GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εντολή Μπασιάκου για το Βατοπέδιο:

Κάνε το, χωρίς να το ξέρει κανείς... . Τι αποκαλύπτει η Στ. Μαντέλη και για τους Κοντό - Κιλτίδη: "Εντέλοντο τα αυτά με τον υπουργό!&qu...

Κάνε το, χωρίς να το ξέρει κανείς...
.
Τι αποκαλύπτει η Στ. Μαντέλη και για τους Κοντό - Κιλτίδη: "Εντέλοντο τα αυτά με τον υπουργό!"

Aπό το υπόμνημα της πρώην Διευθυντριας Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Μαντέλη (που δημοσιεύει ολόκληρο παρακάτω το Press-gr), το πιο ενδιαφέρον απόσπασμα είναι αυτό που περιγράφει τον ρόλο των πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Όχι μόνο του τότε υπουργού Ε. Μπασιάκου αλλά και των υφυπουργών Αλ. Κοντού και Κ. Κιλτίδη.
Η κ. Μαντέλη υποστηρίζει ειδικότερα ότι "η πολιτική απόφαση ανταλλαγής των παραλιμνίων εκτάσεων στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης και της λίμνης Βιστωνίδας με προταθέντα από το Υ.Α.Α.Τ. και τελικώς επιλεγέντα από την Κ.Ε.Δ. ακίνητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχε ληφθεί σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο". Κι επικαλείται την γνωστή επιστολή Αρσένιου στην οποία αναφέρει ο μοναχός ότι "Επειδή η διαδικασία ανταλλαγής έχει γίνει αποδεκτή σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο, αυτό ταυτόχρονα μας εγγυάται και την πραγμάτωσή της».
Τα άλλα στοιχεία που επικαλείται είναι:
- η έκδοση της με αριθμό 3822/2005 Απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της με αριθμό 16651/2006 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που αναντιρρήτως αποτελούν προϊόντα σημαντικής κυβερνητικής απόφασης, υπερβαίνει τα όρια των αρμοδιοτήτων ενός ή δύο Υπουργών, καθόσον συνάπτεται με κρίσιμες πολιτικές επιλογές, που αποφασίζονται στο επιτελικό κέντρο της Κυβέρνησης,
-η έκδοση δελτίου τύπου του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης όπου πανηγυρικώς δηλώνεται ότι η επίμαχη ανταλλαγή επετεύχθη μετά από...
συντονισμένες ενέργειες της Κυβέρνησης
- η αλληλογραφία μεταξύ του Γραφείου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Γραφείου του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών
- η αλληλογραφία μεταξύ της Κ.Ε.Δ., του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Γενικού Γραμματέα του Υ.Α.Α.Τ. και
- η επιλογή και ο ρόλος της ΚΕΔ.
Για το δικό της ρόλο και τις εντολές που δέχτηκε, γράφει:
Ως προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενήργησα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου βάσει των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων και των ρητών Εντολών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, ενώ όλες οι ενέργειές μου υπήρξαν απολύτως σύννομες και εγνωστοποιούντο στην πολιτική ηγεσία, ήτοι τον Υπουργό, τους Υφυπουργούς και τον Γενικό Γραμματέα, με προφορικές συνεννοήσεις, έγγραφες κοινοποιήσεις, γραπτά ερωτήματα, υποβολή σημειωμάτων και σχεδίων απαντήσεων σε ερωτήσεις, επερωτήσεις, στο πλαίσιο άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου. Σημειωτέον ότι, ως δημόσιος υπάλληλος, δεν είχα δικαίωμα και ευχέρεια άρνησης εφαρμογής των αποφάσεων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, οι οποίες μάλιστα περιβάλλονται και με το νόμιμο τύπο Υπουργικής Απόφασης, ιδίως ενόψει και του περιεχομένου του κοινοποιηθέντος σε εμένα με αριθμό πρωτοκόλλου 348/5-10-2004 Εγγράφου του Γραφείου Υπουργού, όπου εμμέσως πλην σαφώς μου γνωστοποιείται ότι «….. η διαδικασία ανταλλαγής έχει γίνει αποδεκτή σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο, αυτό ταυτόχρονα μας εγγυάται και την πραγμάτωσή της ……..», και δη σε πολύ προγενέστερο της έκδοσης της κρίσιμης Υπουργικής Απόφασης και της επίμαχης Κοινής Υπουργικής Απόφασης χρόνο.
Με αυτά τα νομικά και πραγματικά δεδομένα, υποχρεώθηκα να εφαρμόσω τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης και συγκεκριμένως του Υπουργού και των δύο Υφυπουργών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που περιεβλήθησαν τον τύπο Υπουργικών Αποφάσεων, μολονότι, ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης, σε ανύποπτο χρόνο είχα διατυπώσει τις θέσεις της Δ/νσης, της οποίας ήμουν Προϊσταμένη...
Προδήλως λόγω του περιεχομένου της γραπτώς εκπεφρασμένης άποψης της Δ/νσης Πολιτικής Γης για την ανυπαρξία οποιωνδήποτε δικαιωμάτων νομής και κατοχής της Ι.Μ.Μ.Βατοπαιδίου επί των παραλίμνιων εκτάσεων και συνακολούθως οποιασδήποτε αξίωσης αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου, ουδέποτε εκλήθην να συμμετάσχω καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στην κατάρτιση των κρίσιμων Υπουργικών Αποφάσεων για την επίμαχη ανταλλαγή, μολονότι η Δ/νση Πολιτικής Γης ήταν κατ΄ εξοχήν αρμόδια ή τουλάχιστον συναρμόδια υπηρεσία, ενώ τουναντίον λόγω καθ΄ ύλην αρμοδιότητας δεν υπήρχε ευχέρεια παράκαμψης της Δ/νσης Πολιτικής Γης κατά την διεκπεραίωση των διαδικασιών των επίμαχων ανταλλαγών, δι΄ ό και ανετέθη στην ενλόγω Δ/νση η υλοποίηση των προαναφερομένων Υπουργικών Αποφάσεων...
Εν προκειμένω υπογραμμίζεται ότι μου εδόθη ρητή προφορική εντολή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ε. Μπασιάκου, όπως αναλάβω προσωπικώς την διεκπεραίωση όλων των αναγομένων στις αρμοδιότητες της Δ/νσης Πολιτικής Γης διαδικασιών χωρίς την ενημέρωση ή σύμπραξη οποιουδήποτε άλλου υπηρεσιακού παράγοντα της ενλόγω Δ/νσης και μάλιστα κατά απόλυτη προτεραιότητα.
Επειδή η ενλόγω υπουργική εντολή υπήρξε απολύτως σαφής και σύμφωνη με το περιεχόμενο του κοινοποιηθέντος σε εμένα με αριθμό πρωτοκόλλου 348/18-10-2004 Εγγράφου του Γραφείου Υπουργού με τα αναμφιβόλως συνδηλούμενα αυτού, ενισχύετο από την τα αυτά συμπαρομαρτούσα στάση του ενλόγω Υπουργού καθώς και από την συστοιχούμενη συμπεριφορά του Υφυπουργού, κ. Α. Κοντού, και του ετέρου Υφυπουργού, κ. Κ. Κιλτίδη, οι οποίοι εκινούντο στο ίδιο μήκος κύματος και εντέλοντο τα αυτά με τον προμνησθέντα Υπουργό, δεν υπήρχαν περιθώρια αντιρρήσεων και ανυπακοής"...

20 σχόλια

  1. Αν ορθως αντεληφθην ,και ειμαι σιγουρος οτι ορθως αντεληφθην ,η πασοκοσκυλια στις δημοσκοπησεις ,προηγειται της Νεας Δημοκρατιας (το κ.Καραμανλη οπως λεει και το μπραβογιοργο)..

    Δεν καταλαβαινω λοιπον:
    "γιατι η πασοκοσκυλια δεν θελει να ισχυσει ο εκλογικος νομος που δινει αυτοδυναμη κυβερνηση,απο τις αμεσως προσεχεις εκλογες ?? δηλαδη την 14 Μαρτιου 2011??

    Προηγουνται αυτοι οι αλητες και δεν θελουν να εκμεταλευθουν το ..δωρο! της Νεας Δημοκρατιας(του κ.Καραμανλη ,οπως λεει και το βλακογιοργο????)..

    Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..

    Τι λετε και σεις, Ω!! φιλτατοι??

    Γεωργιος Παμπικας
    Αθηναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οδυνηρη ..εκπληξη!!

    το ΜΕΓΚΑ-σταν ..στηριζει την Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λει και το μπραβογιοργο!!)!!

    Ναι ρε το ακουσα απο κατι πασοκοσκυλαιικα σκυλια!!

    Το ΜΕΓΚΑ-νισταν ειναι .."φιλοκυβερνητικο"!!!

    Απ πσιου ,απ πσιου!!

    Φταρνιστηκα.

    Ρε τζογλανια ,δεν πατε πιο περα??

    Αει στο διαολο επιτελους!!!

    ξεφτιλισμενοι καραγκιοζηδες...

    Αει στο διαολο επιτελους..

    Χαρης Αναστασιου
    Πρεβεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟ Ν ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ,ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΡΕ ΚΟΠΑΝΙΑ ΕΤΣΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΗΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜΗ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις σαν το τριτο ματι λεμε οτι μαλλον οι πασοκοσκυλια που λες ετοιμαζονται να σου κανουν κακα πραγματα και μαλιστα χωρις το δωρο της ΝΔ, ξερεις ειναι πολυ πονηροι αυτοι ξερουν απο παλια πως κυβερνουν, παρτο οπως θελεις τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... καλύτερα να τα είχαμε χάσει σε πόλεμο με τούρκους, βούλγαρους, αλβανούς ή σκοπιανούς παρά από τέτοια προδοσία αχρείων πολιτικών πασονδ.

    Αλλά και 'μεις ως πολίτες είμαστε χειρότεροι γιατί βλέπουμε τις βρωμιές τους, και της νδ, και του πασοκ και της μονής κι αντί να τους κράζουμε και να τους διαολοστέλνουμε, τους υπερασπιζόμαστε με νύχια και με δόντια.

    Σ.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα θα τα τρώγανε-αν δεν τα έχουνε φάει ήδη- τα δεξιά λαμόγια αν δεν τους παίρνανε χαμπάρι.Δεν θα αφήνανε ούτε ψίχουλο. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με τα δομημένα ομόλογα.

    Αντί να τους κρεμάσουν στο σύνταγμα, τώρα έχουν το θράσος να ζητάνε και τη ψήφο του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα λένε αυτά που ο κόσμος γνώριζε απο την αρχή.Η σκηνοθεσία ειναι πολύ ψηλά ,ο Καραμανλής μπορεί να ειναι τεμπέλης δεν ειναι βλάκας, γνωριζε και γνωρίζει τα πάντα.Ομως,οπως στο σκάκι τον βασιλια τον προστατεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απορώ που ακόμα οι δημοσκοπήσεις φέρουν μπροστά το ΠΑΣΟΚ με 3.8% μόνο.

    Ή οι έλληνες δεν έχουν ακόμα αποβάλλει τον χαρακτηρισμό της μαλακίας που τους χαρακτηρίζει ή οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες.

    Αδυνατώ να καταλάβω και να κατανοήσω γιατί δεν προηγείται το ΠΑΣΟΚ με τουλάχιστον 7 - 10 % όταν η κυβέρνηση στην ελλάδα είναι για κλάματα.

    Ίσως επειδή ζώ στο εξωτερικό να έχω αποβάλει εντελώς από το DNA μου ,τη μαλακία ως ελληνικό χαρακτηριστικό και βέβαια είμαι πανευτυχής που δεν ζω στην Ελλάδα η οποία πλέον είναι όνειδος για ολόκληρη την Ευρώπη και ίσως και για την Αφρική.

    Στην Αυστρία γελούν όλοι με την ελλάδα και τα δημοσιεύματα είναι απογοητευτικά τόσο στις εφημερίδες όσο και στα τηλεοπτικά κανάλια.

    Εδώ στην Αυστρία περισσότερο γελάνε με τους έλληνες και τα καμώματα της ελληνικής κυβερνήσεως παρά ασχολούνται με την πολιτική και τους αυστριακούς πολιτικούς ενώ διάσπαρτη είναι η είδηση ότι στην ελλάδα ο καθένας κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι χωρίς πειθαρχία,χωρίς πραγματική δημοκρατία και με θεσμούς που κανείς δεν θέλει να εφαρμόσει ούτε καν να αγγίξει.

    Από τη μία πλευρά στεναχωριέμαι που δεν ζω στην ελλάδα αλλά από την άλλη υπερισχύει η ευτυχία που νιώθω επειδή ζώ σε αυτή την υπέροχη χώρα που λέγεται Αυστρία.

    Και αν με ρωτήσετε αν θέλω να ξαναγυρίσω στην ελλάδα η απάντηση είναι αρνητική και μάλιστα θα έλεγα ότι ούτε ένα μικρό μου κοκκαλάκι όταν πεθάνω δεν θα θέλω να ξαναγυρίσει στην ελλάδα.

    Η πιο αχαρακτήριστη χώρα στο κόσμο με τους πιο αχαρακτήριστους πολίτες στο κόσμο.

    ....γι αυτό καθώς και για πολλούς άλλους λόγους , καλά σας κάνουν οι πολιτικοί τέτοια γουρούνια και μαλάκες που είστε και τους ανέχεστε στην μάνα ελλάδα και την οποία την έχετε κάνει όλοι ανεξεραίτως μπουρδέλο Παναμαϊκό.

    Klangenfurt
    Austria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε Παμπικα αυτο που δεν κατανοω εγω, που δεν ειμαι μπλεγμενος με κομματικα και αλλα πολιτικα ντρτιπια, γιατι αυτος ο μεγαλος εκνευρισμος των πρεσσοτερων Νεοδημοκρατων οπως εσεις που σας κανει να εκφραζεστε με τετοιο χυδαιο τροπο εφοσον ησαστε συγουροι για την τρεχουσα και την επομενη τετραετια??? μαλλον κατι αλλο συμβαινει, το καταλαβαινουμε και απο τον μεγαλο εκνευρισμο της ΑΥΡΙΑΝΗΣ ξερεις αυτης που γκρεμμισε τον Καραμανλισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Klangenfurt
    Austria
    8 Μαρ 2009 4:06:00 μμ,
    /////////////////////////////////////
    από τή στιγμή πού ούτε ο κόκυγας σου
    επιθυμείς νά γυρίσει στήν Ελλάδα τί
    στής μάνας σού ξεσκίζεσαι στίς επαναλήψεις?
    Κλαψομουνιάζεσαι γιά τά στραβά μας
    καί συγχροτίζεσαι μέ τούς Αυστριακούς
    κρυφοναζί μέ τόν σύγχρονο πολιτισμό
    τού ρατσισμού καί τής παιδεραστίας.
    Καί όταν γελάνε μέχρι νά πέσει τό
    ταβάνι (προηγούμενο σχόλιο σου),
    μέ σένα γελάνε βλάκα εγωκεντριστή.
    Καί όσον αφορά τό DNA σου,διατήρησέ
    το όπως τά φιλαράκια σου.
    Κάνε 5 παιδιά μέ τίς κόρες σου.
    Είσαι ένας κομπλεξικός πού νόμισες
    ότι όταν πέρασες τά σύνορα βαπτίστηκες
    στήν Σιλωάμ καί έγινες Ευρω-πέος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Καραμανλής, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Γιωργάκης όμως;
    Ο Γιωργάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι την περασμένη εβδομάδα με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Γιωργάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Siemens και τον Τσουκάτο;
    Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ποντάρουν σε λάθος άλογο (όπως ο Γιωργάκης με τον Κυριακού) και, κάτι μου λέει ότι θα τους κοστίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη;
    Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;
    Για τόσο χαζούς μας περνάς, ρε κερατά;
    Μόνο τα πρόβατα, οι μουτζαχεντίν ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί, μπορεί να πιστεύουν αυτές τις χοντράδες σου.
    Εκτός από Κομπλεξικός και ασχημομούρης, είσαι και πανύβλακας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ
    Λένε αποτυχημένο τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tί σκούζετε Νεοδημοκράτες, θα σας φοβηθούμε;; Θα βάλετε φουσκωτούς στην κάλπη να παρακολουθήσουν τί θα ψηφίσουμε, ή νομίζετε οτι έτσι θα εξαναγκάσετε με την βία εμάς που είμαστε αποφασισμένοι να μήν σας ψηφίσουμε να αλλάξουμε γνώμη;;
    Τα κόλπα τρομοκρατίας δέν περνάνε σήμερα, λάθος μαθήματα σας δίδαξε ο Καραμανλάκας σας.
    Αυτογελοπιοποιήστε, αποκαλύπτετε τον τρόμο που σας έχει πιάσει να μήν βρείτε ούτε την ψήφο σας όταν έρθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6:00

    Επειδή ,άλλον είσαι και εσύ ένας πανίβλακας έλληνας (από αυτούς που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου), θα πρότεινα να μείνεις μίζερος μέσα στη μιζέρια σου σε αυτή τη μίζερη χώρα που μένεις και να τρως στη μάπα όλα αυτά για τα οποία κατηγορείς.

    Τέλος, απλά σε ενημερώνω ότι Ναζί ούτε ήμουν ούτε είμαι ούτε πρόκειται να είμαι γιατί έχω δικές μου ιδέες ανεπηρέαστες από κάθε είδους πολιτική ή κοινωνική ομάδα και έτσι περνάω τέλεια στη ζωή μου μαζί με την οικογένεια μου.

    Επίσης αυτές οι μπούρδες που είπες περί παιδεραστίας,σου επιστρέφονται εις το ακέραιο και μάλλον εσύ είσαι ο κομπλεξικός ψυχάκιας που χρίζεις άμεσα ψυχιατρικής βοήθειας όπως και το 90 % των ελλήνων που αβοήθητοι από το κράτος κυκλοφορούν ελεύθεροι μέ σωρεία προβλημάτων προσωπικών ή άλλων ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι έγκλειστοι σε ψυχιατρεία που ούτε και από αυτά έχετε.

    Η Αυστρία και όλόκληρη η υπόλοιπη ευρώπη όπως και οι ΗΠΑ έχουν πολιτισμό ή έχουν δημιουργήσει πολιτισμό στα πρότυπα της αρχαίας ελληνικής παιδείας μόνο που στην ελλάδα έχετε μείνει 50 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη ευρώπη και περίπου 100 χρόνια πίσω από τις ΗΠΑ και αυτό λόγω της ηλιθιότητας και της μαλακίας που σας χαρακτηρίζει σε συνδιασμό με την τουρκοσπορεία σας που δυστυχώς έχει περάσει στο DNA σας.

    Το μόνο που γνωριζετε στην ελλάδα είναι να χορεύετε καρσιλαμάδες και μπουζουκοτράγουδα,να βλέπετε όλα τα σούριελα στη τηλεόραση που απαρτίζονται από θλιβερές 50άρες και 60άρες καθώς και από βιζιτούδες,Gay,λεσβίες,
    αποβράσματα της νύχτας,
    μαφιόζους και κομματόσκυλα.

    Όταν φθάσετε τον πολιτισμό και εννοώ σαφώς τον κοινωνικό πολιτισμό περισσότερο της υπόλοιπης ευρώπης και ΗΠΑ τότε θα έχετε δικαίωμα να ταυτιστείτε και να αυτοαποκαλείσθε ευρωπαΐοι.

    Μέχρι τότε θα είστε θλιβεροί τουρκόσποροι,ακοινώνητοι και αμόρφωτοι κοινωνικά,πολιτικά και οικονομικά.

    Η ζωή προχωρεί και εσείς αντί να κάνετε βήματα μπροστά,κάνετε βήματα όπισθεν.

    Κάνε και κανένα ταξίδι για να δείς την ηρεμία της ζωής στην υπόλοιπη ευρώπη.Μέχρι τότε θα πατάς σκατά σκύλων στη βόλτα σου ,θα περπατάς στα ανύπαρκτα πεζοδρόμια σας και θα ξεκουράζεσαι σε χαλασμένα παγκάκια,έργα ηλιθίων,απολίτιστων,άξεστων και ακοινώνητων βανδάλων.

    Όσο για τον τουρισμό στα κωλονησσιά σας που έχουν το δίκλινο 200 ευρώ τη βραδιά με ένα πρωϊνό της πλάκας και με σπασμένα είδη υγιηνής,κάνε απλά μια Interactive βόλτα στο Internet για να διαπιστώσεις (αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις)τι άλλα μέρη και χώρες υπάρχουν στο πλανήτη γή και τότε θα καταλάβεις ότι όσα γνωρίζεις για τον τουρισμό είναι λάθος εφόσον υπάρχουν απείρως ομορφότερα μέρη για να επισκεφθεί κανείς χωρίς να τον κλέβουν όπως κάνετε εσείς.

    Απλά τώρα και οι ξένοι σας πήραν χαμπάρι με αιτίες παλαιότερες και με κύριους αντιδιαφημιστές σας όσους ήδη έχουν επισκεφτεί την ελλάδα και με αφορμή αυτήν αλλά και άλλες εν δυνάμη οικονομικές κρίσεις που θα ακολουθήσουν .

    Εγώ είμαι υπερήφανος που είμαι έλληνας γιατί οικογενειακώς ζούμε στην Αυστρία από το 1868 και επηρεάζομαι μόνο από την ελληνικά γράμματα και τέχνες και όχι από το μουνί της κάθε παρουσιάστριας που το δείχνει σε κοινή θέα στο alter channel ή και σε άλλα ενδεχομένως κανάλια για να έχει τηλεθέαση.

    Το είδαμε στο Youtube.com

    Αν αυτή είναι η ελλάδα που θέλεις να κατοικείς και να αναπνέεις τότε συγχαρητήρια.

    Είσαι τόσο εσύ όσο και οι άλλοι,άξιος της μοίρας σου.

    Η πλασματική σας ζωή με τα δάνεια,τη βλακεία και τη βλακώση παθητική ζωή σας, υποδεικνύει ότι είστε όχι αφρικανοί γιατί ακόμα και οι αφρικανοί ιθαγενείς έχουν πειθαρχία αλλά ότι είστε εξωγήινοι και φυσικά δεν ανήκετε ούτε στη Δύση ούτε στην Ανατολή ούτε στο Βορρά αλλά ούτε και στο Νότο.

    Είστε εκτός τόπου και χρόνου και θαρρεί κανείς ότι ζείτε σε άλλη διάσταση σε έναν άλλο κόσμο.

    Ας πάει ο Obama λοιπόν στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα,ας μείνετε με την αντιπαραγωγική πολιτική σας με πολιτικούς "βόδια" όπως είστε και εσείς και μην παραπονιέστε όπως είδα στις ειδήσεις του Ant1sat σήμερα να κλαψουρίζουν οι δημοσιογράφοι γιατί επέλεξε ο Κύριος Obama την Άγκυρα και όχι την Αθήνα.

    Έϊ φίλε,

    στα βόδια δίνουν κουτόχορτο και στους σκύλους κόκκαλα.
    Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό γιατί φαίνεται ότι είσαι μικρός και ίσως μια μέρα να με θυμηθείς με καλή ανάμνηση παρόλο που με έβρισες.
    Δεν σου κρατώ κακία γιατί στην ελλάδα δεν ξέρετε που πηγαίνουν τα τέσσερα (4).

    Σας έχουν ψεκάσει και σας έχουν κοιμήσει με βαρύ αναισθητικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε εμετικέ Καψαμπέλη, νομίζεις ότι ξεχνάμε ποιός είναι ο Ματζουράνης που τα λέει αυτά για το Βατοπέδι;

    Είναι:

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ πού ήταν γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του πασόκ την εποχή του σκανδάλου του χρηματοδότη του πασόκ χοντρο-Κοσκωτά, μαζί με τον Κουτσόγιωργα και τη λοιπή κομπανία.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν υπερασπιστής των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που είναι μόνιμα υπερασπιστής των αριστερών αναρχικών των εξαρχείων

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΜΗΣ που έχει χάσει κάμποσες φορές τη δικηγορική του άδεια για ένα σωρό αδικήματα, ακόμη και πλαστογραφίες.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που βγαίνει (μαζί με το άλλο μπουμπούκι το Βγότζα) στο Mega, τον Alpha, το ΣΚΑΙ, τον Alter και τον Ant-1 να βρίζει (εντελώς χυδαία) ΜΟΝΟ τη ΝΔ.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν ο δικηγόρος που είχε μαγειρέψει τη δουλειά του Θέμου Αναστασιάδη μαζί με τον εργατολόγο Νικολιτσόπουλο (νάναι καλά τα 5 εκατ. μαύρα).

    ΑΥΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ;

    Και μετά κάνετε και τους δημοκράτες, ξεπουλημένοι φασίστες του κερατά.

    Μη φοβάστε, ο λαός θυμάται . . .

    Όσο πιο πολύ αυτό-παραμυθιαζόσαστε με τις μαιμού δημοσκοπήσεις, τόσο πιο πολύ θα κρύβεστε την επόμενη των ευρω-εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12:00,
    ανταπαντώ εγώ ο βλάξ Αναστάσης.
    Δέν θεωρώ ότι βρίζεις θεωρόντας με
    βλάκα γιατί αντικειμενικά δέν είμαι
    καί δέν είναι τού παρόντος η εξήγηση.
    Εσύ όμως άνετα είσαι βλάξ καί υπερφύαλος.
    Εξηγούμαι:
    -Διανύω τά τέλη τής 4ης 10ετίας τής
    απλής ζωής μου.
    -Ταξίδεψα σέ 30+ χώρες λόγω επαγγέλματος
    καί αναψυχής.
    Τό DNA μου είναι τόσο μαγαρισμένο
    από Τούρκους όσο καί τό δικό σου,
    αφού τό 1968 τής μετανάστευσης σας
    η όποια ζημιά είχε γίνει.
    -Πανμέγιστε υπερήφανε
    Κεντροευρωπαίε,
    γνωρίζεις ότι οί Ελβετίδες ψήφισαν
    1η φορά τό 1990?
    Καί γαμώ τίς Δημοκρατίες.
    -Γράφεις ότι 90% τών Ελλήνων είναι
    ψυχάκιες.
    Μιά επίσκεψη στόν Dr.Dwaas,πές του
    τό % καί σέ βλέπω σέ άσυλο.
    -Εγκαλείς τούς έν Ελλάδι Έλληνες
    "Μέχρι πότε θα είστε θλιβεροί τουρκόσποροι,ακοινώνητοι και αμόρφωτοι κοινωνικά,πολιτικά και οικονομικά."
    Εγώ σού προσάπτω κομπλεξισμό.
    -Όσον αφορά τόν κοινωνικό πολιτισμό
    εδώ ακόμα βοηθάμε τόν διπλανό.
    Αυτό θά εκκλείψει όταν καταντήσουμε
    Ευρωπαίοι σάν τού λόγου σου καί θά
    αυτοκτονούμε μέ τή στατιστική σας.
    -Καί επειδή μυαλό δέν βάζεις,ένα
    τελευταίο σχόλιο στό γραπτό σου:
    ///////////////////////////////////
    "στα βόδια δίνουν κουτόχορτο και στους σκύλους κόκκαλα.
    Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό γιατί φαίνεται ότι είσαι μικρός και ίσως μια μέρα να με θυμηθείς με καλή ανάμνηση παρόλο που με έβρισες.
    Δεν σου κρατώ κακία γιατί στην ελλάδα δεν ξέρετε που πηγαίνουν τα τέσσερα (4)."
    ///////////////////////////////////
    Έτσι έ?
    Είμαι μικρός,θά σέ θυμηθώ καί ώ ελεήμονα
    δέν μού κρατάς κακία!!!!
    Δέ βαριέσαι,άφες αυτοίς...
    Αλλά όχι νά υποστηρίζεις ότι δέν
    ξέρω γιά τά 4.
    Θά σού στείλω από τά νησιά έναν
    Ναυτίλο,νά δείς ότι τό όστρακό του
    ακολουθεί τήν σειρά Fibonacci καί
    δές άν τό 4 ανήκει σ΄αυτήν.
    Μεγάλο σκατό φάε,μαγάλη κουβέντα μή πείς.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2:14

    Αναστάση ,

    Καλή Ανάσταση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση