Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

«Με απείλησε ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι!» Πού είχε πάει το προηγούμενο βράδυ ο Νικολόπουλος

 

10 Αυγούστου 2008

Σοβαρό ατύχημα στην Αττική οδό...

.
ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΥΜΗΤΟΥ.
ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΊΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 200 - 250 ΚΜ/ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. ΑΝ ΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ(ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ) ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ .ΑΝ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ,ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2008 ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ GRAND PRIX ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ PHOTOS ΠΟΥ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 200 ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ;
 ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ "ΠΙΑΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ. ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΔΡΟΜΟ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. ΚΑΝΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
Ένας αναγνώστης
--------------------------------------
Δημοσίευση σχολίου