GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολο το ρεπορτάζ για τη δίκη...

. ...και την καταδίκη του Γ. Κεφαλογιάννη! Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των αστυνομικών, η απολογία και η αγόρευση-καταπέλτης του εισαγγελ...

.
...και την καταδίκη του Γ. Κεφαλογιάννη!
Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των αστυνομικών, η απολογία και η αγόρευση-καταπέλτης του εισαγγελέα.
.
Της Ποπης Παπαδάκη
(Δημοσιεύεται στα Ρεθυμνιώτικα Νέα
σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2008)
.
Σε 12 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελιοδικείο Ρεθύμνου ο πρώην βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. και άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης για τα αδικήματα της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και της πρόκλησης τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας. Για τα ίδια αδικήματα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκάδιος Σπανουδάκης, καταδικάστηκε σε 6 μήνες.Οι ποινές και των δυο ανδρών είναι εφέσιμες ενώ έχουν τριετή αναστολή.
Η πρόταση του εισαγγελέα Νικήτα Θεολογίτη ήταν καταδικαστική για τους δυο κατηγορούμενους και για τα δυο αδικήματα, στο σκέλος όμως που αφορούσε την παρέμβαση τους στο έργο του ενός εκ των δυο αστυνομικών που είχαν καταθέσει ότι δέχτηκαν πίεση. Με την πρόταση συμφώνησε και η πρόεδρος της έδρας κ .Δανιά.
Οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Σπανουδάκης βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ύστερα από καταγγελίες αστυνομικών ότι δέχτηκαν πιέσεις προκειμένου να καταθέσουν ευνοικά για κατηγορούμενο υπόθεσης χασισοφυτείας. Οι καταγγελίες μεταφέρθηκαν σε συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου στις αρχές του 2006 από συνάδελφο συνδικαλιστή των δυο αστυνομικών ενώ ένα χρόνο αργότερα, πέρσυ τον Νοέμβριο, η καταγγελία του συνδικαλιστή είδε ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, η υπόθεση διερευνήθηκε από τις δικαστικές αρχές και ο αντιεισαγγελέας Πλημμελιοδικών Ρεθύμνου Γ. Πατεράκης τον περασμένο Μάιο άσκησε διώξεις εναντίον των δύο ανδρών.
Η ακροαματική διαδικασία διήρκησε εννέα ώρες αφού ξεκίνησε στις 12.45 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ, όταν εκφωνήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου. Η πρόταση του εισαγγελέα Νικήτα Θεολογίτη ήταν καταδικαστική για τους δυο κατηγορούμενους και για τα δυο αδικήματα , στο σκέλος όμως που αφορούσε την παρέμβαση τους στο έργο του ενός εκ των δυο αστυνομικών που είχαν καταθέσει ότι δέχτηκαν πίεση.Με την πρόταση συμφώνησε η πρόεδρος της έδρας κ.Δανιά η οποία και εκφώνησε την απόφαση.
Πρόκειται για μια απόφαση που προκαλεί πολιτικό σεισμό ενώ δημιουργεί στην Ν.Δ.και στον Κώστα Καραμανλή προσωπικά ένα ακόμα πρόβλημα, ίσως και μεγαλύτερο από αυτό της υπόθεσης του Βατοπεδίου λόγω της φύσης των αδικημάτων (παρέμβαση στο αστυνομικό έργο υπέρ εκληματία-χασισοκαλλιεργητή) αλλά και λόγω της θέσης του κ. Κεφαλογιάννη ως σύμβουλος του πρωθυπουργού.
Ο πρώην βουλευτής στην απολογία του υποστήριξε ότι τοπικά συμφέροντα θέλησαν να τον πλήξουν και συνωμότησαν και σκηνοθέτησαν εναντίον του όλη αυτήν την υπόθεση ενώ στο άκουσμα της πρότασης του εισαγγελέα και όταν διεκόπη η ακροαματική διαδικασία για λίγο, στρεφόμενος προς το μέρος των αστυνομικών τους εξύβρισε σκαιότατα. Μετά δε την ανακοίνωση της απόφασης, κι ενώ μέχρι πριν απ 'αυτήν υπεραμυνόταν της αδέκαστης δικαιοσύνης, σε δηλώσσεις του στα ΜΜΕ έκανε λόγο για στημένη δίκη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον εισαγγελέα "ανεκδιήγητο".
Ο Αρκάδιος Σπανουδάκης
δεν έκανε καμία δήλωση ενώ οι αστυνομικοί -μάρτυρες σε ερώτηση μας πως νοιώθουν με αυτή την εξέλιξη αρκέστηκαν να δηλώσουν ότι είναι περήφανοι για την δικαιοσύνη που έκανε σωστά το έργο της.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Πολιτικό σεισμό προκαλεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου στην υπόθεση με κατηγορούμενους τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ.και άτυπο σύμβουλο του πρωθυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη. Ο κ. Κεφαλογιάννης,καταδικάστηκε σε 1 χρόνο φυλάκιση για τα δικήματα της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και της πρόκλησης τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας ενώ σε 6 μήνες καταδικάστηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκάδιος Σπανουδάκης ως απλός συνεργός στα ίδια αδικήματα. Οι δυο κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση επί της ποινής.
Ο πρώην βουλευτής έμεινε έκπληκτος από την δικαστική απόφαση , έχασε την ψυχραιμία του και ξέσπασε τόσο εναντίον των αστυνομικών όσο και εναντίον του δικαστηρίου. Εξύβρισε τους πρώτους σε διάλλειμμα της ακροαματικής διαδικασίας, μετά την πρόταση του εισαγγελέα, ενώ σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης,τον χαρακτήρισε "ανεκδιήγητο" και την δίκη στημένη.
"Ήταν μια στημένη δίκη, μια σκευωρία. Ουσιαστικά σήμερα καταδικάστηκε ο κοινοβουλευτισμός, διότι, γιατί με κατηγορούνε; γιατί μια δεδομένη στιγμή , βουλευτής όντας και με κυβέρνηση την σημερινή αντιπολίτευση δέχτηκα στο γραφείο μου εναν πολίτη παραπονούμενο στον οποίο έδωσα μια εξήγηση. Το μόνο που στενοχωρέθηκα, πικράθηκα και ειμαι απογοητευμένος είναι γιατί ο λαος μου χάρισε 50 ολόκληρα χρόνια κρίνοντας την συμπεριφορά μου και την αγωγή μου, την πολιτική , την κοινωνική και την οικογενειακή. Σήμερα, θέλησαν να την αμαυρώσουν και ο κύριος εκείνος ο ανεκδιήγητος εισαγγελέας που θα πρέπει να ξέρουν οτι οι κρίνοντες κρίνονται, να αμαυρώσει την τιμή και την υπόληψη ενός ανθρώπου που επί πενήντα χρόνια είχε ένα πάνλευκο ποινικό δημόσιο βίο. Θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία της κρίσεως της δικαστικής σε δεύτερο βαθμό και ελπίζω να βρούμε εκεί δικαστικούς λειτουργούς που πράγματι να τιμούν τη θέση τους και να αποδίδουν το δίκαιο όπως έχουν ορκιστεί. Το οτι μια υπόθεση που συνέβη προ τετραετίας την επανέφεραν με τα ίδια πρόσωπα για να δημιουργήσουν το σημερινό αποτέλεσμα, επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό το οποίο είπα στην απολογία μου. Ποιός έδωσε εντολή-το ρώτησα-αλλά ούτε το δικαστήριο μου απάντησε ούτε κανενας άλλος-ποιος έδωσε εντολή σε κάποια στελέχη να οδηγήσουν αυτή την επίσκεψη που είχα στο γραφείο το δικό μου .Η υπόθεση είχε κλείσει. Το κλητήριο θέσπισμα λεει οτι οι αστυνομικοί εκαναν τη δουλειά τους και καταδικάστηκε ο κατηγορουμενος. Τι συνέβη και φέρνουν το θέμα στο νομαρχιακο συμβούλιο μετά από δύο χρόνια και εν συνεχεία καλούνται οι ίδιοι που είχαν καταθέσει στην δικαιοσύνη να καταθέσουν στον εισαγγελεά και να ξεκινήσει όλη αυτή η διαδικασία εξαρχής που επαναλαμβάνω έιχε κριθέι απο τη δικαιοσύνη, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι μια σκευωρία είναι μια πολιτική δίωξη Η πικρία μου είναι μεγάλη γιατί πάντα κρινομουν από το λαό και ο λαος με στήριξε και σήμερα. Ανεξάρτητα αν ορισμένοι ξέχασαν τον όρκο και την δέσμευση που ειχαν να απονείμουν τη δικαιοσύνη".
Σήμερα, αναμένεται επίσημη αντίδραση από το κυβερνών κόμμα, καθώς μετά την δίωξη εις βάρος του πρωθυπουργικού συμβούλου τον περασμένο Μάιο, όταν είχε τεθεί θέμα απομάκρυνσης του, η Ρηγγίλλης είχε επιφυλαχθεί να πάρει θέση μετά την απόφαση της δικαιοσύνης.
Να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ήταν παρόντες δεκάδες πολιτικοί φίλοι των δυο κατηγορουμένων και τοπικά στελέχη της Ν.Δ.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: Τις καταθέσεις των αστυνομικών, τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, την απολογία του Γ. Κεφαλογιάννη και την αγόρευση του εισαγγελέα.
----------------------------------------------------

30 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΜΕΊΖΟΝ ΘΕΜΑ-ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ

    Είναι η συγκλονιστική κατάθεση του αστυνομικού που κατήγγειλε στο δικαστήριο τον Γιάννη Κεφαλογιάννη. Όλα όσα λέει είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το πολιτικό σύστημα. Διαβάστε: "Ο Βρυλάκης μου είπε ότι κλήθηκε από τον Ανακριτή Ρεθύμνου τόσο ο ίδιος όσο και ο Χαροκόπος σε κατ' αντιπαράστασιν εξέταση με τον Βασσάλο για να καταθέσουν αν είναι αυτό το άτομο που διέφυγε την σύλληψη. Πριν έρθουν στον ανακριτή να καταθέσουν, ο Βρυλάκης μου είπε ότι δέκτηκε τηλεφώνημα από τον Αρκάδιο Σπανουδάκη πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου και του μίλησε για την υπόθεση του Κ.Β.Δεν θυμάμαι πότε μου είπε ότι του τηλεφώνησε ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης βουλευτής Ρεθύμνου, δηλαδή αν του τηλεφώνησε την ίδια ημέρα ή την επόμενη και του ζήτησε να μην αναγνωρίσει τον Κ.Β. ως το πρόσωπο που είχαν συμπλακεί στην φυτεία στους Δαφνέδες. Του...
    είπε επίσης ότι ο Κ.Β. έχει 50 ψήφους για το κόμμα και τον ίδιο και τους είχε ανάγκη. Όπως μου μετέφερε ο Βρυλάκης με έκπληξη του απάντησε: «Μα υπουργέ μου με έχουν χτυπήσει. Είναι σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών». Ο Κεφαλογιάννης του απάντησε: «Δεν μου το έχουν πει αυτό αλλά αυτά ξεχνιούνται». Του πρότεινε μάλιστα κατά την διαδικασία της αναγνώρισης να δημιουργήσει αμφιβολίες αναφέροντας ότι δεν είναι σίγουρος για το ύψος και τα χαρακτηριστικά του Κ.Β.

    Ο Βρυλάκης βρισκόταν σε φοβερή συναισθηματική φόρτιση όταν μου τα έλεγε, λέγοντάς μου «Μανούσο τι να κάνω αφού ξέρεις ότι αυτός μ' έχει διορίσει;». Εγώ του πρότεινα να τιμήσει τον όρκο του, είμαστε όλοι οι συνάδελφοί του μαζί του και αν δεν πήγαινε να καταθέσει θα καταθέσω εγώ σαν επικεφαλής και ότι αν ενοχληθεί ξανά από κάποιον να πει ότι ο Γιανναδάκης δεν μ' αφήνει να το κάνω.

    Ο Βρυλάκης πήγε και κατάθεσε κανονικά, αναγνώρισε τον Βασσάλο και στήριξε την κατάθεσή του μέχρι και το Δικαστήριο όπου καταδικάστηκε ο δράστης.

    Όταν έμαθα όλα τα παραπάνω από τον Ι. Βρυλάκη κάλεσα τον Ειρηναίο Χαροκόπο και τον ρώτησα αν έχει δεχθεί κάποια πίεση για την υπόθεση αυτή. Μου είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Αρκάδιος Σπανουδάκης, ο οποίος έμαθε το τηλέφωνό του από έναν χωριανό του και του ζήτησε να πάει στο πολιτικό γραφείο του Ι. Κεφαλογιάννη που τον θέλει. Πράγματι πήγε και εκεί στον προθάλαμο του γραφείου συνάντησε τον Κ. Β.με τον αδελφό του. Είπε στον Αρκάδιο Σπανουδάκη που ήταν και αυτός εκεί «τι μ' έφερες να κάνω εδώ μ' αυτούς;».

    Στο γραφείο του Κεφαλογιάννη μπήκε ο Σπανουδάκης και ο Χαροκόπος. Ο Κεφαλογιάννης πήρε τον λόγο και του είπε αναφερόμενος στο πρόσωπο του κατηγορούμενου:«Είναι νέο παιδί, να του δώσομε μια ευκαιρία» και να μην τον αναγνωρίσει ως δράστης της φυτείας. Ο συνάδελφός έμεινε μ' ανοικτό το στόμα και του είπε: «Υπουργέ μου έχομε κακούργημα». Εκείνος του ανταπάντησε: «Τότε προκάλεσε αμφιβολίες λέγοντας ότι δεν είσαι σίγουρος ότι είναι το πρόσωπο αυτό».
    Της Ποπης Παπαδάκη
    (Δημοσιεύεται στα Ρεθεμνιώτικα Νέα σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2008)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SKATANTHROPOS, ELEINOS KLEFTOKOTAS... SE TETIOUS TIPOUS OFILETE TO DRAMATIKO XALI TIS ELLADAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ___________________________________

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΕΚΝΟ!!!
    ___________________________________


    Όπως γράφτηκε και χτες (μεταξύ σοβαρού και αστείου, προφανώς) ο κεφαλογιάννης πλήρωσε το τίμημα της αντι-ιμπεριαλιστικής του στάσης.

    Το να καλλιεργείς φούντες ή το να υποστηρίζεις αυτούς που το κάνουν, θεωρείται, στις μέρες μας, επιλήψιμη εκδήλωση αντιαμερικανισμού, τη στιγμή που ο υπερατλαντικός νταβατζής δαιμονοποιεί το "ιερό χόρτο" προκειμένου να πρωθήσει το χημικό φαρμάκωμα των λαών.

    Αν τα Ζωνιανά καλλιεργούσαν παπαρούνες οπίου και στα χωράφια τους είχαν αμερικανικές σημαίες και πινακίδες "Συμπαράσταση στους φύλαρχους-εχθρούς των Ταλιμπάν", δεν θα υπήρχε πρόβλημα, στις μέρες μας.

    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ETSI KANEI KAI I MAFIA... ANTALAGI PSIFON ME PROSTASIA...
    KEFGALOGIANNIS, O ARCHINONOS TON NARKEMPORON...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλος ο κόσμος στη επαρχία Μυλοποτάμου ξέρει πώς ο Κεφαλογιάννης κένει πλάτες στους χασισοκαλιεργητές για να παίρνει τούς ψήφους τους. Πώς νομίζετε ότι βγαίνει τόσα χρόνια ο κύριος αυτός;
    Μπράβο στον εισαγγελέα για την εισήγηση του. Γιατί με αναστολή όμως; Μέσα έπρεπε να μπει το παλιοτόμαρο να σαπίσει και να ξεβρωμίσει ο τόπος.
    Τι κυνηγάνε τα μεγάλα κεφάλια και τους χασισέμπορους; Ποιό μεγάλο κεφάλι από τον Κεφαλογιάννη υπάρχει στο εμπόριο χασίς; Όχι διαγραφή. Μέσα βάλτε τον τον πούστη μπας και γλυτώσει κανα παλικάρι από τα ναρκωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΑ
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΜΠΑΦΕ
    ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΜΠΙΣΤΟΛΑ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΡΕΘΕΜΝΟΣ
    ΑΛΛΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΤΥΡΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ
    Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ
    ΛΕΕΙ Ο ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    ΟΠΩΣ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ...
    ΠΑΝΤΕΡΜΟ ΡΕΘΕΜΝΟΣ
    ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΑΦΟ ΚΕΦΑΛΟΜΠΑΦΟ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΙΣΟΥΜΕ
    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ
    Η ΔΙΚΗ ΣΤΗΜΕΝΗ....
    ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ
    ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ Ο ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ....
    ΧΟ!ΧΟ!ΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EAN EITANE ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΚΙΣΘΗ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ,
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. suglonistiko!!!!!!!!

    etsi kapos bgeike kai i olga bouleutis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή... Βλέπω όμως τα τηλεοπτικά μέσα να το πνίγουν...αν και είναι τρομακτικά μεγάλη υπόθεση, ενδεικτική της παθογένειας όλου του συστήματος, αλλά κυρίως της κλασικής δεξιάς του θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως ρε παιδιά ο Κεφαλαγιάννης είναι υπέρ της αποποινικοποίησης και τον αδικήσαμε τον άνθρωπο; Δε μας διευκρίνισε ο μπάτσος μάρτυρας αν την ώρα που εκλήθη στο γραφείο του κου συμβούλου:
    1. Παρατήρησε μήπως καμία ιδιαίτερη ευωδία στο γραφείο, κοινώς ντουμάνι;
    2. Μήπως από το ραδιόφωνο έπαιζε bob marley ή peter tosh?
    3. Μήπως ο κος σύμβουλος είχε κόκκινα μάτια και καταβρόχθιζε σοκολάτες;

    Για να μην τον αδικούμε τον άνθρωπο, τώρα χρόνια ήταν ένας άγιος (μάλλον βρισιά ήταν αυτό), τέτοια ευγένεια, τέτοια πραότητα, τέτοιο επίπεδο, κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΤΟΠΗ Κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να του ανατεθεί αμέσως το Υπουργείο Εθνικών Ναργιλέδων και Γάρων.

    Νέα Δημοκρατία
    Κεφαλομπάφοι Υπόκοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Apla epibebaiw8hkan estw kai me 12 mhnes auta pou oloi xerame sto Rethymno. H mpoxa kai h dysodia pou anadyetai se ayth th polh den exagorazontai me 12 mhnes. Posa xronia 8a kanoume akoma ypomonh edw katw? Ta 2 megala kommata se plhrh synergasia me th mafia tou Rethymnou. Parathrhsate tis antidraseis twn en Rethymnw Pasokwn??? ANYPARKTES. Giati arage? Pou einai o Lampirhs? Pou einai to topiko Pasok na bgei na 8riambologisei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που μας άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΗΜΕΡΑ???
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?

    Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ!!!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από το Υπουργείο Εθνικών Ναργιλέδων Μπάφων και Γάρων ανακοινώνεται ότι αναμένεται ότι θα παρατηρηθεί έλλειψη στην αγορά καθώς και διακυμάνσεις της τιμής του προϊόντος επειδή η παραγωγή έχει μειωθεί αισθητά λόγω των συλλήψεων στελεχών της ΝΟΔΕ και της ποινικής καταδίκης του Υπουργού Γελαστών και Μυρωδάτων.

    Ο Πρωθυπουργός ζητά την κατανόηση των πελατών του Υπουργείου, ενώ έδωσε σαφείς και αυστηρές οδηγίες προς τους υπουργούς, ώστε με αυτοσυγκράτηση να περιορίσουν και οι ίδιοι την κατανάλωση.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

    Αμ ήθελε και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη ..

    ή με άλλα λόγια:
    και σύμβουλος του καταλληλότερου
    και ιεροκήρυκας της ηθικής...

    ΜΕΓΑΛΕ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.
    Τουλάχιστον κατάλαβες ποιός σε έφαγε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεξιά = συνώνυμο της παρανομίας, όποια πέτρα(σκάνδαλο) να σηκώσεις από κάτω κάποιος γαλάζιος λουφάζει. Ο άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού, με τη κριτική στον εισαγγελέα, δεν παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης, δεν δίνει κακό παράδειγμα στον απλό πολίτη, όταν αποκαλεί "ανεκδιήγητο" τον εισαγγελέα. Καλά για το βρίσιμο στους αστυνομικούς, φταίει η νοοτροπία του δεξιού, δικά μας παιδιά είναι οι ένστολοι. Μήπως και γ΄ αυτό ευθύνεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ένα μεγαλο μπραβο στους αστυνομικούς που τιμησαν τον όρκο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σα δε ντρέπεσαι Κεφαλογιάννη τόσο χρονών άνθρωπος και σε ψηφίσαμε κιόλας. Ουστ ρε ντροπιάζεις την Κρήτη μην ξαναπατήσεις στο Ρέθυμνο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο κόσμος τό' χε τούμπανο και στο Ρέθυμνο κρυφό (που λέει ο λόγος κρυφό) καμάρι...

    Γιατί η κόρη του πώς βγήκε βουλευτής;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12 μήνες με αναστολή και βγαίνει και μιλάει ευθρασώς για αδικία. Αυτή είναι η ΕΙΔΗΣΗ. Ξυπνάτε, όλα αυτα που γράφετε είναι παπα...δες.
    Τίποτα δεν έπαθε ο άνθρωπος. Απλώς θα φύγει από σύμβουλος και θα κάνει και έφεση.
    Μην μιλάτε για δικαιοσύνη. Σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και εσείς πάτε και την φυσάτε και σε άλλους. Όλοι ανεξαιρέτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μέσα και όσο πιο βαθιά γίνετε...τα παλιόσκυλα,σα δεν ντρέπονται! Τύφλα να έχει η μαφία....παλιοκαθάρματα του κερατά...ουστ στο πυρ το εξώτερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μην τα βάζετε με τον ΕΣΚΟΜΠΑΡ του Ψηλορείτη . Δεν ξέρετε από που θα σας έλθει . Το είχε πει κάποτε , είμαστε μία ιερή οικογένεια χωρίς σκάνδαλα . Και τσουπ κορόϊδα Κρητική ψηφίσατε την κόρη του . Μωρέ καλά σας κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πριν από κάθε δίκη οι διάδικοι έχουν πάντα εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη . Μετά ένας από τους δύο της σέρνει τον αναβαλλόμενο . Όπως όμως δείχνουν τα πράγματα στο εφετείο όλα θα έλθουν τούμπα . Αλλά ποιος θα το θυμάτε τότε . ΄Ασε που θα γίνει στη ζούλα και κανείς δεν θα το πάρει χαμπάρι . Όλα είναι φτιαχτά και η καταδίκη το ίδιο . Για να λέμε να καταδίκασαν τον ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ . Και σιγά σιγά ξεχνάμε τα άλλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο στους αστυνομικούς και τους δικαστές για το θάρρος τους, που ούτε χιλιοστό δεν έχουν τα λαμόγια!
    Έτσι θα καταρρεύσει ο κοιλιοβουλευτισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι τόσο μαλάκας και μπουνταλάς ο χοντροκέφαλος - σκατοκέφαλος που στην απολογία του ομολόγησε χωρίς να το καταλάβει.
    Είπε αφού τελικά δεν τους έπεισα να αναιρέσουν και πήγαν και κατέθεσαν κανονικά γιατί με δικάζουν. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΙΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΪ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΊΚΟ
    ΞΑΝΑΨΙΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!! ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση