GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η άλλη άποψη...

... για την παραίτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών . Από την Έφη Χατζηγεωργίου . . Άκουσα το πρωί της Τρίτης από το ραδιόφωνο του ΣΚ...

... για την παραίτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών
.
Από την Έφη Χατζηγεωργίου
. .
Άκουσα το πρωί της Τρίτης από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ τον κ. Κίττα να εξηγεί τον λόγο της παραίτησής του από την θέση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφάσισε, λοιπόν, να παραιτηθεί, επειδή πιστεύει ότι απέτυχε ως "δάσκαλος". Αρχικά, είπα ότι καλώς έπραξε. Αλλά μετά σκέφτηκα καλύτερα και θυμήθηκα την παροιμία: δάσκαλε που δίδασκες...

Εσείς κ. Κίττα δεν ήσασταν εκείνος που τοποθετήσατε τις δύο κόρες σας στο Πανεπιστήμιο, ενώ άλλοι νέοι με σπουδές και μεταπτυχιακά δεν μπορούν να βρουν ούτε μία θέση και αποτελούν την γενιά των 600 ευρώ; Είναι γνωστό ότι σχεδόν όλοι οι πανεπιστημιακοί έχουν τακτοποιήσει συγγενείς και φίλους στα πανεπιστήμια, την στιγμή που άλλοι και μάλιστα νέοι, με μεγάλη δυσκολία τα βγάζουν πέρα. Επίσης, οι καθηγητές συνηθίζουν να ροκανίζουν ειδικά κονδύλια για να μπορούν να τοποθετούν συνεργάτες , δηλαδή ημέτερους.
Συνέχισε ο κ. Κίττας λέγοντας ότι υπέστη ζημιές και το πανεπιστημιακό εντευκτήριο του Κωστή Παλαμά, που πρόσφατα είχε ανακαινιστεί. Αυτό που δεν είπε όμως ήταν ότι το κτήριο αυτό είναι κλεστό club των πανεπιστημιακών για τις εκδηλώσεις και τις δεξιώσεις τους, ενώ οι φοιτητές δεν έχουν καν πρόσβαση.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας...
------------------------

31 σχόλια

  1. ΧΑΧΑ ΜΑΓΚΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΑΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ-ΑΒΑΤΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΒΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΑΝΩΤΕΡΩΝ" ΠΟΥ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ, Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πακέτο μέτρων για την ενίσχυση των εργαζομένων και των επιχειρήσεων που καταστράφηκαν τις τελευταίες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός.

    Ο κ. Καραμανλής σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση πορεύεται στο δρόμο της ευθύνης, αφήνοντας αιχμές για τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

    Αναλυτικά τα μέτρα:

    1.Αμεση οικονομική ενίσχυση, ύψους 10 χιλ. ευρώ για τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις.

    2. Επιχορήγηση ποσοστού 50% της ζημιάς που έχει πιστοποιηθεί, ύψους από 10-200 χιλιάδες ευρώ.

    3. Για το δανεισμό του υπόλοιπου 50% της ζημιάς που πιστοποιείται, καθώς και για όσες επιχειρήσεις δεν υπάγονται στις πιο πάνω κατηγορίες, δίνεται δυνατότητα, με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, για επιδοτούμενα δάνεια διάρκειας 15 ετών.

    4. Χορηγούνται δάνεια διάρκειας 15 ετών με ευνοϊκούς όρους για την αποκατάσταση ζημιών στα κτίρια.

    5. Χορηγούνται δάνεια 5τούς διάρκειας με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, για κεφάλαια κίνησης.

    6. Αναστέλλονται οι οφειλές των επιχειρήσεων που επλήγησαν, για ένα τρίμηνο, στις εφορίες, το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ και τις Τράπεζες.

    7. Σε επιχειρήσεις που δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν έως τις 20 Δεκεμβρίου, ενισχύονται οικονομικά οι εργαζόμενοι, με πλήρη κάλυψη του μισθού, του δώρου των Χριστουγέννων και των εισφορών (εργοδότη και εργαζόμενου) για τρεις μήνες.

    Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως τις τελευταίες ημέρες, οι πολίτες της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων, ο εμπορικός κόσμος τους και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βρέθηκαν αντιμέτωποι «με την καταστροφική μανία και την ωμή βία ακραίων ομάδων».

    Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη, όχι μόνο να εδραιώσει το αίσθημα ασφάλειας όλων των πολιτών, αλλά και να στηρίξει όσες επιχειρήσεις έπαθαν ζημιές.

    Κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση κινείται με πράξεις ευθύνης και ουσίας: «Απαντά στις προκλήσεις των καιρών, στις κραυγές και τους ψιθύρους της δημαγωγίας και του λαϊκισμού. Καλούμε να συμπορευτούν μαζί μας όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, όλοι οι φορείς της κοινωνίας, όλοι οι πολίτες.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για το σθένος σου.
    «Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από όσα υποσχέθηκε να τους δώσει ο ακαταλληλότερος να μην ξεχνάμε και τα 1600 ευρώ "το κεφάλι" επιπλέον φόρο που καλούνται να πληρώσουν σε λίγους μήνες με την κατάργηση του αφορολόγητου .
    Αυτό δεν είναι υπόσχεση , "είναι δέσμευση" που έχει γίνει Νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη τι θέλει ο φίλος να μπαίνανε οι συνδικαλιστές στην αίθουσα Παλαμά και να την κάνανε χάλια με αφίσες και αφισοκολλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το αρχικό post είναι παπαριές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mazi sou efi kai den einai o monos...

    Apla dhmosiografoi parte tis listes me ta onomata autwn pou einai stis theseis auth th stigmh. Tha deite ta epwnuma einai ta idia.

    Yparxoun bebaia kai koumparies....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το εάν ήταν ατύχημα ή δολοφονία σίγουρα δεν αναιρεί την τραγικότητα του θανάτου ενός τόσο νέου ανθρώπου.
    Που θα σταθούν όμως όλοι αυτοί οι αλήτες των πράσινων blogs που μιλούσαν για χούντα του Καραμανλή, για παρακράτος της δεξιάς, για την κυβέρνηση που σκοτώνει νεαρά παιδιά;
    Που θα σταθούν τώρα όλοι αυτοί οι κατευθεινόμενοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου που κραύγαζαν να παραιτηθεί η εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας;
    Έχουν τσίπα τέτοιου επιπέδου άνθρωποι;
    Είμαι σίγουρος ότι πολλοί λίγοι από αυτούς θα παραδεχθούν τις υπερβολές τους και, ακόμη και εάν κάποιοι το κάνουν, θα επικαλεσθούν σαν άλλοθι την περιρέουσα ατμόσφαιρα.
    Την οποία όμως δημιούργησαν οι ίδιοι.
    Εάν μερικές φορές αναρωτιούνται για τις συχνές υπερβολές των δεξιών εναντίον τους, ας αναλογισθούν τις δική τους συνεισφορά στην κακοπιστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ανθρώπινο, εγώ κρίνω αλλά και κρίνομαι, για την γνώμη μου εξ αυτών που άκουσα στο ραδιόφωνο,
    Τι άκουσα; Κατηγορείτε ένας διευθυντής αστυνομικού τμήματος για πυροβολισμούς στον αέρα, και ως εδώ καλά.
    Τα γεγονότα όμως που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη, είναι τα εξής¨
    Στο αστυνομικό τμήμα που προΐσταται μπήκαν ξαφνικά αναρχικοί και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, οι αστυνομικοί αντιστάθηκαν, αλλά δεν έκαναν χρήση όπλων, και αυτοί που ίσως υπερτερούσαν αριθμητικά και με τον αιφνιδιασμό τους έβαλαν στην γωνιά.
    Ο διευθυντής όμως τους ξέφυγε και ανέβηκε στην ταράτσα του κτηρίου, και εκεί βγάζοντας το πιστόλι του πυροβόλησε στον αέρα, ίσως για να τους τρομάξει; Ίσως στην απελπισία του που το τμήμα έχει καταληφθεί; Ένας Θεός ξέρει πως δούλεψε το μυαλό του εκείνη τη στιγμή.
    Έχουμε όμως δεδομένη την είσοδο, την επίθεση, και την παραμονή των αναρχικών μέσα στο αστυνομικό τμήμα.
    Και το ερώτημα μου είναι, ο άνθρωπος αυτός καλείτε σε απολογία γιατί δεν έκατσε κατά το κοινώς λεγόμενο να τον γ…….; οι επισκέπτες του;
    Στην ταράτσα που βγήκε και πυροβόλησε στον αέρα και προς τον ουρανό κινδύνευε κανένα περιστέρι; Μάλλον όχι γιατί αυτήν την ώρα κοιμόντουσαν.
    Τι άλλο έπρεπε να του συμβεί για να αναγκαστεί όπως και έγινε και πυροβόλησε στον αέρα και από την ταράτσα του κτηρίου;
    Αναρωτήθηκε κανείς αν οι ευγενέστατοι επισκέπτες του τον πολιορκούσαν εκεί που βρισκόταν, και αν τον έπιαναν στα χεράκια τους μπορεί να είχαν την περιέργεια σε πόση ώρα από εκεί πάνω θα έφτανε στο πεζοδρ’ομιο ξερός και με αίμα να τρέχει από το στόμα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι ρε τετοια δεν γινονται ...ακου εκει την κορη του ... στα πανεπιστημια δεν γινονται αυτά λεμε...

    http://www.ntua.gr/posdep/Internal/EKPA/2008-11-30_KATAGGELIA-PAPADOPOULOS-APTh.doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κίττα Έλενα: Συντηρήτρια στη διεύθυνση δημοσίων σχέσεων και Ιστορίας. Κόρη του αντιπρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστου Κίττα. Κίττα Μυρτώ: Γραμματέας στην Ιατρική Σχολή. Κόρη του αντιπρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστου Κίττα.

    http://esr.n1.syzefxis.gov.gr/arxeion-xml/pages/esr/esrSite/file-get?arx-files-disposition=attachment&arx-files-entry-id=35e25ed95b1c1e7983571826e98263e5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ.
    ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΡΙΟΥΛΕΣ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ 5ΑΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!!!! ΕΝΑΣ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδώ και τώρα πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία της αυξήσεως των μισθών των βουλευτών ένεκα της αυξήσεως των μισθών των δικαστικών και εκείνων πάλι εξ' αιτίας κάποιων άλλων.
    Καλά την στήσατε την αλυσίδα μάγκες του κοινοβουλίου, αλλά και αυτή σπάει!
    Δεν υπάρχουν αλυσίδες που δεν σπάνε, και αλλοίμονο στην αλυσίδα που θα πέσει στα χέρια εκείνου που δεν έχει να χάσει τίποτα.
    Και για όποιον θέλει να γίνει διοικητής δημόσιου οργανισμού, ο τίτλος να είναι τιμητικός, άκρα τιμητικός, με μια μικρή αποζημίωση, και τίποτα άλλο, έτσι θα είναι σεβαστός, και θα μπορεί να μιλά σαν ίσος προς ίσο, και όχι να τον βλέπουν οι αποκάτω σαν όρνιο που ήρθε για να τα κονομήσει, και ή κάθε του πρόταση και απόφαση να αμφισβητείτε, και ότι μπορεί να εμπεριέχει οικονομικό ή άλλο δόλο
    Γιατί έχουν πέσει όλοι σαν τα κοράκια να φάνε το μεδούλι κι ότι έχει απομείνει στον κάθε κακομοίρη, που με την πλάτη, τον ιδρώτα και την μισοσαλεμένη σκέψη του από τις έγνοιες, θέλει δεν θέλει κάνει το σκατό του παξιμάδι για να τα βγάλει αυτός πέρα, και οι αποπάνω και οι επιτόπου να την γαζώνουν σαν αφεντάδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ 6:28,

    καλά θα κάνει ο Παπαδόπουλος να βάλει σε τάξη το ΑΠΘ πριν αρχίσει να ασχολείται με άλλα πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΚΙ ΑΜΠΕΛΙ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ - ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

    Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλληνες, το Σύνταγμα σας παρέχει τη δυνατότητα να γαμίσετε και να ξυλοφορτώστε τους αναρχοκουκουλοφόρους και τους ανθέλληνες νεοταξίτες και αμερικανόδουλους πολιτικούς υποστηρικτές τους.


    Άρθρο 120
    Παρ 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστηχώς οι πανεπιστημιακοί
    έχουν καταντήσει μια
    απέραντη κλικα που αυτοαναπαράγεται.
    Αυτό ισχύει για όλα τα ιδρύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ!!!!
    Ποτέ δεν δώσατε μια απάντηση για τους ευνοιοκρατικούς διορισμούς των δύο κορών σας στο πανεπιστήμιο που είστε πρύτανης και που στην ουσία δώσατε ήδη δείγμα γραφής.

    Ακούστε και τον καθηγητή κύριο Μουτσόπουλο που ευθέως σας κατηγορεί για αναξιοκρατία και νεποτισμό και δεν αντιδράσατε όταν δήλωσε ότι "ουδείς σοβαρός επιστήμονας που χαίρει εκτίμησης απο τους ομοτέχνους του εξελέγη ΠΟΤΕ πρύτανης"

    Κύριε Πρύτανη δηλώσατε ότι παραιτήστε από πρύτανης γιατί αποτύχατε σαν δάσκαλος.

    Οποία ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!

    ΑΝ έχετε αποτύχει όπως λέτε πρέπει να παραιτηθείτε από καθηγητής και όχι από πρύτανης που η θέση του είναι διοικητική.

    Κύριε πρύτανη πρέπει να σας πούμε ότι εδώ γράφουν και διαβάζουν και άλλοι πέρα απο αυτούς που βρίζουν. Σας βλέπουν και άλλοι και όχι μόνο τα κανάλια, οι φίλοι σας, οι "ομότεχνοί" σας οσφυοκάμπτες που χαριστικά σας έφταιξαν το βιογραφικό σας βάζοντας το όνομά σας στις εργασίες σας που το βλέπουμε και εμείς σήμερα στο διαδίκτυο.

    Κύριε πρύτανη
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ σεις δηλώσατε ότι ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ
    ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ μεγάλο μέρος σας το χάρισαν ομότεχνοι και το δεχτήκατε.
    ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΟ δεν παράγετε επειδή ανήκετε στις βασικές επιστήμες
    ΔΙΟΗΚΗΤΙΚΑ διορίσατε τις δύο κόρες σας και είστε ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ να εμπνεύσεται τους νέους για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Διορίζοντας και τις δύο κόρες σας στο Πανεπιστήμιο που υπηρετείτε στείλατε όλους τους πιθανους υποψηφίους για αυτές τις θέσεις στην ανεργία στην ανασφάλεια στην καταπίεση και τον εξευτελισμό των ονείρων τους και στη γενιά των 500-700 ΕΥΡΩ

    ΚΥΡΙΕ πρύτανη
    είπατε πως παραιτηθήκατε από ευθυξία και αναλάβατε το όποιο μερίδιο ευθύνης σας αναλογεί. Για να είστε συνεπής και πιστευτός και για να μη νομίζετε για άλλη μια φορά ότι μας κοροϊδεύετε πρέπει να απολογηθείτε δημόσια για τον διορισμό των κορών σας και να παραιτηθείται και από καθηγητής ιατρικής του ΕΚΠΑ.
    Είναι ο μόνος έντιμος δρόμος που σας έμεινε. Κάντε το για να δικαιώσετε τον προκάτοχό σας κ Μπαμπινιώτη για τα σχόλια στη λέξη "ΦΙΛΟΤΙΜΟ" στο λεξικό του.

    Κύριε πρύτανη
    αν δεν το κάνετε θα αποδείξετε σε όλους ότι όλα αυτά είναι θέατρο και δεν άρμοζαν με τον θώκο που απεμπολείσατε.

    Κυριε πρύτανη
    σώστε την τελευταία στιγμή την όποια υπόληψή σας.

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ
    δεν είστε μέρος του προβλήματος. ΕΙΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΕΙΣΤΕ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΙΣΤΕ Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΔΙΑΣ.

    ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ... να τα βάλετε από τη τσεπη σας όλα τα κατεστραμένα ... τώρα ομαδικές αγωγές κατά των πρυτάνεων και των Φοιτητικών συλλόγων .. ουτε ένα ευρώ από τον Κρατικό Προϋπολογισμό ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα ΜΜΕ και οι μεγαλοσχημοι αλλα και μικροτεροι δημοσιογραφοι ειναι υπευθυνοι για την εκταση που πηραν τα πραγματα. Εριξαν λαδι στη φωτια. Πρεπει να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη για τις πραξεις τους και να μην ειναι στο απυροβλητο επικαλουμενοι το "λειτουργημα" τους. Το "λειτουργημα" τους παρεσυρε σκοπιμως τον κοσμο στη καταστροφη περιουσιων αλλα το κυριοτερο αποσυντονιζει την Ελλαδα και την καταστρεφει σιγα-σιγα. Αν δεν υπαρχουν δικαστες με αρχιδια να τους βουτηξουν, δωστε τους στο λαο. Βγαλτε τις κομματικες παρωπιδες και κρινετε το εργο τους και τα λογια τους τις 4 τελευταιες μερες. Αλλο ενημερωση και αλλο καταθεση σκοπιμων προσωπικων αποψεων για ενα δημοσιογραφο. Και εδω εβγαλαν τα προσωπικα τους αντερα με ενα μονο σκοπο. Να πληξουν την κυβερνηση. Και σημερα μεν, ειναι αυτη η κυβερνηση αυριο θα ειναι καποια αλλη. Ο απωτερος σκοπος ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογραφων ειναι να ελεγχουν την εξουσια για προσωπικο οφελος και στα αρχιδια τους η Ελλαδα. Δεν εχουν καταλαβει οτι η εξουσια ανηκει στο λαο. Γι'αυτο δωστε τους στον λαο και θα το καταλαβουν. Γαμηστε τους οπου τους βλεπετε αυτους τους δηθεν ενημερωτες της κοινης γνωμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) Κύριε Κίττα εκ Λαρίσης ορμώμενε την καταγωγήν!!!!
    Ποτέ δεν δώσατε μια απάντηση για τους ευνοιοκρατικούς διορισμούς των δύο κορών σας στο πανεπιστήμιο που είστε πρύτανης και που στην ουσία δώσατε ήδη δείγμα γραφής και πως διοικείτε, πως βλέπετε την άσκηση της διοικητικής σας εξουσίας αλλά και πως αντιμετωπίζεται τους πολίτες.

    Ακούστε και τον καθηγητή κύριο Μουτσόπουλο που ευθέως σας κατηγορεί για αναξιοκρατία και νεποτισμό και δεν αντιδράσατε όταν δήλωσε ότι "ουδείς σοβαρός επιστήμονας που χαίρει εκτίμησης από τους ομοτέχνους του εξελέγη ΠΟΤΕ πρύτανης"

    Κύριε Πρύτανη δηλώσατε ότι παραιτήστε από πρύτανης γιατί αποτύχατε σαν δάσκαλος.

    Οποία ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!

    ΑΝ έχετε αποτύχει όπως λέτε πρέπει να παραιτηθείτε από καθηγητής και όχι από πρύτανης που η θέση του είναι διοικητική.

    Κύριε πρύτανη πρέπει να σας πούμε ότι εδώ γράφουν και διαβάζουν και άλλοι πέρα από αυτούς που βρίζουν. Σας βλέπουν και άλλοι και όχι μόνο τα κανάλια, οι φίλοι σας, οι "ομότεχνοί" σας οσφυοκάμπτες που χαριστικά σας έφταιξαν το βιογραφικό σας βάζοντας το όνομά σας στις εργασίες σας που βλέπουμε και εμείς σήμερα στο διαδίκτυο.

    Κύριε πρύτανη
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ σεις δηλώσατε ότι ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ
    ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ μεγάλο μέρος σας το χάρισαν ομότεχνοι και το δεχτήκατε.
    ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΟ δεν παράγετε επειδή ανήκετε στις βασικές επιστήμες
    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ διορίσατε τις δύο κόρες σας και είστε ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ να εμπνεύσετε τους νέους για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Διορίζοντας και τις δύο κόρες σας στο Πανεπιστήμιο που υπηρετείτε στείλατε όλους τους πιθανούς υποψηφίους για αυτές τις θέσεις στην ανεργία στην ανασφάλεια στην καταπίεση και τον εξευτελισμό των ονείρων τους και στη γενιά των 500-700 ΕΥΡΩ

    ΚΥΡΙΕ πρύτανη
    είπατε πως παραιτηθήκατε από ευθιξία και αναλάβατε το όποιο μερίδιο ευθύνης σας αναλογεί. Για να είστε συνεπής και πιστευτός και για να μη νομίζετε για άλλη μια φορά ότι μας κοροϊδεύετε πρέπει να απολογηθείτε δημόσια για τον διορισμό των κορών σας και να παραιτηθείτε και από καθηγητής ιατρικής του ΕΚΠΑ.
    Είναι ο μόνος έντιμος δρόμος που σας έμεινε. Κάντε το για να δικαιώσετε τον προκάτοχό σας κ Μπαμπινιώτη για τα σχόλια στη λέξη "ΦΙΛΟΤΙΜΟ" στο λεξικό του.

    Κύριε πρύτανη
    αν δεν το κάνετε θα αποδείξετε σε όλους ότι όλα αυτά είναι θέατρο και δεν άρμοζαν με τον θώκο που απεμπολήσατε.

    Κύριε πρύτανη
    σώστε την τελευταία στιγμή την όποια υπόληψή σας.

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ
    δεν είστε μέρος του προβλήματος.
    ΕΙΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΕΙΣΤΕ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΙΣΤΕ Ο ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΔΙΑΣ.

    Κύριε Πρύτανη
    οι θεσμοί δεν κάνουν τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι τιμούν τους θεσμούς.
    Το κύρος και ο σεβασμός δεν απαιτείται, κατακτάται με τη στάση ζωής.

    ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΤΕ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δηλαδή έτσι και έχει κάποιος ή κάποια έναν πατέρα που είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο δεν δικαιούται να πάρει θέση στο ίδρυμα έστω και αν έχει τα προσόντα; Τι πρέπει να γίνεται, να πεθάνει στην ψάθα με προσκέφαλο τα πτυχία και τα διδακτορικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν ξέρω για τις κόρες του, ούτε με κόφτει.. Για το πως "στήριξε" όμως άτομα που κάνανε διδακτορικό σε τσάτσους του με αποτέλεσμα μετά από χρόνια δουλείας στο τεράστιο μπουρδέλο που προίστατο να αλλάξουν δουλειά, ξέρω.

    Και ο ίδιος επίσης ξέρει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να γίνει Δημοψήφισμα με ρώτημα αν ο Ελληνικός Λαός επιθυμεί να υπάρχει ή όχι το πανεπιστημιακό άσυλο!
    Βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τα σπασμένα των κακομαθημένων αναρχοαριστεριστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε φίλε δε μας χέζεις και εσύ και το συμφιλιωτικό ενιαίο ψηφοδέλτιό σου που το κολλάς σε όλα τα άρθρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τώρα εσύ 6:23 ή σε λενε Παυλόπουλο στο επίθετο ή είσαι κανένα τσιράκι της κυβέρνησης. Αφού έχεις ακόμη το θράσος και μιλάς με τον τρόπο που μιλάς, πάει να πει αγόρι μου ότι δε σας αγγίζει τίποτε. Ευτυχώς γιατί και η πλειοψηφία αυτών που γράφουν στα blogs και η πλειοψηφία τις κοινωνίας έχουν καταλάβει τι κουμάσια είσαστε. O Y Σ Τ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Nα γίνει τώρα εκκαθάριση, στα Πανεπιστήμια, στα Κόμματα, στην Κυβέρνηση, στην Αστυνομία.
    Να φύγουν τώρα όλοι οι γνωστοί-άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση