GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ...παλαιές συμφωνίες του Δούκα...

Η πώληση της "Εθνικής Ασφαλιστικής" και ο Δ. Παλαιολόγος... . Του Θανάση Λεπίδη . Συνεχίζεται η αναστάτωση στην Εθνική Ασφαλιστι...

Η πώληση της "Εθνικής Ασφαλιστικής" και ο Δ. Παλαιολόγος...
.
Του Θανάση Λεπίδη
.
Συνεχίζεται η αναστάτωση στην Εθνική Ασφαλιστική για την πώλησή της. Η διοίκησή της θα περάσει δύσκολες μέρες λόγω των αντιδράσεων. Ομως ο πρόεδρός της Δούκας Παλαιολόγος θα περάσει ίσως ακόμη δυσκολότερες.
Κι αυτό διότι με αφορμή την πώληση, αναμένεται να ξανατεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο "μικροσκόπιο" οι συνθήκες εξαγοράς της Alpha Ασφαλιστικής από την Alpha Bank λίγο μετά τις εκλογές του 2004. Τότε είχε γίνει συμφωνία εξαγοράς ποσοστού 24,41% του μετοχικού κεφαλαίου της το οποίο κατείχε η οικογένεια Παλαιολόγου.
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ο κ. Δούκας Παλαιολόγος που ήταν Διευθύνων Σύμβουλος αποχώρησε και ανέλαβε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλστικής. Για να δούμε αν και τι θα βγει στην επιφάνεια.
----------------------------------

5 σχόλια

  1. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην πώληση της μεγαλύτερης Ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας.
    Την Πέμπτη στις 10 το πρωί κάνεουν μαζί με τους συνταξιούχους αλλά και τους υπαλλήλους της ΕΤΕ συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο τα γραφεία της ΕΤΕ στην Αιόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕΡΑΑ-ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΟΛΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι έτσι, να πουληθούν όλα.
    Έξωση στους αλήτες μισθοσυντήριτους συνδικάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα... δεν θα φύγουν οι ... "συνδικάλες" αλλά δεκάδες άνθρωποι με οικογένεια θα βγούνε στον δρόμο αγαπητέ βολεμένε.. αλλά τι περιμένεις από κάτι τύπους σαν και σένα. Ζωντανά μνημεία κακομοιριάς είσαι εσύ και το συνάφι σου, αγαπητέ μπατιροφασίστα. Αντε γειάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ελληνικη σφαλιστική αγορά αφελληνιζεται. Δημιουργείται καρτέλ το οποίο θα μοιραστεί την πίττα της ιδιωτικής ασφάλισης εις βάρος του έλληνα πολίτη. Έτσι με τις ευλογίες της κυβέρνησης τα χρήματα των ελλήνων υποχρεωτικά (καθώς υπάρχουν υποχρεωτικά είδη ασφαλίσεων π.χ. αυτοκίνητο, σκάφη κτλ)θα διαχεειρίζονται προς όφελός τους ξένοι όμιλοι. Το τελευταίο δωράκι που προσφέρει η κυβέρνηση προτού αποχωρήσει πανηγυρικά είναι η κατάρρευση της κοινωνικής ασφάλισης βορρά στις ξένες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες. Η ελληνική κοινωνία πρέπει επιτέλους να αντιδράσει γιατί εάν δεν το κάνει η ίδια κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής αυτού του τόπου. Η πώληση της πρώτης ασφαλιστικής εταιρίας με ιστορία ταυτισμενη με την ελληνική κοινωνία και όνομα βαρύ σαν ιστορία αφορά την εθνική μας υπερηφάνια, τα χρήματα όλων των ελλήνων και όχι κάποιους εργαζόμενους ή συνδικαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση