GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το περιστατικό στη Μύκονο...

...η ελληνική κυβέρνηση τι κάνει; .. Ένας Αυστραλος πεθανε απο ένα μαφιοζο στην Μυκονο. Ενώ η διεθνής κοινή γνώμη έχει κανει ομαδες στο fa...

...η ελληνική κυβέρνηση τι κάνει;
..
Ένας Αυστραλος πεθανε απο ένα μαφιοζο στην Μυκονο. Ενώ η διεθνής κοινή γνώμη έχει κανει ομαδες στο facebook για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του νέου και να καταδικάσουν το μαφιόζικο κτύπημα ενός "παρκαδορου" και ενός "μπραβου" η ελληνική κυβέρνηση τι κάνει;
Γιατι το κλαμπ Tropicana είναι ακόμα ανοικτό; Γιατι δεν γίνεται κάτι να κλείσουν τα εκατοντάδες παράνομα κλαμπς; Τι έχουν να πουν οι ελληνάρες που με την πρώτη ευκαιρία θα πάνε στο tropicana και ας ταίζουν δολοφόνους και "μπραβους"; Να μποικοτάρουμε οσα κλαμπ έχουν μπραβους και παρκαδορους!
 Enjoy you myth!
Π. Πεζός
-------------------

65 σχόλια

  1. Enjoy your DEATH in Greece.

    We beat you up to death and nobody will ever touch us.

    We are... electable.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. We're even allowed to carry firearms (as a first step) by a recent ND law.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι οι παρανοϊκοί σεκιουρατάδες σε λίγο θα οπλοφορούν.

    Μην επισκέπτεστε καταστήματα που φρουρούνται ή νταβαντζοπροστατεύονται από σεκιουρατάδες, αν δεν φοράτε αλεξίσφαιρο και δεν έχετε δικαίωμα να φέρετε μαζί σας, πάνω σας, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης!

    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .

    Κάποιος έχει βάλει σκοπό να μας καθαρίσουν οι τρελοί από... λάθος, τύχη ή από παρεξήγηση! Θα το "διερευνήσει η δικαιοσύνη" μετά.

    Οπλίζουν ανθρώπους που συνήθως είναι περαστικοί από το συγκεκριμένο επάγγελμα και που είναι βέβαιο ότι θα κινδυνεύσουν οι ίδιοι και σχεδόν βέβαιο ότι θα σκοτώσουν κάποτε επειδή δεν συγκρατήθηκαν.

    Νέα Δημοκρατία,
    οπλισμένος υπόκοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΕΙ???? ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ??? ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ - ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το περιστατικο με τον ατυχο Αυστραλο στην Μυκονο ηταν μονο το κερασακι στην τουρτα.
    Επι χρονια τορα τα "μαγαζια" της παραλιακης και τα διαφορα κλαμπ ανα την επικρατεια χρησιμοποιουν τους λεγομενους ¨φουσκωτους", οι οποιοι κατα κυριο λογο ειναι η αφροκρεμα της παρανομιας.
    Σε πολλες περιπτωσεις μαλιστα οπλοφορουν εν γνωση της αστυνομιας αφου παρα πολοι εξ αυτων ειναι αστυνομικοι που το εχουν κανει δευτερο επαγγελμα, και λειτουργουν σαν πληροφοριοδοτες.
    Ετσι πολλες φορες ειδοποιουν τα αφεντικα τους για επερχομενους ελεγχους πασης φυσεως, εκμεταλευομενοι την "εσωτερικη" πληροφορηση που εχουν απο συναδελφους τους, με το αζημιωτο βεβαια.
    Εχουν δε αποθρασυνθει τοσο πολυ που πριν λιγα χρονια σε "μαγαζι" της παραλιακης δεν διστασαν να τρεψουν σε φυγη τους αστυνομικους που πηγαν επιτοπου μετα απο καταγγελια πελατη. Μαλιστα επεσαν και πυροβολισμοι.
    Και φυσικα κανενας δεν τιμωρηθηκε γιατι απλα ¨"επιχειρηματιας" νονος της νυχτας ειχε υψηλες διασυνδεσεις με αποτελεσμα να παγωσει καθε ερευνα .
    Οι τυποι εχουν γινει κρατος εν κρατει.
    Οι αστυνομικοι εχουν σηκωσει ψηλα τα χερια γιατι απλα και να πανε σε περιστατικο να κανουν τη δουλια τους κινδυνευουν αφενος και αφετερου ξερουν εκ των πρωτερων οτι οι δραστες θα παραμεινουν ατιμωρητοι.
    Οι ξυλοδαρμοι ειναι καθημερινο φαινομενο, τα ναρκωτικα, η παροχη "προστασιας", και οτι παρανομια μπορει κανεις να σκεφτει ειναι στην ημερησια διαταξη.
    Εχουν γνωση οι αρχοντες απλα ειναι και αυτοι μερος του κυκλωματος και επωφελουνται.
    Και αυτο συμβαινει σε ΟΛΗ την ελλαδα. Σε ΟΛΑ τα νησια. Προκειται περι αισχους που κανεις δεν εχει τολμησει ποτε να διορθωσει.
    Γιατι απλα οι κυριοι αφτοι εχουν το χρημα , τις υψηλες διασυνδεσεις, και μπορουν καθε φορα να ξεφευγουν ειδε δωροδοκωντας με χρημα και γυναικες (ναι με γυναικες) τους τοπικους αρχοντες, ειτε βασιζομενοι σε κενα των διαταξεων των νομων.
    Προκειται περι αισχους που εχει βαθιες ριζες, και που θεριεψε επι ημερων ΠΑΣΟΚ.
    Δυσκολο να γινει κατι σε λιγες μερες θα ξεχαστουν ολα και θα συνεχισουν ανενοχλητοι να ξυλοκοπουν , να εκβιαζουν, να παρανομουν χωρις κανενα απολυτως προβλημα .

    Δυστυχως η Ελλαδα μας ειναι ενα ΑΤΕΛΕΙΟΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, που οτι θελει ο καθενας κανει.'

    ΗΛΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ -ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝΟΙ -ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΛΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑς ΤΗς ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. live you myth!!! sto facebook ginete ths poutanas.

    kliste ta mpourdela, kleisto to tropicana, an den mporei to kratos 8a to analavoume monoi mas.

    vrite ton idioktiti tou k gamiste ton kanonika. deste tou paloukia kremaste ton sthn paraliaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο δήμαρχος του νησιού Χρήστος Βερώνης και κάτοικοι του νησιού ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, αλλά και των ιδιοκτητών των μαγαζιών που απασχολούν μπράβους για να επιβάλλουν την τάξη. Σύμφωνα όμως με αστυνομικές πηγές, δεν επίκειται κλείσιμο του κλαμπ «Τροπικάνα», ο μπράβος του οποίου δολοφόνησε τον Αυστραλό, διότι «το έγκλημα δεν έγινε στο μαγαζί, και ούτε σχετίζεται με αυτό», όπως λέει στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

    ELAS - MAFIA IDIO SINDIKATO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα κλαμπ δεν μπορουν να λειτουργησουν χωρις αυτους, εδω σπανε τα σχολεια, φανταστητε τι εχει να γινει αν τα κλαμπ δεν εχουν τους φουσκωτους, σε προηγμενα κρατη εχουν βρει λυσεις ομως, εδω ασε, μπορει σε 30 χρονια...


    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7.33

    Τάκη μου, Τακούνι μου, Τακάκι μου, μην γίνεσαι Τάκος!

    Σε ποια χώρε βρε κόπανε οπλοφορούν νόμιμα οι νταβατζήδες; Που παίρνει κανείς άδεια οπλοκατοχής (όχι οπλοφορίας) πριν ερευνηθεί εξονυχιστικά για το ποινικό και ψυχολογικό του προφίλ και στάτους;

    Πας καλά ή να βάλω τις φωνές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που στο διαλο διαβασες εσυ οτι εγω ειπα οτι σε μερικες χωρες οπλοφορουν νομιμα οι νταβατζηδες?

    ειπα εγω κατι τετοιο?

    ειπα οτι εχουν ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ, εισαι στον καναδα? αν θες τρεχα μια βολτα στη Μασαχουσετη και δες τι λυση εχουν βρει, και δεν ειναι οι μονοι.

    Να διαβαζεις πιο καλα τι λεει ο αλλος και αν εχεις αποριες να ρωτας, αλλα μην βαζεις εσυ λογια στο στομα αλλων.


    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OLA AYTA TA KOUMASIA FOTIA 8ELOUNE

    STH PYRA MAZI ME TA PREZOMAGAZA TOYS

    POY GIA MIA MYTIA SKOTONOUN KAI THN

    MANNA TOUS

    OLA TA POUSTARIA EKI EINAI MAZOMENA

    KAI H ARXIPOUSTARA POY DEN DEN EXEI POYTSA TO PAIZI KYVERNISI

    GREEK MAFIA IS A GOVERNMENTS MAFIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΜΑΚΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 8.05

    Απαγορεύεται η κατοχή και χρήση πυροβόλων (μη κυνηγετικών) όπλων από πολίτες.-

    Επιτρέπεται ΜΟΝΟ η αυτοάμυνα (πολεμικές τέχνες), αλλά για ιδεολογικούς λόγους αντιτίθεμαι στην εκμίσθωση τέτοιων υπηρεσιών που είναι ευγενής άμιλλα, αθλητισμός, φιλοσοφία, αυτοπειθαρχία και ΥΣΤΑΤΟ καταφύγιο αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας.

    Οπως πάντα, η "μαγκιά", είτε ένοπλος είτε άοπλος, είναι να ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ τη μάχη. Αυτό θα είναι αδύνατο να συμβεί όταν εκμισθώνεις την υπηρεσία και γι αυτό είναι πρώτα απ' όλα προδοσία στην τέχνη και τον Δάσκαλο.

    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ερωτηση κρισεως:Αφου στη Μυκονο είναι οι περισσοτεροι "αδελφές" γιατι έχουν μπράβους?για να μη παστουν μαλι με μαλι και χαλασει η κουπ η μην κτυπηθουνε με τους στηθοδεσμους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Να μποικοτάρουμε οσα κλαμπ έχουν μπραβους και παρκαδορους"
    Πολύ σωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΙΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΞΕΝΙΑΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
    ΠΧ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΥΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με πουστη πρωθυπουργο τι αλλο περιμενατε. Κουμαντο θα κανουν οι κυναιδοι και οι νταβαδες σε αυτη τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τώρα ανακαλύψατε τους μπράβους και τους παρκαδόρους ; !!!

    γιατί τους δίνετε τα κλειδιά σας όταν πάτε "σκυλάδικο", για να μη σας σπάσουν στο ξύλο;

    εδώ κάνουν κουμάντο και σε δημόσιους χώρους, δρόμους και ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ με τη συνεργασία των θεσμοθετημένων για την τάξη αρχών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα λόγια του πατέρα του παιδιού πραγματική γροθιά στο στομάχι όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...... ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ..... ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ-ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ--ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΥΓΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ (ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ) ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ/ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.

    Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ--ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???

    ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ-ΑΣΤΥΝ.ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΤΟΠΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΝΟΜΑΡΧΗΣ/ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ(ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΛΠ)-ΕΦΟΡΙΑ-ΙΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.....
    .....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ---ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΗΣΥΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ????

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ???

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ???

    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ/ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΡΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΓΕΙΑ ΣΑΣ"

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ? .......ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ...... ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ..... ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ 25ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ--ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ.......ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΛΕΞΕΙΣ
    .....ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. KOPSTE TOUS TA ARXIDIA REEEE NA MHN SPEIROUN K ALLOUS MALAKES ELLHNARADES PSEUTOMAGES, ARKETOUS EXOUME....KAI META KAPSTE TA MPOURDELA...KAPSTE TA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. PEZOS SAYS


    EDW KAI POLI WRA, KIRIOS APO TO FACEBOOK PEZEI BOYCOTARISMA STHN MYKONO KAI NIGHT CLUBS. OSOI EXETE KLEISEI DOMATIO AKIROSTE TO!!! EINAI OLOI MPLEGMENOI STO KOLONISI TOYS, XILIES FORES STHN ANTIPARO, KOUFONISI, SERIFO, NISIRO K ALLA 100 NISIA, GAMISE TO KOLONISI NA MA8OUN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ayto to vlaka to mavromati pou vgike sto alter apo pou ton vrikan? mipws na ton exoume sth tv pio monima mazi me to glastro ths rapti pou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ti na pei kai kifisia me tous xwrous anapsixis pou eginan club k ta vradia den mporoume na koimi8oume? ti exei na pei o antidimarxos kifisias k idioktitis enos apo ayta ta magazia. stis epomenes 8a ta poume stin politeia, mono min er8ete k eseis me mpravous k parkadorous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, παραλιακή λεωφόρος Νίκης: Μία μικρή Μύκονος, φραπε-λεωφόρος, το μοναδικό πεζοδρόμιο έχει καταληφθεί από τραπέζια και καρέκλες, δεν χωράει να περάσει ένα άτομο, και εάν διαμαρτυρηθείς, ο χοντρός ντουλαποειδής μπράβος με την αλογουρά (είναι άραγε σήμα κατατεθέν όλων αυτών των υποκείμενων;), με παρκαρισμένη την υπερμεγέθη μοτοσυκλέτα στο μέσον του πεζοδρόμιου, είναι έτοιμος να χυμήξει και να σε κατασπαράξει...


    Κάνεις παράπονα στις αρμόδιες αρχές και αυτές σε γράφουνε (ΕΛΑΣ - Δημοτική Αστυνομία), ούτε ασχολούνται με την παρανομίες, απλά δεν τους νοιάζει... Και εύλογα γενιέται το ερώτημα: ΓΙΑΤΙ;

    Τις προάλλες έγινε και το εξής απίστευτο, όπως ακριβώς το περιγράφω παρακάτω:

    Κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, αποτελούμενο από ένα φορτηγό, μερικούς αστυνομικούς, ένα τηλεοπτικό συνεργείο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV ή της δημοτικής τηλεόρασης TV100 (συγγνώμη που δεν θυμάμαι ακριβώς) και έναν φωτογράφο, άρισε να μαζεύει τα παράνομα τραπεζάκια από την παραπάνω οδό. Μέχρι εδώ καλά, το περίεργο είναι ότι πριν φτάσει σε ένα "μαγαζί" το συνεργείο του δήμου, ο μαγαζάτορας και οι μπράβοι είχαν μαζέψει τα τραπεζάκια και τις καρέκλες, αφήνοντας ένα ή δύο για τα μάτια των περαστικών, τα οποία οι δημοτικοί υπάλληλοι τα κατάσχεσαν. Το τηλεοπτικό συνεργείο δώστου να πέρνει συνεντεύξεις από περαστικούς ρωτώντας την γνώμη τους για το γεγονός. Ο φωτογράφος χρειλασθηκε να αλλάξει μπαταρίες στο φλας του από τις άπειρες λήψεις... Όμως, και το πιο ανησυχητικό είναι το παρακάτω: μόλις το φορτηγό πήγενε στο επόμενο μαγαζί, σε απόσταση 10-20 μέτρων από το προηγούμενο, οι μπράβοι χαμογελαστοί ξανατοποθετούσαν τα κρυμμένα παράνομα καθίσματα και τραπέζια, και ούτε γάτα ούτε ζημιά... Οι δημοτικοί υπάλληλοι έβλεπαν τί γίνεται πίσω τους, αλλά δεν τους απασχολούσε πλέον...

    Αυτά. Και άλλα εις υγείαν των κορόϊδων, του απλού διαμαρτηρόμενου πολίτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. NA MIN PATISEI KANEIS STA KWLOMAGAZA TOYS. OPWS K STO ELLINIKO, NA TOYS SPASOYME TO TSAMPOYKA

    K TO MPOURDELO STHN MYKONO NA KLISEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kala kleiste kai tis kafeteries, kleiste kai ta club kai meta na doyme ti tha exei meinei, den afhnete kanena ergostasio na anoiksei, na doyme poy sto diabolo ua doyleuete meta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. dite edw ti ginete

    http://www.facebook.com/group.php?gid=33476401110&ref=mf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. siga thn doulia..garsoni k parkadoros, etsi k allios aytoi kamenoi itan, eite stn filaki, eite me thn siriga sto xeri to idio einai. kaneis sovaros den 8a ekane tetoies doulies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Suzie Diles (Australia) wrote
    at 11:29pm
    B O Y C O T T M Y K O N O S ! ! ! !
    Report

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΩΠΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΤΣΟΥΡΜΟ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΡΕ;

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΧΕΙΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ελατε ρε . οι σεκιουριταδες ειναι ολοι ομοφυλόφιλοι στην Μυκονο ....τους διαλέγουν εναν εναν ,γιατι καλύπτουν τις ανάγκες των πούστηδων .......! και καπου ξερετε πόσο αγρια σκουπίδια ειναι οταν υποστηρίζουν τα συμφέροντα των εραστών τους !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ 11:33

    keep financing the mafia!!!eisai k esy meros tou eglimatos.

    k to internet, nai exei thn dikia tou dinamiki pou se ligo kairo 8a sas sikosei olous.

    ante na deis twra tis eidiseis tou star k poso wraia ta pername stn mikono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 11:40 μμ
    ΤΟ ΣΤΑΡ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΥΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γάμησέ τα.
    Μέχρι τώρα εκβιάζαν με κλοπές να βάζει κανείς συστήματα ασφαλείας, για να παίρνουν προστασία.
    Τώρα με το όπλο στην τσέπη, θα κάνουν κανονικές ληστείες.
    Ετσι κάνανε και οι Οθωμανοί με τους αρματωλούς που την μια ήταν στην δούλεψή τους και την άλλη βγαίναν κλέφτες στα βουνά.
    Θα δημιουργηθούν "νόμιμες μαφίες" επιτέλους και στην Ελλάδα, να πάψουμε να είμαστε επαρχία.

    Δεν είναι καλά οι άνθρωποι. Δημιουργούν ιδιωτικούς στρατούς.
    Αντε να τολμήσεις να μην βγείς από το σπίτι αν σου το κατασχέσει η τράπεζα.
    Θα κλάψουν πολλοί φουκαράδες, που θα χάσουν το σπίτι τους τον επόμενο χρόνο.
    Οι τραπεζίτες ετοιμάζουν τους στρατούς τους, διότι αυτές είναι ικανές να συντηρήσουν "τέτοιους στρατούς".

    Πρέπει να πέσει άμεσα αυτή η κυβέρνηση.

    Και πρέπει να την ρίξετε εσείς οι Νεοδημοκράτες.

    Αν η Χούντα επέβαλε την εξουσία με τα όπλα του στρατού, η Νέα Χούντα θα επιβληθεί με τα όπλα των τραπεζιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 11:47

    καλά σου την ειπε, αντε και γαμησου τραβα σε κανα γυμναστήριο με το κωλοραλλυ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΜΠΗΚΕ Ο ΒΑΡΥΣ Ο ΜΑΓΓΑΣ

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ

    ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 11:54 μμ

    ΚΑΛΑ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ.

    But let me tell you something lil-boy, you just never know who the fuck you're talking to when you're in these blogs, be careful, cause you just may be surprised. kiss my ass now and go to bed, it's way over bedtime for you and mommy will be mad at you.

    free thinking my ass!
    dumb ass.

    Bye

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλα μαθε να κανεις κανα account στο ιντερνετ και ελα μετα να μας πεις το ποιος εισαι (ο Μπαμπης ο σουγιας μηπως;)

    Λεω παντως το βραδυ κανω τσατ με την μανα σου, οσο εσυ θα παρκαρεις τα αμαξια των νεο-ελληνων στο σκατομαγαζο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ποιος μιλησε για σοβαρες γκομενες, και σκυλαδικα εδω, το εχασα αυτο το επεισοδιο, μαλλον μαλακας ειναι αυτος ο 11:59 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Α ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΑΘΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΩΡΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ. ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΤ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΑΛΑΚΑ.

    WHAT A FUCKING JERK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 12:02

    ante k gamisou!!!

    xeirotero troll kai apo tous bloopers eisai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. troll ειναι το μουνι της μανας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Είμαι πατέρας 2 παιδιών.

    Ελπίζω ποτέ τα παιδιά σας να μην γυρίσουν με το κεφάλι ανοικτό απο κάποιο νυχτερινό κέντρο. Από όσο βλέπω πάντως το ίντερνετ πρέπει να τους έκανε μεγάλη ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 12.07

    Pou einai re malaka na paw na ths 3hgh8w ena katourhma??? Poy einai re arxidomagka poustroni?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. posa ktipimata me to blok xreiastikes gia na th skotwseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οποιος μαλάκας βρίζει απρόκλητα τους bloopers, την επούτσισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΒΡΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΠΑΝΟ. ΠΗΔΙΞΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ... ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΛΑ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. βρε σεις... αν θυμάμαι καλά πριν ένα-δυο χρόνια, είχανβ βγάλει στη ζούκλα του μάκη την περίπτωση του παλιού ακραίο νεοδημοκράτη βουλευτή βά_ου στα_όπουλου, παλιού σούπερ προστάτη των σωμάτων ασφαλείας.
    κάτι είχε συεί είτε με επιταγές είτε με κάτι άλλο βαρύτερο..νομίζω είχε εταιρεία security...


    για αυτήν την περίπτωση φτιάχνουν το νόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΝ Η Μ@@@ΚΙΑ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΕΣ. ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ. ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ, ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΑΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΜΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΨΩΡΟΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΟΜΑΔΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,ΘΑ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΑΤΙΡΗ ΑΛΒΑΝΟ ΘΑ ΞΕΛΟΓΙΑΣΟΥΝ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΚΟΡΔΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΔΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΖΕΛ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΜΙΑ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΜΕ ΙQ (ΑΙ ΚΙΟΥ) ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΚΟΤΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΠΙΝΑ ΚΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΚΝΙΠΑ ΑΠ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ. ΑΝ ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ Κ@@ΧΑΝΕΙΑ, ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ IN. Μετα τιμης..Ταμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΝ Η Μ@@@ΚΙΑ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΕΣ. ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ. ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ, ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΜΑΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΜΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΨΩΡΟΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΟΜΑΔΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,ΘΑ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΑΤΙΡΗ ΑΛΒΑΝΟ ΘΑ ΞΕΛΟΓΙΑΣΟΥΝ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΚΟΡΔΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΔΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΖΕΛ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΜΙΑ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΜΕ ΙQ (ΑΙ ΚΙΟΥ) ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΚΟΤΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΠΙΝΑ ΚΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΚΝΙΠΑ ΑΠ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ. ΑΝ ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ Κ@@ΧΑΝΕΙΑ, ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ IN. Μετα τιμης..Ταμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε μαλακοσεντονά!
    Μια φορά ρε κάθαρμα!

    μετά τιμής
    Κατάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Matthew Brooks (Australia) wrote
    at 4:24am
    I feel extremely sorry for Doujon, as I was in the EXACT same situation July Last year.
    I was at Paradise Club with my Fiancée and sister. We were about to leave the club when I was surrounded by around 4-6 security guards. They grabbed both me and my Fiancée. They started throwing punches etc.. Within seconds I was on the ground, knocked out.
    Whilst knocked out they proceeded to kick me and lay into me. I ended up unconscious, with blood everywhere. When I woke up, I was taken to the Mykonos hospital, and given stiches and pain killers.
    Unfortunately in Doujon's case, they obviously took it way too far. I just wanted to highlight the fact that this ISNT an isolated incident at this club.
    We spoke to workers the next day, who were trying to secretly help us identify the bouncers who did it, because they said it happens all the time.
    All the police reports we filled etc.Ended with nothing happening!!
    I hope some sort of miracle pulls Doujon through this, as no-one deserves this!

    ===================================

    enjoy your myth tsoglania kwloellinarades. sto internet vlepw an8ropous pou den goustaroun ayth th katastasi, ipo alles sin8ikes den8a tous evlepes pote sth t.v. k sto 30poulo dipla apo to ka8e tsoglani voleyti k to ka8e modelo, etsi einai...8a paroume thn ekdikisi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το φαινομενο φουσκωτος,υπαρχει σε ολη την ελλαδα.Η ζωη ομως ειναι θεμα επιλογων.Υπαρχουν αυτοι που ειναι παντα λιστα & ρεζερβε & υπαρχουν αυτοι που περιμενουν με τις ωρες στην σειρα για να μπουν στο in μαγαζι.Υπαρχει η ψαρου με τις ρεζερβε ξαπλωστρες κοι αυτοι που μαζευονται γυρω για να τις χαζευουν & υπαρχουν παραλιες που δεν υπαρχει ψυχη & μπορεις να κανεις μπανακι ησυχος.Ο καθενας μετρα την αξιοπρεπεια του αναλογα με τις αρχες που εχει.
    Για να μην κατηγορουμε γενικα & βριζουμε τα παντα & μετα σαν φουσκα ξεφουσκωνουμε ο Αριστοτελης ελεγε
    "Ο καθενας μπορει να θυμωσει-αυτο ειναι ευκολο.Αλλα το να θυμωσει κανεις με το σωστο ατομο,στο σωστο βαθμο & στη σωστη στιγμη,για τη σωστη αιτια & με το σωστο τροπο-αυτο δεν ειναι ευκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μονο εγω διαβασα πως συγγενευει ο ιδιωκτητης του Tropicana με τον δημαρχο????

    Παντος για να εισαι δημαρχος στη Μυκονο,πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ στα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. To ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗς του πατέρα του άτυχου Αυστραλού ήτνα συγκινητικό. Ως Ελληνίδα πολίτης, νοιώθω την ανάγκη να του ζητήσω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ από την οικογένειά του άτυχου νεου, γι΄αυτό που συνέβη στην πατρίδα μου από κάποιους αλήτες και άνανδρα ανθρωπάκια. Ελπίζω η Δικαιοσύνη να τους αντιμετωπίσει αναλόγως για να βάλουν μυαλό όσοι έχουν κατά νού ότι μπορούν να δέρνουν ανύποπτους πολίτες Ελληνες ή μή.ΜΑΡΙΑ ΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ήταν επιτέλους καιρός να έρθει στην επιφάνεια το καρκίνωμα της πρακτικής της πόρτας, αυτής της γενικευμένης (και παράνομης βάσει αγορανομικών διατάξεων) προσβολής προσωπικότητας. Δυστυχώς πάλι καθυστερημένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΘΑ πρέπει να ντρέπεστε όλοι οι Μυκονιάτες και να είχατε λίγο φιλότιμο και ανδρισμό(αλλα που να τα βρείτε εκφυλιστικατε και εσείς με τόσους πισογλέντηδες)να καταδικάζατε όλα όσα έχουν συμβεί και δεν σκεφτόσαστε πως να υποστηριξέται το νησί σας βρίζοντας μέσα απο εδώ.
    Ποιος είναι άντρας όμως να πάει να κοιτάξει στα μάτια αυτόν τον πατέρα και να του ζητήσει συγνώμη για όλα όσα προξένεισε το νησί σας στο παιδί του?
    Επρεπε να τον κάνετε επιτιμο δημότη,αλλα ξέχασα είναι πολύ αρσενικό για εσας και εχει πολιτσμό.
    Ζηστε το μύθος σας με τον Γαλάτη και την παρέα του,
    Σαν Έλληνας και σαν Πατέρας Συγνώμη που έχω επιτρέψει να ζούνε και να υπάρχουνε τέτοια αποβράσματα που σκότωσαν το παιδί σου μας διδαξες πολιτσμό και ήθος σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση