GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέσυρε άρον άρον την τροπολογία για τα "μαύρα" των εκδοτών η κυβέρνηση...

...μπροστά στο φόβο της καταψήφισης . Aπό τον Γιώργο Κρόγια http://krogias.blogspot.com/ Τεράστια νίκη του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτ...

...μπροστά στο φόβο της καταψήφισης
.
Aπό τον Γιώργο Κρόγια
http://krogias.blogspot.com/

Τεράστια νίκη του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών της Ν.Δ., που προς τιμήν τους δήλωσαν πως θα καταψηφίσουν την τροπολογία για τα 100 εκατ. μαύρου χρήματος στα Μέσα Ενημέρωσης!
Η κυβέρνηση Καραμανλή απέσυρε άρον-άρον την τροπολογία!
Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μόλις μέρες, αποδεικνύεται το ότι η Ν.Δ. ότι δεν διαθέτει πραγματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία!
Νίκη και δικαίωση και για όσους από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν το θέμα και αντιτάχθηκαν στις μαύρες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης!

22 σχόλια

  1. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έ όχι και να μιλάει για συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της υποκρισίας Γιωργάκης.
    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.
    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;
    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Καρχιμάκη;
    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες στιγμές δόξας στους μεγαλοεργολάβους των καναλιών και έπαιζε με "βαρβάτο" χρήμα όπως στο Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;
    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΓΑΠ.
    Ζήτησε από τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση για τον Παυλίδη.
    Να το ξαναπούμε "κατά συνείδηση".
    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.
    Θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;
    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του ημι-αλλοδαπού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ – ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ.

    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.

    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).

    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.

    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και

    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:

    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,

    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και

    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων

    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.

    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).

    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.

    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;

    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.

    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.

    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.

    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)

    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!

    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!

    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.

    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

    ΓΚΕ – ΓΚΕ, κύριε Κώστα ;

    Συμφωνούμε πάντως σε ένα πράγμα, ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ- κλπ

    Θα τόθελε πολύ ο μέγιστος των νταβατζήδων, ο κύριος Μπόμπολας, να πέσει η κυβέρνηση, αλλά στη δημοκρατία έχει μόνο μία ψήφο, τόσο μετράει η γνώμη του.

    Τον Καραμανλή τον ψήφισαν σχεδόν 4 εκατομμύρια Έλληνες, το Μπόμπολα πόσοι θα τον ψήφιζαν;

    Όσο και να προσπαθεί μέσα από τις εφημερίδες και τα κανάλια του, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

    Εκτός εάν νομίζει ότι είμαστε αμόρφωτοι ή άμυαλοι.

    Εκτός εάν νομίζει ότι επειδή αυτός είναι πάμπλουτος μπορεί να μας υπαγορεύσει τί να ψηφίσουμε.

    Λές; Μπά, εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος.

    Και τα λεφτά του στα κανάλια και τις εφημερίδες του τα ξοδεύει υπέρ του Γιωργάκη γιατί αγαπάει την Ελλάδα.

    Το μυαλό σου και μια λίρα άπληστε φαταούλα βοϊδοκέφαλε!

    Νύχτα θα φύγεις και με καρκίνο από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνε να μας στείλουνε στο Δαφνί οι πασόκοι!
    Έχουν όλα τα ιδιωτικά κανάλια φανατικά με το μέρος τους και το 95% της κυκλοφορίας των εφημερίδων και κατηγορούν τον Πρετεντέρη ότι είναι δεξιός.
    Τί να πούμε και εμείς βρε αλήτες για τον Οικονομέα, το Βερύκιο, τον Τσίμα, τον Καψή, τη Μακρή, τον Καμπουράκη και τον Ευαγγελάτο;
    Δεν ντρέπεστε λίγο;
    Eίστε φασίστες του κερατά.
    Πάντα θαύμαζα τους πρασινοφρουρούς για τα αστείρευτα αποθέματα του θράσους τους.
    Απλά, από ένα σημείο και πέρα η κατάσταση γίνεται τραγελαφική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί τα θές φίλε μου, μας έφεραν την ιδιωτική τελεόραση υποτίθεται για να μην έχει το μονοπώλιο της ενημέρωσης η εκάστοτε κυβέρνηση με τα κρατικά κανάλια.
    Τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο όπου οι επιχειρηματίες / καναλάρχες χρησιμοποιούν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ των συχνοτήτων για να εκβιάζουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις για να παίρνουν χοντροδουλειές από το κράτος.
    Πρέπει να σταματήσει πιά αυτό το έγκλημα, δηλητηριάζουμε την καθημερινότητά μας.
    Αναρωτιέμαι πώς το έχουν λύσει το πρόβλημα στην υπόλοιπη Ευρώπη.
    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.
    Καλά θα κάνει να το ψάξει η κυβέρνηση ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, όχι σαν εκείνο το ξεκάρφωμα του "βασικού μετόχου" του Ρουσόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ +ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ =ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ .!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΑΕΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΣΕΤΕ ΤΟΥς ΕΚΔΟΤΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως αισθάνεται σήμερα ένας νέος άνθρωπος για την ενημέρωση:

    Ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις τριγύρω σου και βλέπεις την καθημερινότητα των χυδαίων παραστάσεων, των ανυπόληπτων δημοκόπων και των απαθών θεατών.

    - το πρωί αφιερώνεται στην ¨δήθεν¨ ενημέρωση των "γνωστικών¨ σχολιαστών!
    (να τη χαίρεστε, μονάχα σε μένα μη μου πείτε πως να σκεφτώ)

    - το μεσημέρι αφιερώνεται στη λαγνεία των ψυχών και των σωμάτων!
    (να τη χαίρεστε κι αυτή, μονάχα μακριά από μένα)

    - το βράδυ αφιερώνεται στην προπαγάνδα των μισαλλόδοξων χειραγωγών της γνώμης και της αισθητικής μου.
    ( πλεονάκις επολέμησάν με, εκ της νεότητός μου και γαρ ουκ ηδυνήθησάν μοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ας ξεφύγουμε λίγο από τη σημερινή θολή πραγματικότητα.
    Ας προσπαθήσουμε να δούμε όσα συμβαίνουν από κάποια απόσταση, όχι γεωγραφική, αλλά ιστορική, όχι από άλλο τόπο, αλλά από άλλο ιστορικό χρόνο ,μας προέτρεπε χθες στο «Παρόν» ένας από τους κορυφαίους αρθρογράφους που ...προτιμά να υπογράφει ως Ν.Ζ.

    Ας μπούμε, προς στιγμήν, στη θέση του ιστορικού του μέλλοντος…
    Πώς είναι δυνατόν –θα αναρωτιέται αυτός ο ιστορικός– υπουργός που έδωσε επιδότηση 32 εκατομμυρίων σε ακτοπλόο εφοπλιστή, να τον «εκβιάζει» στη συνέχεια για 100.000 (όταν η «συνηθισμένη» μίζα ήταν τουλάχιστον οκταπλάσια);

    Πώς είναι δυνατόν να κατηγορείται για «διαφθορά» ένας υπουργός που μοίρασε εκατοντάδες εκατομμύρια σε ακτοπλόους, κι όταν ήλθε η ώρα να αγοράσει σπίτι για την κόρη του να «ψαχνόταν» για 100.000;
    Αν ήταν τόσο «μπατίρης», δεν μπορούσε να είναι διεφθαρμένος. Κι αν ήταν όντως διεφθαρμένος, ασφαλώς δεν θα εκβίαζε για 100.000... Θα είχε ήδη πολύ περισσότερα…

    Πώς δεν τα σκέφτονταν αυτά τα προφανή οι άνθρωποι τότε;Πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι της εποχής εκείνης (του 2009) να μην καταλάβαιναν ότι η υπόθεση αυτή ήταν στημένη; Με πιθανό στόχο να συγκαλύψει άλλα, πολύ σοβαρότερα;

    -Λίγα χρόνια πριν, το 2004, είχε γίνει δημοψήφισμα στην Κύπρο, ουσιαστικά για την παραχώρηση συγκυριαρχίας στην Τουρκία. Δηλαδή για νομιμοποίηση των τετελεσμένων της κατοχής.
    Τα επόμενα χρόνια καταγγέλθηκε ότι είχαν εκταμιευθεί τεράστια ποσά από πηγές του «εξωτερικού», δηλαδή από χώρες που ενδιαφέρονταν να καμφθεί η αντίσταση του κυπριακού λαού και να γίνει δεκτό το Σχέδιο Ανάν.
    Τα ποσά αυτά (όπως ανακοινώθηκε επισήμως και ουδέποτε διαψεύστηκε) έφταναν τουλάχιστον τις 500 χιλιάδες και ίσως ξεπερνούσαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ! Τα πήραν πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι και επίσημα think tanks στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δεν τα κατάφεραν.
    Ο Ελληνισμός της Κύπρου καταψήφισε τότε το Σχέδιο Ανάν με ποσοστό 76%. Αλλά τα χρήματα δόθηκαν. Αυτή η υπόθεση δεν διερευνήθηκε ποτέ. Γιατί;

    - Λίγα χρόνια πιο πριν, την περίοδο 1999-2001, το Ελληνικό Χρηματιστήριο κατέρρευσε. Η τότε κυβέρνηση (Σημίτη) κερδοσκόπησε πολιτικά στην άνοδο του χρηματιστηρίου, αλλά όταν αυτό άρχισε να υποχωρεί απεκδύθηκε των ευθυνών της.
    Εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι είχε αφήσει την κεφαλαιαγορά εντελώς ανοχύρωτη. Άφησε τις τράπεζες να κερδοσκοπούν και προς τα πάνω (με απίθανες θυγατρικές τους) και προς τα κάτω (με παράγωγα).
    Από εκείνα τα κερδοσκοπικά παιγνίδια οι Έλληνες έχασαν περίπου τις μισές αποταμιεύσεις τους! Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη αναδιανομή περιουσίας που έγινε ποτέ σε καιρό ειρήνης. Κανείς δεν λογοδότησε. Γιατί;

    - Λίγα χρόνια πιο πριν,το 1981 η Ελλάδα είχε ελάχιστο δημόσιο χρέος. Μόλις 30% του ΑΕΠ της. Οκτώ χρόνια αργότερα, το 1989, και ενώ είχε μεσολαβήσει περίοδος οικονομικής ανόδου για όλο τον κόσμο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είχε εκτοξευθεί από το 30% στο 88%! Γι' αυτό δεν απολογήθηκε κανείς. Γιατί;

    -Από το 1993 και μετά μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα έλεγξαν τα πάντα: Εξωθεσμικά κέντρα επιβλήθηκαν κι άρχισαν να ασκούν ασφυκτικό έλεγχο στην πολιτική ζωή του τόπου.
    Στράφηκαν από την πρώτη μέρα εναντίον του νεαρού τότε Κώστα Καραμανλή. Ο ίδιος κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός το 2004, αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει τον έλεγχό τους πάνω στην πολιτική.
    Υπονόμευαν ανηλεώς επί χρόνια τον Καραμανλή και ως πρωθυπουργό. Κάποια στιγμή στράφηκαν και κατά του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου. Κόντεψαν να τον εκπαραθυρώσουν από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
    Αλλά κι αυτός δεν αντιστάθηκε αργότερα στον πειρασμό να στηριχθεί πάνω τους για να ρίξει τον Κώστα Καραμανλή. Κι ας γνώριζε ότι αν κατάφερνε να εκπορθήσει το «Μαξίμου», θα τον είχαν, από την πρώτη μέρα, δεμένο χειροπόδαρα…

    -Τα ίδια εξωθεσμικά κέντρα που έλεγχαν το σύνολο των μεγάλων έργων έλεγχαν πια και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Έπαιζαν με δισεκατομμύρια, κι έβαζαν τον κόσμο να τσακώνεται για τις… 100.000 που «έψαχνε» ο Παυλίδης για να αγοράσει σπίτι στην κόρη του!

    Αν κέρδιζαν το στοίχημα τότε, το 2009, αν κατάφερναν να αποδομήσουν πλήρως τον Κώστα Καραμανλή, δεν θα κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ. Θα κέρδιζαν τα εξωθεσμικά κέντρα!
    Κι αν έχαναν το στοίχημα τότε, αν άντεχε ο Καραμανλής, δεν θα κέρδιζε ο ίδιος ο Καραμανλής. Θα έχανε ολόκληρο το σύστημα της διαπλοκής.

    Οι «νταβατζήδες» –όπως τους αποκαλούσαν τότε– χειραγωγούσαν την κοινή γνώμη και καταδημαγωγούσαν έναν ολόκληρο λαό, υπονομεύοντας ολόκληρη την πολιτική του ηγεσία, για να ελέγξουν πλήρως τη «διάδοχη κατάσταση»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚΟΙ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.
    ...........................
    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙNΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΤΣΙ;
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΕΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια "νίκη του ΠΑΣΟΚ" ρε παπαγαλάκι, αφού αυτοί έβαλαν αρχικά αυτή τη ρύθμιση και την επεξέτειναν χρονικά; Η ΝΔ ήθελε να εξυπηρετήσει τα ίδια συμφέροντα, να μην υστερήσει σε γλείψιμο των νονών των ΜΜΕ. Και βγαίνεις θα θριαμβολογήσεις τώρα; Καλά, πήγαινε να εισπράξεις το μεροκάματο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΥΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν βλέπετε τη σχέση της ιστορίας του 2% με τη Ζίμενς;
    Άλλοθι πάει να φτιάξει ο πονηρούλης ο Γιωργάκης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
    Έρχεται καταιγίδα και το ξέρει.
    Ξεχνάει όμως (γιατί τόσο του κόβει) ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεν κάνουν ΠΟΤΕ λάθος.
    Έρχονται πανηγύρια παιδάκια, δεν θα βαρεθούμε αυτό το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καψαμπέλη τί θα γίνει με την περίπτωση του?
    Δέν νομίζεις οτι είναι καιρός να αρχίσεις να κόβεις κανένα σχόλιο απο αυτόν τον μαλάκα που έχει πάρει το CD του Αντώναρου και έχει βαρεθεί να παίζει το πουλί του μαλακία με τα copy-paste?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΕ ΖΩΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ... ΚΡΟΓΙΑ
    ΣΤΙΣ 12.10 ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2.36 ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣ.
    ΑΜΑΣΗΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΝΟ.

    Απέσυρε άρον-άρον τον Πράσινο
    Χυλό. Εμετού-μίξας και ξεραμένης
    μαλακίας, που έχεις στο
    χοντροκούτι-χοντρικέφαλο.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε ετοιμοθάνατε μαλάκα των 3.06 έως 3.31 δέν βαριέσαι κάθε ένα λεπτό με copy-paste πετάς τη μαλακία σου ??

    Το ότι χάνετε την εξουσία και τη μάσα δεν είναι επαρκής λόγος να πάς από μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Σιχαμένοι δημοσιοκάφροι τον τρελλάνατε κι αυτόν"

    "Η μολυσματική ασθένεια που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας σε αυτή τη χώρα ονομάζεται δημοσιογραφία. Η εξουσία που έχουν πάρει μέσα απο πραξικοπηματικές διαδικασίες που βασίζονται στη μίζα, την κομπίνα και την αλητεία, έχει ισχυροποιηθεί τρομερά.
    Βρίθουμε απο βλάκες, απο χαμένους, απο κατεστραμμένους που είναι κάθε στιγμοί κουμπωμένοι με το τηλεοπτικό χαπάκι. Αυτοί είναι και το "μπετό", τα πόδια, το...
    στήριγμα της σαπίλας.

    Εδώ και κάποια χρόνια βάλθηκαν τα τηλεσκουπίδια, να μας διαμορφώσουν κατάλληλα ωστε να βρισκόμαστε σε συνεχή ύπνωση. Προσπαθούν -και πετυχαίνουν- να μας τελματώσουν ωστε να εδραιώσουν καλύτερα τη θέση τους. Σκαρφίστηκαν μάλιστα να χρησιμοποιούν τους γνωστούς "τρελλούς του χωριού" όσο περισσότερο γίνεται.

    Παρουσίαζαν με κάθε ευκαιρία τον άμοιρο Γιώργο Παπανδρέου. Μια ευγενική και καλόψυχη ψηχή που γυρνούσε σε πανυγήρια. Ο καλοπροέρετος, πείσθηκε απο τα κουράδια της τηλεόρασης πως είναι κάποιος. Είχαν διακρίνει οι ΝΑΖΙδες πως ήταν ελαφρώς ανόητος.
    Το καλύτερο θύμα τους!

    Η κύριος αυτός το 'χασε. Ναι τρελλάθηκε. Είναι στο ψυχιατρείο σε καταστολή. Έπαθε κάποια ψύχωση μεγαλείου. Νόμιζε ότι ήταν Πρωθυπουρδός !
    Αυτό είναι το πρώτο θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπαράζ προστίμων επιβλήθηκαν χθες από το ΕΣΡ αφού οι οικονομικές κυρώσεις με τις οποίες τιμωρήθηκαν τηλεοπτικοί σταθμοί,
    εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, ανήλθαν σε 105.000 ευρώ!!!

    ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
    με δύο πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ το καθένα τιμωρήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Extra 3,
    το πρώτο προστιμο για ανάρμοστη γλωσσική διατύπωση κατά τη διάρκεια του Αποκαλυπτικού Δελτίου
    (αποκλήθηκαν οι βουλευτές λαμόγια)
    και το δεύτερο προστιμο για πρόκληση σύγχυσης στο κοινό από την εκπομπή Δυνατά και Ελληνικά!!!

    Με πρόστιμο 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ για προβολή ταινιών πορνό(!!!) σε μεταμεσονύχτιες ώρες. (ενω οι
    ταινίες αυτού του είδους μπορούν να μεταδίδονται ΜΟΝΟ μέσα από συνδρομητικά κανάλια).

    Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για εσφαλμένη σήμανση προγράμματος κατά τη μετάδοση της ταινίας
    «Ο εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ», ενώ με το ίδιο πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο τηλεοπτικός σταθμός TV Χαλκιδική, για παραπληροφόρηση,
    εξαιτίας της μετάδοσης ανακριβούς πληροφορίας, τρεις συνεχόμενες ημέρες από το δελτίο ειδήσεών του.

    Τέλος, με την κύρωση της σύστασης τιμωρήθηκαν ο τηλεοπτικός σταθμός STAR για τον καιρό που παρουσιάζει η Πετρούλα Κωστίδου
    και ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna για παράνομη μετάδοση διαφημίσεων κατά τη διάρκεια μεταδόσεων αγώνων μπάσκετ.

    Και εις ανωτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 6 Μαϊ 2009 7:21:00 μμ

    Ρέ σκουλίκι, ρέ πληρωμένο κάθαρμα μπορείς να μας κάνεις την χάρη να δηλώσεις το επώνυμο σου?
    Αυτός λέγεται Κρόγιας εσένα πώς σε λένε? Δήλωσε το επώνυμο σου και μετά άν έχεις αρχίδια βρίστον όσο θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΡΟΓΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ
    ΑΠΟ ΣΠΟΓΓΩΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ.
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΣΟΥ.

    Μεγάλη «ήττα» των εκδοτών, που χάνουν το δικαίωμα στα «μαύρα»
    6 Μαΐου 2009, 19:05

    Απέσυρε την τροπολογία με την οποία παρατεινόταν το καθεστώς έκπτωσης χωρίς δικαιολογητικά δαπανών από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων ΜΜΕ σε ποσοστό 2%, ο υφυπουργός Οικονομίας, Αντώνης Μπέζας.

    Ανακοινώνοντας την απόφαση από το βήμα της Βουλής, που συνεδρίαζε με αφορμή την, επί των άρθρων, συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, είπε πως είχε σχηματίσει την εντύπωση ότι με τη διάταξη αυτή συμφωνούσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

    Ο κ. Μπέζας δήλωσε ότι η κυβέρνηση κατέθεσε τη ρύθμιση ύστερα από αίτημα του θεσμικού φορέα των επιχειρήσεων ΜΜΕ και με δεδομένο ότι είναι μία ρύθμιση που ισχύει από το 1955 και λαμβάνει έκτοτε συνεχείς παρατάσεις. Μάλιστα, όπως είπε, για πρώτη φορά σ' αυτό το 2%, επιβάλλεται με τη συγκεκριμένη διάταξη και φόρος με συντελεστή 10%.

    «Υπήρξαν ενδείξεις ότι η ρύθμιση είχε τη συμφωνία τουλάχιστον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο και ως κυβέρνηση είχε νομοθετήσει όλες τις σχετικές παρατάσεις από τη δεκαετία του 1980 μέχρι και σήμερα», πρόσθεσε και καταληκτικά δήλωσε: «Εφόσον, όμως, διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει αυτή η συμφωνία, η κυβέρνηση αποσύρει τη συγκεκριμένη διάταξη».

    «Από τους «νταβατζήδες» του γνωστού ψητοπωλείου διανύσαμε μεγάλη διαδρομή, για να φτάσουμε στη σημερινή διάταξη για να δώσει στους «νταβατζήδες», το θανάσιμο όπλο της χειραγώγησης της κοινής γνώμης, το κουτί της Πανδώρας, το σκοτεινό χρήμα. Μετά την προχθεσινή μέρα, χαίρομαι γιατί εξεγέρθησαν οι βουλευτές της ΝΔ και εξανάγκασαν την κυβέρνηση να υποχωρήσει», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος.

    «Για τι πράγμα μιλάτε; Όταν παρατείνατε εσείς, το ΠΑΣΟΚ, τη ρύθμιση αυτή από το 1980, αυτό το κουτί δεν ήταν δηλητηριώδες; Τι είχε τότε μέσα; Γλυκό ή κομπόστα; Και σήμερα έχει δηλητήριο; Δε δικαιούστε λοιπόν να μας κατηγορείτε», απάντησε στον κ. Πάγκαλο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Παναγιώτης Αδρακτάς.

    «Καλά κάνατε και το αποσύρατε», είπε εκ μέρους του ΚΚΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Γκατζής, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «απαράδεκτη και σκανδαλώδη» την τροπολογία.

    Θετική χαρακτήρισε την απόσυρση της διάταξης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης, μια «σκανδαλώδη ρύθμιση που έπαιρνε συνεχείς παρατάσεις», ενώ είπε πως την απέσυρε η κυβέρνηση, γιατί διαφώνησαν βουλευτές της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεν εισαστε καλα!
    Αμα ενας κυβερνητικος βουλευτής σεβαστεί την κομματική πειθαρχία , ΤΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΧΟΣ

    Αμα ενας κυβερνητικος βουλευτής δεν ψηφισει κομματικο νομοσχεδιο ( πχ 2%) ΤΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ..Παλιά βγαινανε και παραρτήματα" Διεσπάσθη...Διεσπασθη".

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ...Του χρονου θα πάτε α' δημοτικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση