GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση εκφοβισμού των βουλευτών της ΝΔ εν όψει της μυστικής ψηφοφορίας...

. Ένας διάλογος με νόημα, περί ...παρακολουθήσεων, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Μαρ. Σχοινά και Κυρ. Βελόπουλου ... . Το περιστατ...

.
Ένας διάλογος με νόημα, περί ...παρακολουθήσεων,
στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Μαρ. Σχοινά και Κυρ. Βελόπουλου...
.
Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και δείχνει το μέγεθος της αγωνίας και το "μάντρωμα" που έχει γίνει στους βουλευτές της ΝΔ εν όψει της αποψινής ψηφοφορίας στη Βουλή για τον κ. Παυλίδη:
Τέσσερις ευρωβουλευτές της ΝΔ πήγαιναν προς τις Βρυξέλλες. Οι Νίκος Βακάλης, Γιάννης Γκλαβάκης, Μαργαρίτης Σχοινάς και Γιώργος Παπαστάμκος. Διασταυρώθηκαν λοιπόν με βουλευτές της βόρειας Ελλάδας που κατέβαιναν στην Αθήνα, ανάμεσά τους ο Κυριάκος Βελόπουλος του ΛΑΟΣ, ο Μάρκος Μπόλαρης του ΠΑΣΟΚ κ.α.
Είπε λοιπόν κάποια στιγμή ο κ. Σχοινάς -προσπαθώντας να κάνει πικρό χιούμορ- στον Κ. Βελόπουλο που είναι και εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ: " Τι θα γίνει απόψε Κυριάκο; Προσοχή τι θα ψηφίσετε ...θα σας παρακολουθούν και οι κάμερες...".
"Τους δικούς σας να προσέχετε..."
του απάντησε με...
ανάλογο ύφος ο κ. Βελόπουλος, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι αν λένε τέτοια σε βουλευτές άλλων κομμάτων, για παρακολούθηση με κάμερες, οι της ΝΔ καταλαβαίνετε τι "πρέσινγκ" και τι εκφοβισμούς έχουν υποστεί οι ταλαίπωροι οι δικοί τους!
Ο Τρυποκάρυδος

30 σχόλια

  1. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΥΡΣΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΟΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΥΡΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΠΕΟΣ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόψε θ' αλλάξει δάχτυλο. Θα τους κουνήσει το μεσαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Είναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που γίνεται με το δανεισμό του ελληνικού δημοσίου.
    - Πρώτον, η καταρρέουσα κυβέρνηση είχε προγραμματίσει να δανειστεί το ελληνικό δημόσιο περίπου 43 δις για όλο το 2009. Σήμερα, και ενώ δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μέσα του έτους, ο δανεισμός έχει ξεπεράσει τα 46 δις!
    - Δεύτερον, όχι μόνο δανειζόμαστε πολλά, αλλά δανειζόμαστε και πανάκριβα επειδή η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία αξιοπιστία στις διεθνείς αγορές. Αν συγκρίνουμε τα ελληνικά επιτόκια δανεισμού με τα επιτόκια της Ιταλίας -μίας χώρας με ποσοστά χρέους όσο τα δικά μας- η χώρα μας έχει επιβαρυνθεί με πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον!

    2. Φαίνεται ότι οι δανειακές ανάγκες το 2009 θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 50 δις ευρώ. Την ίδια ώρα, το οικονομικό επιτελείο δηλώνει την ... ικανοποίησή του για την υπερκάλυψη των εκδόσεων ομολόγων δημοσίου, αδιαφορώντας πλήρως για το επιπλέον κόστος που φορτώνεται στις πλάτες των πολιτών.

    3. Το χειρότερο είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει μέχρι σήμερα καν προγραμματίσει στοιχειωδώς τις δανειακές της ανάγκες, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμη περισσότερο η αξιοπιστία της χώρας μας στις διεθνείς αγορές, οι οποίες μας τιμωρούν με υψηλό κόστος δανεισμού.

    ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ 8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!

    1. Η κυβέρνηση Καραμανλή, δια της υπουργού Απασχόλησης, έκαναν χθες επίδειξη της λαϊκής ρήσης «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Η κ. Πετραλιά πανηγύριζε χθες για το ότι τα Ταμεία αύξησαν την περιουσία τους κατά 2 δις ευρώ....αλλά μέχρι το 2007!

    2. Τι να πει κανείς. Όλοι γνωρίζουν την καταστροφική πολιτική της σημερινής κυβέρνησης στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Ταμεία που τα «γαλάζια golden boys» είδαν ως αντικείμενο τζόγου και τα γέμισαν με δομημένα ομόλογα υψηλού ρίσκου. Είναι δε τουλάχιστον εξοργιστικό να ανακοινώνει η Υπουργός στοιχεία του 2006, όταν, σύμφωνα και με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής πολιτικής, τα Ασφαλιστικά Ταμεία έχασαν τους τελευταίους 18 μήνες, 8 δις ευρώ. Η περιουσία τους, από τα 31 δις ευρώ υποχώρησε στα 23 δις. Επιτέλους λίγη σοβαρότητα!

    Μετά το φοβερά αναπτυξιακό για την Ελλάδα μέτρο της μείωσης των τελών ταξινόμησης στα αυτοκίνητα που είχε ως αποτέλεσμα να ξεπουληθούν οι Cayenne και άλλα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, η κυβέρνηση προχώρησε χθες σε ανακοίνωση μέτρων για την ενίσχυση της οικοδομής και της αγοράς κατοικίας, ουσιαστικά το εξής ένα: «Όποιος πάρει τώρα δάνειο για να αγοράσει σπίτι θα έχει το προνόμιο της έκπτωσης του 40% των τόκων από το φόρο εισοδήματος».

    Σε μία πρώτη ανάγνωση παρατηρεί κανείς τα εξής:
    - Το μέτρο αφορά μόνο αυτούς που θα αποφασίσουν τώρα να πάρουν δάνειο. Δεν προβλέπεται τίποτα για αυτούς που πήραν στεγαστικό δάνειο π.χ. πέρυσι και δυσκολεύονται να το αποπληρώσουν. Δημιουργούνται με τις ευλογίες της κυβέρνησης δύο κατηγορίες δανειοληπτών για την αγορά ακόμη και της πρώτης κατοικίας. Κάποιοι θα έχουν ποσοστό έκπτωσης 20% των τόκων των δανείων από το εισόδημα τους και άλλοι 40%.
    - Το μέτρο αυτό ευνοεί όσους έχουν υψηλά εισοδήματα, άρα θα έχουν οφέλη από την μείωση του φόρου στο εισόδημά τους. Το μέτρο αυτό σε τίποτα δεν ωφελεί πολίτες μέσου εισοδήματος, που δεν ωφελούνται από την μείωση του φόρου εισοδήματος. Για αυτούς δεν προβλέπεται τίποτα ούτε και ως προς τη δυνατότητά τους να πάρουν δάνειο. Ως γνωστόν οι τράπεζες έχουν κλείσει τις στρόφιγγες.

    Είναι φοβερή η ικανότητα αυτής της κυβέρνησης να προαναγγέλλει...παπάδες και μετά να δυσαρεστεί τους πάντες. Οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην αγορά κατοικίας φορείς μιλάνε για ημίμετρα που θα έχουν ελάχιστη επίπτωση στη συγκεκριμένη αγορά.

    Το συμπέρασμα είναι ένα: η «πολιτική του άρπα κόλλα», τα ημίμετρα και οι αδικίες συνεχίζονται αφού δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Μόνο η απέλπιδα προσπάθεια τους να γλιτώσουν την αναπόφευκτη δική τους κατάρρευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Σερβιέτα Καψαμπέλη....την σερβιέτα βάλε...
    Μας γέμισες 10 αναρτήσεις Βρωμιά και Μπόχα...
    ΜΑΛΑΚΑ Τρυποκάρυδε ΑΡΧΙΔΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τρυποπουλάκι φοβάσαι τόν μπαμπούλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ .
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?
    1. sibilla-gr-sibilla.com
    1. hakis-hakis.blogspot.com/
    2. piazzadelpopolo.
    3. greki-gr.blogspot.
    4. STOXASMOS-POLITIKH
    5. ΓΙΩΡΓΟΣ KΡΟΓΙΑΣ
    6. lefteria.blogspot.
    7. logoplokies.blogspot.
    8. Θωμά Ακρωτηριανάκη.......
    ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
    ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ?
    ή ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΝΕΖΑ
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ...ΠΟΥ
    ΕΞΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ.. ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί λέτε ρε καραγκιόζηδες πρασινοφρουροί Καψαμπέλη και Παπαγιάννη;
    Πόσο μαλακισμένα είσαστε και τα δύο σας;
    Κόντρες κάνετε για το ποιός θα γράφει τη μεγαλύτερη μπαρούφα;
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ 1985 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΛΕ Ή ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤHN MAIMOY TO ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ;
    Άν εσείς ξεχάσατε καλά κάνατε, αφού σας βολεύει.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ.
    Το περίσσευμα θράσους που έχετε να κατηγορείτε τους άλλους για όσα εσείς έχετε κάνει ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ απλά σας απαξιώνει ακόμη περισσότερο στα μάτια μας.
    Ξεφτίλα, αληθινή ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

    Siemens, Siemens, όλο πέρυσι και καλύτερα.
    Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς.
    Που είναι εκείνες οι εποχές που κάναμε ότι γουστάραμε;
    Που κανείς δεν υποψιαζότανε πόσο προχωρημένο κόμμα είμασταν;
    Που έρεε άφθονο το χρήμα στις πολιτικές διαφημίσεις στην τηλεόραση όταν έρχονταν εκλογές και είχαμε κουφάνει τους νεοδημοκράτες.
    Που είχαν όλοι οι πολιτευτές μας πανάκριβα κεντρικά προεκλογικά κέντρα γύρω από την Πανεπιστημίου, τη Σταδίου και το Σύνταγμα.
    Που πηγαίναμε κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους ανεγκέφαλους οπαδούς μας στα χωριά τους να μας ψηφίσουν και γλεντούσαμε μέχρι πρωίας;
    Τότε το φυσούσαμε το χρήμα.
    Τρώγαμε και πίναμε στην υγειά της Siemens.
    Τώρα;
    Από τα ψηλά στα χαμηλά, από τον τρίτο στην υπόγα.
    Τώρα αναγκαζόμαστε να παίρνουμε δάνειο κάθε τρείς μήνες.
    Άτιμη ζωή, μας πέταξες στου δρόμου την άκρη, .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλοι πρασινοφρουροί, σας πονάει η αλήθεια για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το ξέρω, αλλά τί να κάνουμε τώρα;
    Θα μπορέσετε ποτέ στη ζωή σας να τη δείτε κατάματα;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος που μας θύμισε ότι το πασόκ ασχολείται καθημερινά με την καταγγελία μανούση για τα 100 χιλιάρικα και κάνει τη στρουθοκάμηλο για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που καταβρόχθισε από τη Ζίμενς;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος ότι το θέμα της Ζίμενς το έχουν κυριολεκτικά θάψει τα ιδιωτικά κανάλια και όλες οι πράσινες εφημερίδες;
    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Κατηγορείτε τον Καραμανλή ότι δεν κάνει προανακριτική για τα ψίχουλα του Παυλίδη, τη στιγμή που εσείς θάψατε 11 προανακριτικές και μάλιστα για απείρως σοβαρότερα θέματα.
    20 χρόνια κυβέρνηση, ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;
    Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚYΝHΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Αφισσοκολλητές πρασινοφρουροί, κοιτάξτε να συνέλθετε.
    Δείτε την πραγματικότητα κατάματα.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    Ο Λαζόπουλος απλά είπε αυτά που συζητάει όλη η Ελλάδα.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μπορέσεις να την ΑΝΤΕΞΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    Ο Σύριζα είναι αναρχο-κουκουλοφόροι, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασίστες.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει, ατιμούλικα;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη!
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Σας τάπανε τα κόλπα ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος, ο Λαμπράκης και ο Κυριακού;
    Πάντως με τέτοιους συμβούλους και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΧΧΧΧ..ΑΧΧΧΧ ...ΕΚΦΟΒΗΣΑΝ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ...
    Ο βουλευτής που έφτιαξε και εσωτερική πισίνα
    Δεν φθάνει η βιλάρα που έχει ο άνθρωπος και καλά κάνει. Αλλά έχει πισίνα και μάλιστα εσωτερική μέσα στο σπίτι του. Είναι βουλευτής και πρώην υπουργός ο άνθρωπος και μάλλον του αρέσει η ...
    θάλασσα και το μπάνιο. Σε όποιο σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου και να πας θα δεις πισίνα ή θάλασσα. Γυμνάζεται ο άνθρωπος.

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:35 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μέχρι χθές λέγατε ότι ο Καραμανλής είναι κουρασμένος.
    Είπε και αυτός τώρα να σας δείξει ότι ξεκουράστηκε.
    Θα καεί το πελεκούδι.
    Δεν το ξέρατε ότι το θράσος του Γιωργάκη θα έπρεπε να έχει και ένα όριο;
    Δεν το ξέρατε ότι εάν βάλεις τον άλλο με την πλάτη στο τοίχο θα αντιδράσει οπωσδήποτε;
    Όσο μετριοπαθής και να είναι ένας πολιτικός έρχεται η στιγμή που θα πεί «μπάστα, δεν πάει άλλο».
    Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα, φίλοι του Γιωργάκη, να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
    Να δικαιολογήσετε τον Τρεπεκλή, τον Τσουκάτο, το Μαντέλη, τα TOR-M1, το Κτηματολόγιο, τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών, ατέλειωτη είναι η λίστα της ντροπής σας.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΊΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τί λέτε ρε καραγκιόζηδες πρασινοφρουροί Καψαμπέλη και Παπαγιάννη;
    Πόσο μαλακισμένα είσαστε και τα δύο σας;
    Κόντρες κάνετε για το ποιός θα γράφει τη μεγαλύτερη μπαρούφα;
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ 1985 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΛΕ Ή ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤHN MAIMOY TO ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ;
    Άν εσείς ξεχάσατε καλά κάνατε, αφού σας βολεύει.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ.
    Το περίσσευμα θράσους που έχετε να κατηγορείτε τους άλλους για όσα εσείς έχετε κάνει ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ απλά σας απαξιώνει ακόμη περισσότερο στα μάτια μας.
    Ξεφτίλα, αληθινή ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    1. Μαζεύονται 5-6 νοματαίοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.

    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.

    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.

    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.

    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.

    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής αστείοι καψαμπέληδες ασχολούνται με τον παυλίδη και τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλοι πρασινοφρουροί, σας πονάει η αλήθεια για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το ξέρω, αλλά τί να κάνουμε τώρα;
    Θα μπορέσετε ποτέ στη ζωή σας να τη δείτε κατάματα;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος που μας θύμισε ότι το πασόκ ασχολείται καθημερινά με την καταγγελία μανούση για τα 100 χιλιάρικα και κάνει τη στρουθοκάμηλο για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που καταβρόχθισε από τη Ζίμενς;
    Λέει ψέματα ο Λαζόπουλος ότι το θέμα της Ζίμενς το έχουν κυριολεκτικά θάψει τα ιδιωτικά κανάλια και όλες οι πράσινες εφημερίδες;
    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Κατηγορείτε τον Καραμανλή ότι δεν κάνει προανακριτική για τα ψίχουλα του Παυλίδη, τη στιγμή που εσείς θάψατε 11 προανακριτικές και μάλιστα για απείρως σοβαρότερα θέματα.
    20 χρόνια κυβέρνηση, ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;
    Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚYΝHΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Αφισσοκολλητές πρασινοφρουροί, κοιτάξτε να συνέλθετε.
    Δείτε την πραγματικότητα κατάματα.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    Ο Λαζόπουλος απλά είπε αυτά που συζητάει όλη η Ελλάδα.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μπορέσεις να την ΑΝΤΕΞΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πριν από ακριβώς 20 χρόνια το πολιτικό τους σύστημα, με τον ένα «κόρακα» να κλείνει το μάτι στον άλλον «κόρακα», επέλεξε να λύσει τις εσωτερικές του αντιθέσεις καταβυθίζοντας τη χώρα στον απόπατο των «πάμπερς» του Κοσκωτά.
    Κατάντια, ξετσιπωσιά και κατρακύλα...

    Το 1993, οι ίδιοι πρωταγωνιστές, διευθέτησαν τις υποθέσεις τους καθιστώντας κεντρικό ζήτημα του δημόσιου βίου τους «λογαριασμούς του Παντσαβόλτα» και τις «υποκλοπές του Μαυρίκη».
    Ψέμα, κοροϊδία και σαπίλα...

    Το 1996 η αναμέτρηση του «φωτός» με το «σκότος» κατέληξε σε νέες κάλπες, αφού πρώτα οι εκπρόσωποί τους
    είχαν επιδοθεί σε αβρότητες γύρω από τα χρηστά ήθη που ακολουθήθηκαν στις χορηγήσεις αδειών λειτουργίας καζίνο στους ενδιαφερόμενους «επενδυτές».
    Θράσος, κιτρινίλα και υποκρισία...

    Το 2000, μας πήγαν στις εκλογές με τις «φούσκες» της Σοφοκλέους και με τα λαμόγια να πίνουν στην υγειά των ξεπουπουλιασμένων του χρηματιστηρίου.
    Ρεμούλα, παρακμή και παρασιτισμός...

    Στις εκλογές του 2004, οι «σωτήρες του Εθνους» έπαιξαν τα ρέστα τους στα περί το «Πόρτο Καρράς», στα περί το C4i και στα περί τους TOR-M1 θρυλούμενα, στα κηρύγματα περί «εθνικών εργολάβων» και «εθνικών προμηθευτών», στις «μονομαχίες» για το ποιος είναι ο φίλος των «μονοπύθμενων» και ποιος ο εκλεκτός των «διπύθμενων» συμφερόντων.
    Διαφθορά, διαπλοκή και ευτέλεια...

    Το 2007 το «ρεπερτόριο» εμπλουτίστηκε με «κουμπάρους» και (ξανά) με υποκλοπές, με δομημένα ομόλογα και με «καρτέλ», έως ότου ήρθαν οι φωτιές και τα έκαναν όλα στάχτη και μπούρμπερη.
    Αγυρτεία, δυσωδία και διαφθορά...

    Ετσι πορευτήκαμε τις τελευταίες δύο (τουλάχιστον) δεκαετίες. Με τα «κότερα» του ενός και με τους «Πανάγους» του άλλου. Με συμψηφισμούς, με κουκουλώματα, με παραγραφές, με μπόχα που πάνω της προστέθηκε όλο και περισσότερη μπόχα.

    Φτάσαμε πλέον στο σωτήριο 2009. Και πράγματι τα «κατάφεραν»! Το «νέφος» με το οποίο έχουν καταπλακώσει τον τόπο οι «γαλάζιοι» και οι «πράσινοι» έχει πια κατακάτσει παντού! Ο «μπαξές» διαθέτει τα πάντα: Και Παυλίδη, και Βατοπέδι, και «Ζήμενς», και (ξανά) χρηματιστήριο, και (ξανά) C4i, και «Γερμανός» και «Πάτριοτ» και κάθε λογής σκάνδαλο.
    Σκάνδαλα που τα θυμούνται προεκλογικά, αλλά μετεκλογικά «πάνε γι' άλλα»! Σκάνδαλα που όχι μόνο τα διαπράττουν αλλά μετά τα ενσωματώνουν κιόλας στην ψηφοθηρική τους προπαγάνδα! Σκάνδαλα που τα υποβιβάζουν και τα υποβαθμίζουν στο επίπεδο της αποπροσανατολιστικής σκανδαλολογίας ώστε να μένουν στο απυρόβλητο οι αιτίες που τα γεννούν και να διατηρούνται στον αφρό οι πολιτικές και οι πολιτικοί που τα εκτρέφουν.
    Σήψη, εξαχρείωση και εκφυλισμός...
    Με μια λέξη: Δικομματισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    19-6-2008
    O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε συ αρχήδι,4 Μαϊ 2009 1:51:00 μμ, το σκέφτηκες ποτε, οτι μπορεί να γεννήθηκες απο μαλακία???
    Την ρώτησες την μάνα σου αν το μετάινωσε??
    Πρέπει να έχει πυχτώσει η μαλακία στο κεφάλη σου, έχει πάθει σκλήρηνση και αντε τωρα να πάρει μπροστά το αρχηδοκέφαλό σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πώς σας φάνηκε λοιπόν ο Καραμανλής στην Αργολίδα, κουρασμένος έτσι;
    Πτώμα έτσι;
    Άστραψε και βρόντηξε χθές ο Καραμανλής, άν δεν το προσέξατε μάλλον βλέπατε τα αθλητικά.
    Για άλλη μιά φορά αποδεικνύεται ότι η συνολική σας προσέγγιση στη θεσμική κομματική αντιπαράθεση είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου και τα επιχειρήματά σας για μικρά παιδιά.
    Μας πρήξατε ένα μήνα τώρα με την κούραση του πρωθυπουργού, ελπίζω να μην το ξεχάσατε, εμείς όχι.
    Μόνο που ξεχάσατε ότι η κούραση είναι παροδική, έρχεται και φεύγει.
    Η βλακεία όμως είναι μόνιμη, σταθερή και μη αναστρέψιμη κατάσταση.
    Και θα είναι μαζί με τον αρχηγό σας εφ' όρου ζωής, δεν μπορεί να βοηθήσει η επιστήμη σε αυτά.
    Και καλά, αυτός δεν την καταλαβαίνει την κατάστασή του, είναι φυσιολογικό.
    Εσείς που κάνετε τα σαϊνια δεν το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλοι οι συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι, και κάθε είδους λαμόγιο, έχουν συνασπιστεί για να κτυπήσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Ότι και να κάνετε προδότες, συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι,παπαγαλάκια του ρουσόπουλου και βοθρολύματα της ρηγίλλης, ο λαός σας παίρνει χαμπάρι κάθε μέρα και όσο περνάει ο καιρός, αν έχετε λίγο φιλότιμο, δεν θα ξέρετε που να κρυφθείτε.

    H κυβέρνηση της κομματικοκρατίας, της διαφθοράς, της λαμογιάς,κλεψιάς,των σκανδάλων και της πλήρους ανυπαρξίας κάθε είδους προγραμματισμού για την εξυπηρέτηση του πολίτη και του εθνικού συμφέροντος, προσπαθεί να σκαρφιστεί πάλι κάτι για να αποσείσει τις ευθύνες της και την εγκληματική ανικανότητα της.

    Μήπως φταίει το ΠΑΣΟΚ;!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!

    Ξέρεις εσύ, όπως «έσωσες» και το πασόκ!

    Με δάνεια, συνδρομές, δωρεές και δανεικά προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να τα βγάλει πέρα!

    Η έκδοση "πιστωτικής κάρτας VISA" από το ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στην έξοδό του από την οικονομική κρίση.

    Περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την κρατική επιχορήγηση προς το ΠΑΣΟΚ είναι η "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του κόμματος, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2008.

    Έτσι χρειάστηκε να προχωρήσει στην ανάληψη δυο τραπεζικών δανείων, συνολικού ποσού 3.1403.000 ευρώ, για να καλύψει το ιλιγγιώδες άνοιγμα.

    Συγκεκριμένα, έλαβε - σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - 2.903.000 ευρώ από την Αγροτική Τράπεζα και 1.500.000 ευρώ από την EUROBANK, δηλαδή από την τράπεζα της οποίας το κορυφαίο της στέλεχος, Νίκος Καραμούζης, ήταν αυτός που οργάνωσε (και μάλιστα στο σπίτι του στην Εκάλη) το περίφημο δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου με επιχειρηματίες, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

    Πώς να τα βγάλει πέρα, όταν οι εισφορές των "πράσινων" βουλευτών ανέρχονται μόλις σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, 810.701,18 ευρώ, των ευρωβουλευτών του μόνο 124.653,91, ενώ τα έσοδα από τις εισφορές των μελών και των φίλων του ανέρχονται σε 364.326,33 ευρώ;

    Και να φανταστεί κάποιος ότι το 2008 δεν ήταν εκλογική χρονιά, ώστε τα έξοδα ήταν λιγότερα.

    Ωστόσο, ο λογαριασμός αναγράφει:
    • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
    • 8.501.487,32 ευρώ για μετακινήσεις και περιοδείες στελεχών
    • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ
    • 1.713.525,93 ευρώ για διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια και
    • 286.702,72 ευρώ για διάφορα κομματικά έντυπα.
    • 871.958,83 ευρώ για το νοίκι των γραφείων της Ιπποκράτους, αλλά και των άλλων τριών κτιρίων.
    • 1.818.660,35 ευρώ για τηλεφωνικές κλήσεις.
    • 160.031 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα.
    • 6.053 ευρώ για νερό.

    Οι τόκοι όμως από τα προηγούμενα χρέη τρέχουν και ξεπέρασαν τα 5.116.556,95 ευρώ.

    Σκέψου να αρχίσει για τα καλά και η προεκλογική περίοδος...

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.

    ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλοι τον παρακολουθήσαμε για άλλη μιά φορά και χθές στην Αργολίδα στο πλευρό του επιτελάρχη του Ανδριανού.
    Τα γνωστά τσαμπουκάδες, φωνές, χοντρές απειλές και απο κάτω τα σκονάκια τα οποία όχι μονάχα του γράφουν αυτολεξί αυτά που λέει αλλά επιπλέον του τονίζουν τα σημεία που θα παριστάνει τον εκνευρισμένο για να ανεβάζει τους τόνους της φωνής του με γροθιές στο τραπέζι. Άν καταλάβατε πέσαμε σε ένα ανθρωποβοοειδές χωρίς εγκέφαλο, με μηδενική νοημοσύνη με 200 προγραμματιστές γύρω του να τον κατευθύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είμαι μαλάκας
    Είμαι βρωμιάρης
    Είμαι φασίστας
    Είμαι ανεγκέφαλος
    Είμαι πανύβλακας
    Είμαι γουρούνι
    Είμαι ζωντόβολο
    Ζώ στον μικρόκοσμο μου
    Παίρνω την επικύνδινη ναρκωτική ουσία καταλληλότερος
    Με έβαλαν τα συμφέροντα στην ηγεσία της χώρας για να με κάνουν ότι θέλουν
    Με λένε Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μιλάνε κάποιοι άσχετοι για τη ρητορία του Καραμανλή! Στην επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί, ακόμα και σε κείνες τις δήθεν έκτακτες εμφανίσεις του σε διάφορους οργανισμούς κλπ, καιτάξτε τον πως μιλά και από πού μιλά. Πρώτο: διαβάζει ό,τι λέει, ακόμα και τις απαντήσεις στις δήθεν τυχαίες ερωτήσεις δημοσιογράφων. Δεύτερο: έχει πρόβλημα στην ανάγνωση μεγάλων λέξεων. Για να το ξεπεράσει, μετά από ειδικά μαθήματα του' χει γίνει πια συνήθεια, να σταματά μετά τις προθέσεις και τα άρθρα που προηγούνται μεγάλων των λέξεων. Έτσι τον ακούτε να διαβάζει π.χ. και μετά ΤΗΝ...καταστροφή ΤΗΣ...περιουσίας ΤΩΝ..κτηνοτρόφων κλπ. Αυτός είναι ο ρήτοράς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. toso pressing pou parthike apofasi edo kai dio vdomades gia psifo kata sinidisi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης και ο Κουρής.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ρε συ αρχήδι,4 Μαϊ 2009 1:51:00 μμ, το σκέφτηκες ποτε, οτι μπορεί να γεννήθηκες απο μαλακία???
    Την ρώτησες την μάνα σου αν το μετάινωσε??
    Πρέπει να έχει πυχτώσει η μαλακία στο κεφάλη σου, έχει πάθει σκλήρηνση και αντε τωρα να πάρει μπροστά το αρχηδοκέφαλό σου!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ
    ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?
    1. sibilla-gr-sibilla.com
    1. hakis-hakis.blogspot.com/
    2. piazzadelpopolo.
    3. greki-gr.blogspot.
    4. STOXASMOS-POLITIKH
    5. ΓΙΩΡΓΟΣ KΡΟΓΙΑΣ
    6. lefteria.blogspot.
    7. logoplokies.blogspot.
    8. Θωμά Ακρωτηριανάκη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση