GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα για το νέο σκάνδαλο...

...με τη "δωρεά" 32 στρεμμάτων από τον Αλ. Κοντό στον μητροπολίτη Άνθιμο! . Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ξεκίνησε πρ...

...με τη "δωρεά" 32 στρεμμάτων από τον Αλ. Κοντό στον μητροπολίτη Άνθιμο!
.
Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση παραχώρησης στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, οικοπέδων στο Πανόραμα, έκτασης 32 στρεμμάτων με σκοπό την ανέγερση ιδρύματος αποκατάστασης για απόρους και ηλικιωμένους. (Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες του σκανδάλου!)
Στη σχετική εντολή ο προϊστάμενος...
της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαγεωργίου ζητά «να διερευνηθεί η υπόθεση με τη συγκέντρωση όλων των κρίσιμων εγγράφων (υπουργική απόφαση, άδεια οικοδομής, έγγραφα Δασαρχείου Θεσσαλονίκης, Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, Δήμου Πανοράματος κ.ά.) που εκδόθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τη λήψη καταθέσεων όλων των εμπλεκόμενων προσώπων». Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, θα διερευνηθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου -φυσικού αυτουργού ή συμμετόχου- για αδικήματα περί την υπηρεσία ή άλλες αξιόποινες πράξεις του Ποινικού Κώδικα και της Δασικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας.
Εξηγήσεις για το θέμα ζήτησαν στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης υποστήριξε ότι «όλα κινήθηκαν νόμιμα» και ότι η νομαρχία θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο και την κοινωνία.

10 σχόλια

  1. Παραλίγο να χάσει τη ζωή του ένας 23χρονος, όταν δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από συμμορία τριών αντρών σε σταθμό τρένου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η κάμερα ασφαλείας σε διάδρομο του σταθμού, κατέγραψε καρέ – καρέ τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε ο νεαρός στο κεφάλι.
    Το βίντεο δείχνει τρεις άντρες, πιθανόν αφρικανικής καταγωγής, να προσεγγίζουν τον 23χρονο για να του πάρουν την τσάντα που κράταγε στον ώμο. Ο νεαρός δε φαίνεται να προβάλλει καμία αντίσταση, ωστόσο αυτό δεν πτοεί τους άντρες της συμμορίας, οι οποίοι αφού τον πέταξαν στο έδαφος, άρχισαν να τον κλωτσάνε βίαια στο κεφάλι.
    Οι αστυνομικοί δήλωσαν σοκαρισμένοι από την ωμή βία που άσκησαν οι τρεις άντρες στον 23χρονο, ενώ είπαν ότι η τσάντα του δεν περιείχε αντικείμενα ιδιαίτερης αξίας.


    OTAN ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πoιός είναι αυτός ο Δρ Πουστούκος για τον οποίο γράφουν 2-3 γραφικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ
    ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ?

    ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί χολοσκάτε; Η εντολή είναι" ότι και να κάνουν τα γαλάζια παιδιά δεν ιδρώνει το αυτί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με 32 στρέμματα και έχασε ο μαλάκας το υπουργείο? ουτε ο θεός δεν βοηθαει πλέον τους αξιολύπητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ήταν για τη πάρτι τους, ήταν για τους φουκαριάρηδες τους γέροντες.

    http://www.youtube.com/watch?v=2-rfCnW5VlE

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδηση της τελευταίας στιγμής, κυριολεκτικά επί του πιεστηρίου!
    Ο Τερκενλής από την Θεσσαλονίκη ο γνωστός με τα περίφημα τσουρέκια, ( δώσε κι εμένα μάνα μου ), ζήτησε με επείγον τηλεγράφημα του από την διεύθυνση Φυλακών Κορυδαλλού να τροφοδοτεί αυτός αποκλειστικά της πτήσεις από την Φυλακή με δικά του τσουρέκια.
    Υπ’ όψιν ότι δεν είναι άνθρωπος της μίζας, και γι’ αυτό και δεν τάζει τίποτα και σε κανένα, απλά ο άνθρωπος βλέπει μια καλή επιχειρηματική κίνηση εκ μέρους του.
    Επίσης για να προλάβει άλλες πτήσεις, δεν ζητά η προσπάθεια του να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, καθώς φοβάται τις καθυστερήσεις, αλλά και για μην πάρει άλλος την δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ροδερικε εμεις ειμαστε ξυπνιοι...για ελα να δεις εσυ τι φιλανθρωπικο εργο γινεται μηπως και ξυπνησει το υλιστικο σου μυαλο και βοηθησεις και εσυ κανενα ανθρωπο μια που τα νεοταξικα αφεντικα σου που σε εχουν για μαριονετα στα μπλογκς ειναι ανικανα να προσφερουν το οτιδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπλουπερ κοιτα στον καθρεφτη για να δεις πραγματικα παρασιτα που αδιαφορουν για τον διπλανο τους και θεοποιουν τον εαυτουλη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση