GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O καθένας λέει ό,τι τον βολεύει...

. ...στο ΚΑΣ για την περιοχή Φιλοπάππου . Από την Συντονιστική Φιλοπάππου . Πολύ κουβέντα έγινε τον περασμένο χειμώνα, μετά τον πήδο του ...

.
...στο ΚΑΣ για την περιοχή Φιλοπάππου
.
Από την Συντονιστική Φιλοπάππου
.
Πολύ κουβέντα έγινε τον περασμένο χειμώνα, μετά τον πήδο του Ζαχόπουλου, για το Υπουργείο Πολιτισμού και το περιβόητο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ΚΑΣ.
Οι κάτοικοι της περιοχής Φιλοπάππου που δίνουν από το 2002 τον δικό τους αγώνα για να μην κλείσει και να μην μπει εισιτήριο στου Φιλοπάππου, έκαναν τη δικιά τους έρευνα σχετικά με την απόφαση του ΚΑΣ για του Φιλοπάππου και έβγαλαν λαβράκια, τα οποία σταδιακά θα δημοσιεύουν στο blog τους το ερχόμενο διάστημα.
Η πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων αφορά το σοβαρότατο ψέμα που είπαν οι εισηγήτριες του θέματος στο ΚΑΣ, κυρίες Κόρκα και Πάντου τον Οκτώβριο του 2007. Οι κυρίες αυτές ψευδώς βεβαίωσαν τον εκπρόσωπο του νομικού συμβουλίου του κράτους καθώς και όλο το ΚΑΣ ότι το σύνολο του Φιλοπάππου ανήκει στο δημόσιο, που είναι και νομική προϋπόθεση για να περιφραχθεί.
Διαβάστε περισσότερα στο blog του Φιλοπάππου και τρελαθείτε από την ασχετοσύνη και την προχειρότητα με την οποία παίρνονται αποφάσεις στο ΚΑΣ. Και έρχονται και άλλα!...
-----------------------------------------

8 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ κ.κ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ:
    Ερώτημα:
    Γιατί απεργείτε κάθε φορά που πρέπει να καλύπτετε μεγάλες απεργίες και πορείες; Γιατί κρυφτήκατε όταν ψηφιζόταν το ασφαλιστικό;
    Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία. Η δουλειά σας είναι να ενημερώνετε και να υπηρετείτε την κοινή γνώμη. ΝΑΙ, να απεργήσετε. Αλλά ΟΦΕΙΛΕΤΕ αύριο να ενημερώσετε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. Καμμία άλλη είδηση.
    Έχετε μεγάλη δύναμη και μπορείτε να βοηθήσετε. Δεν βοηθάτε με την παθητική συμμετοχή σας στην απεργία. Η καλύτερη συμμετοχή σας θα ήταν να καλύψετε και μεταδώσετε μόνο την απεργιακή κινητοποίηση.
    Αν φυσικά θέλετε να βοηθήσετε...
    Περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΡΕΔΑΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ Η ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάω το μεσημέρι στο περίπτερο ν' αγοράσω την Αυριανή, όπως κάθε μέρα.

    Ο περιπτεράς σήμερα είχε κέφια και όρεξη για κουβέντα....

    Μού δίνει την εφημερίδα, του χαρίζω τα ρέστα και μου λέει:

    -Ξέρεις Τζών γιατί δεν θα πέσει τώρα ο Κώστας ::

    -Όχι, του λέω

    -Γιατί κρατάνε, μου απαντά.

    -Ποιοί και τι κρατάνε του λέω..

    -Ασε μου λέει, άλλη φορά θα σου πώ..

    -Δηλαδή άμα τον αφήσουν θα πέσει ? τον ξαναρωτάω...

    -Όποιον τον κρατάνε, δεν ξέρεις πότε θα τον αμολήσουν, κατάλαβες ??


    Μ' εβαλε σε σκέψεις... "δεν θα πέσει τώρα"..
    και πότε θα πέσει... και τι κρατάνε.. και πότε θα τον αφήσουν... και θα πέσει από ψηλά ??? ...

    Αει στην οργή, μεσημεριάτικα...

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΩΜΟΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΕΙΣΤΕΙΤΕ Η ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ.
    ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .



    Aφού το Ελσίνκιο Παρατηρητήριο του βαλλιανάτου ("πολιτικού προϊσταμένου" του vlakoyorgo) ασχολείται τόσο πολύ με τις μειονότητες, θα του θέσω και εγώ ένα σοβαρό ζήτημα ώστε να επιληφθεί πάραυτα.

    Ως γνωστόν, η δράση του παρατηρητηρίου κατά την Γεωργιανή εισβολή στην Οσετία ήταν έντονη. Απόδειξη αυτού, το γεγονός ότι έγινε ρόμπα καταγγέλλοντας τις ρωσικές δυνάμεις για δήθεν χρήση «βομβών διασποράς». Και οι «αυτόκλητοι παρατηρητές» γελοιοποιήθηκαν όταν επέδειξαν εκρηκτικούς μηχανισμούς που αποδείχθηκαν... χειροβομβίδες του Ισραηλινού Στρατού!

    Φυσικά, οι ρώσοι συνέλαβαν αιχμαλώτους. Ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι στρατιωτικοί του... ισραήλ! Οι οποίοι, φυσικά, ήταν «μειονότητα» μέσα στο γεωργιανό στράτευμα.

    Παρ όλα αυτά, όμως, οι «παρατηρητές» (και υπερασπιστές μειονοτήτων) έκαναν πλήρες τουμπεκί – γεγονός που απάδει του ανθρωπιστικού χαρακτήρα (λέμε τώρα...) της νεοεποχίτικής οργάνωσης για την οποία εργάζονται.


    ----------------


    Γκιοργκάκι μου, ξέρουμε που το πας. Εσύ όμως ξέρεις που πας ή σε πάνε; Διότι, ως γνωστόν, το αφεντικό στο γραφείο σου είναι ο βαλλιανάτος - εσύ απλά κάνεις ότι σου λέει.

    Ξέρεις... ξέρεις... ατιμούλικο!

    Στο σημείο αυτό έχω μία απορία.

    Αντι, ρε παιδί μου, να μπερδεύετε τον ελληνικό λαό με πράσινες και μπλε παπαριές (τη στιγμή που το κοπάδι το πάτε για σφάξιμο, έτσι κι αλλιώς) γιατί δεν παίρνεις την νεοεποχίτικη κλίκα σου, εσύ από το πασοκ κι η ντόρα τη δική της από τη νουδου, να κάνετε από κοινού ένα ωραίο νατοσιωνιστικό νεοταξίτικο κόμμα για να ξέρουμε και τι μας γίνεται;


    Φως, ρε! Φώς!!!

    Θεωρώ ξεφτίλα μου το να θέλουν να κυβερνούν την χώρα μου τα Αφεντικά του γκιόργκο και του βαλλιανάτου. Αλλά και πού δεν είναι "τρυπωμένοι", με τόσους Εφιάλτες (ή, απλώς, "φυτεμένα" εβραιοαμερικανάκια) να ανοίγουν τις κερκόποπορτες;


    Ο copypaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως έχουμε τρελαθεί τελείως ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ;

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=1738612

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ-ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ-ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ-ΨΕΜΜΑ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ-ΜΙΖΕΣ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ-ΑΔΡΑΝΕΙΑ-ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ-ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ-ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ-ΕΚΑΛΕΣ-ΤΕΝΝΙΣ ΚΛΑΜΠ-ΚΟΤΕΡΑ-ΒΙΛΛΕΣ-ΕΛΒΕΤΙΕΣ-OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ-ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ.
    Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ...ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ.
    ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση