GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να δίνουμε σε άλλον το ενιαίο εισιτήριο...

...όταν το χρησιμοποιήσουμε εμείς! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΑΠΟ 1Η ΜΑΪΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙ...

...όταν το χρησιμοποιήσουμε εμείς!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΑΠΟ 1Η ΜΑΪΟΥ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΖΗΛΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ; Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΜ ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ (ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΜΙΑΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ).ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ.ΟΤΑΝ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
Κ.Τ.
---------------------------

29 σχόλια

  1. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ press-gr ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ,ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ GRSEX, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΤΥΠΟΣ, Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟ SPAM ΜΕ ΤΟ GRSEX.
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΒΥΣΣΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KT

    ..υπέροχη ιδέα!Πρέπει να διαδοθεί!

    Ισως και να είναι η αρχή, η αφορμή για να αρχίσει το αίσθημα αλληλεγγύης να επικρατεί στην ανθρωποφαγική μας καθημερινότητα.

    Αν αυτή η ιδέα επικρατήσει, αν επεκταθεί και σε αλλες απλές καθημερινές συνήθειές μας σιγά και σταθερά...θα γίνουμε πάλι άνθρωποι.

    ...και τότε ποιός νταβατζής..ποιός δημοσιογράφος..ποιός πολιτευτής.. μας πιάνει;

    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει και αλλα εξυπνα παιδια η μαμα σου ή μονον εσενα??Αν δει ο Οργανισμος Συγκοινωνιων ότι πεφτουν οι εισπραξεις θα παει το εισητηριο 1,30 και θα βγαλει τη χασούρα.
    Γιατι πρεπει να βοηθαμε τον τζαμπατζή??Αν θελεις να κανεις τον πονοψυχο αγορασε 2 εισητηρια και δωσε το ενα. Κερδιζεις και credits για τον Παραδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ.... ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!

    ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ"...


    ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ......

    ΕΙΔΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.27 12.29

    ti aftokinito exete ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KT

    ..υπέροχη ιδέα!Πρέπει να διαδοθεί!

    Ισως και να είναι η αρχή, η αφορμή για να αρχίσει το αίσθημα αλληλεγγύης να επικρατεί στην ανθρωποφαγική μας καθημερινότητα.

    Αν αυτή η ιδέα επικρατήσει, αν επεκταθεί και σε αλλες απλές καθημερινές συνήθειές μας σιγά και σταθερά...θα γίνουμε πάλι άνθρωποι.

    ...και τότε ποιός νταβατζής..ποιός δημοσιογράφος..ποιός πολιτευτής.. μας πιάνει;

    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν τουλάχιστον ένα λεωφορείο για να πάνε και να γυρίσουν από την δουλειά θα βγάλουν κάρτα που είναι φτηνότερη ακόμη και από πρίν. Αν τα υπολογίσετε ακόμη και 10 μέρες τον μήνα να χρησιμοποιεί κάποιος λεωφορείο, συμφέρει η κάρτα. Άρα για ποιό εισιτήριο μιλάμε; Για την εξυπνάδα να μοιραζόμαστε το εισιτήριο, έχω να πω ότι η αλληλεγγύη πωλείται κιόλας. Δηλαδή να μη το δίνει κάποιος δωρεάν, αλλά σε μικρότερη τιμή. Πολλά θα δούμε, τα οποία μάλλον θα επιταχύνουν την θέσπιση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ 1:07
    Πόσο διαταραγμένος είσαι;;

    Πάντως η ιδέα για το εισιτήριο εφαρμόζεται εδώ και 10 χρόνια στο μετρό Λονδίνου - Παρισιού. Μάλιστα έχει άτυπα καθιερωθεί ότι όποιος βγαίνει απ' το μετρό αφήνει το εισιτήριό του είτε σε άστεγους που περιμένουν εκεί είτε σε διάφορα φανερά σημεία (πχ κοντά στις εκδοτικές μηχανές).
    Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακούστε κι άλλη ωραία ιδέα, όποιος τελειώνει με τη γκόμενά του νωρίς να φωνάζει αυτούς που θα περιμένουν απ'έξω να πάρουν σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΥΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακούστε κι άλλη ιδέα:

    Όποια τελειώνει με το strapon να το δίνει στη φίλη της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επισης μερικες φορες δε τρωμε και τα σαντουιστς ολοκληρα, τι λες? να τα διναμε και αυτα στους περαστικους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο μαλακα. Μετα απο λιγα χρονια θα ξαναγραψεις σε μπλογκ και θα κανεις παραπονα για τα παμπαλαια μεσα μαζικης μεταφορας. Αν δεν πληρωνουν οι γυφτοι σαν και του λογου σου πως θα βελτιωθουν οι συγκοινωνιες. Αν δεν γουσταρεις παρε αυτοκινητο. Οσο για την εγκυο, ας αγοραζε εισιτηριο πριν ανεβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό γίνεται στο εξωτερικό! δεν είναι άσχημη ιδέα έτσι και αλλιώς μέσω της εφορίας πληρώνουμε τις συγκοινωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
    ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΞ GR ΣΑΣ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ίδιο γίνεται και στο Βερολίνο. Πολλοί άστεγοι μάλιστα έχουν κάνει «επάγγελμα» την αγοραπωλησία χρησιμοποιημένων εισιτηρίων. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους με αυτό τον τρόπο και δεν ενοχλείται κανένας. Δεν είδα εκεί να έπεσε η ποιότητα των υπηρεσιών στα ΜΜΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζητώ συνεργασίες και απασχολήσεις ως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής και δέχομαι οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση ή τυχόν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    Μπορώ να συμμετέχω σε θεατρικές παράστάσεις,να τραγουδώ σε νυχτερινά κέντρα ή σε ιδιαίτερες σκηνές,να παρουσιάζω εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Επισης παρουσιάζομαι δωρεάν για φιλανθρωπικούς και ζωοφιλικούς σκοπούς.

    Δίνω δε συνετεύξεις για μένα αλλα και για την φιλία μου με την καινούργια Μαίριλιν Μονρό (Merilyn Monroe) του κόσμου Παρίς Χίλτον (Paris Hilton).

    Επίσης πολάω τα ωραιότερα Τσιουάουα (Chihuahua)σκυλιά του κόσμου με F.C.I γνησιότητας και Κ.Ο.Ε μακρύτριχα και κοντότριχα.

    Επίσης λόγο των εννέα διπλωμάτων αστρολογίας που διαθέτω,δέχομαι επισκέψεις απο αξιόλογα άτομα για αστρολογικές προβλέψεις καρμικής αστρολογίας.

    Με αγάπη γιατί ανήκω σε όλο τον κόσμο που λατρεύω και αγαπώ χωρίς σύνορα. Είμαστε όλοι αδέλφια. Ζω για να δώσω σε όλο τον πλανήτη.

    Ευχαριστώ πολύ,
    ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας,
    Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

    Αλληλογραφία:
    Αγίων Σαράντα 55, Νέα Ερυθραία,
    Μορτερό - Καστρί, 146-71, Αθήνα,
    Τηλ.: 6944-90 25 39, 210-620.49 90,
    E-mail: nationalstarparishilton@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. gamw tis idees na to prwthisoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η ειρωνεία τρέχει από τα μπατζάκια εδώ μέσα,ε;
    πανέξυπνοι όλοι, κρίνετε και τους άλλους!
    Η ιδέα του φίλου είναι πολύ καλή ακι όντως εφαρμόζεται και αλλού. Ακόμα και στη Θεσσαλονίκη που το εισιτήριο του ΟΑΣΘ έχει διάρκεια 70 λεπτών, κάποιοι το κάνουν. Και πολύ καλά κάνουν!
    Και το πώς λειτουργούν και αισχροκερδούν όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα (κρατικές και μη) το ξέρουμε όλοι. Ας κόψουν λίγο από τα άπειρα κέρδη τους.
    Αν δηλαδή εσύ δώσεις 2-3 φορές το εισιτήριο σου κάπου και στο δώσουν κι εσένα κάποτε, θα το πάνε 1,30 νομίζεις; Στην χειρότερη περίπτωση σε αυτές τισ περιπτώσεις, το χάσιμο των εταιριών μεταφέρεται εν μέρει στον καταναλωτή. Άρα και πάλι κερδισμένοι θα είμαστε, αφού δεν μεταφέρεται ολόκληρο το χάσιμο, είναι αδύνατο!
    Όσο για τα παλια λεωφορεία δεν εξαρτάται από τα πόσα βγάζουν... Βγάζουν τόσα που σίγουρα πορούν να αγοράσουν όποτε θέλουν καινούρια μέσα μεταφοράς. Απλά είναι άπληστοι.
    Και εγώ που τα γράφω δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε τσιγκούνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο φίλε, μην τους ακούς.

    Εγώ το ανήρτησα ήδη στο μπλόγκ μου, ως μόνιμη ανάρτηση.

    Μη πετάτε το ενιαίο εισιτήριο δωστε το στον επόμενο

    Οταν κατεβαίνετε από το αστικό, δώστε το ενιαίο εισιτήριο σε όποιον ανεβαίνει, δεν είναι παράνομο.
    Φανταστείτε, ότι προηγουμένως είσασταν σε κάποιο άλλο μέσο όπου χτυπήσατε το εισιτήριο και δόσατε στο παιδί σας, επειδή δεν είχε λήξει η διάρκεια , το εισητήριό σας για να πάει κάπου αλλού.
    Ή οι ίδιοι μπαίνεται σε ένα επόμενο μέσο.
    Τόσο απλό είναι.


    Αλληλεγγύη.
    Και δεν είναι ανάγκη να το δίνεται σε όποιον ανεβαίνει, αλλά αφού κατεβείτε, δόστε το σε όποιον περιμένει κάποιο επόμενο αστικό.
    Προτιμήστε τους αδύναμους.
    Συνταξιούχους, μετανάστες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλή η ιδέα. Αλλά εγώ για να το δώσω θέλω εκκαθαριστικό της εφορίας. Επίσης, αν κάποιος δεν το θέλει, μπορώ να φωνάξω την αστυνομία να του περάσει χειροπέδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτή η ιδέα μπορεί να επεκταθεί: άμα φτάσεις κάπου με το αυτοκίνητό σου, το αφήνεις σε κάποιον που περιμένει. Δεν θα χρειαστείς να ψάχνεις για πάρκινγκ, ο άλλος θα το δώσει σε κάποιον άλλον και εκείνος σε άλλον, θα κυκλοφορεί όλη μέρα. Θα χάσεις μεν το αμάξι σου, αλλά θα έχει λυθεί το πρόβλημα του παρκασρίσματος των μαλάκηδων πάνω στα πεζοδρόμια.

    Άλλη μια τέτοια ιδέα και θα βελτιώσουμε και το πρόβλημα της ρύπανσης!

    ΥΓ: Χωριάτη! Να σε δω την επόμενη φορά που θα κατηγορείς την (όποια) κυβέρνηση που ακριβαίνει τα εισιτήρια για τον λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η εξαίρεση της χώρας μας από το πρωτόκολλο του Κιότο, λόγω ανυπαρξίας αξιόπιστου συστήματος καταμέτρησης των ρύπων, εκθέτει για ακόμα μία φορά τη χώρα μας και προκαλεί την παρέμβαση του ΟΗΕ, ο οποίος δείχνει "κόκκινη κάρτα" στην Ελλάδα για τη συνεχιζόμενη έλλειψη περιβαλλοντικής πολιτικής.

    Μάλιστα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτίθεται να προσφύγει στο ευρωδικαστήριο κατά της Ελλάδας, καθώς η συμφωνία του Κιότο αποτελεί τμήμα της κοινοτικής νομοθεσίας, ενώ η Ελλάδα είναι η μόνη ανάμεσα σε 141 κράτη που αποβλήθηκε από τα κριτήρια του Κιότο.

    Kαψαμπέλη πουσταρά σου γαμιέται η μαμά.

    Όπως εξήγησε στο ΣΚΑΪ ο υπεύθυνος Τύπου της Επιτροπής για την κλιματική αλλαγή του ΟΗΕ Τζον Χέι, η Ελλάδα αποκλείστηκε από το σύστημα εμπορίας ρύπων που προβλέπει το Πρωτόκολλο, καθώς αθέτησε τις υποχρεώσεις μέτρησης και καταγραφής των ρύπων.


    • Αποκλείστηκε η Ελλάδα
    • Ο ΣΚΑΪ προειδοποιούσε
    Για λανθασμένους χειρισμούς από το 1995 στο σύστημα απογραφής εκπομπών αερίων που χειριζόταν το Αστεροσκοπείο Αθηνών έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Σταύρος Καλογιάννης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι "είμαστε σε καθεστώς μη συμμόρφωσης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επισης θα μπορουσατε να δινετε το υπολοιπο νερο απο το μπουκαλακι που εμεινε, και εαν σας δωσει 25 λεπτα παλι κερδισμενοι θα ειστε!
    Ο ελληνας δεν αλλαζει με τιποτα !
    Παντα μαλακας θα ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ???? ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΑ, Η ΧΑΣΟΥΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ (ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ) ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΝΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ... ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΤE ΚΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΦΘΗΝΗΝΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΝΟΜΑΓΚΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λοιπόν διάβασα τα post σας ...
    και η γνώμη μου ειναι ότι αν οι συγκοινωνίες πέφταν εξω με αυτό το μέτρο, δεν θα ίσχυε ποτε!!
    Λοιπον συμφωνώ.. γιατι να το πετάξεις οταν δεν θα το χρησιμοποιήσεις πια.. και οσο για τους τσαμπατζιδες ούτε που με νοίαζει.. βαρίεμαι και να ασχοληθώ με τα αποθημένα του καθενός.. Σιγά την εκμετάλευση ρε μεγαλε! Μην βοηθήσουμε εναν άνθρωπο.. όλοι θιγόμασται και φοβόμαστε.. Αυτό μας έφαγε.. Ειλικρινά θα εφαρμόσω.. θα δίνω το εισιτήριο μου. Αξιζει να διαμαρτυριθούμε, να δράσουμε συλλογικά εστω κάνοντας αυτή την απλη κινηση!

    Φιλικά
    Carpe diem

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση