GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

72 δις το «φέσι» Αλογοσκούφη-Καραμανλή....

. Υπεύθυνοι (για την φοροκαταιγίδα) και Ανεύθυνοι. . Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . . Μας έχουν πρήξει, οι Σύμβουλοι Επικοινωνίας, της κυβέρνησ...

.
Υπεύθυνοι (για την φοροκαταιγίδα) και Ανεύθυνοι.
.
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας
..
Μας έχουν πρήξει, οι Σύμβουλοι Επικοινωνίας, της κυβέρνησης με το νέο δίλημμα «Υπεύθυνοι (για την Φοροκαταιγίδα; ) και Ανεύθυνοι», αλλά και με την «πραγματική οικονομία» , λες και τα δισεκατομμύρια που έχουν χαθεί στα χρηματιστήρια ήταν άυλα.
Ο «υπεύθυνος» υπουργός για την οικονομία, ο κ. Αλογοσκούφης, παρουσιάζοντας τον προϋπολογισμό, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει περιθώρια να κάνει κάτι καλύτερο, επειδή, τον δυσκολεύει το βάρος του υπέρογκου δημόσιου χρέους, που κληρονόμησε από το παρελθόν. Ένα ακόμα επικοινωνιακό τρικ.
Το χρέος της κεντρικής Κυβέρνησης, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του κ. Αλογοσκούφη, θα διαμορφωθεί στα 273.556 εκατ. ευρώ το 2009 ή 105,1% του ΑΕΠ, από 259.631 εκατ. το 2008.
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέλαβε ,«το υπέρογκο δημόσιο χρέος», το 2003, στα 175.439 εκατ. ευρώ, έναντι 166.117 εκατ. ευρώ του έτους 2002. Δηλαδή, από τον Ιανουάριο του 1945, μέχρι το Δεκέμβριο του 2003, σε 58 χρόνια, συσσωρεύθηκε δημόσιο χρέος 175.5 δις ευρώ, και στα 5 χρόνια, των Καραμανλή-Αλογοσκούφη προστέθηκαν 98,117 δισεκατομμύρια. Αύξηση 56%.
Για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, θα πρέπει να συγκρίνουμε το 2004, γιατί «οι ολυμπιακές δαπάνες» είχαν ήδη αποφασιστεί. Άρα για το 2004 ήταν συνυπεύθυνος και ο Σημίτης. Το χρέος έκλεισε το 2004, μαζί με την «απογραφή» στά 201.244 εκατ. ευρώ. (ως ποσοστό του ΑΕΠ 120,4%). Επομένως, οι κ.κ. Καραμανλής- Αλογοσκούφης, προσέθεσαν 72 δισ. και κάτι ψιλά.
Αυτή είναι η πραγματική πραγματικότητα. Το «ανεύθυνο» λαϊκίστικο ερώτημα, είναι, το πόσο συσσωρεύτηκαν τά 72 δίς χρέους, τη στιγμή που έγιναν αποκρατικοποιήσεις, οι μισθοί και οι προσλήψεις πάγωσαν, το δημόσιο κατέρρευσε, τα νοσοκομεία έμειναν χωρίς προσωπικό, και οι συνταξιούχοι νωρίς φάρμακα.
Για πέντε χρόνια, η προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι, η «πραγματική οικονομία». Δηλαδή τα Βαλτοπέδια του real estate. Όπως είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο, «η συγκυρία δεν επιτρέπει ούτε λαϊκισμούς, ούτε «πακέτα», που μπορεί να τινάξουν τα πάντα στον αέρα». «Πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι συνέπειες στην πραγματική οικονομία θα είναι οι ελάχιστες δυνατές- είπε ο κ. Καραμανλής- και δεύτερον πρέπει να στηριχθούν έμπρακτα οι πολίτες και ιδιαίτερα οι ασθενέστεροι, αυτοί που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη» .
Επομένως, επειγόντως «πακέτο» 28 δις για τις τράπεζες, για την πραγματική οικονομία, 11,3 δισ. για τα Ταμεία και τους « πραγματικούς ανθρώπους» που δεν έχουν γιατρό και φάρμακα, και 7,2 δισ. στο υπουργείο Παιδείας, για τον ελληνισμό του αύριο.
Όπως δήλωσε ο «δερβέναγας» του Τρισέ, Προβόπουλος, το 2009 λήγουν πάσης φύσεως ομολογιακές εκδόσεις των ελληνικών τραπεζών , συνολικού ύψους 18 δισ. ευρώ. Αν προσθέσετε και τις επισφάλειες 9 δίς, από τα δάνεια στην ναυτιλία, βρίσκουμε τα 27 από τα 28 δις. Το «πακέτο» δεν αφορούσε στη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών, αλλά στην εγγύηση των ελληνικών τραπεζικών ομολόγων, ώστε να μην γίνουν «τοξικά», και επιδεινώσουν τα χαρτοφυλάκια των τραπεζών που της έχουν δανείσει.
-------------------------------------

29 σχόλια

  1. Οταν μας τα ελεγε ο δρ κουτσουκος οτι το Πασοκ σαρωνει με 7%αμφιβαλαμε... και τον υποτιμουσαμε...
    τωρα τρχουμε πισω του...ειπε ενας δημοσιογραφος στο ντακαπο στους ψευτο-αρισερους...της πλατειας που ειχαν αραγμενη την τζαγκουαρ απεναντι για να λακισουν...μολις φανουν οιεντιμοι λαικοι πρασινοφρουροι!!

    Θα φατε καλα ψευτοσυνδικαλες...περιμενετε ακομα λιγο!!
    Παναγιωτης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. karamannnn aliseinai o pio dieftharmenos efoson to proto skandalo einai ths natasas pou egine giatros ths dekaras kai defteron o idios kai h pareatou kothonia noadimokrates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν. Κουτσούκος: Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα «σεισάχθεια»
    Γράφει ο/η Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
    22.10.08
    Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα «σεισάχθεια» (αποτίναξη βαρών)!!





    Μεγαλειώδης η παλλαϊκή πορεία και απεργία των ενωμένων εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων…

    Η Μαρία Αντουανέτα και ο Λουδοβίκος έντρομοι είδαν τους επαναστατημένους να φθάνουν έξω από τις Βερσαλλίες…

    "Αλίμονο στη χώρα που δεν διαθέτει επαναστατημένα νειάτα..." Eλ. Βενιζελος





    Ο αυριανός πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου δήλωσε ότι η οικονομία είναι στο κόκκινο και έκανε, πέντε προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσης:

    “Είναι η ώρα η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση σοβαρή, αξιόπιστη και υπεύθυνη. Προοδευτική κυβέρνηση, που θέλει και μπορεί να υπερασπίσει την πραγματική οικονομία» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου. Έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της οικονομίας και την πιστωτική ασφυξία που οδηγεί σε κατάρρευση μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, ενώ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την αδιέξοδη πολιτική της και την ολιγωρία της. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε δέσμη πέντε μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα στήριξης της μέσης οικογένειας και του μικρομεσαίου επιχειρηματία, παροχής ρευστότητας στις Τράπεζες με διαφάνεια και ξεκάθαρους κανόνες, καθώς και προώθηση σοβαρών δημοσίων επενδύσεων”.



    Ο Σόλων ο Αθηναίος κλήθηκε το 594 π.χ. λόγω οξύτατων, κοινωνικών και οικονομικών με έκτακτη διαδικασία να νομοθετήσει και για το έργο αυτό εξοπλίστηκε με έκτακτες εξουσίες. Οι νόμοι που θέσπισε δημοσιεύτηκαν ίσως το 592 π.χ. και προέβλεπαν τολμηρά νομοθετικά μέτρα, αλλά και έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη, όχι μόνο στον παθόντα, να καταγγέλλει στον Άρειο Πάγο με εισαγγελία (αγωγή) οποιονδήποτε, ακόμα και άρχοντα, και να εμφανίζεται ως κατήγορος. Με αυτό τον τρόπο κατοχυρώθηκε ουσιαστικά το έννομο συμφέρον του απλού πολίτη σε σχέση με την άσκηση της εξουσίας από τα κρατικά όργανα, ακόμα και αν οι ενέργειες των κρατικών οργάνων δεν τον έβλαπταν άμεσα. Το νομοθετικό έργο του Σόλωνα περιλάμβανε πρώτα μέτρα επανόρθωσης της υπάρχουσας κατάστασης, πολιτειακές μεταρρυθμίσεις που αφορούσαν στο πολιτικό σώμα, στη λαϊκή κυριαρχία και στα δικαστήρια, καθώς και νομοθετήματα σε συγκεκριμένους τομείς..

    Επίκαιρα είναι τα «Μέτρα επανόρθωσης (σεισάχθεια)»: Στα πλαίσια της σεισάχθειας (αποτίναξης βαρών), ο Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, απελευθέρωσε όσους Αθηναίους είχαν γίνει ΔΟΥΛΟΙ λόγω χρεών στην ίδια την Αθήνα και επανέφερε στην πόλη όσους εν τω μεταξύ είχαν μεταπωληθεί στο εξωτερικό. Για ξένους δούλους δεν γίνεται λόγος στις πηγές. Για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο, κατάργησε το δανεισμό με εγγύηση το σώμα (προσωπική ελευθερία) του δανειολήπτη και των μελών της οικογένειάς του. Είναι επίσης πιθανό ότι αμνήστευσε τα αδικήματα που επέφεραν στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

    Η λαοθάλασσα που έπνιξε xθες την Αθήνα είχε την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης. Η Μαρία Αντουανέτα, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα!!! Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει από το Παρίσι ... αλλά συνελήφθη...

    Χρέος κάθε έντιμου πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον!!

    Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
    Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

    www.koutsoukos-anastasios.gr
    Τελευταία ανανέωση ( 22.10.08 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙ
    ΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ.ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ.ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΧΕΣ ΘΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΤΖΑΡΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.Χατζαρα στο δελτιο σου μασ ελεγες για 100 δισ ευρω
    τωρα το ριξες στα 72 δις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΟΣΙAΛΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΤΙΝ ΟΜΠΡΙ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ AΝΑΓΚΗ Η ΕΥΡΩΠΗ KΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣOΥΚΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ!!!!

    ΤΑ "ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ" ΤΕΛΟΣ!!
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ!!!
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    23 Νοέμβριος 2008 1:17 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το έχω πεί εκατοντάδες φορές και θα το ξαναπώ άλλη μία.

    Αυτοί οι άνθρωποι , είναι άσχετοι από διακυβέρνηση και βγήκαν στην κυβέρνηση με τη ψήφο του ελληνικού λαού τον οποίο παραπλάνησαν.

    Ο στόχος τους ήταν η εκδίκηση που έτρεφαν 20 χρόνια για το ΠΑΣΟΚ και το φαγοπότι που θά έκαναν όπως και κάνουν για τα 20 χρόνια που δεν έτρωγαν.

    Οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι για τους έλληνες πολίτες , την οικονομία και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας έμμεσα ή άμεσα διότι ξεπουλούν τα πάντα στους πάντες και για να τους κάνουν το χατήρι μέσα στα πλαίσια των συμμοριών,συγνώμη των οργανισμών ήθελα να πω,θέτουν την εθνική αξιοπρέπεια της χώρας σε δεύτερη μοίρα.

    Ήδη το ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά με 4.5% ενώ κανονικά έπρεπε να είναι με 10 % μπροστά και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ανεπάρκεια του Γιώργου αλλά στη μαλακία που "δέρνει" τον έλληνα και στην αχαριστία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαντζαρα εισαι οικονομολογος; σε ποιο σχολειο πηγες για να μη στειλω τα παιδια μου;

    βεβαια το ξερω οτι δεν εισαι, ειναι πεντακαθαρο, ενας πασοκος εισαι που λαϊκιζει ως συνηθως, αν οχι τοτε εισαι ενας ηλιθιος. Διαλεξε.

    Και στο θεμα, τα απο 1945 αστα για τα παιδακια του δημοτικου, το μονο που μετραει, και αυτο μετρουν την ευρωπη και σε ολο τον κοσμο ειναι το ποσοστο χρεους με το ΑΕΠ, επομενως, το πηρε 120% και το εχει ριξει στο 105% συμφωνα με τα δικα σου στοιχεια, ολα τα αλλα που γραφεις.... θα ερθουν τωρα τα πασοκια και τα αγραμματα να σε στηριξουν, αλλα η αληθεια ειναι αυτη που σου λεω εγω και αν θελεις μπορω να σου φερω αποδειξεις... πραγμα που θα εκανα αν ειχα ενα σοβαρο δημοσιευμα σε ενα σοβαρο μπλογκ και οχι σε αυτη τη φωλια της αλητειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουστ λουστρο Χατζαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ; ΤΡΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    1. «Η κυβέρνηση, λέει ότι θα δώσει στις τράπεζες ρευστότητα, που οι ίδιες θα διοχετεύσουν στην πραγματική οικονομία για ν’ αντιμετωπισθεί η κρίση. Πώς θα συμβεί αυτό, δεν μας το λέει…
    • Ερώτημα πρώτο: ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αποκάλυψε ότι το 2009 λήγουν πάσης φύσεως ομολογιακές εκδόσεις των ελληνικών τραπεζών, ύψους 18 δις ευρώ. Μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα δυσμενές χρηματοπιστωτικό περιβάλλον, οι τράπεζες πρέπει να βρουν 18 δισεκατομμύρια ευρώ. Ποιος πιστεύει ότι η υπό κρατική εγγύηση ρευστότητα, δεν θα χρησιμοποιηθεί για να λυθεί αυτό το πρόβλημα των τραπεζών;
    • Ερώτημα δεύτερο: Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, στις 31/7/2008, τα δάνεια των ελληνικών τραπεζών στη Ναυτιλία ήταν περίπου 8 δις ευρώ. Ποιος πιστεύει ότι η υπό κρατική εγγύηση ρευστότητα των 23 δις ευρώ, δεν θα χρησιμοποιηθεί και αυτή, για ν’ αντιμετωπισθούν οι μεγάλες επισφάλειες που αναμένεται να προκύψουν από αυτή την κατηγορία των δανείων;
    • Ερώτημα τρίτο: Πρόσθετη ρευστότητα για την στήριξη του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας, θα χρειαστεί μετά το 2009; Ναι ή όχι; Ποια η απάντηση και ποια η δέσμευσή σας; Δυστυχώς, καμία. Και αν δεν ξέρετε, ή απαντάτε με μισόλογα, τότε έχουμε έναν ακόμα λόγο για τον οποίο πρέπει να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια».
    2. «Τα δύο πρώτα παραδείγματα αποκαλύπτουν τον σοβαρό και υπαρκτό κίνδυνο, για τον οποίο εσείς δεν μας δίνετε καμία εγγύηση: Να διοχετευθεί αυτή η υπό κρατική εγγύηση ρευστότητα στην ανακύκλωση των ήδη υφισταμένων δανειακών υποχρεώσεων των τραπεζών και στην κάλυψη επισφαλών δανειακών υποχρεώσεων στη Ναυτιλία. Ουσιαστικά, δεν θα πάει όλη αυτή η ρευστότητα, τα λεφτά του Ελληνικού λαού, στην πραγματική οικονομία. Θα βοηθηθούν οι τράπεζες, οι εφοπλιστές, δεν θα βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαστε χρεωμενοι ,καταχρεωμενοι.

    Πρεπει να δημευθουν οι περιουσιες ολων των αρχιπασοκων και να εκποιηθουν αμεσα.

    Οτι μπορεσουμε να περισωσουμε απο τα κλεμμενα..

    Και λαικο δικαστηριο μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ. ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ
    ΑΛΛΟ.
    ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ?
    ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ
    ΕΞΑΓΩΓΩΝ?
    ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ
    ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΑΡΚΕΙ ΝΑ
    ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ
    ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ
    ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΣ[ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ] ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.
    ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ Η ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΙΣΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ" ΟΠΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.
    ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ
    ΑΛΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ
    ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΛΙΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ
    ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε τι λενε οι δημοσκοπησεις και εγω νομιζω οτι ο μεγαλυτερος κινδυνος της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) ειναι ο καρατζαφερης ειδικα τωρα με τον νεο του ρολο ,αυτουνου του Ηρακλη Πουαρω,να .."αποκαλυπτει σκανδαλα" της Νεας Δημοκρατιας ..

    Πιθανωτατα η αναθεση του νεου ρολου εγινε απο το κοντομηνα σε συνεργασια(η εστω συναινεση) και με το λαμπρακισταν,μπομπολισταν και λοιπες συμμοριες...

    Οχι βεβαια οτι θα του φαει το .."πρωθυπουργιλικι" ,,φανταζομαι ουτε και ο ιδιος ο καμπουρης καρατζαφερη εχει τετοιες βλεψεις!..

    Αλλα στα σιγουρα δεν θα του ηταν καθολου ασχημος ο ρολος ενος π.χ Γκενσερ ,Υπεξ παλαι ποτε της Γερμανιας, και μαλιστα αρχηγος ενος μικρου κομματος απο διαφορες ειδικοτητες (πουστηδες,οικολογους,αριστερους,
    δεξιους,ακροδεξιους,βασιλικους ,αναρχικους και οτι διαθετει τελος παντων η αφροκρεμα της κοινωνιας!) ητανε αυτος ο ρυθμιστης και ουσιαστικα ο κυβερνητης .
    Αυτος ερριξε την κυβερνηση σε καποια φαση!!

    Οσο αφορα το μπραβογιοργο,δεν βλεπω νε εχει μελλον.
    Χωρις να αμφισβητω τις δημοσκοπησεις που ειναι αληθεια ,ισως καμμια μοναδα παραπανω υπερ του,αλλα αυτο γινεται οταν υπαρχει "ταση", δεν υπαρχει περιπτωση να πηγαινε μπροστα η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και αυτο) και να δινανε τοσες μοναδες διαφορα υπερ..

    Πιστευω οτι ειναι συγκυριακες ομως και ασφαλως οι πολιτες που λενε αυτο η το αλλο ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ, αλλα αυτο θα λενε μεχρι που οι διαφοροι κοντομηναδες και σια αποφασισουν οτι ο γιοργο ειναι για τον καιαδα..
    Τοτε και οι ελευθεροι πολιτες θα τους ακολουθησουν...
    Γιατι η προπαγανδα εχει αυτο το χαρισμα:
    "Να λες ελευθερα αυτο που σκεφτεσαι " δηλαδη αυτο που σου λεω εγω και εσυ ελευθερα να αποφασιζεις οτι ετσι ειναι..
    Αφου ετσι σου ειπα εγω..

    "Η προπαγανδα απευθυνεται στις μαζες και η επιτυχια της κρινεται απο το αποτελεσμα",ελεγε και ο μακαριτης ο χιτλερ ,καπου το 1934 μετα την "νυχτα των μεγαλων μαχαιριων"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ γιατί τελειώνουν σε λίγο τα καύσιμα των εγωμανών, τους κάνει να σπαρταρούν επικίνδυνα ώσπου να μας αφήσουν χρόνους:
    Το κόστος του χρήματος ανεβαίνει, τα επιτόκια αυξάνονται και οι Έλληνες είναι απρόθυμοι στο να υποθηκεύουν τους μισθούς 30 ετών για να εξασφαλίσουν ένα σπίτι το οποίο ίσως οι Αμερικάνοι κατεδαφίσουν για να προστατεύσουν τις μειονότητες που καταπιέζει το Ελληνικό κράτος. Η ακινησία της αγοράς μεταφράζεται σε μηδαμινά έσοδα από ΦΠΑ, σε απολύσεις , σε περισσότερη ανεργία, σε ακόμα μικρότερους εμπορικούς τζίρους.
    Οι τράπεζες θέλουν να συνεχίσουν να μας δανείζουν και να μας έχουν δέσμιους μέχρι την εξόφληση του χρέους μας αλλά θέλουν να το κάνουν με τα επιτόκια που αυτές επιθυμούν.
    Από την κρίση δεν κινδυνεύουν πραγματικά οι τράπεζες αλλά τα απίστευτα υπερκέρδη που εξασφάλισαν με τη βοήθεια και την εγκληματική ανοχή του κράτους στις σχεδόν μαφιόζικες και ληστρικές συμβάσεις δανεισμού.
    ΦΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
    Ο περισπούδαστος Αλογοσκούφης ΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι η ΕΛΛΑΔΑ...έχει ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ και ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ. Έτσι αποφασίζει να εφαρμόσει το κόλπο της δημιουργίας χρήματος ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.
    Ξαφνικά το χρεωκοπημένο Ελληνικό κράτος...βρίσκει ως εκ θαύματος 28 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ την ίδια στιγμή που ΔΕΝ υπάρχουν χρήματα για συντάξεις, προμηθευτές του Δημοσίου κλπ. Στην πραγματικότητα αυτά τα 28 ΔΙΣ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. Με λογιστικό τρόπο θα περάσουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς, με λογιστικό τρόπο θα περάσουν σε χρεωμένους ιδιώτες οι οποίοι πριν προλάβουν να τα ακουμπήσουν...θα τα επιστρέψουν προς εξόφληση των χρεών τους και μάλιστα ΕΝΤΟΚΩΣ.
    Από την δήθεν χρηματοδότηση της οικονομίας...το Ελληνικό Κράτος αποσκοπεί να κερδίσει από το πουθενά πσοσοτό επί των 28 ΔΙΣ, θέλει να δεσμέυσει τις τράπεζες να διαθέσουν αυτά τα ποσά με 2% κέρδος επί του ποσού αυτού κι έτσι οι Έλληνες θα μπορέσουν να ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ τον κ.Αλογοσκούφη και την κυβέρνησή του.
    Η αντίδραση των Ελληνικών τραπεζών έγκειται στο ότι θέλουν να δανείζουν με επιτόκια της τάξης του 15-20% και όχι με το πνιγηρό κι ελεγχόμενο ποσοστό κέρδους που θέλει να τους επιβάλλει η κυβέρνηση.(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 16.10.08)
    Όπως καταλαβαίνετε ... ο κ.Αλογοσκούφης θέλει απλά να αυξήσει τα έξοδα του κράτους μέσω κοινής τοκογλυφίας και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα χαρίσει χρήματα στον εξασθενημένο οικονομικά Έλληνα ...αλλά αντίθετα θα μπει κι ο ίδιος στον χορό των τοκογλύφων που εκμεταλλεύονται την κοινωνία υποθηκεύοντας τον ιδρώτα των ανθρώπων μέχρι τα γεράματά τους.
    Ο αρχι-μάγειρας της οικονομίας...είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να δανειστεί χρήματα για τις ανάγκες του κράτους από τα αποθεματικά ασφαλιστικών ταμείων κάτι που σκόπιμα διαχειρίστηκαν μεγάλοι και γνωστοί μας ξένοι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ώστε να προκύψουν προμήθειες και μίζες υπέρ γνωστών και φίλων της κυβέρνησης. Μιλάμε φυσικά για το σκάνδαλο των ομολόγων. (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ)
    Έρχεται σήμερα ο υπουργός κ.Αλογοσκούφης... να ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΕΗ στην πλάτη του Έλληνα και να τα πασάρει μάλιστα ως ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
    Οι ΠΑΣΟΚΟΙ ομόλογοί του σε δύσκολες στιγμές απλά ... ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΡΥΦΑ το 1/4 των αποθεματικών της χώρας σε χρυσό (!!!) ...για να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες πληρωμών και συντάξεων. Φυσικά αυτό το μέγα-ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ όλοι οι νταβατζήδες που είχαν λάβει μέρος στη μοιρασιά του ιδρώτα μας απο τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ εθνικούς ευεργέτες.(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 27/8/2003)
    Ο εξυπνάκιας Σαρκοζί...ήρθε στην Ελλάδα, μας συγκίνησε με την ΑΝΕΞΟΔΗ στάση του στο Σκοπιανό η οποία φυσικά συνοδευόταν από μία πρόταση για ένα συμβόλαιο αγοράς Γαλλικών όπλων αξίας ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ! (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 6/7/08)
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;;;
    Ενώ γνωρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που σκοπεύει να ρίξει εικονικά στην αγορά ο κ.Αλογοσκούφης...
    Γιωργάκης , Τσίπρας και Παπαρήγα...προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Αλογοσκούφης δήθεν διευκολύνει τις τράπεζες (ενώ στην πραγματικότητα τις ζορίζει προς όφελος των εσόδων του Υπουργείου) γι' αυτό οι τράπεζες ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ την βοήθεια. Ο μέσος Έλληνας οδηγείται στην τρέλα από τους πολιτικούς του που είναι προφανές ότι τον θεωρούν έναν ηλίθιο έτοιμο να αποδεχθεί ένα σύνθημα το οποίο δεν έχει λογική και ΚΡΥΒΕΙ την αλήθεια που είναι εις βάρος της πλάτης του.
    ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ξέρουν ότι η παραπάνω διαδικασία δημιουργίας χρήματος από ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ...δεν μπορεί να γίνει κατανοητή από τους αγράμματους ψηφοφόρους τους άρα ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επαρκώς ψηφοθηρικά για να παραστήσουν τους προστάτες του λαού. Έτσι προτιμούν να πετάξουν μία χούφτα λάσπη ότι ..." ο Αλογοσκούφης διευκολύνει τις τράπεζες" ...κι αφήνουν τον Έλληνα να αναρωτιέται γιατί οι Τράπεζες αρνούνται αυτή τη δωρεά που δήθεν τους κάνει ο Αλογοσκούφης.
    Η ουσία της κίνησης Αλογοσκούφη...ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΗ από όλα τα κόμματα. Το μόνο που θα επιτευχθεί...είναι μία τεχνητή κίνηση στην αγορά...όχι λόγω πραγματικής οικονομικής ανάπτυξης αλλά λόγω μεγαλύτερης οικονομικής επιβάρυνσης στα ήδη μεγάλα χρέη που έχουν οι Έλληνες απέναντι στις Τράπεζες.
    ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΡΩΣΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ και για ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ο ΣΑΡΚΟΖΙ ζήτησε να ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ;
    http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/11/blog-post_20.html
    Ξεψυχούν, κι ας μην τους ακολουθήσουμε!
    Μπορούμε να ετοιμαζόμαστε για φιλειρηνική άμεση δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΔΩΡΑΚΙΑ
    ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
    ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ
    ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΕ
    ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
    ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ
    ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ
    ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.
    ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ
    ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άλλος οικονομολόγος του δημοτικού σοσιαλιστικού σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας

    ΣΠΥΡΑΚΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤV ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΝΑΧΕΙΣ.
    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΠΟΡΣΕ ΚΑΓΙΕΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ

    Εάν η πάταξη της φοροδιαφυγής, για
    σένα είναι φοροκαταιγίδα, τύφλα να
    έχει ο Γκέμπελς.
    Βέβαια όποιος σε ξέρει δεν πέφτει
    απο τα σύννεφα, η κουβέντα γίνεται
    για αυτούς που δεν ξέρουν ή δεν
    θυμούνται.
    Αγαπητέ κύριε Χατζάρα είσαι ακριβώς
    αυτό που στις μέρες μας λέμε
    ενσωματομένος ανταποκριτης.
    Δέν είναι ντροπή δίπλα στο ονομα- τάκι σου να γράψεις, πρώην δημο- σιγράφος της ΕΡΤ (στα χρόνια
    της πράσινης κατάμαυρης περιόδου της, τότε που ο προιστάμενος μα-
    καρίτης Μαρούδας απειλούσε ότι θα
    έριχνε τους τηλεπικοινωνιακούς
    δορυφόρους,με τί ? με τα φλόκια της
    μαλακίας σας ?) και πρώην εκπρό-
    σωπος τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας
    στο Βελιγράδι(μία απο τις πιο
    κρατικοδίαιτες αργομισθίες , απο αυτές που για το τίποτα αυξάνουν
    το κρατικό δανεισμό).
    Τώρα άν μιλήσουμε για το τί αξίζεις
    στην ελεύθερη αγορά, ας είναι καλά
    το Blue Sky ,είσαι ακόμα εκεί ??


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ή ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΔΙΕΘΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
    ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ,ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ,ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΛΥΠΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ CAPTAIN 5.19

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΤΗΣ ΡΟΥΣΟΧΑΤΖΗΤΡΑΓΚΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά το πας Χατζάρα, συνέχισε να αφήνεις σάλια.. Άλλωστε το ξέρεις καλά το κόλπο.. Καλά βολεύτηκες όλα αυτά τα χρόνια ως γνήσιος πρασινοφρουρός..

    Κοίτα μόνο μην περάσεις από Βουκουρεστίου μεριά γιατί στην έχουμε στημένη με γιαούρτι πολυτελείας....

    Ούστ κοπρόσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε γελείο ερπετό Χατζάρα νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε? από πότε έγινες οικονομολόγος ρε χοντροπαπάρα?

    άντε να χαθείς αργόμισθο αγριο-πρασινο-γούρουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο αρθρογραφος δεν εχει ιδεα απο οικονομικα. Καλυτερα ανοιξε μπακαλικο. Αυτο ισως το καταλαβαινεις καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ;ΠΟΣΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ 24 ΜΗΝΕΣ,18 ΜΗΝΕΣ,ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΟΙΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ...ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΔΥΟ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ.ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΧΑΤΖΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παρακαλείται ο « οικονομολόγος» με τις 15 αναρτήσεις, που γράφει πότε πεζά και πότε κεφαλαία , για να μην τον καταλάβουμε, να γράψει και μια ανάλυση για το πως έγιναν τα 201 δισεκατομμύρια 273 σε πέντε χρόνια, όταν ξεμεθύσει.
    ΧΑΤΖΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φύγετε τώρα που είναι γρήγορα! Σας παρακαλούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάποιοι, είτε απο σκοπιμότητα ή απο
    άγνοια πριονίζουν το κλαδί που καθόμαστε όλοι και ατυχως χαίρον- ται γι αυτό.
    Μερικοί κτιζουν την πολιτική τους
    καρίερα πάνω σε εφήμερες επικοινω-
    νιακές τακτικές χαϊδεύοντας τον λαϊκισμό.
    Άλλοι , νομίζουν ότι είναι η χρυ- σή ευκαιρία να καούν τα δένδρα των
    άλλων για να επιβιώσει μόνο το δικό
    τους. Αγνοούν την αξία του δάσους για όλους και το απλό γεγονός ότι η φωτιά δεν είναι τελικά επιλεκτική
    όταν γίνει ανεξέλεγκτη, ιδιαίτερα
    για τα μικρά δένδρα.
    Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας.
    Ώρα κρίσιμων αποφάσεων, ώρα αλλη-
    λεγγύης και συνοχής. Να βάλουμε το
    Εθνικό συμφέρον πάνω απο το κλα-
    δικό, το κοινωνικό πάνω απο το
    προσωπικό, τη συλλογική ευημερία
    και προοπτική πάνω απο τα μικρο-
    επιχειρηματικά συμφέροντα και τις
    μικρότητες.
    Άν στεφθεί με επιτυχία το πρόγραμμα
    ενίσχυσης της ρευστότητας μέσω των
    τραπεζών, η αλήθεια είναι ότι δεν
    θα κοστίσει ούτε ένα ευρω στους Έλληνες φορολογούμενους. Τουναντίον
    θα ενισχύσει την ελληνική οικονο- μία, θα προσφέρει σημαντικά έμμεσα
    και άμεσα έσοδα στο δημόσιο, που θα
    διευκολύνουν την κοινωνική πολιτι- κή, αλλά κυρίως θα σταθεροποιήσει
    τις αγορές και θα δώσει νέα ώθηση
    στην Ελληνική οικονομία,μετριάζο-
    ντας της επιπτώσης της πρωτοφανους
    διεθνούς κρίσης.


    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 5.59 μμ

    Σύντροφε μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια .
    Και αφού ζητάς λεπτομέρειες για μένα,
    εσύ γιατί μένεις στο σκοτάδι ?
    Εγώ να σου πώ ,εσύ για τον εαυτό σου τίποτα ?
    Εν πάσει περιπτώσει, θα σου δώσω δύο στοιχεία για μένα.
    Δεν έχω βάλει ποτέ κρέας στο κώλο
    μου και το ακόμα σοβαρότερο , δεν
    έχω ψηφίσει ποτέ ΠΑΣΟΚ.
    Αλήθεια , αυτόν τον πρύτανη της
    αργομισθίας τον Χατζάρα δεν τον
    θυμάσαι ???
    Τις απίθανες μαλακίες του μακαρίτη
    του Μαρούδα , ότι το πράσινο κράτος
    της "μεγάλης δημοκρατικής παράτα-
    ξης" τότε, θα έριχνε τους επικοι-
    νωνιακούς δορυφόρους , δεν το θυμάσαι ????



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!
    Τάξε στο λαό λεφτά να πάρουμε τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.

    Όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - να κονομήσουμε ΟΛΟΙ:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο γνήσιος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Τότε, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση