GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την απάτη της γρίπης των πτηνών...

... στην απάτη της γρίπης των χοίρων‏ . Aπό το http://freeinquiry.gr/webfiles/ Η γρίπη των χοίρων είναι μία πραγματική πανδημία, που εξελίσσ...

... στην απάτη της γρίπης των χοίρων‏
.

Η γρίπη των χοίρων είναι μία πραγματική πανδημία, που εξελίσσεται επικίνδυνα, ή ένα φιάσκο που έχει σκοπό την κερδοσκοπία και την μαζική κατατρομοκράτηση και χειραγώγηση του κόσμου; Ξετυλίγοντας τον σκοτεινό αυτό κουβάρι - μίτο της Αριάδνης θα μπορέσουμε να δούμε πίσω απ' τα παρασκήνια τα πράγματα πως έχουν στην πραγματικότητα.
Το καλοκαίρι του 2005 είχε κάνει την εμφάνισή της η περιβόητη γρίπη των πτηνών, η οποία όμως, είχε παρουσιαστεί και καταγραφεί στην Ευρώπη ήδη από τα μέσα του 18ου αιώνα. Πολλοί είναι οι ιοί που προσβάλλουν τα είδη των πτηνών και καταγράφονται με τις περίεργες ονομασίες όπως Η5Ν2, Η7Ν1, Η7Ν3 κ.α. Όλες οι περιπτώσεις αυτές εδώ και αρκετές δεκαετίες αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με τα συνήθη κτηνιατρικά μέτρα, όπως συμβαίνει με τις τυπικές ασθένειες που προσβάλλουν... τα υπόλοιπα κατοικίδια ζώα, όπως τους σκύλους και τις γάτες. Όσο για τους 59 θανάτους από τον Η5Ν1 οφείλονται απλά στην κακή τήρηση των κανόνων υγιεινής στα ορνιθοτροφεία της Ασίας. Κάτι που συνέβαινε και εξακολουθεί να συμβαίνει κατά τελευταία 200 έτη απ’ όσο τουλάχιστον γνωρίζουμε. Μέσα απ’ όλους αυτούς τους ιούς οι «ειδικοί» της υγείας αναγνώρισαν έναν και μόνο, έναν ιδιαίτερα κακό, τον Η5Ν1, ο οποίος σύντομα «θα» μεταλλασσόταν και «θα» εξόντωνε μαζικά την ανθρωπότητα. Εδώ ξεκίνησε η γνωστή παραπληροφόρηση των μαζών, που συνοδευόταν από ομαδική ψύχωση, όπως με άλλες παλαιότερες παρόμοιες περιπτώσεις τρομοϋστερίας για δήθεν αναμενόμενες πανδημίες από τον ιό του SARS, ο οποίος δεν ήλθε ποτέ, τη σκόνη του άνθρακα κ.ά.
Τα σενάρια τότε μίλησαν για επιδημία γρίπης, που θα μπορούσε να είναι ισάξια με την Ισπανική του 1818-19, που σκότωσε μέσα σε λίγους μήνες 50 εκ. Ευρωπαίους. Ο ιός, που όλοι ανακοίνωσαν ως άμεσο και επικίνδυνο δεν μεταδόθηκε βέβαια ποτέ από άνθρωπο σε άνθρωπο και φυσικά ήταν και είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί. Πραγματικά, οι ιοί των πτηνών υπάρχουν από πολλούς αιώνες και είναι πρακτικά ακίνδυνοι για τον άνθρωπο. Μόνο το 2004 όμως, η Roche είχε πουλήσει Tamiflu για 300 εκ. ευρώ, ενώ οι παραγγελίες των κοινών εμβολίων της γρίπης και άλλων αντιϊκών φαρμάκων στην Ευρώπη άγγιξαν το 1 δις ευρώ φθάνοντας σε απίστευτο ρεκόρ πωλήσεων. Στις Η.Π.Α. ο Τζωρζ Μπους ζήτησε απ’ το Κογκρέσο να διαθέσει 7 εκ. δολλάρια για την απόκτηση φαρμάκων και εμβολίων ενώ ταυτόχρονα μίλησε για στρατιωτική κινητοποίηση. Οι Φαρμακευτικές Εταιρείες, ο υπουργός εξωτερικών Ντόναλτ Ράμσφελτ και άλλοι κρατικοί υπάλληλοι της κυβερνήσεως Μπους, ο Τόνυ Μπλερ και άλλοι πολιτικοί επίσημα μέλη των Φαρμακοβιομηχανιών, γίνονται πάμπλουτοι.
Η γρίπη των χοίρων είναι η νέα επερχόμενη μάστιγα, που δήθεν χτυπάει ήδη αλύπητα την ανθρωπότητα. Και φυσικά όσο οι μέρες θα περνούν η υστερία και η μαζική ψύχωση θα κορυφώνεται. Και κάποια στιγμή, όσο ξαφνικά ήρθε, έτσι ξαφνικά θα ξεχαστεί, όπως ακριβώς έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις παλαιότερα...

18 σχόλια

  1. εδώ να δείς απάτη και δούλεμα.
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Επανεμφάνιση Τσουκάτου
    29 Απριλίου 2009, 17:41

    Με μια έκθεση φωτογραφίας της συζύγου του, Πόπης, ακριβώς την ίδια μέρα που καλούνται σε απολογία οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση «Siemens» (12 Μαΐου), θα κάνει μια δημόσια εμφάνιση που ο ίδιος θέλει να είναι εντυπωσιακή, ο Θ. Τσουκάτος. Ο «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ επί Κώστα Σημίτη, έχει καλέσει στα εγκαίνια της έκθεσης της συζύγου του, κόσμο και κοσμάκη και θα καταγράψει τους φίλους του σε μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο. Πάντως, έχει δηλώσει ότι το 10% των πωλήσεων από την έκθεση θα διατεθούν για τους σκοπούς της ActionAid Hellas, πρόεδρος της οποίας είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδελφή της υπουργού Εξωτερικών...

    ΠΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΕΡΑ.
    ΣΚΕΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai mia apopsi pou den prepei na tin prosperasei kaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ!!!
    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΘΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!
    ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ!!!
    ΧΑΖΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!!
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ???
    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ>???
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???
    ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!
    ΤΩΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
    ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NAI ΡE ΑΜΟΡΦΩΤΕ,ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΕΝΩ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΜ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΝΕΤΑ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΓΥΦΤΙΟΝ,ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ,ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΝΑΙ ΕΤΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γρίπη των χοίρων αποτελεί μεγάλη πληγή για τη χοιροστάσιο της ΝΔ το οποίο αυτοαποκαλείται "πολιτικό προσωπικό" και "πολιτικό (σας) σύστημα".

    Μεγάλη ανησυχία μου προκαλούν όλα αυτά.

    Τα γουρούνια δεν έχουν συνείδηση, άρα, είναι πολύτιμοι υποστηρικτές συμπαγών πλειοψηφικών τούβλων.

    Ισχύει, και ισχύει στο ακέραιο!
    Αυτή είναι η αλήθεια!
    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ .

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ(ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ)


    Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ (ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ "ΚΡΙΣΗ")

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ .

    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .

    ΤΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. THN GRIPH THS MAΛΑΚΙΑΣ ΤΕ ΞΕΡΕΤΕ????ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, Ο ΣΟΡΟΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, Ο ΜΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛ, ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ !! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ !!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, Ω ΡΕ ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ειδικά οι τούρκοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι εμπροσθοφυλακή τακτικού στρατού είναι ηλίθιος.
    Ομοίως, το ίδιο ισχύει και για τους αλβανούς λαθρομετανάστες.
    Εάν δε, αυτός που λέει ότι δεν το πιστεύει αυτό, τυχαίνει να είναι και στέλεχος της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, ανεξάρτητα από βαθμό και θέση, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    Και η θέση του είναι στο Γουδί και στα έξη μέτρα.
    Ανεξάρτητα δε από το τι κρύβουν και τι θα πράξουν ενεργά οι τούρκοι στρατιωτικοί, η κατάληψη της Ελλάδας ένεκα του εισαγόμενου υπερπληθυσμού είναι μακροπρόθεσμα σχεδόν δεδομένη, διά "ειρηνικών μέσων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΑΤΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΓΙΕΣ" ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Η5Ν1 ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!

    Νίκη του ΠΑΣΟΚ βλέπουν οι Ευρωπαίοι
    Αναρτήθηκε από blogger On 3:00 μμ 0 σχόλια


    Νίκη στις Ευρωεκλογές
    με διαφορά 6 ποσοστιαίων μονάδων για το ΠΑΣΟΚ ........προβλέπουν στις Βρυξέλλες, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τρεις καθηγητές πανεπιστημίου, τους Simon Hix και Nick Vivyan (London School of Economics) και Michael March (Trinity College Dublin), το ποσοστό που συγκεντρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέρχεται στο 38%. Ακολουθεί η ΝΔ με 32%, το ΚΚΕ με 8,7%, ο ΛΑΟΣ με 8,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,2 % και Οικολόγοι με 6%!!!



    Η συγκεκριμένη έρευνα παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Διεθνές Κέντρο Τύπου των Βρυξελλών και στηρίζεται στις εθνικές δημοσκοπήσεις, με την πρόσθεση μίας σειράς παραμέτρων από τους τρεις καθηγητές. Η δημοσκόπηση υπάρχει στην ιστοσελίδα της Predict09 και αφορά όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορείτε να την δείτε εδώ…

    From piazzadelpopolo

    29 Απρ 2009 6:29:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 30 Απρ 2009 4:04:00 μμ

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ...Α, ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ...Η ΓΡΙΠΗ ΕΝΔΗΜΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΣΧΟΛΕΙΑ,ΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ (ΑΛΛΟΙ ΙΟΙ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΣΕΙΣ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ...Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΟΒΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ;ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΒΑΖΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ; ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ. ΡΕ, ΓΕΛΟΙΟΙ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ...ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ, ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΣΕ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΖΕΙΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΔΕΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΝΟΣΙΑ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1 Μαϊ 2009 2:12:00 μμ


    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ.

    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.


    ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ;;;ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..."Η γρίπη των χοίρων είναι μία πραγματική πανδημία, που εξελίσσεται επικίνδυνα, ή ένα φιάσκο που έχει σκοπό την κερδοσκοπία και την μαζική κατατρομοκράτηση και χειραγώγηση του κόσμου; "...ΠΑΡΤΑ ΗΛΙΘΙΕ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ, ΜΑΘΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΙΦΛΟΥ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΖΟΥΛΑ. ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση