GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είδηση και προπαγάνδα...

. Γράφει ο Γεώργιος Α. Τζινέρης . Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ την 25-11-2008 και ώρα 21.00' βιώσαμε μια προπαγάνδα για την ...

.
Γράφει ο Γεώργιος Α. Τζινέρης
.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ την 25-11-2008 και ώρα 21.00' βιώσαμε μια προπαγάνδα για την οποία ο Ι. Γκέμπελς μπορεί να είναι υπερήφανος ότι έχει άξιους συνεχιστές στη χώρα μας.
Η "αμερόληπτη" είδηση:
Συγκεκριμένα, πρώτη είδηση ήταν η πορεία των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα και τα επεισόδια χθες το βράδυ με αφορμή το τεράστιο πρόβλημα των μεταναστών στην περιοχή.
Η είδηση είχε περίπου ως εξής: "Επεισόδια χθες το βράδυ στην Αθήνα όταν στην πορεία των πολιτών εναντίον της παρουσίας λαθρομεταναστών στην περιοχή προσχώρησε ομάδα ατόμων που φώναζε ρατσιστικά συνθήματα, δημιούργησε επεισόδια, συνεπλάκη με την αστυνομία κι έβαλε φωτιά σε κάδους."
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν κάτοικοι της περιοχής να λένε πόσο υποφέρουν οι μετανάστες και απο τον δημοσιογράφο που εκφωνούσε την είδηση ότι οι παραβατικές τους συμπεριφορές είναι δικαιολογημένες λόγο των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν εκεί.
Η αλήθεια, όπως παρουσιάστηκε απο όλους τους άλλους σταθμούς:
"Περίπου χίλιοι κάτοικοι της περιοχής οργάνωσαν πορεία εναντίον του φαινομένου της συκγέντρωσης υπερβολικά μεγάλου αριθμού μεταναστών στην περιοχή τους.
Απέναντι στη συγκέντρωση αυτή υπήρχε άλλη συγκέντρωση μεταναστών κι αναρχικών οι οποίοι δημιούργησαν επεισόδια με την Αστυνομία."
Τί σχέση έχει η πραγματική είδηση με την προπαγάνδα ότι οι κάτοικοι είναι ρατσιστές που δημιουργούν προβλήματα.
Ο μόνος ρατσισμός που υπήρχε ήταν απο τους αναρχικούς σε βάρος των Ελλήνων.
Υ.Γ. Ελπίζω να δημοσιεύσετε το γεγονός γιατί τέτοια φαινόμενα απαράδεκτης προπαγάνδας ντροπιάζουν τους υγιείς δημοσιογράφους.
--------------------------------

50 σχόλια

  1. Γιαυτούς ποιός θα ενδιαφερθεί;
    Ο χαζογιώργος ή ο Αλέξις;
    Ο Κωστάκης τσιμουδιά. Κατακαϋμενη Ελλάδα. Μέσα οι Αλβανοί αλωνίζουν έξω το ίδιο και οι εθνοπροδότες γραικύλοι σφυρίζουν τη διεθνή.

    "Από το περασμένο Σάββατο, οι κάτοικοι του χωριού Νίβιτσα της ιστορικής επαρχίας Χειμάρρας, έχουν παρατήσει τα σπίτια τους και φυλάνε την γη τους στην περιοχή της Κακομαίας. Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν όταν οχήματα και μηχανήματα της εταιρίας η οποία παρανόμως έχει λάβει άδεια ανέγερσης τουριστικού συγκροτήματος, προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο και να ξεκινήσουν εργασίες. Οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν και απέκλεισαν τον δρόμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συμπλοκές αρχικά με τα όργανα της τάξης και έπειτα με τους άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας της εταιρίας. Σύμφωνα με καταγγελίες των τοπικών αρχόντων της περιοχής, οι υποτιθέμενοι «σεκιουριτάδες» είναι στο σύνολό τους πρώην κατάδικοι και καταζητούμενοι για ποινικά εγκλήματα. Οι συμπλοκές είχαν σαν αποτέλεσμα μικροτραυματισμούς ακόμη και ηλικιωμένων ανδρών και γυναικών καθώς και συλλήψεις 9 ατόμων από τα οποία τα 4 παραμένουν στα κρατητήρια. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο δημογέροντας του χωριού, Κλεομένης Μπαντζάρης. Οι εξελίξεις αυτές βρίσκουν τον πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής ενωμένο και έτοιμο να προσέλθει στον ιερό αγώνα ενάντια στις μεθοδεύσεις. Είναι άλλωστε δεδομένο πως το πρόβλημα της Νίβιτσας είναι μόνο η αρχή ενός παράνομου σχεδίου κατασκευής τουριστικών συγκροτημάτων σε ολόκληρη την παραθαλάσσια περιοχή από την Νίβιτσα μέχρι την Παλάσα με παράλληλο εκτοπισμό των νόμιμων ιδιοκτητών.
    Η Ένωση Χειμαρριωτών καταδικάζει τις πρακτικές του αλβανικού κράτους και παρακράτους, και δηλώνει πως οι κινητοποιήσεις θα είναι συνεχείς και έντονες μέχρι να δικαιωθεί ο αγώνας, ενάντια στις μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην υφαρπαγή των περιουσιών της επαρχίας Χεμάρρας.
    Για ακόμη μία φορά ζητάμε από το αλβανικό κράτος να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώμτα και τους νόμους του.
    Ζητάμε από την ελληνική κυβέρνηση και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και να αντιμετωπίσει τις αλβανικές μεθοδεύσεις.
    Ζητάμε από το ελληνικό κοινοβούλιο να αναλογιστεί τις συνθήκες τις οποίες υπομένουν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου πριν να ψηφίσει την κύρωση του συμφώνου σύνδεσης της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Ζητάμε από τους διεθνείς οργανισμούς να υποχρεώσουν την Αλβανία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμβάσεις τις οποίες έχει υπογράψει
    Ο ελληνισμός της περιοχής αντιστάθηκε επί αιώνες στους κατακτητές από όπου και αν αυτοί προήλθαν και θα συνεχίσει να μάχεται για την διαβίωσή του και διαφύλαξη της τιμής και αξιοπρέπειάς του.
    Για την Ένωση Χειμαρριωτών,
    Διονύσης Μπελέρης Σπύρος Κούτουλας
    Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mεταξυ των κατοικων του Αγιου Παντελεημωνα υπηρχαν και αλλοδαποι εργαζομενοι,μονιμοι κατοικοι που συμμετειχαν στη πορεια.Τωρα καποιοι κουλτουριαρηδες και επαναστατες του καναπε,κατοικοι των κιριλε προαστειων ειναι γνωστο τι επιδιωκουν και ποιοι ειναι ρατσιστες.Οσο για το καναλι δεν περιμεναμε και τιποτε καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να κατεβη ΑΣΤΟΣ σε πορεια,φανταζομε τη θα εχει τραβηξη.οσο για τους -προδευτικους-ας κλειδωσουνε την πορτα τους καλα πριν βγουν για συμπαρασταση στους αδικημενους. ρητο απο αμερικη¨προδευτικος ειναι καπιος που ακομα δεν τον λυστεψανε¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό συμβαίνει όταν οι ειδήσεις είναι επιλεκτικές και όταν τις ειδήσεις τις κάνουν "ειδήσεις" οι μάστορες της προπαγάνδας και της λάσπης.


    Για την ενδιάμεση συμφωνία με τα Σκόπια και τις φωτιές που μας ανάβει, την οποία υπέγραψε ο Παπούλιας διάβασες στο press-gr?


    όχι? μα πως είναι δυνατόν? δεν την ανέβασε ο ειδησεοφάγος-προπαγανδιστής Γιομπαζολιάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nai fysika re fasistako.
    O skai, katafanestata de3io kanali, htan pio konta sthn alh8eia, me monadikh diafora oti xarakthrise ratsistes ta xrysaugoula mono les kai osoi mazeythkan ekei gia na zhthsoun na diw3oun tous 3enous apo thn perioxh tous den htan ratsistes epeidh den phgan me to 3yrismeno kefali kai to fly.

    "υπερβολικά μεγάλου αριθμού μεταναστών" leei to ypokeimeno, les kai de milaei gia an8rwpous

    Oi xrysaygites "pareisefrhsan sth diadhlwsh" mesa apo tis ta3eis ths astynomias ki epesan kai merika sprw3idia (opa na perasw synadelfe) kai ta epeisodeia prokalesan aytoi otan arxisan na petoun fwtobolides stous anarxikous kai tous dhmokratikous an8rwpous pou hr8an na fwna3oun enantia sthn 3enofobia.
    Opws kai na'xei, 100 geloioi mazeythkan kai 50 xrysaygites, gia mia xwra toso pnigmenh sto ratsismo den einai tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΑΘΗΝΑ!

    ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΥΨΕΛΗ, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΧΑΡΝΩΝ κλπ ΕΓΙΝΑΝ ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Twra pirate prefa to neota3iko kwlokanalo SKAI???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δείτε κι εδώ μια άλλη άποψη:

    http://dpurpler2.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ένα πράγμα απορρώ με τους φασίστες.

    Τόσο μίσος για ανθρώπους που δεν έχουν που να στρέψουν το κεφάλι τους;

    Τόσο μίσος για ανθρώπους που αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα τους και να υπομένουν την χειρότερη δυστυχία που μπορεί να βρεί άνθρωπο;

    Το Τζινιέρη τον πείραξε το ότι ο ΣΚΑΙ είπε ότι είναι ρατσιστές.

    Πραγματικά είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα.
    Αυτό που είπε ο ΣΚΑΙ είναι απαράδεκτο. Εθιξε τον Τζινιέρη, τον πείραξε στην ευαίσθητη ψυχή του.

    Ρατσιστής αυτός που έκανε πορεία εναντίον ανθρώπων που είναι άλλης ράτσας και ζούν σαν αδέσποτα;

    Α, παπά. Ποτέ.
    Ρατσιστές είναι οι λαθρομετανάστες που είναι από άλλη ράτσα.

    Φτού σου γαμώ το κέρατό σου σκυλί, μαλακισμένο, που έχεις το θράσσος να γράφεις κιόλλας σαν θιγμένος.

    Βλάκα, ηλίθιε. ανεγκέφαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έστειλα στα news@alphatv.gr & alphasat@alphatv.gr & επειδή μου ήρθε μήνυμα αποτυχίας λήψης μηνύματος ξαναέστειλα την ίδια επιστολή σε όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία του σταθμού pr@alphatv.gr , emporiko@alphatv.gr , nomiko@alphatv.gr , hr@alphatv.gr , rflab@alphatv.gr , it@alphatv.gr (για να καταλάβουν εκεί μέσα ότι γερμανικό κουτόχορτο δεν τρώμε στην Ελλάδα)

    με θέμα http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=33374 την ακόλουθη επιστολή:
    Διαμαρτύρομαι έντονα & δηλώνω ότι θα εκθέσω δημόσια την παρούσα επιστολή & κάθε πράξη ή παράλειψη του ALPHA TV αναφορικά με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με το περιεχόμενο του αστυνομικού δελτίου "Επεισόδια σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Αθήνα" της 24.11.2008 που επιμελήθηκε ο Π.Γραμμέλης.Συμμετείχα ως διαδηλωτής & κάτοικος του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων μαζί με άλλους συμπολίτες γνωστούς & αγνώστους μου μεταξύ των οποίων & ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Μπέης που παρέστη για να πληροφορηθεί τους
    προβληματισμούς μας στη νομίμως γνωστοποιηθήσα στις Αστυνομικές Αρχές συγκέντρωση κατά της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας,της γκετοποίησης της περιοχής μας & της άνευ όρων παράδοσης της ίδιας μας της ζωής που διοργανώθηκε από κατοίκους του Αγ.Παντελεήμονα & της Πλ.Αττικής με μαζική συμμετοχή κατοίκων του ευρύτερου Δήμου Αθηναίων.Η συγκέντρωση είχε ήδη γνωστοποιηθεί στα ΜΜΕ από τις 20.11.2008 βλ. http://www.greekalert.com/2008/11/24112008-5.html τη στιγμή που η παράνομη αντιρατσιστική αντιδιαδήλωση ανακοινώθηκε στις 21.11.2008 από το αναρχικό
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=927758 Το δελτίο τύπου του γερμανικού καναλιού σας με γκεμπελιστική προπαγανδιστική μαεστρία αντιστρέφει την πραγματικότητα & παρουσιάζει τους νόμιμους παράνομους & τους παράνομους νόμιμους.Στη διάρκεια των 2 συγκεντρώσεων υπήρχαν στη μεν δική μας μόνο Έλληνες που ευτυχώς με την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής αποφεύφθηκαν βιαιότητες κατά της συγκέντρωσης μας από αναρχικούς & όχι αντιεξουσιαστές που γράφετε της άλλης πλευράς που μαζί με αλλοδαπούς πετούσαν διάφορα αντικείμενα κατά της
    συγκέντρωσης μας ή είχαν τοποθετήσει ρουφιάνους για να φωτογραφίζουν μέλη του πλήθους.Η δε αστυνομία είχε καθαρά προστατευτικό ρόλο των μονίμως ασύλληπτων αναρχικών ως συνήθως.Φωτιά στους κάδους απορριμάτων έβαλαν οι αναρχικοί με τους αλλοδαπούς & τους λοιπούς αριστεριστές διαλύοντας την ψευτοσυγκέντρωση τους.Εμείς βλέπαμε τις φωτιές στο βάθος της Αχαρνών σε μεγάλη απόσταση από το χώρο της συγκέντρωσης.& μην ξεχάσω να σας γνωστοποιήσω ότι την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 3:30 μ.μ. οι κάτοικοι της Πάτρας, με πρωτοβουλία των
    κατοίκων της οδού Ευρώτα και του συλλόγου «Η πόλις εάλω», διοργανώνουν διαμαρτυρία στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αμερικής, στην είσοδο της μαρίνας, για να διαμαρτυρηθούν για το αίσχος που επικρατεί με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Πάτρα.Ο σύλλογος «Η πόλις εάλω» είναι νομίμως αναγνωρισμένο σωματείο & η διαμαρτυρία έχει κοινοποιηθεί εδώ & μέρες στα ΜΜΕ http://e-grammes.gr/article.php?id=3489 για να μην αντιστρέψετε ξανά τόσο χυδαία δικαίους με αδίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 24.11.2008
    'Αγιος Παντελεήμονας - Έξω οι Ξένοι
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    http://youtube.com/watch?v=n5eiMULfs9U
    ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/24/%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%cf%89%cf%83-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%b3
    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/24/alter
    25.11.2008
    Αισχρή συκοφαντική επίθεση κατά Χρυσής Αυγής(ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ!) από ALTER και Βαρεμένο. Δεν μας έδωσαν τον λόγο να απαντήσουμε ενώ μας κατηγορούσαν.
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/25/%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%81%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-alter-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/25/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b5
    Δημοσίευμα (γεμάτο λάσπη και ψέματα) από «Ελευθεροτυπία» για την «Χρυσή Αυγή» και τη συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα ενάντια στην εγκληματικότητα
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/25/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%ac%cf%83%cf%80%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%88%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80
    24.11.2008
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
    http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1756&Itemid=1
    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ
    http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1757&Itemid=1
    ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_6858.html
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_5166.html
    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_5050.html
    ΚΑΙ ΟΙ... ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ;
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_981.html
    25.11.2008
    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ;
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_25.html
    24.11.2008
    Οι όμηροι του Αγίου Παντελεήμονα
    http://egersis.blogspot.com/2008/11/blog-post_2304.html & http://espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=881696&catID=16
    25.11.2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχώς αυτή είναι η συνηθισμένη τακτική των ΜΜΕ. Πολλοί κάνουν αγώνα για να ακούγεται σε όλο τον κόσμο οτι οι έλληνες είναι ρατσιστές. Αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια των νεοταξιτών και των υπηρετών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτοι οι μαλακες κουραδοεπαναστατες
    της πουρδης, οι αναρχικοι, το εχουνε παραγαμησει τελευταια.

    Σπανε αμαξια αθωων πολιτων, καινε περιπτερα, κανουν μαλακιες οπως αυτη η χθεσινη που πηραν το μερος των αλλοδαπων απλα και μονο επειδη ειναι αλλοδαποι και πολλα αλλα.

    Εχει αρχισει ο κοσμος και τα παιρνει και στο τελος θα τους δερνει στο δρομο τους πορδοεπαναστατες αυτους οπου τους πετυχαινει.

    Αμα πετυχω κανα δυο θα τους ξεβρακωσω και θα βαλω τον ενα να γαμαει τον αλλο στο δρομο. Ακουτε ρε επαναστατες της κακιας ωρας, παρασιτα?

    ΜΑΣ εχετε σπασει τα αρχιδια με τις μαλακιες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δραστηριότητες & Eκδηλώσεις



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    26 Νοέμβριος 2008 11:45 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    (ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ)



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    26 Νοέμβριος 2008 11:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30ΣΤΟ FNAC THE MALL
    ΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΛΑΙΤΑΚΗ
    " ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ"!!!

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΚΛΠΗΞΕΙΣ!!
    ΚΩΣΤΑΣ

    26 Νοέμβριος 2008 11:50 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 26.11.2008
    Καλομελέτα και έρχεται και στη γειτονιά μας...
    http://tomavroprovato.blogspot.com/2008/11/blog-post_26.html
    ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_5528.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε καλώς τον Στόκος ΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ
    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΚΑΙ
    ΤΟ ΕCO DRIVING / No 2
    Συμπολίτες , σύντροφοι , καταναλωτές, σας πληροφορώ ότι
    η αμόλυβδη έσπασε το φράγμα των 80 λεπτών το λίτρο .
    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ,έχουμε τα πρώτα πρατήρια με
    τιμή κάτω από 80 λεπτά.
    Η τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται σε πτώση με το αλεξίπτωτο
    κλειστό , καθότι το αργό έφτασε 49$ : 1.27 = 38.6 euro το βαρέλι.
    Σας απασχολώ πάλι για να θέσουμε καινούργια όρια και να
    θυμηθούμε μαζί στις δυο αποφάσεις μας.
    Απόφαση 1η : Βάζουμε ένα τεράστιο Χ ,άπαξ δια παντός, σε
    όποιο πρατήριο πουλάει πάνω από 86 λεπτά. Δεν περνάμε ούτε
    από έξω.
    Οι «συμπολίτες» μας , που κάνουν τζίρο στους μαυραγορίτες που πουλάνε πάνω από 90 λεπτά, είναι οι γνωστοί δωσίλογοι και κουκουλοφόροι της εποχής μας, τα ιζήματα της κοινωνίας.
    Απόφαση 2η : Συνεχίζουμε να οδηγούμε οικολογικά, το γνωστό ως ECO DRIVING. Το τραγουδάει και η Κοκκίνου.
    Ελαφρύ πόδι στο γκάζι , αλλάζουμε ταχύτητα στις λιγότερες δυνατόν στροφές, οδηγούμε έτσι που να μειώνουμε στο ελάχιστο τα φρεναρίσματα , και όχι πάνω από 3500 στροφές στον ανοικτό δρόμο.
    Χωρίς καθόλου προσπάθεια έχουμε μείωση κατανάλωσης μέχρι
    30%. Αυτό σημαίνει άμεσο όφελος στη τσέπη μας , σημαίνει
    πτώση της γενικότερης ζήτησης, άρα και επιπλέον πτώση του αργού , σημαίνει και πραγματική προστασία του περιβάλλοντος.
    Έχουμε σημαντική μείωση των ρύπων.
    Είναι σημαντικό να δράσουμε από κοινού , η δύναμη μας είναι
    πολύ μεγάλη , είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Στην αισχρή
    μειοψηφία ανήκουν οι μαυραγορίτες, λαμπρό παράδειγμα ο Κρητικός με το μαντίλι, το μαύρο πουκάμισο, τα στιβάνια και
    το string , που πούλαγε 1.60 , και οι «συμπολίτες» μας , οι
    γνωστοί και μη εξαιρετέοι δωσίλογοι που τους κάνουν τζίρο.
    Δικαιολογίες και gay κλαψουρίσματα δεν υπάρχουν ,( εκτός αν ανήκουμε σε αυτούς που τα έχουν βάψει μαύρα που πέφτει το
    πετρέλαιο και τα παράγωγα του), φθηνά πρατήρια ευρίσκονται
    παντού , ακόμη και στα βόρεια προάστια.
    Συνιστάται να αποφεύγουμε τα συχνά και μικρά γεμίσματα , είναι καλό να τα κανονίζουμε έτσι που να φουλάρουμε όταν
    είμαστε λίγο πάνω ή και στη ρεζέρβα . Τούτο διότι οι αντλίες
    που κλέβουν στην ποσότητα, συνήθως το κάνουν στο ξεκίνημα,
    άρα πολλά γεμίσματα, πολύ περισσότερες πιθανότητες να μας κλέψουν.

    Η ΑΛΛΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η πολλή κουλτούρα σε σύζευξη με τον μαρξισμό δημιουργεί τους υποστηρικτές των λαθρομεταναστών, των κακοποιών, των ναρκομανών κλπ.
    Η αλήθεια είναι ότι φοβόμαστε πλέον να περπατήσουμε σε μερικές περιοχές των πόλεων που είναι πολύ στο κέντρο και παραδοσιακά είχαν καλό κόσμο.
    Δυστυχώς είμαστε κράτος χωρίς εφαρμογή νόμων και ο καθένας μπαίνει ατιμωρητί και κάνει ότι θέλει.
    Απορώ πως δεν παίρνει μέτρα η κυβέρνηση. Τι περιμένει να γίνει ο Αλαβάνος κυβέρνηση για να λύσει το πρόβλημα; Ανοχή αλλά έως πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ BLOOPERS ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ

    ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ

    ΕΞΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TI ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΩΧΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    * Πτώση κατά περίπου 45% της βαριάς εγκληματικότητας.
    * Μείωση κατά 50% του πληθυσμού των φυλακών.
    * Μείωση της μαύρης εργασίας.
    * Μείωση του παραεμπορίου.
    * Μείωση των δαπανών για υγειονομική κάλυψη μεταναστών, οι οποίοι υποασφαλίζονται.
    * Μείωση της αναδιανομής του εισοδήματος εις βάρος των φτωχότερων Ελλήνων .
    * Μείωση των κινδύνων από την δημιουργία συμπαγών εθνοτικών κοινοτήτων στο εσωτερικό της χώρας οι οποίες προέρχονται από όμορα κράτη.
    * Μείωση του κινδύνου ανάπτυξης του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην χώρα.
    * Αύξηση του κινήτρου των εργοδοτών για εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας.
    * Αύξηση της κοινωνικής συνοχής.
    * Αποφυγή προβλημάτων εθνικής ταυτότητας και «πολυπολιτισμικών» πειραματισμών οι οποίοι, όπου εφαρμόσθηκαν στην Ευρώπη, κατέληξαν σε ... τραγωδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 2.34

    Ηρεμα μαλακισμένο, ήρεμα.

    Κινδυνεύεις να πεθάνεις από την πολλή μαλακία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΕΨΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΤΣΑΤΣΟΥΣ,ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ,ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΤΑΨΥΧΟΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΠΑΛΙ,ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.ΠΑΠΑΡΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ψευτοαναρχικοι και απλυτοι

    Τωρα τελευταια εγινε πολυ της μοδας να εισαι αναρχοαυτονομος.Κατι σαν μαστ,οπως ηταν καποτε να
    εισαι ραππερ.Ειναι λοιπον καιρος να πουμε δυο λογια για αυτην την κατηγορια.
    Οι αναρχοαπλυτοι χωριζονται σε 3 ηλικιακες κατηγοριες.

    Αναρχοαπλυτοαυτονομοι μαθητες
    ------------------------------

    Συνηθως ειναι παλιοτελευταιοι και δεν τους δινει κανεις σημασια.Καθονται τελευταια θρανια οπου συνεχως ζωγραφιζουν μαλακιες στο
    θρανιο τυπου ΑΑ ,ΚΚΕ κλπ.Δεν προσεχουν ποτε και σπανε και τον πουτσο ολωνων γιατι πεταγονται ολη την ωρα και λενε μαλακειες για την
    αδικη κοινωνια κλπ.Συνηθως φορανε all star ή DR_Martins τζην φουλ κολλητα(βλεπεις τις ζαρες της κωλοτρυπιδας τους),κουβαλανε χακι
    τσαντες ιστπακ καταξεσκισμενες και μεσα εχουν τα ιδια βιβλια καθε μερα ανεξαρτητως μαθηματος.Ανεξαρτητος ταξης.Τα τελευταια 3
    χρονια.Ουτως ή αλλως την ανοιγουν μονο για να παρουν απο μεσα τον μπαφο τους.Εχουν μακρυ μαλλι απλυτο και αφηνουν γενια (οσο
    μπορουν).Μπλουζακια με τον Τσε ειναι υποχρεωτικα.Συνεχως ζητουν καταληψη για μαλακειες λογους("Τι?Δεν εχει σημερα
    μπουγατσα?ΚΑΤΑΛΗΨΗ") ενω συμβιβαζονται και με εκδρομη.Το παιζουν τα κακα παιδια αλλα ειναι πρωτοι στα γλυψιματα σε καθηγητες.Γαμανε
    απο σπανια εως καθολου και μονο αναρχοαπλυτες συντροφισσες.Που ειναι και ο λογος που πανε σε πορειες.Οποτε τους ρωτησεις
    ,ηταν,ειναι ή θα πανε σε πορεια.Σε οποιο σχολειο εχει καταληψη πανε και καλα να την στηριξουν,αλλα στην ουσια πανε μηπως γινει κανα
    οργιο σαν κιαυτα που βλεπουν στον Ευαγγελατο στα κινητα και συμμετεχουν και αυτοι!Σνομπαρουν και καλα τα τρεντυ μερη,τα φλωρικα
    μερη,τα μπουζουκομερη.Γενικα ειναι οι μαλακες του σχολειου.Μαζι με τους εμο με
    τους οποιους συμπαθιωνται.


    Αναρχοαπλυτοι φοιτητες
    ----------------------

    Και για τους φοιτητες ισχυει πανω κατω οτι και για τους μαθητες.Περασαν σε σχολη ειτε κατα τυχη ειτε με αντιγραφη ειτε λογω των
    ατελειωτων κιλων σαλιου που χαλασαν ολα τα σχολικα χρονια.Μπορει να ειναι και πρωην καλοι μαθητες που τρωγαν συνεχως ξυλο απ το
    σπιτι και οι γονεις τους τους αφηναν να βγαινουν μονο Σαββατο να πανε στα γκουντις.Και τωρα "κανουν την επανασταση τους".Παντως
    ειναι οι ιδιοι μαλακες που θυμομασταν στο σχολειο.Φορανε οτι και οι μαθητες αναρχοαπλυτοι + μπουφαν φλαι που τους εχει ξεμεινει απο
    τοτε που ηταν μοδα με το Τοπ Γκαν και κλασικη σκισμενη χιλιοβρωμικη φορμα αντιντας μαυρη με τις κλασσικες ασπρες(τουλαχιστον ηταν
    καποτε) γραμμες στο πλαι.Κουβαλανε μονιμως ριζοσπαστη,αρχιδοσπαστη και κατι αλλες μαλακειες που αυτοι βγαζουν και αυτοι
    διαβαζουν.Στις
    συνελευσεις παντα ζητανε να ψηφισουμε μαλακειες("Να σταματησει ο πολεμος στο Ιρακ.Σηκωστε τα χερια οσοι υπερ") και μισουν τους
    δαπιτες που εχουν τα καλυτερα μουνακια και κανουν εκδηλωσεις στο μπαλουξ και στην καραμελα.Αμα μερακλωσουν
    βγαινουν και καινε και κανα αμαξι.Ολοι γραφουν στο ιντυμεντια.Δεν διαβαζουν ποτε,δεν ερχονται στην εξεταστικη και γενικα ειναι
    αιωνιοι φοιτητες.Αν τους ρωτησεις βεβαια τους κοβουν επειδη ειναι αριστεροι.Λες και ξερουν οι καθηγητες τι ειναι,αφου δεν τους εχουν
    δει ποτε.Θελουν να το παιζουν και καλα μορφωμενοι και θολοκουλτουριαραιοι γιαυτο εχουν μαθει και 5 ρητα του Μαρξ και τα λενε ολοι
    την ωρα σε ολες τις συζητησεις ακομα και για το ποδοσφαιρο.Οι ιδιοι που ητα συμμαθητες μας,ηταν και συμμαθητες του μπαμπα μας.Και
    θα ειναι και των παιδιων μας αν δεν τους λυτρωσει ο θανατος απ την μιζερια τους.

    Αναρχοαπλυτοι σκετοι
    --------------------

    Πρωην φοιτητες που με χιλια ζορια τελειωσαν την σχολη τους ή δεν πηγαν σε καμια σχολη απλα μετα το σχολειο φυτοζωουσαν.Δεν
    δουλευουν γιατι δεν γουσταρουν να τους εκμεταλλευονται οι εργοδοτες.Η να συντηρουν το παγκοσμιο καπιταλιστικο συστημα που στηριζει
    πολεμους.Παιρνουν λεφτα απο το μπαμπα και την μαμα μεχρι να πεθανουν.Μετα πεθαινουν και αυτοι απ την πεινα συνηθως.Ειναι βρωμιαρηδες
    και καπνιζουν συνεχως μα συνεχως μπαφους.Αραζουν σε κατι τελευταια καφενεια στα εξαρχεια οπου ασχολουνται συνεχεια με
    μολοτωφ,μπαφους και την αδικη κοινωνια.Ενδυματολογικα ισχει οτι και στις 2 παραπανω κατηγοριες με την προσθηκη ορισμενων
    αξεσουαρ(μολοτωφ,ταμπακιερα,αμστελ κλπ).Μερικοι αραζουν σε κατι ερειπωμενα κτιρια που και καλα τα αναπαλαιωνουν(βαζουν μεσα
    συγχρονους ναργιλεδες κλπ).Σε οποια πορεια γινεται ειναι μεσα και ας μην ξερουν ουτε γιατι διαμαρτυρονται.Οπως και ολοι οι αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πώς γίνεται και μαζεύτηκαν τόσοι Πακιστανοί στην Αθήνα; Αυτοί έχουν κάνει το δρομολόγιο Πακιστάν-Ελλάδα πιο εύκολο από Κυψέλη-Κολονάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  25. Απειλούν με εκκαθαρίσεις στον Άγιο Παντελεήμονα



    Σε ρατσιστικό παραλήρημα κατά των μεταναστών προχωρούν ανώνυμοι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα (στην Αχαρνών) με αφορμή υπαρκτά προβλήματα για τα οποία οι μετανάστες ούτε ευθύνονται ούτε τα δημιούργησαν.

    Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταναστών σήμερα στις 5 μ.μ. Καλέσματα για τη συγκεκριμένη κινητοποίηση έχουν εκδώσει τόσο η επιτροπή Κυψέλης του ΛΑΟΣ (την οποία και ανακάλεσε στη συνέχεια) όσο και η Χρυσή Αυγή.

    Το κείμενο που έχει μοιραστεί στους κατοίκους (το οποίο παρατίθεται αυτούσιο παρακάτω) κατηγορεί τους μετανάστες για ό,τι κακό συμβαίνει στην περιοχή, μέχρι και για το γεγονός ότι εκεί δεν κατοικούν «επώνυμοι» συμπολίτες μας. Μιλά ακόμα και για κτηνοβασίες στο εσωτερικό των διαμερισμάτων όπου ζουν μετανάστες και καταλήγει απειλώντας ότι ομάδες πολιτών είναι έτοιμες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να «καθαρίσουν» την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ''

    (Ένα πολιτικό ψυχογράφημα της ''προοδευτικής'' νομενκλατούρας)

    Τους βλέπουμε παντού. Τους βρίσκουμε παντού. Όπου κι αν στρέψουμε το βλέμμα μας τους αντικρύζουμε. Όπου κι αν γυρίσουμε το αυτί μας, τους ακούμε. Τι κι αν όσα λένε μας προκαλούν επιεικώς αηδία, αν κάποια μέρα δεν τους δούμε σε κάποια τηλεόραση, δεν τους ακούσουμε σε κάποιο ραδιόφωνο, δεν τους διαβάσουμε σε κάποια εφημερίδα, αρχίζουμε να ανησυχούμε...

    Προσφιλείς θαμώνες των τηλεοπτικών παραθύρων, βαθυστόχαστοι «διανοούμενοι», «επιτυχημένοι δημοσιογράφοι», πολιτικές… διάνοιες, ευρυμαθείς επιστήμονες(!), ταλαντούχοι καλλιτέχνες, άνθρωποι της Τέχνης και του Πολιτισμού, υπερδημοκράτες, «κοσμοπολίτες», «ανοικτόμυαλοι», «αντιεθνικιστές», «αντιρατσιστές», «αντιφασίστες», μα πάνω απ’ όλα προοδευτικοί!!!

    Τρία πράγματα τους ενώνουν: α) η κοινή μαρξιστική προέλευσή τους, β) η απέχθειά τους προς κάθε τι το Εθνικό και Πατριωτικό και γ) η υποστήριξή τους προς κάθε μισελληνικό και αντικοινωνικό κατακάθι! Πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, όλο και σε κάποιο κανάλι θα τους ανακαλύψεις. Με ύφος βαθυστόχαστου… αναλυτή θα σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα, θα έχουν λόγο για όλα όσα συμβαίνουν πάνω στον πλανήτη, ενώ δεν θα χάνουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις απίστευτες γνώσεις τους σε θέματα που οι «κοινοί θνητοί» δεν κατέχουν. Θα ξέρουν τα πάντα για την διεθνή τρομοκρατία, θα γνωρίζουν το επόμενο βήμα της αμερικανικής κυβέρνησης, θα προβλέπουν τις πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

    Ο λόγος τους ιερός, αδιαμφισβήτητος, απαράβατος. Οι άλλες απόψεις μπορούν να ακούγονται, αρκεί να μην διαφωνούν με την δική τους! Πάνω απ’ όλα η Δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου, αλλά… στους «εχθρούς της Δημοκρατίας» δεν πρέπει να δίνεται λόγος!

    Και φυσικά, επειδή οι υπερδημοκράτες ινστρούχτορές μας έχυσαν το… αίμα τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας, εννοείται πως δικαιούνται να ομιλούν εξ ονόματός της!

    Είναι οι… αγαπημένοι μας «προοδευτικοί»!

    Είναι οι χθεσινοί υπέρμαχοι της πάλαι ποτέ Σοβιετίας, σημερινοί τοποτηρητές της αμερικανοσιωνιστικής Νέας Τάξεως Πραγμάτων, πάντοτε όμως ξενοκίνητοι καί ξενόδουλοι.

    Μιλάνε για ανύπαρκτες «μειονότητες» καί φλυαρούν για τα δικαιώματα τού κάθε αλβανού, πακιστανού, μπαγκλαντεζιανού και κάφρου λαθρομετανάστη! Φωνάζουν και προπαγανδίζουν περί «ενσωμάτωσης» τών λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία. Τι κι αν οι ξένοι είναι ανεπίδεκτοι προσαρμογής στα πολιτισμικά δεδομένα τού τόπου μας, τι κι αν είναι φορείς παρασιτισμού και σοβαρών ασθενειών, τι κι αν ο Ελληνικός λαός θεωρεί ανεπιθύμητη την παρουσία όλων αυτών των ανθρωποειδών και υποφέρει από την εγκληματική τους δραστηριότητα, για τους «υπερδημοκράτες» «προοδευτικούς» είναι ισότιμοι με τους υπολοίπους Έλληνες πολίτες…

    Είναι οι μουσάτοι της δεκαετίας του ’80 με την ντουντούκα στο χέρι να κραυγάζουν για την ειρήνη και την ελευθερία που σήμερα έχουν γίνει το πιο σκληρό καπιταλιστικό κατεστημένο. Χωρίς όμως να ξεχνούν το κομμουνιστικό παρελθόν τους, έχουν επιβάλει σε όλους τους πνευματικούς χώρους μία ιδεολογική τρομοκρατία, μία αριστερογενή καθεστωτική νοοτροπία με παλαιοκομμουνιστική ορολογία και μπόλικη δόση «αντιεθνικισμού».

    Πρόκειται περί μίας καθαρά μαρξιστικής χούντας, προσαρμοσμένης πάντως στα νέα αμερικανικά πρότυπα. Μίας μαρξιστικής χούντας που εκτείνεται παντού: από το αναρχοαριστερό παρακράτος των Εξαρχείων που κατατρομοκρατεί τους πάντες, μέχρι τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, όπου κάθε Εθνική φωνή φιμώνεται με τον πιο βάναυσο τρόπο, από τους «πλουραλιστές» καθηγητές, ΟΛΟΙ τους πρώην(;) μαρξιστές!


    Χρησιμοποιούν διαρκώς τις ίδιες κλισέ φράσεις, το ίδιο βαρετό, ξύλινο και μονότονο λεξιλόγιο: «αντιρατσισμός», «ανθρώπινα δικαιώματα», «δημοκρατικές δυνάμεις», «προοδευτικοί πολίτες», «ανθρωπιστική αλληλεγγύη», «δημοκρατικές ευαισθησίες» κ.λπ. κ.λπ. Ξέρεις τι θα πουν, πριν ακόμα το πουν… Ξέρεις τι σκέφτονται και μόνο βλέποντάς τους… Ξέρεις την απάντηση που θα σου δώσουν, πριν ακόμα γίνει η ερώτηση!

    Οι άνθρωποι αυτοί που αποτελούν την σκληρή αντεθνική νομενκλατούρα τής χώρας μας είναι εχθρικοί απέναντι σέ κάθε έναν που αρθρώνει εθνικό λόγο, και μισούν κάθε τι που έχει σχέση με το Εθνικό κράτος και την Ιστορία τών Ελλήνων.

    Παρόλες τις δήθεν ψευδο-διαφορές που φαίνεται ότι έχουν, δεν υπάρχει κάποιος τομέας από τα ζητήματα που είναι βλαπτικά για την Κοινωνία και το Έθνος, στον οποίο να μη συμφωνούν…

    - Είναι «αντιρατσιστές». Επιθυμούν την μεθοδική καταστροφή της Εθνικής και Φυλετικής μας ομοιογενείας με την βίαιη μαζική ένταξη σ’ αυτήν ανεπιθύμητων αλλοφύλων και τριτοκοσμικών συρφετών.

    - Είναι «δημοκράτες». Θέλουν άμεση αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε κάθε μη- Έλληνα που εγκαθίσταται νομίμως ή παρανόμως, στην χώρα μας. Να ψηφίζουν οι αλβανοί, να διδάσκονται την γλώσσα τους οι Μπαγκλαντεζιανοί, να ιδρύουν οπουδήποτε το επιθυμούν με δημόσια δαπάνη τεμενάδες οι μουσουλμάνοι, να μπορεί να γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας ένας Πακιστανός, υπουργός Παιδείας ένας Νιγηριανός και υπουργός (Ελληνικού;;) Πολιτισμού μία Φιλιππινέζα. Γιατί όχι; Δεν είμαστε άλλωστε όλοι ίδιοι και ίσοι;

    - Είναι διεθνιστές. Ζητούν «χαλαρά σύνορα» μέχρι να καταργηθούν εντελώς. Τα έθνη κατ’αυτούς είναι παροδικοί σχηματισμοί, «συμβάσεις μεταξύ των πολιτών», που η «πρόοδος» τερματίζει τον εφήμερο βίο τους.

    - Είναι «ειρηνιστές». Προτείνουν να παραχωρούμε στον οποιοδήποτε οτιδήποτε απαιτεί, να χαρίζουμε την Μακεδονία μας στους γυφτοσκοπιανούς, να τους αφήνουμε να κάνουν ανθελληνικά συνέδρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, να αφήνουμε τους αλβανούς εν μέσαις Αθήναις να χλευάζουν προκλητικά την Πατρίδα μας, να μην θεωρούμε άξια υπερασπίσεως τα εδάφη μας, να αφοπλισθούμε, να μην αντιδρούμε στις τουρκικές προκλήσεις, να πάψουμε να φροντίζουμε για την άμυνα.

    - Είναι οπαδοί της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας». Όλοι οι πολιτισμοί είναι ίσης αξίας και συνεπώς το να ασχολούμαστε με τον Ελληνικό Πολιτισμό είναι «κατακριτέος σωβινισμός», που πρέπει να εξαλειφθεί. Η Ελλάς πρέπει να μεταμορφωθεί σε «πολυπολιτισμική», δηλαδή να δεχθεί ως ίσης αξίας τους «πολιτισμούς» που μας εισάγουν Κούρδοι, Τούρκοι, γύφτοι, Αλβανοί, Αιθίοπες, Νιγηριανοί. «Οι πολιτισμοί είναι απ’το ίδιο υλικό», όπως λέει άλλωστε η στερεότυπη προπαγάνδα τους…

    - Είναι πιστοί της «ισότητος». Πράγμα που σημαίνει να καταργηθούν οι διακρίσεις: ηθικό – ανήθικο, κοινωνικό – αντικοινωνικό, φυσιολογικό – ανώμαλο, εθνικό – αντεθνικό, καλό – κακό. Να αναγνωρισθεί το ανώμαλο, το ανήθικο κ.λπ. ως απλώς… «διαφορετικό»! Να γίνουν αποδεκτά το αντικοινωνικό και το αντεθνικό ως μορφές «διαφορετικότητος». Η «ομοφυλοφιλία», η πορνογραφία, η εγκληματικότητα, η αντικοινωνική συμπεριφορά, οι αντεθνικές εκδηλώσεις (π.χ. κάψιμο της σημαίας), οι εγκληματικές δραστηριότητες (λ.χ. αναρχικές ταραχές, πυρπόληση του Πολυτεχνείου), η άρνηση της στρατιωτικής θητείας («αντιρρησίες συνειδήσεως»), η ανηθικότητα, είναι «φυσιολογικά» φαινόμενα «διαφορετικότητος», είναι «αυτονόητα δικαιώματα» και πρέπει να θεωρούνται επιτρεπτά, νόμιμα και προβλητέα προς μίμησιν.

    - Είναι «ανεξίθρησκοι». Επιδιώκουν την μετατροπή του κράτους σε άθεο και αθεϊστικό, ενώ πολεμούν την Ορθοδοξία, κυρίως στον Εθνικό της χαρακτήρα, προβάλοντας ταυτοχρόνως τα διεθνιστικά της στοιχεία και προωθώντας τον θρησκευτικό συγκρητισμό.

    - Είναι οικουμενιστές. Το εθνικό πρέπει να υποτάσσεται στο οικουμενικό. Άρα οι Αξίες, οι Αρχές, οι επιδιώξεις, τα οράματα, τα συμφέροντα του Έθνους να παραμερίζονται προς χάριν των οικουμενικών. Π.χ. η διατήρηση της Θράκης στην Ελληνική Επικράτεια είναι Εθνικό θέμα. Η διαφύλαξη της ειρήνης, όμως, είναι οικουμενικό συμφέρον, όπως και η προστασία των μειονοτήτων (βλέπε Κοσσυφοπέδιο) και συνεπώς, εάν τεθεί πρόβλημα, η Θράκη πρέπει να θυσιασθεί στον βωμό της οικουμενικότητος.

    - Είναι ξενόδουλοι. Παραχωρούν τα πάντα στην μόνη παγκόσμια υπερδύναμη, τις ΗΠΑ. Κάθε Εθνικό συμφέρον οφείλει να υποχωρεί εμπρός στο αμερικανικό, όπως έγινε στη Βοσνία, στο Κοσσυφοπέδιο, στην Κύπρο, στα Ίμια. Πρέπει να δεχόμαστε ό,τι μας υπαγορεύουν οι ξένοι, να μη λέμε «όχι» στα προδοτικά σχέδια τύπου Αννάν που μας ετοιμάζουν, να μην είμαστε «κακά παιδιά» και «αχάριστοι» και να μη ζητάμε πολλά. Φυσικά να μην ξεχνάμε σε κάθε περίπτωση να ευχαριστούμε ευλαβικά τους Αμερικανούς… Πρότυπο ζωής μας πρέπει να είναι ο αμερικανικός, υλιστικός τρόπος ζωής, διότι είναι «σύγχρονος», ενώ ο Ελληνικός «αναχρονιστικός». Μόνιμο επιχείρημα των «προοδευτικών» προπαγανδιστών της αμερικανοσιωνιστικής παγκοσμιοποιήσεως: «Έτσι κάνουν στην Αμερική… Πουθενά στην Ευρώπη δεν το κάνουν… Τι θα πουν για μας οι ξένοι…».

    Οι «προοδευτικοί» όπως αυτοαποκαλούνται, ή «αντιρατσιστές» ή «ανθρωπιστές» (ο προδότης ποτέ δεν θα παραδεχθεί ότι είναι προδότης) κυριαρχούν στα ΜΜΕ και στην Παιδεία. Χρηματοδοτούνται αφειδώς, προβάλλονται, προωθούνται, καταξιώνονται.

    Μονότονο δε, έχει καταντήσει το φαινόμενο εκείνο, κάθε φορά που κάποιος αστυνομικός δώσει μία σφαλιάρα σε κάποιον γύφτο ή αλβανό εγκληματία, να εμφανίζονται στα κανάλια τών τηλεοράσεων τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα και να κατακεραυνώνουν τους πάντες και τα πάντα, αναλύοντας τις ίδιες βαρετές και χρεοκοπημένες θεωρίες τους περί «αντιρατσισμού» και «διεθνιστικής αλληλεγγύης».

    Τη συζήτηση μονοπωλούν διαρκώς, όπως είναι φυσικό, τα ίδια άτομα στό λεξιλόγιό τους επικρατούν συνεχώς 3-4 κλισέ λέξεις (ανεκτικότητα, αντιρατσισμός, αλληλεγγύη, ανθρωπισμός κ.λπ.) και χάριν της αντικειμενικότητος και τού δημοκρατικού ήθους που τους διακρίνει, αρνούνται …δημοκρατικώτατα την διατύπωση οιασδήποτε άλλης, διαφορετικής γνώμης.

    Κοσμούν τους συνομιλητές τους με «πολιτικώς ορθά» επίθετα όπως: «ακροδεξιός», «ναζιστής», «ρατσιστής», «φασίστας» και παίρνουν ένα πλατύ χαμόγελο και έναν μορφασμό αυτοϊκανοποιήσεως, όταν αναλώνονται, χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο, σε έναν αστείρευτο μονόλογο. Φυσικά και δεν έχουν πρόβλημα να συνομιλούν με διάφορους «εθνικιστές», εφόσον, όπως δηλώνουν κι οι ίδιοι, «δεν είναι ακραίοι», «δεν είναι φανατικοί», «σέβονται την δημοκρατία» και «καταδικάζουν τις ακραίες ενέργειες».

    Οποιαδήποτε άλλη άποψη διαφορετική από αυτήν τών «προοδευτικών» μας είναι κατακριτέα καί «φασιστική». Και ως τέτοια την απορρίπτουν οι κουλτουριάρηδες τηλεοπτικοί μαϊντανοί τών τηλεοπτικών παραθύρων. Όταν δε τους ζητείται να παρέμβει στήν κουβέντα κάποιος προβάλλων διαφορετική άποψη, οι «προοδευτικοί» μας ορύονται: «Όχι! Όχι! Δεν δίνουμε βήμα στους εχθρούς της Δημοκρατίας! Δεν συνομιλούμε με φασίστες!».

    Οι «προοδευτικοί» προφέρουν λέξεις και φράσεις, τις οποίες χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, χωρίς να τεκμηριώνουν τα λεγόμενά τους, απευθυνόμενοι, ούτως ή άλλως, σε έναν παθητικό όχλο εκμαυλισμένων και ημιμαθών μαζανθρώπων:

    «Ανθρώπινα δικαιώματα» κατ’ αυτούς σημαίνει κατάργηση της Εθνικής κυριαρχίας και βουλήσεως εν ονόματι των εν λόγω δικαιωμάτων. Τεμαχισμός των κρατών, διάλυση των Εθνών, ευαισθησία για κάθε «καταπιεζόμενο» λαθρομετανάστη ργκληματία, πλήρης αδιαφορία για τους καταπιεζομένους Έλληνες.

    «Αντιρατσισμός» σημαίνει κατάργηση των εθνικώς ομοιογενών κοινωνιών δια της μεταλλάξεώς τους σε πολυφυλετικές.

    «Πολυπολιτισμός» σημαίνει υποβάθμιση των Εθνικών πολιτισμών, ιδίως του Ελληνικού, δια της ισοπεδωτικής εξισώσεώς τους. Τελικός σκοπός ο «παγκόσμιος ενιαίος πολιτισμός», η πλήρης ομοιομορφία, η μη-παραγωγή πολιτισμού.

    «Ανεξιθρησκεία» σημαίνει αποθρησκειοποίηση του κράτους και της κοινωνίας. Εξίσωση όλων των θρησκειών, παραθρησκειών, αιρέσεων. Τελικός σκοπός η υπονόμευση του θρησκευτικού αισθήματος, η «πανθρησκεία» δηλ. η α-θρησκεία και κατ’ επέκτασιν η αθεϊα.

    «Ειρήνη» σημαίνει καθολικός ενδοτισμός, νεοραγιαδισμός. Δεν αξίζει να πολεμούμε για το Έθνος, ένα φαντασιωτικό κατασκεύασμα που βλάπτει την αγορά, εμποδίζει την παγκοσμιοποίηση, προκαλεί πολέμους και άλλα δεινά. Εν ονόματι της ειρήνης εξευτελισμός των εθνικών συμβόλων, περιθωριοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων και «εκδημοκρατισμός» τους. Στήριξη των «αντιρρησιών συνειδήσεως». Ταπείνωση του Στρατεύματος, Υπονόμευση του εθνικού φρονήματος με κάθε τρόπο (αποβολή των πατριωτικών κειμένων από τα σχολικά βιβλία, Τουρκαλβανοί σημαιοφόροι, Ίμια, γκρίζες ζώνες κ.λπ.). «Δημοκρατική ανοχή» σημαίνει κοινωνική παρακμή. Ανοχή, προβολή, «δικαίωση» του ανωμάλου και πάσης παρά φύσιν ανωμαλίας. Νομιμοποίηση της «ομοφυλοφιλίας» ως θεμιτής σεξουαλικής έξεως και των ναρκωτικών, της πορνείας, των τραβεστί και της παιδεραστίας ως αποδεκτών κοινωνικών αναγκών! «Απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής». «Δικαίωμα στην ιδιαιτερότητα και στην επιλογή ερωτικών συντρόφων (ασχέτως φύλου)».

    «Ελευθερία τέχνης» σημαίνει ο Πανούσης να φορά ράσα και να επιδεικνύει τα οπίσθιά του, καθώς και ο αισχρός πίνακας του Outlook με το πέος να εκσπερματίζει πάνω σε ένα Σταυρό.

    «Ελευθερία λόγου» σημαίνει να μιλούν μόνο οι Μπιστοκουναλάκηδες και οι Στρατούληδες.

    «Ισότητα λόγου» σημαίνει να μιλάει μόνο ο Δήμου και ο Μίχας.

    «Εθνικισμός» σημαίνει κάτι το κτηνώδες, αποτρόπαιο και απάνθρωπο που πρέπει να καταργηθεί.

    «Πνευματική κουλτούρα» σημαίνει: Fame Story και Big Brothers.

    Οι ξεδιάντροποι προπαγανδιστές της εκφυλιστικής προοδευτικότητος αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα του Έθνους μας, τον «εκ των έσω» εχθρό που είναι πιο επικίνδυνος και πιο ύπουλος από κάθε εξωτερικό, επίβουλο εισβολέα. Είναι τα πρόσωπα-σύμβολα της καθοδικής μας πορείας προς την εσχάτη παρακμή, τον τελικό μας εκφυλισμό. Είναι τα δεκανίκια της παγκοσμιοποιήσεως, οι πρωτεργάτες του οικουμενισμού, τα πρόθυμα τσιράκια των σιωνιστών.

    Είναι αυτοί που εκμεταλλευόμενοι τις απίστευτες δυνατότητες της συγχρόνου τεχνολογίας ασκούν ανενόχλητοι και χωρίς αιδώ την αισχρή αντεθνική προπαγάνδα τους. Είναι οι απόστολοι και οι φορείς της Παρακμής και της Καταπτώσεώς μας, μία μικρή κλίκα εγκαθέτων που δεν εκφράζει παρά ένα ελάχιστο ποσοστό περιθωριακών, που ουδεμία σχέση έχουν με τις Εθνικές ευαισθησίες του Λαού μας…

    Με όλους αυτούς τους «κυρίους» που θέλουν να καταστρέψουν το Εθνικό μας κράτος στο σημαντικότερο στοιχείο του που είναι η Φυλετική μας ομοιογένεια, που πολεμούν μεθοδικά κάθε Πατριωτική αναφορά, κάθε Εθνική επίκληση, κάθε τι που έχει σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ελληνικό Τρόπο Ζωής, θα τα πούμε βεβαίως εν καιρώ και τότε ο καθένας θα λάβει το μερίδιο για τους κόπους του.

    Τίποτε στην ζωή δεν είναι αιωνίως σταθερό και ακλόνητο και αυτό το έχει αποδείξει η Ιστορία αμέτρητες φορές και σε άπειρες περιπτώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμωνα ,της Πάτρας, της Πάτμου και οπουδήποτε στη χώρα υποφέρουν άμεσα από τη συσσώρευση μεταναστών ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.
    Ο κόσμος υποφέρει αλλά τη στιγμή που όλοι βρισκόμαστε μπροστά στην κάλπη ψηφίζουμε κόμματα που συντηρούν ή και επιδεινώνουν τέτοιες καταστάστεις.Αυτή τη στιγμή μόνο ένα κόμμα ώς τώρα έχει μιλήσει για επανεξέταση της μεταναστευτικής μας πολιτικής ,για ποσόστωση, για απέλαση των παρανόμων κι όμως βρίσκει ανταπόκριση μόνο στο 4-5% του εκλογικού σώματος.Από κει και πέρα μόνοι μας αποφασίζουμε το τι θα πάθουμε, ούτε τα ΜΜΕ φταίνε ούτε κανένας, μόνο η προσωπική μας κρίση και απόφασιση του τι θα ψηφίσουμε.Όταν ψηφίζεις ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ ενώ έχεις δει στην πράξη ποια είναι η μεταναστευτική τους πολιτική,και μετά κατεβαίνεις στην πλατεία να διαδηλώσεις , ή συμπαρείστασαι μέσω του υπολογιστή σου στους διαδηλωτές ενάντια των μεταναστων ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ.Καιρός να αναλάβουμε τις προσωπικές μας ευθύνες, δεν μας φταίει κανείς.
    Εκπαιδευτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. To θράσος όλων αυτών τον προοδευτικών δεν έχει όρια , έχουμε φτάσει στο σημείο στην πρωτεύουσα του κράτους , στο κέντρο της Αθήνας ,να μην τολμάει να κυκλοφορήσει έλληνας και όποιος ανοίξει το στόμα του να διαμαρτυρηθεί να τον αποκαλούν ρατσιστή , Αν και προέρχομαι από αριστερή οικογένεια σε αυτές της εκλογές θα ψηφίσω ΛΑΟΣ δυστυχώς δεν πάει άλλο σε μερικά χρόνια θα μας αναγκάσουν οι μετανάστες να γίνουμε μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1800 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ- ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ- ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΛΠ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Antro tou fasismou kai tou ratsismou i Athina.
    Propagandistes oi kanalarxes tis..
    **mo ti xavouza sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8.12

    καλη ειναι η μαλακια σου, αλλα να δοκιμασεις και το γαμησι. μεγαλωσες πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @8:12πμ

    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
    ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΕΡΑΣ.

    Σπάστε καλά και ξεφλουδίστε πριν την ανάγνωση.

    Ένα πολιτικό ψυχογράφημα της ''προοδευτικής'' νομενκλατούρας (με απαντήσεις)


    xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. βρε βρε!!!

    ο κύριος γεροναζι Πλευρης στις 8:12πμ

    αυτος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εξέδιδε, κακοποιούσε και εκβίαζε 16χρονη στο Ηράκλειο
    27 Νοεμβρίου 2008, 10:05



    Μια απίστευτη ιστορία φρίκης και κτηνωδίας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Ένας 31χρονος Ρουμάνος κρατούσε φυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο τη 16χρονη συμπατριώτισσά του, την οποία έφερε ο ίδιος στην Ελλάδα τάζοντάς της μια καλύτερη ζωή, και την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με δεκάδες πελάτες.

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 16χρονης περισσότεροι από 100 άνδρες είχαν ασελγήσει πάνω της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και αρκετοί «επιφανείς» άνδρες της Κρήτης που πλήρωναν ακόμη και 100 ευρώ για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους στο κορμί του ανήλικου κοριτσιού, καταγράφοντας μάλιστα τις σκηνές με κάμερα…

    Ο Ρουμάνος «περιέφερε» τη 16χρονη σε διάφορα χωριά του Ηρακλείου. Την εκβίαζε, τη χτυπούσε χωρίς οίκτο και πολλές φορές, όταν το κορίτσι δεν ήθελε να υπακούσει στις διαταγές του την άφηνε για ημέρες χωρίς φαγητό.

    Από το καλοκαίρι, ο 31χρονος κρατούσε φυλακισμένη την ανήλικη σε σπίτι στις Μοίρες. Από εκεί, πριν περίπου ένα μήνα, η 16χρονη κατάφερε να δραπετεύσει. Βρήκε καταφύγιο σε σπίτι φίλου της, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε την ιστορία της και εργαζόταν σε καφενείο. Τρομοκρατημένη καθώς ήταν, δεν ήθελε να απευθυνθεί στην αστυνομία, καθώς ο Ρουμάνος την εκβίαζε ότι θα τη σκοτώσει.

    Το σήμα της Ιντερπόλ και οι έρευνες

    Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Ασφάλεια της Χερσονήσου έλαβε σήμα από την Ιντερπόλ ότι αναζητεί έναν Ρουμάνο που εκδίδει στη χώρα μας ένα 16χρονο κορίτσι. Η καταγγελία είχε έγινε από τους γονείς της κοπέλας, τους οποίους ειδοποίησε όταν κάποια στιγμή κατάφερε να διαφύγει της προσοχής του σωματεμπόρου.

    Μετά από έρευνες που κράτησαν δύο εβδομάδες, οι αστυνομικοί εντόπισαν το κορίτσι και με τη συνδρομή του φίλου της την έπεισαν να καταγγείλλει και η ίδια το περιστατικό, κάτι που έγινε τελικά χθες το απόγευμα.

    Το κορίτσι, που είναι σε αθλία ψυχολογική κατάσταση, βρίσκεται πλέον υπό την προστασία ομάδας αντιτράφικιγκ της Ασφάλειας Ηρακλείου, όπου βρίσκει τη φροντίδα και την αγάπη που της στέρησε ο συμπατριώτης της, αλλά και οι δεκάδες πελάτες που την εκμεταλλεύτηκαν.

    Στην Ασφάλεια έχουν προσαχθεί η μητέρα του Ρουμάνου και ο νεαρός φίλος της, οι οποίοι σύμφωνα με τις καταγγελίες του κοριτσιού, όταν κάποια στιγμή ο 31χρονος έλειπε σε ταξίδι, φρόντιζαν να συνεχίσουν το αρρωστημένο έργο του. Ο βασικός κατηγορούμενος, ο επικίνδυνος Ρουμάνος κακοποιός, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στη χώρα του και αναζητείται από τις αρχές.

    Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη στοιχειοθέτηση κατηγοριών και εναντίον των ανδρών που συνευρίσκονταν με τη 16χρονη, αλλά και για να διαπιστωθεί εάν οι σκηνές που κατέγραφαν έχουν χρησιμοποιηθεί και για άλλες κακουργηματικές πράξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μείωση του ρυθμού ανάπτυξης στο 2 προβλέπει για την Ελλάδα το 2009 ο ΟΟΣΑ. Αυτό θα οδηγήσει σε έκρηξη της ανεργίας. Και το σκληρό πορνό συνεχίζεται: Ο ΟΟΣΑ συνιστά περισσότερες αλλαγές στο Ασφαλιστικό και πιο ευέλικτες σχέσεις εργασίας.

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ?
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ : ΕΞΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  36. "Είδηση και προπαγάνδα..." E;;;

    "Αυθόρμητοι κάτοικοι της περιοχής" (της χρυσής αυγής και του γεροναζί Πλεύρη) στις 8.12πμ

    Δείτε μερικούς:

    Αυθόρμητος 1

    Αυθόρμητος 2

    Αυθόρμητος 3

    Αυθόρμητος 4

    Αυθόρμητος 5

    Υπεραυθόρμητος...

    Και γαμπίπ τους αυθορμητισμούς! Από σύμπτωση έχουν ΟΛΟΙ το λιβελογράφημα του 8.12πμ.


    Να και η σύνδεση με τον Καραμανλή στο πρώτο λινκ πάνω-πάνω στη σελίδα του:

    Αυθόρμητος 6

    Αυθόρμητος 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πίσω από την υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου των Αθηνών βρίσκονται εταιρείες real estate. Θυμηθείτε το αυτό που σας λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΡΕ!
    Να πανε αλλου να ζητιανεψουνε. Μην τους δινετε τιποτα στα φαναρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιώργο Τζινέρη το άρθρο σου είναι για τα μπάζα. Έλεος. Ήμαρτον ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιατί ανεβάζουν δραματικά κάθε χρόνο τις αντικειμενικές αξίες των οικημάτων στο Κολωνάκι, την Εκάλη, το Κεφαλάρι, τη Βάρκιζα και Γλυφάδα κλπ και αντίθετα κατεβάζουν τις αντικειμενικές σε περιοχές που εκ των προτέρων είχαν επιλέξει να στοιβάξουν τους ξένους? Ποιος έδωσε σε αυτούς τους αλήτες την άδεια να καταστρέψουν και τις περιοχές που γεννηθήκαμε και τις περιουσίες μας? Πρόκειται για προδοσία και προμετατιμένο έγκλημα που πρέπει να πληρώσουν και θα πληρώσουν όλοι αυτοί οι γραικύλοι Κωστάκηδες Γιωργάκηδες, Αλέκοι και Αλεκούλες. Γιατί δεν τους παίρνει ο Παπανδρέου στο Καστρί, η Δαμανάκη στην Πολιτεία, ο Κωστάκης στη Ραφήνα ο Τσίπρας στο Διόνυσο να τους φιλοξενήσουν αλλά μου τους φόρεσαν κολάρο στο λαιμό μου και χωρίς ποτέ να με ρωτήσουν? Όσο για τους αναρχοναζί κουκουλωτούς και εγώ ρε μάγκες, από την Εκάλη το παίζω και προοδευτικός και μαχητής του κώλου και της πορδής ξέρετε και πολύ καλύτερα από εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 27 Νοέμβριος 2008 8:12 πμ

    ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΙ ΜΑΛΑΚΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
    ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΠΕΝίτες, Χρυσαυγουλιέρες,
    Δυόσμοι και Βασιλικοί,
    φύρε(ρ)ς και ΛΑ.Ο.Σ.πλάνοι,
    ευχαριστούμε για την πρόταση, αλλά δεν θα πάρουμε.

    Να σας κεράσουμε μια "χρέπα σοκολάτα" για τον κόπο σας, και μετά δρόμο.

    Λάβατε τον Μπούλον,
    Εμπρός, ΑΑΑαρρρς!!!

    Δείτε το βίντεο.

    Χορωδία Χαρίτωνα, "Τα Παπαγαλάκια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ''ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ''. ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ΚΑΚΟ] ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΚΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ [ΚΑΛΟ], ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Άντε και γαμηθείτε ρε όλοι οι προβληματικοί, φασίστες και αριστεροί, με την κωλο-Αθήνα σας.
    Πότε δεν ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΗ, όμως πάντα θα είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ.

    Σταρχίδια μας η αθήνα και το κέντρο της. Λουστείτε τα.

    Σκατόσποροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση