GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν δίνει πίσω τα λεφτά η Aegean...

. ... για το ταξίδι που ... δεν έγινε στην Αυστρία για το Euro! . Η υπόθεση με το ταξίδι των βουλευτών στην Αυστρία για το Euro, εκτός από...

.
... για το ταξίδι που ...δεν έγινε στην Αυστρία για το Euro!
.
Η υπόθεση με το ταξίδι των βουλευτών στην Αυστρία για το Euro, εκτός από τον εμφύλιο Λιάπη - Ιωαννίδη, έχει και μια άλλη παράμετρο. Τα χρήματα που δόθηκαν για τη ναύλωση των τσάρτερς. Ακούγεται ότι ότι το ποσό ήταν πολύ μεγάλο, 300.000 ευρώ.
Το δεύτερο θέμα είναι ότι η ανάθεση έγινε στην ιδιωτική Aegean η οποία λέγεται ότι αρνείται να τα δώσει πίσω!
Το τρίτο θέμα είναι ότι έχουν ξεσηκωθεί αντιδράσεις από την Ολυμπιακή γιατί δεν προτιμήθηκε ο εθνικός αερομεταφορέας.
Εχουν έτσι τα πράγματα;
-----------------------------

6 σχόλια

  1. Kala Kani Ke den dini ta lefta piso
    Kamia aeroporiki eteria den dini pisso lefta prin 48 ores apo tin ptissi

    Orestis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή η Ολυμπιακή που έχει ρουφήξει δισεκατ. από το χρήμα του λαού είναι "εθνικός" και οι άλλοι είναι "αντεθνικός" φορέας; Μέχρι πότε θα ακούμε τέτοιες μαλακίες και στερεότυπα που ρίχνουν στην πιάτσα οι επιτήδειοι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ntropi me tin avanta se afti tin aegean.oli afti i amorfoti kai astixioti den exoun akomi katalavei oti o meofileleytherismos pethane?ta mpourdologimata peri eleytheris agoras exoun p.x apotyxi stin aeragora ton ipa opou ayta ta flinafimata ksekinisan me to deregulation to 1979?ta xalia ton aeroporikon stis ipa den ta gnorizoun?otan o neofileleytherismos xreokopi stis ipa aftoi me kathisterisi 30 xronon ton anakalipsan?tin megalytera apati kai silogiki psixosi kai apo ton komounismo.ton oloklirotismo pou gena?mpit katalavainei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I Aegean einai o Ethnikos Aereometaforeas! Mas timaei me tin poiotita tou diethnos. Makari na paei kala auti i etaireia, pou toso polemithike.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΤΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..........
    Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.... ΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ 300,000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΜΑΣΗΤΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση