GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφωνία Καραμανλή - Ντόρας!!!

. ...για τον πόλεμο στον Καύκασο: Υπέρ του Πούτιν ο πρώτος, εναντίον η δεύτερη! . Του Στάθη Παλαιολόγου . Η διακοπή των στρατιωτικών ε...

.
...για τον πόλεμο στον Καύκασο: Υπέρ του Πούτιν ο πρώτος, εναντίον η δεύτερη!
.
Του Στάθη Παλαιολόγου
.
Η διακοπή των στρατιωτικών επιχειρήσεων από την Ρωσία αμβλύνει κάπως την κατάσταση, αλλά το δίλημμα για τους Ευρωπαίους παραμένει εν όψει της έκτακτης Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με θέμα τις εξελίξεις στον Καύκασο: Να στηρίξουν τον Πούτιν και την Ρωσία ή τον Σαακασβίλι και την Γεωργία;
Το πρόβλημα στην Ελλάδα έχει και ...εσωτερικές προεκτάσεις στην κυβέρνηση (το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ομιλήσει ...ασαφώς). Γι' αυτό και η ελληνική διπλωματία δεν έχει ακόμα διατυπώσει ξεκάθαρη θέση...
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πρόβλημα ....προσωποποιείται:
Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής θέλει καθαρή στήριξη της ρωσικής πλευράς λόγω των ενεργειακών σχέσεων της χώρας μας αλλά και για λόγους ευρύτερης προσέγγισής του στα διπλωματικά θέματα.
Αντίθετα, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη θέλει να ληφθούν σαφείς αποστάσεις από τη Ρωσία και να υποστηριχθούν "αντιρωσικές" θέσεις οι οποίες να συμβαδίζουν, έστω και εμμέσως, με τις αμερικανικές απόψεις.
Είναι εύκολο να βρεθεί χρυσή τομή; Κι αν όχι, ποια γραμμή θα υπερισχύσει; Του πρωθυπουργού ή της υπουργού Εξωτερικών;
--------------------------------------------

44 σχόλια

  1. Άνιση ανάπτυξη

    Παρατηρώντας τα κοινωνικά δρώμενα και τις «πολιτικές διενέξεις» του τελευταίου καιρού στη χώρα μας εύκολα μπορούμε να ανακαλύψουμε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.


    Μπροστά στις νέες συνθήκες και αν η χώρα συνεχίσει να πορεύεται με την ίδια νοοτροπία, τυποποιώντας τη σκέψη και την πράξη και με το ίδιο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό ( δηλαδή με αυτούς που αποδείχτηκε ότι είναι διεφθαρμένοι, γιατί υπάρχουν και έντιμοι) και παραμείνουμε στις διαπιστώσεις χωρίς να υπάρξει αλλαγή αντιλήψεων η πολίτικη κρίση θα αρχίσει να βαθαίνει όλο και περισσότερο και κάποια στιγμή θα γίνει κρίση δημοκρατίας.
    Τότε το δημοκρατικό σύστημα θα καταρρεύσει, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε άσχημες καταστάσεις, θα περιθωριοποιηθούμε και θα γίνουμε πολιτικά και κοινωνικά ουραγοί (γκέτο φτώχειας) της ενωμένης Ευρώπης.

    Επίσης δεν θα είναι αποτυχία για τη δημοκρατία αν κάποιοι από τους σημερινούς πολιτικούς συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι απέτυχαν να αντιπροσωπεύσουν τους πολίτες που τους τίμησαν με την ψήφο τους.

    Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα
    ολόκληρο το άρθρο
    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mexri pote avth h kariola kai h kwlooikogeneia-efialths ths tha mpainoun san poutsa metaksy hmwn kai twn ex8rwn mas kai emeis 8a tous anexomaste avtous tous aenaous efialtes, germanotsoliades, filwsiwnistes kai sfouggokwlarious twn loghs-loghs Glyksmpourk kai Mpous? Kyrie Karamanlh, an exeis akoma ypoloipo apo arxidia, epitelous steile avthn th skrofa kai thn poustofara ths sto p.x. telaviv stous filous ths, me aformh enan wraio oloklhrwtiko anasxhmatismo, kai asthn thn gamiola na kourevetai!!!

    Enas aganaktismenos Ellhnas tou ekswterikou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε μας χεζει η ντορα και τα φιλαρακια της τα αμερικανακια? Λες και δε ξερουμε ποιοι ειναι πισω απο ολα αυτα. Αυτοι που θελουν να ελεγχουν τις τυχες των λαων και να κινουν τα νηματα. Παραδοσιακα οι ρωσοι ειναι συμμαχοι ποσο μαλον τωρα που εχουμε και συμφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΡΟΥΣΟΠΠΥΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Μ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ...ΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΥΤΟ ΝΑΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΙ-ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ"-ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη «μάχη» του Πεκίνου ο Ελληνας σημαιοφόρος και οι υπόλοιποι

    Από το ιn gr
    ποιος ελληνας ρε παιδια ? από πότε έγινε έλληνας ο Ηλιαδης ο Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί έτσι τον λένε τον άνθρωπο , από την Τιφλίδα είναι ο άνθρωπος , τον βαπτίσαμε έλληνα μου θυμίζουνε τον παπά που την μεγάλη βδομάδα βαπτίζει το κρέας ψάρι για να μπορέσει να το φάει , ρε τι ρεζίλια είμαστε , γιατί δεν βάζουμε καμία αγγελία ζητούνται πρωταθλητές να τους δώσουμε την ελληνική υπηκοότητα
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aganaktosmene Ellina tou exoterikou mipos O Karamalis eine kaliteros , to idio skata eine ke aytos,o xiroteros ton xiroteron.oloi oi paleoi apo 5 ke epano theloun boukali ston k..o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o kostakis ekane parea me ton sergianopoulo kai einai me ton poutin gia na ekdiki8ei to 8anato tou. h ntora ekane parea me to georgiano kai einai anti8eti. auto einai olo peri tis diafonias tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bre ousssst kolo-mitsotakaiko!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύγε Θοδωρή!

    Πουλάς για μια ακόμη φορά το παραμύθι του Κωστάκη - Κάστρο της Μεσογείου και ταυτόχρονα βαράς και τη Ντορούλα.

    Και το κάνεις και με τη λήξη του πολέμου, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να διαψευστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kai oi 'Makedones' tis Slavotsobanarias Bardarskas ti 8a kanoune twra?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ντόρα, αν είναι έτσι το θέμα,μια ζωή παπαριές.΄Ετσι κι αλλοιώς ο ΠΟΥΤΙΝ την έχει σιχτηρίσει.Στις κατά καιρούς διεθνείς συναντήσεις τους όταν ήταν πρόεδρος της Ρωσίας, ήταν η μόνη που όχι μόνο δεν την χαιρετούσε, αλλά ούτε καν καταδεχόταν να την κοιτάξει. Αιτία; Η σύμπλευσή της με τους USA όσον αφορά τους διαφόρους αγωγούς μεταφοράς καυσίμων της Ρωσίας.Ευτυχώς που ο Καραμανλής την παρέκαμψε και την "γείωσε"κατάλληλα.Και η απορία μου θα είναι οχι μόνο γιατί εξακολουθεί να την έχει, αλλά θα την κρατίσει και στον επόμενο ανασχηματισμό ΥΠΕΞ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ το Μητσοτακαίικο δεν το φοβάται.(Ξέρω τι λέω). Υπάρχει βεβαίως και το δάχτυλο USA. Άλλά τι να κάνουμε! Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Πολιτική είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά αυτή η γυναίκα είναι σκέτος Μητσοτάκης .Ο θεός να βάλει το χέρι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να απευθύνω μιά ερώτηση σε όλους τους παραπάνω που υπερσπίζεστε με τόσο πάθος τον Καραμανλή.
    Εντάξει υπέγραψε ο Πούτιν για τον αγωγό μετά τί έγινε προχώρησε η δουλειά ή έμεινε στην υπογραφή?
    Μήν παραμυθιάζεστε λοιπόν οτι ο Καραμανλής μέσω Πούτιν έχει σκοπό να γίνει ο σωτήρας της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε διαχειριστά του blog
    Πόσα παίρνεις απο τον Ρουσσόπουλο για να βάζεις στις 24 αναρτήσεις τις 12 για τους Γεωργιανούς.Δεν υπάρχουν άλλα θέματα που να ταλαιπωρούν τους Έλληνες.Αν δεν έχεις θέματα γράψε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που πατώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν χρειαζόμαστε την επιφοίτηση των μπλόγκς για να καταλάβουμε ότι η ΔρακουμελοΚόρη θα ήταν με τον Αμερικανόφιλο Γεωργιανό Πρόεδρο !!

    Όπως ο Μπαμπάς Δρακουμέλ πήγε εναντίον στον Γέρο της Δημοκρατίας το 1965 ,επειδή είχε υψώσει ανάστημα στον Τζόνσον , έτσι και η ΔρακουμεοΚόρη υπακούει to Her Master's Voice..........


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΠΟΙΟΣ ελέγχει την Ευρασία, ελέγχει τον κόσμο... Το γνωρίζουν και οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί. Το γνωρίζει και ο Μιχαήλ Σαακασβίλι, καθώς επιθυμεί να παίξει στη νέα φάση του «Μεγάλου Παιχνιδιού».

    Η άλλοτε «μαύρη τρύπα της Γης» διαθέτει παγκοσμίως τις περισσότερες ανεκμετάλλευτες πηγές πετρελαίου και φυσικού αερίου. Δεν είναι τυχαίο ότι το γεωπολιτικό βάρος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ μετατοπίζεται όλο και πιο Νοτιοανατολικά. Ο Γεωργιανός πρόεδρος ξέρει καλά ότι βρίσκεται εκεί όπου διασταυρώνεται το νέο ενεργειακό Ελντοράντο.

    ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΣ στη Γαλλία και τις ΗΠΑ, εισέβαλε στην πολιτική σκηνή ως μεταρρυθμιστής, κατήγγειλε τον πολιτικό του «πατέρα» Έντουαρντ Σεβαρτνάντζε και τον ανάγκασε να παραιτηθεί. Δεν είναι λίγοι όσοι κατηγορούν τον 41χρονο πρόεδρο ως λαϊκιστή και άνθρωπο με εμμονή στην εξουσία.

    Ο «δημοκράτης» Μιχαήλ κατέπνιξε τη λαϊκή αντίδραση εναντίον του τον περασμένο Νοέμβριο και φίμωσε τα μίντια. Ο «Μίσα» είναι ο άνθρωπος των Αμερικανών στην περιοχή και δεν το κρύβει. Αυτή τη φορά, όμως, δεν υπολόγισε σωστά. Η πεποίθηση ότι η ευρισκόμενη στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, Γεωργία θα μπορούσε να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ χωρίς να ανοίξει μύτη, ήταν τουλάχιστον αφελής. Όπως και ότι θα μπορούσε να επιτεθεί στους Οσέτιους, με το Κρεμλίνο σε ρόλο παρατηρητή.

    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Σαακασβίλι είναι να προκαλέσει τη Μόσχα, ώστε κατόπιν να ισχυριστεί ότι δεν μπορεί να αποτελεί εγγυήτρια δύναμη στον Καύκασο, σε αντίθεση με το ΝΑΤΟ...

    Στην πολιτική και δη τη διεθνή, η υπερβολική αυτοπεποίθηση πληρώνεται. Πολύ περισσότερο, αν τα βάζει κανείς με έναν αντίπαλο όπως η Ρωσία.

    Το πολιτικό μέλλον του «Μίσα» διαγράφεται γκρίζο. Το πιθανότερο είναι ότι θα βγει χαμένος από τη σύγκρουση, όπως και οι εμπνευστές της στην Ουάσιγκτον. Τα ποντάρισαν όλα στο λάθος άλογο. Τώρα βλέπουν τη Μόσχα να τους δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5:29

    Πες τα στους μαλάκες που την έβγαλαν πρώτη βουλευτίνα στην Α.Αθήνας και δεν σταύρωσαν την ηρωίδα Μαριέττα.

    Πες τα στους μαλάκες που στα γκάλοπ την βγάζουν δημοφιλέστερο πολιτικό πρόσωπο στην Ελλάδα.

    Υπάρχουν τελικά πολλοί μαλακο-μαζόχες εις αυτήν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έτσι γίνεται πάντα στην Ελλάδα.
    Στην εξωτερική πολιτική, ο ένας στους δύο ...διαφωνεί.
    Έτσι ακριβώς θα λύσουμε και το ... Σκοπιανό.

    Θεοδώρα προσγειώσου...!!!
    Σεβάσου την ανοχή που δείχνει ο Πρωθυπουργός στην οικογένειά σου, και κατέβασε τη μύτη χαμηλότερα.
    Μην εκμεταλλεύεσθε οικογενειακώς την παρουσία του "πάτερ φαμίλιας", και το γεγονός ότι ως Αφοι Μητσοτάκη - Μπακογιάννη κρατάτε την κυβέρνηση όρθια.
    Θα αλλάξουν οι καιροί και δεν σας βλέπω ούτε καν στη λίστα ...αναμομνής.
    Πιο χαμηλά το ... "μπαϊράκι" Ντορίτσα.

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. shkat

    12 Αύγουστος 2008 4:02 μμ

    Σου ειπα τα PROZAC να τα εχεις παντα στην τσεπη σου.Δεν με ακους και για αυτο γινεσαι γελοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ .

    Η ΜΙΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ , ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

    Η ΑΛΛΗ , Η ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑΚΙ.

    ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ .

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΡΩΤΑΣΑΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ?
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ,ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ .

    Η ΑΛΛΗ , ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΛΕΞΟΝΤΑΝΙΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12 Αύγουστος 2008 6:13 μμ

    Καλά φίλε μου πιστευεις στα γκαλοπ?
    Υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν στα γκαλοπ ?

    Εγω να σου πω μια αληθεια .
    Αν βλεπεις γκαλοπ οτι καποιο ατομο ειναι το ποιο δημοφιλες π.χ. η πραγματικοτητα ξερεις ποια ειναι ?

    Οτι ειναι πατος και η δημοσιευση του γκαλοπ ειναι για να ανεβασουμε λιγο τις μετοχες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχ αυτός ο Ρουσόπουλος, αχ αυτό το παιδί τι άλλο θα σκαρφιστεί επιτέλους. Θα βγάλει και σειρά σαν το Prison Break με τον Καραμανλή να δραπετεύει από τον Μπους...Ο Κωστάκης πίνει το καφεδάκι και παίζει Playstation...τίποτα άλλο, ο Θόδωρας κυνερνά και αυτοί που τον βάλανε, οι λεφτάδες της Ελλάδας που μαμάνε και δέρνουν. Βέβαια έχει πέσει πια και το κάστρο του Πρώτου Θέματος και δεν υπάρχει καμιά-έστω κίτρινη-αντιπολίτευση στην Ελλάδα, οπότε ετοιμαστείτε για τρελή δημοσιογραφική τρέλα, Κωστάκης εναντίον Γκρούεφσκι, Κωστάκης σταματά σκοπιανούς που φοράν βρακιά με την Βεργίνα, Κωστάκης τα πίνει με Πούτιν και άλλα ωραία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μεγαλύτερο ΛΑΘΟΣ του Κωνσταντίνου Καραμανλή του παππού:το περιμάζεμα του Μητσοτάκη στη Ν.Δ.!
    Το λάθος εκείνο το πληρώνει ακόμα η παράταξη της κεντροδεξιάς.
    Το λάθος εκείνο το πληρώνει σήμερα ο Κώστας Καραμανλής, πότε με τον Κυριάκο, πότε με την Ντόρα.
    Αύριο θα μας βγει και ο Κώστας Μπακογιάννης βουλευτής στην Ευρυτανία και ...πάει λέγοντας.

    Ευτυχώς άγιασε το χέρι του ΣΥμπιλίδη το 1993 και αποκαταστάθηκε κάπως η τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To megalitero lathos tou papou karamali eine pou eixi tetio malaka anipsio ke ton ekanan prothipourgo oi malakes dexioi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποιές πληροφορίες έχεις ρέ σύ
    μπάρμπα Στάθη?Από τό ράδιοσαγιονάρα
    είναι?
    Αλλά βρήκες κι΄ανθρώπους πού "τσι
    μπάνε". Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
    ΤΕΧΝΗ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ:ΚΡΕΜΑΛΑ Ή ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι γνωστό οτι η Ντόρα είναι σκυλάκι των αμερικανών!
    Τουλάχιστον σε ένα θέμα δίνω δίκιο στον πρωθυπουργό, την προσέγγιση με τη Ρωσία! Πιστεύω οτι μελλοντικά πρέπει να στραφούμε σε νέες συμμαχίες αφου οι παλιές, δέν μας εξασφάλισαν καμία υποστήριξη σε κανένα απολύτος θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε Ντορα, ποσα χρονια ακομα θες για να μαθεις οτι ολο αυτο ηταν ενα ακομα βρωμικο παιχνιδι της αμερικης σε βαρος "συμμαχου" κατα πως αυτοι το εννουν? κι εμας μας εχουν πουλησει απειρες φορες.
    Πρωτο θεμα ειναι η αγριοτητα του Σαακασβιλι εναντιον αμαχων με τις ευλογιες των usa, ασχετα αν τον αφησαν στην μαυρη τυχη του.
    Δευτερο η ανανδρια του να το κανει την ημερα εναρξης των Ολυμπιακων, Και σ αυτο εμεις πρεπει να ειμαστε ΚΑΘΕΤΟΙ ! ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
    Η αντιδραση της Ρωσσιας ηταν αυτη που επρεπε σε μια εγγυητρια δυναμη και υπερδυναμη.
    Μετα ερχονται οι λογοι που μας αφορουν. Γι αυτο σοβαρεψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τον Καραμανλή μπούφο δέν τον περιμάζεψε στην Νέα Δημοκρατία ο Καραμανλής παππούς τον περιμάζεψε ο Μητσοτάκης χάρη του Μπακατσέλου.
    Ο Καραμανλής μπάρμπας δέν τον ήθελε τον μπούφο ούτε ζωγραφιστό το θεωρούσε σάν το μόνο του ανίψι επικύνδινο να καταστρέψει την Ελλάδα άν ανακατευτεί με την πολιτική. Αποδείχτηκε οτι είχε δίκιο αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Pe oi Slavobastardoi 'makedones' kai oi aAlbanoi douloi tou Bush-ti den 8a pane na baloune kanena xeraki stin Georgia na boithisoune auto to boidi ton Saakasvili?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. me tin elada kai tous elines(plin ton elit pou patrida exoun mono to idion xrima tous)pios tha einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σιγά μη μας κάνει και ντα η DOrah.

    Άπαξ και πέσει γραμμή από Γαλλία-Γερμανία-Ιταλία, τελείωσε το θέμα.

    Και όχι, δεν είναι "φίλοι" μας οι Ρώσοι. Απλά βρήκαν έναν σύμμαχο, μαζί με τη Κύπρο, για να πα΄τησουν πόδι στη Μεσόγειο.

    Και στα @@@ οι ΗΠΑ. Αντε να κοιτάξουν τους πεινασμένους Αμερικάνους και τη χρεοκοπημένη οικονομία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μπράβο μαλάκες φιλορώσοι! Για κυτάξτε πρώτα τις αναλογίες με το κυπριακό και μετά μιλήστε: υπάρχει η "εγγυήτρια" δύναμη που επεμβαίνει κτλ κτλ Δηλαδή αν οι κύπριοι ζητούν την επιστροφή των εδαφών τους, είναι και "επιτιθέμενοι" από πάνω; Εσεις δεν θα ψηφίζατε έναν κύπριο πρόεδρο που θα σας υπόσχονταν την επιστροφή του βορά; Δεν λέω, παπαριές θα έλεγε, γιατί αυτό συνεπάγεται πόλεμο και μάλιστα με ισχυρότερο αντίπαλο, αλλά αυτή δεν είναι η λογική σας; Και η μεγάλη πλάκα είναι να αρχίσει η όρεξη στους Τούρκους να εγγυηθούν τους Θρακιώτες "τούρκους". Τούρκικα διαβατήρια δεν έχουν και αυτοί;;
    Για όλα τα παραπάνω μετριάστε την φιλοπουτινιά σας και βγάλτε τον σκασμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς 10.49μμ

    Σ΄ετσουξε για τα καλά εσένα η αντίδραση του Πούτιν.
    Δεν πειράζει.... οσονούπω.... με αυτά που θα δεις γενικότερα, θα φρικάρεις εντελώς!!!

    Όσο για την διαφωνία Καραμανλή Ντόρας, μην τα πολυπιστεύετε κόλπα είναι τάχα μου ό ένας από δω και ο άλλος από εκεί.
    Κοινή γραμμή υπάρχει για στροφή πρός Ρωσία, και κατά τα άλλα κάνουνε παιχνίδια διπλωματικά και δουλεύουν τους πάντες!!! (ίσως αρχικώς η κα ΥΠΕΞ να έκανε τα τσαλιμάκια της και υποστήριζε τις Αμερικανικές θέσεις, τώρα όμως έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με τον Καραμανλή που στα Εθνικά Θέματα είναι μουλάρι και κεφάλι αγύριστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατί ξεφτιλίστηκε ο Σαακασβίλι; Όταν τον υποστηρίζει η γκαντεμοκόρη του γκαντέμη τι άλλο αν του συμβεί; Καραμανλή, στείλτην να ευχηθεί στον Σαακασβίλι. Θα μας λατρέψουν οι Ρώσοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εσύ δηλ. προοδευτικάριε ποιά γραμμή λες να υπερισχύσει; Της Ντόρας;
    Θα θελες πολύ ε;

    Μην τσιμπάτε ρε. Επειδή εγραψε κάποιος μια παπαριά, έγινε η Ντόρα αμερικανόδουλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έφταιγε ο Καχιασβίλι δέν αμφιβάλει κανείς αλλά ο άλλος ο Πούτιν βομβάρδιζε προκλητικά μόνο αμάχους.
    Δέν θα το χειροκροτήστε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σωστά το είπε κάποιος ο κωστάκης ο καραμανλής ήταν κολλητός με το σεργιανόπουλο.. έτσι εξηγείται...
    πουστιές στην πολιτική πάντα υπάρχουν...
    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?????????????????

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ, ΓΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12 Αύγουστος 2008 10:49 μμ

    ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΙΛΕ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ .
    ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γειά σου ρε ΄Ελληνα ξερόλα.Διπλωμάτη-αναλυτή των διεθνών σχέσεων και ισορροπιών-στρατηγικέ αναλυτή-κλπ.κλπ.
    αλλά πάνω απ΄ όλα ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΕ!
    Πολύ γουστάρω καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 11:07 "με τον Καραμανλή που στα Εθνικά Θέματα είναι μουλάρι και κεφάλι αγύριστο" ΧΑΧΑ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΗΧΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΦΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ...ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;;;ΩΧΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΟΥΤΕ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ "ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ"...ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΟΠΛΩΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ (ΧΑΧΑ, ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ-ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ) ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ, ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ...ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ PLAYSTATION, ΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 12 Αύγουστος 2008 11:17 μμ


    ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Όλα αυτά τα θέματα που ανακύπτουν τελευταία Κόσοβο, Σερβία, Νότια Οσετία κλπ, είναι πραγματικό παζλ για την ελληνική εξωτερική πολιτική, επειδή ότι και να κάνεις, ό,τι και να πεις από επίσημα χείλια, το μπελά σου θα βρεις.

    Έτσι, λογικό είναι να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες στην κυβέρνηση, αλλά ό,τι και να συμβαίνει αποκλείεται ποτέ κανείς σε τραπέζι διεθνών διασκέψεων να τολμήσει να εκφράσει τη συμπάθειά του προς τον ένα ή τον άλλο, προς τη μία προτεινόμενη λύση ή την άλλη.

    Τι ωραία που ήταν τα πράγματα για την ελληνική εξωτερική πολιτική όταν υπήρχε το "σιδηρούν παραπέτασμα" =απόλυτη σιωπή στα σύνορα και στην ευρύτερη γειτονιά της Ελλάδας, με τους εθνικιστές σε μόνιμη σιωπή. Θα έπρεπε να ανάβουμε το καντήλι σε κάποιους.

    Λες και το "σιδηρούν παραπέτασμα" (1947-1990) είχε δημιουργηθεί για να μπαλώνει την ανυπαρξία εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση