GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επείγον! Παγώστε αμέσως...

. ... τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Εφραίμ και της Μονής Βατοπεδίου . Του Κώστα Φεραίου . Θα επικροτήσω την κυβερνητική απόφαση με τη...

.
... τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Εφραίμ και της Μονής Βατοπεδίου
.
Του Κώστα Φεραίου
.
Θα επικροτήσω την κυβερνητική απόφαση με την οποία παγώνει (υποχρεωτικά, είναι η αλήθεια...) κάθε πράξης ανταλλαγής εκτάσεων προς όφελος της Μανής Βατοπεδίου.
Ομως τώρα πρέπει να γίνει και κάτι άλλο: Να παγώσουν αμέσως όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Εφραίμ, της παρέας του και της Μονής Βατοπεδίου μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.
Μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ!!!
Αν δεν είναι ήδη αργά...
-------------------------

21 σχόλια

  1. Τελικα εχει κανει κανενας τη Σουμα ?
    Ποσα στρεμματα? Ποσα Ευρω? Ποσα συμβολαια? Εχω χαθει, εχω ζαλιστει απ το πολυ λιβανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ( ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΟΥΝ !
    ΤΑΙΖΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟΠΑΙΔΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΟΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΤΑΤΟΙ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΥΣΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑΥΤΟΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ; ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναμεικτα γαυγισματα απο τους πασοκοσκυλαιους μετα την παραιτηση του ΓΑΠ απο την προεδρια του πασοκ.

    "παραιτουμαι απο προεδρος για να αφοσιωθω στην αγαπημενη μου (β')συζυγο η οποια διερχεται αυτη τη στιγμη σοβαρη κριση" .
    (σ.σ πινει ).

    Οι μισοι πασοκοσκυλαιοι γαυγιζουν λυπημενα και οι υπολοιποι γαυγιζουν χαρουμενα..

    γαβ γαβ γαβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ .
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ :
    ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ "Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον"


    Η επιστολή του Αγίου Όρους προς τον Αρχικαγκελλάριον

    Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941

    Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.

    Εξοχότατε,

    Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών καί Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Όρους Άθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν’ απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα καί παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν καί κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι καί αντιπρόσωποι τυγχάνομεν, διαδεχομένη εν τούτω τους ιδρυτάς καί Ευεργέτας του Ιερού τούτου Τόπου Βυζαντινούς Αυτοκράτορας καί διαδόχους τούτων.

    Το Άγιον Όρος, Εξοχώτατε, συνέστη εις Πανορθόδοξον μοναχικήν πολιτείαν, εις ήν

    ανέκαθεν διαβιούν εν αγαστή ομονοία μοναχοί ακωλύτως προσερχόμενοι από διάφορα ορθόδοξα Έθνη, κατά τον Θ΄ μ.Χ. αιώνα, πνευματικώς μέν εξαρτωμένων από του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, πολιτικώς δέ αυτοδιοικούμενον υπό της Ιεράς Συνάξεως των Αντιπροσώπων των Είκοσιν Ιερών καί Κυριάρχων Μονών καί πολιτειακώς υπαγομένων υπό την προστασίαν καί κηδεμονίαν των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων καί των διαδόχων Αυτών.

    Το Αυτονομιακόν τούτο πολίτευμα περιεθριγκώθη δι’ αλλεπαλλήλων τυπικών καί Χρυσοβούλων των ιδρυτών καί ευεργετών των Ιερών μονών Βυζαντινών Αυτοκρατόρων Βασιλείου του Μακεδόνος(882), Ιωάννου Τσιμισκή(972), Κωνσταντίνου Μονομάχου(1046), Στεφάνου Δουσάν(1346) καί άλλων Σλαύων, Ουγγροβλάχων Ηγεμόνων καί των μετέπειτα Σουλτανικών Φιρμανίων τελευταίως δε υπό του Καταστατικού Χάρτου του 1926, ούτινος δύο αντίτυπα εσωκλείομεν.

    Το ουτωσί καθιερωθέν προνομιακόν καί αυτοδιοίκητον καθεστώς του Ιερού τούτου Τόπου, αποτελέσαν αντικείμενον συζητήσεων καί επικυρώσεων διαφόρων διεθνών συνθηκών περιεθριγκώθη τέλος, διά του 62ου άρθρου της Βερολινείου συνθήκης του έτους 1878, έχοντος ούτω, οι μοναχοί του Όρους Άθω οθενδήποτε καί αν κατάγωνται θα διατηρήσωσι τά κτήματα καί τα πρότερα αυτών δικαιώματα καί θ’ απολαύωσιν, άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως, πλήρους ισότητος δικαιωμάτων καί προνομίων.

    Των εν Αγίω Όρει ενασκουμένων Μοναχών, ανεξαρτήτως τόπου προελεύσεως καί Εθνικότητος, σκοπός καί αποστολή καθ' όλον τον υπερχιλιετή βίον του Αγίου Όρους, υπήρξεν η διατήρησις, προαγωγή καί εξασφάλισις των Ιερών αυτού σκηνωμάτων, η διά της ακαταπονήτου φιλεργίας των εν αυτώ ενασκουμένων μοναχών καλλιέργεια της τε εκκλησιαστικής καί κλασσικής φιλολογίας καί καλλιτεχνίας, ο ασκητικός βίος καί η διηνεκής προσευχή υπέρ του σύμπαντος κόσμου.

    Την διατήρησιν του καθεστώτος τούτου της αυτονόμου μοναχικής πολιτείας, ικανοποιούντος πλήρως άπαντας τους εν Αγίω Όρει ενασκουμένους ανεξαρτήτως εθνικότητος Ορθοδόξους μοναχούς καί εναρμονιζόμενοι προς τον σκοπόν καί την αποστολήν αυτών, παρακαλούμεν καί ικετεύομεν θερμώς την Υμετέραν Εξοχότητα όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν καί κηδεμονίαν Αυτής.

    Τον Βασιλέα των Βασιλευόντων καί Κύριον των Κυριευόντων εξ όλης ψυχής καί καρδίας ικετεύοντες, όπως επιδαψιλεύση τη Υμετέρα Εξοχότητι υγείαν καί μακροημέρευσιν επ' αγαθώ του ενδόξου Γερμανικού Έθνους.

    Υποσημειούμεθα βαθυσεβάστως.

    Πηγή: Ιστορικόν Διπλωματικόν Αρχείον του Υπουργείου Εξωτερικών.


    πρόσφατη προδοσία που συνέβη όταν το ελληνικό έθνος στέναζε κάτω από τον βαρύ ζυγό της Γερμανοκατοχής. Θαυμάστε το ντοκουμέντο, που αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές:


    «Ανοικτή Επιστολή Ιεράς Επιστασίας

    Προς την Αυτού Εξοχότητα

    Αρχηγόν του Γ΄ Ράιχ

    Αδόλφον Χίτλερ

    » Ημείς οι 20 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των ισάριθμων ιερών μονών των αποτελουσών την Μοναστικήν Πολιτείαν του Αγιωνύμου Όρους Άθω δημοσιεύομεν εις επήκοον πάντων την ανοικτήν ταύτην συγχαρητήριον επιστολήν διά τάς κατά των Σοβιετικών νίκας σας. Καί αγαλλόμενοι κραυγάζομεν εν θαυμασμώ: Έπεσεν το Ζιτομίρ καί εσώθη η Χριστιανοσύνη.

    » Κύριος ο Θεός κρατύνη την υμετέραν εξουσίαν εις έτη πλείστα.

    »Οι 20 αντιπρόσωποι της ενιαυσίου συνάξεως των 20 κυριάρχων μονών της Αθωνικής Πολιτείας.

    » Α΄ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Λαύρας, Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Εσφιγμένου.

    »Β΄ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Βατοπεδίου, Κουτλουμουσίου, Καρακάλου, Σταυρονικήτα.

    »Γ΄ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Ιβήρων, Παντοκράτορος, Φιλοθέου, Σίμωνος Π¨ετρας.

    »Δ΄ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Χιλιανδαρίου, Ξηροποτάμου, Αγ. Παύλου, Οσίου Γρηγορίου.

    »Ε΄ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Αγ. Διονυσίου, Ζωγράφου, Αγ. Παντελεήμονος, Κωνσταμονίτου».

    Υ.Γ.: Ζιτομίρ ήταν το δυτικώτερον οχυρό των Σοβιετικών, που έπεσε στα χέρια των Ναζιστών, νίκη που προκάλεσε τον, ως μη ώφειλεν, ενθουσιασμό των κατά τ’ άλλα απολιτικοποιημένων Αγιορειτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΡΚΕΙ
    ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ !!!
    ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ,ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ
    ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δούκας του Γουέλινγκτον φέρεται να έχει δηλώσει ότι «η μάχη του Βατερλό κερδήθηκε στα γήπεδα του Ιτον». Τυπικά έχει άδικο: το Ιτον δεν είχε αποκτήσει ακόμη γήπεδα, ούτε οι αθλοπαιδιές είχαν προλάβει να διαδοθούν στα αγγλικά σχολεία. Ουσιαστικά όμως λέει κάτι πολύ σωστό: η ισχύς ενός έθνους εδραιώνεται στα σχολεία του.

    Αυτές τις μέρες- λίγο πριν, λίγο αργότερα- εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρη την Ευρώπη ξεκινούν τη σχολική χρονιά τους. Τι ΔΕΝ συμβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη;

    * Σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν υποδέχονται τα παιδιά στο σχολείο παπάδες με αγιαστούρες και αγιασμούς. Πουθενά!

    * Σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν βρίσκουν μπροστά τους τα παιδιά πηγαίνοντας στο σχολείο τον κοστουμαρισμένο Πρωθυπουργό της χώρας, τους υπουργούς και τους υφυπουργούς του έτοιμους να κάνουν βλακωδώς τυπικές δηλώσεις για το επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας- τις ακριβώς αντίθετες δηλώσεις που κάνουν οι ίδιοι άνθρωποι σε ανάλογες περιστάσεις, όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση!

    * Σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν βρίσκουν μπροστά τους τα παιδιά πηγαίνοντας στο σχολείο όλους τους κομματάρχες της αντιπολίτευσης, οι οποίοι δράττονται της ευκαιρίας και των τηλεοπτικών συνεργείων για να πουν το δικό τους βλακωδώς τυπικό παραμύθι για τις ελλείψεις των σχολείων- οι οποίες θα εκλείψουν ως διά μαγείας μόλις γίνουν οι ίδιοι κυβέρνηση.

    * Σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν βρίσκουν μπροστά τους τα παιδιά πηγαίνοντας στο σχολείο πάσης φύσεως και πάσης σοβαρότητας δημόσιους παράγοντες, νομάρχες, δημάρχους, συμβούλους και παρατρεχάμενους όλων των ειδών, έτοιμους να κλέψουν μερικά λεπτά τηλεοπτικής ή τοπικής δημοσιότητας. Γιατί συμβαίνουν αυτά; Η εξήγηση είναι απλή: διότι η χώρα μας σπανίως συμπεριφέρεται ως χώρα ευρωπαϊκή.

    Γονείς οι περισσότεροι πολιτικοί, θα μπορούσαν να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη σεβασμό και περισσότερη ευαισθησία μια μέρα με υψηλή συναισθηματική φόρτιση για το κάθε παιδί και την κάθε οικογένεια. Αν θέλουν να εκδηλώσουν τη φροντίδα τους, ας την εκδηλώσουν με περισσότερα κονδύλια για τη σχολική εκπαίδευση, με καλύτερη νομοθεσία, με βελτιωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Ας αποσύρουν το ιερατείο από τις σχολικές αίθουσες. Κι ας μεριμνήσουν ώστε τα σχολεία να παράγουν αξιοπρεπείς ανθρώπους, καλούς πολίτες και προκομμένους νέους.

    Προσωπικά, δεν διατηρώ καμία ψευδαίσθηση για την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Μόνο και μόνο το ότι επιλέγουν να δημοκοπήσουν ακόμη και με την έναρξη του σχολικού έτους τα λέει όλα. Αλλά τα παιδιά τι τους φταίνε;

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ,
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΝΟΜΑΡΧΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ,
    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΚΟ,ΜΕΓΑΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ,ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Π Ω Σ ΚΑΙ Π Ω Σ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Τ Ω Ρ Α !!
    ΟΧΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΙΞΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ!!ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σου φαινεται αυτη η φατσα στη φοτο να εχει αφησει ακαλυπτα τα νωτα του? Μαλλον δεν θα βρουν τιποτα. Θα τα εχει μοιρασει στους ενδιαφερομενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΡΚΕΙ
    ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ
    ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ
    ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΜΩΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστα...Να παγωσουν ...
    Αλλα μετα πως θα αποδειχτει ο στίχος του ποιητη ΜΗΤΣΑΡΑ που λέει
    "..ΠΑΠΑΔΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..
    ΤΡΩΝΕ στο ιδιο το ΠΑχνί..";
    ΕΚΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ??
    ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ :::ΜΠΑΜΠΑ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΡΥΩΝΕΙ...ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ 135 €

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και πάντα κατά νου την Σκύρο και την δημόσια χορτολιβαδική έκταση στο "βουνο", και όχι μόνον, που νομικίστικοί δικονομικάκιδες δικαιοσυγκινισιακά τάχατες τελεσίδικα? την προσμέτρησαν ως ιδιοκτησία της Μονής Μεγίστης Λαύρας και στη συνέχεια με ξένα κόλλυβα προσπαθούν να καρπωθούν τα εκατομμύρια τις Ε.Ε.ης για να τα κάνουν ανεμοευρό και να αγοράζουν τους ψηφοφόρους, για λογαριασμό τις ασυλίας τις ασέλγειας, των προαγωγών των παραβατικών τις διαφθοράς.

    Διότι οι τύποι αυτοί, οι διαχειριστές των οικονομικών του "οίκου του Θεού" μόνο με την ξεδιάντροπα στυγνή συμβολή των νομικίστικων τους συμβουλάτωρων τους μπορούν και κάνουν τέτοια ΘΑΥΜΑΤΑ καταληστεύοντας την "Εκκλησία του Δήμου".

    Επόμενο είναι μετά από τέτοια νομικίστικα ΘΑΥΜΑΤΑ, πέρα από το αζημίωτο τις προσφοράς, να τους ανυψώνουν μέχρι και στην ασυλία τους στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Εδώ έχουν αγιάσει μέχρι και κοινούς εγκληματίες κατά τις ανθρωπότητας μέχρι που τους κάνανε εικονίσματα και τους προσυνάει ο κοσμάκης, γιατί να έχουν συνειδησιακά ψεγάδια?

    Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα Πανελλήνιο Κίνημα "Εκκλησίας του Δήμου" και να διεκδικήσει τα δίκαια στη ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΒΑΣΗ των ΜΑΡΜΑΡΟΒΟΥΛΩΝ που είναι ΠΡΟΤΕΡΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ των πλασματικών και λοβιτούρικων χρυσόβουλων τους.

    Σωστός Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ,
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΝΟΜΑΡΧΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ,
    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΚΟ,ΜΕΓΑΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ,ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Π Ω Σ ΚΑΙ Π Ω Σ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Τ Ω Ρ Α !!
    ΟΧΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΙΞΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ!!ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!

    12 Σεπτέμβριος 2008 11:12 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και πάντα κατά νου την Σκύρο και την δημόσια χορτολιβαδική έκταση στο "βουνο", και όχι μόνον, που νομικίστικοί δικονομικάκιδες δικαιοσυγκινισιακά τάχατες τελεσίδικα? την προσμέτρησαν ως ιδιοκτησία της Μονής Μεγίστης Λαύρας και στη συνέχεια με ξένα κόλλυβα προσπαθούν να καρπωθούν τα εκατομμύρια τις Ε.Ε.ης για να τα κάνουν ανεμοευρό και να αγοράζουν τους ψηφοφόρους, για λογαριασμό τις ασυλίας τις ασέλγειας, των προαγωγών των παραβατικών τις διαφθοράς.

    Διότι οι τύποι αυτοί, οι διαχειριστές των οικονομικών του "οίκου του Θεού" μόνο με την ξεδιάντροπα στυγνή συμβολή των νομικίστικων τους συμβουλάτωρων τους μπορούν και κάνουν τέτοια ΘΑΥΜΑΤΑ καταληστεύοντας την "Εκκλησία του Δήμου".

    Επόμενο είναι μετά από τέτοια νομικίστικα ΘΑΥΜΑΤΑ, πέρα από το αζημίωτο τις προσφοράς, να τους ανυψώνουν μέχρι και στην ασυλία τους στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Εδώ έχουν αγιάσει μέχρι και κοινούς εγκληματίες κατά τις ανθρωπότητας μέχρι που τους κάνανε εικονίσματα και τους προσυνάει ο κοσμάκης, γιατί να έχουν συνειδησιακά ψεγάδια?

    Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα Πανελλήνιο Κίνημα "Εκκλησίας του Δήμου" και να διεκδικήσει τα δίκαια στη ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΒΑΣΗ των ΜΑΡΜΑΡΟΒΟΥΛΩΝ που είναι ΠΡΟΤΕΡΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ των πλασματικών και λοβιτούρικων χρυσόβουλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο/Η Nikolaos είπε...
    "ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΟΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΤΑΤΟΙ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΥΣΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑΥΤΟΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ; ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ;"

    φιλε μου ποιον "χριστο" εκμεταλλευονται?αυτον που εχουν εφευρει οι ιδιοι?ο χριστιανισμος ειναι η ιδεολογια κατοχυρωσης συμφεροντων μιας μειοψηφιας ανωμαλων απληστων εξουσιομανων με σκοπο την αποβλακωση της μαζας και τη συναψη βρωμικων συμφωνιων κατω απο το τραπεζι με το συστημα..ειναι γνωστη η δραση τους ανα τους αιωνες.Α ρε ελλαδισταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι τουρκοι κατι τετοιους τους αλοιφανε με πισσα και τους ειχανε να φεγγουν τους δρομους τις νυχτες μεχρι να γινουν τελειως σταχτη...κατι ξεραν απο τοτε και αυτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σιγά μην τους παγώσουν. Η μίζα πως θα βγει για να πληρωθούν τόσες αλλαξοκωλιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΓΩΣΟΥΝΕ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗς ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δημευση στα λεφτά των μοναστηριών και των εκκλησιών.Τι κρατ΄σνε τους ράβδους χρυσσού οι γκέυ και οι στρέιτ παπάδες τη στιγμή που άμα είσαι άνεργος δεν παίρνεις φράγκο μετά τον πρώτο χρόνο ,που 2000000 συνάνθρωποί μας ζούνε με 400 ευρά και χιλιάδες νέοι παίρνουνε 600 ευρώ και με την κατάργηση των συμβάσεων ακόμα λιγότερα.ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση