GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι οι 259 απολυμένοι της Ολυμπιακής;..

. Αποκατεστησε και τους εποχικους ο υπουργος μεταφορων. Για τους απολυμενους του Βερελη το 2003, δεν μπορει να βρει λυση; Τοσοι νομικοι συ...

.
Αποκατεστησε και τους εποχικους ο υπουργος μεταφορων. Για τους απολυμενους του Βερελη το 2003, δεν μπορει να βρει λυση; Τοσοι νομικοι συμβουλοι του υπουργειου εδω και στις Βρυξελλες,δεν εχουν τον τροπο να αποκαταστησουν το εγκλημα του ΠΑΣΟΚ;
Απο τους 100000 εργαζομενους απο την ιδρυση της Ολυμπιακης,γιατι επρεπε μονο οι απολυμενοι του 2003, να χουν αυτην την ''τυχη''; Με το ζορι σε υποχρεωτικη μειωμενη συνταξη, εφ ορου ζωης,στερουμενοι για παντα το δικαιωμα να εξαντλησουν τον εργασιακιο τους βιο και να παρουν εν καιρω πληρη συνταξη,εστω και σε καποια αλλη εργασια απασχολουμενοι.
Εδω και 5 χρονια,προσπαθουν ν' ανταπεξελθουν στις οικογενειακες τους υποχρεωσεις, μην βρισκοντας ''μαυρη '' εργασια κι αν την βρουν, πρεπει να δεχονται τα μειωμενα μεροκαματα,να δουλευουν χωρις ωραριο και το βασικοτερο,να μην εχουν πλεον το δικαιωμα να κολλανε ενσημα, για να παρουν οταν γερασουν [οι περισσοτεροι ηταν 35-38 χρονων] την πληρη συνταξη,που δικαιουνται ολοι οι εργαζομενοι στο ελληνικο κρατος.Καλειται ο υπουργος να σταθει στο υψος των περιστασεων και να δωσει την λυση. Μπορει.
Ας επεξεργαστουν οι συμβουλοι του μια τροπολογια κι ας την περασει σε οποιοδηποτε νομοσχεδιο. Εδω ο Βερελης, τρυπωσε την τροπολογια που απελυε νεους σε ηλικια εργαζομενους,το 2003, σε νομοσχεδιο των ΕΛΤΑ. Τον περιμενουμε να δειξει την λογικη και ευαισθησια που ευαγγελιζεται και την κανει πραξη σημερα και στους 259 απολυμενους. Απο την δικαιοσυνη,δεν εχουν να περιμενουν τιποτα,οπως αποδειχθηκε ,αλλα ακομα κι αν δικαιωθουν σε 7 χρονια, καμμια ΚΑΤΑΡ και κανενας νεος ιδιοκτητης της Ο.Α,δεν θ' αναλαβει την ευθυνη της Ολυμπιακης .Αυτο πλεον εχει ψηφιστει απο την βουλη.
Οι οικογενειες 259 απολυμενων περιμενουν τον Χατζηδακη να διορθωσει το εγκλημα του ΠΑΣΟΚ -ηταν πολιτες αυτου του κρατους, ασχετα με το οτι οι κυβερνωντες αλλαξαν εν τω μεταξυ.
vertigo
--------------

17 σχόλια

  1. XA XA!! ΟΛΟΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ
    ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ!!
    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ...
    ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΕ "ΤΡΙΣΕ" ΔΗΛ. ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!
    ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ!!


    Διέξοδο από την κρίση αναζητούν οι ηγέτες του Eurogroup

    Διέξοδο από την οικονομική κρίση αναζητούν οι ηγέτες χωρών της Ευρωζώνης που συμμετέχουν την Κυριακή σε Σύνοδο Κορυφής στο Παρίσι. Την επιθυμία τους για ανάληψη «συντονισμένης» δράσης απέναντι στην οικονομική κρίση εκφράζουν ο πρόεδρος της Γαλλίας και η καγκελάριος της Γερμανίας, χωρίς όμως να προωθούν την ιδέα της δημιουργίας κοινού ταμείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι κυριοι και μαλιστα χωρι αλλο ανδεν υπαρχουν λεφτα, απολυστε259 απ το μετρο και βαλτε τους .ξερουν οι πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ'ευχαριστουμε που μας εδωσες τον χωρο ν'ακουστουμε κι εμεις οι απολυμενοι του ΠΑΣΟΚ.

    Απο τις οικογενειες 260 απολυμενων ιπταμενων συνοδων-φροντιστων, ανοιχτη επιστολη προς τον υπουργο μεταφορων ,κυριο Κωστη Χατζηδακη.

    Διακόσιοι εξήντα (260) ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές της Ολυμπιακής Αεροπορίας (Υπεύθυνοι πληρώματος και εκπαιδευτές, με 10.000 ώρες πτήσης), ουσιαστικά ¨απολύθηκαν¨ στις 2/10/2003 με το Ν.3185/03,επι κυβερνησεως ΠΑΣΟΚ .(Με υποχρεωτική πρόωρη μειωμενη συνταξιοδότηση)

    Με τον νόμο 3185/03, προβλεπόταν, για όλους τους υποχρεωτικά συνταξιοδοτούμενους, βάσει τον διατάξεων του νόμου, καταβολή κινήτρων από τον «ειδικό Λογαριασμό Αποκρατικοποίησης» της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
    Δυστυχώς, ακομα και μετα την αλλαγή της κυβέρνησης , δεν δόθηκε κανένα απολύτως κίνητρο στους 260 ιπτάμενους φροντιστές – συνοδούς όπως οι διατάξεις του νόμου προέβλεπαν.
    Αμεσως μετα προσελαβε η εταιρεια ισαριθμο αριθμο εποχικου προσωπικου,το οποιο πριν λιγο καιρο μονιμοποιησε.
    Αντιγραφω απο τον τυπο τις δηλωσεις που κανατε στις 8/10/08.

    ''-Σχετικά με τους 260 πρώην εργαζόμενους της Ολυμπιακής,κυριε υπουργε, που ήρθαν το πρωί εδώ. Αυτοί αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Υπάρχει στο μυαλό σας σκέψη για ρύθμιση; Μιλάμε για νέους ανθρώπους που έχουν βγει σε πρόωρη σύνταξη.
    -Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται πραγματικά μπροστά σε ένα πρόβλημα που προέκυψε γιατί η λύση του 2003 είχε συνδεθεί με υποθέσεις που σχετιζόταν με το μέλλον και δεν ήταν μια στέρεα νομική λύση. Και αυτή είναι η διαφορά και για τους εργαζόμενους σε σχέση με την τωρινή λύση. Υπό την έννοια ότι τώρα οι εργαζόμενοι ξέρουν πόσα χρήματα θα πάρουν ποιες είναι οι αποζημιώσεις τους, ποιο είναι το ασφαλιστικό τους μέλλον, ποιο είναι το εργασιακό τους μέλλον. Τότε ήταν συνδεδεμένη η αποζημίωσή τους, με τη μελλοντική ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής, η οποία δεν έγινε. Το θέμα, όπως ξέρετε, είναι στα δικαστήρια. Πρέπει να σεβαστούμε, σε κάθε περίπτωση, τη διαδικασία που σχετίζεται με τη Δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα είμαι στη διάθεσή τους για περαιτέρω διάλογο. Είναι όμως νομικά ένα θέμα που δεν σχετίζεται με τη σημερινή προσπάθεια ιδιωτικοποίησης."

    διαπιστωνω οτι αναγνωριζετε οτι ο νομος που μας απελυσε δεν στηριζοταν σε στερεη νομικα λυση κι οτι δεν αποζημιωθηκαμε γιατι οπως λετε, τοτε δεν εγινε καμμια ιδιωτικοποιηση με την οποια καποιοι ''σοφοι'' ειχαν συνδεσει την απολυση και αποζημιωση μας.
    Γνωριζετε πολυ καλα οτι τα δικαστηρια τοτε δεν μας δικαιωσαν και ουτε περιμενουμε κατι διαφορετικο στο μελλον.Επισης η αποκατασταση μας,δεν συνδεεται με την ελληνικη δικαιοσυνη αλλα μπορει να δικαιωθουμε μονο με τροπολογια του υπουργειου μεταφορων .
    Αλλα και στην περιπτωση που δικαιωθουμε δικαστικα[μετα απο 7 χρονια,μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση],ποιος θα μας αποζημιωσει κυριε υπουργε;
    Η Ο.Α που σε λιγους μηνες δεν θα υπαρχει;
    Το οτι πρεπει να σεβαστουμε τις δικαστικες απφασεις κι οτι απο κει και περα ειστε στην διαθεση μας,αδυνατω να το καταλαβω.Δηλαδη,αν δεν δικαιωθουμε 'η κι αν δικαιωθουμε [αλλα δεν θα χουμε απο που να ζητησουμε την αποζημιωση μας],θα 'ρθουμε μετα 7 χρονια να σας συναντησουμε για να βρειτε λυση;
    Αφου ειστε ανοιχτος σε διαλογο,δωστε τωρα την λυση κυριε Χατζηδακη,μια εταιρεια που ανηκει στην δικαιοδοσια του υπουργειου μεταφορων και ανηκει στο δημοσιο,δεν μπορει να φερεται με τετοια αναλγησια,οταν ειναι και η μονη υπευθυνη και υπολογη για το σοβαρο προβλημα τοσων οικογενειων.
    Δεν δουλευαμε σε ιδιωτικη εταιρεια κυριε υπουργε,σε κρατικη εταιρεια δουλευαμε και το κρατος καλειται τωρα να μας αποκαταστησει.
    Εφ'οσον αναγνωριζετε το δικαιο των αιτηματων μας,δεν χρειαζεστε την αποφαση της δικαιοσυνης.
    Η δικαιοσυνη αλλωστε,δεχθηκε την συνταγματικοτητα του νομου και δεν μας δικαιωσε τοτε...
    Οι εγκριτοι νομικοι συμβουλοι που εχετε,θα μπορεσουν σιγουρα να βρουν τον τροπο να μας αποκαταστησουν τωρα,με την σημερινη ιδιωτικοποιηση.
    Αν το θελησετε,μπορειτε να διορθωσετε το εγκλημα που διαπραχθηκε το 2003.
    Ισοτητα με τους υπολοιπους σημερινους συναδελφους μας και με τους ελληνες πολιτες γενικα,ζηταμε.Η απολυση μας ειχε σαν συνεπεια

    Α) Να χάσουμε το δικαίωμα της «εφάπαξ» αποζημίωσης του Ν 2112 που θα δικαιούμαστε με την ολοκλήρωση της καριέρας μας (25 ετια)
    Β) Να αναγκαστούμε να ζήσουμε τις οικογένειες με μια σύνταξη που αντιστοιχεί ουτε στο 1/4 των αποδοχών που θα λαμβάναμε ως εργαζόμενοι ,στερώντας μας το δικαίωμα να ασκήσουμε το επάγγελμα μας για πάντα,ή ενα οποιδηποτε αλλο επαγγελμα.Οσοι απο μας βρισκουν μαυρη εργασια,πρεπει να δεχονται τα μειωμενα μεροκαματα,να δουλευουν χωρις ωραριο και το βασικοτερο δεν εχουν το δικαιωμα να κολλανε πλεον ενσημα.
    Γ) Να μας στερηθεί για πάντα το δικαίωμα της πλήρους σύνταξης που έχουν όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι.

    Σας ευχαριστουμε και περιμενουμε να μας δικαιωσετε.Η ελληνικη δικαιοσυνη αποφανθηκε οταν προσφυγαμε ζητωντας να γυρισουμε στην δουλεια μας,οτι ο νομος που μας εδιωξε,ηταν συνταγματικος και δεν μας δικαιωσε.Η μονη μας ελπιδα για αποκατατασταση,ειστε εσεις.
    Το ελληνικο κρατος και το υπουργειο μεταφορων μας ζημιωσε για ολη μας την ζωη και μονο το ελληνικο κρατος και το υπουργειο μεταφορων,μπορει σημερα να μας αποκαταστησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ.
    ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΡΙΟ 13/10/08
    ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/10/08,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8Μ.Μ,Ν ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ,ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ Ν'ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΠΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ 2003,ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχουν και αλλοι απολυμενοι εργατες αλλα επειδη δεν ειναι μισθωτοι ψηφοφοροι κανεις δεν μεριμνα γι' αυτους
    Οι δημοσιοι στα 45 και στα 50 βγαινουν συνταξιουχοι και αλλοι δεν θα βγουν ποτε
    Αυτοι με παχυλες συνταξεις απο προβληματικες εταιρειες και αλλοι απο ταμεια που τους φαγαν τα λεφτα παλι οι ιδιοι
    Αυτοι με εφ'απαξ πολλων χιλιαδων και αλλοι με μισθους και συνταξεις πεινας
    Οπως λοιπον επιβιωνει ολος ο Ελληνικος λαος να βγουν και αυτοι στην αγορα εργασιας να δουν τι σημαινει ιδιωτικος τομεας που τοσο κοβονται και προπαγανδιζουν εκ του ασφαλους, με δημοσια και σιγουρη θεση
    Αφου η εταιρεια τους χρεωκοπησε θελουν και τα προνομια μιας κερδοφορας εταιρειας .
    Την Ολυμπιακη κυριοι δεν την εβαλε μεσα ο Ελληνικος λαος αλλα εσεις οι ιδιοι με τα προνομια που ειχατε, με τους μισθους που ειχατε με τα εφ'απαξ που παιρνετε και πολλα αλλα
    Φταινε επισης αυτοι που διοικουσανε τοσα χρονια την ΟΑ και καθε δημοσιο οργανισμο που ειναι προβληματικος με πολλα προνομια ( ΟΑ , ΔΕΗ , ΟΣΕ,κλπ )
    Και διοριζανε ασυστολα υπεραριθμους υπαλληλους στους δημοσιους οργανισμους , ενω στις δικιες τους εταιρειες οταν ειχανε τους δικους τους υπαλληλους τους δινανε το βασικο (600 Euro το μηνα)και οχι 1200 και ανω.
    Ζητατε κυριοι την αλληλεγγυη μας και την συμπαρασταση μας αλλα δεν αναρωτιεσται που θα βρεθουν τα χρηματα για να πληρωθητε ολοι εσεις του δημοσοιυ που μονο ζητατε?
    Απο την φορολογια στο απλο πολιτη θα ψαξουν να βρουνε χρηματα για να ειστε παλι εσεις εξασφαλισμενοι .
    Εσεις ποτε συμπαρασταθηκατε στο μεσο Ελληνα να παρει ενα Euro αυξηση για να πληρωσει και εσας?
    υποχραφτηκε κανενα χαρτι που να λεει οτι οι συμβασιουχοι θα πρεπει να διοριστουν και αυτοι ?
    Επιτελους σ'αυτη τη χωρα εχουμε καπιταλιστικο καθεστως η σοσιαλιστικο ?
    Ή μηπως εχουμε εφευρει νεο πολιτευμα καπιταλιστικο σοσιαλισμο?
    (αυτοι που καλοπερνανε και αυτοι που δουλευουν )
    Αν ομως οπως φωναζετε οτι μπηκατε με την αξια σας ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα δεν πρεπει να φοβαστε γιατι εχετε αξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. 4.20

    Είσαι απατεώνας!


    Μπορεί τα γεγονότα στα οποία αναφέρεσαι να είναι πραγματικά (άγνωστο) αλλά η χρήση της λέξης ¨απολύθηκαν¨, σε καρφώνει.

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!

    Είσαι βαλτός, αλλά να το ξέρεις, οι "φίλοι" και εργοδότες σου, θα πάνε φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ
    http://www.eamb.gr/olympiaki/olympic_air.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. ΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ Η EMIRATES ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Υπαρχουν και αλλοι απολυμενοι εργατες αλλα επειδη δεν ειναι μισθωτοι ψηφοφοροι κανεις δεν μεριμνα γι' αυτους
    Οι δημοσιοι στα 45 και στα 50 βγαινουν συνταξιουχοι και αλλοι δεν θα βγουν ποτε
    Αυτοι με παχυλες συνταξεις απο προβληματικες εταιρειες και αλλοι απο ταμεια που τους φαγαν τα λεφτα παλι οι ιδιοι
    Αυτοι με εφ'απαξ πολλων χιλιαδων και αλλοι με μισθους και συνταξεις πεινας
    Οπως λοιπον επιβιωνει ολος ο Ελληνικος λαος να βγουν και αυτοι στην αγορα εργασιας να δουν τι σημαινει ιδιωτικος τομεας που τοσο κοβονται και προπαγανδιζουν εκ του ασφαλους, με δημοσια και σιγουρη θεση
    Αφου η εταιρεια τους χρεωκοπησε θελουν και τα προνομια μιας κερδοφορας εταιρειας .
    Την Ολυμπιακη κυριοι δεν την εβαλε μεσα ο Ελληνικος λαος αλλα εσεις οι ιδιοι με τα προνομια που ειχατε, με τους μισθους που ειχατε με τα εφ'απαξ που παιρνετε και πολλα αλλα
    Φταινε επισης αυτοι που διοικουσανε τοσα χρονια την ΟΑ και καθε δημοσιο οργανισμο που ειναι προβληματικος με πολλα προνομια ( ΟΑ , ΔΕΗ , ΟΣΕ,κλπ )
    Και διοριζανε ασυστολα υπεραριθμους υπαλληλους στους δημοσιους οργανισμους , ενω στις δικιες τους εταιρειες οταν ειχανε τους δικους τους υπαλληλους τους δινανε το βασικο (600 Euro το μηνα)και οχι 1200 και ανω.
    Ζητατε κυριοι την αλληλεγγυη μας και την συμπαρασταση μας αλλα δεν αναρωτιεσται που θα βρεθουν τα χρηματα για να πληρωθητε ολοι εσεις του δημοσοιυ που μονο ζητατε?
    Απο την φορολογια στο απλο πολιτη θα ψαξουν να βρουνε χρηματα για να ειστε παλι εσεις εξασφαλισμενοι .
    Εσεις ποτε συμπαρασταθηκατε στο μεσο Ελληνα να παρει ενα Euro αυξηση για να πληρωσει και εσας?
    υποχραφτηκε κανενα χαρτι που να λεει οτι οι συμβασιουχοι θα πρεπει να διοριστουν και αυτοι ?
    Επιτελους σ'αυτη τη χωρα εχουμε καπιταλιστικο καθεστως η σοσιαλιστικο ?
    Ή μηπως εχουμε εφευρει νεο πολιτευμα καπιταλιστικο σοσιαλισμο?
    (αυτοι που καλοπερνανε και αυτοι που δουλευουν )
    Αν ομως οπως φωναζετε οτι μπηκατε με την αξια σας ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα δεν πρεπει να φοβαστε γιατι εχετε αξια

    12 Οκτώβριος 2008 5:33 μμ

    ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΟΥΤΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΡΙΞΑΜΕ ΕΞΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ'ΑΦΗΣΕ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΡΟΔΟΣ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ''ΜΑΥΡΑ'' ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΛΑΨΑΝ,ΒΡΕΘΗΚΑΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ,Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 259,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ .
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΟΛΛΑΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΕΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 258,ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.
    ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Μ'ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ''ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ'' ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2003.ΕΔΙΩΞΑΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΟΠΩΣ Σ'ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ΄;ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 25 ΕΤΙΑΣ ,ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΦΤΗΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ Ο.Α.
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Ο.Α,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΈΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΣΗΣ
    Bloopers Team (CA) .[ΜΑΛΛΟΝ CIA ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ]
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ,ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ''ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ''ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ 'Η ΕΣΥ.ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ.ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ,ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.
    ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 8/10/08,;
    ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ;
    ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2003.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΠΑΣΟΚΕ 5:36 ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ)ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΗΣΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δυστυχως το κομμα μας ειναι αφιλο κοντρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ" ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φαντάσου να είχαμε τα επιπόλαια πράσινα ανθρωπάκια να κυβερνάνε τη χώρα. Μπερδεμένα μυαλά επιπόλαιων ανθρώπων.
    Η Διεθνής κρίση, βρε άσχετοι, οφείλεται στο κράτος πάλι. Ο ανεύθυνος ο Μπούς εγγυάτο τα δάνεια των ημικρατικών Fannie Mae και Freddie Mac (7 τρισ. δολάρια εκταμιεύσεις), που έδιναν αφειδώς δάνεια για να δίνει την ψευδαίσθηση ότι ακόμη και ένα υπαλληλάκι μπορεί να αγοράσει βίλα, προφανώς για περνάει το μήνυμα όλα πάνε καλά, γιαυτό ξαναψηφίστε μας.
    Εάν σε αυτή την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ προσθέσεις τη δίψα για προμήθειες των στελεχών των τραπεζών φτάσαμε στην κατάρρευση όλου του συστήματος.
    Εάν λειτουργούσαν οι κρατικοί έλλεγχοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ.
    Το πρόβλημα λοιπόν είναι ο καπιταλισμός ή ο κρατισμός;
    Εάν οι δύο ανωτέρω εταιρίες ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ θα τα σκόρπαγαν αφειδώς όπως έκαναν;
    Ο καπιταλισμός φίλε μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ αλλά είναι το καλύτερο σύστημα που έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιλάμε για πρόωρη συνταξιοδότηση 35άρηδων που θα παίρνουν ασφαλώς κάπου 1000 ευρώ, ενώ άλλοι 35άρηδες παρακαλούνε να δουλέψουν σα σκυλιά για 700-800; Ή, μήπως κάνω λάθος.

    Και τώρα θέλουν να "επαναπροσληφθούν" στο πρόγραμμα αργομισθιών που προβλέπει το σχέδιο Χη-δάκη, για να κάθονται και να παίρνουν 4πλάσια!

    Και στη θέση τους προσελήφθησαν άλλοι, που και αυτοί μονιμοποιήθηκαν!

    Κάτι τέτοια διαβάζουν κάποιοι και τους σηκώνονται οι τρίχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. eseis tis oa an pate kai doulepsete me ensima kapou anexartita ti malakies tsampounate den einai katholou paranomo aplos tha kopei i proori sintaxi kai otan erthei i ora kai simplirosis ensima tha parete full sintaxi.i proori sintaxi oti apofasi kai na exei parei i kivernisi einai dikaioma sou an den ti thes pas kai douleueis.an exoun psifisi to antitheto sti vouli tote kai to xoun perasi den einai aplos paranomo alla kai antisintagmatiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση