27 Ιουλίου 2008

Είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου;.

ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΦΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΒΕΡΜΙΟ, ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ. ΣΤΗΝ «ΘΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ».
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΟΣΚΕΛΕΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΡΧΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ-ΗΜΑΘΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΥΔΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ Γ΄ Ή ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΠΗΛΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ( ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΟΘΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ Η Λ΄ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ , Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΥΠΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ PARTY...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΣΚΑΦΗ ( ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΕΚΕΙ) ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ( ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ , ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ.


Ο ΕΝΗΜΕΡΟΣ


-------------------
Δημοσίευση σχολίου