GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομολογία πανικού από τον Ζαγορίτη...

. "Χάνουμε τις εκλογές!.." Από τον Γιάννη Δαίδαλο Με κομματικά στελέχη και τα μέλη της εκλογικής επιτροπής της ΝΔ συναντήθηκε το ...

.
"Χάνουμε τις εκλογές!.."

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Με κομματικά στελέχη και τα μέλη της εκλογικής επιτροπής της ΝΔ συναντήθηκε το Σάββατο στη Ρηγίλλης ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης. Το κλίμα ήταν βαρύ. Και η ηττοπάθεια διάχυτη. Η εικόνα που τους μετέφερε ήταν απαισιόδοξη για τις εκλογές. Τους είπε ότι...δεν πάνε καλά οι κομματικές οργανώσεις και ότι πρέπει να τρέξουν γιατί η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές. Ζήτησε μεγαλύτερη κινητοποίηση για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου αλλά οι περισσότεροι, φεύγοντας, δεν είχαν πειστεί ότι μπορεί ν' αλλάξει κάτι. Όλοι ξέρουν εξάλλου ότι εδώ και πολύ καιρό η ΝΔ είναι διαλυμένη σε επίπεδο κομματικού μηχανισμού.
O κ. Ζαγορίτης έδειχνε να είναι και ο ίδιος σε πανικό για τις συνέπειες μιας μεγάλης εκλογικής ήττας της ΝΔ!

39 σχόλια

  1. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟ.

    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO KAΦΡΗΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΕΣΥ....

    ΡΕ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ.
    ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟλουλούδες 15ης επιλογής...

    τωρα σκουπίσου κιόλας, γιατί βρωμάς σκατίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δαίδαλε μέ τά φτερά σου κατέβηκες
    ή μέ αλεξίπτωτο καί έγινες ωτακουστής?
    Ε,καλά τώρα,αφού τό ΠΑΣΟΚ γαμάει καί
    δέρνει στίς δημοσκοπήσεις,γιατί δέν
    θέλει τό πρίμ Παυλόπουλου?
    ΓΙΑΤΙ,WHY,POURQUOI,άντε πρόσθεσε
    καί 1 γιατί στά Αραβικά.
    Η/Ο sibila τά έχει μάθει,ρώτα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εἶναι φοβερό- τοὺς πιάνει ἄγχος μόνο ἅμα πρόκειται νὰ χάσουν ἐκλογές. Ἀκόμα κι ὅταν διαλυόταν ἡ Ἑλλάδα τὸν Δεκέμβρη, πάλι τὸ μόνο μέλημα ἡ ἐπανεκλογή. Καὶ τῆς ἀντιπολίτευσης: "Αὐτὴ ἡ κυβέρνηση πρέπει νὰ πέσει. Ὥρα νὰ ἀνεβοῦμε ἐμεῖς"- Γειά σου Giorgakis ἀνιδιοτελῆ!


    http://dimokratikoi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αυτά τα άτομα της ΝΔ πρέπει να είναι καθυστερημένα!
    Όλος ο κόσμος εδώ και 6 μήνες φωνάζει ότι η ΝΔ στις επόμενες εκλογές όχι μόνο σφαλιάρα αλλά κλωτσιά θα φάει και αυτή τώρα το συνειδητοποίησαν ότι θα χάσουν τις εκλογές.
    Και η πλάκα είναι, χωρίς ο Γιωργάκης να έχει προτείνει κάτι ουσιαστικό.
    Που να προτείνει κιόλας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μειωση των τιμων για τους καταναλωτες και στους αγροτες καλυτερη τιμη των προιοντων.δεν μπορουν γιατι?γιατι πληρωνουμε τοσο μεγαλη διαφορα σαν καταναλωτες σε σχεση με τις πρωτογενεις τιμες αλλα και πολυ ακριβοτερα απο το μεσο ευρωπαιο? τα προιοντα που παραγονταιπ.χ. απ το σταρι που το αγοραζουν φτηνα απο τους αγροτες ειναι παρα πολλα.ειναι η πρωτη υλη για την βασικη μας διατροφη.ποιοι αεριτζηδες κρυβονται σ αυτη την αποσταση παραγωγη -καταναλωση.το ιδια με το ελαιολαδο και πολλα αλλα προιοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν πάνε καλά οι κομματικές οργανώσεις και ότι πρέπει να τρέξουν γιατί η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές
    ==
    Σοβαρα? Ειπε κατι τετοιο??

    Και δηλαδη οταν το βλακογιοργο λεει (του γραφουν να διαβασει) οτι το πασοκ πρεπει να βγει στην κοινωνια κλπ
    Οταν το χιτλερικο κατακαθι το παπακωσνταντινου λεει κατι αναλογο ,αυτο δειχνει .."αερα νικης"??

    Μωραινει κυριος ων απολεσει βουλεται..

    κουτεντεδες πασοκοσκυλαιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φοβερο μυαλο εχεις!!!!! τωρα το καταλαβες ρε Ζαγοριτη οτι θα πατε για τα μπαζα.

    Ειστε ανικανοι λαμογια και αχρηστοι κλεφταραδες.

    ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ Η ΦΥΓΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ
    Μια ολοκληρη ζωή ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ πανε μαζί και εμεις οι παλαιοτεροι το ξερουμε καλα αυτό.

    Παρτε τις πουτανες τους πουστηδες τους χαφιεδες τα λαμογια τους κουμπαρους τους παπαδες και ολο το σκυλολοι μαζι σας να ξεβρωμισει ο τοπος κολοφλωροι.

    Καψατε κλεψατε σκοτωσατε κοροιδεψατε και ολα αυτα μεσα σε 5 χρονια
    αντε στα τσακιδια παλιολαμογια που ξευτελισατε καθε τι σε αυτο τον τοπο
    Φυγε βρε μαμοθρευτε μπουλη κιφηνα σουβλακοφαγε τεμπελη αχαιρευτε και ανικανε ΦΥΓΕ μπουρδολογε μας επρηξες με τις μπαρουφες σου.

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΧΑΙΡΕΥΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στο ειπε εσενα κε ικαρε?
    ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΣΕ ΑΝΑΚΑΜΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε πρασινοφρουροί χαζόπαιδα, για προσπαθείστε να μας εξηγήσετε γιατί δεν δέχθηκε ο απόφοιτος του πίκπα την πρόταση να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα;
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
    Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι τα συμπεράσματα:
    Πρώτο, με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε.
    Περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε για κάνα καφέ τώρα, να σκεφτείτε τί θα κάνετε στη μίζερη υπόλοιπη ζωή σας, τί θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε, και άλλα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλοίμονο σ' αυτούς που θα κερδίσουν τις εκλογές! Με τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλουν οι περιστάσεις (και η Ε.Ε.) να ληφθούν και τα αναπότρεπτα σκάνδαλα που θα βγουν στη φόρα, όποιος κερδίσει τις επόμενες εκλογές θα εξαφανιστεί για μια δεκαετία από το παράθυρο της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρχισαν τα οργανα!!!Κατι αρχιζουν και καταλαβαινουνκαι ειναι ακομα η αρχη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!
    Χάνουμε και την Ολυμπιακή εκπροσώπηση τώρα, άστα να πάνε, μαύρη μαυρίλα ο ξεφτίλας ο Κυριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΥΜΑΣΤΕ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2004 ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΛΕΓΑΝΕ."ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!!."
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΕΙ "ΝΤΟΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!!"

    ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΓΑΜΙΣΕΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Νεκρός από εξοστρακισμό μπαλωθιάς ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

    Κρήτη, 2 Φεβ. 2039
    του ανταποκριτή μας

    Ο πρόσφατα αποφυλακισθείς εισαγγελέας, ο προσληφθείς επί χούντας, μετέπειτα συνήγορος εμπόρων ναρκωτικών, αρχηγός της επιτροπής συγκάλυψης σκανδάλου Βατοπεδίου και τελικά δακρυγονούχος ΜΑΤάρχης του ισοβίτη Καραμανλή, είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί. Η αποφυλάκιση έγινε με όρους λόγω της ανήκεστου βλάβης που είχε υποστεί η υγεία του (ακράτεια) εξαιτίας της καθημερινά επαναλαμβανόμενης σεξουαλικής κακοποίησης από συγκρατούμενούς του οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά, ήταν όλοι γονείς θυμάτων ναρκωτικών. Θυμίζουμε τα επεισόδια τα οποία συνέβησαν κατά διάρκεια της δίκης των πραξικοπηματιών, ειδικά μετά την παρουσίαση στοιχείων και την επίσημη πλέον επιστημονική παραδοχή περί καρκινογόνων αερίων. Αναμενόμενα όλα μετά την τεκμηρίωση του ότι ο εν λόγω εγκληματίας, είχε προκαλέσει τον καρκίνο και τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους (πολίτες) προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία οι μαφιόζοι της φαμίλας Καραμανλή.

    Ο χουντικός εισαγγελέας και αρχιΜΑΤατζής, σε επίσκεψή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, παρέστη ως καλεσμένος σε γάμο συγγενικού του προσώπου, τον πατέρα του οποίου είχε αθωώσει, ως συνήθως με αμφιλεγόμενες μεθόδους και διαδικασίες από τις κατηγορίες του φόνου και της εμπορίας ναρκωτικών.

    Στη διάρκεια του εορτασμού και της εορτής που ακολούθησε για τους νεόνυμφους και για την αποφυλάκιση του πρώην μέλους της μαφίας που είχε συσταθεί υπό τον ισοβίτη Καραμανλή με σκοπό την καταλήστευση της περιουσίας του δημοσίου, εξοστρακισμός μπαλωθιάς τραυμάτισε θανάσιμα τον κάποτε ισχυρό μαφιόζο και πρώην χουντικό εισαγγελέα και πολιτικάντη. Ο ίδιος είχε μόλις εκφωνήσει λόγο για την αξία της μαγκιάς, για την ανάγκη μικρότερου κράτους στις κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ σύμφωνα με την αγαπημένη του συνήθεια, είχε αποκαλέσει πάλι μαλάκα τον αντιπρόεδρο του «Αρείος Πάγος security and justice service ΑΕ» όπως μετά την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων, ονομάζεται πλέον η εταιρία.

    Ο «ούτε κατ’ ίχνος» όπως τον αποκαλούσαν περιπαικτικά οι συγκρατούμενοί του, δέχτηκε τον εξοστρακισμένο πυροβολισμό και έχασε τη ζωή του σε λίγα λεπτά με την βοήθεια και των υπολοίπων παρισταμένων.

    Ιδιαίτερη πάντως εντύπωση προκάλεσε στην αστυνομία - η οποία αρνείται να ερευνήσει το έγκλημα - το γεγονός, ότι μετά την πτώση του στο έδαφος, όλοι οι καλεσμένοι, με την σειρά, περνούσαν και τον πυροβολούσαν για μία ακόμα φορά. Προφανώς πρόκειται για κάποιο άγνωστο μέχρι τώρα έθιμο σε σχέση με τον γάμο το οποίο σεβόμενοι την παράδοση, οφείλουμε να το σεβαστούμε αν όχι και να συμμετέχουμε.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου αντικατασταθείσας δικαιοσύνης, οι επίσημοι πανηγυρισμοί θα διαρκέσουν δυο ημέρες. Η κηδεία έγινε σε πολύ στενό κύκλο (ο νεκροθάφτης, τέσσερις bloopers για το επιτάφιο κατούρημα και κανα-δυό εργάτες) λόγω της ντροπής που αισθανόταν για αυτόν η οικογένεια αλλά και όλοι οι συμπατριώτες του.

    Ζωή σε λόγου μας,
    κύριε μπήξον-χώσον-χωματοπλάκωσον,

    +++καλό σάπισμα, χάσισον+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ,ΠΑΓΚΑΛΟ,ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ;ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ,ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΝΝΟΩ,ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ;ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ;ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ,ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ.Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.



    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O ψευτης και ο κλευτης το πρωτο χρονο χαιρονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο Συνήγορος του Πρεζέμπορα και οι κομματικοί του φίλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτοί οι πρασινοφρουροί είναι εντελώς ασυνάρτητοι.
    Έάν είναι πρώτο κόμμα το πασόκ τί τη θέλει τη συγκυβέρνηση με το Σύριζα και τους οικολόγους;
    Ο εκλογικός νόμος Παυλόπουλου δίνει ουσιαστικά στο πρώτο κόμμα άνετη κυβέρνηση ακόμη και με 40%.
    Μήπως σας προβληματίζει λιγουλάκι το 20% των αναποφάσιστων;
    Λέω, μήπως;
    Φιλαράκια του πασόκ σας λέω ειλικρινά, με αυτό το κουνουπίδι που σας φύτεψαν οι αμερικάνοι για αρχηγό ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    Βάλτε πάνω πρώτα κάποιο νορμάλ άνθρωπο, διώξτε τους κλέφτες του σημίτη και θα σας ξαναψηφίσει ο λαός.
    Αυτό θα ήταν καλό για το κόμμα σας αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο να σας πω.
    «Το επίδομα θέρμανσης ακόμα δε δόθηκε σε κανέναν».
    (Ευχάριστο για όσους δεν θα έπαιρναν έτσι κι αλλιώς,
    δυσάρεστο για την Κυβέρνηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!ΚΑΛΑ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ.
    ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΨΕΥΤΟΔΑΙΔΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ
    ΕΙΠΕ. ΧΥΣΤΕ ΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
    ΕΡΓΟ.
    ΡΕ ΣΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΛΕΙΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΣΠΡΑ ΜΟΥΡΑ ΜΑΥΡΑ ΜΟΥΡΑ ,ΖΑΓΟΡΙΤΗ -ΚΟΠΡΙΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΡΑ.
    ΠΑΛΛΙΟ ΑΛΗΤΗ,ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.
    ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε άσχετε Τριανταφυλλόπουλε,
    ο Μαρκογιαννάκης δεν είναι ( δεν μπορεί ) να είναι σύντεκνος με τους Κρητικούς.
    Αυτός, μια πονηρή βενετσιάνικη μαϊμού είναι, τι σχέση έχει με τους Κρητικούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 21:00 μμ

    με το που θα ξεκουμπιστουν απο την εξουσια....κατι τζον κατι takis που γραφουν εδω...εχουν να ευχαριστηθουνε οθωμανικο...για οσα λεγανε για το πασοκ

    τα καλυτερα πουτανακια της δεξιας θα γινουν.....ταπεινα-σεμνα-βιασμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΝΔ ΤΩΝ 7:52μμ
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΕΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ.

    ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 8.20

    βρε καλώς το κόμμα φασιστοαχταρμά του τρισμέγιστου μάρτιν-γκέυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ.Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΕΡΗ ΗΤΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧ.. ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΝΤΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧ.. ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΝΤΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΕΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΑΝΛΗ? ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΤΕ? ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ? ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ Ο ΧΑΖΟΓΚΙΟΡΓΟ, Ο ΓΑΠ, Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΚΛΠ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ 1-0. ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. H PAROUSA KYBERNHSH PEFTEI MESA SE KAPNOUS APO DAKRYGONA ME THN ASTYNOMIA NA XTYPA KAI NA SKOTWNEI POLITES THN OIKONOMIA KAI THN DIETHNI EIKONA THS XWRAS KATAKERMATISMENA TO LAO NA YPOFEREI KAI TOUS POLITIKANTHDES THS NA MILOUN WS ALLOI NERWNES GIA TO SPOUDAIO ERGO TOUS.
    SAS THIMIZEI KATI?
    STHN ELLADA H ISTORIA EPANALAMBANETAI WS TRAGWDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒONUS ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΚΟ ΚΟ ΚΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΣΥ 9,05

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ- ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑΤΡΙΝΑ- ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    ΡΕ ΘΑ ΦΕΙ ΜΑΥΡΟ Η ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μαντλίν Ολμπράιτ : πόσοι ξέρουν ποια είναι αυτή η κυρία ? σίγουρα ελάχιστοι από αυτούς που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και φωνάζουν για το Γιωργάκη ξέρουν ότι είναι η νονά του , αυτά τα πράγματα δεν λέγονται χοχοχοχοχοχοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ!
    ΧΑΖΟ ΕΙΝΑΙ?
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ? ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ GAY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕ BLOOPER ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
    ΚΑΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΧΑΛΑΝ ΤΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ.
    ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ΑΘΕΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση