GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πυροβολήστε με ως βλάκα..."

. Του Κοινοβουλευτικού . Συνέχισε και σήμερα ο βουλευτής Εβρου της ΝΔ Ακης Γεροντόπουλος να λέει στη Βουλή "πυροβολήστε με ως βλάκα...

.
Του Κοινοβουλευτικού
.
Συνέχισε και σήμερα ο βουλευτής Εβρου της ΝΔ Ακης Γεροντόπουλος να λέει στη Βουλή "πυροβολήστε με ως βλάκα αλλά όχι ως λαμόγιο", για το θέμα της τροπολογίας που είχε καταθέσει σχετικά με τον αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων στο Κιλκίς και τη Χαλκιδική.
Εξίσου ενδιαφέρον, ότι ομολόγησε πως η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης του είχε ζητήσει να καταθέσει την τροπολογία. Δηλαδή, ο υφυπουργός Κ. Κιλτίδης που εκλέγεται στο ...Κιλκίς!
Και για τους αποχαρακτηρισμούς στη Χαλκιδική, ποιος;
-------------------------------

38 σχόλια

  1. Ο Γιώργος Παπανδρέου βαδίζει σταθερά πίσω. Ο λαός κάθε μέρα τον αποδομεί περισσότερο αφού δεν εμπνέει πια καθόλου εμπιστοσύνη και επιπλέον με τη καθημερινή του νωθρή στάση και αδέξια συμπεριφορά κερδίζει όλο και πιο πολλούς υποστηρικτές. Η αθλία αντιπολίτευση της λαμογιάς , των ενδοτικών και της διάλυσης του κράτους επί 20ετία που κάθε μέρα ζούμε και βλέπουμε από παντού έχει εξοργίσει τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα, και στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου βρήκε τον κατεξοχη βλάκα του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου με τα μηνύματα που στέλνει σε κάθε μεριά δείχνει ότι θα υπάρξει τεράστιος συμβιβασμός με τα λαμογια κάθε κατεύθυνσης και χρώματος. Κανένας συμβιβασμός με αυτούς που δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα . Όποιος έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε τέτοια θέματα , είτε τώρα είτε παλιά είναι εκλεγμένος ήδη. Το μήνυμα αυτό βγαίνει ξεκάθαρα πλέον από τη Χαριλάου Τρικούπη. Όποιος το πήρε καλά έκανε ,όποιος δεν το πήρε κακό του κεφαλιού του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πάντα πολύ ασαφής. Το νέο ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου αρχηγό , κάθε μέρα χάνει την εμπιστοσύνη του λαού. Η ήττα έρχεται. Η ετοιμόρροπη αντιπολίτευση κάθε μέρα ξεψυχά και σε λίγο θα είναι ένας κακός εφιάλτης όπως ήταν και η κυβερνητική περίοδος του 81-04. Η ΝΔ το ξέρει καλά αυτό και κάθε μέρα κάνουν ότι μπορούν για να μην αποδομήσει το ΠΑΣΟΚ του γιωργάκη περισσότερο για να διατηρηθεί αυτή στην εξουσία. Το ΠΑΣΟΚ της λαμογιάς, του ενδοτισμού, του ξεπουλήματος φεύγει.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ;;;;; ΔΕΝ ΠΑΕΙ,
    ΕΝΩ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πυροβολήστε με ως βλάκα



    Πάλι βαρύγδουπες δηλώσεις το γκιόργκος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ (ΜΑΚΑΚΑΣ) ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ.
    ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ.
    ΟΥΣΤ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. palikari mou den thelis mono esi pirovolima oli dexia theli.Vouleytes pou den boroun na valoun ena stayro mesa se ena tetragonaki ke xriazete o tragakis na ton vali gia na sas masi sto mantri eiste AXRISTI gia tin vouli. prepi na ereynithi mipos evale ke tou KARAMALI giati aytos etsi kialios einai gia ta panigiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη λέτε μαλακίες... φυσικά και είχε κόσμο το γκιόργκος χθες


    είχε τον Αντρέα, τον Αλευρά, τον Κουτσόγιωργα, 2 σαλεπιτζήδες, ένα καστανά, 3 νιγηριανούς με cd και 2 πούλμαν με γιαπωνέζους τουρίστες που τους είχε πάει ο ξεναγός τους να δούνε παραδοσιακή λαϊκή τέχνη (καραγκιόζη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Πάχτα και τους άλλους βουλευτές που υπέγραψαν την επίμαχη τροπολογία του ( πάλι αφορούσε την Χαλκιδική ), τους διέγραψε τότε ο Γ. Παπανδρέου, Τώρα ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός που είναι; Κοιμάται ή παίζει ακόμα ρακέτες στην Παραλία της Ραφήνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο για βλάκα να σε πυροβολήσουμε;
    Πολλά ζητάς σαρακατσάνε μου! Και για μαλάκα να σε πυροβολούσαμε λίγο θα σου έπεφτε.
    Αν έχεις γνώση αυτών των πραγμάτων που έκανες τότε παρετήσου! Που να παρετηθείς όμως; Η καρέκλα είναι πολύ γλυκιά. Πιο γλυκιά και από τον μουνί της Angelina Jolie και Jenifer Lopez μαζί.
    Μήπως ζητάς και να σε συγχωρέσουμε;
    Πόσο ετών είσαι μωρέ πούστη; 10 ετών και ζητάς να σε συγχωρέσουμε;
    Τι λαμόγιο και αυτό;
    Και αυτός το παίζει τώρα θύμα.
    Αν είσαστε ανίκανοι να κυβερνήσετε τον τόπο αυτό μαζεύτε τα και πηγαίνετε στα χωριά σας να βοσκήσετε πρόβατα και γίδια.
    Γύφτουλες!
    Και σε εσένα Μάκη Τριανταφυλόπουλε, παιδαρεστή και αλκοολικέ.
    Πρίν δηλώνεις ότι δηλώνεις για το Press.gr ρίξε μια ματιά στα χάλια σου. Ανίκανε μπινιέ.
    Σε έχουμε και εσένα μία έκπληξη, μην ανησυχείς, θα σου την σερβίρουμε όταν έρθει η ώρα...

    Άντε γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζάμπα η σφαίρα θα πάει...

    ασε που είναι και ακριβές τον τελευταιο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σεμνά και ταπεινά ρίχνοντας άπλετο φώς απεδέχθει τον ορισμό που τον εκπροσωπεί. Ε! τι άλλο να πει κανείς ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν βλεπεις την διαφορα? Ο Γιωργος ηταν λιγο πριν τις εκλογες και ειχε καθε ανεση να το κανει, και η τροπολογια ειχε περασει.

    Ο Κωστακης αν το κανει ριχνει την κυβερνηση του, και η τροπολογια δεν περασε, και ο βουλευτης παραδεχτηκε οτι εκανε βλακεια... ξερω δεν τον πιστευεις αλλα τα υπολοιπα ειναι γεγονοτα.

    Τεσπα, νομιζω οτι ο Κωστακης, αν ειχε την πολυτελεια 10/20 βουλευτων σιγουρα θα ειχε διωξει 3-4 μεχρι τωρα, αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα, ειναι αναγκασμενος να υπομενει πολλα, παρα πολλα!!

    Και αν το κανει, με τα γκαλλοπ οπως ειναι σημερα θα μπουμε σε περιπετειες που μονο οι αναρχικοι των εξαρχειων θα μεινουν ικανοποιημενοι, αλλα και οι συνηθεις υποπτοι ανεγκεφαλοι που δεν τους νοιαζει τιποτα, μονο το κομματικο μισος που εχουν, χωρις να υπονοω οτι ειναι απο μονο μια παραταξη.

    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 'Ολα θα τα φάνε τα δεξιά λαμόγια. Όποια απατεωνιά, κλεψιά λαμογιά και να αποκαλυφθεί, βρίσκεις από κάτω και το δεξιό το κλέφτη.

    Ομόλογα, κουμπάροι, βαρθολομαίοι,ζαχόπουλοι, χρηματιστήριο,παυλίδηδες,μαγγίνες, ΟΤΕ-Γερμανός, μοναστήρια,μονές,υποκλοπές, σκάνδαλα,ακρίβεια, ανεργία, αναξιοκρατία,κομματισμός, διαφθορά,τα δώρα της νέας διακυβέρνησης της δεξιάς.

    Δώρα στους έχοντες και κατέχοντες, πείνα και δυστυχία στον απλό το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ.. ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκεφτομαι πως ενας η περισσοτεροι ή ολοι οι βλακες τιναξανε τα ταμεια του κρατους στον αερα (μαλλον στις τσεπες τους) και τωρα προσπαθουν να τιναξουν και τον οικογενειακο προυπολογισμο του καθενος μας.
    Μπαμ !! Μπαμ!! Μπαμ !!
    Ποσους εφαγα ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν κάνατε, λέω αν κάνατε αυτές τισ δηλώσεις κύριε Ακη Γεροντόπουλε αυτό δεν σας ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΙΑΣ
    Φυσικά ούτε και τους ψηφοφόρους σας.
    σαν να μας λέτε ότι δεν πρέπει να μπαίνουν στη βουλή τα λαμόγια αλλά οι βλάκες.
    ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    Συμφωνώ λοιπόν με τον 4.56

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TI FROUTO EISAI ESY REPAIDIMOU:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4.53
    έχετε ενοχληθεί πολύ από τα δικά μου κείμενα και επειδή δεν έχετε πολιτικά επιχειρήματα για να απαντήσετε αρχίσατε αναρτίσεις δικών σας κειμένων με την δική μου υπογραφή .
    Δεν θα ξαναασχοληθώ με το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά σας πληροφορώ ότι θα συνεχίσω την ανάρτιση των δικών μου κειμένων αλλά και των copypaste για να γίνεται σωστή πληροφόρηση των bloggers .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΝΑ BLOG ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

    ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    "ΕΞΥΠΝΟΣ". ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Ή ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΔΕΞΙΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και γιατί ρε μεγάλε να πάει χαμένη η σφαίρα ???



    Κ Α Ι Γ Ι Α Τ Ι Ρε μαλάκες μου..

    να πάει χαμένη η σφαίρα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!
    θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

    Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται:
    1. Η δήμευση όλων των παγωμένων επί 7 μήνες καταθέσεων στις τράπεζες (πρόταση του βουλευτή Γάμα Μανώλη).

    2. Το στήσιμο μπλόκων από συνεργεία του υπουργείου σε κάθε δρόμο των πόλεων ή της υπαίθρου όπου πάντες οι διερχόμενοι θα είναι υποχρεωμένοι να αφήνουν στο συνεργείο όλα τους τα λεφτά ή και τα χρυσά και πλατινένια κοσμήματα. Τα κατασχεθέντα θα κατατίθενται αμέσως σε φορητούς κουμπαράδες που θα φέρουν το λογότυπο "Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ".
    Εκτιμάται ότι το μέτρο θα έχει και χαρακτήρα
    προστασίας των πολιτών από ληστείες.

    3. Η απαγόρευση σε κάθε δημόσια υπηρεσία και ΔΕΚΟ, αλλά και τράπεζα να δίνει ρέστα στους πολίτες που προσέρχονται για να πληρώσουν.

    4. Η παρακράτηση 25% επί του αποδιδόμενου από κάθε δημόσια υπηρεσία και ΔΕΚΟ, αλλά και τράπεζα, ποσού σε κάθε πολίτη, από κάθε είδους συναλλαγή.

    5. Μικτά συνεργεία του υπουργείου και των Δήμων απανταχού της χώρας θα στήνουν μπλόκα έξω από τα σούπερ μάρκετ, όπου θα κατάσχουν από κάθε εισερχόμενο σε αυτά ποολίτη, όλα τα νομίσματα από 10 ΕΥΡΩ και κάτω.

    6. Η απαγόρευση στα σούπερ μάρκετ να δίνουν ρέστα σε κάθε πελάτη. Τα ρέστα θα απαγορεύονται και θα παρακρατώνται από το σούπερ μάρκετ, και εντός 2 ετών θα αποδίδονται στον κουμπαρά της φτώχειας.

    7. Η απαγόρευση στα βενζινάδικα να δίνουν ρέστα σε κάθε πελάτη. Τα ρέστα θα απαγορεύονται και θα παρακρατώνται από το βενζινάδικα, και εντός 2 ωρών θα αποδίδονται στον κουμπαρά της φτώχειας.

    8. Κάθε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα θα επιβαρύνεται με το ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ με ποσό διπλάσιο από την αξία της συναλλαγής.

    9. Θα ανοιχθούν όλοι οι τάφοι των νεκρών καθ' 'απασαν την επικράτειαν και κάθε πολύτιμο αντικείμενο που φέρουν τα λείψανα των νεκρών (δακτυλίδια, χρυσά δόντια, πλατινένια τεχνικά μέλη, ρολόγια, κ.λπ. θα κατάσχονται υπέρ του κουμπαρά της φτώχειας.

    και 10. Θα στηθούν κουλοχέρηδες σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, δίπλα στους κάδους σκουπιδιών. Οποιος πολίτης θέλει θα μπορεί να παίζει σε αυτούς χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα τυχόν κέρδη του όμως θα παρακρατώνται και στην οθόνη του ο κουλοχέρης θα ευχαριστεί και θα επαινεί τον τυχεράκια. Ομοίως τα κέρδη από λαχεία κ.λπ. τυχερά παιγνίδια θα παρακρατώνται για διάστημα 92 ετών.

    Ελπίζεται ότι με αυτά τα μέτρα θα δοθεί ένα γερό μάθημα στην ακρίβεια, στο κοινό έγκλημα και στη φτώχεια που μαστίζει την κοινωνία μας.

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 7.56
    έχετε ενοχληθεί πολύ από τα δικά μου κείμενα και επειδή δεν έχετε πολιτικά επιχειρήματα για να απαντήσετε αρχίσατε αναρτίσεις δικών σας κειμένων με την δική μου υπογραφή .
    Δεν θα ξαναασχοληθώ με το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά σας πληροφορώ ότι θα συνεχίσω την ανάρτιση των δικών μου κειμένων αλλά και των copypaste μέχρι να ξεμπαρκάρει και ο Φιλιππίνος να με "αυγοκόψει" γιατί έχω τρελλαθεί από την κάβλα.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριον Ταλιμπαν-Πασόκο, τρικάγκουρα 6.16, ενταύθα:

    ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΑΣΟΚ:

    1.ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ, ΑΦΙΛΟ, ΑΠΑΤΡΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ
    2.ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ ΣΤΟΚΟ ΓΙΟ ΤΟΥ
    3.ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΜΑΓΚΥ
    4.ΤΗ ΜΙΜΗ (ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ)
    5.ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΘΩΜΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ-ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΟΥΜΟΥΣΟΚΟΤΟΠΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ
    6.ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΡΥΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
    7.ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ
    8.ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
    9.ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ 500 ΕΚ. ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ
    10.ΤΟΝ ΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
    11.ΤΟΝ ΖΑΡΑΚΙΑ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    12.ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΤΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ
    13.ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑ
    14.ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ
    15.ΤΟΝ ΜΙΖΑΔΟΡΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ
    16.ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ
    17.ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΜΕΓΛΥΦΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ
    18.ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟ «ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ»
    19.ΤΟ GEORGE HALLAG, TO ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΑΦΑΡΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ
    20.ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ TOY ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ (70 ΕΚ US$ ΕΔΙΝΕ Ο ΠΤΩΧΟΣ – 100 ΕΚ US$ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Η ΜΑΓΚΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΗΣ)
    21.ΤΟ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΔΕΙΓΜΑ ΑΚΡΑΤΗΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    22.ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΛΕΟ-ΛΙΓΟΥΡΗ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΝΤΑΚΟΤΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
    23.ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΛΟΓΩ ΜΙΖΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΤΑΡΟΥΝ
    24.ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΛΑΟΥΣ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΙΓΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚ. ΕΥΡΩ
    25.ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
    26.ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ
    27.ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    28.ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 82 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ
    29.ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ
    30.ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλες οι εθνικές προδοσίες έχουν γίνει από την δεξιά, εάν κάποιος ξέρει κάτι διαφορετικό ας μας ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάνει το χαζό κι αυτός που λέμε...Λαμόγια...Άλλο κόλπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΙΜΙΑΣ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠAIΣΧΥΝΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ κ.ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕ.
    ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΕΙΝ
    κ βουλευτά ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ.
    Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΣΟΥ ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ
    ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ.
    Δεν εχεις επιγνωση κύριε του λόγου σου ως υπευθυνος πολιτικός .
    Τα σάπια δεν παιρνούν πλέον στους πολίτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΙΜΙΑΣ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΣΧΥΝΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ κ.ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕ.
    ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΕΙΝ
    κ βουλευτά ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ.
    Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ ΣΟΥ ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ
    ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ.
    Δεν εχεις επιγνωση κύριε του λόγου σου ως υπευθυνος πολιτικός .
    Τα σάπια δεν παιρνούν πλέον στους πολίτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 840 μμ οι δεξιοί συκοφάντες,υβριστές, προδότες και λαμόγια όπως εσένα που είμαι σίγουρος ότι κατάγεσαι από οικογένεια που στη κατοχή φορούσε κουκούλα ή γερμανική στολή,έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 8,47 ksexaes na grpsis ke to
    31 oti epi PASOK efages psomi ke egines anthropos gia na grafis tis malakies aytes.giati mexri tote opaparas o karamalis ta ekleve giata aderfiatou ke ton anipsio to simerino vodi tis deksias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. TI LES RE MALAKA GIA NA PAME MESA GIA ZOOKTONIA G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΑΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ 8.40 ΜΜ ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑΙ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???? ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. stelios

    4 Σεπτέμβριος 2008 5:09 μμ

    Ο μπουχεσας προσπαθει να βρει αν εχει πουλι, για να παιχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν μας πείθεις ....... ΒΛΑΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλά πού είναι ο Μάκης να μας πει τι έγινε με τις δασικές εκτάσεις της Χαλκιδικής; Εκείνος θα μπορούσε να μας τα αποκαλύψει! Θυμάστε επί Πάχτα; Όλα στο φως από το Μάκη και την καταπληκτική γραμματέα!
    Τι διάολο τέλειωσαν οι κοπέλες γραμματείς;

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ .

    ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ?

    ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση