GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

35 χρόνια μετά...

.. Από το βιβλίο του Jhoci Gertson "Aμφισβήτησέ με" μετάφραση: Bessy de Brouwer Πολυτεχνείο, 1973-2008 : 35 χρόνια μετά Το κείμενο...

..
Από το βιβλίο του Jhoci Gertson "Aμφισβήτησέ με"
μετάφραση: Bessy de Brouwer
Πολυτεχνείο, 1973-2008 : 35 χρόνια μετά
Το κείμενο παραμένει στην αρχική του μορφή, όπως γράφτηκε πριν από τριάντα χρόνια.
Οι ημερομηνίες του τίτλου αλλάζουν, για την επικαιρότητα.
.
Συνεχίζω και κρατώ βαθιά μέσα μου τις τέσσερις μέρες που έζησα μέσα στο Πολυτεχνείο και παραμένουν από τις ωραιότερες αναμνήσεις της ζωής μου.Ποτέ από τότε δεν πήγα σε καμία επέτειο και αφήνω όλους τους αντιστασιακούς που παρουσιάστηκαν να διηγούνται γι' αυτά που συνέβησαν εκεί μέσα και στους γύρω δρόμους, αποπροσανατολίζοντας με μπούρδες και παραμύθια την κοινή γνώμη και το χειρότερο, τις νεότερες γενιές.
Με αγάπη και σεβασμό θα θυμάμαι τον Μπάμπη τον μάγειρα, που έβαλε κάθετα το καινούριο του αυτοκίνητο στη Στουρνάρη για να εμποδίσει τις αύρες της αστυνομίας και του το έκαναν ντενεκέ, τον Λουκά τον ζωγράφο και ποιητή από την Δεξαμενή του Κολωνακίου που ενώ δεν είχε κυριολεκτικά να φάει, βρήκε λίγα λεφτά, αγόρασε φάρμακα και μέσα στον χαλασμό μας τα έφερε δύο η ώρα το πρωί, την τρίτη μέρα. Την Κατερίνα, το χιπάκι, από την Καβάλα (που είχε βρει καταφύγιο σε ένα μικρό δωμάτιο στ' Αναφιώτικα της Πλάκας) που γυρνούσε σαν τη σβούρα ανάμεσά μας για να μας διευκολύνει σε ό,τι της ζητούσαμε, τον Πέτρο τον εργάτη οικοδομών, που πλάκωσε τους αληταράδες που έσπασαν τη βιτρίνα της υπεραγοράς απέναντι από την είσοδο του Πολυτεχνείου για να κλέψουν, την πανέμορφη Βιβή την αρχαιολόγο που μας έκανε χρέη νοσοκόμας και χιλιάδες άλλους άγνωστους που παράτησαν την οικογένειά τους, την δουλειά τους και τα έβαλαν με τη χούντα στα ίσια.
Με αποτροπιασμό ακούω και βλέπω όλα αυτά τα χρόνια διάφορους, να εκθειάζουν την παρουσία τους στον ιερό χώρο του Πολυτεχνείου και να την έχουν ξεπουλήσει για έναν λογαριασμό τραπέζης, έναν βουλευτικό θώκο, γραβάτα, κουστούμι και εθνικό φρόνιμα παρέλασης.Όμως όπου κι αν βρίσκεστε όλοι εσείς οι ανώνυμοι, αλήτες σας φωνάζανε, θάβετε τον θυμό που σας προκαλούν και ήρεμοι παρακολουθείτε όλους αυτούς να εισπράττουν και να ξεπουλούν τις ιδέες σας, να καπηλεύονται με τον χειρότερο τρόπο τις προσπάθειές σας, προσπάθειες που κάνατε ώστε οι επόμενες γενιές να ζήσουν σε καθεστώς πραγματικής δημοκρατίας και ελευθερίας.
Jhoci Gertson
---------------

24 σχόλια

  1. Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της χώρας κίνησε διαδικασία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας την για παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, που υπεγράφη, στη Νέα Υόρκη, τον Σεπτέμβριο του 1995, εξαιτίας του βέτο της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βουκουρέστι.

    Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι η ΠΓΔΜ κατέθεσε τη σχετική αίτηση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με σκοπό να «υποχρεωθεί η Ελλάδα να σεβαστεί τις νομικές της υποχρεώσεις, οι οποίες προκύπτουν από την Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995, που είναι υποχρεωτική για τις δύο χώρες».

    «Σύμφωνα με το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας - συνεχίζει η ανακοίνωση - η Ελλάδα δεν θα πρέπει να φέρει αντιρρήσεις για την ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Όμως, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008, η Ελλάδα παρεμπόδισε την επίδοση πρόσκλησης για ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και με τον τρόπο αυτό παραβίασε κατάφωρα τις υποχρεώσεις της από την Ενδιάμεση Συμφωνία».



    Ποιός την υπέγραψε την ενδιάμεση συμφωνία? ποιός ήταν ΥΠΕΞ το 95?



    Ο Δανειστής του σκατόψυχου, o Charly....



    αν έβαλε και την υπογραφή του στα δανεικά για το κωλόσπιτο ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.....δεν θα τα πάρει τα δανεικά πίσω ποτέ....αλλά αυτό επηρεάζει αυτόν, η ενδιάμεση συμφωνία (του κώλου) που υπέγραψε επηρεάζει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στο press!

    Ηταν τα ωραιοτερα λουλουδια που μυρισα ποτε
    για το Πολυτεχνειο!

    Να ειστε καλά....

    TAMIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αποτροπιασμό ακούω και βλέπω όλα αυτά τα χρόνια διάφορους, να εκθειάζουν την παρουσία τους στον ιερό χώρο του Πολυτεχνείου και να την έχουν ξεπουλήσει για έναν λογαριασμό τραπέζης, έναν βουλευτικό θώκο, γραβάτα, κουστούμι και εθνικό φρόνιμα παρέλασης.Όμως όπου κι αν βρίσκεστε όλοι εσείς οι ανώνυμοι, αλήτες σας φωνάζανε, θάβετε τον θυμό που σας προκαλούν και ήρεμοι παρακολουθείτε όλους αυτούς να εισπράττουν και να ξεπουλούν τις ιδέες σας, να καπηλεύονται με τον χειρότερο τρόπο τις προσπάθειές σας, προσπάθειες που κάνατε ώστε οι επόμενες γενιές να ζήσουν σε καθεστώς πραγματικής δημοκρατίας και ελευθερίας.



    Και ποιοί καπηλεύτηκαν και συνεχίζουν να καπηλεύονται και να εξαργυρώνουν την παρουσία τους στο Πολυτεχνείο, ακόμα-ακόμα ΚΑΙ κρατώντας ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τη σημαία?


    Οι πασόκοι (Λαλιώτης, Δαμανάκη κλπ)... μιλάμε για πολύ χρήμα, ατελείωτο χρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελειο μπραβο στην αληθεια μπραβο στο πρεσ που δημοσιευη τετια κειμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν λαβω υπ'οψιν τον τροπο που εκφραζονται πολλοι που συμμετεχουν στα comments των blogs, μαλλον η ερευνα ειναι πολυ μακρυα απο την πραγματικοτητα οσον αφορα την ποιοτητα των bloggers κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι οσοι γνωριζουν ξερουν οτι το πολυτεχνειο το οργανωσαν οι Αμερικανοι για να ριξουν το Παπαδοπουλο που δε τους αφησε να περασουν τα αεροπλανα τους απο τη Κρητη (για τον 'πολεμο των 6 ημερων'). Μια απλη μελετη των γεγονοτων αρκει.
    Τρεις δεκαετιες μετα οι Δαμανακη και Ανδρουλακης, της Αριστερας της παγκοσμιοποιησης, μπηκαν στο ΠΑΣΟΚ του american-boy ΓΑΠ...
    Φαινεται οτι στη χωρα μας πολυ λιγοι αντισταθηκαν, και αντιστεκονται, στο να ξεπουληθουν, ακομα κι αν αυτο σημαινει να προδωσουν τη πατριδα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ''

    (Ένα πολιτικό ψυχογράφημα της ''προοδευτικής'' νομενκλατούρας)

    Τους βλέπουμε παντού. Τους βρίσκουμε παντού. Όπου κι αν στρέψουμε το βλέμμα μας τους αντικρύζουμε. Όπου κι αν γυρίσουμε το αυτί μας, τους ακούμε. Τι κι αν όσα λένε μας προκαλούν επιεικώς αηδία, αν κάποια μέρα δεν τους δούμε σε κάποια τηλεόραση, δεν τους ακούσουμε σε κάποιο ραδιόφωνο, δεν τους διαβάσουμε σε κάποια εφημερίδα, αρχίζουμε να ανησυχούμε...

    Προσφιλείς θαμώνες των τηλεοπτικών παραθύρων, βαθυστόχαστοι «διανοούμενοι», «επιτυχημένοι δημοσιογράφοι», πολιτικές… διάνοιες, ευρυμαθείς επιστήμονες(!), ταλαντούχοι καλλιτέχνες, άνθρωποι της Τέχνης και του Πολιτισμού, υπερδημοκράτες, «κοσμοπολίτες», «ανοικτόμυαλοι», «αντιεθνικιστές», «αντιρατσιστές», «αντιφασίστες», μα πάνω απ’ όλα προοδευτικοί!!!

    Τρία πράγματα τους ενώνουν: α) η κοινή μαρξιστική προέλευσή τους, β) η απέχθειά τους προς κάθε τι το Εθνικό και Πατριωτικό και γ) η υποστήριξή τους προς κάθε μισελληνικό και αντικοινωνικό κατακάθι! Πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, όλο και σε κάποιο κανάλι θα τους ανακαλύψεις. Με ύφος βαθυστόχαστου… αναλυτή θα σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα, θα έχουν λόγο για όλα όσα συμβαίνουν πάνω στον πλανήτη, ενώ δεν θα χάνουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις απίστευτες γνώσεις τους σε θέματα που οι «κοινοί θνητοί» δεν κατέχουν. Θα ξέρουν τα πάντα για την διεθνή τρομοκρατία, θα γνωρίζουν το επόμενο βήμα της αμερικανικής κυβέρνησης, θα προβλέπουν τις πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

    Ο λόγος τους ιερός, αδιαμφισβήτητος, απαράβατος. Οι άλλες απόψεις μπορούν να ακούγονται, αρκεί να μην διαφωνούν με την δική τους! Πάνω απ’ όλα η Δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου, αλλά… στους «εχθρούς της Δημοκρατίας» δεν πρέπει να δίνεται λόγος!

    Και φυσικά, επειδή οι υπερδημοκράτες ινστρούχτορές μας έχυσαν το… αίμα τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας, εννοείται πως δικαιούνται να ομιλούν εξ ονόματός της!

    Είναι οι… αγαπημένοι μας «προοδευτικοί»!

    Είναι οι χθεσινοί υπέρμαχοι της πάλαι ποτέ Σοβιετίας, σημερινοί τοποτηρητές της αμερικανοσιωνιστικής Νέας Τάξεως Πραγμάτων, πάντοτε όμως ξενοκίνητοι καί ξενόδουλοι.

    Μιλάνε για ανύπαρκτες «μειονότητες» καί φλυαρούν για τα δικαιώματα τού κάθε αλβανού, πακιστανού, μπαγκλαντεζιανού και κάφρου λαθρομετανάστη! Φωνάζουν και προπαγανδίζουν περί «ενσωμάτωσης» τών λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία. Τι κι αν οι ξένοι είναι ανεπίδεκτοι προσαρμογής στα πολιτισμικά δεδομένα τού τόπου μας, τι κι αν είναι φορείς παρασιτισμού και σοβαρών ασθενειών, τι κι αν ο Ελληνικός λαός θεωρεί ανεπιθύμητη την παρουσία όλων αυτών των ανθρωποειδών και υποφέρει από την εγκληματική τους δραστηριότητα, για τους «υπερδημοκράτες» «προοδευτικούς» είναι ισότιμοι με τους υπολοίπους Έλληνες πολίτες…

    Είναι οι μουσάτοι της δεκαετίας του ’80 με την ντουντούκα στο χέρι να κραυγάζουν για την ειρήνη και την ελευθερία που σήμερα έχουν γίνει το πιο σκληρό καπιταλιστικό κατεστημένο. Χωρίς όμως να ξεχνούν το κομμουνιστικό παρελθόν τους, έχουν επιβάλει σε όλους τους πνευματικούς χώρους μία ιδεολογική τρομοκρατία, μία αριστερογενή καθεστωτική νοοτροπία με παλαιοκομμουνιστική ορολογία και μπόλικη δόση «αντιεθνικισμού».

    Πρόκειται περί μίας καθαρά μαρξιστικής χούντας, προσαρμοσμένης πάντως στα νέα αμερικανικά πρότυπα. Μίας μαρξιστικής χούντας που εκτείνεται παντού: από το αναρχοαριστερό παρακράτος των Εξαρχείων που κατατρομοκρατεί τους πάντες, μέχρι τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, όπου κάθε Εθνική φωνή φιμώνεται με τον πιο βάναυσο τρόπο, από τους «πλουραλιστές» καθηγητές, ΟΛΟΙ τους πρώην(;) μαρξιστές!


    Χρησιμοποιούν διαρκώς τις ίδιες κλισέ φράσεις, το ίδιο βαρετό, ξύλινο και μονότονο λεξιλόγιο: «αντιρατσισμός», «ανθρώπινα δικαιώματα», «δημοκρατικές δυνάμεις», «προοδευτικοί πολίτες», «ανθρωπιστική αλληλεγγύη», «δημοκρατικές ευαισθησίες» κ.λπ. κ.λπ. Ξέρεις τι θα πουν, πριν ακόμα το πουν… Ξέρεις τι σκέφτονται και μόνο βλέποντάς τους… Ξέρεις την απάντηση που θα σου δώσουν, πριν ακόμα γίνει η ερώτηση!

    Οι άνθρωποι αυτοί που αποτελούν την σκληρή αντεθνική νομενκλατούρα τής χώρας μας είναι εχθρικοί απέναντι σέ κάθε έναν που αρθρώνει εθνικό λόγο, και μισούν κάθε τι που έχει σχέση με το Εθνικό κράτος και την Ιστορία τών Ελλήνων.

    Παρόλες τις δήθεν ψευδο-διαφορές που φαίνεται ότι έχουν, δεν υπάρχει κάποιος τομέας από τα ζητήματα που είναι βλαπτικά για την Κοινωνία και το Έθνος, στον οποίο να μη συμφωνούν…

    - Είναι «αντιρατσιστές». Επιθυμούν την μεθοδική καταστροφή της Εθνικής και Φυλετικής μας ομοιογενείας με την βίαιη μαζική ένταξη σ’ αυτήν ανεπιθύμητων αλλοφύλων και τριτοκοσμικών συρφετών.

    - Είναι «δημοκράτες». Θέλουν άμεση αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε κάθε μη- Έλληνα που εγκαθίσταται νομίμως ή παρανόμως, στην χώρα μας. Να ψηφίζουν οι αλβανοί, να διδάσκονται την γλώσσα τους οι Μπαγκλαντεζιανοί, να ιδρύουν οπουδήποτε το επιθυμούν με δημόσια δαπάνη τεμενάδες οι μουσουλμάνοι, να μπορεί να γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας ένας Πακιστανός, υπουργός Παιδείας ένας Νιγηριανός και υπουργός (Ελληνικού;;) Πολιτισμού μία Φιλιππινέζα. Γιατί όχι; Δεν είμαστε άλλωστε όλοι ίδιοι και ίσοι;

    - Είναι διεθνιστές. Ζητούν «χαλαρά σύνορα» μέχρι να καταργηθούν εντελώς. Τα έθνη κατ’αυτούς είναι παροδικοί σχηματισμοί, «συμβάσεις μεταξύ των πολιτών», που η «πρόοδος» τερματίζει τον εφήμερο βίο τους.

    - Είναι «ειρηνιστές». Προτείνουν να παραχωρούμε στον οποιοδήποτε οτιδήποτε απαιτεί, να χαρίζουμε την Μακεδονία μας στους γυφτοσκοπιανούς, να τους αφήνουμε να κάνουν ανθελληνικά συνέδρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, να αφήνουμε τους αλβανούς εν μέσαις Αθήναις να χλευάζουν προκλητικά την Πατρίδα μας, να μην θεωρούμε άξια υπερασπίσεως τα εδάφη μας, να αφοπλισθούμε, να μην αντιδρούμε στις τουρκικές προκλήσεις, να πάψουμε να φροντίζουμε για την άμυνα.

    - Είναι οπαδοί της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας». Όλοι οι πολιτισμοί είναι ίσης αξίας και συνεπώς το να ασχολούμαστε με τον Ελληνικό Πολιτισμό είναι «κατακριτέος σωβινισμός», που πρέπει να εξαλειφθεί. Η Ελλάς πρέπει να μεταμορφωθεί σε «πολυπολιτισμική», δηλαδή να δεχθεί ως ίσης αξίας τους «πολιτισμούς» που μας εισάγουν Κούρδοι, Τούρκοι, γύφτοι, Αλβανοί, Αιθίοπες, Νιγηριανοί. «Οι πολιτισμοί είναι απ’το ίδιο υλικό», όπως λέει άλλωστε η στερεότυπη προπαγάνδα τους…

    - Είναι πιστοί της «ισότητος». Πράγμα που σημαίνει να καταργηθούν οι διακρίσεις: ηθικό – ανήθικο, κοινωνικό – αντικοινωνικό, φυσιολογικό – ανώμαλο, εθνικό – αντεθνικό, καλό – κακό. Να αναγνωρισθεί το ανώμαλο, το ανήθικο κ.λπ. ως απλώς… «διαφορετικό»! Να γίνουν αποδεκτά το αντικοινωνικό και το αντεθνικό ως μορφές «διαφορετικότητος». Η «ομοφυλοφιλία», η πορνογραφία, η εγκληματικότητα, η αντικοινωνική συμπεριφορά, οι αντεθνικές εκδηλώσεις (π.χ. κάψιμο της σημαίας), οι εγκληματικές δραστηριότητες (λ.χ. αναρχικές ταραχές, πυρπόληση του Πολυτεχνείου), η άρνηση της στρατιωτικής θητείας («αντιρρησίες συνειδήσεως»), η ανηθικότητα, είναι «φυσιολογικά» φαινόμενα «διαφορετικότητος», είναι «αυτονόητα δικαιώματα» και πρέπει να θεωρούνται επιτρεπτά, νόμιμα και προβλητέα προς μίμησιν.

    - Είναι «ανεξίθρησκοι». Επιδιώκουν την μετατροπή του κράτους σε άθεο και αθεϊστικό, ενώ πολεμούν την Ορθοδοξία, κυρίως στον Εθνικό της χαρακτήρα, προβάλοντας ταυτοχρόνως τα διεθνιστικά της στοιχεία και προωθώντας τον θρησκευτικό συγκρητισμό.

    - Είναι οικουμενιστές. Το εθνικό πρέπει να υποτάσσεται στο οικουμενικό. Άρα οι Αξίες, οι Αρχές, οι επιδιώξεις, τα οράματα, τα συμφέροντα του Έθνους να παραμερίζονται προς χάριν των οικουμενικών. Π.χ. η διατήρηση της Θράκης στην Ελληνική Επικράτεια είναι Εθνικό θέμα. Η διαφύλαξη της ειρήνης, όμως, είναι οικουμενικό συμφέρον, όπως και η προστασία των μειονοτήτων (βλέπε Κοσσυφοπέδιο) και συνεπώς, εάν τεθεί πρόβλημα, η Θράκη πρέπει να θυσιασθεί στον βωμό της οικουμενικότητος.

    - Είναι ξενόδουλοι. Παραχωρούν τα πάντα στην μόνη παγκόσμια υπερδύναμη, τις ΗΠΑ. Κάθε Εθνικό συμφέρον οφείλει να υποχωρεί εμπρός στο αμερικανικό, όπως έγινε στη Βοσνία, στο Κοσσυφοπέδιο, στην Κύπρο, στα Ίμια. Πρέπει να δεχόμαστε ό,τι μας υπαγορεύουν οι ξένοι, να μη λέμε «όχι» στα προδοτικά σχέδια τύπου Αννάν που μας ετοιμάζουν, να μην είμαστε «κακά παιδιά» και «αχάριστοι» και να μη ζητάμε πολλά. Φυσικά να μην ξεχνάμε σε κάθε περίπτωση να ευχαριστούμε ευλαβικά τους Αμερικανούς… Πρότυπο ζωής μας πρέπει να είναι ο αμερικανικός, υλιστικός τρόπος ζωής, διότι είναι «σύγχρονος», ενώ ο Ελληνικός «αναχρονιστικός». Μόνιμο επιχείρημα των «προοδευτικών» προπαγανδιστών της αμερικανοσιωνιστικής παγκοσμιοποιήσεως: «Έτσι κάνουν στην Αμερική… Πουθενά στην Ευρώπη δεν το κάνουν… Τι θα πουν για μας οι ξένοι…».

    Οι «προοδευτικοί» όπως αυτοαποκαλούνται, ή «αντιρατσιστές» ή «ανθρωπιστές» (ο προδότης ποτέ δεν θα παραδεχθεί ότι είναι προδότης) κυριαρχούν στα ΜΜΕ και στην Παιδεία. Χρηματοδοτούνται αφειδώς, προβάλλονται, προωθούνται, καταξιώνονται.

    Μονότονο δε, έχει καταντήσει το φαινόμενο εκείνο, κάθε φορά που κάποιος αστυνομικός δώσει μία σφαλιάρα σε κάποιον γύφτο ή αλβανό εγκληματία, να εμφανίζονται στα κανάλια τών τηλεοράσεων τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα και να κατακεραυνώνουν τους πάντες και τα πάντα, αναλύοντας τις ίδιες βαρετές και χρεοκοπημένες θεωρίες τους περί «αντιρατσισμού» και «διεθνιστικής αλληλεγγύης».

    Τη συζήτηση μονοπωλούν διαρκώς, όπως είναι φυσικό, τα ίδια άτομα στό λεξιλόγιό τους επικρατούν συνεχώς 3-4 κλισέ λέξεις (ανεκτικότητα, αντιρατσισμός, αλληλεγγύη, ανθρωπισμός κ.λπ.) και χάριν της αντικειμενικότητος και τού δημοκρατικού ήθους που τους διακρίνει, αρνούνται …δημοκρατικώτατα την διατύπωση οιασδήποτε άλλης, διαφορετικής γνώμης.

    Κοσμούν τους συνομιλητές τους με «πολιτικώς ορθά» επίθετα όπως: «ακροδεξιός», «ναζιστής», «ρατσιστής», «φασίστας» και παίρνουν ένα πλατύ χαμόγελο και έναν μορφασμό αυτοϊκανοποιήσεως, όταν αναλώνονται, χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο, σε έναν αστείρευτο μονόλογο. Φυσικά και δεν έχουν πρόβλημα να συνομιλούν με διάφορους «εθνικιστές», εφόσον, όπως δηλώνουν κι οι ίδιοι, «δεν είναι ακραίοι», «δεν είναι φανατικοί», «σέβονται την δημοκρατία» και «καταδικάζουν τις ακραίες ενέργειες».

    Οποιαδήποτε άλλη άποψη διαφορετική από αυτήν τών «προοδευτικών» μας είναι κατακριτέα καί «φασιστική». Και ως τέτοια την απορρίπτουν οι κουλτουριάρηδες τηλεοπτικοί μαϊντανοί τών τηλεοπτικών παραθύρων. Όταν δε τους ζητείται να παρέμβει στήν κουβέντα κάποιος προβάλλων διαφορετική άποψη, οι «προοδευτικοί» μας ορύονται: «Όχι! Όχι! Δεν δίνουμε βήμα στους εχθρούς της Δημοκρατίας! Δεν συνομιλούμε με φασίστες!».

    Οι «προοδευτικοί» προφέρουν λέξεις και φράσεις, τις οποίες χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, χωρίς να τεκμηριώνουν τα λεγόμενά τους, απευθυνόμενοι, ούτως ή άλλως, σε έναν παθητικό όχλο εκμαυλισμένων και ημιμαθών μαζανθρώπων:

    «Ανθρώπινα δικαιώματα» κατ’ αυτούς σημαίνει κατάργηση της Εθνικής κυριαρχίας και βουλήσεως εν ονόματι των εν λόγω δικαιωμάτων. Τεμαχισμός των κρατών, διάλυση των Εθνών, ευαισθησία για κάθε «καταπιεζόμενο» λαθρομετανάστη ργκληματία, πλήρης αδιαφορία για τους καταπιεζομένους Έλληνες.

    «Αντιρατσισμός» σημαίνει κατάργηση των εθνικώς ομοιογενών κοινωνιών δια της μεταλλάξεώς τους σε πολυφυλετικές.

    «Πολυπολιτισμός» σημαίνει υποβάθμιση των Εθνικών πολιτισμών, ιδίως του Ελληνικού, δια της ισοπεδωτικής εξισώσεώς τους. Τελικός σκοπός ο «παγκόσμιος ενιαίος πολιτισμός», η πλήρης ομοιομορφία, η μη-παραγωγή πολιτισμού.

    «Ανεξιθρησκεία» σημαίνει αποθρησκειοποίηση του κράτους και της κοινωνίας. Εξίσωση όλων των θρησκειών, παραθρησκειών, αιρέσεων. Τελικός σκοπός η υπονόμευση του θρησκευτικού αισθήματος, η «πανθρησκεία» δηλ. η α-θρησκεία και κατ’ επέκτασιν η αθεϊα.

    «Ειρήνη» σημαίνει καθολικός ενδοτισμός, νεοραγιαδισμός. Δεν αξίζει να πολεμούμε για το Έθνος, ένα φαντασιωτικό κατασκεύασμα που βλάπτει την αγορά, εμποδίζει την παγκοσμιοποίηση, προκαλεί πολέμους και άλλα δεινά. Εν ονόματι της ειρήνης εξευτελισμός των εθνικών συμβόλων, περιθωριοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων και «εκδημοκρατισμός» τους. Στήριξη των «αντιρρησιών συνειδήσεως». Ταπείνωση του Στρατεύματος, Υπονόμευση του εθνικού φρονήματος με κάθε τρόπο (αποβολή των πατριωτικών κειμένων από τα σχολικά βιβλία, Τουρκαλβανοί σημαιοφόροι, Ίμια, γκρίζες ζώνες κ.λπ.). «Δημοκρατική ανοχή» σημαίνει κοινωνική παρακμή. Ανοχή, προβολή, «δικαίωση» του ανωμάλου και πάσης παρά φύσιν ανωμαλίας. Νομιμοποίηση της «ομοφυλοφιλίας» ως θεμιτής σεξουαλικής έξεως και των ναρκωτικών, της πορνείας, των τραβεστί και της παιδεραστίας ως αποδεκτών κοινωνικών αναγκών! «Απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής». «Δικαίωμα στην ιδιαιτερότητα και στην επιλογή ερωτικών συντρόφων (ασχέτως φύλου)».

    «Ελευθερία τέχνης» σημαίνει ο Πανούσης να φορά ράσα και να επιδεικνύει τα οπίσθιά του, καθώς και ο αισχρός πίνακας του Outlook με το πέος να εκσπερματίζει πάνω σε ένα Σταυρό.

    «Ελευθερία λόγου» σημαίνει να μιλούν μόνο οι Μπιστοκουναλάκηδες και οι Στρατούληδες.

    «Ισότητα λόγου» σημαίνει να μιλάει μόνο ο Δήμου και ο Μίχας.

    «Εθνικισμός» σημαίνει κάτι το κτηνώδες, αποτρόπαιο και απάνθρωπο που πρέπει να καταργηθεί.

    «Πνευματική κουλτούρα» σημαίνει: Fame Story και Big Brothers.

    Οι ξεδιάντροποι προπαγανδιστές της εκφυλιστικής προοδευτικότητος αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα του Έθνους μας, τον «εκ των έσω» εχθρό που είναι πιο επικίνδυνος και πιο ύπουλος από κάθε εξωτερικό, επίβουλο εισβολέα. Είναι τα πρόσωπα-σύμβολα της καθοδικής μας πορείας προς την εσχάτη παρακμή, τον τελικό μας εκφυλισμό. Είναι τα δεκανίκια της παγκοσμιοποιήσεως, οι πρωτεργάτες του οικουμενισμού, τα πρόθυμα τσιράκια των σιωνιστών.

    Είναι αυτοί που εκμεταλλευόμενοι τις απίστευτες δυνατότητες της συγχρόνου τεχνολογίας ασκούν ανενόχλητοι και χωρίς αιδώ την αισχρή αντεθνική προπαγάνδα τους. Είναι οι απόστολοι και οι φορείς της Παρακμής και της Καταπτώσεώς μας, μία μικρή κλίκα εγκαθέτων που δεν εκφράζει παρά ένα ελάχιστο ποσοστό περιθωριακών, που ουδεμία σχέση έχουν με τις Εθνικές ευαισθησίες του Λαού μας…

    Με όλους αυτούς τους «κυρίους» που θέλουν να καταστρέψουν το Εθνικό μας κράτος στο σημαντικότερο στοιχείο του που είναι η Φυλετική μας ομοιογένεια, που πολεμούν μεθοδικά κάθε Πατριωτική αναφορά, κάθε Εθνική επίκληση, κάθε τι που έχει σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ελληνικό Τρόπο Ζωής, θα τα πούμε βεβαίως εν καιρώ και τότε ο καθένας θα λάβει το μερίδιο για τους κόπους του.

    Τίποτε στην ζωή δεν είναι αιωνίως σταθερό και ακλόνητο και αυτό το έχει αποδείξει η Ιστορία αμέτρητες φορές και σε άπειρες περιπτώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
    1. Απο που εως που το ΠΑΣΟΚ κατακρατά τη λεγόμενη σημαία του πολυτεχνίου;
    2. Αν είναι αυτή η σημαία έχει αποδειχθεί εργαστηριακά οτι οι λεκέδες είναι όντως ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ αίμα και όχι κάποια χρωστική ουσία ζωγράφων ή κάποιο "άλλο" αίμα;
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ στο δεύτερο ερώτημά μου απαντήσεις από αποκλειστικά αρμοδίους πχ. Ιατρικές πανεπιστημιακές σχολές, εργαστήρια αστυνομίας κλπ.
    Οι όποιες ενδεχόμενες ύβρεις ως απάντηση εις τα ανωτέρω ερωτήματά μου, ΑΝΤΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1 ΣχόλιοΚλείστε αυτό το παράθυρο Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

    Την άνοιξη του 2003 (υπουργός Αμυνας ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου), ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Γνωρίζοντας προφανώς ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στο Στρατό Ξηράς όπου και είχε επιλεγεί για να υπηρετήσει την πατρίδα, βρήκε μέσο και στήριξη στην τότε κυβέρνηση. Ετσι, ζήτησε και πέτυχε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Εκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί. Σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».

    Ετσι, ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2003, αφού κατάφερε αυτό που για τους περισσότερους (χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη) παραμένει όνειρο θερινής νυκτός, να μεταταχθούν, δηλαδή, στο Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία.

    Ο κ. Τσίπρας παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα (ΚΕΠΑΛ) του Πολεμικού Ναυτικού, που εδρεύει στον Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, πήρε μετάθεση για τη μονάδα του. Ο ναύτης Τσίπρας τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στη λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Δηλαδή, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Γεγονός που σημαίνει ότι ή ο κ. Τσίπρας έκανε χρήση δεύτερου βύσματος ή χρησιμοποίησε το αρχικό του.

    Ο ίδιος δηλώνει στη συνέντευξή του: «Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ' έπιανες από τη μύτη θα έσκαγα». Ετσι έψαξε και βρήκε ένα νόμο του Ακη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση κι επανέρχεσαι μετά.. Αυτό ήταν! Ο ναύτης Αλέξης, για να αποφύγει προσωρινά το γραφείο του στο Πεντάγωνο, κατέβηκε υποψήφιος, απολύθηκε προσωρινά (κάνοντας ένα time out) και στη συνέχεια επανήλθε στις τάξεις του Ναυτικού.

    Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες κι έτσι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιον, εκεί που χρωστούσε έξι μήνες, υπηρέτησε τρεις και... καλός πολίτης. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ο trendy Αλέξης πέρασε «ζωή και κότα». Το ομολόγησε ο ίδιος: «Ασε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!» Ο ναύτης Αλέξης Τσίπρας απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004. Πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ !!!

    Αναρτήθηκε από citypress-gr.blog στις 11/17/2008 01:03:00 μμ

    17 Νοέμβριος 2008 8:22 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΔΗΟΥΡΓΗΘΙΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΤΑ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΡΑΦΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΑΡΧΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ J.G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηγετης της πορειας των φοιτητων του Πολυτεχνειου ηταν ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος που δεν ακολουθησε τα Ματ...
    αλλα τους φοιτητες..(deite ta plana toy roiter)....οι οποιοι τον εκτιμουν απο την αγωνιστικη του συμπεριφορα και εντιμοτητα!!

    Με τα Ματ ή με τους φοιτητές?

    Δεν μπορουν τα Ματ να "περιφρουρουν την ΣΗΜΑΙΑ του Πολυτεχνείου...γιατί με αυτή τη λογική θα έρθει ο ...Παττακός να την "κρατάει"!!
    Ελεος!!
    Ιδού η απορία των δημοκρατικών πολιτών!!
    Νικη Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Μύθος του Πολυτεχνείου στην ιστοσελίδα του συλλόγου "Θερμοπύλες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΟΤΙ ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ,ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και τι "περιεργο" μωρε αδελφε μου!!

    Εκτος απο το "ψωμι παιδεια ελευθερια",που επαιζε ΤΟΤΕ στο πολυτεχνειο,ενα αλλο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ,ΚΕΝΤΡΙΚΩΤΑΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ηταν αυτο :

    "Αποψε θα γινει της Ταυλάνδης"!!

    Κανενα ΜΜΕ ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ,δεν εχει αναφερθει σε αυτο!!!

    Δεν ειναι καταπληκτικο????

    (Για την ιστορια κατι μερες πριν ειχε προηγηθει κατι αναλογο στην Ταυλανδη,και καποια δικτατορια εκει επεσε)...

    Καποιος που εζησε (μην χεσω!) το "πολυτεχνειο -σωου" ...
    Και δεν το "πουλησε"..

    Αμα βλεπω κατι γαμημενους μπασταρδους να μου παρουσιαζουν το "πολυτεχνειο" σαν .."βιογραφικο- αντιστασιακος"!!! γινομαι θηριο γαμωτο ρε τους μπασταρδους ...

    Ξεφτιλισμενοι ...να μην σας ονοματισω τωρα ολους μπασταρδοι...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κακή η χούντα ε παιδιά;
    με αυτούς τους πουλημένους δήθεν αντιστασιακούς που μας φορέσατε καπέλο τόσα χρόνια, πλησιάζει η δίκαια πληρωμή σας κτήνη:
    θα ψάχνετε φαγητό μέσα στα αλλόφυλα σκουπίδια γιατί κατά βάθος είσαστε σκουπίδια και οι ίδιοι, χωρίς περηφάνεια και τιμή, ζώα του πεθαμένου ξεπουλημένου πολυτεχνείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ Η ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Ο ΣΩΣΙΑΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΟΥΡΟΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ ΕΝΑ ΔΕΙΛΙΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    18 Νοέμβριος 2008 2:25 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν πήγαν στο Πολυτεχνείο οι Εργατοπατέρες ...
    Δεν πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στο πολυτεχνείο οι εργατοπατέρες ...γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλάμβανε την ευθύνη της περιφρούρησής του!
    Μετά τα γιαούρτια που έφαγαν την πρωτομαγιά και με τελευταία γεγονότα των απανωτών γιαουρτομάτων... σε ΑΝΤΩΝΑΡΟ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια! Μπήκαν στα 2λιτρα Αουντι ...έδωσαν και τα κλειδιά του κτηρίου της ΓΣΕΕ στις δυνάμεις των ΜΑΤ και την έκαναν!
    Οι πληροφορίες οτι ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ στο ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ...και ΑΛΛΟΙ για την γκαρσονιέρα της οδού Ιθάκης ...ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ως ανακριβείς! Μα κι αυτοί Γκαρσονιέρες στην Φερών και στην ΙΘΑΚΗΣ ...που γειτνιάζουν με την οδό Φυλής! Εργατικά ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... Σαβούρα και φθήνια!
    Πάντως τα pet που έχουν στο ρετιρέ του κτηρίου της ΓΣΕΕ φυλάσσονται ΑΠΟ τις δυνάμεις των ΜΑΤ!
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!
    bollywood

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΤ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ...
    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΓΗ
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΜΕ
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΘΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ
    ΒΡΕ ΑΔΡΦΕ!!


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ...ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    17 Νοέμβριος 2008 11:15 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΑΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!
    ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ TOΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    18 Νοέμβριος 2008 2:25 μμ

    18 Νοέμβριος 2008 3:46 μμ



    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Δεν πήγαν στο Πολυτεχνείο οι Εργατοπατέρες ...
    Δεν πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στο πολυτεχνείο οι εργατοπατέρες ...γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλάμβανε την ευθύνη της περιφρούρησής του!
    Μετά τα γιαούρτια που έφαγαν την πρωτομαγιά και με τελευταία γεγονότα των απανωτών γιαουρτομάτων... σε ΑΝΤΩΝΑΡΟ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια! Μπήκαν στα 2λιτρα Αουντι ...έδωσαν και τα κλειδιά του κτηρίου της ΓΣΕΕ στις δυνάμεις των ΜΑΤ και την έκαναν!
    Οι πληροφορίες οτι ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ στο ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ...και ΑΛΛΟΙ για την γκαρσονιέρα της οδού Ιθάκης ...ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ως ανακριβείς! Μα κι αυτοί Γκαρσονιέρες στην Φερών και στην ΙΘΑΚΗΣ ...που γειτνιάζουν με την οδό Φυλής! Εργατικά ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... Σαβούρα και φθήνια!
    Πάντως τα pet που έχουν στο ρετιρέ του κτηρίου της ΓΣΕΕ φυλάσσονται ΑΠΟ τις δυνάμεις των ΜΑΤ!
    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!
    bollywood


    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ??
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΔΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΙΔΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση