GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρατάνε, αφανώς, την κυβέρνηση...

. Του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ . . Παρακολουθώντας την κυβερνητική πορεία έχω την εντύπωση πως ουσιαστικά αυτοί που κρατάνε την κυβέρνηση ολο αυτό το δ...

.
Του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ
. .
Παρακολουθώντας την κυβερνητική πορεία έχω την εντύπωση πως ουσιαστικά αυτοί που κρατάνε την κυβέρνηση ολο αυτό το διάστημα για μεν το εσωτερικό είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος για τον οποίο μπορεί κανείς να εχει τις οποίες ενστάσεις, αλλά πρέπει να του αναγνωρισθεί ότι είναι ένας εργάτης του κόμματος του, που δεν σπαταλά τον χρόνο του, εν αντιθέσει με τους άλλους που ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια λέγοντας τις αιώνιες ... .
Το αυτό συμβαίνει και με τον Πέτρο Δούκα ο οποίος αφανώς αλλά δημιουργικώς πέτυχε και στα ΣΚΟΠΙΑ και στην ΡΩΣΙΑ να προετοιμάσει τις καταστάσεις έτσι ώστε να οδηγηθούμε ως χώρα στις καλύτερες δυνατές λύσεις.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.
-----------------------------------------------

4 σχόλια

  1. Συμφωνώ απολύτως για τον κ. Δούκα. Είναι από τους καλύτερους άν όχι ο καλύτερος που διαθέτει ο Καραμανλής. Ελπίζω να το εκτιμήσει επιτέλους και να τον αξιοποιήσει όπως του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεργία, ακρίβεια, σκάνδαλα, διαφθορά, αναξιοκρατία, ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων και του κόπου των εργαζόμενων.

    Είχαν πει ότι θα εξοικονομούν από την περικοπή δαπανών 10 δις το χρόνο που το "σπάταλο" ΠΑΣΟΚ έκανε.

    Αντί αυτού έχουμε αύξηση των δαπανών περίπου 20 % το χρόνο με αποτέλεσμα ο δανεισμός της χώρας να έχει αυξηθεί επικίνδυνα, έχουν αφήσει ασύδοτους τους μεσάζοντες στην αγορά, έχουν ταράξει το κόσμο στους φόρους, και το εισόδημα των εργαζομένων να έχει υποστεί καθίζηση στα χρόνια διακυβέρνησης τους .

    Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει, να αντιμετωπίσει τη πραγματικότητα, και όχι να πιστεύει τους συκοφάντες, τα λαμόγια, τους κουκουλοφόρους και τους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εσωτερικών θεωρείται απαιτητικό υπουργείο, κ το οικονομικών τεχνοκρατικό. 'Οπως και να έχει, τα πάε καλύτερα από κάθε άλλο. Αν τα βγάλει πέρα ο Προκοπης και με τον Καποδιστρια 2, θα είναι μεγάλος μαεστρος. Το πολιτισμού και το τουρισμού απτην άλλη, που ειναι μαγαζιά γωνία και μοιράζουν ένα σκασμό λεφτά, γιατί δεν ακούγονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση