GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι είναι οι ..."χιώτες" που γράφει...

. ...στο πρωτοσέλιδό του, σήμερα, το "Πρώτο Θέμα"; Σήμερα το "Πρώτο Θέμα" έχει πρώτο θέμα ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ. Α...

.
...στο πρωτοσέλιδό του, σήμερα, το "Πρώτο Θέμα";

Σήμερα το "Πρώτο Θέμα" έχει πρώτο θέμα ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ. Αναφέρεται στα "παπαγαλάκια" που χρησιμοποιεί το Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα ο Θ. Ρουσόπουλος στο χώρο των δημοσιογράφων. "Ο στρατηγός, οι χιώτες, οι ρουσοπουλίνες και τα ντορόπουλα" γράφει στον υπότιτλο του πρώτου θέματος. Και μέσα, σε ένα δισέλιδο αφιέρωμα, με τίτλο "Ο σκληρός πυρήνας του υπουργού Επικρατείας, γράφει διάφορα στοιχεία και ονόματα αυτών που αποτελούν τους "εκλεκτούς" του κ. Ρουσόπουλου. Κι αφού αναφέρεται στον "επικεφαλής" αυτού του μηχανισμού, σε έναν μεγαλοδημοσιογράφο, τον επονομαζόμενο "στρατηγό", που η εφημερίδα του αποκαλείται ειρωνικά ...ΦΕΚ (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως), προσθέτει:
..
"... Ακολουθούν οι... Χιώτες που πηγαίνουν δυο-δυο ή και περισσότεροι μαζί. Κεντρική θέση κατέχει δημοσιογράφος "μαθητής" του "στρατηγού" στην εφημερίδα του και στέλεχος τηλεοπτικού καιναλιού. Δεν του έδωσαν θέση σε κρατικό μέσο γιατί είναι "αντιτουριστικός", αλλά τον βοήθησε το σύστημα Μαξίμου να δαγκώσει καναλάρχη και να εμφανίζεται ως σύμβουλος με μισθό περί τις 20.000 ευρώ το μήνα. Θεωρείται ο πιο καλός ο μαθητής του διευθυντή του, λειτουργεί ως προέκτασή του και συμμετέχει σε ραντεβού όπου διεκπεραιώνονται διάφορες υποθέσεις μεγάλων συμφερόντων με πολιτικούς. Όταν δεν μοιράζει την γραμμή, οι κακές γλώσσες λένε πως "καρφώνει" συναδέλφους. Έφτασε στο σημείο να διαμαρτύρεται και να ζητά να "επιβληθούν ποινές" σε δημοσιογράφους, διότι "δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις". Φυσικά, εννοεί τις δικές του υποδείξεις, αφού ενίοτε λειτουργεί ως βαιλικώτερος του βασιλέως και πιο σκληρά από τα αφεντικά του. Λέγεται ότι είναι αφανής αλλά όμως έμμισθος σύμβουλος σε αρκετά υπουργεία. Ο ανωτέρω μάλιστα προβάλλει ότι συνομιλεί "και με τον Κώστα", εκθέτοντας τον πρωθυπουργό. Ο "παραγοντίσκος" ενεργεί σε αγαστή συνεργασία με δημοσιογράφο που είναι ταυτισμένος με τον χώρο της Ν.Δ. και είναι στέλεχος στη wannabe "ναυαρχίδα της συντηρητικής παράταξης". Πήρε τη θέση... φυτευτός από το Μέγαρο Μαξίμου, εκτοπίζοντας έναν από τους "δυσάρεστους στον Θεόδωρο" δημοσιογράφους και έχει θέση και στο κρατικό κανάλι με αμοιβή που ξεπερνά τις 10.000 ευρώ τον μήνα (άλλα τόσα παίρνει και από την εφημερίδα χάριν Θεόδωρου) και τη διατηρεί επί τετραετία, παρά τα ποσοστά "νικοτινής" που έχουν οι εκπομπές του. Διεκδικεί τον χαρακτηρισμό "ο Πρετεντέρης της Ν.Δ.", δηλαδή δίνει και το ιδεολογικό και το πολιτικό περίβλημα της κυβερνητικής γραμμής, προκαλώντας γέλωτες στους συναδέλφους του. Από κοντά και έτερος κυβερνητικός συντάκτης σε τηλεοπτικό κανάλι σε καθημερινή συνεργασία με τον "μαθητή" του "νονού". Ταυτισμένος με τον χώρο της Ν.Δ., αναπαράγει την κυβερνητική γραμμή αλλά δεν προκαλεί και δεν δημιουργεί αντιπάθειες στους συναδέλφους του.".

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ αναφέρεται το αποκαλυπτικό αυτό δημοσίευμα; Σε ΠΟΙΟΥΣ;
------------------------------------

19 σχόλια

  1. η μπομπολοφυλλάδα καταγγέλει μισθοφορους δημοσιογράφους.
    ημαρτον ρε ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi dhmosiografoi oi megaloi einai 999/1000 ...lamogia ....dioti exoyn afentika kai pairnoyn entoles .....oi mikroi einai 50/50 katharoi...osoi vlepoyn ...zoygkla ...xseroyn...adelfos kratikh tv,14.000.000!!!!!!!!!!!!!euro k.l.p.
    oust......k.b.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια θα ήθελα να ξέρω τι λέει για σένα ο αριστερός πατέρας σου από τον άλλο κόσμο κυρ θόδωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. karakiozides pos antexei to kratos na sas sintirei ...anarotiemai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re themo eleos ..pare to kapsampelh stin efimerida na telionoume ..exei tin idia trela pou exei o lazopoulos me to entexno tragoudi...xaxaxaxaXAXxaxAXxAxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oxi trela...emoni einai kalitera..parapempei kai se sxizafrenia loooooooooooooool

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλήτερα να τους πληρώνει ο Ρουσόπουλος παρά ο Σόρος!!!
    Έτσι ΑΓΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ Γιαννακόπουλε;

    Ποσα σου δίνει ο Σόρος για να στηρίζεις τα τσιπρόπαιδα και τα πασοκικά κολόπαιδα;
    Σίγουρα κάτι παραπάνω από όσα δίνει ο Ρουσόπουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1os xaderfos yf. nautilias pano apo 15000 euro panos.....k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμάς ρωτάς ποιους φωτογραφίζει το άρθρο;

    Δεν πάμε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H ωμή αλήθεια είναι ότι η ΝΔ ήλθε στην εξουσία υποστηριζόμενη από τον πιο ισχυρό και πιο αδίστακτο συνασπισμό συμφερόντων που γνώρισε η σύγχρονη πολιτική ιστορία.
    Βιομήχανοι , εφοπλιστές , βαρώνοι των Μ.Μ.Ε. και συντηρητικοί Μητροπολίτες με επικεφαλής τον συχωρεμένο Χριστόδουλο .

    Ο άτυπος αυτός συνασπισμός εξακολουθεί να στηρίζει τον Καραμανλή με νύχια και με δόντια. Στην ισχύ του όμως προσετέθη εν τω μεταξύ και η ισχύς της κρατικής εξουσίας, με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, την κρατική διαφήμιση, τις κυβερνητικές εξυπηρετήσεις των ημετέρων και την εξαγορά ή την εξουδετέρωση των αντιπάλων. Αυτό είναι σήμερα το πανίσχυρο «σύστημα Καραμανλή» στον Τύπο. Και αυτό το σύστημα αποκλείεται να έχει τον Καραμανλή στο στόχαστρό του.

    Κατόπιν αυτών βεβαίως ο Πρωθυπουργός δηλώνει «δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα ή την πληρότητα της ενημέρωσης». Ευτυχώς! Το αντίθετο θα με ανησυχούσε. Ακόμη περισσότερο όταν ο ίδιος άνθρωπος μιλάει για «αξιοπιστία της δημόσιας τηλεόρασης».


    ''PASOK poisonous..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη σημερινή ευρωπαϊκή πραγματικότητα τα περιθώρια διαφοροποίησης της οικονομικής πολιτικής μεταξύ ΝΔ και ΠαΣοΚ είναι εξαιρετικά περιορισμένα. Γιατί δεν το λένε στον κόσμο να τελειώνουμε; Γιατί δεν βρίσκουν άλλα πεδία να μετρήσουν τις διαφορές τους; Και γιατί επιμένουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, λέγοντας ότι αυτοί θα τα κάνουν διαφορετικά; Δεν αρκεί να προσπαθήσουν απλώς να τα κάνουν καλύτερα;

    Η ανάκαμψη του δικομματισμού που προσδοκούν και η ΝΔ και το ΠαΣοΚ έχει μια βασική προϋπόθεση: την αποδοχή της λογικής του δικομματισμού και από τα δύο σκέλη του... Την αποδοχή, δηλαδή, ότι υπάρχουν δύο μεγάλες παρατάξεις με πολλές διαφορές αλλά και με κοινές παραδοχές, οι οποίες εναλλάσσονται στην εξουσία, εξασφαλίζοντας ένα πλαίσιο σταθερότητας και συνέχειας στη χώρα.

    Αν ξεφύγουμε από αυτήν τη λογική, αν αρχίσουμε τα καλαμπούρια για τους «κομπραδόρους» και τους «σπεκουλαδόρους», τότε χίλιες φορές να ψηφίσουμε τον Τσίπρα που τα λέει και πιο γουστόζικα.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΛΑΣΠΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ DEAL ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΠΑΛΙΟΜΑΚΑΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ 2οι Η ΚΑΙ 3οι ΖΩΑ..... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ αναφέρεται το αποκαλυπτικό αυτό δημοσίευμα; Σε ΠΟΙΟΥΣ;...

    Ερώτηση:
    Έχουμε 100 δημισιογράφους στη σειρά. Ποιος απ' όλους είναι αγύρτης;
    Απάντηση:
    Διάλεξε έναν στην τύχη.

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΜΠΟΧΑ
    Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΤΥΠΑ.
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΞΕΔΗΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της ΝΔ ΣΤΟΥΣ ''ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ'' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Χ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    ΣΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ:
    Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,Δ. ΚΑΛΛΙΤΣΑΝΙΤΣΗΣ,Λ. ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,Θ. ΒΕΝΙΑΜΗΣ, Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ι. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ,ΑΦΟΙ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ,Δ. ΙΩΑΝΝΟΥ,Σ. ΛΑΤΣΗΣ, Ν. ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΘΑ ΠΡΩΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
    ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ 21 04 2008 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ''ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ''ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΑΒΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.
    ΌΜΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ .
    ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΩΣ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΕΚΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΜΑΝΗ.
    Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΧΕΟΜΕΝΗ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Η ΛΥΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΣΙΑΝΙΚΗ ΛΎΣΗ ΩΣ ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΦΕΣΗΣ.
    Γαυτό κ. Αλογοσκουφη εισαι ξεπερασμένος από τα πράγματα.
    Αυτό που μπορείς να προσφέρεις πλέον είναι να φύγετε το συντομότερο από το προσκήνιο
    ,πριν καταστρέψετε και πάλι την Ελληνική οικονομία όπως το 1990-93

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ημαρτον ρε κομιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΚΛΑΔΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποκαλύψεις μέρος Πρώτο γιατί έχει αρχίσει να μας τη "δίνει στα νεύρα".

    Ο "σύμβουλος" του προέδρου στον "Αλφα" είναι αυτός που δάγκωσε επιχειρηματία κατά το δημοσίευμα.
    Τον καιρό των απεργιών επιστρατεύτηκε για την διάδοση της προπαγάνδας του επιτελείου των διεφθαρμένων.

    ...θα επανέρθουμε αργά και βασανιστικά με τον στρατηγό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. sto diaolo oloi re kariolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για άλλη μια φορά, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλάει ΕΛΛΗΝΙΚΑ, όσοι δεν τον καταλαβαίνουν, ή κάνουν ότι δεν τον καταλαβαίνουν, σύντομα θα καταλάβουν ότι ο λαός τους έχει ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!
    Καταλάβατε;
    Αργύρης Σιδέρης

    ΜΠΕΣ-ΔΕΣ-ΜΑΘΕ-ΠΕΣ:
    http/skeftomasteellhnika.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση