GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία - σοκ στην Βουλή!

. Μιχ. Καρχιμάκης: "Η σύζυγος του Γ. Αλογοσκούφη θα διαχειρίζεται την ύψους 1,5 δις ευρώ ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ, μετά την πώληση τ...

.
Μιχ. Καρχιμάκης: "Η σύζυγος του Γ. Αλογοσκούφη θα διαχειρίζεται την ύψους 1,5 δις ευρώ ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ, μετά την πώληση του στην Deutsche Telecom. Είναι η εκπρόσωπος της εταιρείας - συμβούλου της, στην Ελλάδα !!!"
. . .
Μια βαρύτατη καταγγελία έκανε πριν από λίγο στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στη συζήτηση για την πώληση του ΟΤΕ. Αποκάλυψε ότι εκπρόσωπος, στην Ελλάδα, της εταιρείας Jones Lang La Salle που διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας της Deutsche Telekom είναι η σύζυγος του υπουργού Οικονομίας, κυρία Δίκα Αλογοσκούφη!
Ο βουλευτής αποκάλυψε ότι για την ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ "οι εκτιμήσεις μιλούν για αντικειμενική αξία μισού δις και εμπορική αξία ενάμιση δις ευρώ!"...
Αναμένεται η απάντηση του υπουργείου Οικονομίας...
----------------------------

35 σχόλια

  1. .



    Όπα ! Γιώργο μας πιάσανε !




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. blepo ekei sto pasok ta kserete kala ta oikonomika stixia ...mixalaki kremonte ta lefta ma de peftoune opos lene kai sti kriti mwre kopeli ..mipos blepeta afta pou etoimazisaste na masisete kai den sas pernei kai exete frikarei telios...ta alla oikonomika stixia mixalaki den ta eblepes tosa xronia pasok?..den eblepes oti plirosame ta erga px 15 fores parapano ?..ksereis eki pou egine to megalo fagopoti stous olympiakous..tote pousouna mixalako ponire??..mastora esi parolo pou an peseis se kamia koutala tha fas kai to xerouli de prokite na ti deis pote etsi apla..de sou afise tpt bre mixalaki o allos apo rethimno??..ksereis me ta pirosbestika kai ton eksoplismo...ante re pare dromo kai ante na kaliergiseis kana thermokipio PaPaPA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΣΥΖΥΓΟΥ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ ΕΞΩ; ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλογοσκούφης= Bilderberg
    Bilderberg= 200$ το βαρέλι πετρέλαιο

    200$ το βαρέλι πετρέλαιο= πολλά λεφτά
    'Αρα Αλογοσκούφης= πολλά λεφτά.

    Οπότε δώσε τα λεφτά του ανθρώπου που του τα χρωστάς...
    Muppet show, ε , muppet show...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.
    ΓΕΛΟΙΕ ΣΕ ΞΕΥΤΙΛΗΣΕ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ
    ΧΟΧΟΧΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΕ Η ΝΔ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι όμως!
    Άκουσα στο κανάλι της βουλής τον ίδιο τον Αλογοσκούφη να διαμαρτύρεται - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - διότι η σύζυγός του (κυρία Δίκα Αλογοσκούφη) εργάζεται σκληρά για να θρέψει τα 3 παιδιά της!
    Καλά μας περνάνε για τόσο μεγάλους Μ_λ_κ_ς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μας χέζετε, μωρέ κορόιδα!!!
    Ο Καρχιμάκης δεν ήταν αυτός που ψήφιζε τον νόμο που απαλλάσσει τους υπουργούς (του ΠΑΣΟΚ, αρχικά) από τις ποινικές ευθύνες, όταν μεσολαβήσουν εκλογές;
    Ούστ ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 2004, όταν ο Σημίτης παρέδωσε τη σκυτάλη στον Παπανδρέου, για το ΠαΣοΚ υπήρχε ένα δεδομένο και ένα ζητούμενο. Το δεδομένο ήταν η ενότητα της παράταξης. Τίποτε και κανένας δεν την απειλούσε.

    Το ζητούμενο ήταν η πολιτική ηγεμονία. Αν δηλαδή το ΠαΣοΚ θα μπορέσει να τη διατηρήσει ή να την ανακτήσει.

    Σήμερα, τεσσεράμισι χρόνια αργότερα, για το ΠαΣοΚ υπάρχει πάντα ένα δεδομένο και ένα ζητούμενο.

    Το δεδομένο είναι η απώλεια της πολιτικής ηγεμονίας. Το ΠαΣοΚ όχι μόνο την έχασε, όχι μόνο δεν κατάφερε να την ανακτήσει αλλά ούτε δείχνει ικανό να το κάνει σε ορατό μέλλον.

    Το ζητούμενο είναι πλέον η ενότητα της παράταξης. Μία ενότητα η οποία δοκιμάζεται πρωτίστως από την ηγεσία του ΠαΣοΚ και κανείς δεν μπορεί σήμερα να πει με το χέρι στην καρδιά αν και για πόσο το ΠαΣοΚ θα παραμείνει μία ενιαία παράταξη.

    Συμπέρασμα; Ποτέ άλλοτε μετά το 1974 μία από τις δύο μεγάλες παρατάξεις δεν απαξιώθηκε πολιτικά τόσο πολύ και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Οι τελευταίες αγωνιώδεις προσπάθειες του Γ. Παπανδρέου να αναστρέψει το κλίμα δείχνουν αν μη τι άλλο ότι το έχει καταλάβει. Το ερώτημα είναι αν το έχει συνειδητοποιήσει και αν μπορεί ακόμη να κάνει κάτι για να το αλλάξει. Αν δηλαδή υπάρχουν ακόμη περιθώρια ή αν τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί.

    Οι οιωνοί δεν είναι οι καλύτεροι. Οι τελευταίοι χειρισμοί στη σύγκρουση με τον Σημίτη δείχνουν (πέραν όλων των άλλων) όχι μόνο έλλειψη ωριμότητας αλλά και απώλεια ψυχραιμίας.

    Μετά τη σύγκρουση ακολουθούν οι απειλές. Το βέβαιο είναι ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να διεκδικήσει όχι την εξουσία αλλά ούτε καν τη στοιχειώδη πολιτική επιρροή, ευρισκόμενο σε κατάσταση διαρκούς εσωτερικού τσαμπουκά. Οι φιλοδοξίες και οι διαφωνίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής. Δεν αποτελούν ούτε πρόσχημα ούτε άλλοθι. O Ταλεϊράνδος είχε πει κάποτε τη φράση: «Ηταν χειρότερο από έγκλημα. Ηταν λάθος».

    Το λάθος της σύγκρουσης με τον Σημίτη έρχεται να κορυφώσει μία αλληλουχία λαθών, αστοχιών και παραλείψεων. Ηταν λάθος το θέμα του δημοψηφίσματος, το απέδειξαν ήδη οι Ιρλανδοί με την ψήφο τους. Ηταν λάθος και ο χειρισμός της διαφωνίας με τον πρώην πρωθυπουργό.

    Εξυπνοι άνθρωποι δεν είναι αυτοί που δεν κάνουν λάθη. Εξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν επιμένουν στα λάθη τους. Το ερώτημα τώρα είναι αν ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα επιμείνει στα δικά του.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ;
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.
    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
    ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ, Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΙΚΑΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ PRESS. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ;
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περάστε μία βόλτα και από το www.betomoney με προβλέψεις για το στοίχημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Καρχιμακης ειναι γνωστος μαλακοκαυλης και ψευτης και του εχει ανατεθει στο ΠΑΣΟΚ να κατασκευαζει στοιχεια. Ο ιδιος δεν φοβαται διοτι αυτος πρωτοστατησε για το νομο απαλλαγης βουλευτων μετα απο εκλογες.Ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα της βουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ !!!!!
    Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕΣΙΤΡΙΑ?
    ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ?
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΩΝΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑ?
    ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ.

    ΕΛΑ ΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ
    ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ [ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ] ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.
    ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ?
    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ!
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΠΛΟΓΚΑΔΕΣ ΜΟΥ?
    ΒΓΑΛΤΕΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ!

    ΥΓ:ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ?
    ΛΕΩ,
    Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το MEGA την είδηση αυτή την έκανε γαργάρα. Μόνο στον Α την άκουσα εγώ. Εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aμα ειμαστε ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ τότε ας τους ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Kαι ειναι πολύ σκατόφατσα ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ.
    Βρε ουστ αληταράδες!!!!!!
    A.J.
    Υ.Γ.Αν και εγώ ουδέποτε τους εχω ψηφίσει.Φόλα τους ρίχνω καθε 4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας.

    Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 18 Ιούνιος 2008 9:10 μμ

    AGAPHTE KYRIE
    PAR'OLO POY DEN SYMPAUW TON KYRIO KARXIMAKH SOY GNVRIZW OTI EXEI APOLYTO DIKIO [PROSOXH, OXI DIKA]
    H KYRIA EINAI TOSO FOVERH MESITRIA POY DEN MPOROYME NA STAYRWSOYME DOYLEIA OTAN EMPLEKETAI H IDIA.
    MAKRIA APO MENA H SKECH OTI PISV APO THN APOTELESMATIKOTHTA THS KRYBETAI O ANTRAS THS O KYRIOS ALOGOSKOYGHS.

    YG:δεν αντεχω και θα στο γραψω:
    MA KALA TOSO MALAKAS EISAI KAI DEN KATALABAINEIS TI SOY GINETAI?
    H MHPVS,
    WX, OUPS,SORRY,KYRIE ALOGOSKOYFH ESY EISAI?
    TA SEBH MOY,TOYS XAIRETISMOYS MOY STHN SYNADELFO SYZYGO SAS,
    E, KAI OTI EIPAME NERO KI ALATI.
    EXV KI ENA KALO FILETAKI,KAMIA SYNERGASIOYLA ETSI NA TA KONOMHSOYME?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ δεξιοί νώμίζουν ότι θα κερδίσουν κάτι και αυτοί απο το μερίδιο του Αλογοσκούφη και της γυναίκας του και τρέχουν να τον αθωώσουν προκαταβολικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο στον Καρχιμάκη.Αποκαλύψτε όλους όσους τα οικονομάνε στις πλάτες του λαού που ζορίζεται να αγοράσει και ένα κιλό κεράσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καρχιμάκη,

    έλα μία βόλτα έξω από το Αργοστόλι να δεις κάτι βιλάρες που έφτιαξαν κάποια φιλαράκια σου. (Ήγουν, "σύντροφοι και συναγωνιστές")
    Άσε, ρε μάγκα - όλοι τα έχετ κάνει πλακάκια, μεταξύ σας.
    Έχετε συμφωνήσει να ξεμπροστιάζει, μεν, ο ένας τον άλλον (για να ξεδίνει και το χαζοπόπολο) αλλά όχι και να πάει στα σίδερα και να δώσει πίσω τα κλεμένα.
    Ούστ ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Αλογοσκούφης δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να αγωνίζεται κανείς να θρέψει τα 3 παιδιά του. Αλλά από τους καραγκιόζηδες ξεφτιλισμένους ψεύτες πολιτικούς τι να περιμένεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.
    ---------------

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗ ΠΑΣΕΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κι εγώ μόνο στον ΑΛΦΑ άκουσα την είδηση. Από τότε που έφυγε η Ζαχαρέα το δελτίο έγινε πιο αντικειμενικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. to pasok tha ftaiei.



    a, kai i tzekou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 18 Ιούνιος 2008 10:19 μμ

    ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΕΙΣ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν κάποτε είχα ενταλθεί να διαφυλάξω κάποια δημόσια περιουσία ή κάποια αντίστοιχα – ή περισσότερο – σημαντική πληροφορία για το δημόσιο ή/και το κράτος, θα μπορούσα άραγε σήμερα επικαλούμενος την «περί ιδιωτικοποίησεων» εμμονικής φύσεως ιδεοληψία μου να παραχωρήσω την πληροφορία - επ’ ωφελεία μου - στον πλειοδότη;

    Φυσικά ΟΧΙ.

    Αλλά πάλι, εγώ δεν είμαι Αλογοσκούφης, κάθε άλλο παρά επιθυμώ να γίνω και θα αισθανόμουν απερίγραπτη ντροπή αν είχα την κατάρα να μοιάζω. Όπως κάθε Έλληνας πολίτης. Εξαιρουμένων των «αντιπροσώπων βουλευτών» του εαυτού τους που θα το υπερψηφίσουν.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΟΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.?ΕΕΕΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΜΟΥ ΚΟΡΟΙΔΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδιά ο Καρχιμάκης μίλησε!
    Και όπως όλοι γνωρίζουμε οι καταγγελίες του ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ έχουν αποδειχθεί βάσιμες και πραγματικές.
    Έλεος!
    Ο αμετροεπής αυτός άνθρωπος έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και δεν ξέρει τι σημαίνει σοβαρότητα.
    Πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιοί ψηφοφόροι ψηφίζουν Καρχιμάκη.
    Μετά να μην παραπονιόμαστε οι πολίτες για την κατάντια της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απατεώνα poisonoyw, τσατσάκι του
    Πρετεντέρη βγάλε τή μασκα.
    Λινάτσα, ε, λονάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αφού ο κ(;) Καρχιμάκης αρέσκεται να παριστάνει τον ερευνητή και τεκμηριωτή διαφόρων με " ή χωρίς " σκαν΄δάλων, μήπως θα μποροπύσε να μας διευκολύνει λέγοντας μας ποιού υπουργου του ΠΑΣΟΚ που το όνομα θυμίζει ατμοσφαιρικό φαινόμενο, ήταν ή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλοστέλεχος αλυσίδας ξενοδοχείων που διέμεναν διαφορα στελέχη οργανισμών,επιχειρήσεων ΝΠΔΔ κλπ. όταν ερχόντουσαν στην Αθήνα για σεμινάρια και εργασίες επιμόρωσης ή όπου αλλού υπήρχαν ξενοδοχεία της εν λόγω εταιρίας,με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα απο την ΕΕ ή το Ελληνικό δημόσιο; Αντε κ. Καρχιμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ποιός ήταν τότε νομάρχης ρε παιδιά που έβαλε την υπογραφή του σ΄αυτή την απόφαση; Ποιός γνώριζε τότε την σημερινή εξέληξη των πραγμάτων; Μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή γιατί το να μπεί υπογραφή σε μια τέτοια απόφαση και με δεδομένη την Ελληνική νοοτροπία και γραφιοκρατεία, αναγόμαστε χρονικά στα μέσα της δευτερης τετραετίας Σημήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση