GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς διαχειριζόμαστε τις μνήμες...

Με αφορμή την 35η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου Από τον Ναύαρχο Ν. ΠΑΠΠΑ Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΝ Κυβερνήτη του Α/Τ ΒΕΛΟΣ 73 . 35 χρόνια ...

Με αφορμή την 35η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Από τον Ναύαρχο Ν. ΠΑΠΠΑ
Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΝ
Κυβερνήτη του Α/Τ ΒΕΛΟΣ 73
.
35 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω κάποιες σκέψεις και αισθήματα που έχουν σχέση με το τότε και το σήμερα.
Την εξέγερση των νέων στο Πολυτεχνείο το 1973 πρέπει να τη θυμόμαστε και να την τιμούμε, όπως πρέπει να θυμόμαστε και να τιμούμε κάθε αγώνα για το σύνολο της κοινωνίας μας.
Δυστυχώς, στην εποχή του ατομισμού και της προσωπικής προβολής, όλοι οι αγώνες για το κοινό καλό είτε παραποιούνται και χρησιμοποιούνται κατά το ματαιόδοξο δοκούν του καθενός, είτε λησμονούνται αν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα.
Έτσι, παραποιείται και εκφυλίζεται συστηματικά η εξέγερση του Πολυτεχνείου, ‘λησμονείται’ η εξέγερση της Νομικής, λησμονείται και το Κίνημα του Ναυτικού.

Οι τρείς σημαντικότεροι σταθμοί της αντιδικτατορικής δράσης που οδήγησαν στην πτώση της χούντας.
Η εξέγερση κατά της χούντας στη Νομική Σχολή ήταν η θρυαλλίδα που ενεργοποίησε την απόφαση εκτέλεσης του σχεδιασμένου Κινήματος του Ναυτικού και το Κίνημα του Ναυτικού αναζωπύρωσε τη λαϊκή εξέγερση με αποκορύφωμα το Πολυτεχνείο.
Πέρα από την αλληλεπίδραση των ενεργειών, αυτές είχαν και ένα κοινό παρονομαστή, πολύ ‘ενοχλητικό’ για όσους θέλουν να τις εκμεταλλευτούν ‘πολιτικά’. Ήταν αυθόρμητες, συλλογικές και ανεξάρτητες κομματικών καθοδηγήσεων και μηχανισμών.
Στη σημερινή εποχή του ‘αμύνεσθαι περί …Πάρτης, τοις κείνων …χρήμασι πειθόμενοι’, η εξέγερση της Νομικής, το Κίνημα του Ναυτικού και η εξέγερση του Πολυτεχνείου θα πρέπει να προβάλλονται στις διαστάσεις τους που δείχνουν την αποτελεσματικότητα των αγώνων υπέρ του συνόλου, τον αγώνα των λίγων υπέρ των πολλών, χωρίς κομματικές και κλαδικές περιχαρακώσεις.
Οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο έχουν εκφυλιστεί τόσο από την τυποποίησή τους όσο και από την υπερεκμετάλλευση, τόσο εκ μέρους του πολιτικού συστήματος, όσο και από τα στοιχεία εκείνα που βρίσκουν ευκαιρία δημόσιας προβολής της κουκουλοφόρου καταστρεπτικής δράσης τους.
Το Κίνημα του Ναυτικού, γιορτάζεται κάθε χρόνο με μια λιτή και μη προβεβλημένη εκδήλωση επί του Αντιτορπιλικού ΒΕΛΟΣ στο Φάληρο, εν πολλοίς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η εξέγερση της Νομικής βυθίστηκε στη λήθη.
Αν θέλουμε, ως κοινωνία, να παιδεύουμε τους επερχόμενους, να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα να παραδειγματιζόμαστε και να τιμούμε τους ανθρώπους που ‘αμύνονταν περί Πάτρης’, ας ξανασκεφτούμε ‘τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι’ το πώς διαχειριζόμαστε τις μνήμες.
Τιμή στους νέους και νέες του Πολυτεχνείου 73.
-----------------------------------------------

41 σχόλια

  1. O ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ναυαρχος Παπαςηταν ηρωας...το θεμα ειναι τι ηταν οι αλλοι!!
    ποσοι τα κονομησαν πουλοντας πολυτεχνειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ρε press-gr είσαι ανεξάρτητο μέσο, γιατί δεν λες την αλήθεια για το πολυτεχνείο; Γιατί δεν λες ότι μέσα στο πολυτεχνείο δεν υπήρχε νεκρός; Γιατί δεν λες από ποιους υποκινήθηκε όλη αυτή η ιστορία και για ποιο λόγο;

    Προσωπικά προσφέρω 5000€ σε όποιον μου βρει έστω και έναν νεκρό μέσα στο πολυτεχνείο. Όποιος δώσει στοιχεία ας γράψει και το λογαριασμό της τραπέζης του για να του τα καταθέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τιμη στους νέους και τις νέες του Πολυτεχνείου του '73"

    Οχι πια!!!

    Ντροπή στους (πρώην) νεους του Πολυτεχνείου '73

    Ντροπή γιατι πήραν την ελλάδα από τους φασίστες και την δωσανε στα λαμόγια!!!

    Ντροπή στην αποτυχημένη γενιά του πολυτεχνείου! Ηθικά αποτυχημενοι, γιατι υλικά μια χαρα πετυχημένοι ειναι οι "πρωτεργάτες". Οι πουλημένοι.

    Μακάρι ο χρόνος να σταμάταγε στο 1973 και να μην ειχατε ξεφτιλιστει αγαπητοι μας πατεράδες.

    ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεεε
    ε νταξει τωρα
    δεν ηταν και πολυ σφιχτη η δικτατορια εκεινη
    ρε παιδια...
    να λεμε και του στραβου το δικηο....


    Bloopers the best

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν από 41 χρόνια, τον Νοέμβριο του 1967, η ελληνικότατη Κύπρος καθίστατο ανοχύρωτος πολιτεία με την προδοτική απόσυρση ,από τους Χουντικούς Εφιάλτες ,της μεραρχίας ,με το βαρύ πυροβολικό , η οποία είχε σταλεί με απόφαση της κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου. Αρχηγός ΓΕΣ ήταν τότε ο στρατηγός Ιωάννης Γεννηματάς, ο οποίος υλοποίησε θαυμάσια τη γενναία απόφαση της κυβερνήσεως του Γέρου. Ο στρατηγός εξετοπίσθη στη Λευκάδα (προηγήθη σύλληψη και ανάκριση στην ΕΣΑ από τον Θεοφιλογιαννάκο). Έλεγε στον καιρό της δικτατορίας ο αείμνηστος Ι. Γεννηματάς: «Ποιος τους είπε να διώξουν τον στρατό από την Κύπρο, ο οποίος εστάλη με θυσίες;». Και εγώ του απαντούσα :
    Οι εργοδότες τους ,τα αφεντικά τους , οι πράκτορες της CIA .
    Οι προδότες ανά τους αιώνας υπακούουν σε αυτούς που τους δίνουν τα τριάκοντα αργύρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δόξα και τιμή στους νέους και νέες του Πολυτεχνείου του 1973.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πολυτεχνειο ζει !!
    Σήμερα στο Πολυτεχνείο ήρθε ο ο γνωστος ηγέτης των έντιμων πρασινοφρουρών μαζί με επτά οπαδούς του και κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη των νεκρών και
    ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (που μετέπειτα έμειναν στην αφάνεια, ενώ προβλήθηκαν ως "αντιστασιακοί" κάποιοι που έπαιξαν το ρόλο του "πυροσβεστήρα"!!!
    Στην είσοδο τον χειροκρότησαν πολλοί πασόκοι, αλλά και άτομα από τις άλλες παρατάξεις και ακόμα από τους ανένταχτους και από την εξοκοινοβουλευτική αριστερά....!!

    Είναι γνωστό ότι ο δρ Κουτσούκος λόγω της έντιμης στάσης του και της μαχητικότητάς του στους αγώνες φοιτητών καθηγητών δασκάλων εργατών είναι ευρύτερα αποδεκτός από όλη την κεντοαριστερά και οικοδομεί ένα προφιλ Λαμπράκη αγωνιστή δημοκράτη!!
    Αυτό φαίνεται δεν πολυαρέσει σε κάποιους "ψευτοαγωνιστές" στον συνδικαλιστικό και πολιτικό χώρο και του "δημιουργούν διάφορα εμπόδια"!!
    Εμείς σημειώνουμε ότι ο δρ Κουτσούκος ο μοναδικός παπανδρεικός ομπαμικός, μαζί με τους "δικούς" του θα συλλάβει τις Αντουαννέτες και τους κλέφτες και θα περάσει "θηλειά" στους εκβιαστές τραπεζίτες και θα βάλει τέλος στα βάσανα και την "νεοσκλαβιά" του λαού με τη "νέα σεισάχθεια"
    Λαός ενωμένοε ποτέ νικημένος!!
    Το Πολυτεχνείο ζεί!!
    Ελπίδα Πασπ

    15 Νοέμβριος 2008 10:01 μμ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ!!

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ!!

    ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ



    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΥΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. GNOMH MOU DEN PREPH NA DIAXEIRIZOMASTE TIS MNHMES EDO O IDIOS O XRISTOS KAI SUMBOULEUE TOUS MATHHTES TOU NA XEHNOUN TOUS GONOIS TOUS DIA TO KOINO KALO.! ORAIA OLA AUTA OMOS H ZOH PROXORAH MPROSTA!!.PROSOPIKA PHGA 2 XRONIA FANTAROS EIMAI DORHTHS ORGANON GIA KATHE SUNANTHROPO MOU SE PERIPTOSH THANATOU, DINO AIMA KATHE MHNA TI ALLO NA KANO;
    OI PERISOTEROI THS EPOXHS TOU POLUTEXNIOU
    EINAI FRAKGOFONIADES, APLHSTOI, EGOISTES. KANANE KARIERA KAI EXARGUROSANE TON AGONA TOUS (ARKETOI).H ELLAS EINAI MIKRH XORA KAI OLLOI GNORIZONTE SXEDON, EIDAME KAI NOIOSAME TOUS (AGONISTES)!!!!
    ARKETA ME TO POLUTEXNEIO ETSI OPOS TO EXOUN KATHE NOEMBRH EINAI SAN PAZARI.H KALKOUTA STHN INDIA POU EPISKEUTHHKA PERUSI EINAI PIO SEMNH STIS EKDHLOSHS GIA THN MHTERA TEREZA TIMIMENH ME NOBEL.!!
    METANASTHS STHN GERMANIA LOGO FTOXIAS. STHN MANA TAXA PSOROKOSTAINA THA ME PHDAGANE. PROLABA OMOS KAI EFUGA KAI EIMAI EUTUXHS.PROSOPIKA OMOS STON KAPETANIO TON KUR NIKO SEBASMO.
    KAI XRONIA POLLA SE LIGES MERES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τιμή και σεβασμό σε σας και στους συντρόφους σας κ. Ναύαρχε. Γιατί η ιστορική μνήμη είναι η ζωοδόχος εστία, το αρνούμαι των νεότερων που καταλαβαίνουν, στη φυγή, στη λιποταξία, στο θάνατο. Μιχάλης Ρούπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολοι οσοι γνωριζουν ξερουν οτι το πολυτεχνειο το οργανωσαν οι Αμερικανοι για να ριξουν το Παπαδοπουλο που δε τους αφησε να περασουν τα αεροπλανα τους απο τη Κρητη (για τον 'πολεμο των 6 ημερων'). Μια απλη μελετη των γεγονοτων αρκει.
    Τρεις δεκαετιες μετα οι Δαμανακη και Ανδρουλακης, της Αριστερας της παγκοσμιοποιησης, μπηκαν στο ΠΑΣΟΚ του american-boy ΓΑΠ...
    Φαινεται οτι στη χωρα μας πολυ λιγοι αντισταθηκαν, και αντιστεκονται, στο να ξεπουληθουν, ακομα κι αν αυτο σημαινει να προδωσουν τη πατριδα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΡΩΑ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΚΑΤΑΤΡΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρε Παππά, γιατί δεν αναφέρεις ότι η Χούντα έπεσε λόγω της εισβολής των Τούρκων στη Κύπρο και όχι χάρις στις Νομικές και τα Πολυτεχνεία? Γιατί λες και σύ μισές αλήθειες? Ντροπή σου, ακολουθείς και σύ τη γραμμή που έχει επιβάλλει το Μιτσοτακέικο μέσω του Δημάρχου Π.Φ. Χατζηδάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΥΑΡΧΕ ... ΑΞΙΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. API8ANH TOPO8ETHSH

    Prosypografw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AN FANTAZOSATAI OTI EMEIS KANAME TO POLYTEXNEIO GIA NA MPOROUN OI KOUKOULOFOROI KAI OI NEOTA3ITES NA TA KAINE META APO 30 XRONIA EISTE BA8EIA GELASMENOI!

    KAI KATI ALLO THN ELLHNIKH SHMAIA THN TIMHSAME KAI THN PROSKYNISAME TOTE DEN THN KAPSAME!


    ENAS THS GENNIAS TOU '73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αδελφια που κλειστηκατε
    μεσ΄ το πολυτεχνειο
    της λευτεριας εστησατε
    το πιο λαμπρο μνημειο
    Ημουν κι εγω αδελφια εκει
    και γνωρισα τη Σούλα
    γκομενα με ιδανικα
    (κι οχι καμια τσουλα),

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΧΟΥΒΑΡΔΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι πραξεις καπιλευονται απο τους πολιτικαντηδες και τον κοματισμο και οι ηρωες χανοναι στη λιθη του χρονου,εως οτου τους δικαιωσει ο ιστορικος του μελλοντος.Το ιδιο δεν γινεται και με το Πολυτεχνειο?Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ) ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ:
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ!!
    ΕΙΣΤΕ ΟΜΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟΝ ANVNYMO 9:25

    ΤΑ 5000 € ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ !
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΝΟΣ ΣΦΑΙΡΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα, κύριοι...

    Συμφωνώ απόλυτα με τον ναύαρχο. Λαμπρό παράδειγμα αθτών ποθ λέει η Μαρία η Δαμανάκη. Όλοι γνωρίζετε τη πολιτκή της πορεία και δνε νομίζω να έχουμε διαφορετική άποψη. Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμο που κάποια φοιτητριούλα με την φράση "Εδώ πολυτεχνείο..." τα κονόμησε τόσο μα τόσο γερά και μετά μιλάμε για το Χόλυγουντ!

    Αφήστε τα ρε παιδιά, γιατί τα κοκκαλάκια των ανθρώπων που περάσανε από το ΕΑΤ/ΕΣΑ θα ΤΡΙΖΟΥΝ και θα γυρίζουν στον τάφο τους!!

    Ξυπνήστε εκεί στην Ελλάδα. Τα λαμόγια της δήθεν αριστεράς λυμαίνονται τη χώρα 35 χρόνια τώρα!!! Οι αριστεροί της Ελλάδας ζουν ακόμα με την αριστερή ιδεολογία τους δεν πρέπει να τους κάνουμε να ντρέπονται εξαιτίας ορισμένων αρπακτικών και αλητών που υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

    Το πολυτεχνείο ζει, αλλά είναι σοβαρά γριπιασμένο!

    Άντε και του χρόνου με τα πανηγύρια.

    Υ.Γ.: Μη ξεχάσετε και τις άλλες δύο ιστορικές επετείους: 28η Οκτωβρίου και 25η Μαρτίου. Διαβάστε και λίγο καλή ιστορία επιτέλους και ξεχάστε αυτά που σας λένε για να σας παραμυθιάζουν...

    Με εκτίμηση από τας Ευρώπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ ΚΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ..


    16 Νοεμβρίου 1973...

    1. Σπυρίδων Κοντομάρης (ετών 57, 20.30)
    2. Διομίδης Κομνηνός (ετών 17, 21.30)
    3. Σωκράτης Μιχαήλ (ετών 57, μεταξύ 22.30 & 23.00)
    4. Βασίλειος Φάμελλος (ετών 26, 23.30)
    5. Torill Engeland Magrette (ετών 22, 23.30)
    6. Γεώργιος Σαμούρης (ετών 22, 24.00)
    7. Δημήτριος Κυριακόπουλος (βραδυνή ώρα - κατέληξε 19/11/73)
    8. Σπύρος Μαρίνος (Γεωργαράς) (ετών 35, βραδυνή ώρα)

    17 Νοεμβρίου 1973...

    9. Νικόλαος Μαρκούλης (ετών 24 , πρωινή ώρα, κατέληξε 19/11/73)
    10. Αικατερίνη Αργυροπούλου (ετών 76, 10.00, κατέληξε Μάϊο '74)
    11. Στυλιανός Καραγεωργής (ετών 19, 10.15)
    12. Μάρκος Καραμανής (ετών 23, 10.30)
    13. Αλέξανδρος Σπαρτίδης (ετών 16, 10.30-11.00)
    14. Δημήτριος Παπαϊωάννου (ετών 60, 11.30)
    15. Γεώργιος Γερτζίδης (ετών 48, 11.30)
    16. Βασιλική Μπεκιάρη (ετών 17, 12.00)
    17. Δημήτρης Θεοδωράς (ετών 5 1/2, 13.00)
    18. Αλέξανδρος Βασίλειος (Μπασρί) Καράκας (ετών 43, 13.00)

    18 Νοεμβρίου 1973...

    19. Αλέξανδρος Παπαθανασίου (ετών 59, 10.00)
    20. Ανδρέας Κούμπος (ετών 63, 11.00, κατέληξε στις 30/1/1974)
    21. Μιχαήλ Μυρογιάννης (ετών 20, 12.00)
    22. Κυριάκος Παντελεάκης (ετών 43, 12.00-12.30)
    23. Ευστάθιος Κολινιάτης (κατέληξε στις 21/11/73)

    ΠΗΓΗ:
    Ταχυδρόμος 15/11/2003, τεύχος 194
    Έρευνα: Πάνος Μπαΐλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα πρέπει να φαινόμαστε ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΙ!
    Να δούμε τα ψυχρά δεδομένα.
    Αρχές καλοκαιριού η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Κύριος στόχος του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι ο Γιωργάκης.
    3. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    4. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    5. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    6. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
    5. Αρχίζει εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    6. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    7. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    8. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    9. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    10. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 60 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    11. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά.
    12. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
    13. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα.
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κοντομηνά και Γιωργάκη

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!

    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ναύαρχος είναι παλικάρι και το έχει αποδείξει. Μακάρι να είχαμε και εμείς τόσο μεγάλα αρχίδια. Όσον αφορά τη γενιά του Πολυτεχνείου, αρκετοί από αυτούς κατέληξαν κοματόσκυλα ή γιαπόσκυλα (από τον όρο «γιάπης»: marketing manager chief executive officer και άλλες τέτοιες μαλακίες), τίποτε όμως δεν μπορεί να αμαυρώσει την στάση και την παλικαριά τους το Νοέμβριο του 1973.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΙΔΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 21-4-1967

    17 Νοέμβριος 2008 3:01 μμ

    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.!
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΕ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΑΥΑΡΧΕ,

    Το κίνημα του ναυτικού περνάει στα
    ψιλά γιατί δεν μπορούν να το φέρουν
    στα μέτρα τους ούτε τα ντόμπερμαν
    των γκουλάγκς, οι κουκουέδες, ούτε
    οι υμνητές του αρχιφασίστα του Τσαουσέσκου, οι συνασπισμίτες, ούτε οι κρυπτόμενοι αντιστασιακοί της πλάκας, οι ΠΑΣΟΚΟΙ του ΠΑΚ, (αυτούς αν θυμαμαι καλά τους υπηρέτησες προσωπικά).

    Είναι για πολλά γέλια να έχουν τον
    πρώτο λόγο σε επέτειο Δημοκρατίας,
    οι επίγονοι του ΣΤΑΛΙΝ , και οι
    αρχιτέκτονες κάθε βρώμας και απάτης
    στη πατρίδα μας , οι ΠΑΣΟΚΟΙ.
    Ναύρχε τα υποβρύχια που έκανε deal
    αυτό το πράσινο αρχιλαμόγιο , ο
    παρ όλίγον πρωθυπουργός, ο Ακης ο
    Τσοχατζόπουλος, πάει μόνιμα με την
    πάντα !!!!!!
    Ο λαός αυτή την επέτειο, του Πολυτεχνείου, λυπάμαι που το λέω , αλλά δυστυχώς την έχει διαγράψει, γιατί το ένστικτο του
    λέει ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΠΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    Άσε που την ιστορική ημερομηνία 17Ν
    την οικειοποιήθηκαν σκέτοι δολο-
    φόνοι σε διατεταγμένη υπηρεσία,
    Κουφωντίνας και η παρέα του.
    Αυτοί που δολοφόνησαν, τον άνθρωπο
    που με εμπιστοσύνη οι φητοιτές του
    παρέδωσαν τη σημαία, τον Τζώρτζη
    Αθανασιάδη της Βραδυνής.


    Ν/Θ ΑΜΒΡΑΚΙΑ 05
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤANGO
    ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟ
    ΣΤΡΑΤΟ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Ι.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Παπάς στέρησε από την Πατρίδα του μία μεγάλη μονάδα επιφανείας. Τι θα γινότανε αν μας την πέφτανε εκείνη την περίοδο οι Τούρκοι και το αντιτορπιλικό ήταν στην Ιταλία ?

    Αν είχε πραγματικά μεγάλα αρχίδια ας προσπαθούσε να σκοτώσει τον Παπαδόπουλο όπως έκανε ο Παναγούλης. Αξιωματικός ήταν, όπλο είχε πάνω του, ευκαιρίες να τον πλησιάσει θα είχε.

    Στην Αρχαία Ρώμη ή Αθήνα θα τον είχαν εκτελέσει ασχέτως του τι ήταν αυτοί εναντίων των οποίων έδρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 3:01
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΥΙΕ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ - ΚΑΡΦΙΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .
    ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. «17. Δημήτρης Θεοδωράς (ετών 5 1/2, 13.00)»

    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμε 4:59,
    αν μας την πέφτανε οι Τούρκοι, δεν θα βρισκόταν ούτε ένα πλοίο Ελληνικό γιατί οι φίλοι σου... είχαν συλλάβει και φυλακίσει όλους τους κυβερνήτες τους!
    Κι όταν μας την πέσαν οι Τούρκοι, οι φίλοι σου, κρατούσαν τα καράβια στον Ναύσταθμο και διέτασσαν τα υποβρύχια που έβλεπαν την Τουρκική απόβαση στην Κύπρο να γυρίσουν πίσω...

    Και η χουντοτύφλωση έχει τα όριά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. εδώ αν δεν ήταν οι ολλανδοι να το καταγραψουν στην καμερα σήμερα θα αμφισβητουσαν και την εισβολη στο πολυτεχνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ηγετης της πορειας
    των φοιτητων του Πολυτεχνειου ηταν ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος που δεν ακολουθησε τα Ματ...
    αλλα τους φοιτητες..(deite ta plana toy roiter)....οι οποιοι τον εκτιμουν απο την αγωνιστικη του συμπεριφορα και εντιμοτητα!!

    Με τα Ματ ή με τους φοιτητές?

    Δεν μπορουν τα Ματ να "περιφρουρουν την ΣΗΜΑΙΑ του Πολυτεχνείου...γιατί με αυτή τη λογική θα έρθει ο ...Παττακός να την "κρατάει"!!
    Το Πασοκ πρεπει να προσεξει το λαθος του "σφιχταγκαλιασματος" με τα Ματ kai thn Astynomia poy ypakoyei sthn dejia...αν θελει να ειναι προοδευτικο κομμα!!
    Ελεος!!
    Ιδού η απορία των δημοκρατικών πολιτών!!
    Νικη Πασπ

    17 Νοέμβριος 2008 11:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    18 Νοέμβριος 2008 2:25 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΤ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ...
    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΓΗ
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΜΕ
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΘΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ
    ΒΡΕ ΑΔΡΦΕ!!


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    18 Νοέμβριος 2008 2:25 μμ

    18 Νοέμβριος 2008 3:46 μμ



    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Δεν πήγαν στο Πολυτεχνείο οι Εργατοπατέρες ...
    Δεν πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στο πολυτεχνείο οι εργατοπατέρες ...γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλάμβανε την ευθύνη της περιφρούρησής του!
    Μετά τα γιαούρτια που έφαγαν την πρωτομαγιά και με τελευταία γεγονότα των απανωτών γιαουρτομάτων... σε ΑΝΤΩΝΑΡΟ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια! Μπήκαν στα 2λιτρα Αουντι ...έδωσαν και τα κλειδιά του κτηρίου της ΓΣΕΕ στις δυνάμεις των ΜΑΤ και την έκαναν!
    Οι πληροφορίες οτι ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ στο ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ...και ΑΛΛΟΙ για την γκαρσονιέρα της οδού Ιθάκης ...ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ως ανακριβείς! Μα κι αυτοί Γκαρσονιέρες στην Φερών και στην ΙΘΑΚΗΣ ...που γειτνιάζουν με την οδό Φυλής! Εργατικά ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... Σαβούρα και φθήνια!
    Πάντως τα pet που έχουν στο ρετιρέ του κτηρίου της ΓΣΕΕ φυλάσσονται ΑΠΟ τις δυνάμεις των ΜΑΤ!
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!
    bollywood


    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ??
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΔΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση