GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Save the banks!...

. Από τον Σωτήρη Βαρελά http://barelskitsa.blogspot.com . "Τραπεζίτες, πολιτικοί, ΜΜΕ με βαρύγδουπες δηλώσεις και έκτακτες συνδέσεις ...

.
Από τον Σωτήρη Βαρελά
.
"Τραπεζίτες, πολιτικοί, ΜΜΕ με βαρύγδουπες δηλώσεις και έκτακτες συνδέσεις με διεθνή χρηματιστήρια μας φόβισαν για τον κίνδυνο πτώσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος (πτώση που προκάλεσε το ίδιο το σύστημα).
Αποτέλεσμα να σπεύσουν οι κυβερνώντες και να ενισχύσουν τις Τράπεζες με χρήματα των φορολογούμενων, δηλαδή αυτών που είναι ήδη χρεωμένοι με δάνεια και πιστωτικές κάρτες στις τράπεζες.
Έτσι και στην Ελλάδα ο σεμνός και ταπεινός κ. Καραμανλής με αίσθημα ευθύνης δέσμευσε 28 δις. ευρώ σε περίπτωση που μια Ελληνική τράπεζα χρεοκοπήσει.
Επειδή όμως οι τράπεζες που δανείζουν με τα υψηλότερα επιτόκια στην Ευρωζώνη την ίδια στιγμή που τοκίζουν τις καταθέσεις μας με τα χαμηλότερα δεν γίνεται να πέσουν έξω, καλά θα κάνει ο κ. Καραμανλής τα χρήματα αυτά να τα καταβάλει στα ασφαλιστικά μας ταμεία που οδηγούνται κυριολεκτικά στη χρεοκοπία."
----------------------------------------------------------

19 σχόλια

  1. Είπε ότι πήγαινε στην τουαλέτα, μόνο και μόνο για να καταφέρει να φύγει από το σχολείο του. Ο λόγος για ένα 4χρονο αγόρι, που το έσκασε από το νηπιαγωγείο, κάτω από «τη μύτη» των δασκάλων του και περπάτησε μόνος του τρία τετράγωνα, μέχρι να φτάσει σπίτι του.
    Ο μικρός Τάιλερ Ρόφεϊ, διέσχισε μία κεντρική λεωφόρο του Βόρειου Ντέβον, της Μ. Βρετανίας και περπατούσε ολομόναχος για 15 λεπτά.
    Η μητέρα του έμεινε άφωνη, όταν είδε το ανήλικο παιδί της να μπαίνει στο σπίτι από την πίσω πόρτα, ενώ εκείνη ήξερε ότι βρισκόταν στο νηπιαγωγείο. Της είπε ότι δεν περνούσε καλά και ότι ήθελε να δει τη μαμά του.
    «Όταν άκουσα να χτυπάνε την πόρτα, ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενα να δω, ήταν ο Τάιλερ», δήλωσε η μητέρα του.
    Οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς συνέβη κάτι τέτοιο. Ωστόσο, το μόνο μέτρο που πήραν, ήταν να βάλουν μια κλειδαριά ασφαλείας
    EAN ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε ότι πήγαινε στην τουαλέτα, μόνο και μόνο για να καταφέρει να φύγει από το σχολείο του. Ο λόγος για ένα 4χρονο αγόρι, που το έσκασε από το νηπιαγωγείο, κάτω από «τη μύτη» των δασκάλων του και περπάτησε μόνος του τρία τετράγωνα, μέχρι να φτάσει σπίτι του.
    Ο μικρός Τάιλερ Ρόφεϊ, διέσχισε μία κεντρική λεωφόρο του Βόρειου Ντέβον, της Μ. Βρετανίας και περπατούσε ολομόναχος για 15 λεπτά.
    Η μητέρα του έμεινε άφωνη, όταν είδε το ανήλικο παιδί της να μπαίνει στο σπίτι από την πίσω πόρτα, ενώ εκείνη ήξερε ότι βρισκόταν στο νηπιαγωγείο. Της είπε ότι δεν περνούσε καλά και ότι ήθελε να δει τη μαμά του.
    «Όταν άκουσα να χτυπάνε την πόρτα, ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενα να δω, ήταν ο Τάιλερ», δήλωσε η μητέρα του.
    Οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς συνέβη κάτι τέτοιο. Ωστόσο, το μόνο μέτρο που πήραν, ήταν να βάλουν μια κλειδαριά ασφαλείας
    EAN ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Τρέξανε γρήγορα οι κλέφτες να δώσουν χέρι βοηθείας στους συνάδελφους αρχικλέφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ====================================

    Ο Γιωργάκης υποσχέθηκε στο "Παρατηρητήριο" του Βαλλιανάτου πως θ' αναγνωρίσει όλες τις μειονότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα!

    ==========================================




    Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο: Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ. Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ; Κρατηθείτε:
    1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
    2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
    3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
    4) Η "SOS - Ρατσισμός"
    5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
    6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
    7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
    8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".
    Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.
    Πληρώνουμε το "Παρατηρητήριο", για να μας καταγγέλλει διεθνώς
    Μετά το τέλος της δημόσιας συζητήσεως, οι εκπρόσωποι των μειονοτικών οργανώσεων εξέδωσαν ψήφισμα προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ζητούν την άμεση αναγνώριση των εθνικών, θρησκευτικών και γλωσσικών μειονοτήτων που υπάρχουν στην Ελλάδα!
    Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου παρέλαβε το ψήφισμα και υποσχέθηκε στους εμπνευστές του "χάπενινγκ" Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτο ότι θα κάνει πράξη τα αιτήματά τους, αμέσως μόλις το ΠΑΣΟΚ επιστρέψει στην εξουσία!
    "Κι εσύ πού τα ξέρεις αυτά, αφού το συμβάν ''θάφτηκε'' από όλα τα ΜΜΕ;". Η εύλογη αυτή ερώτηση του κάθε φιλύποπτου αναγνώστη έχει μία απλούστατη απάντηση: Τα απεκάλυψε ο ίδιος ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, τη νύχτα της περασμένης Τρίτης, στην εκπομπή του κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο "Κανάλι 10" όπου ήταν καλεσμένος, επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση "θέλει η π... να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει"!
    Ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, που είναι γιος του υπουργού της Χούντας Ηλία Δημητρά, απεκάλυψε στην εν λόγω εκπομπή και κάτι άλλο εντυπωσιακό: Το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" παίρνει χρήματα από το Υπουργείο Εξωτερικών για την καταπολέμηση της εξαναγκαστικής πορνείας των αλλοδαπών γυναικών και της εξαναγκαστικής εργασίας (στα φανάρια και στους δρόμους) των αλλοδαπών παιδιών. Η χρηματοδότηση αυτή ξεκίνησε επί ημερών Γεωργίου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ και συνεχίζεται και τώρα επί Νέας Δημοκρατίας, με υπουργό Εξωτερικών τον κ. Πέτρο Μολυβιάτη! Ο κ. Π. Δημητράς δεν θέλησε να μας πει πόσα είναι τα χρήματα που παίρνει το "Παρατηρητήριό" του από το ΥΠΕΞ, αλλά ασφαλώς πρόκειται για πολλά εκατομμύρια που αποδεικνύουν περίτρανα τον μαζοχισμό ημών των Ελλήνων: Πληρώνουμε μια μη κυβερνητική (εδώ γελάνε) οργάνωση σαν το "Παρατηρητήριο" των κ.κ. Δημητρά και Βαλλιανάτου, για να μας καταγγέλλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι καταπατάμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των εν Ελλάδι μειονοτήτων, φερόμαστε ρατσιστικά στους ξένους μετανάστες και λοιπά και λοιπά!
    Επιπλέον, όπως αποδεικνύεται από τη συζήτηση-φιέστα που διοργάνωσαν οι Βαλλιανατο-Δημητράδες στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το "Παρατηρητήριο" επιχειρεί να θέσει θέμα δεκάδων μειονοτήτων στην Ελλάδα, που καταπιέζονται από τους ρατσιστές Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ.''THE REDS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ.''THE REDS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΥΣΚΩΝ?

    Η ΦΟΥΣΚΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ?

    ΟΣΟ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ.

    ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.




    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΤΑ GOLDEN BOYS, ΣΑΛΛΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΙΣΤΕΩΣ,ΛΑΤΣΗΣ-ΕΥΡΟΒΑΝΚ ,ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ?

    ΤΑ ΚΡΑΧ-ΓΜΕΝΑ GOLDEN BOYS,ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΑ ΜΜΕ?

    ΩΧΩΧΩΧΩΧ
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ
    ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΝΑΤΧΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?
    ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις χώρες της Βαλτικής, την Ουγγαρία, την Τσεχία, τη Σλοβακία και τη Νότιο Κορέα θα επεκτείνει οριακά πριν τη λήξη της θητείας η κυβέρνηση Μπους το πρόγραμμα κατάργησης βίζας εισόδου, παρόλο που εξακολουθεί να κρατά στην παρούσα φάση την Ελλάδα εκτός του επίμαχου visa waiver program.
    Επικαλούμενο πηγές από το αμερικανικό Κογκρέσο, το Associated Press μεταδίδει ότι η εξαίρεση των επτά χωρών από το καθεστώς υποχρεωτικής έκδοσης άδειας εισόδου στις ΗΠΑ ενδέχεται να ισχύσει από τις αρχές Νοεμβρίου. Ο Λευκός Οίκος δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τη λίστα των χωρών, αλλά αναμένονται ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Ο.Μπους.
    Το πρόγραμμα κατάργησης βίζας εισόδου περιλαμβάνει σήμερα 27 χώρες. Επιτρέπει σε όλους τους πολίτες της δυτικής Ευρώπης την είσοδο στις ΗΠΑ δίχως βίζα, όμως εξακολουθεί να αποκλείει την Ελλάδα, γεγονός στο οποίο κάνει εκτενή αναφορά στο τηλεγράφημά του το αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.
    Το Associated Press σημειώνει τη δυσαρέσκεια της Αθήνας και των Ελληνοαμερικανών για το πρόσφατο «πάγωμα» της συμφωνίας με τις ΗΠΑ, κάνοντας αναφορά στο ελληνικό «μπλόκο» στην ΠΓΔΜ στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ και στην ελληνική θέση για το ζήτημα του ονόματος.
    Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε προ ημερών αδικαιολόγητη την απόφαση των ΗΠΑ να μην εντάξουν στο στάδιο αυτό την Ελλάδα στο πρόγραμμα κατάργησης βίζας εισόδου, με την Ντόρα Μπακογιάννη να σημειώνει ότι η Αθήνα δεν αποδέχεται τη λογική πιέσεων μεταξύ των συμμάχων.
    Ως προς την ένταξη Λετονίας, Εσθονίας, Λιθουανίας, Τσεχίας, Σλοβακίας και Νοτίου Κορέας στο πρόγραμμα, υπήρξαν ενστάσεις στο Κογκρέσο ότι η κυβέρνηση Μπους παραμέρισε ορισμένα κριτήρια ασφαλείας προκειμένου να ενσωματώσει τις επτά αυτές χώρες πριν από τη λήξη της θητείας της.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ,ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ (το Γιωργάκη) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εφοσον οι περισσοτερες μετοχες των ελληνικων τραπεζων ανηκουν σε ξενους επενδυτες, γιατι τις επιδοτουμε με χρηματα του Ελληνα φορολογουμενου? Καποιος να μου εξηγησει παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να δωσει η κυβερνηση τα 28 δις μεσω των στεγαστικων δανειων και να αποπληρωσουνε οι ανθρωποι το δανειο τους .Φυσικα οι τραπεζες δεν θα παρουνε τους τοκους , αλλα θα εχουνε ρευστοτητα και οι δανειοληπτες θα ειναι ευχαριστημενοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν πουλησει τους τραπεζιτες θα τον πουλησουν στις εκλογες.
    Οπότε μπορεί να κάνει αλλιώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EAN ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ


    SHKAT ή αναγραμματισμένο τακης


    ξεχνας το αμόλυμα των κατσαριδων στα νοσοκομεια και το μπούγιο που κανατε μετα, ενω τωρα κλεινουν τα νοσοκομεια το ενα μετα το αλλο και οποιος δεν εχει λεφτα μπορεί ελυθερα να πεθανει μονος του! Αιδως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 17 Οκτώβριος 2008 4:00 μμ

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠ ‘ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΚΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ , ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΜΟ ?

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την τελευταία τραπεζική μετοχή κρατήστε την για κωλόχαρτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 17 Οκτώβριος 2008 3:25 μμ




    Εφοσον οι περισσοτερες μετοχες των ελληνικων τραπεζων ανηκουν σε ξενους επενδυτες, γιατι τις επιδοτουμε με χρηματα του Ελληνα φορολογουμενου? Καποιος να μου εξηγησει παρακαλω.
    ==============================


    Αυτό πέρασε απαρατήρητο, αλλά είναι το πιο στοχευμένο σχόλιο της ημέρας, μέχρι στιγμής!


    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @σκα
    τάκης,
    δεν έχει στην Αγγλία μετανάστες και αλλοδαπούς ε;

    κγμ τα επιχειρήματα βρήκες βρε !

    για τα χάλια μας φταινε οι ξένοι, φταίνε οι τούρκοι, δεν φταίμε εμείς, τέτοια να λέτε και στα παιδιά σας, να τα κάνετε ανυπεύθυνους και άχρηστους προβληματικούς πολίτες, σαν τα μούτρα σας!!


    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήξερα οτι είχαμε τηλεοπτική δημοκρατία. Μετά απο τις τελευταίες εξελίξεις πείστηκα οτι είναι και τραπεζική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση