GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιστοποιητικά εθνικών φρονημάτων;

. Του Νίκου Δήμου Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008 . . Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι ένας ελευθερόφρων (που η πλειοψηφία αποκαλεί αιρετικό) ο οποίος...

.
Του Νίκου Δήμου
Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008
. .
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι ένας ελευθερόφρων (που η πλειοψηφία αποκαλεί αιρετικό) ο οποίος επιβιώνει μέσα στην ασφυκτική επαρχιώτικη ατμόσφαιρα της χώρας μας, χάρη στο θάρρος και την αναμφισβήτητη ευφυΐα του. Ακόμα και όσοι διαφωνούν με τις απόψεις του θα έπρεπε να τιμούν το σθένος του να είναι ο εαυτός του. Είναι ακριβώς το αντίθετο του λαϊκιστή.
Γνωστές οι αιρετικές απόψεις του για πολλά θέματα. Ανάμεσα σε αυτά και τα αποκαλούμενα «εθνικά».
Ειδικά αυτές, για το «Μακεδονικό ζήτημα» και τις μειονότητες στην Ελλάδα, τις έχει εκφράσει στις εκπομπές του, στα άρθρα του, στο πρόσφατο βιβλίο του – ακόμα και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το 2005, όταν χειροκροτήθηκε μιλώντας για τους αποκλεισμένους Έλληνες. (Ναι, ανάμεσά τους είχε αναφέρει και τους: «συμπολίτες μας Μακεδόνες»).
Τις ίδιες απόψεις εξέθεσε προχθές και σε ερώτηση μικρού τηλεοπτικού καναλιού. Διευκρινίζοντας ότι είναι προσωπικές και δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ στο οποίο εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας.
Και ξαφνικά, την άλλη μέρα, απολύεται από τον Γιώργο Παπανδρέου. Η ανακοίνωση του κόμματος λέει: «Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με τις οποίες εξέφρασε προσωπικές πολιτικές του θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ».
Αδιανόητο! Απολύεται κάποιος επειδή «εξέφρασε προσωπικές θέσεις» που δεν άρεσαν στον εργοδότη. Ο οποίος (τι υποκρισία!) τις γνώριζε ήδη πολύ καλά.
Νέο εργασιακό ήθος. Ο συνεργάτης κρίνεται, όχι για την επαγγελματική του επάρκεια, αλλά για τις απόψεις του. Δεν μένει παρά να επανέλθουν τα πιστοποιητικά κοινωνικών (τώρα εθνικών) φρονημάτων.
Και να σκεφθεί κανείς ότι κάποτε είχα επαινέσει τον Γιώργο Παπανδρέου για το ανοιχτό του μυαλό και το ήθος του. Τώρα, λαϊκιστής. Τι κατάντια!
Υ. Γ. Και μη μου πείτε ότι το 90% των Ελλήνων διαφωνεί με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Η δημοκρατία φαίνεται ακριβώς εκεί!
-----------------------

117 σχόλια

  1. Ο κ. Δήμου, αν και δεν είναι της συνομοταξίας Βαλλιανάτου, έχει τις ίδιες απόψεις με αυτόν για πολλά ζητήματα όπως το Μακεδονικό, το σχέδιο Ανάν, τους βομβαρδισμούς στη Σερβία. Ανήκει στην ομάδα των διεθνιστών νεοταξικών της παγκοσμιοποίησης. Φταίει η πολλή κουλτούρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ. Γ. Και μη μου πείτε ότι το 90% των Ελλήνων διαφωνεί με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Η δημοκρατία φαίνεται ακριβώς εκεί!
    ============================

    ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΥ!







    Στο θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    διαφωνεί το 99%
    των απανταχού Ελλήνων!

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος χλεμπονιάρης «μακεδονομάχος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα ακριβώς, η προστασία των ατομικών δικαιωμάτων (όπως είναι το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης)έχει αξία και σημασία για τις μειοψηφίες- μειονότητες, γιατί βέβαια η πλειοψηφία δεν έχει ανάγκη προστασίας. Επομένως, μια ''δημοκρατία'', όπου η πλειοψηφία αποφασίζει και οι αποφάσεις της δεσμεύουν όλους χωρίς καμμία προστασία της ιδιωτικότητας, δεν είναι δημοκρατία αλλά δικτατορία του ''κράτους του νόμου'', όπου ο νόμος, έστω και πλειοψηφικά θεσπισμένος, δεσμεύει τους πάντες χωρίς να προστατεύονται τα ατομικά δικαιώματα. Τέτοια ''δημοκρατία'' ήταν η ''περίφημη'' ''αρχαία ελληνική δημοκρατία'', όπου η απόφαση της Εκκλησίας του Δήμου ότι όλοι οι άνδρες πρέπει να φέρουν γενειάδα, δέσμευε τους πάντες... Τέτοια ελευθερία!!! Η προστασία της ατομικότητας και των ατομικών δικαιωμάτων εν γένει είναι δημιούργημα του Διαφωτισμού και της- κατακρινόμενης απο την ελληνική μίζερη επαρχιώτικη ανατολίτικη κουλτούρα-δυτικής διανόησης..
    Πάντως, ενδιαφέρουσα εξέλιξη θα ήταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος να προσφύγει στα Δικαστήρια, επικαλούμενος την ακυρότητα της καταγγελίας της εργασιακής του σχέσης (υπάρχει πλούσια νομολογία των Δικαστηρίων, που κρίνουν άκυρη και καταχρηστική την καταγγελία όταν γίνεται εξαιτίας των πεποιθήσεων των εργαζομένων).
    Όπως και να'χει, συγχαρητήρια στονΓρηγόρη Βαλλιανάτο για το θάρρος του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οτι σκατα και το φτυαρι της ιδιας συνομοταξίας Δήμου Βαλιανάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος κύριε Δημητρά,

    Πόσο σοβαρό είναι που μια κραγμένη και παρά φύση ύπαρξη στερήθηκε μιας ακόμα παχυλής μισθοδοσίας ??

    Ας αρκεσθεί ο κ. παρά φύση στη μισθοδοCIA που παίρνει (μερικά εκατομμύρια δολλάρια το χρόνο) για να υπονομεύει μια χώρα με ιστορία και πολιτισμό χιλιετιών.

    Ούτε εσείς ούτε κανείς άλλος, ούτε και ο κήρυκας της παραφυσιολογίας θα υπήρχαμε, αν δεν λειτουργούσε η φύση σύμφωνα με τους νόμους της.

    Αποτελεί ΥΒΡΗ να μιλάμε άλλο για υποκείμενα που θάπρεπε να ζητήσουν πρώτα συγγνώμη για το ηθελημένο κουσούρι τους από τη φύση και μετά από μας. Αποτελεί ΥΒΡΗ να καθόμαστε να ασχολούμεθα με αυτούς και αυτές.

    Εσείς τι λέτε ???
    Αν όλοι μας ακολουθήσουμε το "παράδειγμα" του κυρίου ΠΑΡΑΦΥΣΗ τότε σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ζωή στον πλανήτη. Πολυσπουδαγμένε μας κ. ΔΗΜΗΤΡΑ αυτό τόχετε σκεφθεί ??

    ή μήπως έχετε και σείς τυφλωθεί από το πάθος της υπεράσπισης δήθεν των ατομικών δικαιωμάτων ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????






    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????






    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????







    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????







    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
    Η ΜΙΣΘΟΔΟCIA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατ΄αρχή, νικόδημέ μου, δεν μας διευκρινίζεις κάτι πολύ σημαντικό που αφορά την αδελφική αλληλεγγύη που έσπευσες να επιδείξεις στον Κουγιοδαρμένο του κΩλΟνακίου.

    Μόνο στην... "ελευθεροφροσύνη" συμφωνείς με τον βαλλιανάτο;

    Ή μήπως και σε πολλά άλλα πράγματα που έχουν σχέση με τον αυτοπροσδιορισμό και των δύό σας;

    (Κάποιος ΠΟΛΥ Παλιός!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8 Νοέμβριος 2008 11:10 μμ

    -------------

    Εσύ πού το ξέρεις ότι δεν είναι της ίδιας συνομοταξίας;

    Άειντεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στείλτε τους όλους αυτούς σε κανένα βατοπέδι, να ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΥΜΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΑΖΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ.

    ΝΑΙ ΣΤΟ ΒΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Δήμου,

    σε ότι αφορά την επισήμανση που κάνεις στο Υ.Γ. σου, εγώ έχω να αντιτείνω τούτο:

    Αν το 90% των ελλήνων διαφωνεί με τον βαλλιανάτο, τότε σε πληροφορώ ότι μόλις το 50% (σύμφωνα με γκάλοπ της εποχής εκείνης) διαφωνεί με τον κουφοντίνα.

    Τι προτείνεις επί τουτου;

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εν όπου μας συμφέρει το 90% το κοπανάμε όπου όχι το πάμε στις μειονότητες.

    Ρε ούστ άντε φύγετε από την Ελλάδα μισέλληνες Τουρκία και Σκόπια σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκατά στα μούτρα των διεθνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΥ

    Διαβάστε το παρακάτω κείμενο,
    μήπως και μάθετε,έστω και τώρα,
    να σέβεστε την σιωπηλή πλειοψηφία!

    .-

    Το Greekalert έγραψε ότι οι απόψεις του Βαλλιανάτου περί"Μακεδονίας" και "Μακεδόνων" οι οποίες διατυπώθηκαν χθες στο δελτίο ειδήσεων του Extra-3 δε θα έπρεπε να προκαλέσουν εντύπωση.

    Συμφωνώ διότι ο Βαλλιανάτος είναι γνωστός για τις απόψεις του αλλά και την στήριξη του σε ιδιαίτερες ομάδες όχι μόνο σεξουαλικού κοινωνικού ενδιαφέροντος (ομοφυλόφιλοι, λεσβίες) αλλά και σε ομάδες που διαφέρονται και εθνικά από τους Έλληνες. Το ανέφερε μάλιστα και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια γιατί δεν αντέδρασαν τότε οι ιθύνοντες ?

    Ο Βαλλιανάτος υποστήριζει ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων πολίτων , οι οποίοι δεν είναι Έλληνες και αυτοπροσδιορίζονται ως "Μακεδόνες". Αυτό που δεν μας λέει ο Βαλλιανάτος είναι ότι υπάρχει μία ομάδα πολιτών οι οποίοι είναι Έλληνες και αυτοπροσδιορίζονται και αυτοί ως "Μακεδόνες" και δεν θέλουν να έχουν καμμία σχέση με τους "Μακεδόνες" του Βαλιανάτου.

    Πως θα τους ξεχωρίσουμε Κε Βαλλιανάτε ?
    Το έχετε σκεφτεί αυτό ?

    Όπως είναι γνωστό στις διεθνείς σχέσεις, κάθε άτομο είναι ελεύθερο να επιλέγει το εθνικό όνομα που επιθυμεί. Εκτός από το όνομα όμως υπάρχει και η πολτιστική ταυτότητα του ατόμου. Έτσι ο Βαλλιανάτος δείχνει εσκεμμένα ότι αγνοεί την γενική αρχή δικαίου της απαγόρευσης της καταχρηστικής άσκησης δικαιώ¬ματος , που απαντάται επανειλημμένα στη διεθνή δικαιοδοτική πρακτική και είναι ανώτερη ιεραρχικά από τους κανόνες που διέπουν την ενάσκηση των εξατομικευμένων δικαιωμάτων των υποκειμέ¬νων του διεθνούς δικαίου.

    Οι γηγενείς Ελληνομακεδόνες και οι σλαβόφωνοι, βλαχόφωνοι και αρβανιτόφωνοι κάτοικοι της Μακεδονίας με ακραιφνή ελληνικά αισθήματα αποτελούν εξαίρετο παράδειγμα μακεδόνικου αυτοπροσδιορισμού, τα οποία συνιστά να χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό εθνοτικών ομάδων. Ο Barth καθόρισε εθνοτικές ομάδες ως «κατηγορίες αυτοπροσδιορισμού και αναγνώρισης». Η κριτική πλευρά μιας εθνοτικής ταυτότητας, σύμφωνα με τον Barth, είναι το χαρακτηρι¬στικό του αυτοπροσδιορισμού και της αναγνώρισης από άλλους. Ο Ελλη¬νικός Μακεδονισμός είναι εξαίρετο παράδειγμα αυτοπροσδιορισμού, που τον υποστηρίζουν επίσης τόμοι ιστορικών γεγονότων και αρχαιολογικών ευρημάτων.

    Σε αντίθεση, ο σλαβικός «Μακεδονισμός» που υπερασπίζεται με τόσο θέρμη ο Βαλιανάτος αποτελεί παρά¬δειγμα επιβολής από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, χωρίς να υποστηρίζε¬ται από ιστορικά, αρχαιολογικά και γλωσσολογικά χαρακτηριστικά και ευρήματα. Παρά το γεγονός αυτό, οι ντόπιοι Έλληνες Μακεδόνες αγνο¬ούνται, αθέλητα ή ηθελημένα, από υπερασπιστές τύπου Βαλιανάτου στην προσπάθεια τους να αναγνωρίσουν τα δικαιωματά τους στην Ελλάδα που βασίζεται μόνο σ' ένα πενιχρό δείγμα σλαβόφωνων κατοίκων ορισμένων μεθοριακών περιοχών της ελληνικής Μακεδονίας.

    Έτσι ο Βαλλιανάτος αυθαίρετα, συκοφαντικά και δογματικά ποτέ δεν έλαβε υπόψη την συναίσθηση της Ελληνικής πολιτιστικής ταυτότητας που αποτελεί την πλειοψηφία των πολιτών της Μακεδονίας , με αποτέλεσμα να δίνει την αποκλειστική χρήση στους Σλαβομακεδονιστές οι οποίοι παραποιούν αλλά και να ιδιοποιούν την Μακεδονική ιστορία πλάθοντας μύθους. Αυτού τους είδους οι τάσεις του Βαλιανάτου είναι κλασσική επίδειξη αλαζονίας και αδιαλαξίας.
    8 Νοέμβριος 2008 1:05 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι έγινε ρε ξεφτιλισμένοι φασίστες;
    Δεν μπορείτε να αρθρώσετε το παραμικρό αντεπιχείρημα και το γυρίσατε σ'αυτά που ξέρετε πολύ καλά, όπως είναι ο κώλος σας και τ'αρχίδια σας.
    Μαλακισμένα.
    Δίκιο έχει ο Δήμου.

    Το άδικο που έχει και δεν καταλαβαίνει, είναι ότι όταν μιλάει με ζώα σαν και σας, πρέπει να έχει υπόψη του, ότι δεν σας ενδιαφέρει καμμία δημοκρατία.
    Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μη χάσει την εξουσία ο Καραμανλής και με τον Καψαμπέλη και το γομάρι τον Παπαγιάννη, ανοίξαν το ζήτημα των εθνικών θεμάτων που νομίζει ότι θα τον σώσουν.
    Ο ΓΑΠ με την προτροπή του ηλίθιου του Λοβέρδου, έκανε μαλακία χοντρή.

    Ναι Δήμου νομίζω ότι έχεις δίκιο.
    Ο Βαλιανάτος πρέπει να προσφύγει στα δικαστήρια και να ζητήσει να ακυρώσουν την λύση της συνεργασίας του.
    Προσωπικά πιστεύω, ότι μέτρησε στην αποπομπή του και το ότι είναι ομοφυλόφιλος και καλό θα ήταν να επικαλεσθεί και αυτόν τον λόγο.

    Επίσης θεωρώ ότι πρέπει να στείλει επιστολή στην Σοσιαλιστική Διεθνή με ανάλογο περιεχόμενο.

    Εγώ που στήριξα όσο λίγοι τον ΓΑΠ στις δύσκολες μέρες του, θεωρώ ότι πρέπει να τιμωρηθεί.
    Οχι τέτοια δημοκρατία δεν την χρειαζόμαστε.
    Να ζητήσει άμεσα και δημόσια συγνώμη από τον Βαλιανάτο. Να αποδείξει ότι ξέρει να αποδέχεται το δίκαιο, ακόμη και κυρίως όταν δεν τον συμφέρει.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και να σκεφθεί κανείς ότι κάποτε είχα επαινέσει τον Γιώργο Παπανδρέου για το ανοιχτό του μυαλό και το ήθος του. Τώρα, λαϊκιστής. Τι κατάντια!

    Καί εσύ κ.Δήμου τί είσαι?
    Γέμισε η Ελλάδα κουλτουριάδηδες τής πλάκας καί γι αυτό κατάντησε ετσι.
    Τί κατάντια!
    Τί κατάντια!
    Τί κατάντια! κ.Δήμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «ασφυκτική επαρχιώτικη ατμόσφαιρα της χώρας μας»

    Όπα ρε μαλάκα πρωτευουσιάνε μέχρι εκεί διάβασα και μου δημιούργησες αηδία, αναγούλα και εμετό

    Τι ανεκδιήγητοι βρωμοδιεθνιστές κωλόελληνες κυκλοφορούν σε αυτή την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδή οι Μακεδόνες είναι καταπιεσμένοι? ή θεωρούν οι σλαβόφωνοι κάτοικοι τις Μακεδονίας καταπιεσμένο το μειοψηφικό τις τοπικής διαλέκτου των?

    Αν όμως πιστεύουν ότι η γλώσσα αυτή! που μιλούν είναι αντιπροσωπευτική των Ελλήνων Μακεδόνων να πάνε μέχρι το Πακιστάν στους Καλλάς να για κανένα σεμινάριο.

    Αν πάλι όμως, επικαλούμενοι, όπως στη Σκύρο ΤΙΝΕΣ το Οθωμανικό διοικητικό πρακτικό, είσπραξις φόρων δια των χορτονομών, για λογαριασμό του αφέντη, προσφέρουν τις υπηρεσίας τους και αυτοί στους διαπλεκόμενους προστάτες τους, και με το ίδιο σκεφτικό και αυτοί, στο όνομα του όρου Μακεδονία, συνειδητά ή ασυνείδητα γίνονται εργαλεία στις επιδιώξεις των προστατών τους να διεκδικήσουν την κυριαρχία επί όλων των Αλεξανδρινών πόλεων μέχρι και την Ινδία?

    Οπότε από τη μια οι υποκινητές προστάτες τους θα έχουν πέρα από το αποκλειστικό της μοναδικότητας τις θεϊκής επιφοίτησις του κατακυριεύσατε επί τις ΓΗΣ εξ Ισραήλ, αλλά και τα ιστορικά επιτεύγματα των Αλεξανδρινών κατακτήσεων των Ελλήνων, οπότε κάλλιστα θα μπορούν ζητήσουν και την αρχιστρατηγία ξανά επί του συνόλου και των Ελλήνων.

    Ωρέ κιαν δεν θα 'χει πλάκα με τη στάση του Ομπάμα! να με απελευθερώσει από τους αγύρτες πολιτικοδικονομικάκιδες που λυμαίνονται τη δημόσια περιουσία στη Σκύρο!

    Κατά τα άλλα
    (...! Και βεβαίως στη δικαιοσύνη δεν είναι επιτρεπτές οι παρεμβάσεις, αλλά η δικαιοσύνη πρέπει να ελέγχεται και να κρίνεται, όταν με τις πράξεις της δημιουργεί δικαιολογημένες σκέψεις ότι δεν συμβάλλει στη διερεύνηση υποθέσεων, που ενδιαφέρουν κυρίαρχα το δημόσιο συμφέρον και την προστασία των πολιτών". Γεώργιος Παπαγεωργίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδη κ.Δημου,
    σεις θα επιτρεπατε στον γραμματεα σας να βγαινει και να λεει τα αντιθετα απο οσα σεις θεωρειτε σωστα επειδη δεχεστε την ''πλερια'' δημοκρατια ?
    Μμμμμ ωραια συνταγη,να την βαλουμε στον πολιτικο και πολιτιστικο μας τσελεμεντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προκύπτει, δηλαδή, ταύτιση

    ΚΟΜΜΑΤΟΣ που θέλει να κυβερνήσει

    με

    ΕΤΑΙΡΕΙΑ που απολύει

    ?
    =

    Παλι απο την αρχή δηλαδή
    ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    μπας και.. καταλάβει ο διαφημιστής!

    Τι τραβάμε κι εμείς
    οι ταλαίπωρες
    με δαύτους!

    Brain storming επειγόντως,
    μπας και καταλάβει το briefing!

    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. EKPLHSOME POU AN KAI TOSO EFYHS KYRIE DHMOY DEN ANTILAMBANESTE TO PROFANES!!
    OTAN O ERGODOTHS EINAI POLITIKO KOMMA O EKFRAZWN POLITIKH THESH, YPALLHLOS TOU, ANTITHETH ME THN THESH TOU KOMMATOS TOU TI KANEI?
    ASKEI ESOKOMATIKH KRITKH??
    H THA GRAPSOUME THN APOPSH TOU SE SXESH ME THN APOPSH TOU KOMMATOS STA AGRAFA H THA THN LABOUME YPOPSH MAS WSTE OI POLITES NA ANTILHFTHOUN TO AFTONOHTO OTI TIS THESEIS TOU KOMMATOS TIS EKFRAZOUN TA EKLEGMENA TOU ORGANA KAI OXI OI ERGAZOMENOI TOU.
    KAI EN PASEI PERIPTOSH AN EPITHIMEI O K. BALIANATOS NA XEI APOPSH PROFANOS GOUSTO TOU KAI KAPELO TOU ALLA EFOSWN KALEITAI XARH THS THESHS TOU POU EXEI SE ENA XWRO KAI AFTH EINAI YPALLILIKH PROFANOS KAI PREPEI NA MILHSEI GIA TI DOULEIA TOU.
    KAI KATI TELEFTAIO EPEIDH SAS EKTIMW IDIAITERWS ME EKPLHSEI TO KEIMENO SAS AFTO.
    TO SYMPAN KEGAITE TA TELEFTAIA 4-5 XRONIA KAI ESEIS K. DHMOU AFTO THEOREITE WS TO MEIZWN GIA TO OPIO EXETE XREOS NA KANETE DHMOSIA PAREMBASH???
    TI NA PW, NTROPH, EDW O KOSMOS PEINAEI KYRIE DHMOU K ESEIS EXETE APENANTI SE OLA AFTA NA SIKOSETE TA LABARA THS EPANASTASEWS GIA TO SYGKEKRIMENO THEMA??
    KRIMA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΥ; ΕΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΙΛΑ Κ ΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΗΘΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Στο θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ διαφωνεί το 99%
    των απανταχού Ελλήνων"

    Ρε δε μας μαμάς εσύ και η Μακεδονία σου, εμένα να με βγάλεις από το 99%, παπάρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγγνώμη κ. Δήμου, αλλά εδώ τα παραλές κομματάκι.

    Η διακοπή της εργασιακής σχέσης λόγω έκφρασης προσωπικών πεποιθήσεων είναι σαφώς καταδικαστέα. Ο νόμος προστατεύει τόσο την ελευθερία έκφρασης όσο και το δικαίωμα στη εργασία. Εδώ όμως δεν έχουμε να κάνουμε με έναν οποιονδήποτε εργαζόμενο, αλλά για ένα δημόσιο πρόσωπο που εργάζεται (και αμείβεται πλουσιοπάροχα μπορώ να υποθέσω) στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα παιχνίδια εξουσίας έχουν τους δικούς τους κανόνες και αυτό νομίζω το ήξερε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ο Βαλλιανάτος όταν αποδεχόταν τη θέση.

    Περισσότερο σαν απόπειρα να προκαλέσει και να έρθει στο προσκήνιο μου μοιάζει, παρά ως ουσιαστική παρέμβαση. Αν πάλι είναι τόσο ταγμένος στην προάσπιση των μειονοτήτων που δε διστάζει να χρησιμοποιήσει τη δουλειά του (προκαλώντας πιθανόν "βλάβη" στον εργοδότη του) για την προβολή των απόψεών του, τι πιο λογικό από το να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του εργοδότη; Υποθέτω ότι τον προσέλαβαν για βελτιώσει επικοινωνιακά την εικόνα του ΠΑΣΟΚ και όχι για το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ντροπή και αίσχος η αποπομπή Βαλλιανάτου. Δείχνει σε ποιο σημείο εκφασισμού βρισκόμαστε.
    Μπράβο στο Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ντροπή στο ΠΑΣΟΚ και στο Λοβέρδο που έσπευσε να καταδικάσει τις δηλώσεις Βαλλιανάτου και να συμπληρώσει και τη λέξη "σκοπιανό" έτσι για να μην υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης των υγειών εθνικών του φρονημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι σκέτη φρίκη αυτό το θρίλερ

    "ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ"

    Πάψτε πιά να το προβάλλετε. Έλεος!

    Και να φανταστείτε γυρίζουν και άλλο με τον ίδιο πρωταγωνιστή:

    "ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΟΜΠΙ".

    Είναι, λένε, τόσο αηδιαστικό που και ο ίδιος ο σκηνοθέτης κάνει εμετό στα γυρίσματα της ταινίας του.

    Προβλέπω ότι στα φαρμακεία θα έχουμε σύντομα έλλειψη αντιεμετικών...

    ένας ελευθερόφρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. O Δήμου (γιός ενός Μασώνου εφοριακού - διαβάστε γι αυτό το βιβλίο με την αυτοβιογραφία του),

    συνεχίζει να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα.

    Μήπως και ο ίδιος είναι ένας πόλος των εξυπηρετητών της Νέας Εποχής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (SIC)
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    Οταν εσύ ο ΓΑΠ* είσαι κώλος και βρακί,όπως λέει και ο λαός , με μία εντελώς κραγμένη και αυτοεξεφτελισμένη αδελφή, Βαλλιανάτος το όνομα ,
    την είχες συμβουλατόρησα σου στο
    ΥΠΕΘΟ , την βάζεις σε κομματική θέση μόλις ανέπνευσες λίγο στα γκάλοπ, και ταυτόχρονα ψιλογελάς και επικροτείς με τη σιωπή σου γκεμπελίστικες κατασκευασμένες κατηγορίες κατα του πολιτικού σου
    αντιπάλου , ότι είναι πούστης,
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
    ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΑΠΕΙΡΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ** ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.

    * ΓΑΠ = Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου
    ** ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ : Ετσι είχαν ονομά-
    σει, ο Ανευλαβής και ο Τριανταφυλ- λος, τεραστίου μεγέθους πλαστική ψωλή, που εκλείθησαν οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού να βγάλουν απο τον πάτο ανώνυμης πουστάρας . Σε αυτή την εκπομπή ετέθη απο τον γνωστόν ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Παπαργυρόπουλο η ερώτηση της χρονιάς , Ρε παιδιά πως την λένε αυτη την ασθένεια ?



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΥ.

    ΜΑΚΑΡΙΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΥΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ θα τους έλεγα :

    Αμερικανο-τσολιάδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΥ ...

    ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΤΙ ...

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ???


    ΚΑΛΟ ...


    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ...



    ΕΠΙΣΗΣ,
    ΕΙΠΑΤΕ,
    Υ. Γ. Και μη μου πείτε ότι το 90% των Ελλήνων διαφωνεί με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Η δημοκρατία φαίνεται ακριβώς εκεί!

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΟΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ????
    ΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ???

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΤΙ ΕΙΜΑΙ ???

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ - ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΕΚΤΊΜΗΣΗ - ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΈΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ...


    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΎΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ...
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ !!!!
    ΠΑΛΙ ΕΜΑΣ ????
    ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ !!!!

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ????

    ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΥΘΥΤΗΤΑ, ΑΝΔΡΙΣΜΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ..

    ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ !!!!!

    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΑΝΆΠΤΥΚΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΦΛΩΡΟΙ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ....
    ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ...

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ???

    ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ???
    ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ "ΑΝΕΣΗ" ΛΟΙΠΟΝ !!!...

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΤΗΤΑ ...

    ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ ...


    Υ.Γ.
    ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ"

    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ???

    ΤΙΠΟΤΑ ????

    ΜΠΑΖΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καημένε Δήμου, και σε είχα για ανοιχτό μυαλό!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ...


    ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ !!!!!

    ΚΡΑΓΜΕΝΟΙ ...

    ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ....

    ΕΙΣΤΕ Η ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    ...

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ
    ΝΑ
    ΠΕΘΑΝΕΤΕ
    ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΙ ...

    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!!


    (ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ, ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΛΕΝΕ ... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ...

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ (02:50) ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ" ???

    ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ???

    ΠΑΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Ε???


    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ .....


    http://www.youtube.com/watch?v=-_8RByLF260&eurl=http://dexiextrem.blogspot.com/2008/10/vol-4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://www.youtube.com/watch?v=53lfk_niwEk&feature=related



    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ , ΦΡΑΓΚΑ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ...


    ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ=ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ,ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ?
    ΕΦΥΓΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΕΣ? ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΡΑ?
    ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΜΠΙΖΝΕΣ" Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΣΕΣ ΔΕΟΝΤΩΣ!!!
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ!!!
    Κε ΝΙΚΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ "ΡΕΥΜΑ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ!!
    ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ "ΦΑΕΙ" ΤΟΝ ΑΓΛΕΩΡΑ,ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΑ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΥΤΕΙ!!
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΗΡΤΕΙΑ!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΣΕ, ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ!
    ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΛΑ!!!
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΧΡΙΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ηθελα να'ξερα απο που χρηματοδοτουνται για να λενε αυτα
    που λενε

    δημου-δημητρας-βαλιανατος-ψαρο-ιοί
    και σια

    γιατι δεν ειναι μονο απο τον
    Σορος.

    και επειδη μερικοι ειναι και
    αγγλοαμερικανοθρεμενοι
    και βλεπουν τους υπολοιπους
    ελληνες σαν υποκακττκους ,
    αμ δεν τους αρεσει να πανε
    να μετοικησοουν στο νησι
    που η καλη ανδρικη κοινωνια
    φοραει τις καλτες της με
    ζαρτιερες

    ρε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νίκου Δήμου
    Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

    Αρκει που συμφωνεις εσυ.
    Οι θεσεις του ΠΑΣΟΚ ειναι καθαρες και εχουν φραφει ουκ ολιγες φορες...ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου. Αφου τα ειπε το 2005 γιατι ρε Ελληναρες δεν το ειπατε πιο πριν? αλλα τωρα που χανεται το μπουσουλα σας περνετε το ρολο σας παπαγαλακια στα σοβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάτω τα ξερά σας ρεεεεεε από το Νίκο Δήμου! Δε ντρέπεστε γαϊδούρια να μιλάτε έτσι σε έναν συνάνθρωπο σας που είναι φανερό ότι έχει πάθει εγκεφαλικό;

    ΓΑΪΔΟΫΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χωριάτης

    8 Νοέμβριος 2008 11:58 μμ

    Πανε να αυτομαστιγωθεις παρεα με το Βαλλιανατο....ενας ενας τα πουλακια μου βγαινουν στην επιφανεια...ουστ ρε μπορδελα...εξω απο το ΠΑΣΟΚ κοθωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΞΥΠΝΑΤΕ
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΞΕΛΊΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΙ
    ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΙ

    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ....

    ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Νέο εργασιακό ήθος. Ο συνεργάτης κρίνεται, όχι για την επαγγελματική του επάρκεια, αλλά για τις απόψεις του. Δεν μένει παρά να επανέλθουν τα πιστοποιητικά κοινωνικών (τώρα εθνικών) φρονημάτων.


    EPARKEIA?????

    PIA EPARKEIA RE KARAGIOZH DHMOU EXEI O BALIANATOS GIA NA EFRAZEI 8ESEIS E£WTERIKHS POLIYIKHS???


    RE ZWWWONN TETRAPODO DHMOU PIA EINAI H DIKH SOU H EPARKEIA KARGIOZH TOU KERATA NA KRINHS ENA E8NOS?????

    PIO BRE XAMENE MEGALOMANH THS POUTSA SOU DINEI TO DIKAIWMA NA DIATYMPANIZEIS TETOIES KOUFIES 8ESEIS??

    KAI AN OI 3ENOI SE XEIROKROTANE EFIALTARE GIATI TOUS DINEIS AUTO POU PSAXNOUN EMEIS APLA SE FTYNOUME!

    EISAI 3ENO SWMA STHN KOINWNIA POU ZEIS!


    YG

    EXEI DIKIO GIA TO GIWEGAKI! H3ERE! ALLA AUTO DEN EINA LOGOS GIA SAS KANOUME KARAGIOZHDES BANTIERA!!!

    PARTE TO PREFA EISTE PERI8WEIO! IOUDES EWNTAS PAREI 3 TALHRA APO TOUS eX8ROUS THS ELLADAS!
    MHN 8ELETAI KIALA

    OUUUUSSSSTTT APO DW!! MAS MAGARIZETAI TH GWNIA KOUKOULOFOROI AMERIKANOTSOLIADES KAI SORO-GESTAMPITES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 11:10

    Φταίει η πολλή κουλτούρα!


    H KOULTOURA DEN FTAIEI SE TIPOTA!

    OUTE O DIAFIMISTHS DHMOU EXEI KAMMIA KOULTOURA!!

    ENA TOMARI TOU KERATA EINAI!!

    ENAS POULHMENOS IOUDAS!!


    SIGA THN KOULTOURA TOU DHMOU!!!!

    SIGA TA AYGA!!!!

    SIGA TON 'KOULTOURIARH'!!!!

    MIA KOUTSOMPOLA KAI ENAS KOMPE3ARAS TOU KERATA!

    ENA XAMENO KORMI!!!!

    ENA PALIOTOMARO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τι εγινε PRESS-GR,δεν δημοσιευουμε τίποτα τορα?
    Γιατιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι εγινε PRESS-GR,δεν δημοσιευουμε τίποτα τορα?
    Γιατιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. SXEDIO ALWSHS PASOK EN E3ELI3EI:

    OLA TA LOULOUDIA (XOUNTO-DHMHTRAS, DHMOU, PSOLO-BALIANATOS, BOULGARO-BOSKOPOULOS klp) THS FILELEY8ERHS TSOGLANARIAS ETOIMAZONTAI NA KANOUN RESALTO STO PASOK!

    PROFANWS AKOLOU8WNTAS KELEUSMATA TWN 3ENWN AFENTIKWN TOUS!

    O BALIANATOS EINAI MONO O LAGOS!

    EIDATE PWS AMESWS OLA TA FIDIA 3EKOULOURIASTIKANE????

    FOBAMAI OTI O GIWRGOS HTAN ENHMEROS, KAI TO EIXE APODEX8EI!!

    8YMASTAI THN GAFA MANOU, ANDRIANOPOULOU??


    AN DEN EIXAME EMEIS 3ESIKW8EI 8A EKANE GARGARES TIS DHLWSEIS BALIANATOU!!!

    O AN8RWPOS APLA DEN EXEI KRISH!!

    EINAI AKATALHLOS GIA TO PASOK!

    OLA TA LOIPA EINAI PERITTA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 8ymamai to 2004 otan eixame parei to Euro o DHMOUY edeine synenteu3is se Agglikes efimerides. Tous London Times nomizw!

    Mas e8abe kanonika! Oute ena ixnos kalis koubentas. Kai oi Aggloi bebaia allo pou den 8elane!
    Mousiki sta aftia tous!

    Prin den eixa kaki entypwsi gia auton! Bebaia isws kai na in i3era arketa gia parti tou!
    META POU DIABASA AUTA POU EGRAPSE!

    MIA MEGALH SIXAMARA KAI ANAGOULA TO MONO POU AIS8AN8HKA GIA AUTO TO SLIMY SKOULIKI!

    Kai den eimai oute kan podosfairofilos outws i allws den eixe na kanei tipota me to podosfairo!!!

    HTAN MIA AFORMH NA BGALH THN XOLH TOU KATA THS ELLADAS!

    NA DEI3EI TO APAISIO TOU PROSWPO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΠΡΕΠΕ ΡΕ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ-ΔΗΜΟΥλεσ, ΨΩΛΟ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ (ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΗΝΥΓΟΥΝΤΑΙ) ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ!!!

    ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΧΑΜΑΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Βαλλιανάτε μη στεναχωριέσαι, έχεις καλούς φίλους στα Σκόπια

    το παρακάτω είναι από το γνωστό MAKNEWS που εκφράζει τον πόνο του για την απόλυση Βαλλιανάτου. Προσέξτε τη γελοία (όπως πάντα) προπαγάνδα, την οποία (όπως πάντα) θα βγάλουμε στη ....σέντρα. Απλά επειδή είμαστε αλλεργικοί στη γελοιότητα. Δείτε τι ακριβώς λένε οι φίλοι των ακαδημαϊκών μας:
    .
    On Friday it was officially released by PASOK that the collaboration with Gregory Vallianatos was ended. In a number of blogs appeared a homophobic delirio against Gregory Vallianatos with heavy insults. Here is a link in Greek. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 It is a very brutal case of censorship. This guy was displaced because he expressed personal views.Shame on PASOK.

    http://www.maknews.com/forum/general-discussions/racism-in-greece-t12373.html
    .
    Προσέξτε τι λέει ο γελοίος: "σε πολλά μπλογκς υπήρξε ομοφοβικό ντελίριο. Δείτε ένα λινκ στα ελληνικά" και παραπέμπει στο in.gr (!!!!), στο οποίο δεν γίνεται καμιά αναφορά στην ομοφυφυλοφιλία του Γρηγόρη, όπως δεν έγινε π-ο-υ-θ-ε-ν-ά και ο γελοίος προπαγανδιστής του Σκοπιανού site, γνωρίζει πολύ καλά, ότι ο Γ.Β. εκδιώχθηκε ΜΟΝΟ, επειδή ζητά την αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας στη Μακεδονία (μη συγχέετε από την πολύ προπαγάνδα τις έννοιες, δε μιλάμε για Σλαβο...) ΚΑΙ την αναγνώριση της Βαρδαρίας, με ένα όνομα που υπάρχει ήδη και χρησιμοποιείται εδώ και 3.000 χρόνια από τους Έλληνες και για κανέναν άλλο λόγο .
    Και αυτά δεν είναι "έκφραση γνώμης", όπως ..απαλά, απαλά, θέλουν να το εμφανίσουν οι σκοταδιστές. Είναι η απόλυτη εθνική μειοδοσία.
    Είναι ισοδύναμο με το να βγει ένα στέλεχος του VMRO, στο συνέδριο του, και να τονίσει ότι πρέπει να αλλάξει το όνομα της χώρας σε Σλαβοβουλγαρία. Τι πιστεύετε ότι θα του κάνει ο Γκρουεσκι;;;
    Κάτι τέτοιο πήγε να πει ο Γκλιγκόρωφ (που είναι και αλήθεια!) και έφαγε τη βόμβα του!
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ! ΟΛΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ Ο Γ.Β., ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ..ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.....


    PISTOPOITIKA FRONIMATWN DHMOU???

    ISWS NA PIRANE ADIKAILOGHTA KAKO ONOMA AYTA TA AMOIRA TA XARTIA

    GIA DES APO PANW!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δηλαδή εσύ ρε Δήμου δέχεσαι στο δικό σου κύκλο ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις; Άντε να φτιάξεις -για 1000ή φορά- το πισι σου για να γράψεις πως απέτυχε πάλι η αναβάθμιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ρε Δήμου, δε μπορείς να φανταστείς με τι πόνο ψυχής διαβάζουν οι άνεργοι και οι ταλαίπωροι που δεν έχουν άκρες για να βγουν από το περιθώριο το δράμα του φίλου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ??? ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΓΑΠ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. κ. Δήμου, αν υπάρχει μια κυρίαρχη κουλτούρα, η οποία δεν είναι πάντα και ό,τι καλύτερο, το ίδιο ισχύει και με τις ομάδες και τις κυρίαρχες κάθε φορά κουλτούρες τους. Πιστεύω πως ό,τι είναι περιθωριακό δεν είναι και εξ ορισμού πρωτοποριακό και ορθό. Ο κ. Βαλιανάτος δεν βρισκόταν σε κάποια θέση για τα τυπικά του προσόντα, (δεν έχει σπουδάσει επικοινωνία) αλλά ως συνδετικός κρίκος του ΠΑΣΟΚ με κάποιες κοινωνικές ομάδες, προς άγρα ψήφων. Ναι δεν θα έπρεπε να έχει απολυθεί για τις προσωπικές του απόψεις , αλλά δεν θα «έπρεπε» και να έχει προσληφθεί μόνο και μόνο γιατί είναι ομοφυλόφιλος και κάνει φασαρία. Ας διαλέξουμε ή τυπική διαδικασία ή ουσιαστική, δεν μπορεί όταν προσλαμβάνεται να μετράνε άλλα και άλλα όταν απολύεται κάποιος. Γιατί τέτοιες σοφιστείες δεν είναι μακριά από το λαϊκισμό. Το όπως μας βολεύει δεν είναι σκέψη.
    Και κάτι ακόμη, όλη η φασαρία που έγινε στην Ελλάδα για το θέμα του «γάμου» των ομοφυλοφίλων (σε όλες τις άλλες χώρες μιλούν –και πολύ σωστά- για σύμφωνο συμβίωσης), εξυπηρέτησε τις ανάγκες αυτής της ομάδας ή κάποιων που περισσότερο ήθελαν να κάνουν ντόρο και να αποκομίσουν οφέλη από το θέμα?
    Και τέλος, σε τι διαφέρει ο οπαδός της κυρίαρχης κουλτούρας που απορρίπτει ό,τι «περιθωριακό», από τον οπαδό μιας άλλης κουλτούρας που απορρίπτει ό,τι υποστηρίζει η πλειοψηφία?
    Κατά τη γνώμη μου, τίποτα και η δύο έχουν εγκαταλείψει τη σκέψη για την άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. dustixos kaneis den katalabe akoma oti o balianatos apoluthike giati ekfrastike me auton ton epithetiko kai prosblitiko tropo gia tous kolous. kai itan i amesos epomeni praksi me ta skopia ti allo tha itan meta???
    dustixos den rezileue ton eauton tou gia ti milage me auton ton tropo alla ton melontiko prothupourgo.
    tou aksize . uparxei kai kaluteros tropos na uposturikseis tis idieterotites ton anthropon.
    oxi prosbalontas , nomizontas oti tha sokareis to panellinio kai me auton ton tropo tha kaneis auto pou theleis .
    opos thelete eseis sebasmo theloume kai emeis gia ta paidia mas.
    den tha megalosoume ta paidia mas legontas oti ta anomala einai fusiologika.
    alla mporoume na ta didaksoume na sebontai ton allon opos einai.
    pos omos otan oi idioi den prokaloun ton sebasmo?
    fillika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και αργησε να ξεκουμπισει το ανθελληνικο πουστρονι απο τον περιγυρο του ο ΓΑΠ...

    Αλλα προφανως οι λουγκρες αλληλουποστηριζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο NIKOS ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗS TOY EΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ SΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛSΙΝΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗS ΒΑΛΙΑΝΑΤΟS ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟS ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SΥΛΛΟΓΟ.

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ SΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑS
    OI ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μήπως και ο ίδιος είναι ένας πόλος των εξυπηρετητών της Νέας Εποχής;

    Δεν υποστηριζει τις μειονοτητες και την διαφορετικοτητα. Απλα βρισκει αφορμη να κτυπησει Ελλαδα. Γιατι το κανει; Καταλοιπα παιδικης ηλικιας. Α... και Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ κατι λεει. Πρωην διαφημιστης ξεπεταγεται παντου για να φαινεται. Τωρα λανσαρει Ανθελληνισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ρε άει στο διάολο δραχμοφονιά διαφημιστή της πλάκας κοίτα να βγάλεις καμμιά δεκάρα εμποράκο που θές να μας κάνεις και μαθήματα δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο Δήμου με το σημείωμα του αυτό απογυμνώνει την σημερινή κοινωνία και αναδεικνύει το άρρωστο πολιτικό μας σύστημα. Αυτή η εμμονή των περισσοτέρων περί δήθεν καθαρότητα της Ελληνικής φυλής είναι νομίζω η αιτία του μακρόχρονου επαρχιωτισμού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΥΙΟΙ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ-ΔΗΜΟΥ-ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ

    «Μakedonoμάχοι»

    ΟΥΣΤ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΟΡΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εμετικέ δήμου και την πλειοψηφία και τις αποφάσεις της να σεβόμαστε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εγω δεν θα τα έλεγα έτσι κ.Δήμου.

    Θα τα έλεγα Ελληνική συνείδηση,κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ούτε εσείς ούτε ο Βαλλιανάτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΟΥ , ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΑ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ.

    ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΠΗΛΙΟΙ ΓΟΥΣΗΔΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ . ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ


    ΗΛΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΥ;;;

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ;;;

    ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ;
    ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΙΑ;
    ΡΕ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΙΛΙΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κύριε Δήμου
    Θα συμφωνήσω με όσα γράφετε αλλά θα συμφωνήσω και με την απόλυση του Βαλλιανάτου από τον Γιώργο Παπανδρέου .
    Δυστυχώς δεν είναι η Ελλάδα του 2008 ακόμα έτοιμη να δεχθεί διαφωνίες - διαφορετικές η αιρετικές απόψεις .
    Η Ελλάδα που ψηφίζει τον Ζορρό για Νομάρχη και που λάτρεψε τον Χουντόδουλο είναι το Ευρωπαικό φουνταμενταλιστικό Ιράν.
    Σε μια χρονική περίοδο που ανακάμπτει η αντιπολίτευση είναι φανερό ότι τα γαλάζια ''αστέρια'' είναι ικανά να βαφτίσουν προδότη τον Γ.Α.Π. με την παραμικρή ηλίθια αφορμή.
    Η σημερινή Δεξιά είναι πολύ αδίστακτη και προκειμένου να μην χάσουν την κουτάλα με το μέλι είναι ικανοί γιά όλα .....


    στον κύριο 11.13
    Η περιοχή των Σκοπίων ονομάζεται Republica Makedonia από το 1945 και ΟΛΕΣ οι Ελληνικές κυβερνήσεις τηρούσαν σιωπή ιχθύος 60 χρόνια .... άσε τα 99% και λοιπές τρίχες . Ήλθαν πολύ αργά.

    Ποιοί έσπασαν το εμπάργκο στην Β.Ελλάδα , εφοδίαζαν τους Σκοπιανούς και πλούτισαν ;

    Εθνικόφρωνες του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ρε συ,


    πόσο μαλάκας μπορεί να είναι αυτός ο Δήμου;


    μήπως πούστεψε και αυτός τώρα στα γεράματα ?


    you fucking kike !




    Κατω οι ερμαφροδυτοι και ο δημου, μαζί !!!



    κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 11:12 Αισχρέ ψεύτη συκοφάντη μισέλληνα προδότη, όλα αυτά είναι αισχρά ψέματα και προπαγάνδα αυτά που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ελεος κύριε Δημητρά,

    Πόσο σοβαρό είναι που μια κραγμένη και παρά φύση ύπαρξη στερήθηκε μιας ακόμα παχυλής μισθοδοσίας ??

    Ας αρκεσθεί ο κ. παρά φύση στη μισθοδοCIA που παίρνει (μερικά εκατομμύρια δολλάρια το χρόνο) για να υπονομεύει μια χώρα με ιστορία και πολιτισμό χιλιετιών.

    Ούτε εσείς ούτε κανείς άλλος, ούτε και ο κήρυκας της παραφυσιολογίας θα υπήρχαμε, αν δεν λειτουργούσε η φύση σύμφωνα με τους νόμους της.

    Αποτελεί ΥΒΡΗ να μιλάμε άλλο για υποκείμενα που θάπρεπε να ζητήσουν πρώτα συγγνώμη για το ηθελημένο κουσούρι τους από τη φύση και μετά από μας. Αποτελεί ΥΒΡΗ να καθόμαστε να ασχολούμεθα με αυτούς και αυτές.

    Εσείς τι λέτε ???
    Αν όλοι μας ακολουθήσουμε το "παράδειγμα" του κυρίου ΠΑΡΑΦΥΣΗ τότε σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει ζωή στον πλανήτη. Πολυσπουδαγμένε μας κ. ΔΗΜΗΤΡΑ αυτό τόχετε σκεφθεί ??

    ή μήπως έχετε και σείς τυφλωθεί από το πάθος της υπεράσπισης δήθεν των ατομικών δικαιωμάτων ???

    8 Νοέμβριος 2008 11:34 μμ
    ==========
    Το παραπανω ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!


    BLOOPERS (MOGOLIA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΔΗΜΟΥ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Από ποιό άραγε γεωγραφικό μήκος και πλάτος στην Ελλάδα μπορεί να θεωρείται κάποιος μειονότητα;

    Θα μπορούσα άραγε εγώ αν μένω στην Κρήτη να είμαι μέλος της Κρητικής μειονότητας, αν είμαι στην Αθήνα μέλος της Αττικής μειονότητας και αν στην Θράκη μέλος της Θρακικής μειονότητας;

    Πως μπορεί κανείς να είναι μέλος μειονότητας αν κατάγεται, έχει υπηκοότητα και ζει μέσα στην Ελλάδα χωρίς γλωσσικές πολιτιστικές και ιστορικές διαφορές με τους άλλους;

    Σας αφήνω να το σκεφτείτε ενόσω εγώ θα επισκεφτώ μία φίλη η οποία τυγχάνει να είναι μέλος της "μειονότητας" των κατοίκων του κέντρου της πόλης...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Από ποιό άραγε γεωγραφικό μήκος και πλάτος στην Ελλάδα μπορεί να θεωρείται κάποιος μειονότητα;

    Θα μπορούσα άραγε εγώ αν μένω στην Κρήτη να είμαι μέλος της Κρητικής μειονότητας, αν είμαι στην Αθήνα μέλος της Αττικής μειονότητας και αν στην Θράκη μέλος της Θρακικής μειονότητας;

    Πως μπορεί κανείς να είναι μέλος μειονότητας αν κατάγεται, έχει υπηκοότητα και ζει μέσα στην Ελλάδα χωρίς γλωσσικές πολιτιστικές και ιστορικές διαφορές με τους άλλους;

    Σας αφήνω να το σκεφτείτε ενόσω εγώ θα επισκεφτώ μία φίλη η οποία τυγχάνει να είναι μέλος της "μειονότητας" των κατοίκων του κέντρου της πόλης...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Από ποιό άραγε γεωγραφικό μήκος και πλάτος στην Ελλάδα μπορεί να θεωρείται κάποιος μειονότητα;

    Θα μπορούσα άραγε εγώ αν μένω στην Κρήτη να είμαι μέλος της Κρητικής μειονότητας, αν είμαι στην Αθήνα μέλος της Αττικής μειονότητας και αν στην Θράκη μέλος της Θρακικής μειονότητας;

    Πως μπορεί κανείς να είναι μέλος μειονότητας αν κατάγεται, έχει υπηκοότητα και ζει μέσα στην Ελλάδα χωρίς γλωσσικές πολιτιστικές και ιστορικές διαφορές με τους άλλους;

    Σας αφήνω να το σκεφτείτε ενόσω εγώ θα επισκεφτώ μία φίλη η οποία τυγχάνει να είναι μέλος της "μειονότητας" των κατοίκων του κέντρου της πόλης...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΣΑΜΠΑ ΚΩΛΟΥΣ ΓΑΜΑΤΕ. ΟΤΑΝ Ο ΑΓΠ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ AΛΛΕΣ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ.ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΣΕΠΕΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ. ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ν.Δούληδες ήρεμα ρε μαλάκες, δεν το σωζετε με τίποτα πλέον, δεν την πήρατε χαμπάρι; Είστε υπό διάλυση ρε όρνια, οι δικοι σας σας βρίζουν όχι μόνο τα Πασόκια και οι Αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Πανστρατιά,ξεσηκώθηκαν όλοι: Βαλλιανάτος, Δήμου,Δημητράς,τα πουλημένα τύπου Bloopers Team...

    Φαντάστείτε να βγεί το ΠΑΣΟΚ και να γίνουν όλοι αυτοί...ΕΞΟΥΣΙΑ!





    Πανστρατιά,ξεσηκώθηκαν όλοι: Βαλλιανάτος, Δήμου,Δημητράς,τα πουλημένα τύπου Bloopers Team...

    Φαντάστείτε να βγεί το ΠΑΣΟΚ και να γίνουν όλοι αυτοί...ΕΞΟΥΣΙΑ!





    Πανστρατιά,ξεσηκώθηκαν όλοι: Βαλλιανάτος, Δήμου,Δημητράς,τα πουλημένα τύπου Bloopers Team...

    Φαντάστείτε να βγεί το ΠΑΣΟΚ και να γίνουν όλοι αυτοί...ΕΞΟΥΣΙΑ!






    Πανστρατιά,ξεσηκώθηκαν όλοι: Βαλλιανάτος, Δήμου,Δημητράς,τα πουλημένα τύπου Bloopers Team...

    Φαντάστείτε να βγεί το ΠΑΣΟΚ και να γίνουν όλοι αυτοί...ΕΞΟΥΣΙΑ!







    Πανστρατιά,ξεσηκώθηκαν όλοι: Βαλλιανάτος, Δήμου,Δημητράς,τα πουλημένα τύπου Bloopers Team...

    Φαντάστείτε να βγεί το ΠΑΣΟΚ και να γίνουν όλοι αυτοί...ΕΞΟΥΣΙΑ!






    Πανστρατιά,ξεσηκώθηκαν όλοι: Βαλλιανάτος, Δήμου,Δημητράς,τα πουλημένα τύπου Bloopers Team...

    Φαντάστείτε να βγεί το ΠΑΣΟΚ και να γίνουν όλοι αυτοί...ΕΞΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Σιγά τον προβληματισμό, ρε αδε΄ρφια κι αδερφές!


    Ήρθαν οι "αξιοπρεπείς κρατικοδίαιτες αδερφές" να υπερασπιστούν τις "αυτοεξευτελιζόμενες κρατικοδίαιτες αδερφές".

    Η ίδια συνομοταξία, επικουρούμενη (και ανατροφοδοτούμενη) από "παρατηρητές του ελσίνκι" και από πράκτορες ξένων (και σαφώς ανθελληνικών) υπηρεσιών που παριστάνουν στα μπλογκ τους "χωριάτες" για να περάσουν ύπουλα την άποψη των αφεντικών τους, πλασάροντας μας μας ψεύδη και μισές αλήθειες.

    Όλοι μαζί, είναι το ίδιο αδερφάτο που μας πουλάει κοσμοπολιτισμό του κώλου για να τα κονομάει εις βάρος όλων ημών των κορόιδων.


    Περιφρονείστε τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 10:06:

    Ο Δήμου με το σημείωμα του αυτό απογυμνώνει την σημερινή κοινωνία και αναδεικνύει το άρρωστο πολιτικό μας σύστημα. Αυτή η εμμονή των περισσοτέρων περί δήθεν καθαρότητα της Ελληνικής φυλής είναι νομίζω η αιτία του μακρόχρονου επαρχιωτισμού μας.



    ======================

    O KYRIOS DHMO TO MONO POU APOGYMNWNEI EINAI TO EUATO TOU!

    KAI ANEGKEFALOS
    KAI ALLAZWN
    KAI ANISTORITOS
    KAI YPOKRITHS (einai proin tou idiou systimatos!
    KAI BEBAIA ENAS KOMPLE3IKOS MEGALOMANHS!

    H PRWSOPIKOTHTA DHMOU ENSARKWNEI TO APOLEITO ADIE3ODO KAI THN PANTELH ELLEIPSH EPAFHS POU EXOUN OI AN8RWPOI TOU PIOU AUTOU ME THN KOINWNIA!

    EINAI APLA EGWISTEES!
    EINAI APLA AXRHSTOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. PISTIPOIITIKA israhlinon ftonhmaton????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ποια πιστοποιητικά βρε βλαξ που οποιαδήποτε κτητική του γίνεται κρύβεται πίσω από την ιδιαίτεροτητα του και αποκαλεί τον κόσμο ρατσιστές και φασίστες.

    Να αγιάσει το χέρι του Κούγια έπρεπε να ρίξει ένα βρομόξυλο και για να βάλει και στην τσέπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το θρασύτατο 70χρονο πρακτοράκι που ζει σε έναν παροξισμό αυταρέσκειας,
    παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον Σωκράτη γιατί τάχα οι ιδέες του δηλαδή της CIA,
    είναι αιρετικές και ότι όποιος τολμήσει και διαφωνήσει μαζί του αυτό είναι σημάδι λογοκρισίας εναντίον του,
    ο φανατικότερος οπαδός του εβραικού φονταμενταλισμού και του κεμαλικού φασισμού,
    χαλαρά δηλώνει ότι καλά έκανε ο Κεμάλ και έσφαξε τους Έλληνες γιατί αυτοί τον προκάλεσαν,
    έρχεται τώρα βασιλικότερος του βασιλέους να δηλώσει θύμα ενός φανταστικού εχθρού που ο ίδιος έπλασε για να τρομοκρατεί τους ηλιθίους.
    Ν. Δήμου, Δημητράς, Βαλιανάτος, Τριαρίδης, τα πρακτοράκια της κλάψας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κ.Δημου για ολα εχετε αποψη...για την χρηματοπιστωτικη κριση ομως ..δεν γραψατε τιποτα ακομα....

    γαργαρα κανατε τον φιλελευθερισμο σας??

    Περιμενω στα επικαιρα να δω εστω και μια απλη αναφορα.`

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ωιμέ!!
    Η δυστυχία του να είσαι Δήμου!!!!

    Ότι ήσασταν μισέλλην το ξέραμε.
    Μας το έχετε αποδείξει πολλές φορές.
    Τόσες που και ο πλέον αγαθός ακροατής σας, που έβρισκε τις πιο απίθανες δικαιολογίες για να δικαιολογήσει την μανία σας κατά οτιδήποτε Ελληνικού.
    Τώρα επιτέλους μας αποδείξατε ότι είστε και κίναιδος.
    Και ο λευκός γάμος με την πλούσια εβραιοπούλα για ξεκάρφωμα.
    Τελικά ΠΟΥΣΤΗΣ στο μυαλό, ΠΟΥΣΤΗΣ στην ψυχή, ΠΟΥΣΤΗΣ και στο σώμα.

    Άντε τώρα τράβα για τίποτε αλαξοκολιές με τους ομοίους σου και άσε ήσυχα τα μάτια μας.
    Κουραστήκαμε να βλέπουμε τις μαλακίες που γράφετε.

    Άντε γαμήσου, ρουφιάνε κωλοεβραίε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο συνεργάτης της χούντας (για ψάξτε να δείτε τί δουλιές - διαφημήσεις έπερνε ο Δήμου και από ποιούς),
    Το πλεον συχαμερό φασιστοειδές της νέας τάξης,
    ο εβραιομασόνος δήμου μιλάει για δημοκρατία!!!!!!!!!!!!

    Σαν κι αυτή που εφάρμοζε στο μπλοκ του (λογοκρισία)

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ δημου.

    Πουσταρα της κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Δήμου ο εμετικός μισέλληνας, ο κρυφοκουνιστός του Παρατηρητηρίου,
    ο φασίστας με το θολοκουλτουριαρέικο προσωπείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. DHMOU = APOSTAGMA KA8IKIWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Οι μισαλλόδοξοι 'Ελληνάρες' σχολιαστές, με την στενομυαλιά τους, αποδεικνύουν την παρακμή στην οποία έχουν περιέλθει σήμερα οι κάτοικοι αυτού του τόπου. Όμως, οι πραγματικοί Έλληνες πάντοτε διακρίνονταν για το θάρρος της γνώμης τους και τον σεβασμό τους στην ελευθερία της έκφρασης. Ας μάθουμε να ακούμε τους συνομιλητές μας και να αντιπαρατιθέμεθα με λογικά επιχειρήματα. Δεν είμαστε η ουρά των ανίκανων πολιτικών, που οδήγησαν τη χώρα μας στο 'αδιέξοδο του Μακεδονικού', με τα προδοτικά τους λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 'DHMOY': H DYSTYXIA NA EISAI ELLHNAS!

    TA AIS8HMATA AMOIBAIA!!

    'O ELLHNAS'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 6:47

    Kati mou lei oti oi aposeis sou kai autes tou DHMOU (an iste diaforetikoi!) den einai kai toso 'dimofileis' !

    LOL

    Salta kai gamisou twra!

    ...Will you boy????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Λυπάμαι κύριε Δήμου που θα σας δυσαρεστήσουμε αλλά το 99%των Ελλήνων δεν συμφωνεί με τις απόψεις του κ.Βαλιανάτου.Δεχθείτε, σας παρακαλώ, ότι υπάρχουν άνθρωποι "ηλίθιοι"που δεν ασπάζονται τις δικές σας απόψεις.Άν ίσχυε το αντίθετο ,να είστε βέβαιος ότι η μικρή Ελλαδίτσα μας θα είχε προ πολλού σβηστεί από τον χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ωραίο αυτό για το "εργασιακό ήθος"!
    Τι λες βρε καραγκιόζη διαφημιστή. Τι ακριβώς διαφημίζεις τώρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. κε. Δήμου,
    λυπάμαι για τις απόψεις σας.
    Οσο θα τις υποστηρίζετε, θα είστε στο περιθώριο της κοινωνίας.

    Η υποκρισία του ΓΑΠ όπως λέτε, είναι το μόνο στο οποίο οφείλω να συμφωνήσω. Τα υπόλοιπα είναι θλιβερά.

    Προσέξετε και λίγο την υστεροφημία σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 8:01

    All of yo,gay people, who had sexual intercourse with e ugly-fat-Mexican , you should shut up.
    Better meet tonight with your beloved Salome and make a sexual orgy between you.
    We hate to fuck you because we suspect that you suffer from venereal diseases.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο μετριασμός σχολίου, είναι ένα απολύτως αντιδημοκρατικό μέτρο.

    Είναι τρόπος για να κυριαρχούν στο σχολιασμό, οι απόψεις είτε μηχανισμών, όπως της Ρηγίλης ή των φασιστών που έτσι κι αλλιώς θα ανεβάσουν τα σκατοσχόλιά τους με κόπυ πέιστ σε όλα τα θρέντ, είτε της μέσης "κοινής γνώμης".

    Οποιος έχει προσωπική αντίρρηση να εκφράσει μια διαφορετική άποψη και να ανταλάξει επιχειρήματα, με διαφωνούντες, δεν μπορεί να συμμετάσχει, στο παιχνίδι ανοίγουμε όποτε θέλουμε και κλείνουμε τα σχόλια αυτόματα.

    Μ'αυτό τον τρόπο, δίνει την αίσθηση του διαλόγου , ενώ στην πραγματικότητα οι μόνοι που εκφράζουν την άποψή τους είναι οι συντάκτες του ΠΡΕΣΣ, που ποτέ δεν μπαίνουν σε διάλογο, όπου θα φαινόταν άλλωστε ότι είναι ανόητοι αυριανιστές.

    Να εδώ υπάρχουν 94 σχόλια μέχρι στιγμής τα οποία δεν κάνουν διάλογο μεταξύ τους αλλά απλά είναι κατεβατά φρικώδων φασιστών, εθνικιστών και ηλίθιων ομοφοβικών, που δεν έχει κανείς την δυνατότητα να τους ξεφτιλίσει, αφού σε κάθε άνοιγμα κατεβαίνου 30 σχόλια μαζί ως πακέτο.

    Πόσο μαλάκες είστε τελικά ρε βρωμιάρηδες.

    Η μαλακία είναι ότι σας δίνουν σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΥ,
    ΑΝ ΒΓΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ,
    [ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,
    ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]
    ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ,
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΑΙΝΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. KAI OMOS PRAGMATIKA O KURIOS DHMOU EXEI APOLUTO DIKAIO!!
    H ALHTHEIA EINAI PANTA PIKRH SKA TOSKLHRH.H ELLAS EINAI SHMERA, H PIO AXIOZULEUTA GRAFIKH OPISTHODROMIKH XORA THS EUROPHS KAI OXI MONON!
    ME ABOLOUS, ANOHTOUS KAI PRAGMATIKA GEMATOUS KOMPLEX DIABROTIKOUS ANTHROPOUS (ARKETOUS).DEN EINAI TUXAIA H XORA THS FAIDRAS PORTOKALEAS!!.
    METANASTHS GERMANIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ο Νικος Δήμου έχει πρόσκληση να δουλέψει στη Βουλη των Σκοπίων

    http://elkinky.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Κλάστε τον μωρέ το Δήμου.
    Μη δίνετε αξία στις μαλακίες που λέει.

    Ενας σοβαροφανής γελοίος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 11:24


    METANASTH GERMANIAS!!

    KATSE KEI POU KA8ISE!!

    KAI FAE KAN WURST KAI AI PARATA MAS ME TIS E3YPNADES SOU BLAKENTIE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. XWRIATH!!

    SALTA KAI GAMISOU KAI SU FROKA:O!

    OUUUSSSTTTT SKATO-BLAXE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Δημου : ενας κρυφοβουλγαρος ειναι μονο, μην δινετε πολλη σημασια. Κανονικος χαζοβιολης - ενας καημενος με ασπρα μαλλια!

    Βαλλιανατο : βλαχος του κερατα - επισης αναξιος λογου!

    ΜETANASTHS GERMANIA : Πιθανοτατα ενας τουρκαλβανος συνορων, ενας απο κεινους που μεταναστευσαν και μας αδειασαν τη γωνια, και δεν εχουν ακομα ξεχασει τελειως τα ελληνικα τους.

    Παπαντρεου : αλλοδαπος, που μην ξεροντας τι αλλο να κανει, προσπαθει να εξαργυρωσει την αλητοκληρονομια ενος παλιου δημαγωγου που ετυχε να ειναι πατερας του. Ικανοτατος ως διευθυντης ενος υποκαταστηματος μακντοναλντ στη Μινεσσοτα ή στη Στοτκχολμη. Βρισκεται ηδη σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση, μετα την αναγνωση σχολιων εναντιον του απο δικαιολογημενα αγανακτησμενους Ελληνες που εχουν μπουχτισει να βλεπουν σοσιαλΗστες να τριγυριζουν ως αρπακτικα την αιμορραγουσα Ελλαδα.
    Ελπιζει σε ενα ανελπιστο αμερικανικο οκ, μια προοπτικη δλδ που συχαινεται ολος ο Ελληνικος Λαος. Οι ψηφοφοροι του ειναι του ιδιου περιπου φυραματος.
    Το ψευτικο χαμογελο τους ειναι ωρα να αρχισει ο Ελληνας να το αντιλαμβανεται.
    Υπομονη! Γυριστε τους την πλατη, απομονωστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. δεν μας χεζεις ρε δημου με τις μαλακιες σου που ακουμε χρονια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΒΡΕ ΔΗΜΟΥ, ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ....
    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ;
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΒΡΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ;
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....
    ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΗ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 10:04 Αμα σου γαμήσω τίποτα βρομιάρη θα δεις την γλύκα φασίστας είσαι εσύ και ανθέλληνας και όλη οι οικογένεια σου μουνόπανο.

    Το βρήκαμε όποιος διαφωνεί με τους μισέλληνες είναι φασίστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Απάντηση πληρωμένη και με τόκο :
    1/Ο Ν. Δήμου είναι απ' τους πρώτους που εισήγαν την δημοσ/φική πληροφορική-(Δικτυόσφαιρα/ ''blogόσφαιρα'') και την Πληροφορική στην ελληνική δημοσιογραφία και στον ως τότε καθυστερημένο δημόσιο Ελληνικό λόγο.
    Έχει γράψει πολλά.Τόσα που αρκετοί υπερεθνικόφρονες ουτε να ονειρευτούν μπορούν (Ποίηση-Ελύτη-Κάλβο-Σεφέρη, για Φωτογραφία, Ηλεκτρον.Υπολογιστές απ' τους πρωτοπόρους στο δικτυότοπο με το πρώτο και μεγαλύτερο ΒLOG στα ελληνικά δεδομένα, για τον ελληνικό λαικισμό και Χριστιανική υποκρισία, ενδεικτ. το ''Η Δυστυχία του να είσαι Έλληνας''-δοκίμιο πάνω στην ελληνική καθυστέρηση και στον ελληνικό σωβινιστικό επαρχιωτισμό- κτλ.Καί μάλιστα νηφάλια και χωρίς τις ''εκρήξεις'' των τηλεπλασιέ και πολιτικάντηδων τύπου Αδ. Γεωργιάδη κτλ με τις ..κορώνες των βουλευτ.εδρών και μπαλκονιών-τηλεπαραθύρων.Έτσι ακριβώς.
    2/ Ο Παγκόσμιος Γεωγραφ.Άτλας ''ΠΡΩΙΑ''-και ελληνικός του 1935 που έχω στη βιβλιοθήκη μου, στην σύνθεση του Ελληνικού πληθυσμού-Στατιστική κτλ. γράφειπολύ καθαρά μετά την τότε επίσημη Εβραιική, Αρμένικη, Καθολική κτλ μειονότητα και το "ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ : 91.000" .
    Ετσι ακριβώς.Για 'γνώση και συμμόρφωση' των ανιστόρητων.

    Καί χωρίς να υπολογίσουμε τις μυστικές και φανερές πιέσεις απ' την ελληνική Διοίκηση, την Χωροφυλακή, τους Παπάδες, τους Εμπορικούς και Πολιτιστικούς συλλόγους εναντίον των ανθρώπων αυτών.Ενάντια στην γλώσσα τους, στα δικαιώματά τους στην γή που κατοικούσαν επί ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ. Μέχρι που πλάκωσε ο ελληνικός στρατός κι η Ελληνική ...(ψευδο-)ισοπολιτεία και αναγνώριση των δικαιωμάτων των ...''ακατανόμαστων'' (Μειονοτικών).
    Οι άνθρωποι αυτοί που πολέμησαν και στην Εθνική αντίσταση, έφτασαν στα 1948 ν' αποτελούν το 30% του Ελληνικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας .
    Πήγαν με το ΕΑΜ- Κ.Κ.Ε.- Δ.Σ.Ε., για ν' αναγνωριστούν τα στοιχειώδη δικαιώματα τους που ως σήμερα είναι....''ακατανόμαστα'' :
    α/η γλώσσα τους -γραπτή- β/ προφορική : απαγορεύονταν απ τα 1912-... ως και το...''βρώμικο αυτό ιδίωμα που ''βρώμιζε τον αέρα στα λαικά παζάρια Φλώρινας και Κααστοριάς "

    γ/ Επίσης απ' τον έλληνα Χωροφύλακα και Νομάρχη απαγορεύτηκε μετά τις στημένες συγκεντρώσεις ''Αγανακτισμένων πολιτών''(δήθεν)..-1926- και το απ' την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και με το σύμφωνο Πολίτη - Καλφώφ-1925 αναγνωρισθέν επίσημο Αναγνωστικό "ABCDάρ" -σε λατινική κι όχι Κυριλλική όπως ήταν το σωστό, άλλη Ελληνική κ ο υ τ ο π ο ν η ρ ι ά και λοβιτούρα αυτή ! - για τα παιδιά των Ελλήνων Σλαβομακεδόνων,

    δ/ μειώθηκε και τελικά συρρικνώθηκε το Ιδιοκτησίας γής :
    η γή τους δόθηκε σε μεγάλο ποσοστό σε ...ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ .
    Ειδικά μετα τα 1949 σε άλλους ...''εθνικοφρονας''
    ε/ απαγορεύτηκαν οι λαικοί δημοτικοί χοροί τους κι η δημόσια έκφραση των εθίμων τους.
    στ/ Οι Γερμανών Καραβαγγέλης , Φλωρίνης Καντιώτης κτλ παπάδες κατέστρεφαν τους ..Σχισματικούς ναούς τους κτλ
    Απ' την ημερομηνία της εισβολής του Ελληνικού στρατού στους μεταγενέστερα ονομασθέντες ''Νομούς Εδέσσης, Καστοριάς και Φλωρίνης ''άρχισε κοντολογής , ό,τι με τους Παλαιστίνιους απ' την Ισραηλιννή διοίκηση (1947- σήμερα)...

    3/ Τό κράτος και οι Τράπεζες είναι που κλέβουν τα δίς Ευρώ απ' τα ταμεία των υπαλλήλων, το υψηλά ληηστρικά συντηρούμενο επιτόκιο δανεισμού, τα υπερΚέρδη 60%-110% ενώ η Ελληνική Οικονομία αρχίζει να χειμάζεται.
    Κι οχι ο Βαλλιανάτος.

    Άλλοι έχουν το κ ο υ σ ο ύ ρ ι -που υποκριτικά, για να κρύψει τα του οίκου του- φώναζε ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ο μακαρίτης :
    οι σοδομιστές και υποκριτές Εφραίμ, Βαβύληδες, οι Καλλίνικοι Πειραιά που ενδιατρίβουν στις φυλακές τώρα (!) ΟΙ άρπαγες ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ Ιερωμένοι, Ως λχ της Μονής ΤΟΠΛΟΥ στην Κρήτη...Ακόμα κι ο νύν Αρχ/σκοπος Ιερώνυμος , σιγανοσφυρίζει όταν του θυμίζουν πως διεκδικούσε (με ψευτοτίτλους) 80.000 στρέμματα του δημοσίου σε Θήβα - Λιβαδειά, απριν γίνει Αρχ/σκοπος..
    Φίλτατοι, ο Βαλλιανάτος, ο μεγάλος Χατζηδάκης, ο μεγάλος Κάρολος Κούν, ο μεγάλος Γιάνννης Ρίτσος, ο μέγας Τσαρούχης έχουν το...κ ο υ σ ο ύ ρ ι.
    Όλοι οι (ημιμαθείς, όπως διαπιστώνουμε,) γαλανολευκο-σταυροφόροι δεν τεντώνεστε ; Κιάλλο...κιάλλο...Ώστε να ψηλωσετε ; Ώστεε να φτάσετε ως τον...αστράγαλο των παραπάνω ...''κουσούρηδων'' ;
    KOSTAS TRENT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. APORW PWS AUTOS O MASKARAS O DHMOU KYKLOFOREI ELEU8EROIS AKOMA!

    FTOU SOU ALHTAMPOURA KARAGIOZH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Kosta Trent μήπως είσαι Kostas Trentovich ή Kostas Trentorof μεγάλος και με "κουσούρι";Γιατί μόνο έτσι εξηγείται ο Φιλιππικός σου.
    Πάντως πρέπει να ξέρεις ότι αν όλη αυτή η μόρφωση που αναφέρεις είχε ως αποτέλεσμα αυτό το αντεθνικο΄αποτέλεσμα τότε κρίμα τη μόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. 21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ο ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΛΑΒΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ γραφει:


    Απάντηση πληρωμένη και με τόκο :
    1/Ο Ν. Δήμου είναι απ' τους πρώτους που εισήγαν την δημοσ/φική πληροφορική-(Δικτυόσφαιρα/ ''blogόσφαιρα'') και την Πληροφορική στην ελληνική δημοσιογραφία και στον ως τότε καθυστερημένο δημόσιο Ελληνικό λόγο.

    ---> Και λοιπον? Μαθε οτι ολα τα τσουβαλια κινουνται ταχυτατα να εκμεταλευτουν για την προπαγανδα τους το Νεα Μεσα. Εαν ο Ελληνικος Λογος ειναι καθυστερημενος, τοτε οι αλλοι ολοι ειναι γρυλλιζοντες πιθηκοι.
    Που ειναι η αιτιολογια σου οτι αυτος ο μαλθακας ειναι ως εκ τουτου υπερανω κριτικης, αλλα και ΕΛΕΓΧΟΥ!??
    **************************

    Έχει γράψει πολλά.Τόσα που αρκετοί υπερεθνικόφρονες ουτε να ονειρευτούν μπορούν

    --> Υπηρξε δηλαδη ΦΑΦΛΑΤΑΣ?
    ******************************

    (Ποίηση-Ελύτη-Κάλβο-Σεφέρη, για Φωτογραφία, Ηλεκτρον.Υπολογιστές απ' τους πρωτοπόρους στο δικτυότοπο με το πρώτο και μεγαλύτερο ΒLOG στα ελληνικά δεδομένα, για τον ελληνικό λαικισμό

    --> Ειχε απο τους πρωτους τα οικονομικα μεσα? Τι ακριβως του χρωσταμε ομως?
    **************************

    και Χριστιανική υποκρισία, ενδεικτ. το ''Η Δυστυχία του να είσαι Έλληνας''-δοκίμιο πάνω στην ελληνική καθυστέρηση και στον ελληνικό σωβινιστικό

    --> εργασθηκε δηλαδη σκληρα για να πεισει τους Ελληνες να δωσουν στους ομοφυλους του Σλαβους τα αρχεγονα Ελληνικα Εδαφη? Και επειδη οι Ελληνες δεν εισακουσαν αυτον τον βουλγαροκοπανο, βρηκε τη ΛΥΣΗ και τους ονομασε... σωβινιστες? Αυτο εννοεις, μαλακοσπορε?
    *******************************

    επαρχιωτισμό- κτλ.Καί μάλιστα νηφάλια και χωρίς τις ''εκρήξεις'' των τηλεπλασιέ και πολιτικάντηδων τύπου Αδ. Γεωργιάδη κτλ με τις ..κορώνες των βουλευτ.εδρών και μπαλκονιών-τηλεπαραθύρων.Έτσι ακριβώς.

    --> Θες να μας πεις οτι ισα ισα που γλυτωσαμε απο τυχον βουλγαρικες απειλες εκ στοματος Ντιμου κι οτι απεφυγε να μας απειλησει ευθεως?
    **************************

    2/ Ο Παγκόσμιος Γεωγραφ.Άτλας ''ΠΡΩΙΑ''-και ελληνικός του 1935 που έχω στη βιβλιοθήκη μου, στην σύνθεση του Ελληνικού πληθυσμού-Στατιστική κτλ. γράφειπολύ καθαρά μετά την τότε επίσημη Εβραιική, Αρμένικη, Καθολική κτλ μειονότητα και το "ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ : 91.000" .
    Ετσι ακριβώς.Για 'γνώση και συμμόρφωση' των ανιστόρητων.

    --> Κατα τη γνωμη σου, κανενας Ελληνας δεν εχει ιδεα οτι στην Ελλαδα εχουν εισβαλει κατα καιρους δεκαδες βαρβαρα κωλοπαιδα.
    Αυτο ομως που κυριως - κατα τη γνωμη σου παντα - δεν ξερει ο Ελληνας, ειναι οτι αυτα τα κωλοπαιδα αποκτουν αυτοματως δικαιωματα, ας τα πουμε, τα Δικαιωματα του Κωλου εις Βαρος των Ελληνων!
    **************************

    Καί χωρίς να υπολογίσουμε τις μυστικές και φανερές πιέσεις απ' την ελληνική Διοίκηση, την Χωροφυλακή, τους Παπάδες, τους Εμπορικούς και Πολιτιστικούς συλλόγους εναντίον των ανθρώπων αυτών.Ενάντια στην γλώσσα τους, στα δικαιώματά τους στην γή που κατοικούσαν επί ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ.

    --> Ελληνικη Γη που την λυμαινονταν επι εκατονταετιες καθως οι Ελληνες ησαν υποδουλοι και ανημποροι να τους πεταξουν εξω και να τους στειλουν πισω στη Ροσσια και την Σερβοκροατια.

    Οποιος ΕΙΣΒΟΛΕΑς εχει την αισθηση
    οτι δεν τον αφηνουν να ληστευει μιλωντας στη γλωσσα του, σηκωνεται και επιστρεφει στην δικη του αυλη!
    **************************

    Μέχρι που πλάκωσε ο ελληνικός στρατός κι η Ελληνική ...(ψευδο-)ισοπολιτεία και αναγνώριση των δικαιωμάτων των ...''ακατανόμαστων'' (Μειονοτικών).


    --> Ναι, πραγματι, οι Ελληνες υπηρξαν επιφυλακτικοι με τα βαρβαρικα κωλοπαιδα. Μολις μπορεσαν, συστησαν στρατο για να προφυλαξουν την πατριδα τους απο αυτα τα γομαρια. Τωρα μαθατε ομως οτι ειναι καλυτερα για σας να αποφευγετε να εισβαλλετε στην Ελλαδα κατα το δοκουν.
    **************************


    Οι άνθρωποι αυτοί που πολέμησαν και στην Εθνική αντίσταση, έφτασαν στα 1948 ν' αποτελούν το 30% του Ελληνικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας .
    Πήγαν με το ΕΑΜ- Κ.Κ.Ε.- Δ.Σ.Ε., για ν' αναγνωριστούν τα στοιχειώδη δικαιώματα τους που ως σήμερα είναι....''ακατανόμαστα'' :
    α/η γλώσσα τους -γραπτή- β/ προφορική : απαγορεύονταν απ τα 1912-... ως και το...''βρώμικο αυτό ιδίωμα που ''βρώμιζε τον αέρα στα λαικά παζάρια Φλώρινας και Κααστοριάς "

    --> Να ζητησετε Μισθους Εισβολεων απο τη Μοσχα.
    Στην Ελλαδα που κοντεψατε να την καταστρεψετε και την υποβαλατε σε καθυστερηση, εχετε μονο το Δικαιωμα Φυλακισης ή Απελασης ή Τουφεκισμου.

    Εκτος απο τη Μοσχα, μπορειτε να υποβαλετε και αιτησεις στο Ταμειο Αχρειων Εισβολεων του Βολγα.

    Αν θελετε να μιλατε τη γλωσσα ενος Γκογκολ, ενος Ντοστογιεφσκι, πηγαινετε στην πατριδα σας και κανεις δεν προκειται να σας σταματησει.

    Για να μην την εχετε ξεχασει, σημαινει οτι την μιλατε!!
    Ναι ή οχι?
    *****************************

    γ/ Επίσης απ' τον έλληνα Χωροφύλακα και Νομάρχη απαγορεύτηκε μετά τις στημένες συγκεντρώσεις ''Αγανακτισμένων πολιτών''(δήθεν)..-1926- και το απ' την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και με το σύμφωνο Πολίτη - Καλφώφ-1925 αναγνωρισθέν επίσημο Αναγνωστικό "ABCDάρ" -σε λατινική κι όχι Κυριλλική όπως ήταν το σωστό, άλλη Ελληνική κ ο υ τ ο π ο ν η ρ ι ά και λοβιτούρα αυτή ! - για τα παιδιά των Ελλήνων Σλαβομακεδόνων,

    --> Μαζι με σας, ηταν στο παιχνιδι και οι λατινοσποροι, οι παλιοι σας συνεργατες στην υποδουλωση της Ελλαδος. Το κοινο σας μισος επεκταθηκε και στο Αλφαβητο και στη μορφη του, η οποια επ' ουδενι δεν επρεπε να θυμιζει Ελλαδα, ισως για να μην εχετε και τυψεις οτι βρισκεστε σε ξενο εδαφος, εδαφος Ελληνικο!
    ***********************


    δ/ μειώθηκε και τελικά συρρικνώθηκε το Ιδιοκτησίας γής :
    η γή τους δόθηκε σε μεγάλο ποσοστό σε ...ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ .
    Ειδικά μετα τα 1949 σε άλλους ...''εθνικοφρονας''

    --> Ισως θα επρεπε να τους αφησουμε να ψοφησουν στην πεινα, αχρειο μουτρο, και να διευκολυνουμε εσας στο ληστρικο σας εργο!
    ***************************

    ε/ απαγορεύτηκαν οι λαικοί δημοτικοί χοροί τους κι η δημόσια έκφραση των εθίμων τους.

    --> Στους γαμους σας τι ακριβως χορευετε, ψευταρακο?
    ***************************

    στ/ Οι Γερμανών Καραβαγγέλης , Φλωρίνης Καντιώτης κτλ παπάδες κατέστρεφαν τους ..Σχισματικούς ναούς τους κτλ

    --> Να απευθυνεστε για αναλογα περιστατικα στα υποκαταστηματα του Ισραηλ, οχι στους Ελληνες.
    *****************************

    Απ' την ημερομηνία της εισβολής του Ελληνικού στρατού στους μεταγενέστερα ονομασθέντες ''Νομούς Εδέσσης, Καστοριάς και Φλωρίνης ''άρχισε κοντολογής , ό,τι με τους Παλαιστίνιους απ' την Ισραηλιννή διοίκηση (1947- σήμερα)...

    --> Επιστρεψτε στη χωρα σας και απαλλαχτειτε απο τους "αθλιους Ελληνες" μια και καλη. Ο πολυς μαζοχισμος και η ανοησια θα σας βλαψουν. Ηδη γραφετε και εκφραζεστε ως βλαμμενοι!
    ****************************

    3/ Τό κράτος και οι Τράπεζες είναι που κλέβουν τα δίς Ευρώ απ' τα ταμεία των υπαλλήλων, το υψηλά ληηστρικά συντηρούμενο επιτόκιο δανεισμού, τα υπερΚέρδη 60%-110% ενώ η Ελληνική Οικονομία αρχίζει να χειμάζεται.
    Κι οχι ο Βαλλιανάτος.

    Άλλοι έχουν το κ ο υ σ ο ύ ρ ι -που υποκριτικά, για να κρύψει τα του οίκου του- φώναζε ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ο μακαρίτης :
    οι σοδομιστές και υποκριτές Εφραίμ, Βαβύληδες, οι Καλλίνικοι Πειραιά που ενδιατρίβουν στις φυλακές τώρα (!) ΟΙ άρπαγες ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΟΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ Ιερωμένοι, Ως λχ της Μονής ΤΟΠΛΟΥ στην Κρήτη...Ακόμα κι ο νύν Αρχ/σκοπος Ιερώνυμος , σιγανοσφυρίζει όταν του θυμίζουν πως διεκδικούσε (με ψευτοτίτλους) 80.000 στρέμματα του δημοσίου σε Θήβα - Λιβαδειά, απριν γίνει Αρχ/σκοπος..
    Φίλτατοι, ο Βαλλιανάτος, ο μεγάλος Χατζηδάκης, ο μεγάλος Κάρολος Κούν, ο μεγάλος Γιάνννης Ρίτσος, ο μέγας Τσαρούχης έχουν το...κ ο υ σ ο ύ ρ ι.
    Όλοι οι (ημιμαθείς, όπως διαπιστώνουμε,) γαλανολευκο-σταυροφόροι δεν τεντώνεστε ; Κιάλλο...κιάλλο...Ώστε να ψηλωσετε ; Ώστεε να φτάσετε ως τον...αστράγαλο των παραπάνω ...''κουσούρηδων'' ;
    KOSTAS TRENT.


    10 Νοέμβριος 2008 2:15 μμ


    ---> Αγαθιαρης ανθελληνας εισαι, ο,τι μπορεις να γραψεις εναντιον των Ελληνων, το γραφεις.
    Αποκομιζεις τουλαχιστον αρκετη ηδονη?

    Ζητα απο τον Δυστυχισμενο Ανθελληνα να σε τροφοδοτησει και με αλλα πυρα και μπαρουτια κατα της Ελλαδος. Ισως καταφερεις εναντιον μας και καποια αμυχη!
    ------------------------------


    10 Νοέμβριος 2008 2:15 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Βρε παιδιά ποιός είναι ο Παναγιώτης Δημητράς που μιλά εναντίον της Ελλάδας;Μήπως είναι αυτός που είχε καταδικαστεί γιατί έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα από έναν γείτονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Μην ασχολείσθε με Βαλλιανάτους,Δημητράδες και Δήμους,γιατί όλοι τους έχουν και από ένα κουσούρι,είτε ρεύμα, είτε ιδιαιτερότητα, είτε ανθελληνισμός λέγεται αυτό.Στη συνείδηση του κόσμου είναι καμμένα χαρτιά.Χάνετε άδικα τον καιρό σας με το να ασχολείσθε μαζί τους.Δεν έχετε αντ΄αυτού να κάνετε κάτι που να αξίζει τον κόπο;διαφορετικά αν αναμασάτε τις γελοίες απόψεις τους το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να δίνετε τροφή στους εχθρούς της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Hello Everyone! I like watching [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url]. I usually watch [url=http://www.finsfootball.com]football online[/url] as I do not have PVR. How about you?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση