GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το εμβόλιο κατά του AIDS...

. Δεν υπάρχει πια ανεξάρτητη επιστήμη και στα αθώα φάρμακα κι εμβόλια. Γνωρίζουμε οτι οι φαρμακευτικές εταιρίες χρηματοδοτούν τις μελέτες, ο...

.
Δεν υπάρχει πια ανεξάρτητη επιστήμη και στα αθώα φάρμακα κι εμβόλια. Γνωρίζουμε οτι οι φαρμακευτικές εταιρίες χρηματοδοτούν τις μελέτες, οργανώνουν τα συνέδρια, δίνουν κίνητρα στους γιατρούς να τα παρακολουθήσουν, πληρώνουν τους γιατρούς για να συνταγογραφήσουν φάρμακα για κάθε σύμπτωμα που το έχουν ονομάσει σύνδρομο, καταστρέφουν οργανισμούς με παρενέργειες που αντιμετωπίζονται τις περισσότερες φορές με άλλα φάρμακα αλλά και όνειρα και ζωές που δεν αντικαθιστώνται με άλλα όνειρα και με άλλες ζωές.
Γνωρίζουμε δε πολύ καλά ότι μία από τις βασικές αρχές marketing ορίζει ότι ο καλύτερος πελάτης είναι ο μόνιμος πελάτης, δηλαδή ο στόχος κάθε φαρμακευτικής εταιρίας είναι ο χρόνιος ασθενής, όχι ο ασθενής για ένα περιορισμένο διάστημα ούτε βέβαια η ίαση.
Ως αποτέλεσμα αυτών δεν πιστεύω ότι θα ανακαλυφθεί ποτέ το εμβόλιο γιατί δεν συμφέρει να βρεθεί η ίαση.. Ο οροθετικός αποφέρει περίπου 2,000 ευρώ τον μήνα στην φαρμακευτική!
Αυτό που συμφέρει είναι να ανακαλύπτονται ή να διοχετεύονται καινούριες ασθένειες, να δημιουργείται μια έντονη κινδυνολογία ώστε να χειραγωγείται ο κόσμος, να βρίσκονται φάρμακα που να κρατούν σε ύπνωση το όποιο σύνδρομο (φυσικό ή τεχνητό) και να μην μιλάει κανείς για πρόληψη και ίαση μέχρι να καταλάβει το υπουργείο Υγείας πόσο του κοστίζει η άγνοια που ζει ο κόσμος.

Αλεξάνδρα Αθηναίου,
συγγραφέας της αυτοβιογραφίας "και βέβαια δεν σας αφορά''
---------------------

19 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ
    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!
    ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!
    ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!
    ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!
    ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

    ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!
    ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!
    ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!
    ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!
    ΝΔ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ...
    Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΑΥΤΟ....ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΠΡΙΦΥΛΑΞΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΓΕΣΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ....
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ...
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 100% ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ Ή Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΧΕΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα να δεις σύμπτωση βρε παιδι μου.. Τα ίδια για την αποχή λέει και ο εκάστοτε Πάπας της Ρώμης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. exei dikaio i sygrafea tou arthrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EXUES STO MAD TV O DR KOUTSOUKOS MILHSE GIA TO AIDS KAI TO SIDA (OPOS LEGETAI TO AIDS STHN GALLIA)

    OUDEIS YPERANO YPOPSIAS EIPE O DR KAI MALLON ENNOUSE TOYS RIGILIAN8ROPOUS TOY BATOPAIDIOY!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η οικονομική ζημία για την κοινωνία με τον θάνατο ανθρώπων σε παραγωγική ηλικία είναι εκατοντάδες φορές μεγαλύτερη από την οικονομκή ζημία (ομολογουμένως μεγάλη) που θα υποστούν οι φαρμακευτικές σε περίπτωση ανακάλυψης της θεραπείας του AIDS.

    Επιπλεόν, ένα εμβόλιο κατά του AIDS το οποίο θα γίνεται υποχρεωτικά σε μικρά παιδιά τουλάχιστον για μια γενιά θα αποφέρει επίσης πάρα πολλά χρήματα στην φαρμακευτική που θα το ανακαλύψει (η οποία θα έχει και την πατέντα, άρα θα είναι και η μοναδική που θα το διαθέτει).

    Τέλος, η ιατρική ομάδα που θα την ανακαλύψει θα είναι δέκτης απίστευτης δόξας και παγκόσμιας αναγνώρισης.

    Δεν υποστηρίζω ότι δεν συμφωνώ με τη λογική του άρθρου, αλλά υπάρχουν και άλλες μεταβλητές όπως λ.χ. οι παραπάνω που ανέφερα, οι οποίες επηρεάζουν το outcome της εξίσωσης "εμβόλιο κατά του AIDS".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλι οι γνωστές θεωρείες συνωμοσίας ότι τάχα οι φαρμακοβιομηχανίες διέδωσαν το AIDS για να βγάλουν χρήματα από τα φάρμακα που θα φτιάχνουν για να αντιμετωπίζουν τον ιό.
    Τις ίδιες ηλιθιότητες υποστηρίζουν και για τον καρκίνο.
    Κρίμα που εν έτει 2008+ αρκετοί ζουν ακόμη στο Μεσαίωνα της παραπληροφόρησης.
    Αλλά πως αλλιώς θα ζούσε ο κάθε Λιακόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΧΕΤΕ ΤΩΝ 10 ΚΑΙ 18 ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...
    Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΡΩΜΙΑΟΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΑΡΩΣΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ...
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ(ΕΙΜΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ...
    ΑΪΝΤΕ!!! ΑΣΧΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί μόνο οι φαρμακευτικές;
    Θυμάστε πριν 2-3 χρόνια για το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας; Αν θυμάμαι καλά 130 ευρώ κατά μέσο όρο στην Ευρώπη, 500 εδώ.
    Ξεχνάτε και τους φαρμακοποιούς; Έκαναν ότι ενδιαφέρονται για τη δημόσια υγεία. Πίεζαν για για το χορηγούν τα ταμεία δηλαδή να το αγοράζουν για κάθε κορίτσι δηλαδή μια συνταγούλα και 100-130 εωρώ στην τσέπη του φαρμακοποιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεκαετίες είναι γνωστό ότι είναι απάτη των φαρμακοβιομηχάνων και το έιντς: Ο ρετροϊός είναι αθώος, σύνδρομο κατάρρευσης του ανοσοποιητικού συμβαίνει μετά από πολλά αντιβιοτικά, πνευμονία, ελονοσία, χημειοθεραπεία. Άλλωστε σε πολύ μεγάλο ποσοστό όσων καταλήγουν έτσι, ΔΕ βρίσκεται ο ρετροϊός.
    http://www.hivwave.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. na kaite stin kolasi oloi oi eksolis kai proolis pou thelete kai farmako.kia alla thanatifora iogona mikrovia tha ftiaksoume sta labs gia na timorisoume ta sodoma kai gomorra sas.mexri na liosete kai na minoun sti gi mono osi aksizoun.oi eklektoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9.30 pm akouo strato tora pou se diavasa ston agelo studio 1 908 am attiki kai tragouda to -tou kosmou to perigelo.afieromeno moro mou se sena kai na foras kai kamia kapota min kai afiseis apogonous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. επειδή διάβασα πολλές βλακείες εδώ μέσα απο πολλούς αδαείς θα πω μόνο ένα πηγαινετε στο google πατήστε τη λέξη fuseon και διαβάστε αν ξέρετε αγγλικά τα αντιστοιχα αρθρα.
    Ο νοών νοείτο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν καθίσετε όλοι και ασχοληθείτε μόνο με τις γιορτές και τις ημέρες μνήμης για διάφορες ασθένειες, θα χάσετε το παιχνίδι!! Επειδή είμαι πτυχιούχος σχολής Βιολογίας, θα ήθελα να σας δώσω μερικά στοιχεία επιστημονικά μεν αλλά πολύ απλά δε όσον αφορά τον ΗΙV.

    1) Είναι ο μοναδικός ιός που μεταλλάσεται ταχύτερα από κάθε άλλον. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει συνεχώς οι ερευνητές να ανακαλύπτουν και νέο φάρμακο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

    2) Είναι ο μοναδικός ιός που ΔΕΝ μεταδίδεται με χειραψία, αναπνοή (όταν του πιάνεις συζήτηση π.χ)και ΔΕΝ μεταδίδεται μέσω δέρματος!!! (ας πούμε αν γλύψεις μία γκόμενα που πάσχει από AIDS δεν θα κολλήσεις).

    3) Επιβιώνει μόνο σε υγρό περιβάλλον όπως αίμα, υγρά (κολπικά, σπέρμα και λιγότερο σάλιο)και όχι σε ξηρό!!! (ακόμη ένα ύποπτο)

    Όπως καταλάβετε και μόνο από αυτά τα στοιχεία, ο ιός αυτός είναι ύποπτος και μάλιστα κάποιος τον σχεδίασε με πολύ!! σατανικό και περίτεχνο τρόπο. Δηλαδή, αν ο ιός συμπεριφερόταν όπως ο ιός της γρίπης και μεταδιδόταν με την αναπνοή, τότε είναι ευκολα αντιληπτό ότι θα "καθάριζε" όλη η γη. Λέτε να τον σχεδίασαν οι ...Νεφελίμ για να αφανίσουν τους ανθρώπους; Χαχα

    Για να σοβαρευτούμε, πιστεύω ότι το αντίδοτο υπάρχει και δεν το δίνουν!!! Απλά, η "Νέα Τάξη" για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για τον κόσμο, έσπειρε πρώτα τον ιό και στην συνέχεια σκαρφίστηκε την μέθοδο των Παγκόσμιων ημερών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ιδέα περί αποχής, που στις ΗΠΑ ήταν η κυρίαρχη οδήγησε σε αδιέξοδο και όλεθρο.
    Πως είναι δυνατό να λες στους ανθρώπους ότι πρέπει να κόψουν το σεξ; Οι σκληρότερες εξουσίες χρησιμοποιούν τον έλεγχο του σεξ για να υποδουλώσουν τους ανθρώπους.
    Όσο για την εγκληματική οργάνωση που αμφισβητεί την ύπαρξη του HIV, αναφέρω μόνο ότι ο πρώην πρόεδρος της Ν. Αφρικής θεωρείται σήμερα υπεύθυνος για την έκρηξη του HIV στη χώρα του. Φυσικά ήταν θιασώτης της εγκληματικής θέσης ότι το AIDS δεν προκαλείται από τον ιό HIV.
    Συγκεκριμένα πρόκειται για συμμορία η οποία αντί να αποδυκνύει τα λεγόμενά της- και ανάμεσά τους υπάρχουν ισχυροί παράγοντες με χρήμα- καλεί τους επιστήμονες να αποδείξουν ότι η συμμορία τους έχει άδικο. Φυσικά λειτουργεί με τους κλασικούς κανόνες της προπαγάνδας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο δρ κουτσουκος εκανε δηλωσεις στα καναλια στην ελληνοαμερικανικη ενωση υπερ Ομπαμα!!

    Να αλλαξει ο αντιαμερικανισμος
    των ελληνων με τον νεο προεδρο ειπε!!
    Ναλιστα ειπε στον αμερικνο πρεσβη οτι υπαρχει προβλημα με την ηθικη καποιων πολιτικων...
    Νεοι στο προσκηνιο!!
    Δρ Κουτσουκο προχωρα!!
    Αυτηκοος μαρτυρας

    4 Δεκέμβριος 2008 11:23 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση