...

    Ο κ. Μαυρίδης κατ’ αρχήν ορίζει ως κομβικό χρονικό σημείο των εξελίξεων το 1997, οπότε και τίθεται σε ισχύ η σύμβαση-πλαίσιο με τον ΟΤΕ που απέφερε στη Siemens Griechenland πολύ υψηλούς τζίρους, λόγω των πολύ καλών τιμών που είχαν εξασφαλίσει οι Γερμανοί. Υπήρχαν όμως τρεις κομβικές ρήτρες στη συμφωνία, οι οποίες έπρεπε να παραμένουν ανενεργές, για να συνεχίσει η Siemens να απολαμβάνει τα μεγάλα κέρδη σε βάρος του Δημοσίου. Τι προέβλεπαν;

    1. Ο ΟΤΕ είχε το δικαίωμα να ελέγξει, με τη βοήθεια μιας επιτροπής, αν τηρήθηκε η συμβατική ρήτρα, σύμφωνα με την οποία λαμβάνει πράγματι την καλύτερη τιμή χρέωσης πελατών. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο ΟΤΕ μπορεί εκ των υστέρων να απαιτήσει μειώσεις τιμών.

    2. Επίσης ο ΟΤΕ έχει το δικαίωμα να ελέγχει πόσο υψηλά είναι τα κέρδη της Siemens Griechenland. Σε περίπτωση που υπάρξει υπέρβαση μιας συγκεκριμένης τιμής, ο ΟΤΕ θα μπορεί εκ των υστέρων να απαιτήσει εκπτώσεις.

    3. Ο ΟΤΕ μπορεί οποτεδήποτε να καταγγείλει τη συμφωνία, σε περίπτωση που άλλοι ανταγωνιστές προσφέρουν τα προϊόντα τους σε χαμηλότερες τιμές απ’ ό,τι η Siemens.

    Και οι τρεις έμειναν ανενεργές. Στο έγγραφο- φωτιά η αναφορά είναι αποκαλυπτική: «Ο ΟΤΕ δεν έκανε ποτέ μέχρι σήμερα χρήση των τριών -μη συμφερουσών για τη Siemens- δυνατοτήτων. Ως εκ τούτου οι αποδόσεις εξακολούθησαν να είναι υψηλές και όλες οι σχετικές προβλέψεις αποδεσμεύτηκαν πάλι στο παρελθόν». Στο σημείο αυτό μάλιστα γίνεται αναφορά και στη σύμβαση με την Armentel, η οποία ήδη ερευνάται από εισαγγελέα Πρωτοδικών.Ο ΟΤΕ δεν έκανε ποτέ μέχρι σήμερα χρήση των τριών -μη συμφερουσών για τη Siemens- δυνατοτήτων. Ως εκ τούτου, οι αποδόσεις εξακολούθησαν να είναι υψηλές”.

    Οι πολυάριθμες πριμοδοτήσεις ήταν απαραίτητες, ιδίως επειδή η διοίκηση του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια είχε αντικατασταθεί πλήρως, συνολικά τέσσερις φορές, και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να διασφαλιστεί ότι δεν θα μεταβαλλόταν τίποτα, ως προς τη συμφέρουσα για τη Siemens ακολουθούμενη πρακτική”.

    Ακόμα και το καλοκαίρι του 2005 (ο Μαυρίδης) έκανε χρήση του λογαριασμού, προκειμένου να εξοφλήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές”.
    Ολες οι διενεργηθείσες από τον κύριο Μαυρίδη εκροές αποτελούν “θέματα πριμ” που εξυπηρετούν το σκοπό της επιχείρησης”.
    Οι απαραίτητες για τις παραγγελίες πριμοδοτήσεις, όπως επίσης και οι λοιπές αποφάσεις, ανακοινώθηκαν από τον κ. Μαυρίδη στο Μόναχο και πληρώθηκαν εκεί”.

    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ...
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣKΗΝΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΖΟΠΑΡΕΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ.

    Πές αλεύρι, μπούμπη.

    Ο εισαγγελέας σας γυρεύει.

    Έχει έλθει ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ από την Ελβετία και τη Γερμανία.

    ‘Ε ρε γλέντιαααα, που έλεγε και ο Σπαθάρης!!!!!

    Κάθε σελίδα και μίζα, κάθε γραμμή και εκατομμύριο.

    Η έκθεση - φωτιά της Devevoise για την «καταβολή προμηθειών στη Siemens Ελλάδας»

    Ο «Μυστικός Κώδικας» της Siemens είναι η ονομασία που θα μπορούσε να αποδοθεί στην έκθεση-φωτιά της αμερικανικής εταιρίας Devevoise & Plimpton LLP, η οποία ερεύνησε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τις διαδρομές των «μαύρων εκροών» από τα ταμεία του γερμανικού κολοσσού. Ειδικά για την Ελλάδα, οι Αμερικανοί ερευνητές καταγράφουν τα συμπεράσματά τους σε κεφάλαιο τριάντα σελίδων που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο ΕΤ.Κ και το οποίο τιτλοφορείται «Σύνοψη επιλεγμένων εξετάσεων μαρτύρων αναφορικά με την καταβολή προμηθειών στη Siemens Ελλάδος».
    Η Siemens AG παρέδωσε την εν λόγω έκθεση στις 6 Ιουνίου 2008 στον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου και το περιεχόμενό της οδηγεί στα άδυτα ενός σκανδάλου που «γράφει ιστορία». Μέσα από τις σελίδες της παρελαύνουν όλοι οι ξένοι και εγχώριοι αστέρες της υπόθεσης, ενώ αίσθηση προκαλεί το αλισβερίσι των προμηθειών για συμβάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, τα «λαδώματα» σε πολιτικά κόμματα, οι συναντήσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια, καθώς και η εξιστόρηση απίστευτων περιστατικών, όπως αυτό που αναφέρεται στην τσάντα του… πιλότου με τα εκατομμύρια ευρώ, που φέρεται να κρατούσε ο ισχυρός άνδρας της Siemens Hellas Μιχάλης Χριστοφοράκος.

    Δεκατέσσερις μάρτυρες, ανάμεσά τους Ελληνες και Γερμανοί εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, περιγράφουν τις προμήθειες που κατέβαλε η Siemens Ελλάδος και μιλούν για παροχή σε ετήσια βάση ποσού 2% επί του τζίρου για VIP μίζες!Κάθε σελίδα της αποκαλυπτικής έκθεσης αποτελεί και ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τις συμβάσεις με τον ΟΤΕ, το C4I και τις δωροδοκίες υψηλόβαθμων στελεχών και κρατικών αξιωματούχων.

    Το ρεκόρ της μίζας
    Aλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…Ο Michael Beyer ανέλαβε το 1998 εμπορικός διευθυντής Πωλήσεων Τηλεπικοινωνιακών Φορέων του ΙCN για τη Νότια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, στη Siemens AG. Το πρόβλημα που από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε ήταν το υπερβολικό κόστος των προμηθειών, αφού η Siemens AG φαινόταν να έχει καταβάλει στο παράρτημά της στην Ελλάδα ποσό 20,271 εκατομμυρίων ευρώ για προμήθειες σε ένα έτος που είχε τζίρο 54,585 εκατ. ευρώ!

    «Οι αριθμοί με ανησύχησαν, καθώς μου είχε ειπωθεί ότι οι προμήθειες για τα έργα του ΟΤΕ θα ανέρχονταν σε 8% και δεν θα πλησίαζαν το 40%», λέει σήμερα ο Beyer στους ερευνητές της Devevoise, τονίζοντας ότι «ο προϋπολογισμός για προμήθειες του έτους 2000-2001 ήταν μόλις 7,335 εκατ. ευρώ». Εξέφρασε μάλιστα την ανησυχία του στον Ράινερ Νιντλ -διαχειριστή των «μαύρων ταμείων»- ο οποίος δεν φάνηκε να εκπλήσσεται… Οπως του είπε, «τα ποσά είναι ακριβή και σχετίζονται με τον ΟΤΕ. Ο λόγος για τον οποίο το ύψος των καταβολών προμηθειών είναι τόσο μεγάλο ήταν ότι είχαν δοθεί προκαταβολές για τα επόμενα έτη». Για το δυναμικό του ΟΤΕ φρόντιζε άλλωστε και το νούμερο 2 της Siemens στην Ελλάδα, ο Πρόδρομος Μαυρίδης.

    «Μου έλεγε συχνά ότι πλήρωνε συνεχώς 50-70 άτομα στον ΟΤΕ από το γενικό διευθυντή και κάτω», λέει στα στελέχη της Devevoise ο Ράινχαρντ Σίκατσεκ, προσθέτοντας ότι η τακτική αυτή ακολουθήθηκε και μετά το 2004. Και επειδή από το «κάδρο» της διακίνησης των εκατομμυρίων δεν μπορεί να λείπει και μια θυρίδα, ο κ. Σίκατσεκ αποκαλύπτει:

    «Ο Μαυρίδης διέθετε μία θυρίδα θησαυροφυλακίου και ένα λογαριασμό στην τράπεζα Paradeplatz UBS της Ζυρίχης, όπου ελάμβαναν χώρα υλικές μεταβιβάσεις κεφαλαίων σε μετρητά. Θυμάμαι πολλές φορές να του δίνω μετρητά στη Ζυρίχη και να τον βλέπω να τα τοποθετεί στην τραπεζική του θυρίδα, η οποία βρισκόταν στην ίδια αίθουσα με εκείνη όπου κι εγώ διατηρούσα αντίστοιχη θυρίδα».

    Η τσάντα του πιλότου
    Στην Αθήνα, όπως και στο Μόναχο, ο κ. Σίκατσεκ συναντούσε κατά καιρούς και το νούμερο 1 της Siemens Hellas, Mιχάλη Χριστοφοράκο, αλλά και τον Πρόδρομο Μαυρίδη. Τι θυμάται από αυτές τις συναντήσεις; Την περίφημη τσάντα του πιλότου που κρατούσε ο κ. Χριστοφοράκος. Το περιεχόμενό της ήταν άλλωστε… αξέχαστο!

    «Το 2004 τον είδα να φεύγει από μία συνάντηση με τον Μαυρίδη, σε ένα κεντρικό εστιατόριο του Movenpick στη Ζυρίχη, κρατώντας μια τσάντα πιλότου που περιείχε 2 εκατομμύρια ευρώ και να κατευθύνεται στο ξενοδοχείο του. Γνωρίζω ότι περιείχε αυτό το ποσό γιατί νωρίτερα την ίδια ημέρα είχα δώσει 1 εκατομμύριο σε μετρητά στον Μαυρίδη. Παρατήρησα ότι ο Μαυρίδης τα είχε προσθέσει σε άλλο 1 εκατομμύριο από τη θυρίδα του στη UBS που υπήρχε ήδη στην τσάντα του πιλότου», περιγράφει.

    Μόνο που ο κ. Χριστοφοράκος δεν γέλασε καθόλου με το… αστειάκι του Γερμανού που του είπε: «Σε τσάκωσα!». Ο Σίκατσεκ πάντως εικάζει ότι, επειδή αυτό συνέβη το 2004, τα χρήματα τα χρειαζόταν ο Χριστοφοράκος για την καταβολή προμηθειών σχετικά με το έργο C4I.

    Για τις πληρωμές του C4I ο κ. Σίκατσεκ εξηγεί ότι ο Χριστοφοράκος πιθανώς να τον πλησίασε για πρώτη φορά προκειμένου να του ζητήσει χρήματα προμηθειών το 2004, αφού η παράδοση του έργου είχε δρομολογηθεί για τα καλά. «Μου είπε ότι θα χρειαζόταν 10-15 εκατομμύρια ευρώ για να καταβληθούν προμήθειες σε τέσσερα υπουργεία -Εξωτερικών, Αμυνας, Πολιτισμού και Επικοινωνιών- βάσει υποσχέσεων που είχε δώσει κατά το χρόνο ανάληψης της σύμβασης».

    Διευκρινίζει μάλιστα ότι ο Μ. Χριστοφοράκος του είπε ότι δεν θα πραγματοποιούνταν καταβολές προμηθειών στην Οργανωτική Επιτροπή του «Αθήνα 2004», σημειώνοντας ότι αυτές όδευαν στα χέρια κρατικών αξιωματούχων.

    Το 2005 -σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον Σίκατσεκ ο οικονομικός διευθυντής της Siemens AG Μάικλ Κουτσενρόιτερ- τα υπουργεία δεν πραγματοποιούσαν πλέον πληρωμές για το C4I, γιατί είχε σταματήσει η καταβολή των προμηθειών. Ο Χριστοφοράκος είχε πει στον Κουτσενρόιτερ ότι έπρεπε να καταβάλει περισσότερες προμήθειες, προκειμένου ο «πελάτης» να πληρώσει τη Siemens.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΙΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΖΙΜΕΝΣ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

    Πού να φανταστώ τέτοια πράγματα;

    Α ΠΑ ΠΑ!

    Εκείνοι οι παλιοχαρακτήρες του Σημίτη φταίνε για όλα.

    Όταν πήγαινα στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη με έπαιρνε ο ύπνος και δεν άκουγα τι λέγανε.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής, ούτε καν ο Τσουκάτος.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής!

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Γι’ αυτό θέλεις να κάνεις και ανένδοτο.

    Σε έχουν ζώσει τα φίδια, έτσι πονηρούλη;

    Τα χνάρια δείχνουν και σένα, έτσι πονηρούλη;

    Και τι άλλο να κάνεις πιά, στον άσσο ξέμεινες.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτούς τους κακομοίρηδες τους οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΧ μωρέ...πασόκε poisine...
    δεν βερέθηκες να γράφεις τις μαλακίες.
    Τι σε νοίαζει τι κάνει ο Καραμανλής ?
    Εσύ πιστό σκυλί των παπανδρέου είσαι...αιώνια..Γιατί είσαι ζώο.
    Γράψε για την παρέα του Γιωργάκη..τις διπλεκόμενες ΤΥΠΟΥ γόμενες... 10χρόνια Βουλευτίνες !!!Γράψε για την Ματσούκα...
    -που σαν πιστό σκυλι- πριν
    απο 5 χρόνια την υποστήριζες.
    Γράψε για το Τσόκαρο Συλβάνα..που
    την χρυσό..στειλε, για να γίνει ο κολητός του Τσούρας Βουλευτής.
    Γράψε για την μαμά ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ που
    επέβαλε το παιδί της κολητής της.

    Γράψε για τον Βλάκα τον Λαμπριανίδη 10 χρόνια και αυτός..
    Τον θετρίνο..που ζήλεψε !!! τον
    Ράσελ Κρόου στην ταινία ΅Ενας υπέροχος άνθρωπος΅ και τον μιμείται ο ΜΑΛΑΚΑΣ..Ευρωβουλευτής..
    καθισμένος ....στο πάτωμα και όχι στο γραφείο !!!!
    Γράψε και για τον ΚΩΛΟ ΣΟΥ και μην μας πρήζεις τα αρχίδια με μαλακίες για την ΝΔ.
    Τιποτένιε... που φαγατε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΕΛΕΕΙΝΟΙ.
    Γαμώ το θράσος σας αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνέλληνες, η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της επιλογής του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της συμπεριφέρθηκε ως πολιτικός σχηματισμός του 1830, ναι του χίλια οχτακόσια τριάντα.
    Χωρίς ίχνος ντροπής και με μόνο το ψηφοθηρικό συμφέρον της, πίεσε και τοποθέτησε την κυρία Γιαννάκου επικεφαλής.
    Με ποια σκέψη;
    Με την κάκιστη, επειδή αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, να την λυπηθούν οι ψηφοφόροι και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.
    Γι’ αυτό τιμωρήσετε αυτούς που το εμπνεύστηκαν και το πραγματοποίησαν στο πρόσωπο της.
    Κάθε ψήφος κατά της Νέας Δημοκρατίας και υπέρ άλλων κομμάτων, θα είναι και ένα χαστούκι σε τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ
    Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άλλάχ αμπάρ.....πασόκε μουσουλμάνε....
    ΤΗΣ ΕΟΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...
    σύντροφες του ... 1830 !
    το πασοκ θα τα διώξει τα δαιμόνια που σε ταλαιπωρούν...
    Αλλάχ ισνάαχ.... σύν στοκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ηθική κατάπτωση και η κρίση των ηθών συνεχίζεται από τον ομοφυλόφιλο Καραμανλή και τη συμμορία του .
    Δείτε τον άλλο δηλωμένο ομοφυλόφιλο Λαζόπουλο πως τον στηρίζει .
    Δείτε τα πουστακια και τα τσουλιά που παρελάσουν στα σπίτια σας .
    Όλα αυτά δεν είναι η Ελλάδα μας . Στείλτε όλους τους ξεφτιλισμένους εκεί που ανήκουν . Μαύρο κατάμαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι ντροπή, αλλά ποιος την έχασε για να την βρούνε στο SKY, άκου να ποζάρει, και να φιγουράρει στις ίδιες θέσεις προτίμησης, ο άνθρωπος που με την υπογραφή του έβαλε Τούρκους στρατιώτες στην μαρτυρική Κύπρο, ΤΟΥΡΔΥΚ, με τον γίγαντα της πολιτικής Ελευθέριο Βενιζέλο, που πήρε την Ελλάδα από την Λαμία και την πήγε εκεί που είναι σήμερα, και που θα ήταν!
    Αν δεν υπήρχαν οι άθλιοι στρατηγοί και πολιτικοί του Λαϊκού Κόμματος, μετά Συναγερμός, μετά ΕΡΕ, μετά Νέα Δημοκρατία.
    Αλλά το όνειδος της Πάντα και Παντού Δεξιάς δεν ξεπλένετε ότι και να κάνουν, οι έξη που τουφεκίστηκαν στο Γουδί ένεκα προδοσίας, δικά της παιδιά ήταν, και αυτοί με τους πολιτικούς τους προϊσταμένους ΔΕΞΙΟΥΣ, είναι αυτοί που μίκρυναν την Ελλάδα.
    Προσπάθησαν όταν ζούσε ο Κ. Καραμανλής να τον ονομάσουν εθνάρχη, σε αντίβαρο του πραγματικού και στη συνήδειση όλων των μη μικρόψυχων Ελλήνων, του Ελευθέριου Βενιζέλου, ακόμη και στην ψαραγορά στην οδό Αθηνάς είχαν βάλει δικές του φωτεινές πινακίδες που έγραφαν Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ρε σεις με π….. δεν βάφουν αυγά…
    Που θα ήταν ρε αλήτες η σύγχρονη Ελλάδα σήμερα αν δεν υπήρχε ο Ελευθέριος Βενιζέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ω ΡΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΒΛΑΣΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΕΤΕ.

    ΚΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΣΟΚΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΛΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ.. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΝΟΥΜΕ
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση