GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικές έρευνες στο Καστελόριζο!...

. Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . Συγκλονιστική είδηση από τον Λουκά Δημάκα, της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", αυτή την ώρα... Ε...

.
.
Συγκλονιστική είδηση από τον Λουκά Δημάκα, της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", αυτή την ώρα...
Επίκειται σύγκρουση; Ο Καραμανλής μονάζει στη Ραφήνα; Ντροπή! Για μια ακόμη φορά θα γίνουμε ρόμπες στον κουμπάρο του Καραμανλή; Πολεμικά πλοία βρίσκονται στην περιοχή. Τουρκική πρόκληση με έρευνες στο Καστελόριζο. Πρόκληση από Τουρκία και Νορβηγία
Σε εξέλιξη βρίσκεται επικίνδυνη πρόκληση των Τούρκων με έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα στο Καστελόριζο. Πολεμικά πλοία από την Ελλάδα και την Τουρκία έχουν σπεύσει στην περιοχή.Νορβηγικό ερευνητικό σκάφος που έχει μισθώσει η Άγκυρα ξεκίνησε από χθες το πρωί έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, στα διεθνή ύδατα, 80 μίλια νοτίως του Καστελόριζου, συνοδεία της τουρκικής φρεγάτας Γιεντίζ.Γύρω στις 10 το πρωί χθες έσπευσε στην περιοχή από τη Ρόδο η ελληνική κανονιοφόρος Πολεμιστής, μόλις υπήρξε η πληροφορία περί των τουρκικών ερευνών...
Η συνέχεια σε έκτακτη ηλεκτρονική δημοσίευση στα "ΝΕΑ"
---------------------------------------

41 σχόλια

  1. ΑΝΑΚΑΤΑ: Είναι ή όχι προβοκάτσια, για να μη μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες
    -----------
    Δεν πρόλαβε να γίνει η συζήτηση στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση στο μισό των αμυντικών δαπανών, όπως έχει ζητήσει και το ΠΑΣΟΚ
    Δεν πρόλαβε ο Καραμανλής να δηλώσει ότι τις μειώνει κατά 15% στον φετινό προυπολογισμόκαι διαβάζω στα ΝΕΑ online την παραπάνω είδηση.

    Ρωτάω τώρα εγώ.
    Είναι ή όχι προβοκάτσια του συμπλέγματος στρατόκαυλων, εθνικιστών και εμπόρων όπλων αυτή η ιστορία, ώστε να μη διανοηθεί κανείς να κόψει την πίτα τους;

    Μα για τόσο μαλάκες μας περνούν;

    Προφανώς.
    Αφού χάνουν τις μάσες από τα Βατοπέδια, δεν θα τις χάσουν και από τις προμήθειες του στρατού;
    Δεν μπορεί να τα θέλουμε όλα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H POIO TOURISTIKH KAI KERDOFORA GIA THN TOURKIA PERIOXH ,EINAI AUTH APO TO BODRUM PERNA THN MARMARIDA
    KAI KATALHGH STHN ALANYA. DEN EINAI TRELLOI OI TOURKOI NA KANOUN EPIPLOKH TO EXOUN APODHXH OTI EINAI TZAMBA MAGKES. PSIXRAIMIA.!!!! EDO 10 KOURDOI KAI TOUS ALAZOUNE TA FOTA EXOUN SUNEXOS PROBLHMATA. H ELLADA PREPEI NA MHNH PSIXRAIMH KAI ENOMENH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σέ πολλές αντιφάσεις φαίνεται ότι έπεσε ο κ Αποστολίδης ο περίφημος "οδηγός" πού η μαρτυρία του έκανε μεγάλη εντύπωση και έτυχε μεγάλης προβολής απο τα ΜΜΕ και που πάνω της -βασικά- το πασοκ ζητούσε την παραπομπή του Ρουσόπουλου σε ειδικό δικαστήριο.
    Διαβάστε τί κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή:
    Περιγράφοντας τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, Πέτρο Παπαγεωργίου, για τον οποίο είχε καταθέσει στον εισαγγελέα ότι τον γνώριζε, αφού κατά τους ισχυρισμούς του τον μετέφερε μαζί με μοναχούς σε διάφορες υπηρεσίες, έπεσε σε πολλές και συγκλονιστικές αντιφάσεις.
    α) Όταν ο κ. Αποστολίδης ρωτήθηκε να περιγράψει τον κ. Παπαγεωργίου υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα άτομο 40-45 ετών ενώ ο Πρόεδρος της ΚΕΔ είναι περίπου 60 ετών!
    Επίσης όταν κάποιο μέλος της επιτροπής τον ρώτησε για το ύψος του κου Παπαγεωργίου είπε ότι είναι περίπου 1,80. Τότε ο βουλευτής κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δεν κρατήθηκε και ευχαρίστησε τον μάρτυρα διότι, όπως είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., είναι ευχαριστημένος γιατί γίνεται και αυτός 1,80 αφού ο κ. Παπαγεωργίου έχει το ίδιο ύψος με τον Βουλευτή.
    β) Ο κ. Αποστολίδης κατά την διάρκεια της καταθέσεως του στην Εξεταστική Επιτροπή παρατηρήθηκε, ότι συνεχώς έσκυβε και διάβαζε κάποιο κείμενο. Ρωτήθηκε κάποια στιγμή να εξηγήσει τι είναι αυτό που διαβάζει. Ο μάρτυς είπε ότι διαβάζει το κείμενο της κατάθεσής του στον εισαγγελέα. Ευλόγως στη συνέχεια διατυπώθηκε η απορία, πως είναι δυνατόν να έχει στα χέρια του την κατάθεσή του και από το Προεδρείο του ζήτησαν να επιδείξει το χαρτί της κατάθεσης. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι το χαρτί προήρχετο από φαξ γνωστού τηλεοπτικού σταθμού Φυσικά το έγγραφο κατετέθη στα πρακτικά της Επιτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OTAN EXOUME 'HGETES' SAN THN NTORA TO GIWRGAKH KAI TON KARAPRODOTARO ALABANO PERIMENOUME TIPOTA KALYTERO!

    AN O ELLHNIKOS LAOS DEN SHKW8EI NA DWSEI MIA HXHPH KLWTSIA STHN ND TO PASOK KAI TO SYRIZA TON PERIMENEI ZOFEROTATO MELLON!

    3YPNISTE KOIMHSMENOI OI MHTSOTAKIDES OI BRAVO-GIORGOI KAI OI POULHMENOI NEOTA3ITES TOU SYRIZA PANE TH XWRA ZOUPITH ME SXEDIO!


    LAO PARTE KAI TOUS 3 STIS POXALES

    YG

    GIA TOUAS 'FILELEU8EROUS' ALHTAMPOURES DHMOU BALLIANATO KAI CIA DEN MILAW! ME PORDES 8A ASXOLOUMASTAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι λε ρε... εμείς υποστηρίζουμε την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ε ρε κούνια που μας κούναγε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MEIWSTE TOUS E3OLPYSMOUS TSIPROALABANOI EFIALTES!!!!

    MEIWSTE TOUS!

    XAXAXAXA

    TIS MIZES RE ALHTES KOPSTE TIS MIZES POU PANE SE BLE PRASINES KAI ROZ TSEPES!


    OUUUU NA MOU XA8HTE KOPROSKYLA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ti 8a ginei twra! 8a steiloume to Yiorgo gi kana zeibekiko kai tin Petralia gia kanena kounisto??

    Ti nta 8eloume re ta opla otan exoume tetoious xoreutarades???

    Ahhh 3exasa 8a steiloume kai ton Alabano sto Bodrum gia tourkikes rakes!


    Ouuuuustsstssstttttt fauloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ "προβοκατόρικο" για να είναι αληθινό !!!
    Μήπως είναι . . . "κουμπάρων αλληλεγγύη" για αποπροσανατολισμό από "άλλη κρίση" και μετατόπιση του ενδιαφέροντος στα Εθνικά θέματα ;
    Εκεί που φτάσαμε . . . όλα είναι πιθανά!!!

    http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2008/11/blog-post_7358.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TIKH KAO DO3A STO STRATO MAS!
    TIMH KAI DO3A STO NAUTIKO!
    TIMH KAI DO3A STA FTERA MAS!

    Oi upoloipa...

    Mia foira, skatoulopioiyikes mixanes kai askeria sapiolkoiliadwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:47

    AMA EISAI POROMENO KOMMATSKYLO MONO ETSI MPOREIS NA SKEFTEIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τη δεκαετία του 80 που είχαν βγει οι τούρκοι για έρευνες στο Αιγαίο επί πρωθυπουργία Ανδρέα Παπανδρέου, πάλι προβοκάτσια ήταν;
    Σκατόμυαλοι αριστερόβλακες μεγαλύτερες ιστορίες συνωμοσίες λέτε και από αυτές του Λιακόπουλου. Μήπως είναι και οι Νορβηγοί στο κόλπο της προβοκάτσιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγωγή κατά Σωτηροπούλου από το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών
    Σε αγωγή κατά της κ. Σταματίας Σωτηροπούλου θα προχωρήσει, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών για τα όσα «ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά», όπως υποστηρίζει η ανακοίνωση, ανέφερε η πρώτη την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, «εις βάρος του Σώματος», στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών αναφέρει τα εξής:

    «Ανάμεσα στα πολλά αναξιόπιστα και ευφάνταστα που κατέθεσε η κυρία Σταματία Σωτηροπούλου στις 13 Νοεμβρίου 2008, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, αναφέρθηκε και στις εκτιμήσεις που έκανε το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών. Πιο συγκεκριμένα κατέθεσε:

    «Στο Πανόραμα ένα οικόπεδο 1648 τ.μ. πουλήθηκε στην Ανθέμια για 1.188.261 ευρώ, ενώ η εκτίμηση των Ορκωτών Εκτιμητών ήταν 420.000 ευρώ» και συνεχίζει: «Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα οικόπεδα υποτιμήθηκαν σε βαθμό κακουργήματος».

    Η αλήθεια είναι ότι στο Πανόραμα εκτιμήθηκαν δύο οικόπεδα:

    Το πρώτο, πράγματι 1.648 τ.μ., αποτιμήθηκε από το Σ.Ο.Ε. έναντι 1.141.372 ευρώ δηλαδή 692.000 ευρώ το στρέμμα και όχι 250.000 ευρώ το στρέμμα όπως υποστηρίζει η κ. Σωτηροπούλου (ας σημειωθεί ότι το ίδιο διάστημα το Σ.Ο.Ε. εκτίμησε ακόμα ένα οικόπεδο στο Πανόραμα, εμβαδού 1.509 τ.μ. έναντι 1.087.554 ευρώ, ήτοι 720.000 ευρώ το στρέμμα).

    Επιπλέον το κρίσιμο στοιχείο που δεν ανέφερε η κ. Σωτηροπούλου, είναι ότι η εκτίμηση έγινε στις 15/09/2005, δηλαδή τρία χρόνια πριν, κάτι το οποίο σημαίνει ότι με χρονική αναγωγή η αξία των δύο οικοπέδων θα ήταν σήμερα πάνω από 900.000 ευρώ το στρέμμα.

    Ενόψει των ανωτέρω, το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών δηλώνει ότι τη Δευτέρα το πρωί θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και θα καταθέσει αγωγή εναντίον της κ. Σωτηροπούλου για τα όσα ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά ανέφερε εις βάρος του Σώματος στην Εξεταστική Επιτροπή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. περίεργες και ύποπτες συμπτώσεις ....

    Σύμπτωση πρώτη .
    Στις 15 Αυγούστου ο κ. Κοντομηνάς μαζί με τον κ. Λάκη Λαζόπουλο επισκέπτονται το Άγιο Όρος και την Μονή Βατοπαιδίου. Δεν έμειναν όμως εκεί ! Επισκέφτηκαν και την Μονή Μεγίστης Λαύρας , οι μοναχοί της οποίας ήταν μόνιμα καλεσμένοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την γνωστή υπόθεση.


    Σύμπτωση δεύτερη
    Ο … «οδηγός» του Εφραίμ που κατέθεσε στην Εξεταστική επιτροπή , το Fax το οποίο είχε στα χέρια του και επιδείκνυε στα μέλη της ήταν από αριθμό fax του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.


    Σύμπτωση τρίτη
    Ο σύζυγός της κυρίας Σωτηροπούλου ο δικηγόρος κ. Μ. Κουκουβίνος , ήταν στο Δ.Σ του Άρη Θεσσαλονίκης επί εποχής Κοντομηνά.

    Τόσες περίεργες συμπτώσεις;

    Μήπως τελικά αποκαλύπτεται η σκευωρία; Μήπως τελικά φθάνουμε στα κυκλώματα και σ` αυτούς που πραγματικά κρύβονται πίσω από την υπόθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκτιμώ ότι τα εθνικά μας θέματα θέλουν σοβαρότητα, σύμπνοια και πάνω απ’ όλα ενότητα.

    Η εξέλιξη θα δείξει... το να εξάγουμε εύκολα συμπεράσματα είναι πολύ νωρίς.

    Τα ερωτήματα όμως παραμένουν, ως εύλογα, ... για τις προθέσεις και για το "timing" της όποιας εξέλιξης.

    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ "προβοκατόρικο" για να είναι αληθινό !!!
    ...............................

    ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ - ΒΑΛΙΑΝΟΣΟΥΦΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!!!
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ,
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
    ΑΠΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ "ΤΥΧΑΙΑ" ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ....

    ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ...
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟ ΣΙΣΜΙΚ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ.

    ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ...
    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ????
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ, ΕΝΩ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΟΠΩς ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑς ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΙΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΟΝΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!
    Α Ν Τ Ε Γ Α Μ Η Σ Ο Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να στείλει ο μουστάκιας του ΥΕΘΑ το κολητό του Σταϊκούρα τον Α/ΓΕΕΘΑ ντε, το Γράψα στην Άγκυρα να του παίξουν ένα συρτάκι αντί για τον εθνικό και θα ηρεμήσουν οι τούρκοι. Αν μετά ξαναστέιλουν κι εκείνο το παιδί που μοιάζει σα μουρόχαυλο απ το πάχος τον Α/ΓΕΣ τότε σίγουρα θα κάνμουν πίσω απ τη τρομάρα που θα πάρουν! Το μπουλούθκο το Χεινοφώτη ας τον κρατήσουν για εφεδρεία για παν ενδεχόμενο. Α ρε αλήτες που διαλύσατε το στράτευμα! Που θα παει λίγα είναι τα ψωμιά σας προδότες των ψηφοφόρων σας!
    Πρώην ψηφοφόρος της ΝΔ, απ τους πολλούς απογοητευμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MATHA OTI AGAPIOMASTE...
    PLAKOSAN KAI OI TOYRKOI...
    DR KOUTSOUKO DIOKSE
    TA MEMETIA APO THN ELLADA
    THN XORA TOY APOLLONA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ,ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ .

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και στην Βιστωνίτιδα θα ψάχνουν σε λίγο για πετρέλαιο οι αποθρασυμένοι από την ενδοτικότητα των πολιτικάντηδων μας μογγόλοι. Η είδηση γίνεται όλο και πιό πολύγνωστή και από το πρωϊ παίζει ακόμη και στα καθεστωτικά ΜΜΕ που δεν μπορούν να κρύψουν και τα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4:17

    TO PROFIL TOU POULHMENOU PROODEUTIKOU PRODOTH!

    LAE BGALTOUS KAI BGALE TA MATIA SOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. siga min perimenw 4:17 na me sosoun oi Ballianatoi san kai sena!

    Oso gia ta Paparia pou les den exeis!

    .... kai auta pou blepeis einai tou moustakali pou se spw...xnei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελικά δεν ξέρω ποιος είναι πιο επικίνδυνος, γιατί επικίνδυνοι είναι ΣΙΓΟΥΡΑ και οι δύο... το Dora ή το Yiorgos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η πολιτική του κατευνασμού μόνο σε πόλεμο οδηγεί.Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία.
    Αντε να δούμε μεχρι πότε θα μας την χαρίζουν οι τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το καλαμπούρι έλαβε Τέλος. . .

    http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2008/11/blog-post_3314.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το Νορβηγικό ερευνητικό πλοίο «Μαλένε Όστερβολντ» σταμάτησε πριν απο λίγα λεπτά την διεξαγωγή ερευνών σε τμήματα της Ελληνικής υφαλοκριπίδας, νοτίως του Καστελορίζου. Συμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις η μίνι κρίση που δημιουργήθηκε απο το πρωί της Παρασκευής βαίνει προς εκτόνωση έπειτα απο συντονισμένες διπλωματικές προσπάθειες και άτυπες διαβουλεύσεις στο τρίγωνο Αθήνα-Οσλο-Αγκυρα.Αυτό το οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ της Ελληνικής και Νορβηγικής κυβέρνησης είναι να δωθούν στον κυβερνήτη του κυβερνητικού πλοίου «Μαλένε Όστερβολντ» ακριβείς οδηγίες και συντεταγμένες με τα όρια των περιοχών που οι Νορβηγοί(για λογαριασμό των Τούρκων) νομιμοποιούνται να διεξάγουν πετρελαϊκές έρευνες. Με τον τρόπο αυτό το «Μαλένε Όστερβολντ» θα συνεχίσει τις έρευνες αλλά εκτός της Ελληνικής υφαλοκριπίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Κασσίμης, παρακάθησε χθες βράδυ (τοπική ώρα) σε δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε εστιατόριο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, για την εκλογή της χώρας του ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, για τη διετία 2009-2010!
    Ο κ. Κασσίμης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Τούρκο πρωθυπουργό, αλλά και με ανώτερους αξιωματούχους άλλων χωρών που συμμετείχαν στο δείπνο και οι οποίοι βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για τη Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα τον «Πολιτισμό της Ειρήνης».

    Την ίδια ώρα όμως νορβηγικό πλοίο, με τη συνοδεία τουρκικού πολεμικού, επιχείρησε να κάνει έρευνα για πετρέλαιο, 80 ναυτικά μίλια νοτίως της Ρόδου, στο όριο του ΦΙΡ Αθηνών.Επί τόπου έσπευσε η Ελληνική κανονιοφόρος “Πολεμιστής”, που κατέστησε σαφές με μήνυμα, ότι ο χώρος της έρευνας ανήκει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα..


    Mitotakaides, BravoGiorgides, SkatoAlabanoi,
    Kwlo-ND Kwlo PASOkoi Kwlo-SYRIZAtoi kwlo-Anarxides!!!

    KWLO-ELLHNES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Χωριάτης 12.24mm ,i malakia sou spaei karidia.ektos apo ethnokobleksikos tora vlepeis kai sinomosies me fantasmata..kai oi tourkoi ipaliloi re laikisti fantasioplikte?[προβοκάτσια του συμπλέγματος στρατόκαυλων, εθνικιστών και εμπόρων όπλων]poso akoma tha eklogikeyete me sinomosiologies tin dokisisofia sas kai to laikismo?pote tha ferthite san arsenika apenanti se katastaseis?grafikoi ginate persotero apo aytous pou memfeste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Χωριάτης 12.24mm ,i malakia sou spaei karidia.ektos apo ethnokobleksikos tora vlepeis kai sinomosies me fantasmata..kai oi tourkoi ipaliloi re laikisti fantasioplikte?[προβοκάτσια του συμπλέγματος στρατόκαυλων, εθνικιστών και εμπόρων όπλων]poso akoma tha eklogikeyete me sinomosiologies tin dokisisofia sas kai to laikismo?pote tha ferthite san arsenika apenanti se katastaseis?grafikoi ginate persotero apo aytous pou memfeste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 6:15 μμ

    Ta παπαριαμου ειναι στον κωλοσου χωμενα γι αυτο και δεν τα βλεπεις.
    τραβα γαμησου εσυ μαλακα και η σκατοχωρασου εμενα καρφι δεν μου κεγετε γιατι ειμαι τουρκος η μαλλον εγινα τα τελευταια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 6:13 μμ kai ola τα αλλα σκατοκοροιδα τρεχατε μαλακεσ να πολεμισετε για ζουνε οι τραπεζιτες στην εκαλη ανετα χαχααχαχ
    Ερε ζωα που εισαστε ολοισας μιλαμε εισαστε για τον πουτσο ολοισας πατριωτες της σφαλιαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Re 7:13

    Otan einai mpukomeno to stoma sou min milas Ballianate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 7:16

    Pou na deis pou 8a se trexoume kai 8a belazeis san katsika kai 8a skouzeis san kotsifi!

    Ouuu na mou xa8eis rezili tou zwikou basileiou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 7:03

    Dineis simasia ston xwriati???

    Ena karampurtzoblaxos tou kerata kai ena anegkefalo poustroni!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Χωριάτης 12.24.episis ksexases oti i silipsis karvela einai skoteini sinomosia-Είναι ή όχι προβοκάτσια του συμπλέγματος?- ton pasxali kai tou lepa gia na diafimisoun tin prosexi ekpompi.sto kolpo de kai i astinomia-Ρωτάω τώρα εγώ.eksalou isxii kai to antistrofo[sto tholomeno sas proodoplikton mialo]: Δεν πρόλαβε να γίνει i notam ton tourkon apo deytera gia naytikes askisis-proklisi kai na mathoun oi edo politikoi to skiniko entasis pou tha stinotan,kai espeyse i προβοκάτσια του συμπλέγματος ton alavanon ,ton prasino roz eraston tou perivalontos kai ton luben lathrometanaston me sponsora panta veveos ,na stisei show laikismou me tin amina tis xoras kai tou...ethnous[brrr,signomi gia to tziz pou kanei to kobleks..].panta oi theories sinomosias exoun ditimo logiki kotso xoriatotsoutsoulomiti kai afentogroupouskoula.by the way tha itan endiaferon an ginei kamia stravi kapote me tous osmanous sy kai to eidos tis ymeteris firas na pate apeythias se me(monada epistrateysis]pou tha kanei diaspora sto proto kai deytero anaxoma tou evrou.otan tha vretheite ekei[opos kapioi eks imon],kai tha ta deite ekso apo giales ,kosmares kai laptop me eksarxia tin alithia,isos to ilektrosok tis pragmatikis zois na sas epanaferei apo tin aytistiki afasia kai tin dokisisofia tou akapnou pseftoepanastati tou kolou-.ps.i foto me tous malakes tis tienanmen anekdoto einai?aytoi oloi afrona pigan meso cia stis ipa kai ekpedeytikan os fitites se harvard klp gia na ginoun ergaleia iponomeysis tis kinas apo to us state[kai oxi fisika gia anthropina dikaiomata kai lipes asteiotites pou nomizeis oti me tin foto simatodoteis-the good old trick of us foreign marionettes creation-local leaders policy-px odin chennai]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 9:29 μμ 9:32 μμ

    ΠΑΤΡΙΩΤΕς ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣΑΣ.
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩς ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΔΕΝ ΧΩΡΤΑΣΑΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΧΩΡΑΣ ΠΑΝΩΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΚΑΥΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΕΚΕΣΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΕΧ ΜΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10:22
    ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΦΤΟ!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΛ 'ΣΕΧ' ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!

    ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΠΛΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 'ΚΛΑΡΙΝΟ' ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΑΚΛΑΡΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ....

    Αχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 16 Νοέμβριος 2008 10:22 πμ


    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΕΥΝΟΥΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ .

    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό που δεν μπορώ να καταλλαβω είναι γιατί δεν έχουμε φέρει ποτέ αυτό το θέμα σε κάποιο διε8νές φόρουμ όπως ΝΑΤΟ, ΕΕ κτλ. Είναι τρελό να αναφέρεσαι στο ζήτημα και οι ξένοι να έχουν "ουδέτερη" στάση.

    Δηλαδή, αναφέρονται σε "αμφισβιτούμενη ζώνη". Γιατί ρε φιλαράκια από Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία κτλ., τα Κανάρια, η Μαρτινίκα, η Σικελία και να μην πω τα Φώκλαντ έχουν αμφισβιτούμενη Υφαλοκρηπίδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση