GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλος για τον …Θεό!

. Δείτε το πείραμα του αιώνα live‏ . ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και παρακολούθησε Live απο τη Γενεύη τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο "πείραμα του αι...

.
Δείτε το πείραμα του αιώνα live‏
.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και παρακολούθησε Live απο τη Γενεύη τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο "πείραμα του αιώνα".
Και κάτι ακόμη: η ελληνική κρατική τηλεόραση πήρε είδηση τι γίνεται μόλις πριν δυό μέρες και ζήτησε να στείλει συνεργείο, αλλά η απάντηση ήταν: τώρα που το θυμηθήκατε είναι αργά.
----------------------

11 σχόλια

  1. Τίποτα δεν δείχνει το link. Παραμυθά Λυμπερόπουλε δεν βαρέθηκες να κοροιδεύεις τον κόσμο? Ακόμα και εδώ παπατζιλίκι.
    Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4.38 κάνεις λάθος και ξανακοίταξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε λυμπεροπουλε, ολο μαλακειες λες! Ισα να παιρνεις traffic στο κωλοsite σου. Απορω με την ανοχη των υπευθυνων του blog σε κατι τετοιες παπαριες. Κι εκεινη τη βλακεια με τα νεφελωματα, την βρηκες και σου αρεσε η την εφτιαξες μονος σου? Αντε πααινε κανε τον δημοσιογραφο σε τιποτε πουστηδες στη Μυκονο κι ασε τα θέματα που δεν καταλαβαινεις χριστο, να τα χειριστουν αυτοι που καταλαβαινουν.. Ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παπαρια μαντολες.
    Χεστηκαμε για το πειραμα και ολες αυτες τις μαλακιες που λενε οι επιστημονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ante, malakes, kante klik na deite to Xristo fantaro!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κάνει ο άνθρωπος για να μπάσει κόσμο στο μαγαζί του. Δεν διστάζει να εξευτελίσει μια ιστορική στιγμή και φυσικά τον εαυτό του.
    Τη μια ασχολείται με τους κώλους και την άλλη με το σέρν και τον Λιαντίνη για να περνιέται απόγονος των αρχαίων Ελλήνων.
    Μια ζωή στο παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
    ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
    ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    Πρόδηλα ανησυχών ο κύριος Στρατηγός Άνεμος λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του αρχηγού του, της κυβέρνησής του και του κόμματός του, αποφάσισε ή τον προέτρεψαν οι εγκέφαλοι της Ρηγίλης, να παίξει μαζί τους το τελευταίο τους χαρτί.

    Ποιό είναι αυτό ??

    Μα αυτό που παίζουν εδώ και καιρό οι άλλοι ανεκδιήγητοι της "Λαίκης δεξιάς", όπως ο Παναγιωτόπουλος, ο Μανώλης, Η Ψαρούδα, ο Γιαννόπουλος, ο Σουφλιάς, Ο Νικήτας και όλα εν γένει τα "κρυφά" χαρτιά της υπό κατάρευση κυβερνήσεως.

    Εξαιρώ τον Τατούλη, διότι είναι ο μόνος που εναντιώνεται έντιμα και "ΤΟΤΕ" και ΤΩΡΑ.
    Ολοι οι άλλοι "αντιστασιακοί" του κώλου (βλέπε τη μούφα το Μανώλη ή τον Νικήτα) απλά έλαβαν εντολές άνωθεν να το παίξουν ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνοντας "κριτική" στα έργα της Ν.Δ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Όπως ο Σημίτης λίγο πριν την κατάρρευση, κατέφυγε στη λύση του "λαικού" ΚΙΜΩΝΑ", μπας και σώσει κάτι από τα δήθεν "φιλολαΊκά" προσχήματα,

    .. έτσι και τώρα η Ρηγίλης επενδύει στον Βύρωνα και ελπίζει ότι αν τον κάνει υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό, θα "σώσει" την ψυχή της. Ο κόσμος θα πιστέψει ότι κάτι πάει να "διορθωθεί", αλλά..

    ...Παληό κόλπο. Πολλάκις δοκιμασμένο, ίσως προσφέρει μια παράταση της θητείας της δεξιάς κυβέρνησης, ίσως επιμηκύνει το στάδιο της σήψης.
    Και αυτό είναι το επιδιωκόμενο από τα αφεντικά της Νέας Διακυβέρνησης που υποστηρίζουν τους "αντιστασιακούς αγώνες"-ΜΟΥΦΑ:

    -ΝΑ δόσουν μια παράταση στον Κωστάκη για να ολοκληρωθεί το έργο της κλεψιάς και της ληστείας του λαού.

    -Να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ πατόκορφα όπως έγινε και με τη Σημιτική εξουσία.

    Ο "Σεμνός και Ταπεινός" πρωθυπουργός ήταν αναλώσιμος. Ηταν η ΝΤΟΛΥ κατά τα αφεντικά του. Και όσο πιο πολύ ξεφτιλιστεί, τόσο πιο "καλοδεχούμενος" θα είναι ο επόμενος, ως δήθεν πιο ηθικός, πιο σεμνός, πιο ταπεινός...

    Τότε αυτοί που πίστεψαν στη "ΝΤΟΛΥ" των διαπλεκομένων, που έλεγαν "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ" θα τρίβουν τα μάτια τους. Γιατί δεν κατάλαβαν το παιγνίδι της εξουσίας.
    "ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ".

    Ενα τέτοιο πτώμα, σύσσωμο, θα είναι, καθώς διακηρύχθηκε και από τη Θεσσαλονίκη, και το πτώμα της νέας Διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καψαμπέλη, ο αρχικός θαυμασμός των επισκεπτών του μπλογκ σου (του πρώτο μακρά σε επισκέψεις) αρχίζει και γίνεται μίσος κυρίως των συναδέλφων σου, αλλά και της πλέμπας που δεν ζητάει παρά συνεχείς αποκαλύψεις, καταγγελίες και διασυρμό προσώπων που έχουν κάποιο πόστο στη κοινωνία... Στη σημερινή εποχή των ανάξιων που επιπλέουν έναντι των άξιων, η πλέμπα δεν ανέχεται λ.χ. επιστήμονες που έφαγαν τη ζωή τους στο διάβασμα και στην έρευνα,αλλά ανέχεται ολυμπιονίκες της ντόπας, ποδοσφαιριστές που επειδή παίζουν ένα τόπι και κουνοκώληδες και ξέκωλες που βγαίνουνε στο γυαλί, γίνονται τα ινδάλματά της... Μιά Κάλλας, ένας Νανόπουλος, δεν είναι τίποτα γι΄αυτούς τους βωμολόχους των μπλογκ, το συρφετό που ξερνάει και κοπρίζει στο μπογκ σου... Κι΄όπως δεν βλέπω να βάζεις διαφημίσεις, μου φαίνεται ότι τη βγάζεις με δόξα και ξερό ψωμί... Τί αφήνεις λοιπόν να μπαίνουν κάποιοι που έχουν να πούν κάτι το σημαντικό και το σπουδαίο, αλλά κάποιοι κομπλεξικοί κοπρίτες των καφε ίντερνετ τους λοιδορούν... Θα μου πεις απο τον κώλο της μυλωνούς περιμένεις ορθογραφία; ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λες αντι τον Θεό να βρούν τον Διάβολο; ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΉΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΌΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο νανοπουλος μια χαρα ανθρωπος ειναι. Ο λυμπεροπουλος ειναι μαλακας.... Αμα θελω να μαθω για τον νανοπουλο, θα μαθω απο αλλου, οχι απο τον δημοσιογραφο των πουστηδων της μυκονου. (ναι, ειμαι αυτος με το 3ο σχολιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση