GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό ατύχημα στην Αττική οδό...

. ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ...

.
ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΥΜΗΤΟΥ.
ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΊΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 200 - 250 ΚΜ/ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. ΑΝ ΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ(ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ) ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ .ΑΝ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ,ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2008 ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ GRAND PRIX ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ PHOTOS ΠΟΥ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 200 ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ;
 ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ "ΠΙΑΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ. ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΔΡΟΜΟ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. ΚΑΝΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
Ένας αναγνώστης
--------------------------------------

16 σχόλια

  1. http://makelio.blogspot.com/2008/08/makelio.html

    Κυριακή, 10 Αύγουστος 2008
    Το makelio δημοσίευει τα ΠΑΝΤΑ ... μα τα πάντα ... Ανώνυμος φίλος μας έστειλε το παρακάτω .. έχει ενδιαφέρον?







    ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
    ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ...
    ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ...
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ
    Η «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»?



    «Καμιά γυναίκα δεν σηματοδότησε το Βυζάντιο όσο η Κασσιανή, γύρω από το όνομα της οποίας πλέχτηκαν τόσοι θρύλοι αλλά και αληθινές ιστορίες. ...»

    ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΕΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ Η ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΩΣ ΑΛΛΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΗΓΕΣ Η «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»: ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ..
    ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ)!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ «ΤΡΕΛΛΟ» ΤΙΣ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ !!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ» ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ» ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??

    makelio....... επαναλαμβάνουμε παρά το ότι είναι Ανώνυμο .... ίσως αυτά που γράφει να .. ενδιαφέρουν κάποιους!


    Αναρτήθηκε από RaTaPlan στις 8/10/2008 06:13:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:45

    Kαλά, εκτός από νεοδημοκράτης (άρα χαμηλής νοημοσύνης), είσαι και τελείως αόμματος; Εσύ, δεν έχεις δει τίποτε; Κινούμαι στην Αττική οδό με 120-130 και με προσπερνάνβε σαν σταματημένο. Και ξέρω άνθρωπο που συχνά "σχεδόν τελικιάζει" (220+) μία 600άρα εκεί μέσα.

    Αει και ...μήσου, κόπανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ενοχλήθηκες ρε πορωμένε;Eχεις την εντύπωση πως μόνο Πασόκοι κάνουν αναρτήσεις στο press-gr;
    Δες μαζί με τους άλλους επιτέλους την αλήθεια κατάματα,χωρίς φανατισμούς, μήπως και δει κάτι καλό αυτή η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Τι έκανε πάλι η ΝΔ;

    Έριξε τη τιμή της μίζας αξίας ενός εκατομμυρίου, στο μισό!
    Μα καλά θα μας τρελάνει;


    ΤΟ 'ΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ********

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕ ΣΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΟΥΣΑ.

    ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΥΜΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

    ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ.

    ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΟ ΑΠΟ 220 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΣΟ..

    ΤΟ ΔΕ ΠΑΡΚΙΝΓ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ Ε ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ριχτε και μια ματια,στην εξοδο 5 προς Ελευσινα. Το τι γινεται,τα βραδια,απο κοντρες,ειναι απεριγραπτο.
    Και καλα, ας κανουν οτι θελουν,οι κοντρακιδες. Εμεις,ομως δεν μπορουμε να κοιμηθουμε,τα βραδια.
    Καθε βραδυ,τηλεφωνω,στην Αττικη οδο,αλλα στα πα...ρια τους.
    Εξοδος 5 προς Ελευσινα,στην αναστροφη,απεναντι απο το Σταδιο παλης,στα Ανω Λιοσια!!!
    Η Τροχαια...Γραμμενους,κανονικα!!
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!!!(Μερος του ΜΠΑΧΑΛΟΥ)
    Billy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια βασική πληροφορία:

    Από την κατασκευή τους, οι κάμερες της Αττικής Οδού δε μπορούν να φωτογραφίσουν αντικείμενο που τρέχει πάνω από 190 χλμ. την ώρα.

    Αρα, αν πηγαίνετε πάνω από τόσο... είστε "ασφαλείς"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Αττική οδός όχι μόνο δεν είναι ασφαλής αλλά αντιθέτως έτσι που τρέχουν οι οδηγοί είναι από τους πιο επικύνδυνους δρόμους της Ελλάδας και όχι μόνο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Αττική οδός είναι πολύ επικίνδυνη για τις μοτοσυκλέτες και πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους. Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχει χώρος διαφυγής που σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες οδηγούν σε θανατηφόρα τροχαία.

    Μια μοτοσυκλέτα που χάνει πρόσφυση για οποιονδήποτε λόγο, έχει περισσότερες από 50% πιθανότητες να προσκρούσει στο τσιμεντένιο στηθαίο που εφάπτεται του οδοστρώματος χωρίς να χάσει καθόλου ταχύτητα προηγουμένως, με ολέθριες συνέπειες.

    Πρέπει επειγόντως να γίνει έρευνα για το πόσα από τα ατυχήματα με δίκυκλα είναι θανατηφόρα στην Αττική οδό και να ενημερωθούν οι οδηγοί.

    Επίσης, όντως πρέπει να γίνει κάτι με τους "γρήγορους" που με ιλιγγιώδεις ταχύτητες κινούνται στη δεξιά λωρίδα και συνήθως στη Λ.Ε.Α. και αλλάζουν λωρίδα-ες αστραπιαία, χωρίς φλας και βέβαια είναι αδύνατον έτσι να δουν δίκυκλα .

    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ όμως είναι να καταλάβουμε ΟΛΟΙ πως όταν έχει μποτιλιάρισμα τις περισσότερες φορές έχει γίνει ατύχημα.
    ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η Λ.Ε.Α. και όταν εμείς την καταλαμβάνουμε γιατί είναι η μόνη λωρίδα που κινείται, ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ να φτάσει στους συνανθρώπους μας που το έχουν ΑΝΑΓΚΗ. Έτσι ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΙ μόνο και μόνο γιατί βιαζόμαστε και δεν μπορούμε να περιμένουμε και είμαστε οι "έξυπνοι" που βρήκαν τρόπο να "ξεφύγουν".

    ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα κανουνε και βαζουνε κοντρες, οσοι ποιο πολλοι μαλακες σκοτωθουν τοσο καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πουθενα ΔΕΝ υπαρχει ασφαλεια
    στους ελληνικους δρομους
    γι αυτο πριν ταξιδεψω
    λεω και την προσευχη μου
    ........
    Ειμουνα σε δρομο υψηλης ταχυτητας στο εξωτερικο
    -Καναδα-
    και πλησιαζα στην πολη
    οι πινακιδες εγραφαν μεγιστη ταχυτητα 80km
    εκοψα και πηγαινα με 80
    μετα ελεγαν 60km
    παλι εκοψα για να συμμορφοθω με
    το οριο
    οποτε ενας με προσπερναει απο αριστερα
    σαν να ειμουνα σταματημενος
    ----
    Μετα απο δυό-τρεις στροφές, τον ειδα σταματημενο απο την τροχαια κατω απο γεφυρα!!
    ΕΝ ΤΩ μεταξυ στον δρομο ΔΕΝ υπήρχαν αυτοκινητα, ουτε πολύκινηση!
    \ΠΟΥ βρεθηκε η τροχαια
    και πως τον τσακωσε
    ειναι μυστηριο που πρεπει να λύσει
    η ΕΛ.ΑΣ. εδώ και τώρα
    και να το εφαρμοσει
    και στην καυλοκώσταινα

    Λουλα πλύστρα
    ------------------
    Πτυχιούχος οικονομικων Χαρβαρντ
    μεταπτυχιακα Γεηλ ουνιβερσιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κομπλεξικοί με την ταχύτητα οδηγοί τού σαββατοκύριακου, που όταν δείτε κάποιον να σας προσπερνά, είτε γιατί δεν μπορείτε, είτε γιατί φοβόσαστε, είτε γιατί δεν ξέρετε μια και οδηγείτε σπανίως, τον κοιτάζετε με φθόνο αυτόν που πριν από λίγο σας προσπέρασε. Μάθετε ότι εσείς είσαστε οι υπαίτιοι των περισσοτέρων ατυχημάτων Να γιατί αναζητάτε την προστασία του μπαμπούλα. Σε λίγο θα θέλετε και επίβλεψη μέσα στο σπίτι σας.
    Τώρα για τα ατυχήματα μάθετε ότι είναι τα λιγότερα στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας από αυτά που συμβαίνουν στα μετρίας μέχρι πολύ αργής ταχύτητας.
    Έτσι για να μαθαίνετε και όχι να δίνετε ερείσματα σε αυτούς που θέλουν να τροφοδοτούν τα ταμεία τους με πρόστιμα . Αυτά να μπαίνουν όταν πραγματικά πρέπει.

    (Σε πολλά σημεία σε όλο το δίκτυο της Εθνικής και Αττικής οδού έχουν πινακίδες αποκλειστικά για εισπρακτικούς λόγους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας μάθει ο Ελληνας να οδηγεί πρώτα και τότε ίσως βελτιωθεί η κατάσταση.Καθημερινά διαπιστώνω στην Αττική οδό και στην Εθνική οδό τα οχήματα να κινούνται κατά κύριο λόγο στη μεσαία και αριστερή λωρίδα και η δεξιά να είναι άδεια....Κανείς δεν τους έχει διδάξει ότι οδηγούμε δεξιά, η μεσαία για τους κινούμενα πιο γρήγορα και η αριστερή πρέπει να είναι ελεύθερη μόνο για προσπεράσεις.Οι περισσότεροι ηλίθιοι κινούνται με 100χλμ στη μεσαία και ας είναι εντελώς άδεια η δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.

    ΩΣ ΟΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΟ 2004

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

    Α. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ? Η ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΙ Η ΙΔΙΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ IMAGE ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΔΡΟΜΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΤΥΧΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΥΧΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ "ΣΥΜΒΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ALTER ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΕΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!!!
    ...ΞΕΧΑΣΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ HOT SPOT ΤΩΝ MEDIA ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    Β.ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ// ΤΑ ΗΧΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΝΕΟΥ ΗΧΟΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΧΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ.ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΓΙΑ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 95 ΜΕ 120+ DB ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΠΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (ΗΧΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ) ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ.

    Γ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΕ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ.ΑΛΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΗΧΟΣ ΕΝΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ 120 ΚΜ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ 300!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση