GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστροφή των νταβατζήδων...

. Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Θα είναι κρίμα να ηττηθεί αυτή η κυβέρνηση . Είναι ίσως η πρώτη φορά μεταπολιτευτικά που μια κυβέρνηση χρησι...

.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Θα είναι κρίμα να ηττηθεί αυτή η κυβέρνηση. Είναι ίσως η πρώτη φορά μεταπολιτευτικά που μια κυβέρνηση χρησιμοποιεί για την επιβίωση της,τα ιδεολογήματα που προσπαθούσε διακαώς να στείλει στο καλάθι των αχρήστων. Είναι ίσως η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση αντιμετωπίζει μιας κρίση που στην ουσία της ωφείλεται στην κυριαρχία ενός μαφιόζικου καπιταλισμού με την επανατροφόδοτηση του δημόσιου βίου με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές που στο εξωτερικό οδήγησαν στη κυριαρχία αυτού του μοντέλου. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Μια κυβέρνηση σε πτώση χρησιμοποιεί υλικά κατεδάφισης για να αποφύγει την κατάρρευση της.
Και ίσως οι αυτοκτονικες τάσεις της κυβέρνησης δεν πρέπει να μας απασχολούν. Όταν όμως επαναφέρουν στο πολιτικό στερέωμα τους ''νταβατζήδες'' που με πάθος εκφωνούσαν φιλιππικούς εναντίον τους κατά το παρελθόν, τότε η δική τους ανικανότητα καθίσταται δικό μας πρόβλημα δημοκρατίας. Γιατί μπορεί ο κ. Σουφλιας να έχει την ψευδαίσθηση ότι εναντιώνεται στους νταβατζήδες αυξάνοντας τις χρηματοδοτήσεις στα δημόσια έργα και παραδίδοντας τα έργα στον ίδιο παιχτη, αλλά η κοινωνία απλά δεν μπορεί να περιμένει. Όχι γιατι μπούχτησε αλλά γιατί σάπισε.
---------------------------------

17 σχόλια

  1. Λουτράδη, αυτό το κείμενο ΔΕΝ σου αναρτούσε το Blog??
    Σιγά τα ωά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και ένα άρθρο του Λουτράδη! Σαν να άργησε να γράψει ή μου φαίνεται; Μόνο δύο μέρες! ΝΑΙ...

    Τελικά, σου το έφαγαν το άρθρο για το ΣΥΡΙΖΑ?? Δεν το βλέπουμε δημοσιευμένο...

    Οπότε είπες και συ, αφού δεν μου δημοσιεύουν τον οχετό μου για την Αριστερά, ας γράψω για τους νταβατζήδες και το Σουφλιά!

    Και ω του θαύματος, αυτό αναρτήθηκε!!!

    Γεια σου ρε Λουτράδη... ατέλειωτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΤΑΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑ-ΑΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;''THE BOOBERS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να και ένα άρθρο του Λουτράδη! Σαν να άργησε να γράψει ή μου φαίνεται; Μόνο δύο μέρες! ΝΑΙ...

    Τελικά, σου το έφαγαν το άρθρο για το ΣΥΡΙΖΑ?? Δεν το βλέπουμε δημοσιευμένο...

    που ειναι τα κειμενα του δρ Σορβοννης του μοναδικου ομπαμικου παπανδρεικου αντι-λουδοβικου που θα περασει θηλεια στους ληστες τραπεζιτες???

    λογοκριΣΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".
    Η διαφορά σήμερα είναι 7% με ταχύτατη ανοδική τάση!!!!!!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ".
    (ME DIAFORA TOYLAXISTON 7%)

    ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0,5. ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".
    ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!
    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ".
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕ.
    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο λαος του πασοκ θελει να διαβασει τον δρ κουτσουκο να μαθει την αληθεια!!!
    7% η διαφορά είπε ο δρ στην Μηλιώνη στους πρασινοφρουρούς που ήταν μαζεμεένοι εκεί!!
    ο λαος δεν ξεχνα τουε ληστες - τραπεζιτες τους κρεμα!!
    λαε εδω και τωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Την έκαναν "κοπάνα" οι βουλευτές της ΝΔ. "Μισοάδεια" τα έδρανα της ΝΔ στη Βουλή την ώρα που μίλαγε ο Πρωθυπουργός".
    Η εφημερίδα τονίζει ότι "απογοήτευσε τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με την ομιλία του χθες στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη χρηματοπιστωτική κρίση και την αντιμετώπισή της".


    eidate pou o dr ta eixe pei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Λουτράδη,

    ένα βιβλίο με το βίο του απερχόμενου πρωθυπουργού κ. Καραμανλή θα μποροούσε να έχει τον εύγλωττο τίτλο:
    "Καραμανλής ο Β': από του Μπαϊρακτάρ...στο Κατάρ"

    Να είστε καλά

    Επαμεινώνδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια επιστροφή; Οι νταβατζήδες δεν έφυγαν ποτέ. Ίσως οι μόνοι που δεν έφυγαν ποτέ γιατί όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες αν δεν έφυγαν ακόμα σίγουρα σκέφτονται να φύγουν μακριά από το Ελληνιστάν το οποίο είναι κρίμα και άδικο που διατηρεί ακόμα το όνομα Ελλάδα. Διότι η Ελλάδα πέθανε η Ελλάδα πάει, τώρα πλέον η διεθνή της ονομασία είναι Pimpland...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δν είναι ικανό να μας σώσει.Δεν είναι το πρόβλημά μας θέμα κομμάτων,αλλά θέμα ηγέτη που να μπορεί να μας ξαναδώσει τη χαμένη μας αυτοκτίμηση ως λαού.΄Οπως έγραψε και ο καθηγητής Χ.Γιανναράς στην Καθημερινή της 14ης Σεπτεμβρίου, αναζητείται ο "ονειρικός ΄Ελληνας Πούτιν" για να ξεκινήσει τον αγώνα "με τη Λερναία πολυκέφαλη Μαφία των τυράννων και βαασανιστών μας...".Επειδή τα υπάρχοντα κόμματα δεν έχουν χαρισματικούς ηγέτες για αυτό οι "αυλές" τους αλωνίζουν και διοικούν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
    ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ.
    ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ.
    ΤΟΞΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κέρδισε OBAMA αλλά μην περάσεις...
    .

    ...ποτέ από το Ντάλας
    ==

    Κέρδισε DR KOUTSOUKO αλλά μην περάσεις...
    .

    ...ποτέ από το .....??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝΕ. ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η "ΒΑΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΑΓΚΙΑ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ?ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ"ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ?ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ .ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΟΥΛΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΠΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ.pagonikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,Η ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ,Η ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΘΑΣΟΚ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΜΕΤΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση