GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ηταν δικό μου λάθος..."

. ...είπε ο Κ. Καραμανλής για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου! . Προσπάθεια αυτοκριτικής έκανε ο Κ. Καραμανλής για το θέμα της Μονής Βατοπεδί...

.
...είπε ο Κ. Καραμανλής για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου!
.
Προσπάθεια αυτοκριτικής έκανε ο Κ. Καραμανλής για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου. Μίλησε για όσα "σκανδαλώδη" και "θλιβερά" έγιναν την "τελευταία δεκαετία", κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τους μοναχούς ότι παρά την πνευματική τους αποστολή λειτούργησαν σε βάρος του δημοσίου, παραδέχτηκε ότι ο ίδιος "υποτίμησε αρχικά τις διαστάσεις του θέματος" που ήταν "σοβαρότερες" και χειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ που σηκώθηκαν όρθιοι πρόσθεσε ότι "δεν είχα πλήρη εικόνα" και αυτό "ήταν δικό μου λάθος". Ο Κ. Καραμανλής είπε ότι υπάρχουν αντικειμενικές πολιτικές ευθύνες για τη κυβέρνηση αλλά πρόσθεσε ότι δεν δέχεται "υπανιγμούς συκοφανίας και διαστρέβλωσης" καθώς δεν δέχθηκε "ποτέ την ελάχιστη βλάβη του δημόσιου συμφέροντος". Στράφηκε πάντως και κατά του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα γιατί χρησιμοποίησε "ψευδομάρτυρες" όπως είπε με στόχο "να τον πλήξουν προσωπικα"...
---------------------------------

51 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν είναι πάντοτε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
    Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti 8a ginei me auto butioforo me benzini!!
    Akoma na skasei e3w apo tin Koumoundourou???

    ESTW ENA BO8RATZIDIKO GEMATO SKATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόμαχε Γιομπαζολιά, παραληρηματικέ Καψαμπέλη και πιθηκομούρη Παπαγιάννη, εγώ σας τα είχα πεί από καιρό.

    Σταματήστε τις μπούρδες για το Βατοπέδι και το Ρουσόπουλο γιατί δεν υπάρχει τίποτε, αλλά εσείς δεν ακούγατε.

    Είπατε να κονομήσετε, έτσι είναι η ζωή, παίξατε και χάσατε.

    Σας είχα πεί επίσης ότι ο Ρουσόπουλος ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, θυμόσαστε;

    Η χοντρή ΔΕΝ έχει τραγουδήσει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟI ΣΤΟ PRESS-GR ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, 100% πασόκ μέχρι το μεδούλι!
    Συσπειρώνουν μεν τους οπαδούς τους αλλά διώχνουν τους κεντρώους με τις απεχθείς και χοντροκομένες αναρτήσεις τους, πάντα κάτω από το μανδύα του "δημοκράτη".
    Ρεντίκολα γίνανε οι πρασινοφρουροί ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα εκφράσω την διαφωνία μου με την ''διακύρηξη '' του Καραμανλή ότι το 2009 δεν θα βάλει καινούργιους φόρους .

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ
    για να μπορέσει να ελαφρύνει τα χαράτσια που μας έβαλε από το 2004 ο μαλάκας ο Σκουφάλογος σε μισθωτούς και συνταξιούχους .

    Αλλά τι περιμένω αφού ,από τον Μάρτη 2004 ,μας έδειξε καθαρά ο Καραμανλής τις ταξικές επιλογές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο βιασμός της λογικής ως πεδίο συνεννόησης
    Tου Xρηστου Γιανναρα

    Η κατάρρευση του κομματικού συστήματος στην Ελλάδα σήμερα –η ανικανότητα των κομμάτων να αντιμετωπίσουν, δεκαετίες τώρα, τα καίρια προβλήματα της κρατικής λειτουργίας– είναι σύμπτωμα δραματικό, άκρως δυσοίωνο. Οι πολίτες, ωστόσο, ελπίζουμε. Οτι, δεν μπορεί, κάποτε θα αφυπνιστούν, μέσα στα σάπια αυτά κόμματα, κάποιες τίμιες, ανιδιοτελείς συνειδήσεις. Θα εξεγερθούν, θα ανατρέψουν την οικογενειοκρατία και μετριοκρατία, θα φέρουν στην επιφάνεια ανθρώπινη ποιότητα ικανή να υπηρετήσει τις κοινές ανάγκες, κοινές στοχεύσεις ανθρωπιάς, προόδου, κατά κεφαλήν καλλιέργειας.

    Αυτό που πραγματικά και ανήκεστα απελπίζει είναι η συνεχής και επιτεινόμενη αύξηση των συμπτωμάτων, ευρύτερα μέσα στην ελλαδική κοινωνία, ανορθολογισμού ή και παραλογισμού. Απελπίζει η αδυναμία συν-εννόησης στον καθημερινό βίο, η ανυπαρξία κριτηρίων ικανών να αναχαιτίσουν την αυθαιρεσία, ο αυτονόητος βιασμός της λογικής από τη γλώσσα των συμφερόντων, η κατά κανόνα ταύτιση της ατομικής γνώμης με την άμυνα του εγώ.

    Δεν μοιάζει να υπάρχει Ελληνας σήμερα που να μην κατακεραυνώνει όση διαφθορά συνεπάγεται το εκάστοτε κομματικό κράτος, Ελληνας που να μη χλευάζει την οικογενειοκρατία στην πολιτική, που να μη φρίττει με την ανικανότητα των κυβερνήσεων στον τομέα της υγείας, της παιδείας, της ασφάλισης της δημόσιας τάξης, στην πάταξη της γραφειοκρατίας, του εκβιαστικού συνδικαλισμού. Και όμως, ο ίδιος αυτός προσβεβλημένος και οργισμένος Ελληνας, όταν στο χωριό του ή στη συνοικία του φτάσει ο επαγγελματίας κομματικός μαφιόζος, θα πάρει την κομματική σημαία, θα φορέσει το κομματικό κασκόλ και θα πάει να χειροκροτεί και να χοροπηδάει κάτω από το μπαλκόνι κραυγάζοντας ηλίθια συνθήματα υπαγορευμένα από την ντουντούκα.

    Ολοκληρωτική έκλειψη λογικής συνέπειας, ειρμού και συνοχής: Καλούνται οι οπαδοί του δεύτερου (τότε, πριν από ένα χρόνο) σε εκλογική δύναμη κόμματος να ψηφίσουν καινούργιο αρχηγό μετά από συντριπτική εκλογική ταπείνωση. Εχουν να επιλέξουν ανάμεσα στον αίτιο της αποτυχίας και ταπείνωσης, πρόσωπο χιλιομαρτυρημένης από κάθε μεριά μετριότητας, εξόφθαλμων υστερημάτων και σε δύο άλλους υποψήφιους εγνωσμένης δυναμικής, ξεχωριστών ικανοτήτων. Και η πλειοψηφία των οπαδών προκρίνει αναφανδόν τον μειονεκτικό, χαρίζει την ηγεσία στον θλιβερό ολίγιστο.

    Προκλητικά κυρίαρχος ο ανορθολογισμός στην ελλαδική κοινωνία: Η κάποτε πόλη των Αθηνών είναι σήμερα πια μια τσιμεντένια κόλαση αποθήκευσης ανθρώπων, κάθε σπιθαμή φυτεμένης γης, πάρκο, αλσύλλιο, κήπος, είναι ανάσα ζωής για τους κολασμένους του Λεκανοπεδίου. Να θέλει να διασώσει η Αθήνα, για λόγους «ιστορικής μνήμης», δείγματα του μεταπρατικού αρχιτεκτονικού της παρελθόντος, δείγματα του αλλοτριωτικού μιμητισμού και της θλιβερής παρακμής της είναι πολυτέλεια σχεδόν παρανοϊκή. Να διασωθεί σαν αρχιτεκτονικό κειμήλιο το εργοστάσιο Φιξ, στη λεωφόρο Συγγρού, αντί να δημιουργηθεί εκεί πνεύμονας πρασίνου, μάλλον μαρτυρεί αδυναμία αξιολόγησης προτεραιοτήτων, αλογία οιηματικού επαρχιωτισμού. Το ίδιο (και πολύ περισσότερο) το να στερηθεί ο δύσμοιρος πληθυσμός της Αθήνας ένα άνετων προδιαγραφών πάρκο μόνο για να διασωθούν οι οκτώ προσφυγικές πολυκατοικίες της λεωφόρου Αλεξάνδρας σαν «μνημείο» που διαιωνίζει «αναμνήσεις προσφυγιάς, πόνου, αλλά και ελπίδας για το καλύτερο»(!) Δεν μπορεί να δικαιολογηθούν τέτοια ενεργήματα παρά μόνο με την παραδοχή μιας συλλογικής αυτοκτονικής απερισκεψίας.

    Ο ανορθολογισμός, μέχρι παράνοιας, κάνει εφιάλτη τη ζωή στις ελλαδικές τερατουπόλεις. Είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης που η «ζωοφιλία» μας αφήνει να λυμαίνονται τα μεγάλα αστικά κέντρα αγέλες αδέσποτων σκυλιών. Στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην πλατεία Συντάγματος, μπορεί να μετρήσει κανείς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 20-22 τέτοια ζώα. Περιφέρονται ανάμεσα στα πόδια των περαστικών αδιάφορα, ώς τη στιγμή που, ξαφνικά και ανεξήγητα, θα τιναχτούν για να ορμήσουν, μανιασμένα και γαυγίζοντας, σε κάποιο μηχανάκι (απειλώντας θανάσιμα τη ζωή του οδηγού) ή σε κάποιον, ανύποπτο μέσα στους πολλούς, διαβάτη.

    Αγέλες αδέσποτων σκυλιών λυμαίνονται και τον Βασιλικό Κήπο, το αλσύλλιο της Ριζαρείου, το Πεδίον του Αρεως, τον λόφο του Αρδηττού, του Στρέφη, του Φιλοπάππου, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάνουν πια αδύνατο τον περίπατο στον Λυκαβηττό, στην Καισαριανή, στον Υμηττό. Το ίδιο συμβαίνει και στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, στην παραλία του Βόλου. Φόβος και τρόμος για τις μητέρες με τα βρέφη στα καροτσάκια, για τους ηλικιωμένους με βακτηρία, για κάθε μοναχικό διαβάτη μόλις νυχτώσει. Θα άξιζε μια ιδιωτική πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τις μαρτυρίες των ανθρώπων που έχουν υποστεί επιθέσεις, τραυματισμούς, ξέσκισμα των ρούχων από τα αδέσποτα στις πόλεις σκυλιά.

    Και αυτή η καθημερινή βασανιστική απειλή διαιωνίζεται με την παρανοϊκή «λογική» της ζωοφιλίας. Αν απευθυνθεί κανείς στους δημάρχους ζητώντας να προστατευθούν οι πολίτες από τον τρόμο των αδέσποτων, θα εισπράξει την καθησυχαστική διαβεβαίωση ότι ο Δήμος έχει φροντίσει να εμβολιάσει όλα τα αγελαία σκυλιά, φόβος για λύσσα από τα δαγκώματα δεν υπάρχει! Και, φυσικά, δεν έχουν να αντιπαρατάξουν οι δήμαρχοι έστω και ένα παράδειγμα πόλης ευρωπαϊκής με τέτοιο οίστρο ζωοφιλικής τρομολαγνείας. Είμαστε μοναδικοί στον μαζοχιστικό παραλογισμό μας.

    Ολοι στη σημερινή Ελλάδα μιλάνε για «διάλογο», προτάσσουν τον «διάλογο», επαγγέλλονται ή απαιτούν «διάλογο». Δεν μοιάζει να καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει η λέξη. «Οι θέσεις μας είναι αδιαπραγμάτευτες», έλεγε από ραδιοφώνου κορυφαία συνδικαλίστρια. «Και όμως, ο υπουργός μάς αρνείται τον διάλογο»! Αυτός ο βιασμός της λογικής είναι το πεδίο «συνεννόησης» στον ελλαδικό δημόσιο βίο σήμερα. Θέλαμε να χτίσουμε καινούργιο μουσείο που να στεγάσει τα κατάλοιπα της Ακρόπολης των Αθηνών. Ούτε πέρασε από τον νου μας ότι το πρώτο ζητούμενο σε ένα τέτοιο εγχείρημα δεν μπορεί να είναι η όποια επικαιρική (και εφήμερη) γυαλιστερή εκδοχή χρησιμότητας, προσαυξημένη με «ευρήματα» για τον εντυπωσιασμό της τεταρτοκοσμικής ξιπασιάς. Πρώτο ζητούμενο απέναντι στον Ιερό Βράχο είναι το αρχιτεκτονικό ήθος ταπεινής διακριτικότητας, η ιδιοφυΐα που αναδείχνεται υπηρετώντας ό,τι αποκαλυπτικά την υπερβαίνει.

    Αν κάποτε η επαρχιωτική ελλαδική κοινωνία φτάσει να ξαναγίνει κοσμοπολίτικη ελληνική (και ένα τέτοιο θαύμα είναι συνάρτηση μόνο της κατά κεφαλήν καλλιέργειας), τότε η σημερινή βλασφημία και ντροπή που ακκίζεται απέναντι στον Ιερό Βράχο θα κατεδαφιστεί με την κοινή χειρωνακτική συμβολή των Αθηναίων πολιτών. Η συμπλεγματική ειδωλοποιίηση των «μνημείων» του μεταπρατισμού και της παρακμής, μαζί με τον παραλογισμό της ζωοφιλικής τυραννίας θα έχουν δώσει τη θέση τους σε διαφορετικές απαιτήσεις ποιότητας της ζωής.

    Το ενδεχόμενο είναι εντελώς παραμυθένιο. Μπορούμε να συνεχίσουμε τον καθημερινό βιασμό της λογικής ανενόχλητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ.......ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΩΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού δεν υπάρχει πλέον καμία μορφή δικαιοσύνης που να μην διαπλέκεται με την πολιτική και την εξουσία, τότε:

    ΖΗΤΩ Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ.
    ΟΤΙ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
    ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ολοκληρωτική, εσωτερική καταστροφή. Τίποτα δεν πέθανε, τίποτα δεν τελείωσε. Από τα παιδιά του Ιnternet cafe η σπίθα της ελπίδας. Μια σφαίρα ήταν αρκετή για να τα ξυπνήσει από τον λήθαργο και την καφενόβια ζωή. Το κύτταρο δεν λέει να υποταχθεί. Και όταν φτάσει κανείς στο χείλος της καταστροφής τότε μέσα του συντελείται μεγάλη αλλαγή. Μέσα σε μερικές μέρες γκρεμίστηκαν προκαταλήψεις και μαύρες προβλέψεις. Εμείς του Πολυτεχνείου οι καλοί. Τα παιδιά της γενιάς του Χ οι αφασικοί. Με αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε. Γιατί αγαπητέ μου, το πρόβλημα δεν είναι η αδιαφορία της Νέας Γενιάς. Είναι η μυωπία της δικής μας ματιάς. Εμείς χωρίς ανησυχία. Εμείς χωρίς τόλμη και προσδοκία. Εμείς χωρίς αγώνα και αισιοδοξία. Εμείς με τρόμο, ασφάλεια και βολική ρουτίνα. Εμείς στον καναπέ και την γκρίνια. Επειδή το μέσα μας αργοπεθαίνει, θέλουμε να πιστεύουμε και ότι το όνειρο πεθαίνει. Τίποτα δεν αποκλείεται. Από μια Ρουβίτσα να βγει Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλαδίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα τεράστια βήματα που έγιναν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ συκοφαντήθηκαν, υβρίστηκαν, προδόθηκαν από τις ενέργειες και πράξεις των μετέπειτα δεξιών κυβερνήσεων και των δεκανίκιων που την στηρίζουν.

    Αποδεικνύεται ότι η δεξιά παράταξη είναι η διαχρονική μάστιγα για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος έχει μυαλό ας συγκρίνει την αντιπολίτευση που ασκεί το ΠΑΣΟΚ με την αντιπολίτευση που άσκησε η ΝΔ όταν ήταν σε αυτήν.

    1. «Τούτες τις κρίσιμες ώρες το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να αγωνισθεί, να εμπνεύσει και να ενώσει. Εμείς δεν θέλουμε να διχάσουμε, δεν είναι ώρα για τυφλές πολιτικές ή κοινωνικές πολώσεις. Δεν είναι η ώρα να καλλιεργούμε τον φόβο μόνο και μόνο για κομματική εκμετάλλευση».
    2. «Εμείς είμαστε σήμερα εδώ για να ενώσουμε τον ελληνικό λαό, τις κοινωνικές και προοδευτικές δυνάμεις γύρω από τις λύσεις που του προτείνουμε. Να φτιάξουμε μια κοινωνία που θα χωράει τα όνειρα των παιδιών μας. Να εγγυηθούμε ακόμα, ότι έχουν οι νέοι στα δικά τους χέρια, στο μυαλό και την ψυχή τους, τη δύναμη, τα εργαλεία, τις δυνατότητες να χτίσουν οι ίδιοι την κοινωνία που οραματίζονται και που δικαιούνται».
    3. «Να φτιάξουμε ένα κράτος που προστατεύει και υπερασπίζεται τον πολίτη και τα δικαιώματά του, ένα κράτος ανθρωπιάς που υπερασπίζεται την κοινωνική συνοχή, την κοινωνική δικαιοσύνη, την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, και την πράσινη ανάπτυξη, που θα αξιοποιεί όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, τα νιάτα, τις παραδόσεις μας, το δυναμισμό μας, τη δημιουργική μας σκέψη, το φυσικό και πολιτιστικό μας περιβάλλον.
    4. «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες γύρω από το ριζοσπαστικό πρόγραμμα αυτό της αλλαγής που προτείνουμε, γύρω από μια νέα εθνική και κοινωνική συμφωνία. Μια συμφωνία, που θα δώσει επιτέλους στην πατρίδα μας προοπτική και πυξίδα για το μέλλον».
    Είμαστε απόλυτα αντίθετοι στη βία. Η δημοκρατία δεν φορά κουκούλα.
    «Θέλω εδώ να επαναλάβω για πολλοστή φορά την απόλυτη αντίθεσή μας στη βία, την απόλυτη αντίθεσή μας στις καταστροφές ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Την απόλυτη καταδίκη αυτών των φαινόμενων και τη συμπαράστασή μας και τη στήριξή μας σε όλους όσοι επλήγησαν. Βεβαίως και την απόλυτη ανάγκη αποκατάστασης της ομαλής λειτουργίας της ζωής στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις. Για μας η δημοκρατία έχει πρόσωπο. Η δημοκρατία δεν φορά κουκούλα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καμμια ζβουνια στη μουρη του Αλαβανου δεν θα πεταξει κανεις ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτέλους κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άλλα αντ'άλλων οι ψευτο-δημοσιογράφοι που λασπολογούσαν επί τρίμηνο για το σπίτι Ρουσόπουλου/Ζαχαρέα στο Ψυχικό, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν μόνο ένα ΙΣΟΓΕΙΟ διαμέρισμα 60τετραγωνικών σε παλιά πολυκατοικία του 1970.

    Όπως επίσης για τη "βίλα" στην Πάρο με την πισίνα των 130 τετραγωνικών, ΤΕΛΙΚΑ ήταν ένα διαμερισματάκι 55 τετραγωνικών και η πισίνα ήταν κοινόχρηστη με όλα τα άλλα διαμερίσματα του συγκροτήματος!

    Και όλη αυτή την "τεράστια περιουσία" που έχει ο Ρουσόπουλος με δανεικά (δηλαδή τα χρωστάει) λέγανε ότι την έκανε με κλεψιμέϊκα από το Βατοπέδι.

    Εάν ΑΥΤΑ έκλεψε ο Ρουσόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται οι πρασινοφρουροί.

    Ο μεγαλο-κλέφτης υπουργός θα έμενε σε ισόγειο 60 τετραγωνικών ή σε ή ΣΕ ΒΙΛΛΑ 2.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ, όπως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισε να παντρευτεί στο Παρίσι ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο για τη δεξίωση;

    Θυμήθηκα τώρα που λέγανε ότι έκλεψε και το ανθρωπάκι ο Ζαχόπουλος, που έμενε σε ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ διαμέρισμα 65 τεραγωνικών και ξέχασαν οι καναλο-ηθοποιοί το βίο και πολιτεία των ζάπλουτων υπουργών του πασόκ που έλυσαν το οικονομικό πρόβλημα και των εγγονιών τους με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, δεν το ξέρατε αυτό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΑΤΟΠΕΔΙ - THE BOTTOM LINE:

    ***Ποιος από τους ΤΡΕΙΣ είναι ο πιο έξυπνος και ποιος ο πιο βλάκας;***

    Εκ πρώτης όψεως φαίνονται ντουβάρια και ο ΓΙΟΣ του Αντρέα και ο ΓΙΟΣ του ταχυδρόμου.

    Να ξεκινήσουμε από το Γιωργάκη. Το παιδί (;) ούτε μιά συνωμοσία της προκοπής δεν μπορεί να οργανώσει.

    Θέλει να σπιλώσει τον Καραμανλή, το καταλαβαίνω. Μαζεύει γύρω του υπόδικους καναλάρχες, καταχρεωμένους εφημεριδάδες, κάθε είδους ψευδομάρτυρες, ψιθυριστές καλόγερους κλπ και προσπαθεί να αποδείξει ότι κάποιοι νεοδημοκράτες ή / και το κόμμα της Ν.Δ. πήραν λεφτά από την υπόθεση του Βατοπεδίου. Πάταγε όμως σε παχιά άμμο και βούλιαξε, γιατί στοιχεία δεν υπήρχαν και εκτέθηκε, ιδιαίτερα γιατί αποδείχθηκε ότι ήξερε από καιρό.

    Τελικά, OXI ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΛΕΨΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ 2006 Η Ν.Δ. ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    Ξέρετε πολλούς λογιστές εταιριών που αφού κλέψουν την εταιρία που δουλεύουν, ακριβώς μετά πάνε στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ και βγάζουν ανακοίνωση ότι ΕΚΛΕΨΑΝ το ταμείο;

    Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι καθαρά.

    Ο Γιωργάκης ΑΠΕΤΥΧΕ, πάμε στον επόμενο υποψήφιο.

    AKOMH ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

    Ακόμη και εάν φταίει ο Μπασιάκος που δεν του έδειξε το δελτίο τύπου, ο Ρουσόπουλος όμως ακούγεται ότι μιλούσε συχνά με τον Εφραίμ, που αποκλείεται να μην ήξερε την ύπαρξη του χαρτιού.

    Είναι δυνατό να υφίσταται ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ Η Ν.Δ. και ο Υπεύθυνος Τύπου της να αγνοεί ένα χαρτί που θα την ξέμπλεκε αμέσως από την υπόθεση; Σύσκεψη για το θέμα δεν έκαναν ποτέ στη Ν.Δ. ; Και εάν δεν έγινε ποιός φταίει γιαυτό;

    Πάντα πίστευα ότι ο γυιός του ταχυδρόμου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ......................

    (Χμμμ, εκτός εάν είναι πιο καλός από όσο νομίζουμε, τι λές Πρωθυπουργέ, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι είναι διπλός;)

    Θεωρίες συνομωσίας έτσι;

    Άντε στρουμπουλούλη να πλακώσεις πέντέξι διπλόπιττα για μεσημεριανό, γιατί αυτά φαίνονται ψιλά γράμματα σε μερικούς.

    ΕΣΥ φίλε Blogger τί γνώμη έχεις;

    Ποιός είναι ο πιο έξυπνος και ποιος ο πιο βλάκας από τους τρείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ημερομηνία: Κυριακή, 14 Δεκέμβριος 2008, 14:10

    Έσβησε χθες - αθόρυβα - 24 αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007.
    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
    Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

    Έλληνες που πάμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ , ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ανακοίνωση των ποινών που θα επιβληθούν στους 8 κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή Αυγουστίνου Δημητρίου, πριν από δύο χρόνια στην πορεία του Πολυτεχνείου.
    Σύμφωνα πάντως με την απόφαση που βγήκε πριν λίγο, το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης έριξε στα μαλακά τους κατηγορούμενους, λαμβάνοντας κατά το ήμισυ υπόψη την πρόταση του εισαγγελέα.
    Οι τέσσερις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αλλά όχι «απρόσκοπτη» όπως είχε προτείνει ο εισαγγελέας, οι τρεις καταδικάστηκαν για απλή συνέργεια και ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής για απλή συνέργεια διά παραλείψεως.
    Από το πρωί, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης έχουν συγκεντρωθεί νεαροί της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι οποίοι συμπαρίστανται στον Κύπριο φοιτητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρώμικες ισχνές μειοψηφίες ΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ εδώ και χρόνια και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΥΜΗΞΟΥΝ... Όχι... Δεν τα λέμε αυτά εν θερμώ... Τα λέμε συνέχεια... και συνέχεια... Εως παρεξηγήσεως!
    ...
    Τώρα όμως που ζήσαμε τις προπαρασκεαστικές δράσεις του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, τα ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ του «Στρατού της Νέας Τάξης» (που καταστρέφει για παράδειγμα την Ελληνική Αγορά προς όφελως των Πολυεθνικών και των απομακρυσμένων Εμπορικών Κέντρων τους), στους δρόμους μας και στις γειτονιές μας, σε κάθε μεγάλη πόλη αλλά και στα χωριά μας αύριο, καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει... Όποιος κάνει τα στραβά μάτια δεν είναι τίποτα άλλο από ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ο οποίος μπορεί να χτυπήσει από οπουδήποτε και ανα πάσα στιγμή.
    ...
    Συμπατριώτες, τα ψέματα τελειώσαν. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ, αρκεί να το αντιληφθούμε γρήγορα και να μην κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να ξεχάσει. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα ανελέητα ΜΜΕ να μας προπαγανδίσουν ξανά. Δεν πρέπει να αφήσουμε το μέλλον μας και το μέλλον της Πατρίδας μας στην τύχη του... Ο εχθρός ξεκίνησε το «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ». Ανυποψίαστοι πιτσιρικάδες ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ από οργανώσεις στις οποίες το ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κυριαρχεί... Κι ετοιμάζουν να στρέψουν τα αδέρφια μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ...
    Είναι ώρα να αντιδράσουμε στα σχέδια κλιμάκωσης που θα επιχειρηθούν στο άμεσο μέλλον. Να εξαλίψουμε την μολυσματική προπαγάνδα της τυφλής βίας και της εκδίκησης στον άνθρωπο και τις κατακτήσεις του, από αυτούς που προβοκάρουν την Εθνική Ασφάλεια και την Τάξη. Να οργανωθούμε και να αντισταθούμε μαχητικά και μαζικά πλάϊ στις Πατριωτικές Δυνάμεις. Να αυτοοργανωθούμε ΕΞΩ στην κοινωνία, με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και γείτονες, σε πυρήνες έτοιμους να αντιδράσουν όποτε χρειαστεί... Κι ας γνωρίσουμε κι άλλους διπλανούς πυρήνες κι ας βοηθήσουμε να φτιαχτούν όπου δεν υπάρχουν. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να περπατήσουμε για να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αύριο...
    ...
    Συμπατριώτες, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ... Ας αντιδράσουμε για να μην την στερηθούμε. Από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεστε, όποια κι αν είναι η εκλογική σας συμπεριφορά, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, γίνεται κοινωνοί της Αλήθειας και περάστε μαζί με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... ΟΡΘΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑΤΑΝ ΕΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ?

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ??

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΕ ΟΡΘΙΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΥ
    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ Β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 16-07-2008

    Ο «καταλληλότερος» sik, αφού βαρέθηκε να παίζει Play station. Αφού χόρτασε να βλέπει τηλεόραση. Αφού ενημερώθηκε από τους βουλευτές του, (συγνώμη βολευτές ήθελα να γράψω), για τα αποτελέσματα της εξεταστικής επιτροπής, για το «θείο» σκάνδαλο βατοπαιδίου.

    Με τη βοήθεια της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος, θυμήθηκε ότι εδώ και πέντε χρόνια, ο Ελληνικός Λαός του ανέθεσε με την ψήφο του (ας προσέχαμε), τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Στη συνέχεια κάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. και μέσω αυτής μας ενημέρωσε, (ο αθεόφοβος), ότι εκτός από κάποιες παρατυπίες υπηρεσιακών παραγόντων, δεν συνέβη τίποτα.

    Ο «καταλληλότερος» sik, προφανώς δεν θέλει ή δεν έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη, για να καταλάβει ότι:

    · Το παιδί το ταχυδρόμου είναι ο συντονιστής του μεγαλύτερου ηθικού και οικονομικού σκανδάλου των τελευταίων 50 χρόνων.
    · Οι Δούκας, Κοντός, Μπέζας, Αλογοσκούφης, Κηλτίδης, Μαγγίνας, Τσιτουρίδης, Βουλγαράκης, και τ΄ άλλα (καλό)παιδα του δεξιού συρφετού, είναι τα όργανα υλοποίησης.

    Ο λαός όμως, επειδή δε μασάει κουτόχορτο, απαιτεί από τον «καταλληλότερος» sik και την παρέα του να επιστρέψουν πίσω τα κλεμένα.

    Ο λαός όμως, επειδή δε μασάει κουτόχορτο, υπόσχεται στον «καταλληλότερος» sik και την παρέα, ότι θα τους «ανταμείψει) ανάλογα.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    ΤΑΞΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας και τη θέση στη ΔΟΕ.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ. (αυτός πάντα βλάκας ήταν, τώρα θα αλλάξει;)
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Ο μυαλωμένος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΕΥΓΑΛΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Τα πράγματα είναι απλά, λίγο υπομονή, ο Καραμανλής ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Aναπαράγοντας καθημερινά τα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΙΟΣ ΜΑΤΣΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΙΟ;

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ;

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ;

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;

    ΠΩΣ Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΒΙΛΛΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ;

    ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αι μπεγκ γιορ μπαρντον?δεν ειχε πληρη εικονα?στη τσεπη του θοδωρου ειχες καμια εικονα?κοψε το πλειστεισον σου κανει κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΩ!!!ΠΩ!!! ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΙ "ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ" ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΑ ΡΕ ΦΑΓΑΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ; ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. "ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ!!!!!ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απόσπασμα απο το άρθρο της κ. Ελένης Καπλάνη, από "Το πρώτο Θέμα"

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ!
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για πλήρη ανικανότητα στα οικονομικά,διότι έπειτα από πέντα συναπτά έτη κατάφερε να μεγαλώσει το έλλειμα, παρότι μας έφτασε στα όρια της πείνας, και πολλοί το ξεπέρσαν.
    Αφού μας έβαλε σε επιτήρηση τεχνηέντως-καθαρά για πολιτικούς λόγους όπως αποδείχτηκε-,μας έβγαλε πάλι με τερτίπια, μόνον και μόνο για να πάει σε εκλογές.
    Μας φλόμωσε στα ψέμματα και κάθε χρόνο καταθέτει ανεφάρμοστους προϋπολογισμούς.
    Ενώ παρέλαβε τη χώρα με κύρος στους διεθνείς οίκους και τη δυνατότητα να δανειζεται με το ίδιο επιτόκιο με τη Γερμανία, μας κατάντησε να δανειζόμαστε με 170 μονάδες διαφορά.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση διότι τα εισοδήματα των αγροτών κάθε χρόνο συρρικνώνονται, παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους έλεγε προεκλογικώς.
    Μήπως κάνω λάθος η μήπως δε θυμάμαι καλά τον Καραμανλή να τους λέει ότι θα αναλάβει να πηγαίνει αυτοπροσώπως στις Βρυξέλες?
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση για τη μείωση των εισοδημάτων όλων των εργαζομένων και για την αύξηση των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων.
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση, διότι η καθημερινή της ατζέντα έχει οπωσδήποτε ένα σκάνδαλο.
    Πέντα χρόνια τώρα σιχαθήκαμε να ακούμε για σκάνδαλα.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για ηθική πτώση όλων ανεξαιρέτως των θεσμών και των σχέσεων, π.χ. των κουμπάρων, των φίλων, των συζύγων, των κουνιάδων και των λοιπών συγγενών.
    Τους κατηγορώ γιατί λυπάμαι εκείνους τους καϋμένους που πίστεψαν ότι οι δεξιοί, ακόμα δεν ξέρω το γιατί και δεν μπορώ να το βρώ όσο και να το αναλύω, θα κάνουν λαϊκή πολιτική και τώρα ψάχνουν μαχαίρι να κόψουν τα χέρια τους από τον ώμο,, αλλά θα μου πείτε: Αυτοί δεν ήξεραν το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων, "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", αλλά τους ξαναψήφισαν?
    Τους κατηγορώ για υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων.
    Το μεγαλύτερο όμως κατηγορώ μου,αυτό που για μένα θεωρείται εθνική προδοσία, είναι για τα θλιμμένα μάτια των νέων...

    Εγώ θα συμφωνήσω απολύτως, και στέλνω τα συγχαρητήριά μου στη συγγραφέα και συντάκτρια κ. Καπλάνη.
    Χωρίς άλλα σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σας παρακαλώ, κόψτε τον βλακΑΤΩΝΑΡΟ. Το 90 % των σχολίων είναι δικά του. Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ALTER σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κυτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΜAΝΛΗΣ ο νεος κρυπτο-δικτατωρ

    Θα τον "ξεκανουν" τον Παπουλια για να μεινει Προεδρος ο Σιουφας που αναπληρωνει τον Παπουλια αν "συμβει κατι" με την υγεια του Παπουλια!!!
    Επομενως την πατησαν στο Πασοκ που ψηφισαν τον Παπουλια γιατι θα τους βγει Σιουφας!!!

    Ξυπνατε θα φανε τον Παπουλια γιατι παραμενει δημοκρατης ενω αυτοι ειναι "εσμος παρακρατικης μαφιας"

    Δημοκρατες κινητοποιηθειτε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κινδυνευει απο τους παρακρατικους μαφιοζους της δεξιας
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΜΝΛΗΣεχει επιβαλλει "ιδιοτυπο στρατιωτικο νομο" και ο λαος δεν αντιλαμβανεται τιποτα!!

    Αυτοι οι συμβουλοι του Γιωργου εκτος απο το οτι τους λαδωνει και τους εκβιαζει ο Καραμανλης πρεπει να ειναι και πολυ ανικανοι!!

    Εξω οι κρυπτο-καραμανλικοι απο το Πασοκ
    Γιωργο διωξτους ολους που εχεις γυρω σου παρε νεα λαικα παιδια σαν τον πατερα σου τον Ανδρεα!!!

    Ασπασια Δημοκρατικη
    Ευχαριστούμε...



    Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 12/15/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ...ΧΤΕΣ!!!
    ΟΧΙ ΤΩΡΑ...ΧΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΥΓΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
    Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    -Επισης να προσθεσω εγω, οτι τωρα τον διεταξαν και ντυνεται πιο σκουροχρωμα μπας και αποκτησει κυρος
    - και επισης του εχουνε δωσει οδηγιες πριν μιλησει να κοιταει λιγο προς τα πανω σαν να ατενιζει τον οριζοντα

    ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΜΩΣ. ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΖΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΑΝΕ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΕΓΟΝΟΣ 1:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το κομμα των ανθρωπων που μεγαλωσαν με Νταντά, Γαλλικά και Πιάνο. Οι οποίοι έχουν τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύουνε κι έτσι ασχολούνται με την πολιτική σαν χόμπυ, να γεμίσουν οι ώρες τους ρε παιδί μου.

    ΓΕΓΟΝΟΣ 2:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδοτειται απο την Τουρκική Μυστική Υπηρεσία MIT και απο Σκοπιανους μεγαλοεπιχειρηματιες που βρίσκονται στην Αμερική.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. γι αυτο μας ετρεχες για εκλογες περυσι αρον αρον μπουλη?να προλαβεις τη μπορα ομολογα-βατοπεδι -ζαχοπουλο?πολυ καλα σας την ειπε ο αλαβανος μεσα στην ιδια τη βουλη οτι ειστε μαφια.αν ηταν δικος σου λαθος πληρωσε την ζημια στο δημοσιο και αμε στο καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στις 3 Δεκεμεβρίου ήμουνα στο Βατοπαίδι, εμφανίστηκαν υπό κάλυψη τρεις-τέσσερεις δημοσιογράφοι οι οποίοι έβγαζαν κρυφά φωτογραφίες, περιεργάζονταν το μοναστήρι, ρωτούσαν κ.λ.π
    Για να καταλάβετε που έφτασε η δημοσιογραφία , τι ψέματα λέγονται θα σας παραθέσω γεγονότα που έζησα ο ίδιος. Tώρα επιβεβαιώνω ότι ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ όσα λένε οι δημοσιογράφοι (και για άλλα θέματα) είναι προϊόν ψεύδους ή πρόχειρης έρευνας(οι λεγόμενες πληροφορίες).
    Την επόμενη μέρα με το κινητό μου μπήκα στο ιντερνετ και διάβαζα την εφημερίδα ‘ΤΑ ΝΕΑ’ .(ενώ ήμουνα στη μονή)
    1. Βγάζανε που λέτε φωτογραφίες όταν δυο γνωστοί μου μοναχοί τους είδαν και τους είπαν. Καλά ρε παιδιά δεν ειρηνεύετε; (δεν ηρεμείτε). Τι γράψανε στο άρθρο τους ; Ότι οι μοναχοί τους είπαν καλά δεν μας αφήνετε να ηρεμήσουμε
    2. Γράψανε ότι ο π.Γερμανός τους είπε ότι έχει ‘ψευτοκαθήκοντα’. Μου είπε ο πάτερ ότι ούτε καν τους μίλησε.
    3. Γράψανε ότι τους είπε ο ηγούμενος ότι θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα, προσευχηθείτε και άλλα διάφορα της φαντασίας τους. Μίλησα με τον γέροντα Εφραίμ και μου είπε ότι ούτε καν τους μίλησε.
    4. Πέρασαν την πύλη λέει της μονής με την ηλεκτρική μπάρα (άμα ήταν χειροκίνητη θα τους αθωώνατε;) και τους σταμάτησε ο μοναχός. Καλά δεν βλέπουν ότι είναι ο φύλακας της μονής που φοράει στολή μπλε με καπέλο τριγωνικό σαν αυτό που φορούσε ο Ελ.Βενιζέλος; ΔΕΝ φοραέι ράσα.
    5. Οι μοναχοί είναι φοβισμένοι γράψανε. Οι μοναχοί τον μόνο που φοβούνται είναι το Θεό. Επειδή περπατάνε και δεν λένε αρλούμπες όπως οι περισσότεροι από εμάς; ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με , Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με …..
    6.Κάνει γράψανε πολύωρους περιπάτους στοχαζόμενος κ.λ.π .Και εσείς πως ξέρετε ότι κάνει πολύωρους περιπάτους, τον βλέπετε κάθε ημέρα τι κάνει ή τον ακολουθείτε κατά πόδας. Αφού ήρθατε για 2 ώρες και φύγατε.
    7. Η πλειονότητα είναι Κύπριοι με την χαρακτηριστική Κυπριακή προφορά. Δηλαδή άμα ήταν Κρητικοί ή Βλάχοι ή δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανε διαφορά; Άσε που οι μοναχοί είναι 110 και οι 50 είναι Κύπριοι. Υπάρχουν πολλοί Ελλαδίτες , Σέρβοι , Ρουμάνοι ,Γάλλοι , Αμερικάνοι, Μεξικάνοι, Κοσταρικανοί.
    8. Και τελευταίο δεν έχει ένα γερανό αλλά δύο, δεν κοιτάξατε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρειάστηκαν τέσσερεις μήνες για να μιλήσει ο σημερινός πρωθυπουργός για τα όσα "σκανδαλώδη" έγιναν αναφορικά με τη Μ. Βατοπεδίου. Ούτε τη λέξη "σκάνδαλο" δεν μπόρεσε να πει.
    Χρειάστηκαν τέσσερεις μήνες συνεχών αποκαλύψεων για να μας πει ότι "δεν γνώριζε όλες τις διαστάσεις του θέματος".. Μετά δήλαδή από τους "παραπλανηθέντες υπουργούς", ανακαλύψαμε σήμερα ότι έχουμε και παραπλανηθέντα πρωθυπουργό.
    Χρειάστηκαν τέσσερεις μήνες για να αναλάβει πολιτικές ευθύνες. Ανάληψη πολιτικής ευθύνης σημαίνει όμως παραίτηση. Και ο πρωθυπουργός, δεν είχε ούτε σήμερα το θάρρος να ζητήσει έστω μία παραίτηση. Παραμένει αμετανόητος στην πράξη. Κάλυψε τους πάντες και τα πάντα: όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς του στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς του στην απαξίωση της ελληνικής οικονομίας, όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς του που οδήγησαν, 10 μέρες τώρα, τη χώρα στο χάος...

    1. Σκάνδαλο Μονής Βατοπεδίου. Η Ν.Δ. επιχειρεί και πάλι κουκούλωμα, στέλνοντας μήνυμα ατιμωρησίας σε μία κοινωνία που βράζει.
    2.. Δέκα ημέρες ταλανίζεται η κοινωνία, διασύρεται η χώρα διεθνώς και κανένας από την κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
    3.. Οικονομία. Παρακαλούμε κάποιος να ενημερώσει τον πρωθυπουργό, που δεν γνωρίζει τίποτα, για την κατάσταση που έχει οδηγήσει η κυβέρνησή του την οικονομία.
    - 160% αύξηση στις ακάλυπτες επιταγές μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.
    - Πρωτοφανής αύξηση στο κόστος δανεισμού του ελληνικού δημοσίου. Γυρίσαμε σε προ ευρώ επίπεδα...

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δηλαδή ο πρωθυπουργός μας είπε, εεεε.. κιαν έγινε κάτι,ψιλοπράματα δηλαδή, το παίρνω πάνω μου; Να γραφτεί στο ποινικό μας δίκαιο αυτό, και να αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, για όποιον υπάρχουν ενδείξεις ότι εξ αιτίας του ζημιώθηκε ο οποιοσδήποτε, ένας οποιοσδήποτε που δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς θα το παίρνει απάνω του και καθαρίσαμε.
    Μπράβο κύριε πρωθυπουργέ με τον καινούριο νόμο.
    Που είσαι Ιουστινιανέ να θαμάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σημερα ετοιμαζεται να κανει 'εκπομπη' ο λαλακης ο λαζοπουλος, στειλτε ολοι στον ΑΛΦΑ την αηδια σας με το κατωθι :


    Προς ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 'ALPHA TV'

    Αγαπητε Κυριε,

    Με δεδομενο οτι προτιθεσθε σημερα -μεσουσης της εκρυθμου καταστασεως
    me επεισοδια κουκουλοφορων- να δωσετε αδεια εκπομπης στον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ για την προτροπη του 'συνεχιστε να τα σπατε' ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, επιθυμουμε να σας εκφρασουμε (εκτος απο την εντονη αηδια μας) την απολυτο αντιθεση και αγανακτηση μας.

    Σεβομενοι δε τον πονο των
    συνανθρωπων μας που κλαινε πανω στα αποκαιδια των περιουσιων τους (ναι αυτα που καψανε ΚΑΙ με προτροπη του λακη) σας δηλωνουμε απεριφραστα οτι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ να βγαλετε αυτον τον τυπο ΝΑ ΚΑΝΕΙ τα κρυα 'ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ' του ΟΙΚΟΝΟΜΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ πανω στον πονο του αλλου .

    Εμεις , και ολοι οσοι εχουν αξιοπρεπεια θα σβησουμε για παντα το καναλι
    σας απο την επιλογη της τηλεορασης μας, δεν προκειται να ασχοληθουμε
    με ενα καναλι που παιζει με τον πονο των συνανθρωπων μας.

    Ευχομαι να πρυτανευσει η λογικη και το ηθος εκει,

    Μετα τιμης

    .....

    σσ
    Διατηρω πληρη τα δικαιωματα μου να κοινοποιησω αυτην την επιστολη σε
    ολα τα μπλοκς που μπορω στο ιντερνετ, και να καταγγειλω αυτη την προκληση. Ευχομαι δε να υπαρξει και καποιος εισαγγελεας που να εγκαλεσει τον εν λογω κυριο για την αδιαντροπη αυτη του προτροπη στους κουκουλοφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. το email του ALPHA TV ειναι = pr@alphatv.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κι αν παραδέχτηκε ευθύνη, τι μ΄αυτό, αφού στη συνέχεια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    Να κλέψω κι εγώ, να καταχραστώ, να εξαπατήσω, ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΩ, μετά απλά να αναλάβω την ευθύνη, ΚΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ...
    (Καλά, δε θα τους συμπεριλάβει στον επόμενο ανασχηματισμό!...
    Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι δηλαδή!...Ούτε καν τους αποπέμπει, έτσι για τα μάτια!...).
    ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο Καραμανλής είναι ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ηγέτης.
    Μπορεί να τεμπελιάζει καμμία φορά και να ξεχνιέται, αλλά είναι ηγέτης.
    Λιγη περισσότερη δουλειά Κώστα, άσε τη Νατάσσα με τα δίδυμα στο σπίτι, άσε λίγο τη μάσα και κόψε και κανένα κώλο από μερικούς ξενέρωτους και άχρηστους που έχεις μαζέψει γύρω σου.
    Η νέα δημοκρατία έχει πάρα πολλά νέα και μορφωμένα στελέχη που μπορούν να προσφέρουν στη χώρα.
    Ενεργοποίησε όμως λιγάκι και τις μυστικές υπηρεσίες, μην το παίζεις και τόσο θεσμικός. Να ξέρεις τουλάχιστον τί σου γίνεται με τους δικούς σου, να μην έχουμε ξανά να μας ντροπιάζουν οι ανεπάρκειες κάθε χαζοχαρούμενου νεοδημοκράτη.
    Στην κυβέρνηση να μείνουν μόνο όση έχουν όρεξη για δουλειά.
    Και μία τελευταία κουβέντα.
    Εφάρμοσε ένα άγραφο κανόνα, όποιος ξαναδώσει συνέντευξη (με οποιοδήποτε περιεχόμενο) σε εφημερίδα ή κανάλι νταβατζή αυτόματα να δίνει και την παραίτησή του την επομένη μέρα το πρωί.
    Και άσε να σε λένε φασίστα, έτσι και αλλιώς κάτι θα βρούν να σε κατηγορήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΖΗΤΩ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ....
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ./...ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ,ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙΣΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΝΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ? ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΑΦΕΛΟΥΣ ΠΑΠΛΑΝΗΘΕΝΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ανάληψη ευθύνης από τον πρωθυπουργό, δε σημαίνει τίποτε.
    Ευθύνη χωρίς συνέπεια, χωρίς κύρωση, χωρίς τιμωρία, χωρίς παραίτηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    θα συμφωνούσε κανείς μαζί του αν είχε υποχρεώσει έστω και έναν από τους "παραπλανηθέντες" υπουργούς σε παραίτηση ή στην άμεση αντικατάσταση του προέδρου και του Δ.Σ της Κτηματικής εταιρείας του δημοσίου και με ταυτόχρονη παραπομπή στον Εισαγγελέα όλων των επίορκων κρατικών λειτουργών.
    Τέλος η παραπομπή όλων υπηρεσιακών παραγόντων στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής παύσης(απόλυση)για όλα τα διαπραχθέντα αδικήματα.
    Εφόσον τίποτε δε συνέβη από τα παραπάνω, δικαιούμαστε όλοι εμείς, που κάθε φορά πληρώνουμε, τις ρεμούλες να θεωρούμε τα λεχθέντα από τον πρωθυπουργό ,τουλάχιστον, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση