GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιά ύποπτη και επικίνδυνη επίσκεψη!

. Η επίσκεψη της Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ στην Μακεδονία και Θράκη κρύβει πολλούς κινδύνους γιά την Ελλάδα. . Γράφει ο Διονύσης Ε. Κονταρίνης Νέα ...

.
Η επίσκεψη της Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ στην Μακεδονία και Θράκη κρύβει πολλούς κινδύνους γιά την Ελλάδα.
.
Γράφει ο Διονύσης Ε. Κονταρίνης
Νέα Υόρκη
denniskontarinis@yahoo.com
patrinos12@hotmail.com
.
Είναι αδιανόητη η ανευθυνότητα με την οποία οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας αντιμετώπισαν την ύποπτη και επικίνδυνη επίσκεψη στην Βόρεια Ελλάδα της απεσταλμένης του ΟΗΕ, “υποτιθέμενης” εμπειρογνώμονος γιά θέματα μειονοτήτων κ.Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ,
Η κυρία αυτή κατ΄εντολή του ΟΗΕ βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα γιά να διερευνήσει κάποιες καταγγελίες γιά καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των μειονοτήτων που διαβοιούν στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο χώρο της Μακεδονίας και Θράκης. Φυσικά είναι ευνόητο από ποιούς έχουν ξεκινήσει όλα αυτά και ακόμη από ποιούς έχουν ενεργοποιηθεί Είναι γνωστό ότι η έγερση μειονοτικού θέματος εις βάρος της Ελλάδας είναι προσχεδιασμένη από Αμερικανικούς οργανισμούς εδώ και χρόνια.
Βέβαια εκείνο που θα πρέπει ιδιαίτερα να μας προβληματίσει ακόμη πιό πολύ είναι ότι ο εμπνευστής αυτής της επίσκεψης στην Ελλάδα της Γκέυ Μακ Ντούγκαλ ήταν ο Βρεττανός βοηθός της κ. Γ. Φοχ. Ο εν λόγω κύριος αγνοεί ότι αν κάποιοι δεν θα πρέπει να μιλούν γιά σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αυτοί είναι οι Άγγλοι με το βεβαρημένο παρελθόν σε αυτά τα θέματα, αφού η ιστορία τους τόσο η παλαιά όσο και η νεώτερη δεν είναι τίποτε άλλο από μιά κατάφορη καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από όπου κι΄αν πέρασαν
Η επίσκεψή της κ. Μακ Ντούγκαλ είναι προφανές ότι δεν είχε σκοπό την αποτύπωση της πραγματικότητας αλλά την επαφή της με μειονοτικούς, γιά να χρησιμοποιήσει τις απόψεις τους, σχετικά με τον τρόπο που θα διατύπωνε την έκθεσή της, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τα σχέδια αυτών που την έστειλαν.
Είναι γεγονός ότι όσες φορές η Ελλάδα εναντιόθηκε στις απαιτήσεις των ΗΠΑ η Ουάσιγκτον δημιουργούσε μειονοτικά ζητήματα. Σήμερα η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος των Βαλκανίων που αρνεϊται να γίνει προτεκτοράτο της Αμερικής. Έτσι σαν ενδενειγμένη λύση γιά τους Αμερικανούς προβάλει η αναμόχλευση του μειονοτικού.
Στις αρχες της 10/ετίας του 1990, τότε που τα Βαλκάνια ήταν σε αναβρασμό και το θέμα των Σκοπίων σε έξαρση οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ είχαν στείλει στην Ελλάδα Αμερικανό εμπειρογνώμονα γιά θέματα μειονοτήτων. Ήταν μιά ακόμη απειλή γιά να συμμορφωθεί η Ελλάδα και να ενδώσει στις απαιτήσεις τους
Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε τα όσα υποστηρίζει σε πρωτοσέλιδιο άρθρο της η τοπική εφημερίδα της Έδεσσας, “Ο Λόγος της Πέλλας” Γράφει λοιπόν η εν λόγω εφημερίδα.
“.....Η συνάντηση – της Μακ Ντούγκαλ με τους Σκοπιανούς - πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερη αίθουσα του κέντρου “Καταράκτες” την οποία είχε κλείσει γνωστό στέλεχος του “Ουρανίου Τόξου”, συνταξιούχος της ΔΕΗ από χωριό κοντά στην Έδεσσα. Στην συνάντηση συμμετείχαν το ηγετικό στέλεχος του “Ουρανίου Τόξου”, Παύλος Βοσκόπουλος και ο αποσχηματισμένος από την ελληνική εκκλησία και o καταδικασμένος από τα ελληνικά δικαστήρια γιά ανιιποίηση αρχής, Τσαρκνιάς, καθώς και στελέχη του “Ουρανίου Τόξου” από διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδας…..”
Στην έξοδό της από την συνάντηση αυτή την επλησίασε ο εκδότης της εφημερίδας “Ο Λόγος της Πέλλας”, Τάσος Μπουλγούρης και ....”της εζήτησε νά κάμει κάποια δήλωση. Η κ. Μακ Ντούγκαλ απάντησε ότι δεν έχει να δηλώσει τίποτα και του απαγόρευσε να την φωτογραφήσει.”
Πάντως σύμφωνα με δηλώσεις παρευρισκομένων στην συνάντηση τα αιτήματα που υποβλήθηκαν στην Αμερικανίδα εμειρογνώμονα ήσαν, να αναγνωριστεί η ύπαρξη Μακεδονικής μειονότητας, να διδάσκεται η γλώσσα τους στα ελληνικά σχολεία, να ληφθούν μέτρα γιά την διατήρηση των πολιτιστικών παραδόσεων, και να προχωρήσει η Ελλάδα στην καταγραφή της Μακεδονικής μειονότητας ώστε να κατοχυρωθούν και νομικά.
Κατά την επίσκεψή της στην Έδεσσα η Μακ Ντούγκαλ συνοδεύοταν από Σκοπιανούς δημοσιογράφους του τηλεοπτικού καναλιού Α2, κανάλι που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στα Σκόπια. Κανένας Έλληνας δεν ήρθε σε επαφή και δεν συζήτησε με την Μακ Ντούγκαλ Η μυστική περιοδία της περιελάμβανε ακόμη και επισκέψεις σε σπίτια μελών του “Ουράνιου Τόξου” σε επιλεγμένα χωριά της Φλώρινας και Πέλλας Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας δεν προέβει σε κανένα σχόλιο αλλά μόνο άφησε να διαφανεί κάποια αναμόχλευση μειονοτήτων. Ακόμη, έγινε μιά προκλητική αποσιώπηση της επίσκεψης από τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας.
Όπως είπε η κ. Μακ Ντούγκαλ, επέλεξε την Ελλάδα ύστερα από αναφορές κάποιων οργανώσεων, αλλά απέφυγε πεισματικά να κατονομάσει τις οργανώσεις αυτές.
Αντίθετα ένα μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον καταγράφτηκε από τα τοπικά ΜΜΕ της περιοχής όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδο άρθρο του “Ο Λόγος της Πέλλας”όπου μέσα από το άρθρο αφήνει να διαφανούν και ποιές είναι οι οργανώσεις που υπενίσεται η εν λόγω κυρία, ότι την κάλεσαν.
“…Δημοσιογράφοι από τοπικές εφημερίδες, που επεχείρησαν να παρακολουθήσουν την συζήτηση απομακρύνθηκαν με την δικαιολογία ότι είναι ιδιοτική συνάντηση.....”
Τώρα, ποιά ιδιωτική συνάντηση μπορεί να είχε η εν λόγω κυρία με τους Σκοπιανούς αυτό είναι ευνόητο.
Ιδιαίτερης προσοχής αξίζει να είναι ότι σύμφωνα με δηλώσεις του Νομάρχη Πέλλας ο ίδιος δεν είχε καμμιά ενημέρωση από το Υπουργείο Εξωτερικών γιά την επίσκεψη της κ. Ντούγκαλ.
Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου του ελληνικού ΥΠΕΞ κ. Κουμουτσάκου, τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “….η επίσκεψη της κ. Μακ Ντούγκαλ και το πρόγραμμά της κατοχυρώνεται από το Σύμφωνο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου το οποίο έχει υπογράψει και η χώρα μας , επισκέπτεται όποια μέρη επιθυμεί και όποιους εππιθυμεί...”
Αυτά λοιπόν κατά τον κ. Κουμουτσάκο επιτρέπουν στην κ. Μακ Ντούγκαλ να περιοδεύει ανεξέλεγκτη τις ευαίσθητες περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης, να συναντάει μόνο Σκοπιανούς και Τούρκους, να ακούει μόνο την μιά πλευρά και να συντάξει κάποιο κείμενο που θα εξυπηρετεί αυτούς που την έστειλαν.
Μετά από όλα αυτά και όπως ήταν επόμενο οι φιλοσκοπιανοί πράκτορες του “Ουράνιου τόξου”, οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτοι στην Βόρεια Ελλάδα, εκμεταλεύτηκαν την αδιάφορη στάση του ελληνικού κράτους γιά τον ερχομό της Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ στην Ελλάδα και τον σκοπό της επίσκεψής της. Έτσι και όπως ήταν επόμενο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Σκοπιανών ΜΜΕ έσπευσαν να αναφέρουν ότι ο ΟΗΕ γιά πρώτη φορά έδειξε ενδιαφέρον γιά τους “Μακεδόνες της Ελλάδας.”
Αλλά και οι Τούρκοι της Θράκης θα πρέπει να νοιώθουν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη αυτή αφού το δελτίο Τύπου της κ. Μακ Ντούγκαλ αρχικά ανέφερε την επίσκεψή της σε Θράκη και Μακεδονία ενώ ένα νεώτερο δελτίο που εξέδωσε το γραφείο της, ανέφερε Δυτική Θράκη, όρο που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι
Η κ. Μακ Ντούγκαλ έφυγε από την Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές της το υλικό που χρειάζονταν τα αφεντικά της. Αυτοί που την έστειλαν στην Ελλάδα με τον συγκεκριμένο σκοπό. Η έκθεσή της θα υποβληθεί στο Συμβούλιο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ τον Μάρτιο του 2009. Και είναι γεγονός ότι το περιεχόμενο της έκθεσης της θα χρησιμοποιηθεί οποσδήποτε από τον κ. Νίμιτς γιά τις διαπραγματεύσης της ονομασίας των Σκοπίων.
Αλήθεια, γιατί θα πρέπει να περάσουν πέντε με έξη μήνες έως ότου η κυρία αυτή υποβάλει την έκθεσή της; Τι μπορεί να προκύψει μέχρι τότε;
Όταν όλα αυτά θα έλθουν στο φως της δημοσιότητας και θα αρχίσουν να ενδιαφέρονται και να φωνασκούν κάποιοι υποτιθέμενοι ευαίσθητοι αρχηγοί κρατών, τότε γιά μιά ακόμη φορά η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα και οι κύριοι υπεύθυνοι του Υπουργείου Εξωτερικών θα αρχίσουν πάλι τους αγώνες. Ποιός θα φταίει;
-----------------------------------------

12 σχόλια

  1. An i Ellada thelei na min ehei problimata me tin kyria McDougal i opws tin lene... as apoktisei syghrono polypolitismiko proswpo opws o Kanadas kai as xefygei apo to patriarhiko modelo fyletikis katharotitas. Oi Ellinares einai katara gia olous osoi den hwrame sto fasistiko shima sas. Epitelous, as ginei xana i Ellada mwsaiko diaforetikotitwn me ypefthini koinotiki taftotita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. YPOPTH???????


    KARAMPINATH PERIPTWSH AMERIKANIKOU DAKTYLOU!!!!!!!!!!!


    KAI MHN 3EXNATAI OTI O FASISTARAS XOUNTO-DHMHTRAS TOU ASKERIOU SLABO-TOURKO ATAKTWN THS 'FILELEU8ERHS' ARXI_TSOGLANARADIAS EINAI BA8EIA MPLEGMENOS STHN YPO8ESHH!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κάτοικοι των νομών κυρίως της Φλώρινας και άλλων νομών που είναι σλαβόφωνοι Έλληνες μακεδόνες (κυρίως δηλαδή οι ηλικιωμένοι που έχουν μείνει) είναι πολίτες αυτής της χώρας όσο κάθε άλλος. Η συντριπτική πλειονότητα θεωρεί τους εαυτούς τους έλληνες. Τέτοιες αναρτήσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να τους κάνουν "μειονότητα". Σταματήστε τα εθνικιστικά μίση πια, φτάνει η εθνοκάθαρση που έχει γίνει ήδη στη Δυτική Μακεδονία.
    Είναι κρίμα η παράδοση της περιοχής, το γλωσσικό ιδίωμα και οι ιδιαιτερότητες να σβήνονται στα πλαίσια μιας χωρίς νόημα "ελληνοποίησης". Οι εποχές Καντιώτη παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Συνέλθετε πια, μόνο κακό κάνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη εαν καταλαβα καλα ισχυριζεσαι οτι θα επρεπε στην κυρια αυτη να απαγορεψουμε την εισοδο στην χωρα?? εχω την αποψη οτι εαν υπαρχει προβλημα μειονοτητας δεν κρυβεται με τιποτα, σε οποιον και εαν απαογορεψεις την εισοδο στη χωρα...............εαν παλι δεν υπαρχει προβλημα μειονονοτητας (που ετσι πιστευω) τοτε απαγορευοντας σε καποιον απο τον ΟΗΕ να κανει μια επισκεψη απλα το δημιουργεις..............

    καλα εκανε το υπεξ και την αφησε να ρθει.
    Το υπεξ και η ελληνικη πλευρα η δουλεια που πρεπει να κανει για τις υπαρκτες ή ανυπαρκτες μειονοτητες δεν ειναι προς τον ΟΗΕ, αλλα προς του μουσουλμανους ελληνες της θρακης που η ελληνικη πολιτεια τους αντιμετωπιζει σαν πολιτες τεταρτης και πεμπτης κατηγοριας........

    www.gstidi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι "Γάλοι" είναι πολύ πιο μακεδόνες από κάτι καραγκιόζηδες τύπου ψωμιάδη και άνθιμου (αυτός δεν είναι από τη Νότια Ελλάδα;). Ουστ ρε εθνικιστικά μούτρα... Τα ανθρώπινα δικαιώματα τα επικαλείστε μόνο όπου σας βολεύουν; (κούρδοι, παλαιστίνιοι, σέρβοι κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος !!

    Λές στη μαλακισμένη γραμματέα σου: Στείλε μωρή καργιόλα το mail στις 12 ώρα.

    ..και αυτή αντί να στείλλει το mail αρχίζει να χαμουρεύεται μέχρι τις 4 με τον μποντιμπιλντερά του μεγάλου,...

    .... γιατί έχει φιλοδοξίες λέει.

    Και πάει η δουλειά σου πίσω και σε ξεπερνούν και οι εξελίξεις. Αλλά πού αυτή, το μυαλό της να γίνει Λαλακώστα.

    Δεν είναι να εμπιστεύεσαι καμμία τελικά. Τούς δίνεις τον πούλο στο χέρι και αν είναι και ξανθιές, πέντε αρ...δες αράδα να οργώνουν..

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ)ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ.

    ΗΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η CITΙBANK ΜΕ ΤH MAMA ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΖΙΡΑΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ Η ΚΟΥΦΙΟΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις αυτο το είδα το πρωί σε άλλο μπλόγκ (σκεφτομαστε ελληνικα)
    τι μαιμουδιές είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gr.html
    Δε βλέπω κάτι ανάλογο της επισκέψεως.
    Μάλλον την ενδιαφέρουν οι πετρελαιαγωγοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .

    ++++++++++++++++++
    ΚΩΣΤΑΚΗ, ΜΕ ΑΚΟΥΣ;
    ==================

    Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ μας,

    σέβομαι την επιθυμία σου να με σύρεις (και εγώ μαζί σου - αν και όχι ψηφοφόρος σου) σε ζόρικα παιχνίδια γεωπολιτικής και ξαναμοιράσματος της τράπουλας.

    Ξέρεις, βέβαια, ότι από τη στιγμή που κάνεις τέτοιες επιλογές (κι εγώ μαζί σου - αν και όχι ψηφοφόρος σου) η χώρα μπαίνει σε μία "άτυπα" εμπόλεμη κατάσταση - με τα νατοϊκά πρακτόρια να αλωνίζουν την χώρα προκειμένου να κατοχυρώσουν τα κεκτημένα του εντολοδόχου τους. Και με το χρήμα να ρέει σε "φίλα" κόμματα και ΜΜΕ.

    Εξυπακούεται ότι η ηθική υπονόμευση (και ο εκβιασμός), αποτελεί κλασική πρακτική των "μη-φίλιων-αυτή-την-εποχή" μυστικών υπηρεσιών που θα ήθελαν, αντί να σε "ρίξουν", να σε κρατήσουν στη θέση σου, πειθήνιο και εκβιαζόμενο.

    Με την διαφορά ότι, στο "πολεμικό" κλίμα των ημερών, όποια λαδιά από τους συνεργάτες σου, αποτελεί πισώπλατη μαχαιριά, και για σένα και για μένα. Για τον απλούστατο λόγο ότι πράξεις σαν αυτές καταρρακώνουν το φρόνημα του λαού (άρα και εμού, προσωπικά) σε καιρούς όπου το πρωτίστως απαιτούμενο είναι η εθνική (και όχι κομματική, φυσικά) σύμπνοια και ομοψυχία ως προς τα μείζονα.

    Προσωπικά, θα ήθελα να ξέρω ότι οι γεωπολιτικοί σου προανατολισμοί, προς τη μία ή την άλλη κατεύθνση, δεν εξαρτώνται από υπόγεια διακινούμενα ντοκουμέντα που σε καθιστούν υποχείριο εκβιασμού, αποδεικνύοντας ποιός από τον στενό σου κύκλο παντελόνιασε χρήμα, ξεπουλώντας εθνική γή για ίδιον όφελος.


    Στις πονηρές μέρες που ζούμε, τέτοιες πράξεις (εκ των συνεπειών τους κρινόμενες) δεν απέχουν πολύ από τον χαρακτηρισμό "έσχατη προδοσία" σε καιρό πολέμου - έστω και άτυπου.

    Σέβομαι απόλυτα την διαδοχή κομμάτων, στην εξουσία, κάθε τέσερα χρόνια. Οτιδήποτε όμως προκαλεί αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, ένα χρόνο μετά τις εκλογές, είναι πράξη που δημιουργεί ανασφάλεια στους πολίτες, σε ότι αφορά τη δυνατότητα υπεράσπισης της (όποιας) εθνικής κυριαρχίας.

    Και δεν εννοώ τους "αντάρτες" της νουδου ή τον καρχιμάκη. Εννοώ την κυριαρχη αίσθηση που υπάρχει για μία πολιτκή κουκουλώματος σκανδάλων τα οποία σκάνδαλα, σε περιόδους ευμάρειας, ίσως και να περνούσαν απαρατήρητα. Τώρα όμως όχι!

    Ευελπιστών σε αλλαγή πλεύσης και σε κλείσιμο στο μπαλαούρο (ή σε εκτόξευση υπεράνω της κουπαστής) όσων έπαιξαν ιδιοτελώς με τα ύφαλα του σκάφους,

    διατελώ μετά τιμής

    παμισος

    ΥΓ.
    (Παρεμπιπτόντως: Στα παπάρια μου γράφω το πιθανολογούμενο περιεχόμενο του αμοντάριστου ντιβιντι. Στις ιδιωτικές του στιγμές, καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει, αρκεί να μην το κάνει σε βάρος των διπλανών του. Και είναι καιρός να πάψουν να φοβούνται οι ηγέτες για το πως αντιμετωπίζουν οι γιαγιάδες και οι θρησκόληπτοι όποιον δεν πορεύεται σύμφωνα με τα γούστα τους. Κυνήγα εσύ την κλεψιά, ζήτα δημόσια συγγνώμη από τον Πολύζο και όλοι θα είναι μαζί σου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΧΟΛΙΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση