GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και τι χρώμα σώβρακο φοράω...

...αν βγουν πρώτα τα ονόματα που πρέπει στη φόρα! Από το http://kommatoskylo.blogspot.com/ Τέλος στην ανωνυμία. Διάβασα σήμερα μια ανάρτηση ...

...αν βγουν πρώτα τα ονόματα
που πρέπει στη φόρα!

Από το http://kommatoskylo.blogspot.com/

Τέλος στην ανωνυμία.
Διάβασα σήμερα μια ανάρτηση που έχει το καλό ιστολόγιο I-Reporter. Λέει ότι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δένδιας έχει αναλάβει (προσωπικά κιόλας) να ξορκίσει και να επιβάλλει την πάταξη της ανωνυμίας από τον χώρο των εν Ελλάδι blogs.
Κύριε Δένδια έχετε δίκιο. Η ανωνυμία πρέπει να λάβει τέλος. Πρέπει κάποτε να βγουν τα ονόματα στην φόρα. Δεν πάει άλλο.
Πρέπει, επιτέλους, να οριστεί ποιοι είναι υπεύθυνοι σύμφωνα με το νόμο. Διότι σε περίπτωση αναζήτησης, και ενδεχομένως απόδοσης, ευθυνών πρέπει να ξέρουμε ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο.
Να μάθουμε λοιπόν:
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων έχουν χρεωκοπήσει τα ασφαλιστικά ταμεία και φτάσαμε στο σημείο οι συντάξεις και τα νοσήλεια να πληρώνονται με δανεικά.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων τα νοσοκομεία δεν έχουν χρήματα ούτε για ιώδιο.
Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουμε αυτό το φαντασμαγορικό θέαμα με τα δάση να αφανίζονται...
το ένα πίσω από το άλλο. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των κτηματομεσιτών που έχουν θησαυρίσει. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των επιχειρηματιών που ανέγειραν μεγαθήρια πάνω στα καμμένα. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των δασαρχών, των υπεύθυνων των πολεοδομικών υπηρεσιών, των εφοριακών, των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων που τσίμπησαν το «φοντανάκι» τους όπως λέει και ο Τράγκας. Τέλος να μάθουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υπουργών ΠΕΧΩΔΕ που υπογράφουνε διατάξεις περί αποχαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων.


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων υφιστάμεθα εθνικές ξεφτίλες χρόνια τώρα. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που παρέδοσαν σιδηροδέσμιο τον Οτσαλάν. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που ευθύνονται για το εγκληματικό φιάσκο στα Ίμια. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που αναγνωρίζουν εθνικές μειονότητες στην Θράκη. Τα ονόματα εκείνων που επιτρέπουν στις μυστικές υπηρείες των ΗΠΑ και του ΙΣΡΑΗΛ να αλωνίζουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα μας. Τα ονόματα των συγκεκριμένων υπαλλήλων της ΕΥΠ που ως μοναδικό αντικείμενο έχουν να χαφιεδίζουν Έλληνες πολίτες στις ανωτέρω μυστικές υπηρεσίες.


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που παρακολουθούν χωρίς κόστος το τηλέφωνο του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν ντρέπεστε λίγο ρε γαμώ το φιλότιμό μου;


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων το μέσο μεροκάματο του Έλληνα εργαζόμενου εξαργυρώνεται με 10 τυρόπιτες και μια πορτοκαλάδα.


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων εξαιτίας των οποίων εκατομμύρια Έλληνες έχασαν κόπους μιας ζωής στο Χρηματιστήριο. Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των επιχειρηματιών που ξεσκίστηκαν στο φαγοπότι καθώς και τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υπουργών-πρωθυπουργών που προέβλεπαν επίπεδα της τάξης των 7.000 μονάδων.


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που αποφάσισαν ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας. Επί τη ευκαιρία πείτε μας και τα ΟΝΟΜΑΤΑ των νομοθετών που σας καθιστούν ιδιοκτήτες δημοσίου κεφαλαίου αμύθητης αξίας ενώ είστε απλοί διαχειριστές.


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων των επιχειρηματιών και δημοσιογράφων που απολαμβάνουν την αστυνομική προστασία δημοσία δαπάνη.


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των αποδεκτών των μιζών της Siemens, των συναλλασόμενων με τα μοναστήρια καθώς και τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που απεφάνθησαν ότι η εξιλέωση για έναν υπουργό έρχεται με μια απλή παραίτηση και όχι με παραπομή σε δίκη.


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υπευθύνων όλων των ΜΚΟ και τα ποσά με τα οποία επιχορηγούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών και άλλα ευαγή ιδρύματα.


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των 10-15 μεγαλεμπόρων της λαχαναγοράς και κρεαταγοράς που δουλεύουν με κέρδος πάνω από 500%


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων που συνέταξαν τον τρομονόμο.


Τα ΟΝΟΜΑΤΑ εκείνων –κύριε Καραμανλή σε εσάς απευθύνομαι- που ενώ στις εκλογές του 2000 είχατε στα χέρια σας αδιάσειστες αποδείξεις περί νοθείας και παράνομων ελληνοποιήσεων, δεν σας άφησαν να βγάλετε άχνα.


Τέλος, κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης, αφού καταπολεμήσεις την δυσφήμιση, την συκοφαντική δυσφήμιση και την εξύβριση που διαπιστώνεις ότι λαμβάνει χώρα δια μέσω των blogs, μήπως μπορείς να μας πεις και πώς προτίθεσαι να καταπολεμήσεις την βάναυση προσβολή της νοημοσύνης;


Εδώ και δεκαετίες προσβάλλετε την νοημοσύνη μας. Υπάρχει υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο;


Αν μου πεις το όνομά του υπόσχομαι δημοσίως να αποκαλύψω όχι μόνο το όνομά μου αλλά επιπλέον:


ΑΦΜ


Αρ. Ταυτότητας


Αρ. Κυκλοφορίας


Αρ. Διπλώματος


Και τι χρώμα σώβρακο φοράω.


Κάνε γρήγορα όμως… Γιατί όσο παίζετε με τη νοημοσύνη μας, προβλέπω να κατεβαίνουν οι Έλληνες στο Σύνταγμα κατά κύματα… και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα φοράμε σώβρακα, σε αντίθεση με εσάς που μάλλον θα φοράτε τσίγκινα.

31 σχόλια

  1. Εκλογές ρε παλιομαλάκες!

    Τι μπλογκονόμους και μαλακίες κατεβάζετε; Εκλογές ρε!

    Είσαστε παράνομη κυβέρνηση με βάση τον τρόπο που έγιναν οι τελευταίες εκλογές. Πραξικόπημα κάνατε και μιλάτε κι αποπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο με κάλυψες απόλυτα με αυτά που έγραψες, οι άνθρωποι είναι γελοίοι, μας εμπαίζουν καθημερινά, αλλά σύντομα θα βρουν τον μάστορά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχεται ζημενς κουφάλες.

    Τωρα θα φατε καλα.

    μετα το Βατοπεδι η ζημενς, καντε μπιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O καθε κακομοιρης βγαινει και λεει οτι θελει ανωνυμα. Αν θες να καταγγειλεις καποιον να το κανεις επωνυμα και με αποδειξεις. Αλλιως να τρεχεις στα δικαστηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε μαλάκες, όταν η κάθε αδερφή και ο κάθε θολοκουλτουριάρης υβρίζει και βγάζει προσωπικά δεδομένα, τότε οι bloggers κάνουν την πάπια. Εγώ πιστεύω πώς πρέπει να επιβληθεί η επωνυμία, γιατί έχω προσωπική εμπειρία στο θέμα. Μετά από αυτό θα το σκεφτεί ο κάθε τσογλανάκος να γράφει ότι γουστάρει και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Ο Καψαμπέλης να μην κλαίει γιατί χάρη στην υπόθεσή με το press έγινε γνωστός και τώρα είναι στον Παπαγιάννη κάθε μέρα (παρακαλώ να μην λογοκριθώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσύ που γράφεις το παραπάνω γιατί είσαι ανώνυμος; Δεν θέλεις την ανωνυμία αλλά την χρησιμοποιείς...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ καλό το άρθρο, αν και ψιλοαφήνει απ' έξω τις μίζες της Siemens, τις προμήθειες των αεροπλάνων κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ το δίνω και από τώρα το όνομά μου ... αν θυμάμαι καλά είναι ... Χούλιο Ιγγλέθιας!


    (το είχα στη φόρα αλλά το έβγαλα έτσι .. επειδή είναι σπαστικός ο ... ατσαλάκωτος δένδιας με τα μαύρα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ορίσαμεν νέον υπεύθυνον κατάν νόμον.


    Είναι ο εικονιζόμενος εδώ.

    Για μηνύσεις, αυτόφωρα, αγωγές, διώξεις κλπ, απευθυνθείτε στον νέο αυτοφωράκια μας, διορισμένον εις το αστείον Υπουργείον Απλέτου Φωτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eκειό το οβραιοπουστρονι ο Μπλουμπερισκος δεν λεει να βγαλει την τσαπου απο το στομα. Του αρεσει φενεται να την βυζαινει επι 24ωρου βασεως. Ε ρε και σε τσακωσω πουσταριο, θα σε ζηλευε κι ο Βαλλιανατος.

    Αγνωστος Στρατιωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΝ ...ΑΦΙΧΘΗ ΑΝΟΙΧΤΟΝ

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΝ ΤΥΠΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΝ ΑΠΓΟΡΕΥΣΙΝ DOWNLOADS ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού κουκουλώνουν τη καταλήστευση του Ελληνικού κράτους και των Ελλήνων πολιτών, τώρα θέλουν να ξεκουκουλώσουν τους πολίτες που αντιδρούν στις εγκληματικές πράξεις τους.

    Ξυπνήστε Έλληνες η δεξιά ρημάζει το τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ "ΑΝΩΝΥΜΗ" ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μισθοί και αμοιβές διοικήσεων ΔΕΚΟ κλπ. Πώς το είπε ο κ. Καραμανλής στη Βουλή κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησής του στις 20/3/2004; «Στη Νέα Διακυβέρνηση, η διοίκηση δίνει το παράδειγμα. Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, περικόπτονται». Ιδού οι κομμένοι μισθοί:
    • Ενδεικτικά: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας: συνολικές αμοιβές άνω των 600.000 ευρώ το χρόνο. Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής: 300.000 ευρώ το χρόνο. Διευθύνων Σύμβουλος στα Ελληνικά Πετρέλαια: 270.000 ευρώ το χρόνο. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ: περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΗ: 300.000 ευρώ το χρόνο.

    Διαφθορά. Τι έλεγε ο κ. Καραμανλής στις 29/9/2003; «Η Ελλάδα κατρακυλά ασταμάτητα στη λίστα της διεθνούς κατάταξης για τη διαφθορά. Από την 25η θέση το 1997, έφτασε στην 44η φέτος!». Τι έγινε την τελευταία πενταετία; Η Ελλάδα υποβιβάστηκε στην 57η θέση της διεθνούς κατάταξης!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χούντα είναι , θα περάσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλό το άρθρο,ωραία τα λέει και μπορεί να υπάρχουν και άλλα που θα έπρεπε να γράψει,αλλά όποιος καταγγέλει κάποιον για κάτι συγκεκριμένο,(και όχι απλά να γράφει τη γνώμη του όπως εμείς τώρα)θα πρέπει να γίνεται επώνυμα.αν είναι αλήθεια τι έχει να φοβηθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εσείς για να δημοσιευτεί ένα σχόλιο πρέπει να περάσει από την έγκρισή σας.τι ακριβώς θα εγκρίνετε?γιατί απ οτι βλέπω δημοσιεύονται αρκετά σχόλια γεμάτα βρισιές .τι σας πειράζει λοιπόν το ότι καποιος άλλος θέλει να ξέρει τον υπεύθυνο ενός blog σε περίπτωση που συμβεί κάτι παράνομο?σε τι θα σας "φιμώσει"αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ δέν έχω πρόβλημα νά γράψω επώνυμα,τό προτιμώ.
    Αλλά πώς νά τό κάνω,όταν μέ βρίσει
    ο άλλος ανώνυμα.
    Καί κυρίως,καλώς νά πάρω στήν
    καμπούρα μου τίς ευθύνες αυτών πού
    γράφω.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζήτησε ο κύριος νερομπούρδας δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη.
    Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία σου στο σχέδιο Ανάν που θα καταδίκαζε την Κύπρο.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσες τους σκαπιανούς να δεχθούν το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν).
    Για τη μουγκαμάρα στο σκάνδαλο της «Siemens».
    Και βεβαίως, για τις βόλτες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα σε κρίνουν οι πολίτες Γιώργο.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας σου στο δημόσιο.
    Πάει να μας τρελάνει ο γιός της αμερικανο-εβραίας κυρίας Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ!ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και όμως έγινε!
    Την 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της ΕΟΕ και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ετσι.
    Το σωστό να λέγεται. Πρέπει ο καθένας να βάζει απο κάτω το ονομά του και να είναι υπεύθυνος για όσα λέει και ΓΡΑΦΕΙ στον ΤΥΠΟ.
    Δίκαια πράγματα.

    ΡΟΚΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχουν βγει όλοι οι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες δεξιοί και προσπαθούν υβρίζοντας και συκοφαντώντας να υποβαθμίσουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

    Πάρτε το χαμπάρι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες και προδότες δεξιοί ότι και να κάνετε ο κόσμος σας κατάλαβε και έχει κάνει τις συγκρίσεις του.

    Τι να συγκρίνει το μπουχέσα σας τον άχρηστο, ακαμάτη, τεμπέλη, πισωγλέντη, με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου; Αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης η σύγκριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΗΘΙΚΑ.
    ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΟΙ BLOGERS ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΠΛΈΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΕ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. 9 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ).
    ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το κόμμα όλοι έχουν κολλήσει το αλτσχάιμερ του αρχηγού. Τι συμβαίνει παιδάκια, σας βάζουν τίποτε εκεί στα συνέδρια και έχετε παραφρονήσει;
    Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνετε και με τα απλά μπερδεύεστε.
    Μία εβδομάδα τώρα σας ρωτάμε να μας εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ ο απόφοιτος του πίκπα δεν δέχθηκε να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα και μας λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Πρώτο, έχετε εντελώς μπερδευτεί. Θα έπρεπε μόνοι σας έχετε καταλάβει ότι με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και εσείς δεν θέλετε τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, άρα ξέρετε ότι είναι μαιμού και κάνετε την πάπια.
    Τι να πεί κανείς, περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε σε κανένα γιατρό και, εάν ούτε αυτός δεν μπορέσει να βοηθήσει, ρίξτε το στη θρησκεία, που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι μεγάλος ο Γιωργάκης, είναι γιγαντοτεράστιος που λέει και ο Αλέφαντος!
    Δάκρυα μπροστά στις κάμερες, έχει πάντα στο μυαλό του το φτωχό υπάλληλο, το συνταξιούχο, τον άνεργο, τον αγρότη, το φοιτητή, άστα να πάνε.
    Γράφει στο γυαλί το παιδί, γράφει.
    "Θέλω να γίνω πρωθυπουργός όχι για μένα βρε παιδιά, για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου, την κυρία τσάντ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ "ΑΝΩΝΥΜΗ" ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ !

    9 Φεβ 2009 8:51:00 πμ
    σωστά και τώρα ξέρουν από ποιόν υπολογιστή γράφονται τα σχόλια , εστω και ανώνυμα, αλλά δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι το ξέρουν. Είναι προτιμότερο να ξέρουν τι ξερουμε , τι σκεφτόμαστε και τι επηρεάζουμε. Απλώς όταν αυτό γίνει πολύ επικίνδυνο γι ΄ αυτούς, τότε και πάλι θα ξέρουν τι θα μας κάνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς 9 Φεβρ. 11.22

    Μεγάλε πες μας τι παίρνεις ??
    Μήπως είναι λιγμένα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. το νέο βlog ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 24 που διαφημίζετε παρακατω τα διαψεύδει όλα αυτα.πώς και δεν το εχετε δει?και γιατί καθυστερείτε τόσο πολύ να αναρτήσετε τα σχόλιά μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πληρη ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΑΝΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΗΘΕΙΤΕ. ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ. Κ Ο Π Ρ Ι Ε Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση