GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ! Αυτά είναι τα δισεκατομμύρια ευρώ...

. ... που έχει κάνει "δώρο" στις Τράπεζες η κυβέρνηση! . Tου Θανάση Λεπίδη . Νομίζετε ότι μόνο τα τελευταία 28 δισ. ευρώ, με αφ...

.
... που έχει κάνει "δώρο" στις Τράπεζες η κυβέρνηση!
.
Tου Θανάση Λεπίδη
.
Νομίζετε ότι μόνο τα τελευταία 28 δισ. ευρώ, με αφορμή την οικονομική κρίση, έχουν δοθεί ως "δώρο" στις Τράπεζες από την κυβέρνηση;
Εχουν προηγηθεί κι άλλα!
Από μια αναλυτική καταγραφή που αποκαλύπτουμε, προκύπτει ότι έχουν χαριστεί το προηγούμενο διάστημα στις Τράπεζες 2,061 δισ. € με χαριστικές ρυθμίσεις, 3,5 δισ. ευρώ το χρόνο για κάθε ξένη Τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα, 1,6 δισ. ευρώ με "ελαφρύνσεις βαρών" προς τους υπαλλήλους τους και ανυπολόγιστα ποσά με άλλες ρυθμίσεις...
Να τα δούμε αναλυτικά:
1)325 εκ. € διότι οι συγχωνεύσεις που προβλεπόταν με το Ν. 3259/2004 Τραπεζών με ΑΕΕΧ τους έφεραν μειώσεις φορολογικών συντελεστών 10% τον πρώτο χρόνο 5% τον δεύτερο χρόνο. Οι συγχωνεύσεις αυτές Τραπεζών με ΑΕΕΧ που ήταν εταιρίες ειδικού σκοπού όχι μόνο ανάπτυξη δεν έφεραν στη χώρα για να πάρουν οι Τράπεζες κίνητρα μειωμένων φορολογικών συντελεστών αλλά αντιθέτως έφεραν ζημιά αφού η αγορά στερήθηκε από σοβαρά θεσμικά κεφάλαια που είχαν μάλιστα επιδοτηθεί τα πρώτα χρόνια με ειδικά φορολογικά κίνητρα.
2) 156 εκ. € διότι το ίδιο είχε γίνει με την προηγούμενη κυβέρνηση και άλλο υπουργό με τον νόμο 2092/20.3.2002.
3) 200 εκ. € διότι δεν έγινε εφαρμογή του Ν. 2238/94 άρθρο 45 για την κανονική φορολόγηση (όπως προβλεπόταν με νόμο), των stock options των μεγαλοστελεχών.
Από τα παραπάνω προέκυψαν και αφορολόγητα δώρα υπό μορφή stock options προς μεγαλοτραπεζίτες που φρόντισαν να ενημερώσουν πρώτα τους ξένους, για να ανέβουν ταχύτερα οι μετοχές των τραπεζών τους.
4) 460 εκ. € (25 εκ. € x 2 για 10 χρόνια). Συγκεκριμένη Τράπεζα εντοπίστηκε να μη παρακρατεί 20% επί των τόκων των ξένων εταιρικών ομολόγων. Με το Ν. 3522/2006 θεωρήθησαν περαιωμένες όλες οι σχετικές εκκρεμότητες και σταμάτησε κάθε έλεγχος. Μετά το χάρισμα αυτό όλοι οι λογαριασμοί μεταφέρθηκαν σε Τράπεζα του Λουξεμβούργου.
5) Σε δύο άλλες Τράπεζες 460 χ 2= 920 εκ. €. με αντίστοιχο τρόπο. Είχαν κατατεθεί και Ερωτήσεις στη Βουλή για φοροδιαφυγή μέσω εικονικών Τραπεζικών θυγατρικών Jersey και Guernsey, με έναν μόνο εκεί διοικητικό υπεύθυνο, χωρίς άλλους υπαλλήλους, ενώ πελάτες, τηλέφωνα κλπ.
Ολα αυτά είναι 2,061 δισ. ευρώ τουλάχιστον.
6) Απ’ ευθείας αναθέσεις σε ξένους, πολλά δις για συμβουλευτικές υπηρεσίες
και μετοχοποιήσεις με αποκλεισμό Ελλήνων, παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν την τεχνογνωσία. 500 εκ. € χ 7 (που είναι αυτές οι ξένες Τράπεζες) =3,5 δις ετησίως κερδίζει μόνο από την Ελλάδα και για κάθε ξένη τράπεζα από αυτές τις επτά. Επιπλέον εμποδίζουν τις ελληνικές ΑΧΕΠΕΥ, να πωλήσουν σε πελάτες τους στο εξωτερικό, με αθέμιτες συμωνίες.
.
7) 1 δις ευρώ προς συγκεκριμένη Τράπεζα για ελαφρυνθεί το βάρος της Τράπεζας προς τους υπαλλήλους της. Επισημαίνεται ότι ειδικά ο Σύλλογος της Τράπεζας αυτής έχει προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.
8) 600 εκ. € προς άλλη Τράπεζα για να ελαφρυνθεί το βάρος της προς τους υπαλλήλους της.
.
Επίσης, δεν μπορούν να υπολογιστούν τα οφέλη από τα εξής:
- Με το νόμο 3283/2004 για να ιδρυθεί ΑΕΔΑΚ στην Ελλάδα απαιτείται 1,2 εκ. €, στο οποίο μέτοχος πρέπει να είναι τράπεζα, ή ΕΠΕΥ, ή Ασφαλιστική Εταιρία με μετοχικό κεφάλαιο 9 εκ. €, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία το αντίστοιχο κεφάλαιο για ίδρυση ΑΕΔΑΚ είναι 120.000€. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μονοπώληση της αγοράς και μάλιστα με νόμο των αμοιβαίων κεφαλαίων από τις τράπεζες και τις 3-4 μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες σε βάρος της ανάπτυξης των φορολογητέων και της απασχόλησης στην Ελλάδα.
- Στο τελευταίο φορολογικό νομοσχέδιο εξαιρέθησαν (με τροπολογία της τελευταίας στιγμής), από την υπεραξία 10% και την παρακράτηση 10% στα μερίσματα οι ΑΕΔΑΚ, ΑΕΕΧ και ΑΕΑΠ οι οποίες κατά σύμπτωση έχουν μετόχους τράπεζες ενώ ο απλός μικρός επενδυτής με απευθείας επενδύσεις (γιατί δεν θέλει να πληρώσει το κόστος διαχείρισης) πληρώνει την κανονική φορολογία και μάλιστα με αυτό τον τρόπο που ψηφίσθηκε.
- Μη εφαρμογή άρθρου 2 της Κοινοτικής Οδηγίας 97/9/ΕΚ για τη συμμετοχή των τραπεζών στο Κοινό Συνεγγυητικό Κεφάλαιο Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών. Τα ίδια προβλέπει και ο νόμος 3606/2007 με τον οποίο ενσωματώθηκε η Οδηγία 2004/39/ΕΚ (MiFiD) στο Ελληνικό Δίκαιο.
- Ανόητη φορολογία σε χρηματοοικονομικά προϊόντα εξωτερικού που προτρέπουν Ελληνες να συναλλάσσονται με ξένες τράπεζες ή Ελληνικές τράπεζες εγκατεστημένες πραγματικά ή εικονικά στην αλλοδαπή. Δεν υπάρχουν έσοδα στο ελληνικό δημόσιο απ’ αυτήν την ανόητη φορολογία που προσφέρει έσοδα και απασχόληση σε ξένους.
- Ανοχή στις πολλαπλές παραβιάσεις ανταγωνισμού και αθέμιτη αξιοποίηση των ΑΕΔΑΚ, Ασφαλιστικών Ταμείων κλπ., από τις Τράπεζες.
-------------------------------

40 σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ??
    ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ
    ΕΠΙ ΝΔ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    ΑΓΡΟΤΕΣ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ?
    ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ
    ΕΠΙ ΝΔ ΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος μπαίνει σε ένα κατάστημα:
    - "Γεια σας, έχετε σημαίες", ρωτάει την υπάλληλο.
    - "Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..."
    - "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;"
    - "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!"
    - "Ωραία, δώστε μου τότε μια... γαλάζια!"
    *********************************************


    Στο γκισέ της Ολυμπιακής ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος ρωτάει την υπάλληλο:
    "Πόση ώρα είναι η πτήση Αθήνα - Σιγκαπούρη;"
    Η απασχολημένη υπάλληλος απαντάει: "Δύο λεπτά παρακαλώ".
    Και ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος : "Ωραία, ευχαριστώ πολύ"!!!
    **********************************************

    -Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από το Κωστάκη Ακαταλληλότερο;

    -Έχει γραμματόσημο.
    *************************************************
    Πάει ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος στη Βιβλιοθήκη και λέει:
    - Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.
    - Ώστε εσείς λοιπόν κύριε μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!
    **************************************************
    Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Κωστάκη Ακαταλληλότερο;
    Για πλάκα!
    **************************************************
    Γιατί ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος δεν μπορεί να φάει μπανάνες;
    Γιατί δεν βρίσκει το φερμουάρ!
    ************************************************
    Πάει ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος να αγοράσει γυαλιά και λέει στη πωλήτρια:
    - θέλω ένα ζευγάρι γυαλιά
    - Του ηλίου; ρωτάει εκείνη.
    - Όχι δικά μου.
    ****************************************************************
    Ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος και ο Θοδωρής περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτει πάνω στο κεφάλι του Κωστάκη μία σκατούλα από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως το Θοδωρή:
    - "Ρε Θοδωρή, τι έχω στο κεφάλι μου;"
    - "Σκατά", του απαντά αυτός.
    - "Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι εχω;"
    ************************************************************************

    Ο Θοδωρής και ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος είναι βόλτα με το αυτοκίνητο και λέει ο Θοδωρής :
    - Βγες ρε Κωστάκη να δεις αν ανάβει το φλάς.
    Βγαίνει o Κωστάκης και του λέει:
    - Ναι, οχι, ναι, οχι, ναι, όχι, ……
    **************

    Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Κωστάκη Ακαταλληλότερο;
    Για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλαβάνος έχει απόλυτο δίκιο.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΚΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη ξέρετε τη σχέση ανάμεσα στις προμήθειες του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης μεταξύ 1999-2004 και τη μονή Τοπλού;
    Μήπως έχετε κάποια σχέση με το Mega - Έθνος – Πρώτο Θέμα-Ημερησία και το λοιπό συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην «βρετανική» εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Δεν ξέρετε τίποτε λοιπόν από μεσολαβήσεις, ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις κλπ για την επένδυση των Κυπρίων (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΛΕΖΟΙ) ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ.
    TΙΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.
    Περιμένουμε ΑΚΟΜΗ την απάντησή σας, κύριε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναγνώστε την ιστοσελίδα των επιχειρήσεων Καραμανλή : www.hellenic-carriers.com και θα καταλάβετε από την ιδιότητα των μελών του Δ.Σ. και τις σχέσεις τους με Τράπεζες και funds, γιατί οι Δεξιοί ξεπούλησαν τη χώρα στους τραπεζίτες. Γιατί οι τραπεζίτες είναι αυτοί οι ίδιοι! Στους εαυτούς τους τα δίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφώνησαν τελικά όλοι οι τραπεζίτες να μοιραστούν την πίτα τω 28 δισ. Ευρώ που θα τους δώσει απλόχερα το υπουργείο Οικονομικών μέσω του πακέτου στήριξης των ελληνικών τραπεζών. Και αυτό ώστε να μην εμφανιστούν κάποιες τράπεζες ως «αδύναμοι κρίκοι» - εκείνες δηλ. που θα έκαναν πρώτες και μεμονωμένα την κίνηση να ζητήσουν κρατική βοήθεια - και δυσφημιστούν.

    Βέβαια οι κ.κ. τραπεζίτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συμφωνήσουν στο θέμα της «επιτροπείας» αμοιβών για μια πενταετία όπως πρότεινε ο κ. Αλογοσκούφης.

    Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της συμφωνίας αλλά όπως μαθαίνω δεν θα μας ικανοποιήσουν, γιατί δεν ακούω και κάποια μέτρα για τους ιδιώτες όπως π.χ. για μείωση δανειο-επιτοκίων κτλ..Ούτε ελέχθη κάτι για το πού θα βρεθούν τα χρήματα. Κάτι μου λέει ότι την λυπητερή θα την πληρώσουν πάλι οι φορολογούμενοι. Κάποιος υπολόγισε «28.000.000.000 ευρώ /10.000.000 πολίτες = 2.800 ευρώ ανά πολίτη”» ( για το clopyright ).

    Εκεί , λοιπόν , που μας έλεγαν ότι δεν είχαν πρόβλημα οι τράπεζες γίνεται τώρα όχι το «Πάρε Κόσμε!» αλλά το «Πάρε Τραπεζίτη!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥς ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΕΝΝΙΣ.ΑΛΟΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
    21-10-2008
    "...ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕΣΩ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ DEUTCHE BANK.

    …ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΕΥΡΩ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ “ΓΙΕΝ”, ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ “ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ” Ή ΗΠ.Ε.Ι. ΤΩΝ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ._

    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΣΕ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΟ 2008, ΕΝΩ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ “ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ”, ΗΤΟΙ ΤΗΣ “Ρ.Ι.Κ.” ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ (ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ,ΚΛΠ) ΘΙΒΕΤ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΙΝΑΣ, ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΑΝΕΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΗΤΟΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ._

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ “NSA-USA”, ΤΗΣ “ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ” Ή FED, ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Ή ΔΝΤ, ΚΑΙ ΤΗΣ “ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ” Ή ΕΚΤ ΕΠΙ ΤΗΣ “NSA-USA” ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ. ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ: FED-ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ή ΜΠΕΝ ΜΠΕΡΝΑΝΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ, ΔΝΤ-ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ Ή ΚΟΕΝ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΕΚΤ-ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΤΡΙΣΕ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΣ. ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ “ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ”, ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΙΣ “ΗΠΑ” ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΟ 2008, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΝΑΤΟ+ΣΕΑΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ) ΥΠΟ ΤΥΠΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ “ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ” Ή Ρ.Ι.Κ., ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ-ΣΕΑΤΟ” Ή ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ Θ.Ι.Μ. (ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ, ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΧ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΩΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ._

    ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΒΙΔ ΝΤΟΤΖ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ “ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ”.

    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΑΞΟΝΩΝ-ΒΑΥΑΡΩΝ-ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ-ΑΖΕΡΩΝ Ή ΧΑΖΑΡΩΝ-ΤΑΤΑΡΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ-ΑΛΒΑΝΩΝ-ΟΥΓΚΡΩΝ-ΙΑΠΩΝΩΝ-ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΥΠΟΦΥΛΩΝ, ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΑΤΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ-ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “HONG” ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ”._

    ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, Ο ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΒΙΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ “HONG”, ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ±ΑΟΑ ΚΑΙ ±ΟΤΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “HONG” ΜΕΣΩ ΤΡΙΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΤΟΥ “ΖΕΝ” ΙΑΠΩΝΙΑΣ-ΧΟΝΚ ΚΟΝΚ-ΜΑΚΑΟ._

    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ “ΑΟΑ” ΚΑΙ “ΟΤΟ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ “ΓΚΟΥΡΚΑΣ” ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ “ΖΕΝ” ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ._

    YΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ «ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ» ΤΗΣ “HONG”, Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ “ΑΟΑ” ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ “ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΩΝ” Ή “ΜΤΜ” ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ.

    ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ “ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΕΣ” Ή “ΜΤΜ” ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΤΟΙ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ “ΔΕΚΟ” ΚΛΠ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ._

    …ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ [ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ] ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΕΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΕΞΗ ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”, ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΕΞΗ ΑΥΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ._

    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΗΣ “CIA”, ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ “ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ” ΦΘΗΝΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΔΙΑΣΠΑΣΘΕΙ Ο “ΟΤΕ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΕΚΟ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ._

    ΚΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΤΗ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ._

    ...ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜ. ΕΘΝΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ», ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΑ 200 (ΔΙΑΚΟΣΙΑ) ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΙΣΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΩΝ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ._

    ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ._

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΩΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ, ΗΤΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ._

    ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ, ΛΗΣΤΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΩΣ Ή ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΗΔΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ROCKEFELLER, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΙΣΧΙΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΗΠΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΕ... ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ._

    ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΑΞΟΝΙΚΗ ΦΥΛΗ._

    ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. [ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ/ΡΟΥΜΑΝΙΑ] ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ._

    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΩ ΚΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ... ΕΟΡΤΟΔΑΝΕΙΑ,... ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΙ' ΑΓΟΡΕΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΑ ΜΜΕ._

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ Ή ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ._"


    ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, 8/10/2007.


    http://neoellhn.gr/nea/files/e359f55a7ec036b21f10a69e905ad43b-5283.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.
    Ο ΑΛΟΓΟΔΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ .......... ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε ψιμάρια πασόκοι,

    μέχρι κι ο δικός σας (σ)καταδικός σας κουραδομηχανή Παναγόπουλος ο ΓΣΕΕες συμφώνησε στο City FM προχθές ότι καλώς δόθηκαν.

    Φάτε μία κουράδα τώρα (προσοχή, θα πάθετε Kreutzfeld-Jakobs τρώγοντας τις σάρκες σας γιαυτό καλύτερα να τρώτε ψώλο για τον οποίο τρελλαίνεστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υποβαθμίζει τη φυσική αγωγή το ΥΠΕΠΘ

    Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το Υπουργείο παιδείας της χώρας μας για να καλύψει τα χιλιάδες λειτουργικά κενά που υπάρχουν στα σχολεία προσλαμβάνει ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που αμείβονται για 7 ευρω την ώρα και δεν έχουν παραπάνω από 12 ώρες την εβδομάδα.

    Την τρέχουσα χρονιά το ΥΠΕΠΘ έχει προσλάβει για το κανονικό σχολείο τους περισσοτέρους ωρομισθίους από κάθε άλλη χρονιά και κυρια στη φυσική αγωγή οι ωρομίσθιοι θα ξεπεράσουν στο κανονικό σχολείο τους 4000, καθώς δείχνουν τα πράγματα.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών στα σχολεία και σύμφωνα με την νομοθεσία το ΥΠΕΠΘ υποχρεούται να προσλαμβάνει αναπληρωτές εκπαιδευτικούς με πλήρες ωράριο, με την πρόσληψη ωρομισθίων καταστρατηγείται η κείμενη νομοθεσία.
    Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται σημαντικά η σχολική φυσική αγωγή τι στιγμή μάλιστα που η σημερινή πολιτική ηγεσία διατυμπανίζει ότι ενδιαφέρεται για την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης.


    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ ΠΡΙΝ ΠΟ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκτός από τις Τράπεζες δώρισε άπειρα δις σε δήθεν τεχνικές εταιρίες συμβούλων αμφιβόλων προσόντων που έβαλε με το ζόρι σε κάθε ΔΕΚΟ και δημόσιο φορέα, για να λένε πως είναι προβληματικές και πρέπει να πουληθούν, πως δεν υπάρχει επιστημονικό προσωπικό και πρέπει να γίνουν προσλήψεις (θαλασσί κατά προτίμηση)κτλ. Στο μεταξύ απίστευτες σπατάλες σε επιτροπές ηλιθίων, δείπνα και ταξίδια εργασίας αγράμματων τεμπελόσκυλων, που τα χρησιμοποιούνε σε διευθυντικές σχέσεις για να περνάνε οι από πάνω τις λαμογιές τους.
    Εάν αυτά τα χρήματα διαχειρίζονταν σωστά δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3:28

    Αγαπητέ κύριε
    Δεν ξέρω αν εσύ είσαι εξαίρεση ,αλλά σε μένα και σε όσους συγγενείς η γνωστούς έχω ότι αυξήσεις πήρα επί Καραμανλή , μου τις πήρε πίσω σε φορολογία ο Σκουφάλογος .
    Το 40% ποιός μας το επέβαλε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:48
    Το μεγαλύτερο Ναυτιλιακό Πρακτορείο στον Πειραιά , ανήκει στην οικογένεια Αλογοσκούφη.
    Είναι πλουσιόπαιδα οι Νεοδημοκράτες και γιαυτό δεν συναισθάνονται τον πόνο του εργάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά αποφεύχθηκε το ναυάγιο.

    Οι τραπεζίτες εν τέλει , υπό την σωστή καθοδήγηση του Καραμανλή και του Αλογοσκούφη, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να υποταχθούν και να πάρουν τα 28 δίς.

    Μιλάμε για μεγάλη νίκη.

    Τους είπε σκάστε και πάρτα τα.
    Του είπαν μα, να ξέρεις δεν τα θέλουμε, τους είπε, τολμάτε να μου αντιμιλάτε και τότε σκύψαν το κεφάλι και τα δέχτηκαν όλα.

    Μιλάμε για μεγάλη νίκη.

    Ευτυχώς που είχαν απέναντι τους τραπεζίτες.
    Αν τα δίναν με το ζόρι στο λαό, είμαι σίγουρος ότι δεν θα κατάφερναν να του το επιβάλλουν.

    Δεν τα θέλουμε ρέ.
    Και πούστε, έχω και καναδυό ευρώ που μου είζαν πέσει στην φόδρα. Ελάτε να τα πάρετε να τους τα δόσετε.

    Μεγάλη νίκη λέμε σήμερα η ΝΔ.
    Ούτε ένας τραπεζίτης δεν θάχει να λέει ότι δεν είχε πετρέλαιο για την θέρμανση.
    Ούτε ένας τραπεζίτης δεν θάχει να λέει ότι είναι ακριβό το γάλα.

    Μπράβο ρε Αλογοσκούφη.
    Είσαι μεγάλος λέμε.


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ , ΟΠΩς ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕ ΚΙΘΑΡΑ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΚΑΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΝΕΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεξιοί συκοφάντες,

    δεξιοί βασιλικογλύφτες,

    δεξιοί ταγματασφαλήτες,

    δεξιοί κουκουλοφόροι,

    δεξιοί δολοφόνοι φοιτητών, πολιτικών και κάθε δημοκρατικής φωνής,

    δεξιοί μιναρολόγοι,

    να πάτε μαζί με τα ανίκανα γαλάζια και μεροληπτικά τσιράκια σας ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

    φεύγετε από την εξουσία ρεμάλια. ουστ κοπρόσκυλα ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του τεμπονέρα.

    δοσίλογοι την τύχη του ζαχόπουλου θα έχετε. πρώτα γαμήσι και μετά ξεφτυλισμός.

    φυσφυρής.

    ρε δεξιοί,

    έχετε μια νίκη σε πόλεμο να μας πείτε???

    μικρά ασία χάσατε, τη μισή ελλάδα σε ξερονήσια στείλατε,

    δικτατορίες, μεταξάδες, εμφύλιους, ξερονήσια, δικτατορίες, ντοράκηδες δολοφόνους, ζαχόπρωκτους κυβερνήτες,

    σας σιχαθήκαμε τιποτένια σκουλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ντεμεκ Δεξιοί στενομνυαλοι φανατικοι, βάλτε λιγο το μνυαλο να δουλέψη και σκεφτείτε το μέλλον της παράταξης και αφήστε τις παπαριές με τα άλλα κόμματα!
    Το πρόβλημα στο άμμεσω μέλλον η ΝΔ το έχει,με τον άνθρωπο που κάναμε Προεδρο και τι θα επακολουθήση,έτσι πως έγιναν τα πραγματα μέσα στο κομμα!!
    Ιστορικά, τα λέγαμε καποτε...
    και θα είμαι σκληρός πλέον και θα τα πω έξω απο τα δόντια...
    Ρρωτήστε την Κα Σιάπικα, στην ΕΡΤ3να σας πεί για τον βλάκα πισωγλέντη Μπουχέσα, πως γαμνιώταν με τον πρώην άνδρα της,τον χρυσοχώο Βιλδηρίδη, στην Βιλλα του, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και μετα μηλατε, για τον Ακαταλληλότερο μη άνδρα πισωγλέντη!!
    Μετα ρωτήστε τον Γκόμενο,πρώην και νυν(μεγαλο επιχειρηματικο παράγωντα της Θεσ/νίκης),πως πασάρισαν την Γκόλφω στον Ακκαταλληλότερο, για να φανεί, ανροπρεπείς οικογενειάρχης(Ξέρει ο Ζαχόπουός, αλλα πολυ καλα και ο Ρουσοπουλος)!
    Αντε δεξιοί αδελφο-μάγκες, είστε συνυπεύθυνοι γι'αυτόν που στειρίζετε και γράφετε όλες τις παπαριές εδώ,αντε ρωτήστε και ψάξτε!!
    **Υποσημείωση:
    Ολα αυτά τα ξέρει ο Μεγάλος Μητσοτάκης, απο την επωχή που ήταν προεδρος του Αρείου Πάγου ο Κόκκινος,του έδωσε την Δικογραφεία την Κας Σιάπικα με όλο το υλικό, οταν έκανε μήνυση τον άνδρα της και φυσικα με τα Ντοκουμέντα του Μπουχέσα, όπου η εισαγγελια Θεσ/νίκης,λόγω Γέρου καραμανλη,την είχε βαλει άρων άρων στο αρχείο!!
    Ετσι ο Μητσό τον έχει δεμμένο τον Μπουχέσα απο όλες τις Μπαντες!!
    Μην εκπλίσεστε να δείτε το σεναρειο τύπου Σιμίτη, να επαναλαμβάνεται, με Μπουχέσα Ντόρας!
    Αυτα απο μέσα απο την ΝΔ!
    Δεν με ενδιαφέρουν οι Πασόκοι και το ΠΑΣΟΚ, ο χώρος μας που χτυπάει διάλυση! Δεν βλέπετε τι γίνεται στις ΝΟΔΕ???
    Αυτά κάποτε κάποιοι ρωμαντικοι μέσα στο κόμμα τα ειχαμε προβλέψη, όμως είμασταν δακτυλοδεικτούμενοι και γραφικοι της παράταξης!!
    Γιατί, τότε ο Καραμανλής?? Τι Ιστορία είχε, εκτός απο το όνομα??
    Γιατι όχι διαδικασίες, να βρεθή ένας γνήσιος ηγέτης της παράταξης μεσα απο δημοκρατικές πραγματικές διαδικασίες και όχι σικέ, ώστε να μην έχουμε ονομαστικούς εγκάθετους και εμείς να παριατάνουμε μόνο τους χειροκροτητές??
    Δεν βλέπετε πως καταντήσαμε το κόμμα?? Αν είχαμε πραγματικές διαδικασίες, θα χωρούσαν τορα Ρουσόπουλοι? Εμείς φταιμαι!!
    Μετα μας φταίνε οι άλλοι και τρώμε τισ σάρκες μας, που μου θυμίζουν κομμουνιστικα καθεστώτα,εχθροί του κόμματος, αντάρτες που θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνιση και ένα κάρο παπαριές(οι περισσότεροι γνησια τέκνα της παράταξης).Αλλά έχουμε γεμίση ένα λόχο Σόγαμπρους, που πιασανε τις καρέκλες και επικαλούντε τον μπαμπούλα Πασοκ!
    Ε όχι, φτάνει πια! Να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να δούμε τι αυξήσεις θα πάρει ο κοσμάκης φέτος και θα τα πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΔΡ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 3 ΠΙΑΤΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ!

    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΛΑΝΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΜΒΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, Ο ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ COCO CHANEL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με αφορμή την καθύζηση που έχει πάθει στα γκάλοπ η κυβερνητική παράταξη ,πολλοί δεξιοί επισκέπτες του αγαπημένου μας μπλόγκ γράφουν συκοφαντικά σχόλια για του ηγέτες ,νυν και πρώην , του Πα.σο.κ. και καμία συζήτηση δεν γίνεται για τον πλουσιότερο Έλληνα πρωθυπουργό όλων των εποχών που είναι σημερινός .Έτσι θα κάνουμε σήμερα μια συζήτηση για τα περιουσιακά στοιχεία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή .
    Θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του Πρωθυπουργού μας.

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’ακαταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Είχαμε 4μήνου ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands .


    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΠΕΡΓΕΙΣ?/
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΚΡΑΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Δρ κΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΕΝΕΤΑΙ!! ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο Δρ ΔΙΝΕΙ 5,5% ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ!!
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ!!
    ΒΙΒΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Γιωργάκης ο Σαϊνης μπαίνει σε ένα κατάστημα:
    - "Γεια σας, έχετε σημαίες", ρωτάει την υπάλληλο.
    - "Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..."
    - "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;"
    - "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!"
    - "Ωραία, δώστε μου τότε μια... γαλάζια!"
    *********************************************


    Στο γκισέ της Ολυμπιακής ο Γιωργάκης ο Σαϊνης ρωτάει την υπάλληλο:
    "Πόση ώρα είναι η πτήση Αθήνα - Σιγκαπούρη;"
    Η απασχολημένη υπάλληλος απαντάει: "Δύο λεπτά παρακαλώ".
    Και Γιωργάκης ο Σαϊνης: "Ωραία, ευχαριστώ πολύ"!!!
    **********************************************

    -Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από τον Γιωργάκη το Σαϊνη;

    -Έχει γραμματόσημο.
    *************************************************
    Πάει ο Γιωργάκης ο Σαϊνης στη Βιβλιοθήκη και λέει:
    - Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.
    - Ώστε εσείς λοιπόν κύριε μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!
    **************************************************
    Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Γιωργάκη τον Σαϊνη;
    Για πλάκα!
    **************************************************
    Γιατί ο Γιωργάκης ο Σαϊνης δεν μπορεί να φάει μπανάνες;
    Γιατί δεν βρίσκει το φερμουάρ!
    ************************************************
    Πάει Γιωργάκης ο Σαϊνης να αγοράσει γυαλιά και λέει στη πωλήτρια:
    - θέλω ένα ζευγάρι γυαλιά
    - Του ηλίου; ρωτάει εκείνη.
    - Όχι δικά μου.
    ****************************************************************
    Ο Γιωργάκης ο Σαϊνης και ο Πάγκαλος περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτει πάνω στο κεφάλι του Γιωργάκη μία σκατούλα από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως τον Πάγκαλο:
    - "Ρε Θοδωρε, τι έχω στο κεφάλι μου;"
    - "Σκατά", του απαντά αυτός.
    - "Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι εχω;"
    ************************************************************************

    Ο Πάγκαλος και ο Γιωργάκης ο Σαϊνης είναι βόλτα με το αυτοκίνητο και λέει ο Πάγκαλος :
    - Βγες ρε Γιωργάκη να δεις αν ανάβει το φλάς.
    Βγαίνει o Γιωργάκης και του λέει:
    - Ναι, οχι, ναι, οχι, ναι, όχι, ……
    **************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ντεμεκ Δεξιοί στενομνυαλοι φανατικοι, βάλτε λιγο το μνυαλο να δουλέψη και σκεφτείτε το μέλλον της παράταξης και αφήστε τις παπαριές με τα άλλα κόμματα!
    Το πρόβλημα στο άμμεσω μέλλον η ΝΔ το έχει,με τον άνθρωπο που κάναμε Προεδρο και τι θα επακολουθήση,έτσι πως έγιναν τα πραγματα μέσα στο κομμα!!
    Ιστορικά, τα λέγαμε καποτε...
    και θα είμαι σκληρός πλέον και θα τα πω έξω απο τα δόντια...
    Ρρωτήστε την Κα Σιάπικα, στην ΕΡΤ3να σας πεί για τον βλάκα πισωγλέντη Μπουχέσα, πως γαμνιώταν με τον πρώην άνδρα της,τον χρυσοχώο Βιλδηρίδη, στην Βιλλα του, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και μετα μηλατε, για τον Ακαταλληλότερο μη άνδρα πισωγλέντη!!
    Μετα ρωτήστε τον Γκόμενο,πρώην και νυν(μεγαλο επιχειρηματικο παράγωντα της Θεσ/νίκης),πως πασάρισαν την Γκόλφω στον Ακκαταλληλότερο, για να φανεί, ανροπρεπείς οικογενειάρχης(Ξέρει ο Ζαχόπουός, αλλα πολυ καλα και ο Ρουσοπουλος)!
    Αντε δεξιοί αδελφο-μάγκες, είστε συνυπεύθυνοι γι'αυτόν που στειρίζετε και γράφετε όλες τις παπαριές εδώ,αντε ρωτήστε και ψάξτε!!
    **Υποσημείωση:
    Ολα αυτά τα ξέρει ο Μεγάλος Μητσοτάκης, απο την επωχή που ήταν προεδρος του Αρείου Πάγου ο Κόκκινος,του έδωσε την Δικογραφεία την Κας Σιάπικα με όλο το υλικό, οταν έκανε μήνυση τον άνδρα της και φυσικα με τα Ντοκουμέντα του Μπουχέσα, όπου η εισαγγελια Θεσ/νίκης,λόγω Γέρου καραμανλη,την είχε βαλει άρων άρων στο αρχείο!!
    Ετσι ο Μητσό τον έχει δεμμένο τον Μπουχέσα απο όλες τις Μπαντες!!
    Μην εκπλίσεστε να δείτε το σεναρειο τύπου Σιμίτη, να επαναλαμβάνεται, με Μπουχέσα Ντόρας!
    Αυτα απο μέσα απο την ΝΔ!
    Δεν με ενδιαφέρουν οι Πασόκοι και το ΠΑΣΟΚ, ο χώρος μας που χτυπάει διάλυση! Δεν βλέπετε τι γίνεται στις ΝΟΔΕ???
    Αυτά κάποτε κάποιοι ρωμαντικοι μέσα στο κόμμα τα ειχαμε προβλέψη, όμως είμασταν δακτυλοδεικτούμενοι και γραφικοι της παράταξης!!
    Γιατί, τότε ο Καραμανλής?? Τι Ιστορία είχε, εκτός απο το όνομα??
    Γιατι όχι διαδικασίες, να βρεθή ένας γνήσιος ηγέτης της παράταξης μεσα απο δημοκρατικές πραγματικές διαδικασίες και όχι σικέ, ώστε να μην έχουμε ονομαστικούς εγκάθετους και εμείς να παριατάνουμε μόνο τους χειροκροτητές??
    Δεν βλέπετε πως καταντήσαμε το κόμμα?? Αν είχαμε πραγματικές διαδικασίες, θα χωρούσαν τορα Ρουσόπουλοι? Εμείς φταιμαι!!
    Μετα μας φταίνε οι άλλοι και τρώμε τισ σάρκες μας, που μου θυμίζουν κομμουνιστικα καθεστώτα,εχθροί του κόμματος, αντάρτες που θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνιση και ένα κάρο παπαριές(οι περισσότεροι γνησια τέκνα της παράταξης).Αλλά έχουμε γεμίση ένα λόχο Σόγαμπρους, που πιασανε τις καρέκλες και επικαλούντε τον μπαμπούλα Πασοκ!
    Ε όχι, φτάνει πια! Να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν τα χάρισε στους "τραπεζίτες" αλλά στους εβραίους κεφαλαιούχους που βρίσκονται "πίσω από τους τραπεζίτες".

    Και όσο περισσότερο μπανανία είναι μία χώρα, τόσα περισσότερα χρήματα του λαού της διοχετεύει, η "κυβέρνησή" της στα υπερθενικά λαμόγια. (Όχι τα "διεθνή λαμόγια" του λιακόπουλου, αλλά κοντά πέσατε!)

    Συγκρίνετε τις παροχές "προς τράπεζες" της ελλάδας με αυτές των άλλων δυτικών χωρών και θα καταλάβετε ποιοί έδωσαν σε ποιούς χρήματα για να υφαρπάξουν την ψήφο σας, στην αρχή - και τα λεφτά σας, στη συνέχεια.

    Ελλάδα: Η Χώρα όπου (απο εποχής ανδρέα) κυβερνά η Χούντα των Πανωτοκίων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 21 Οκτώβριος 2008 3:26 μμ

    ΕΠΙ ΝΔ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    ΑΓΡΟΤΕΣ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

    --------------


    ...αρκεί να πουλάνε, κομμάτι-κομματι τη γή τους και να μην περιμένουν να ζήσουν από την δουλειά τους!

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν ήταν άντρας ο Αμερικάνος και Αμερικανόδουλος bravoyorgo και τα παπάρια του δεν του τα φύλαγε η αυτοκράτειρα Mάγκυ Τσαντ στο βάζο με τη φορμόλη θα επέμενε ΚΑΙ σε προανακριτική για τη Siemens.

    Mε τη δημόσια ομολογία του Τσουκάτου έχει υποχρέωση να το κάνει αν επιθυμεί να δείξει ότι δε μασάει και ότι θα κάνει πραγματική κάθαρση. Επειδή όμως ξέρει ότι όλο το γερμανοτραφές Σημιτικό πασοκ είναι χωμένο μέχρι βαθιά στην κωλοτρυπίδα στο σκάνδαλο Siemens, κάνει το μαλάκα, δηλαδή ότι κάνει συνήθως. Μέγας ισορροπιστής ο bravoyorgo αφού δεν επιθυμεί να του τραβήξει το χαλί από τα πόδια ο Σημίτης και οι συν αυτώ.

    Δεδομένα λοιπόν η μανία της αυτοκράτειρας Μάγκυ για εξουσία είναι σημαντικότερο αγαθό από την πραγματική κάθαρση στο ανύπαρκτο μυαλό του bravoyorgo.

    Το αυτό ισχύει και για το σκάνδαλο της Μονής Τοπλού στην επαρχία του Καρχιμακιστάν.

    Ας κάτσει λοιπόν ο bravoyorgo να ατενίζει τα παπάρια του στη γυάλα και να τρώει παντοφλιές και από τη μπεκρού Χάϊδω λες και δε φτάνουν αυτές που τρώει από όλους τους άλλους (Κυβέρνηση, εσωτερική αντιπολίτευση, Αλέξη, κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!!

    Ο ΔΡ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ντεμέκ Δεξιοί στενόμυαλοι φανατικοί, βάλτε λίγο το μυαλό να δούλεψη και σκεφτείτε το μέλλον της παράταξης και αφήστε τις παπαριές με τα άλλα κόμματα!
    Το πρόβλημα στο άμεσο μέλλον η ΝΔ το έχει,με τον άνθρωπο που κάναμε Πρόεδρο και τι θα επακολουθήση,έτσι πως έγιναν τα πράγματα μέσα στο κόμμα!!
    Ιστορικά, τα λέγαμε κάποτε...
    και θα είμαι σκληρός πλέον και θα τα πω έξω απο τα δόντια...
    Ρωτήστε την Κα Σιάπικα, στην ΕΡΤ3να σας πει για τον βλάκα πισωγλέντη Μπουχέσα, πως γαμιόταν με τον πρώην άνδρα της, τον χρυσοχόο Βιλδηρίδη, στην Βίλλα του, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και μετά μιλάτε, για τον Ακαταλληλότερο μη άνδρα πισωγλέντη!!
    Μετά ρωτήστε τον Γκόμενο,πρώην και νυν(μεγάλο επιχειρηματικό παράγοντα της Θεσ/νίκης),πως πασάρισαν την Γκόλφω στον Ακαταλληλότερο, για να φανεί, ανδροπρεπείς οικογενειάρχης(Ξέρει ο Ζαχόπουός, αλλά πολύ καλά και ο Ρουσοπουλος)!
    Άντε δεξιοί αδελφο-μάγκες, είστε συνυπεύθυνοι γι'αυτόν που στηρίζετε και γράφετε όλες τις παπαριές εδώ, άντε ρωτήστε και ψάξτε!!
    **Υποσημείωση:
    Όλα αυτά τα ξέρει ο Μεγάλος Μητσοτάκης, από την εποχή που ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου ο Κόκκινος,του έδωσε την Δικογραφία την Κας Σιάπικα με όλο το υλικό, όταν έκανε μήνυση τον άνδρα της και φυσικά με τα Ντοκουμέντα του Μπουχέσα, όπου η εισαγγελία Θεσ/νίκης,λόγω Γέρου καραμανλη,την είχε βάλει άρων άρων στο αρχείο!!
    Έτσι ο Μητσό τον έχει δεμένο τον Μπουχέσα από όλες τις Μπάντες!!
    Μην εκπλήσσεστε να δείτε το σενάριο τύπου Σημίτη, να επαναλαμβάνεται, με Μπουχέσα Ντόρας!
    Αυτά από μέσα από την ΝΔ!
    Δεν με ενδιαφέρουν οι Πασόκοι και το ΠΑΣΟΚ, ο χώρος μας που χτυπάει διάλυση! Δεν βλέπετε τι γίνεται στις ΝΟΔΕ???
    Αυτά κάποτε κάποιοι ρομαντικοί μέσα στο κόμμα τα είχαμε προβλέψει, όμως ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι και γραφικοί της παράταξης!!
    Γιατί, τότε ο Καραμανλής?? Τι Ιστορία είχε, εκτός από το όνομα??
    Γιατί όχι διαδικασίες, να βρεθεί ένας γνήσιος ηγέτης της παράταξης μέσα από δημοκρατικές πραγματικές διαδικασίες και όχι σικέ, ώστε να μην έχουμε ονομαστικούς εγκάθετους και εμείς να παριστάνουμε μόνο τους χειροκροτητές??
    Δεν βλέπετε πως καταντήσαμε το κόμμα?? Αν είχαμε πραγματικές διαδικασίες, θα χωρούσαν τώρα Ρουσόπουλοι? Εμείς φταίμε!!
    Μετά μας φταίνε οι άλλοι και τρώμε τις σάρκες μας, που μου θυμίζουν κομμουνιστικά καθεστώτα,εχθροί του κόμματος, αντάρτες που θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση και ένα κάρο παπαριές(οι περισσότεροι γνήσια τέκνα της παράταξης).Αλλά έχουμε γεμίσει ένα λόχο Σώγαμπρους, που πιασανε τις καρέκλες και επικαλούνται τον μπαμπούλα Πασοκ!
    Ε όχι, φτάνει πια! Να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΦΕΙΔΩΣ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ .
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.
    ΑΣ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
    28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ.
    ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ.
    ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 6:55

    Αξιότιμε κύριε υπάλληλε του Ρουσσόπουλου ,επειδή καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεστε πολύ να μάθετε για την καταγωγή των πολιτικών και ιδιαίτερα των ινδαλμάτων σας σας
    παραθέτω ένα κείμενο μου αντέγραψα προ διμήνου από ''την Πανδώρα'' του Βήματος:

    Για όσους εξ ημών το όνομα «Καραμανλής» προκαλεί ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό ρίγος εθνικής υπερηφανείας, η περασμένη Τρίτη 29 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!

    * * *

    Διότι στις 29 Ιουλίου του μακρινού 1711 ο Αχμέντ Καραμανλί Πασάς (Qaramanli ή al-Qaramanli), γενίτσαρος τουρκικής ή αλβανικής καταγωγής, έθεσε υπό την κυριαρχία του το βιλαέτι της Τρίπολης στη σημερινή Λιβύη. Η επιρροή του γρήγορα εξαπλώθηκε και στα άλλα δύο γειτονικά βιλαέτια και η δυναστεία που εγκατέστησε κυβέρνησε την περιοχή, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με εκείνη της σημερινής Λιβύης, ως το 1835. Θεωρείται πρόδρομος της ανεξαρτησίας της Λιβύης. Μολονότι η χρήση της έννοιας του έθνους εν προκειμένω δεν είναι ακριβής, δεν μπορώ να μην πω (με καραμανλικούς όρους...) ότι ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν ο «εθνάρχης» της Λιβύης.

    * * *

    Από αυτό το σημείο της ιστορίας όμως και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται και οι παραλληλισμοί με τα δικά μας γίνονται πιο σύνθετοι. Διότι η εξέλιξη του Αχμέντ Καραμανλί είναι, βεβαίως, ο σημερινός Γκαντάφης! (Γεγονός που ενέχει κάποια ειρωνεία, καθ' όσον ο Γκαντάφης ήταν φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, καλύτερος μαθητής του οποίου υπήρξε ο δικός μας Κώστας Καραμανλής...)

    * * *

    Ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν (καταφεύγω πάλι σε όρους του σύγχρονου καραμανλισμού...) ένας τοπικός «νταβατζής» της εποχής. Με τον στόλο των πειρατικών του εκβίαζε τα κράτη και αποσπούσε μεγάλα ποσά για να μην επιτίθεται με τους κουρσάρους του εναντίον των εμπορικών πλοίων τους. Οπως και ο λα-τρε-μέ-νος Μοάμαρ (ο Γκαντάφης), η δυναστεία των Καραμανλιδών της Λιβύης, διά του ηρωικού Γιουσούφ Καραμανλί (που μάλλον ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «γιουσουφάκι»), κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ το 1801, όταν ο μέγας Τόμας Τζέφερσον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να πληρώσει φόρο τιμής 225.000 δολαρίων της εποχής στον Γιουσούφ. Το αμερικανικό ναυτικό απέκλεισε την Τρίπολη και, παρά κάποιες αρχικές επιτυχίες των κουρσάρων, ο Γιουσούφ συνθηκολόγησε το 1805.

    * * *

    (Εννοείται, βεβαίως, ότι το 2011, οπότε συμπληρώνουμε 300 χρόνια από την ανάρρηση του γενάρχη Αχμέντ Καραμανλί, θα το κάψουμε!..)

    Εδώ πρέπει να πω «μπράβο»; Μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλα κυριε αρθρογραφε μη λες τη μιση αληθεια !! Απο το Μαρτιο του 2004 άρχισαν η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τα ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ να δινουν και να χαριζουν λεφτα στις τραπεζες ;;
    Εεεε ;; Για ξηγα μας το αυτο ...

    Σε ολες τις διακυβερνησεις στο Ελλαντα, ο εναγκαλισμος ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ειναι σφιχτος γιαυτο ειμαστε η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. που πληρωνουμε επιτοκια 17,50 % το μηνα στις καρτες οταν κυκλοφορουν περιπου 20 εκατομυρια πιστωτικες στη χωρα και οταν ο Ελληνας απο 17 εως 77 δεχεται ΜΕΣΟ ΟΡΟ καπου 20 τηλεφωνηματα τη βδομαδα για να παρει μια γαμημενη καρτα που να τις βαλουνε στον κωλο τους και να τους ερθει κολπος ...

    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ....

    ΤΣΙΚΡΙΚΟΝΑΚΙΑΣ με το μπαρδον και θυμηθειτε :
    Κορακας κορακου ματι δε βγαζει
    Ο ψευτης και ο κλεφτης ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ την πρωτη 8ετια χαιρονται
    Ο λαος ειναι μαλακας (γιατι παλι πρασινους και μπλε θα ψηφισει αφου θα μας ταξουνε καθρεφτακια και τσατσαρες προεκλογικα ...)
    Αλοζανφαν κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. chief engineer,

    where have you been?

    get on all fours, you know assume the position, me so horny... and please don't gag.


    θα σε περάσω κι ένα χεράκι το βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ . ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ .
    ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ.
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    *Το 2001 ο H. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ το 2000), παίρνοντας το μέρος της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Το πράσινο δικαστήριο αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του).
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 8:43
    Είναι φανερό ότι σε πόνεσε η αναφορά στον Αχμέντ Καραμανλί.
    Θα είσαι και σύ Τουρκόσπορος.
    Περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗς ΕΝΩΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗς ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ.Μηνες τωρα το υπουργειο υγειας, εμπαιζει τους παντες και δεν δινει λυση στο προβλημα.Αν αρχισουν ομως να πεθαινουν ανθρωποι ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥς ΙΑΤΡΟΥΣ.θΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.Αυτος που δινει 70 ευρω για δουλεια 18ωρων, περαν των δυο οκταωρων, ενα πριν κι ενα μετα την εφημερια.Βασικος μισθος ειδθκευομενου? 800 ευρω.
    Αυτα ομως περνουν σε δευτερη μοιρα.Το ξαναλεω, στις γενικες συνελευσεις εχθες των νοσοκομειακων ιατρων, βγηκαν προγραμματα, που για πολλα μεγαλα νοσοκομεια φτανουν τις 10-15 πρωτες ημερες του Νοεμβριου.Γραψτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ?ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    ΑΓΡΟΤΕΣ,ΕΡΓΑΤΕΣ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ
    Η ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΛΕΦΤΑ
    ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Η ΧΩΡΑ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004.
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2004 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΚΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΙΝ
    ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ,ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ
    Η ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΡΑΝΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΖΕΣ
    ΟΥΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΩΣ ΤΟ 2004.
    Η ΝΔ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ
    ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η Κ. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ Ο Κ. ΣΟΥΦΛΙΑΣ,Ο Κ.ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,Ο Κ. ΛΙΑΠΗΣ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
    ΜΙΑ ΑΚΕΡΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΙΚΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΕΜΝΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΙ
    ΕΥΓΕ!!!


    ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ??
    ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ
    ΕΠΙ ΝΔ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    ΑΓΡΟΤΕΣ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ


    ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ?
    ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ
    ΕΠΙ ΝΔ ΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ


    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ---------------------------------

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΧΙΟΥΜΟΡ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ??
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ Η Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση