GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τους αναρχικούς...

"Όταν εκείνοι μιλάνε γιά ζημιές, εμείς μιλάμε γιά ανθρώπινες ζωές" . ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

"Όταν εκείνοι μιλάνε γιά ζημιές, εμείς μιλάμε γιά ανθρώπινες ζωές"
.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΣΣΕΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

συντροφοι και συντροφισσες του αναρχικου χωρου μην δινετε τροφη στήν προπαγάνδα των ΜΜΕ γιά την ταύτιση του αναρχισμού μέ τό χάος καί τήν καταστροφή
τόν πολίτη καί τόν ερργαζόμενο σέ αυτήν τήν στιγμή πού η δίκαιη οργή γιά τήν δολοφονία τού 15χρονου νεαρού από μπάτσο ειδικό φρουρό,τόν
θέλουμε μαζί μας
Μήν αφήσετε τόν μπαχαλισμό, τόν χουλιγκανισμό καί τό πλιάτσικο νά αμαυρώσουν τίς ιδέες μας καί τόν δίκαιο ξεσηκωμό μας.
Στόχος μας δέν είναι η βασανισμένη μικροεπιχείρηση καί τά αυτοκίνητα απλών πολιτών αλλά τό Κράτος καί τά συμβολά του ανάληψη ευθύνης γιά αυτό τό μήνυμα από
Αναρχικούς
Αντιεξουσιαστές από Αθήνα, Αχαϊα καί Κορινθία
-------------------------------

58 σχόλια

  1. Συμφωνώ μαζί σας αν και δεν είμαι αναρχικός. Και άν πραγματικά είστε αυτοί που λέτε είστε (Αντιεξουσιαστές από Αθήνα, Αχαϊα καί Κορινθία) συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου ο μπαχαλισμός ο χουλιγκανισμός καί τό πλιάτσικο ειναι η εφαρμογη των ιδεων σας, τι μας τσαμπουνας σαν μωρη παρθενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την στάση που τηρεί το blog του

    http://gianniotis.blogspot.com/

    με αφορμή τον άδικο θάνατο του 15χρονου νεαρού στα επεισόδια.
    Είναι ένα δείγμα ήθους και ευγένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θάνατος στους Αναρχικούς!

    Δεν καταλαβαίνω γιατί ο θάνατος του αλήτη αυτού ήταν αδικαιολόγητος. Είτε ήταν 15 χρόνων είτε ήταν 80 χρόνων είναι ένα και το αυτό. Ο άνανδρος αυτός συνοδεία 25 ακόμη δειλών, επιτέθηκαν ομαδικά και άγρια εναντίων περιπολικού σε υπηρεσία, στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί, των οποίων η ζωή φαντάζομαι ότι είχε μια κάποια αξία... Ο αστυνομικός λοιπόν, προσπαθώντας να προστατέψει τη ζωή του, αλλά και την περιουσία του ελληνικού λαού, πυροβόλησε και σκότωσε τον αλήτη αυτό. Η ελληνική πολιτεία και η υπηρεσιακή κυβέρνηση του τόπου, που απλά πετά τάπες στο βαρέλι, περιμένοντας τη μέρα που θα απαλλάξει τη χώρα από την παρουσία της, διαρρηγνύει τα ιμάτιά της, ότι θα καταδικάσει τον αστυνομικό, έστω και χωρίς δίκη που λέει ο λόγος... Αν υπήρχε κράτος και νόμος, θα είχε ήδη συλληφθεί η μάνα του αλήτη, για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου και για φθορά δημόσιας περιουσίας! Λυπάμαι πολύ, αλλά έτσι γίνεται σε σοβαρές χώρες! Αξία έχει η ζωή μόνο όποιου δουλεύει και προσφέρει στην κοινωνία! Η ζωή οποιουδήποτε αλήτη που σπάει, καίει και τρομοκρατεί, αποτελεί καρκίνωμα για την κοινωνία, που πρέπει να ξεριζώνεται άμεσα, για να μην επεκτείνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταδικαστέο το γεγονός του θανάτου του 15χρονου, όπως και των αστυνομικών που σκοτώνονται στο καθήκον.

    Όλα τα υπόλοιπα τι σχέση έχουν;
    Το να καίνε το αυτοκίνητο ενός εργάτη που το χρωστάει στην τράπεζα ή το μαγαζί που ζει 5 οικογένειες είναι αντίσταση και εκτόνωση;

    Με αυτή η ιστορία με τα 15χρονα που κάνουν την επαναστασή τους στις καφετέρειες των εξαρχείων (εκεί σύχναζε το παιδί που σκοτώθηκε) τι θα γίνει;

    Οι Αστυνομικοί χθέ το βράδυ έκαναν λευκή απεργία (γιατί να ρισκάρουν τη ζωή και το μισθό τους;) και δεν βγήκαν καν (Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο κλπ).

    Η έλλειψη κανόνων εμπλοκής οδήγησαν στο περιστατικό αυτό και πολιτική αντιμετώπιση όπου όλοι έχουν δίκιο είναι λάθος.

    Αυτός που εκτονώνεται πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει κόκκινη γραμμή (ενόχληση περαστικού, φθορά ιδιοκτησίας ) που αν την περάσει βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του.

    ΝΑΙ στην διακίνηση ιδεών , ΟΧΙ στην τσογλαναρία που παριστάνει τον "αντιεξουσιαστή" και καίει την περιουσία του Έλληνα πολίτη.

    Όταν η Αστυνομία αναγκάζεται από τις διώξεις να μην κάνει τίποτα τι απομένει; Μήπως να οπλοφορούμε για να προστατευτούμε μόνοι μας; Τα προεόρτια ήταν πριν από λίγες μέρες με μαγαζάτορα που άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα.

    Κάποιοι πριν από λίγο σπάγανε ένα αυτοκίνητο που είχε μέσα ένα 3χρονο και μια έγκυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΕΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

    ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

    ΟΜΩΣ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

    ΜΝΗΜΗ
    ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο/Η πατερούλης Στάλιν είπε...

    Ρε συ Packi, τόσες χιλιάδες στους δρόμους, αναρχικοί είναι ή διαμαρτυρόμενοι πολίτες? Μήπως είναι και τίποτα Packiστανά ή τίποτα Αφγανά μαζί? Ξέρεις εσύ, απ' αυτά τα οποία καλοδέχεσαι λές και σου έρχονται βεγγέρα!
    Τόσα χρόνια εσείς οι Κ(υ)νοβουλευτικοί σπέρνατε ανέμους. Τώρα θα θερίσετε θύελες!
    Τι θα γίνει ρε πανύβλακα Packi αν οι καταστηματάρχες των οποίων καταστράφηκαν τα καταστήματα αποφασίσουν να σιγουρέψουν τον εγκλεισμό τους στην φυλακή για χρέη, με μερικά αδικήματα πάρα πάνω? Όπως για παράδειγμα με μερικούς φόνους? Τι θα γίνει αν βγουν απόψε περιφρούρηση με καραμπίνες και 9βολα? Ε? Τι θα γίνει τότε και το κυριότερο, ποιος θα είναι ο κυρίως υπεύθυνος?
    Αδέλφια!!!!!
    Kill 'em all! Let the God short them out!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκέψου ρε φίλε να είσαι 18 χρ. αστυνομικός και να υπηρετείς στο τμήμα Εξαρχείων.
    Να κινδυνεύει καθημερινά η ζωή σου, να σε φωτογραφίζουν οι αναρχικοί και να σε απειλούν να σε κάψουν ζωντανό όπου σε βρουν και να έχεις και κρίση ηθική
    και κρίση ταυτότητας για το ποιά πλευρά υπηρετείς την καλή ή την κακή;

    H ανομία είναι καλή ή το αντίθετο;

    Tο να καις και να κάνεις πλιάτσικο είναι καλό ή κακό;

    Για σκέψου το λίγο σε παρακαλώ και θα δεις ότι όταν βρίσκεσαι σε κρίση ταυτότητας περνάς εύκολα στην άλλη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου, την αυτοδικία διότι η πολιτεία και η κοινωνία, σου έχει αφαιρέσει το κριτήριο της ηθικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε καραγκιοζηδες γαμω το κωλομπλογκ σας και το πασοκ σας.

    ακομα κι αυτο θελετε να το εκμεταλευτειτε για να προωθησετε τον χαζογιοργκο και τα αλλα λαμογια του κωλοπασοκ σας? Τοσα πολλες μιζες σας εχουνε ταξει? ΜΑΛΑΚΕΣ

    α γαμηθειτε ρε τσογλαναραδες.

    ΟΥΤΕ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩ-ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ με τον καθυστερημενο μαλακα αρχηγο σας.

    ΖΗΤΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ για αρχηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μήπως ο 15χρονος πήγαινε γυρεύοντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιωργο Καββαδια συμφωνω μαζι σου.
    Εως ποτε το καθε τσογλανι θα βρισκεται στο απυροβλητο και θα καταστρεφει την περιουσια του κοσμακη?
    Αυτη ειναι η δημοκρατια που θελουμε?
    Τι δουλεια ειχε ενας 15χρονος μαζι με τους τραμπουκους που επιτεθηκαν στο περιπολικο?
    Μηπως το περιπολικο δεν το πληρωνουμε εμεις,ο λαος?
    Και γιατι δηλαδη ο καθε αστυνομικος θα πρεπει να περιμενει να τον καψουν ζωντανο η να τον σακατεψουν και να μην αντιδρασει?
    Αντε στο διαολο κωλοπαιδα που εχετε ρημαξει αυτον τον τοπο.
    Και μην μου πει κανεις οτι ειμαι φασιστας γιατι θα τον παρει και θα τον σηκωσει!
    Οριστε μας!
    Μια ζωη,το κα8ε μαλακισμενο,θα καταστρεφει την περιουσια του αλλου επειδη ετσι του καβλωσε,και μετα μιλαμε για δημοκρατια.
    Την μητερα του,που της ζητησαν συγγνωμη,κανονικα θα επρεπε να την συλλαβουν γιατι δεν επεβλεπε τον κανακαρη της.
    Ωριστε μας!
    Μια ζωη η ιδια ιστορια!
    Αν τα κοπροσκυλα και οι αλητες εχουν καποια δικαωματα σε αυτο το μπουρδελοκρατος,αλλο τοσα δικαιωματα εχουν και οι υπολοιποι που τους καταστρεφουν τις περιουσιες.
    Και ακομα περισσοτερα εχουν και οι αστυνομικοι που θα μπορουσαν να ειναι ο πατερας μας η ο αδερφος μας και δουλευουν για το μεροκαματο με το κεφαλι τουσ στον ντορβα!
    Νησαφι πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ 16ΑΧΡΟΝΟΣ ΗΤΑΝ Η 15ΑΧΡΟΝΟΣ?

    ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 14ΑΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 12ΑΧΡΟΝΟΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνω απόλυτα με τον Γιώργο Καββαδία και φωνάζω δεν υπάρχει κράτος γιατί αν υπήρχε θα έπρεπε να προστατέψει όλους τους νομοταγείς πολίτες αυτής της χώρας απο 150 τσογλάνια που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους,ζούνε απο τα λεφτά του μπαμπά τους,κάνανε επαναστάση φευγοντας απο το σπίτι τους αλλα το ενοικίο πληρώνεται απο τον μπαμπά τους,φοράνε τιμπερλαντ,οδηγούνε μηχανές μεγάλου κυβισμού,αναμασάνε τα λόγια του Ινστρούκτορα τους γιατι απο την μαστούρα δεν μπορούν ούτε να διαβασούν και ξύνουν τα παπαρία τους ολη ημέρα παίζοντας τους κάποιοι.Πότε πρόλαβε ένα 15χρονο να αποκτήσει γνώση για την ζωη και να κάνει επανάσταση των πόλεων?πότε το πείραξε το κράτος που επαναστατεί?.Το παράδοξο είναι οτι παρουσίαζονται σαν αντιεξουσιαστές αλλα θέλουν να εφαρμόσουν την δικία τους εξουσία που είναι η βία και η κλοπές.Οσο για την μάνα του 15χρόνου την συμπονω γιατί έχασε το παιδί της αλλα πριν ζητήσει ευθύνες απο τον αστυνομικό που πυροβόλησε το γιό της να σταθεί μπροστά στο καθρέπτη της και να ζητήσει ευθύνες πρώτα απο τον εαυτό της γιατί σίγουρα το παιδί της δεν θα πηγε πρώτη φορά σε διαδηλώσεις η μήπως το ήξερε?Και άπαντες τους δήθεν δημοκρατικούς μην προσπαθήσετε να την βγάλετε ηρωίδα με τα γνωστα τρύκ του στυλ "η χαροκαμένη μάνα που δούλευε ολη ημερα καθαριστρια γιατι ο πατέρας του παιδιου της την εγκατέλειψε κλπ" γιατί τέτοιες μάνες έχουν δώσει στην κοινωνια και στην ανθρωπότητα παιδία που αποτελούν παραδειγμα προς μίμηση.Αλλα δυστυχώς όποιος τολμήσει να μιλήσει και σας πει αλήθειες χαρακτηρίζεται απο εσάς φασίστας αλλα που θα πάει κάποια στιγμή θα ξυπνήσει απο το λήθαργο του ο Ελληνας και τότε να δουμε αν θα μπορέσετε να κυκλοφορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11 43 ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ?

    ΠΟΙΑ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΛΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΧΤΕΣ. ΜΥΑΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ.

    ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, Η ΝΔ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!

    ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΩΝΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o Γιώργος Καββαδίας έχει απόλυτο δίκαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΩΝΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    σιγα ρε μαλακα ηρεμησε.
    η CIA σε πηρε τηλεφωνο και σου το ειπανε?
    μα ποιος εισαι?

    ριξε 2 κλανιες να επανελθεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το οποίο έγινε ήταν λογικό και αναμενόμενο!
    Ξέρετε το ανέκδοτο με τον κάου μπόυ ο οποίος πυροβολεί την τσαγιέρα λέγοντας ότι αυτά τα "σκοτώνεις" μικρά γιατί όταν μεγαλώσουν τα κυνηγάς και δεν τα φτάνεις, ενοώντας τα τρένα!
    Τόσα χρόνια οι γνωστοί-άγνωστοι απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία. Κάποια στιγμή τα πράγματα θα έφταναν εδώ και ίσως ακόμα πάρα κάτω.
    Κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε διορθωθεί με μερικές φάπες τύπου Παπαδόπουλου τώρα θέλει όλο το Μεγάλο Πεύκο με τους καταδρομείς και σίγουρα μεγάλο αιματοκύλισμα!
    Αμήν και πότε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ποιός, για να μην ακούμε βλακείες με τίτλο "δίπλα στον πολίτη" και να δούμε ΠΩΣ είναι οι εκπαιδευμένες αστυνομίες, δείτε το βίντεο.

    Με αηδία για τον μελλοντικό φονιά και έγκλειστο των φυλακών 11.37...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αντιεξουσιαστές πρωτευουσιάνοι και χωριάτες ,πως θα το διαβάσουν αυτό το συγκλονιστικό(μπλιαχ)κείμενο αφού όπως λέτε είναι στους δρόμους;΄Φύγαν οι ψείρες απ τα μαλλιά σας και μπήκαν μέσω αυτιών στον εγκέφαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξεφτιλισμένε υπάνθρωπε Γιώργο Καββαδία, για να μπορεί το άρρωστο μυαλό σου να εκφράζει τις φασιστικές ιδέες που ξερνοβολάς ανερυθρίαστα, ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έχασε και κέρδισε τη ζωή του στο φώς της αιώνιας ελευθερίας! Αυτής, που φασιστοειδή σαν εσένα ούτε υποψιάζονται πως υπάρχει.Φτου σου σιχαμένο σκουλήκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ειμαστε αντιμετωποι αυτοι (αναρχες ) και μεις . Εμεις που δουλευουμε για να επιζησουμε και εχουμε μια περιουσια. Αν καπιοι την περιουσια μας θελουν να την καταστρεψουν, θα μας βρουν αντιμετωπους. Τον πολεμο ΔΕΝ τον αρχισαμε εμεις αλλα αυτοι (αναρχες ). Αρα ηξεραν οτι σε μια μαχη θα υπαρχουν θυματα. Γι αυτο και εχουν μολοτωφ. Γιατι αποφασισαν ενοπλο αγωνα. Ας μην κλαινε λοιπον για τις απωλειες. Αυτοι επελεξαν. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεξιός δεν είμαι, γιος χωροφύλακα δεν είμαι, αλλά ως εδώ!
    Δεν δέχομαι πως ο αστυφύλακας που πυροβόλησε στα ίσια ή στραβά τόχε δει στο όνειρο του και μόλις φάνηκε το παιδί είπε να η ευκαιρία!
    Και το ίδιο και για την κυβέρνηση!
    Άλλο πράγμα η ανικανότητα τους να συγκροτήσουν σωστή αστυνομία.
    Ούτε και αυτοί που μετά τα κάμανε μπάχαλο τόχανε σχεδιάσει.
    Είχανε όμως σχεδιάσει τα πριν και θα έπρεπε και αυτοί στους δικούς τους να τους δίνουν όχι μόνο φανατισμό αλλά και καθοδήγηση τακτικής, και να μην δέχονται στις τάξεις τους, (παλιά αρρώστια του αναρχικού κινήματος)τον κάθε ένα που θέλει να ξεδώσει, τον κάθε ένα που ο πλούσιος μπαμπάς και η χαρτοπαίχτρα μαμά δεν ασχολούνται μαζί του παρά μόνο να του γεμίσουν την τσέπη ευρόπουλα, και να τον αμολήσουν.
    Και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.
    Και ακόμη να μάθουμε πως ότι φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, και πως όταν βρεθείς στον κατάλληλο τόπο, στον κατάλληλο χώρο, στις κατάλληλες συνθήκες, και με τον κατάλληλο άνθρωπο όλα μπορούν να συμβούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. το οτι ο αστυνομικος σκοτωσε το παιδι εφοσον δεν δεχτηκε επιθεση οπωσ ακοθγεαι ειναι αθλιο και ο ειδικος φρουρος ειναι φονιας.
    Ωστοσο αυτοι που εκαναν οτι εκαναν κατεστρεψαν και εκαψαν ειναι το ιδιο εγκληματιες.
    Ευθυνη εχουν και οι γονεις του παιδιου που δεν νοιαστηκαν και δεν εκαναν σωστο ανθρωπο τον νεαρο οταν βριζει αστυνομικοθσ για παραδειγμα ΧΩΡΙΣ αυτο να δικαιολογει τον φονια που σηκωσε το οπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΘΗΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.Αν ήταν το δικό σας παιδί στο νεκροτομείο, θα γράφατε ορισμένοι αυτά που γράφετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιομπαζολιά,


    Kαλή η λάσπη και η παραπληροφόρηση, αλλά......


    Το ’85 όταν σκοτώθηκε ο Καλτεζάς στα Εξάρχεια, ποιός ήταν υπουργός Δημ. Τάξης? Ο Κουτσόγιωργας.


    Τι έκανε ο Μένιος? Δήλωσε παραίτηση, ο Αντρέας τον κράτησε.


    Το παιδί που σκοτώθηκε χτες που έμενε? Στο Παλαιό Ψυχικό. Όπως όλοι οι αντιεξουσιαστές. Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ και μοιραστείτε τη λάσπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1.34μμ
    τα είπες όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι λες ρε καραγκιόζη θα πεις τον 15χρονο αλήτη και ότι καλά κάναν και το σκότωσαν; Όλοι οι μπάτσοι κινδυνεύουν, ε; Όταν πληρώνονται να για να επιβάλλουν την τάξη, τα βάζουν μόνο με 15χρόνα, με ανήμπορους μετανάστες και με απλούς ανθρώπους. Ποτέ δεν τα έβαλαν με εγκληματίες και εμπόρους ναρκωτικών, πως να τα βάλουν άλλωστε αφού και αυτοί έχουν συμφέροντα. Για να μην κινδυνεύουν οι ζωές των μπάτσων πρέπει να πάψουν να το παίζουν νταήδες και καοϋμπόηδες και να κάνουν σωστά την δουλειά τους και όχι τους ψευτόμαγκες. Πρέπει να σέβονται τον πολίτη για να τους σέβεται και αυτούς.

    ΜΠΑΤΣΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποιος κυβερνα σ αυτον τον τοπο;
    Δεν το ειπε ο Μπουλης. Αυτος παιζει play station. Φυσικα δεν φταει αυτος. Αλλα θα επανιδρυσει το κρατος. Με την βοηθεια των Νταβαντζηδων. Αντε ακομα δεν παραιτηθηκε ο ....Καραμανλης;
    Oσο τον εχουν αρχηγο το κρατος διαλυεται. Και η ΝΔ δεν βγαινει στον αιωνα τον απαντα. Θα βγει το καθυστερημενο. Χα Χα Χα .Αρα εχει ελπιδες να κυβερνησει ο Τσιπρας. Με δυο καθυστερημενα μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 3 παιδιά έχει ο φερόμενος φονιάς,
    τί τόν άλλαξε?
    Αναστάσης.(Προπηλακισμός?).
    υ.γ.Εμένα άν μού κατεστρεφαν τήν
    περιουσία(αυτοκ/το-σπίτι) η καραμπίνα
    μου πιθανόν νά δούλευε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οταν τα τσογλανια αυτοαποκαλουνται αντιεξουσιαστες, ας μην κλαιγονται. Αν δεν ηταν ο αστυνομικος θα μπορουσε να ειναι καποιος πολιτης απελπισμενος βλεποντας την περιουσια του να καταστρεφεται.
    Οταν πας σε μαχη να περιμενεις θυματα.
    Αν ηπηρχε νεκρος αστυνομικος τι θα γραφανε σημερα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 17Ν ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΤΕΖΑ

    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

    ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΒ, ΤΗΣ ΕΟΚ, ΤOY ΔΝΤ

    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    Η δολοφονία του 15χρονου μαθητή Μιχάλη Καλτεζά, αποκάλυψε τη τραγική πραγματικότητα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας, τη πολιτική και κοινωνική αναισθητοποίηση της. Αποκάλυψε ότι η διάβρωση που έχει υποστεί απ' τη διαδικασία εκφασισμού που προωθεί το ΠΑΣΟΚ έχει προχωρήσει σε βάθος πολύ περισσότερο απ' ό,τι φαντάζονταν και οι πιο απαισιόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο δημοκράτες και οι πραγματικοί αναρχικοί, έχουν όνομα και υπογράφουν με αυτό τις απόψεις τους. Δε φοβούνται και έχουν το θάρρος της γνώμης τους, όποια κι αν είναι αυτή! Μπορώ να συζητήσω ευχαρίστως με οποιονδήποτε έχει όνομα. Με δειλούς ανώνυμους, δεν έχω πάρε-δώσε!

    Υ.Γ.: Δεν είμαι καθόλου αναρχικός. Δε θεωρώ πάντως κακό να είναι κάποιος αναρχικός. Οι πραγματικοί αναρχικοί, έχουν πολιτικές απόψεις και μπορούν να τις στηρίζουν με επιχειρήματα. Οι πραγματικοί αναρχικοί, ούτε σπάνε, ούτε καίνε, ούτε κρύβονται! Γνωρίζω προσωπικά πολλούς αναρχικούς, που όμως είναι ιδιαιτέρως αξιόλογα άτομα και προσφέρουν στην κοινωνία! Ο χθεσινός νεκρός, δεν είναι αναρχικός, αλλά απλά ένας αλήτης με εγκληματικές διαθέσεις, εχθρός του ελληνικού λαού και της κοινωνίας συνολικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. TA ANARXIKA SKYLIA PRIN EINAI APGA!

    NA KATEBEI O STRATOS TWPA!!!

    PROLYPTIKES SYLUPSEIS OLWN TWN ANAPXO-KARAGKIOZHDWN



    WRA NA TELEIWNOUME ME TOUS KOUKOULOFOROUS FASISTARADES MIA KAI KALH!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ. ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Κ.Λ.Π δΕΣ ΜΑΗ 68. ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όπως άκουσα μόλις τώρα στις ειδήσεις της ΝΕΤ, ο "επαναστάτης"... είχε μπαμπά πολιτικό μηχανικό και διευθυντή τράπεζας... και μανούλα του είναι ιδιοκτήτρια γνωστού κοσμηματοπωλείου της οδού Βουκουρεστίου. Επίσης ήταν μαθητής ιδιωτικού κολεγίου και γενικά ήταν ένα παιδάκι ξέγνοιαστο, που οι στοργικοί γονείς του (οι πραγματικοί δολοφόνοι του), είχαν αφήσει ανεξέλεγκτο και τον είχαν διαπαιδαγωγήσει με αρχές και ιδανικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ενας ΛΟΧΙΑΣ ρεεεεεε.Να σωθει η Ελλαδα. Πολιτες βγεστε και γαμηστε τους αναρχικους. Μας φερνουν τη Χουντα και καταστρεφουν τις περιουσιες σας. Τσακειστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΦΙΣ

    Γιωργο Καββαδια εισαι ζωο. Εισαι αλητης και υπανθρωπος. Θεωρεις πιο σημαντικη μια περιουσια (ενα αυτοκινητο ,μια τζαμαρια) απο ενα παιδι. Ναι εισαι φασιστας και ναζι οσο και να μην θελεις να το παραδεχτεις. Ελα παραδεξου το τουλαχιστον οτι εισαι μην κρυβεσαι. Μ'αρεσει που λες οτι ¨"δεν ειμαι αναρχικος "
    Ελα βρε δεν το καταλαβαμε τι εισαι. Ακροδεξιος εισαι και ψηφιζεις ΛΑΟΣ .
    Ρε υπανθρωπε και εγω διαφωνω με τις φασαριες που κανουν οι αναρχικοι ,ειναι μαλακιες αυτα που κανουν αλλα αυτο τι σημαινει? Οτι πρεπει να πεθανουν?
    Ρε ηλιθιε ενα παιδι ηταν 16 χρονων ουτε ηξερε πιθανον τι εκανε.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ?
    Πιθηκε που μεγαλωσες? Σε ζουγκλα? Ετσι σε μαθανε οι γονεις σου? Οποιος κανει βανδαλισμους να συλληφθει και τιμωρηθει με την προβλεπομενη απο τους νομους ποινη. Οχι να σκοτωθει ενα παιδι επειδη πεταξε ενα μπουκαλι Ουρακοταγκε γυρνα στην ζουγκλα που ανηκεις. Αλλα ξερω τι σου φταιει? Οτι δεν κερδισαν οι ναζι το 40 . Μια χαρα θα ειχες βολευτει εσυ με αυτους.
    Οσο για σενα Κωστα 12 09 εισαι και εσυ φασιστομουτρο και ασε τις απειλες του στιλ να τον παρει και να τον σηκωσει.
    Ρε αμορφωτοι απο που και ως που συγκρινετε τις καταστροφες περιουσιων και υλικων πραγματων με την δολοφονια ενος παιδιου οτι και αν εκανε. Εσπασε μια βιτρινα εριξε ενα μπουκαλι αρα ειναι αχρηστος στην κοινωνια αρα σκοτωσε τον. Πιθηκε (δεν σε λεω ανθρωπο γιατι δεν αξιζεις τον ορο) επεισοδια παντα γινονταν και θα γινονται σε ολες τις κοινωνιες. Να τα καταδικασουμε ναι να προσπαθησουμε να τα περιορισουμε ναι οχι ομως με αυτον τον τροπο. Ετσι σου μαθαν οι γονεις σου αλητη . να δολοφονεις παιδια 16 χρονων? Που θα μιλησεις και για την μανα του παιδιου. Θελω να δω εσενα ποιος σε μεγαλωσε ετσι φασιστακο μου? Το πουλι της χουντας ειχες στο προσκεφαλι σου? Αν θελετε να απαλλαγουμε απο τους εχθρους της κοινωνιας πηγαινε στην βουλη και κυνηγα τους βουλευτες. Η τους τραπεζιτες. Οχι σκοτωνοντας ενα 16 χρονο παιδι.
    Αλλα αυτους τους φοβασαι και τους γλυφεις. Το παιδακι ηταν ευκολος στοχος. Κριμα τα παντελονια που φορατε

    ΟΦΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καββαδια γιατι το παιδι ηταν αλητης;εσυ με τη φρασεολογια που χρησιμοποιεις τι εισαι κυριος; εγω παντως προτιμω το γυιο μου αλητη παρα γουρουνι σαν κι εσενα. για φασειστοειδες δεν λεω γιατι το εχεις ξεπερασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O Αλέξης ήταν μαθητής στις σχολές Μωραϊτη, μετά πήγε σε άλλο ιδιωτικό σχολείο στην Εκάλη. Η μητέρα του έχει κοσμηματοπωλείο στην οδό Βουκουρεστίου, ο πατέρας του πολιτικός μηχανικός αλλά τώρα πια δουλεύει σε τράπεζα.
    (Apo troktiko )

    Θα τρελαθουμε το κατεστημενο κτυπαει το κατεστημενο, αλλα την τρωνε οι φτωχοι και οι μεροκαματιαρηδες. ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΩΛΟΠΑΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ.ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΕ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. SIMFONO SE AFTO... GIA ALLI MIA FORA KAPOIOI VRISKOUN EFKAIRIA NA VGALOUN TA APOTHIMENA TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΟΦΙΣ συμφωνώ μαζί σου.

    Καββαδία, το μόνο που σε νοιάζει είναι μη σου καεί το σπιτάκι σου, το αμαξάκι σου και στα αρχίδια σου για το αν πεθαίνουν άλλοι άνθρωποι. Είναι αλήτες για σένα.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ, Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΠΛΟ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ.

    Άντε και δες τον Ευαγγελάτο στην TV και παράτα το internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ;

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ;

    ΕΧΑΨΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟ

    ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ

    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ

    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ; ΤΟΣΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;

    ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΑ; ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟΝΗΣΟ ΣΟΥ ΣΕ BLOGS ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΑ; ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ;

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

    ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΠΙΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΙ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ(ΕΝΑΣ ΑΝΤΕ ΔΥΟ ΤΟ ΠΟΛΥ)ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΜΠΛΟΓΚ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο κος Καββαδιας εχει τα αρχιδια και δηλωνει ποιος ειναι...Ενω αυτοι που τον λοιδωρουν ειναι ανωνυμα αρχιδια σαν τα κολοπαιδα που ρημαζουν τις περιουσιες του κοσμακη..Αληθεια γιατι δεν τραβανε προς τις βορεις συνοικιες να καψουν και να ριμαξουν???Μηπως φοβουνται μπας και καταλαθος και σπασουν το δικο τους αυτοκινητο και καταστρεψουν το δικο τους σπιτι...??Η αναρχια μαλακες του κερατα ειναι ιδεολογια. Δεν ειναι μαλακια που την εχουν καταντησει τα πλουσιοπαιδα των βορειων προαστιων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. kaβαδια, λυπαμαι που νομιζης οτι εισαι ανθρωπος,ενα παιδι δολοφονηθηκε και τον λες αλητη? ΑΝΘΡΩΠΟΣ ??? σε τι διαφερησ απο τα ζωα?ο πατερασ του παιδιου αν καθαριση ενα απο τα παιδια του μπατσου για εκδικηση θα πρεπει να τιμωρηθη?ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 12 % proeigeitai to Pasok
    elege simera o dr Koutsoukos...

    katarreoun san tin xounta...na eiste eoimoi ana pasa stigmi gia ekloges
    elege stous prasinofrourous...tora pou ksepsyxane ginontai epikindynoi,,,isos exoume kai alla 8ymata...
    pasok Niki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Από τα σχόλια που βλέπω οι μπάτσοι χθες 7/10 έκαναν "λευκή απεργία" και έγραφαν εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Το τι μαλακίες λέγονται για αυτό το τραγικό γεγονός είναι άλλο πράγμα. Ο καθένας βγάζει τα εσώψυχά του. Υπάρχουν ψυχανώμαλοι που επικαλούνται λοχίες για να έρθουν να μας σώσουν από το χάος, άλλοι βρίζουν τα κόμματα, άλλοι τους αναρχικούς, άλλοι τους αστυνομικούς... απ' όλα έχει ο μπαξές.
    Ψυχραιμία Ρε. Τι να κάνουμε τώρα να διαλύσουμε το κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.

    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ Ε?

    ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ.

    -"Ο κύριος Γιώργος Καββαδίας?"
    -"Ο ίδιος"
    -"Σας τηλεφωνούμε απο τον Ευαγγελισμό. Λυπάμαι κύριέ μου αλλά πρέπει να έρθετε επειδή ο γιος σας είναι νεκρός".
    -"Ορίστε???"
    -"Λυπάμαι κύριε, πυροβολήθηκε σε μια συμπλοκή με αστυνομικούς".


    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. εΙΝΑΙ τοσο αβουλος και ανικανος ηγετης που οπως καποτε φασιστες ελεγαν δεν υπαρχει ενας λοχιας; Εγω (τετοιο καταντημα ) λεω δεν υπαρχει ενας Γιωργακης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για ποια δημοκρατία μιλάμε; Η δημοκρατία των τριών πτυχίων, του master ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ; Του βατοπαιδείου των Golden Boys, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΕΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΑΧΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.
    Αλήθεια αγαπητέ Καββαδία πιστεύεις πως υπάρχει δημοκρατία; Αυτό δε σημαίνει ότι οι τσάμπα μάγκες πρέπει να τα σπάνε και να καταστρέφουν τα πάντα αλλά κάπως πρέπει να σηκωθούμε από το καναπέ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σας βαρεθηκα ρε κουμμουνια της πλακας!Θελω οσα κανετε στους αλλους να σας τα κανουν,να σας καψουν τις βιλες στα Β.Π και να σας σπασουν τις Kayen!!Αλλα δεν φταιει κανας αλλος,η αστυνομια φταιει που επιτελους δεν σας μαζευει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο ανωνυμος που ευχεται αυτες τις μαλακιες,θα του πω 2 πραγματα.Οταν και αν κανω γιο,δεν θα τον κανω ενα σκατομαθημενο αρχιδι με t-shirt disquared (σαν αυτο που φοραγε ο νεκρος)αξιας 150 ευρω και δεν θα τον αμολαω σα σκυλο να πεταει πετρες στην αστυνομια!!Μα εισαι μαλακας ανθρωπε μου??Γινεται να εχεις παιδι και να μην ξερεις τι κανει?Ποσο ανευθυνος εισαι?Στην τελικη,τραβα μαζι του,να φας εσυ τη σφαιρα,αν το αγαπας και νοιαζεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. καληνύχτα καληνύχτα όλοι για ύπνο προβατάκια μου....
    μια λέμε για ανεργεία μια λέμε για σκάνδαλα μια λέμε η Ελλάδα είναι σκατά μια λέμε μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά όταν κάποιος προσπαθεί να την αλλάξει αυτή τη κατάσταση τον κατακρίνεται. Και η δημοκρατία έγινε με επαναστάσεις και πολέμους, καταστροφές έγιναν άνθρωποι πέθαναν... και η Χούντα με αίμα έφυγε και πως δηλαδή περιμένετε οτι θα ανατραπεί το σύστημα και ο καπιταλισμός; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση