GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμελημένο το Θέατρο Δωδώνης...

.. Από την ΕΛΕΝΑ ΔΟΥΚΑ ... ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΔΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ....

..
Από την ΕΛΕΝΑ ΔΟΥΚΑ
...
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΔΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ.
ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. Υπουργειου πολιτισμου.
Ολα αυτα τα χρηματα ''πεταξαν'' εγιναν καποιεs παρεμβασειs στο χωρο :καποια κτιρια δρομοι κυριωs δεκαδεs προσληψειs με αδιαφανειs διαδικασιεs.
Eτσι εχουμε την Δωδωνη σε αυτη την αθλια κατασταση αλλα γεματη υπαλληλουs!
Δίπλα απο θεατρο Δωδωνηs βρισκεται το πανεμορφο χωριο ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ.
Στο χωριο υπαρχουν ξενοδοχεια και ταβερνεs...
---------------------------------------

12 σχόλια

  1. Να πάμε ως Δωδεκαθεϊστές να κάνουμε καμιά τελετή, να δείτε για πότε θα μαζευτούν τα λαμόγια του Υπουργείου να περιφράξουν και να φροντίσουν τον χώρο. Θα δικαιούμεθα και κονδυλίων της Κοινότητας, τα οποία οι υπάλληλοι του ΥΠΠΟ περιφρονούν, τους προκαλούν δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα τα κονδυλια του πακετου της ΕΟΚ που λέτε
    αξιοποιηθηκαν με το να γινει το
    παγωτο ΔΩΔΩΝΗΣ

    γιατι φωναζετε;
    .......
    διεφθαρμενοι όλοι τελος παντων ειστε
    σ' αυτη τη "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ";

    Κυρ-Μήτσος
    συνταξιουχος ψάλτης, εφημεριδοπωλης, εμπορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι λεφτά παίρνουμε από ΕΕ θα τα μετατρέψουν είτε σε (υπερκοστολογημένα) ψευτοέργα "ανάπλασης" είτε θα τα κάνουν μισθούς για προσλήψεις κοπρόσκυλων.

    Και τα υπόλοιπα γίνονται "Όσα παίρνει η ανέμη..."

    Όσο για τους 12θεϊστές, αν θέλουν να κάνουν τελετή στην Δωδώνη, τους προτείνω θυσία μοσχαριού. Ξέρω ένα μοσχάρι με μεξικάνικο μουστάκι, αν ενδιαφέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

    AS GELASOZME OLI MAZI
    KOURASTIKAME NA VLEPOUME THEATRIKES PARASTASIS
    KATHE MERA GINONTE POLLES
    IDKA STIN TILEORASI KE STI VOULI

    DEN ROTATE TI DODONI POSO THA KOSTISI TO 1L GALA TOU XRONOU?

    ΚΑΙ ΑΝ 8Α ΠΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΣΟΩΙΑ ΦΙΛΑΚΙ

    ΓΑΜΟ ΤΑ ΑΡΧΕΑ ΜΑΣ
    ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΕΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΜΑΤΟ.
    ΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝΟΙ ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ...ΛΙΑΠΗΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το θέατρο της Δωδώνης άρχισαν να μιλάνε εκείνοι που πρέπει να ντρέπονται.Μιλάει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχαήλ Παντούλας...Που ήταν ο κ. Μιχαλάκης όταν ο αρχαιολογικός χώρος γινότανε κυριολεκτικα χωματερή με την τοποθέτηση -πάνω στο αρχαίο στάδιο- της σιδερένιας κατασκευής που δεν είχε τι να την κάνει ο Υπουργός Βενιζέλος απ' τη γιορτή στους στύλους του Ολυμπίου Διός? Μιλάει ο πρωην Δήμαρχος κ. Θεμελής ο οποίος συνέπραξε (ως Πασοκος) στο παραπάνω έγκλημα.Αλήθεια τόσα πολλά χρήματα για να γίνει ένας τσιμεντένιος διάδρομος μέσα στον χώρο? ή και λίγες πανάθλιες κατασκευές πάνω στο αρχαίο στάδιο κι αυτές...Ο κ. Τατούλης που έβαλε εναν πρόεδρο στην αντίστοιχη επιτροπή που δεν έκανε τίποτ' άλλο απ' το να τσακώνεται κάθε τόσο με τον αρχαιολόγο, προϊστάμενο, της αρμόδιας Αρχαιολογίας?Η αναστήλωση του θεάτρου της Δωδώνης βρωμάει από παντού και δηλώνει την ανικανότητα πολλών(Υπουργών, Περιφερειαρχών, αρχαιολόγων καθηγητών πανεπιστημίου, αρχιτεκτόνων και πολλών άλλων).Κι όμως υπάρχει μιά ελπίδα.Είναι ο νέος πρόεδρος της επιτροπής που φαίνεται ένας μεθοδικός επιστήμονας με πείρα και μυαλό στο κεφάλι.Αρκεί να μείνει που δεν το βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ,Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΩΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ. ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ,Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ .Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΑΠΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΡΔΗ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΗΛΕΣ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΦΙΛΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ.ΑΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;;
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και τι δεν ειναι παραμελημενω σ\αυτον τον τοπο ρε παιδια ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΩΔΩΝΗΣ κ. ΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ "ΕΔΙΩΞΕ" ΤΗΝ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ (ΠΟΙΑ ? ΤΗΝ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΙΔΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΟΤΑΒ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΩΔΩΝΗΣ κ. ΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ "ΕΔΙΩΞΕ" ΤΗΝ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ (ΠΟΙΑ ? ΤΗΝ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΙΔΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΟΤΑΒ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.enet.gr/online/online_text/c=113,dt=14.07.2008,id=92666224

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση