GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δόθηκαν σε μετρητά...

. ...τα 41 εκατομμύρια ευρώ για το Ολυμπιακό Χωριό; Τα καυτά ερωτήματα και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος! . Του Στάθη Παλαιολόγου . Σοβαρ...

.
...τα 41 εκατομμύρια ευρώ για το Ολυμπιακό Χωριό; Τα καυτά ερωτήματα και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος!
.
Του Στάθη Παλαιολόγου
.
Σοβαροί νομικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες εξεπλάγησαν μαθαίνοντας ότι τα 41 εκατομμύρια ευρώ (ή μήπως ...παραπάνω) για την αγορά του "φιλέτου" του Ολυμπιακού Χωριού δόθηκαν σε μετρητά.
Θεωρείται πρωτοφανές, τέτοιο ποσό να δίνεται σε μετρητά.
Ετσι, τα ερωτήματα που τίθενται, κατ' αρχάς, είναι:
-Γιατί μετρητά (που χρειάζονται ...τσάντες ολόκληρες) και όχι μια επιταγή;
-Από ποια Τράπεζα εκταμιεύθηκαν τα χρήματα;
-Η καταμέτρησή τους έγινε με συμβολαιογραφική παρουσία ή όχι;
-Το ύψος του ποσού δεν είναι τέτοιο που αυτομάτως επιβάλει τον έλεγχο για πιθανό ξέπλυμα μαύρου χρήματος;
--------------------------------

22 σχόλια

  1. τωρα ειναι που το σλογκαν "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ" γινεται πραξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τρεις κυρίες που άναψαν φωτιά στην κυβέρνηση
    ****************************

    Τρεις γυναίκες, τρεις επιτυχημένες επαγγελματίες και οι τρεις σύζυγοι υπουργών έβαλαν φωτιά στην κυβέρνηση, αλλά η φλόγα δεν λέει να σβήσει, παρά τις πυροσβεστικές προσπάθειες του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου.

    Οι Γάλλοι όταν επιχειρούν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση και μάλιστα σοβαρή λένε «cherchez la femme». Οι έμπειροι Ρωμαίοι και στη συνέχεια οι εμπειρότεροι Μέδικοι ασχολήθηκαν επισταμένως με τις σκευωρίες των ισχυρών γυναικών, ενώ έμεινε στην ιστορία ως ένδειξη της γυναικείας καπατσοσύνης στο στήσιμο μιας ίντριγκας η φράση: «Το μπουντουάρ της Μαντάμ Ντε Πομπαντούρ».

    Στη βαλκανική Ελλάδα που ούτε μπουντουάρ υπάρχουν ούτε ισχυρές γυναίκες όπως στην Αναγεννησιακή Φλωρεντία, η παράδοση που άφησε πίσω της η Ασπασία, σύντροφος του μεγίστου των Αλκμαιωνιδών Περικλή, συνεχίζεται και στις μέρες μας άλλοτε ως φάρσα όπως με την υπόθεση της «Μιμής» και άλλοτε ως ζηλόφθονη προσέγγιση του νεοπλουτισμού, αφού και οι κρίνοντες, κατά κανόνα, θα’ ήθελαν να βρίσκονται στη θέση των θυμάτων τους.

    Στη σύγχρονη λοιπόν εκδοχή της γυναίκας - καταφερτζούς ή για άλλους της «Σιδηράς Κυρίας» και για τους υπόλοιπους της «Αυλής των Κυριών», τρεις γυναίκες απασχόλησαν και θα ξαναπασχολήσουν την κοινή γνώμη.



    Η πρώτη και ίσως η γνωστότερη είναι η κυρία Μάρα Ζαχαρέα που πέραν των στηλών του ημεδαπού Τύπου απασχόλησε και το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters που της αφιέρωσε (και στο σύζυγό της) μία ανταπόκριση με τη βρετανικού φλέγματος φράση: «Τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα υπουργού στην Ελλάδα», φράση που σπάει κόκαλα.

    Η δεύτερη κατά σειρά σε αναγνωσιμότητα είναι η Αικατερίνη Πελέκη, σύζυγος Γιώργου Βουλγαράκη, συμβολαιογράφος, πλουσία και από γνωστή αστική οικογένεια. Η τρίτη «Κυρία της Αυλής», όχι τόσο γνωστή αλλά εξίσου πετυχημένη επαγγελματικά είναι η Δίκα Αγαπητίδου, σύζυγος του Γιώργου Αλογοσκούφη, μεσίτης στο επάγγελμα, που ασχολείται με τα «φιλέτα» του real estate.

    Το πρώτο κοινό χαρακτηριστικό είναι πως είναι σύζυγοι υπουργών του κ. Κώστα Καραμανλή. Το δεύτερο κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι υποβάλλουν δηλώσεις εισοδήματος κατά πολύ υψηλότερες από τους συζύγους τους. Το τρίτο είναι πως και οι τρεις φαίνονται να διασφαλίζουν το «γαλατάκι των παιδιών τους» στην οικογένεια.



    Και οι τρεις απασχόλησαν την κοινή γνώμη με τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια που οι σύζυγοί τους ήταν ή είναι υπηρέτες του Δημοσίου συμφέροντος, δηλαδή υπουργοί. Η Μάρα Ζαχαρέα ως σχολιαστής, εκδότης και ραδιοφωνικός παραγωγός και ανεπισήμως εκπρόσωπος στα ερτζιανά του υπουργού Επικρατείας. Η Αικατερίνη Πελέκη ως συμβολαιογράφος, κόρη νομικού και αδελφή δικηγόρου που ασχολούνται συστηματικά με τις μεγάλες περιουσίες και τα συμφέροντα της Εκκλησίας, των Μονών και του Αγίου Όρους ειδικότερα. Η κυρία Δίκα Αγαπητίδου, διότι ως μεσίτης και εκπρόσωπος μεγάλου μεσιτικού οίκου του εξωτερικού κατηγορήθηκε στη Βουλή ότι ενεπλάκη σε υπόθεση αγοραπωλησίας περιουσίας του Δημοσίου. Εξ όσων έχουν δημοσιευθεί αναμένεται και δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση αυτή μετά από αγωγή που κατέθεσε ο κ. Αλογοσκούφης κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Καρχιμάκη. Οψόμεθα.

    Ο κ. Βουλγαράκης πέραν μιας τυπικής για βαλκάνιο πολιτικό αμετροεπούς συμπεριφοράς με τη σύσταση των ΕΠΕ και την αυταρέσκεια του νεόπλουτου, πλήρωσε και την εμπλοκή του πεθερού του, της συζύγου και του κουνιάδου του στην υπόθεση Βατοπεδίου. Ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος αν και δεν έχει προς το παρόν καταβάλλει το τίμημα της αλαζονείας, θα κληθεί όπως λέγεται στη Ρηγίλλης να πληρώσει τα σπασμένα για την επαγγελματική και άκρως «ηθικά ασυμβίβαστη» δραστηριότητα της συζύγου του σύμφωνα με γραπτή δήλωση του βουλευτού Αρκαδίας και παρεμπιπτόντως της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρου Τατούλη. Ο κ. Αλογοσκούφης δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα.



    Οι τρεις «κυρίες της Αυλής της Ρηγίλλης» εκφράζουν συμβολικά αυτό που θα ονειρευόταν κάθε γυναίκα της αθηναϊκής ελίτ, που ως γνωστόν κατοικοεδρεύει στο Κολωνάκι για καφέ, στο Ψυχικό για ελαφρό γεύμα και στην Εκάλη και στα Β.Π για το δείπνο. Πλούτο, σκάφη, αναγνωρισιμότητα, απυρόβλητο, γκλάμουρ. Λέγεται ότι απολαμβάνουν επίσης το να επιδεικνύουν την επιρροή που ασκούν στους συζύγους τους, αν και το τελευταίο πρέπει να θεωρηθεί ως αποκύημα απόλυτης κακίας των κατηγόρων τους. Μόνον που στο Μπουρνάζι και στο Χαϊδάρι οι ψηφοφόροι δεν χαμπαριάζουν από lifestyle in politics, οπότε το πράγμα περιπλέκεται. Μάλιστα, ορισμένοι αρχίζουν να εκτιμούν πως μπροστά στις κυρίες της Αυλής της Ρηγίλλης η υπόθεση της «Ροζ Βίλας» είναι μία απλή ιστοριούλα για παιδιά. Οι περισσότεροι πάντως αν και κάτοικοι των λαϊκών προαστίων αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως τα «Πόθεν Έσχες» των πολιτικών δεν δικαιολογούνται χωρίς τα «Έσχες» των συζύγων τους, ιδιαίτερα όταν πρέπει να δικαιολογηθούν, οικία στο Ψυχικό, εξοχικό στο Καπανδρίτι, μεζονέτα στην Πάρο, σκάφη αναψυχής και όλα τα συναφή. Άρα και οι Γάλλοι έχουν δίκιο αλλά και οι Ρωμαίοι που κάτι ψέλλιζαν για τη γυναίκα του Καίσαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?
    Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ CLUB TOY PRSSS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ?
    ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΠΟ ΟΛΟΥΣ.
    ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟ.
    ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΑ ΣΙΚΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Η ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ( Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που συζητάμε για «σκάνδαλα», γιατί οι καναλάρχες «εξαφάνισαν» από τα μαγαζιά τους τον Άκη, το Σημίτη, τη Βασούλα, το Λαλιώτη, το Χριστοδουλάκη, το Βερελή, τον Πάχτα, τον Παπαντωνίου και δεκάδες άλλα πράσινα μπουμπούκια;
    Οι καναλο-εκβαστές ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, μπας και μας πουλήσουν νέες ελπίδες και όνειρα.
    Αλλοίμονο όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει 20 χρόνια κλεψιάς και παρακμής για ολόκληρες γενιές.
    Τζάμπα ξοδεύουν τα λεφτά τους στους τηλε-δημοσιογράφους οι καναλο-εκβιαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και σε 500αρικα να τα μετρησεις ειναι 82.000 πεντακοσαρικα !! Ποιος κρατησε αυτο το βαρυ φορτιο στα χερια του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρωτηστε τον αλογοσκουφη ο οποιο οταν επαιρνε καμια αποφαση καλη στο παρελθον ηταν δικια του επιλογη.
    Τωρα που τακανε μουσκεμα και δεν μαζευονταο ειναι της κυβερνησης λεει.
    Α ρε Καραμανλη τι φιδια εβαλες να φτιαξουν τον τοπο.
    Αυτοι ειναι που με τσιρακια τους (και ειναι πλλα και σε καιριες θεσεις ) που εχουν θησαυρησει μεσω του Χρηματιστηριου επι εποχης σου.
    Δεν βρισκεται κανεις να σου τα πει.
    Ανοιξε τα ματια σου ποιους εχεις διπλα σου.
    ποιους εμπιστευεσαι.
    Σορταρουν αγρια την αγορα προς οφελος τους και μονο αδιαφορωντας για την οικονομια της χωρας.
    Ιθυνων νους αυτης της πρακτικης απο την εποχη των ομολογων ξερεις ποιος ειναι και σε παραμυθιαζουν με επικοινωνιακα τρυκ.
    Ξυπνα οσο ειναι ακομη καιρος παρε το φραγγελιο και μη νοιαζεσαι για πολιτικο κοστος.
    Εχεις το κοσμο ακομη μαζι σου.
    Αν ομως δεν κανεις τιποτε παλι και βασιστεις στα ιδια λαμογια τοτε η ιστορια σε εχει ξεγραμενο.
    Στο χερι σου ειναι.
    Χρησιμοποιησε αφθαρτους κι ας ειναι απο αλλα κοματα και οχι χαζους αυλικους.
    Δυστυχως επι εποχης σου η χωρα καταστρεφεται και δεν το παιρνεις χαμπαρι.
    Βγες απο τη γυαλα που σ΄εχουν βαλει και γ...... σαν τον θειο σου.
    Μεχρι στιγμης εισαι ο κωστακης που τους κανεις ολα τα χατηρια και αυτοι σου σκαβουν το λακο με τα φιδια.
    Απο το Υ.Εθν. Οικονμιας ερχονται ολα τα δεινα.
    Δεν το βλεπεις?
    Δεν σου το λεει κανεις.
    Και δεν εννοω τιςτακτικες του χοτζα μονο εννοω για το μεγαλο φαγοποτι που επιστημονικα ειναι νομιμοφανες αλλα για τη χωρα ανηκεστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή, για να έχουμε καλό ρώτημα, εσας σας ενοχλεί μόνο το ότι τα λεφτά δόθηκαν σε μετρητά? Δεν σας απασχολεί το που βρέθηκε αυτό το απίστευτο, μυθικό ποσό? Το δανείστηκαν μήπως οι καλόγεροι? Δεν νομίζω. Από άλλες λαμογιές βγάλαν τα μαύρα μετρητά, και εκεί υπάρχει πολύ ψητό για όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατά κοινή ομολογία η ομιλία του Γ.Παπανδρέου δεν έδοσε και πολλές ελπίδες στο λαό.

    και όμως: αρκούσαν λίγα-πολύ λίγα..

    -Π.χ. να ξεσκεπάσει την απάτη με την τιμή των καυσίμων. Όταν το βαρέλι το πετρέλαιο ήταν 60 δολάρια, η τιμή της αμόλυβδης ήταν 59 λεπτά με ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ = 0.80. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕ 0.75 ΕΥΡΩ.

    Σήμερα η ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ είναι 1.42 και η τιμή ανά βαρέλι 100 δολάρια, ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0.70 ΕΥΡΩ.

    ΑΡΑ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2004 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ 71 λεπτά.

    Γι' αυτήν μόνο την κλεψιά να μίλαγαν οι Πασόκοι, θα είχαν γίνει κυβέρνηση.

    Αλλά, πού. Φαίνεται ότι και αυτοί είναι στο κόλπο...











    Κατά κοινή ομολογία η ομιλία του Γ.Παπανδρέου δεν έδοσε και πολλές ελπίδες στο λαό.

    και όμως: αρκούσαν λίγα-πολύ λίγα..

    -Π.χ. να ξεσκεπάσει την απάτη με την τιμή των καυσίμων. Όταν το βαρέλι το πετρέλαιο ήταν 60 δολάρια, η τιμή της αμόλυβδης ήταν 59 λεπτά με ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ = 0.80. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕ 0.75 ΕΥΡΩ.

    Σήμερα η ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ είναι 1.42 και η τιμή ανά βαρέλι 100 δολάρια, ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0.70 ΕΥΡΩ.

    ΑΡΑ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2004 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ 71 λεπτά.

    Γι' αυτήν μόνο την κλεψιά να μίλαγαν οι Πασόκοι, θα είχαν γίνει κυβέρνηση.

    Αλλά, πού. Φαίνεται ότι και αυτοί είναι στο κόλπο...








    Κατά κοινή ομολογία η ομιλία του Γ.Παπανδρέου δεν έδοσε και πολλές ελπίδες στο λαό.

    και όμως: αρκούσαν λίγα-πολύ λίγα..

    -Π.χ. να ξεσκεπάσει την απάτη με την τιμή των καυσίμων. Όταν το βαρέλι το πετρέλαιο ήταν 60 δολάρια, η τιμή της αμόλυβδης ήταν 59 λεπτά με ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ = 0.80. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕ 0.75 ΕΥΡΩ.

    Σήμερα η ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ είναι 1.42 και η τιμή ανά βαρέλι 100 δολάρια, ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0.70 ΕΥΡΩ.

    ΑΡΑ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2004 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ 71 λεπτά.

    Γι' αυτήν μόνο την κλεψιά να μίλαγαν οι Πασόκοι, θα είχαν γίνει κυβέρνηση.

    Αλλά, πού. Φαίνεται ότι και αυτοί είναι στο κόλπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OLA TA MONASTIRIA EINAI ANDRA TROMOKRATIAS ME PROTH TH MOYNH BATOPLOYSIOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα εκπλαγώ να μάθω ότι τα λεφτά προέρχονταν από ξέπλυμα - τόσα και τόσα φορτία κόκας και χασίς κυκλοφορούν, να μην βγάζουν 41 εκατομμυριόπουλα όλα αυτά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν έβγαλαν εκεί στη Λαμία το πτώμα για προσκύνημα (θαύμα! θαύμα!) μάζεψαν περίπου 4 δισεκ. δραχμές, έγραφαν οι εφημερίδες. Μας κάνουν περίπου 11-12 εκατομμ. €. Βάλε και 2-3 γύρες "τίμιο ξύλο" και "αγία ζώνη", μας κάνουν άλλα τόσα. Διπλασίασε το ποσόν κι από διάφορα ξεπλύματα με πρέζες, λιβάνια, κεριά κτλ., βγαίνουν τα 40 εκατ. €. Μην είστε ψιλικατζήδες, οι άνθρωποι κάνουν επιχειρηματικές κινήσεις, δεν πουλάνε καραμέλες και γκοφρέτες σε περίπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Πατριάρχης και η Ελληνική πολιτεία διώκουν τους φτωχούς μοναχούς της μονής Εσφιγμένου γιατί δεν αναφέρουν στις προσευχές τους το όνομα του Πατριάρχη, διαμαρτυρόμενοι για τις σχέσεις του με τον Πάπα.
    Οι ασκητές μοναχοί της Εσφιγμένου δεν έχουν χρήματα, σουίτες ,τρόφιμα ,ηλεκτρικό ,φάρμακα για τους γέροντες κλπ ,είναι όμως οι κακοί του Όρους και ζουν ελεύθεροι πολιορκημένοι .αποφασισμένοι ακόμη και να πεθάνουν προκειμένου να μην εγκαταλείψουν την μονή και τον τόπο της προσευχής των και της μοναξιάς τους .
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΟΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΟΥΙΤΕΣ .ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ Σας ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο καραφλός άσχημος μαλάκας Ντοράκης έβγαλε σήμερα λόγο και μας είπε ότι κάποιοι βάλθηκαν να τον εξοντώσουν.............

    Θεέ μου δώσε φώτιση σε ένα πνευματικό πατέρα να με ευλογήσει για να βρω και εγώ μια εκατομμυριούχο συμβολαιογράφο για να με .... εξοντώσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. skeftite posa paporakia 3efortonoun ka8e mera sto Agio kratos

    orgio ginete an deite kai aperantes fyties mh ekplagite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ...............................
    Ο Εφραίμ ο μεσίτης κι ο Ρουσόπουλος ο προσκυνητής
    *******************************

    Τον Ιούλιο του 2006 ο Έλληνας πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής επισκέπτεται το Άγιον Όρος… Ήταν οι καιροί που τα δόγματα της σεμνότητας και ταπεινότητας κυριαρχούσαν στην πολιτική προπαγάνδα, παρόλο που τα σκάνδαλα πλέον είχαν ξεσπάσει για τα καλά… Η ιδέα για το ταξίδι αυτό ήταν του κ. Θοδωρή Ρουσόπουλου. Και αποφασίστηκε παρά το γεγονός ότι υπήρχαν έντονες διαφωνίες από άλλους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Πράγμα που καταγράφεται στα ρεπορτάζ των εφημερίδων. Οι λόγοι που κάποιοι συμβούλευαν τον πρωθυπουργό να αποφύγει μια τέτοια επίσκεψη αναφέρονταν στη Μονή Βατοπεδίου και τις διεκδικήσεις των μοναχών. Άλλωστε, ο πρωθυπουργός γνώριζε για την υπόθεση. Πέραν των πολλών δημοσιευμάτων, είχαν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Ιούλιο του 2004, επιστολές από τους δικηγορικούς συλλόγους Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, που προειδοποιούσαν για το μεγάλο σκάνδαλο. Ο κ. Καραμανλής, ωστόσο, αποφάσισε να πάει… Κινητοποιήθηκαν, μάλιστα, συνεργεία για να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα… Όπως και έγινε…

    Την επίσκεψη αυτή θυμήθηκε ένας μοναχός, ο Νικόδημος, από τη Μονή Μεγίστης Λαύρας. «Έγιναν τότε σατανικά πράγματα», είπε ο καλόγερος, που ξέσπασε χθες στα ραδιόφωνα… Άνδρες ασφαλείας, που συνόδευαν την πομπή των επισήμων, απαγόρευαν με κάθε τρόπο να πάρουν πλάνα από τις μονές, που επισκέφθηκε το πρωί… Ούτε στις Καρυές, ούτε στη Μέγιστη Λαύρα. «Υπήρχε μια σπουδή να φύγουν γρήγορα»… Όπως έμαθαν οι καλόγεροι των άλλων μονών και βγήκαν τότε από τα ράσα τους, η σπουδή των συνοδών του πρωθυπουργού ήταν να φτάσουν πριν τις 8 στη Μονή Βατοπεδίου, απ’ όπου θα προλάβαιναν τα δελτία των 8. Και ήθελαν από ’κεί να υπάρξουν αποκλειστικά τηλεοπτικά πλάνα. Για να ικανοποιηθεί και ο πνευματικός του υπουργού Επικρατείας… Αποτελεί και αυτή η επίσκεψη απόδειξη ότι ο ηγούμενος Εφραίμ και η χρυσοφόρα Μονή Βατοπεδίου είχαν την άνωθεν «κοσμική» ευλογία… κατευθείαν από το Μαξίμου.

    (το αντέγραψα απο ΣΤΟΚΑΡΦΙ)

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι αποριας αξιον που ολοι ασχολειστε με τους υποδιευθυντες (Υπουργους κτλ.) και κανεις σας με τον Διευθυντη που τους διορισε.

    Οταν μαλιστα καποιος το πραξει, μιλαει με τονο συγγαταβατικο και στο στυλ "καυμενε Κωτσο, που προσπαθεις και οι αχρηστοι που διορισες φταινε μονο" λες και ο πρωτος την ταξη ειναι αμοιρος ευθυνων.

    Ξεματιασμα θελετε ολοι σας.

    Ξυπνατε μωρε

    και γρηγορα γιατι αν διαρκεσει λιγο ακομη ο υπνος μας οταν ξυπνησουμε δεν θα εχει μεινει τιποτα, θαχουν ολα πουληθει και θα πληρωνουμε και ενοικιο για να συνεχισουμε να ζουμε στον τοπο που ακομα -για ποσο ακομα- ονομαζετε Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΛΟΥΘΗΡΟΣ
    έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βιτεμβέργης, από όπου το 1512 πήρε και το διδακτορικό του δίπλωμα στη Θεολογία. Μια επίσκεψή του στη Ρώμη τον ανάγκασε να αναθεωρήσει τις απόψεις του σχετικά με την Παπική εκκλησία βλέποντας τη διαφθορά που επικρατούσε εκεί σχετικά με τα συγχωροχάρτια και την "ειδική" για ιερωμένους πορνεία.

    Ύστερα από μελέτη της Προς Ρωμαίους Επιστολής πείστηκε πως η σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου ήταν αποτέλεσμα μόνο της Θείας Χάρης και της πίστης κι όχι των αγαθών ή μη έργων. Για το λόγο αυτό ήρθε σε σύγκρουση με το θεσμό του συγχωροχαρτιού, που έδινε τότε η Καθολική Εκκλησία και με τον τρόπο αυτό δινόταν άφεση των αμαρτιών.

    Στις 31 Οκτωβρίου 1517, και ενώ είχε ήδη εκφράσει τις αντιθέσεις του σε σχέση με τις πρακτικές της Καθολικής Εκκλησίας στους φοιτητές του, θυροκόλλησε στην εξώπορτα του μητροπολιτικού ναού της Βιτεμβέργης τις 95 θέσεις του, που αποτελούσαν μια ανοιχτή επίθεση εναντίον του παπισμού.
    (Αντιγραφή από wikipedia)

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ;
    ΠΟΤΕ ;

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν πρόκειται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τότε θα πρέπει οι αρμόδιες υπηρεσίες να ερευνήσουν για τίποτα "φυτείες". Εκεί που φτάσανε μερικοί δεν είναι διόλου απίθανο να καλλιεργούν και να εμπορεύονται το "ιερό χόρτο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ef oson o Efraim einai Kyprios ta mavra hrimata malon proerhonte apo tin Kypro apo real estate investors. Afta ta skandala fernoune sto nou ta pro 20etias skandala mavrou hrimatos tou Vatikanou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
    ΔΕΥΤΕΡΑ 15/09/2008

    Σχετικα με το αναγραφεν σχολιο σας,σας ενημερωνουμε οτι τα χρηματα δοθηκαν σε μετρητα διοτι ο ιερομοναχος Μπουκιδης επαιξε στην bwin ενα στοιχημα 10 ευρω και με την βοηθεια του Θεου η αποδοση που εβγαλε ηταν 410.000%.
    Ολα τα παραπανω σχολια ειναι κακοηθη και προερχονται απο αθεα ατομα.

    με εκτιμηση

    i.m.efraim (uber alles)
    holy mountain

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση